[Update II] 'Het komt de clubs goed uit'

FinnDekker, 13-12-2018 om 20:20, 43451 views, Ajax Life, Algemeen Dagblad; RTV Rijnmond |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De directie van Ajax heeft burgemeester Pauline Krikke van Den Haag en het bestuur van Feyenoord brieven gestuurd om te vragen naar opheldering over het uitsluiten van Ajax-fans in beide steden. Dat meldt Ajax Life woensdagochtend.

Begin november gaf de burgemeester van Den Haag aan dat er geen Ajax-fans welkom zijn in de hofstad. Eerder dit seizoen had het bestuur van Feyenoord hetzelfde aangegeven. Ajax Life heeft de directie van Ajax gevraagd om een statusupdate over het toelaten van Ajax supporters bij de uitwedstrijden in Rotterdam en Den Haag.

Ajax heeft in een update laten weten dat er al contact is gezocht met Rotterdam en Den Haag. 'Een woordvoerder van Ajax laat ons weten dat eerder deze week vanuit de Ajaxdirectie een brief is gestuurd aan burgemeester Krikke van Den Haag, waarin is verzocht om een verdere onderbouwing van haar besluit en het complete verslag van het grondige onderzoek waarmee de burgemeester schermt in het door haar uitgebrachte persbericht.'

Een dergelijke brief werd ook naar Feyenoord gestuurd. 'In dit schrijven eist de Ajaxdirectie de toegangskaarten voor het uitvak op en verzoekt men de Feyenoord-directie dringend aan deze reglementaire verplichting te voldoen.' Op beide brieven wordt door Ajax binnen afzienbare tijd antwoord verwacht. Daarna geeft de SVA aan zich met Ajax te beraden op verdere stappen. 

Update - 14.40 uur (12 december 2018) - Feyenoord: 'Brief vooral voor de bühne'

Feyenoord heeft in een reactie, geciteerd door het Algemeen Dagblad, aangegeven dat het de bedoeling was om de gesprekken over uitfans volgend jaar weer te starten. 'Deze gesprekken, zo is eind oktober ook gemeld, werden vorig jaar ook al weer opgestart, maar zijn weer ‘on hold’ gezet na ongeregeldheden tijdens de kampioenswedstrijd tussen PSV en Ajax. Dat Ajax hier nu dan weer een brief over stuurt, lijkt dan ook vooral voor de bühne, wellicht om de eigen achterban tevreden te stellen.'

Voor de Rotterdamse club is de insteek dat er vanaf het seizoen 2019-2020 weer uitfans aanwezig zijn bij de Klassieker. 'Want voetbal is natuurlijk bedoeld om te spelen in de aanwezigheid van supporters van beide clubs. Dat geldt, vindt Feyenoord, ook voor de Klassieker, maar zoals aangegeven wel onder de voorwaarde dat dit onder normale omstandigheden kan en tegen acceptabele kosten en personele inzet voor zowel de clubs als overheden. En bovendien met gezonde rivaliteit, zonder dat er sprake is van onacceptabel gedrag en uitingen. Op dit moment is er nog geen gezamenlijk plan waarmee min of meer gegarandeerd is dat het ook zo kan verlopen.'

Update II - 20.20 uur (13 december 2018) - 'Het komt de clubs goed uit'

De burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, denkt dat het ontbreken van uitsupporters bij wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord voor beide clubs mogelijk goed uitkomt. 'Ik wil niet zwartepieten, maar wij hebben het gevoel dat het de clubs goed uitkomt om nu geen uit-supporters toe te laten. Dan kunnen ze meer kaartjes verkopen en hoeven ze ook niet te investeren in de veiligheid. En dan is het makkelijk om te roepen: ja, de burgemeesters willen het niet', aldus Aboutaleb in gesprek met RTV Rijnmond. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Voorheen vond ik de uitspraken van Ah-Boe-ta-leip wel zinvol. Maar met zijn huidige statement lult hij als een kip zonder kop. Hij begint zich steeds meer aan te passen aan het bestuur van 010. Als Ajax geen uitsupport mag meenemen, moet Ajax maar de kaarten opeisen waar men normaal gesproken onze supporters zouden zitten. Als ik in het bestuur van Ajax zou zitten, zou ik op voorhand neutraal terrein eisen bij de KNVB ingeval van een bekerfinale tussen Ajax en 010. Stel dat het zo uitpakt, dan kan Ajax ook geen supporters meenemen naar 010.
0 -1
Spuit11
Als Ajax tegen Feyenoord moet, is Ajax te gast. Dan 'nodigt' de thuisspelende club de uitspelende club om bij hun te gaan voetballen. Omgekeerd werkt het ook zo.

Als jij het zo zegt, dan is Ajax dus de baas over plaatsen in andermans stadion. Dat is toch wel een beetje gek, of niet?
1 0
Van Reenen
Gedeeltelijk waar Spruit. Echter, als Ajax geen uit-supporters mag meenemen (Wat tot nu toe het geval is) dan moet Ajax die kaarten van het uitvak eisen om te voorkomen dat er voor het uitvak supporters van 010 ko en te zitten.
Hoe zie jij de situatie wanneer zowel Ajax als Feijenoord de finale van de KNVB beker in 010 spelen? Dan is de KNVB de gastheer. Echter, wel in het stadion van 010!
0 -1
Ronaldinho020
Kul argument weer.
1 -1
Woodenshoe
Gewoon niet meer aan beginnen met al die briesende halvegaren...
0 0
Joseph
Laat hem lekker voor zijn eigen clubje spreken, een klassieker zonder uit-supporters is natuurlijk geen echte klassieker en dat is wat wr bij Ajax willen. Die paar euro betekenen daar niks in.
0 -1
Babangida83
Aboutaleb heeft even iemand een accountje aan laten maken om iedereen te kunnen minnen :-)
0 -1
Babangida83
Burgemeesters zijn van stand verplicht hun gedachtes voor zich te houden in het openbaar en zich te houden bij de feiten. Aboutaleb heeft niet veel goede feiten, blijkbaar.
0 -1
Youri08
Mag dat nog wel, zwartepieten zeggen?
1 -2
Amsterdamsetrots
Tja, als je club gewoon CL speelt en meedoet om de prijzen is die 2% natuurlijk niets... Dat t Feyenoord goed uitkomt is al lang duidelijk.
2 -1
Mario65
Een slapper excuus kon Aboutaleb niet verzinnen....
2 -1
GvanderK
Wat een onzin, overal in de wereld is een uitvak normaalgesproken gereserveerd voor UITsupporters, dat is de normaalste zaak van de wereld... Ze moeten het gewoon beetje bij beetje opbouwen, dus beginnen met een klein groepje uitsupporters.
0 -1
ambtenaar
Ja de burgemeesters willen het ! Makkelijk en het klopt.
0 -1
AlexIbarra
Als ik het goed begrijp zegt Aboutaleb dus dat Feyenoord er verantwoordelijk voor is dat de huidige situatie zo blijft, en niet de gemeente R'dam.

Toch leuk voor ons 'op de buhne' om erachter te komen hoe de vork in de steel zit.
Pauperdjes...
5 -1
Oliveira
Ik snap al dat geneuzel niet. het is niet alsof je alle ongewenste gedrag kan uitsluiten. Het gene waar ze nu mee bezig zijn is dweilen met de kraan open. Je hebt nou eenmaal een groep tussen de voetbalsupporters die alles verzieken. Dit heb je bij PSV, Ajax, Feyenoord maar ook bij kleine clubs. Ga je dan elke keer wanneer zich iets voordoet gelijk al janken en doen alsof het aan de ander ligt?
6 -1
AFC Ajax
Dus aboutaleb is er ok mee als de clubs uitsupporters toelaten?
1 -1
Oliveira
Beter lezen. Hij zegt juist dat hij het makkelijker vindt wanneer dit niet meer het geval is. Hij wilt geen uitsupporters.
0 -3
Benijax
Hij wilt is niet goed geschreven.
1 0
Benijax
Hij wilt is niet goed geschreven.
0 0
AFC Ajax
hoe ik het lees lijkt het alsof ie zegt dat de clubs het zelf niet willen, maar de schuld aan de burgemeesters geven..
Maar schijnbaar moet ik het lezen als dat aboutaleb denkt te kunnen bepalen wat het beste is voor de clubs en de clubs die keuze afneemt.
1 0
Ajaxvooraltijd
Aldus Abdul Laadklep.
1 -2
ajaxdordtt
Zit nognff de samenvatting te kijken.. vind Blind wel heel zwak rondhuppelen bij de penalty voor Bayern. Had hem buiten de 16 af moeten zagen,hoewel ik verder erg fan ben van daley.
0 -10
Stibba020
Je kan altijd wel Blind de schuld geven maar Frenkie de Jong zag ee ook echt niet goed uit bij de 2 - 3..
4 0
T.reckveugel
Met Wober erbij was het hele verband vanaf het begin al weg, Blind op het middenveld viel niet mee. Na die 0-1 en de gemiste kansen van Bayern was al vroeg duidelijk dat dit niet werkt, maar de rode kaart heeft ons pas echt verlost van die kronkel, geluk bij een ongeluk ook gelijk voor de volgende ronde. Ijzeren Heinig vasthouden, dingetje van ten Hag, wachten tot de rust of helemaal niet.
0 -1
Ruff Rhythim
Even kijken: hoe lang worden er bij deze wedstrijd al geen uitsupporters toegelaten?

En dan kom je als burgemeester met zo'n klotesmoes aanzetten?
Wat een minachting van het geheel zeg !!!
2 -2
Koningtoto
Aboutaleb, Joden komen eraan. Dat schrikt deze man zo af, dat hij dit soort drogredenen de wereld in helpt. Ajax heeft het geld niet nodig en feyenoord komt ook niet uit de stront van die 1500 extra kaarten. Zelden zo'n onzin gehoord.
1 -1
Tecmessa
Beginnen met: ik wil niet zwartepieten en dan vervolgens m alsnog uitdelen aan de voetbalclubs...
3 -1
RayJordaan
Laffe kakkies bah
1 -1
Maxwell5
Laf inderdaad. Gaan lopen pielen om een ton per jaar en dan doen alsof dat een enorme voordeel is. Da fuck Aboutaleb, zeg dan niks!
0 -1
jollie18
Dus de ajacieden zijn nooit meer welkom in de Kuip
4 0
Juichtoon
Dat is wat de Fnoordfans in mijn omgeving al jaren zeggen. Geen joden in de Kuip. En de misdragingen onzerzijds gebruiken ze als stok. Maar het verbod gaat in de kern om meer. Ze kunnen ons niet meer (aan)zien.
1 -1
ferrari2009
Dat is wat al die kakkies willen
0 0
Redrum
Ja wij hebben die extra centjes echt keihard nodig..
1 -1
Labrador
Hahaha rot op man
1 0
MPAjax
vals spelen wordt allang gedoogd, zonder uitsupporters is het makkelijker winnen anders kan de tegenstander op steun rekenen en dat kan natuurlijk niet, doorgestoken kaart
0 0
KlaasJanHuntelaar80
Feyenoord mietjes
0 0
BokkieBokstra
Was mijn idee ook al, een vreemde manier van communiceren door Ajax bij iets wat een gezamenlijk probleem is.
0 -1
Raehvek
Is helemaal niet zo vreemd hoor! Er zit gewoon een ander idee achter. Ajax weet ook wel dat ze het niet meer voor dit seizoen geregeld krijgen.

Het probleem zit hem echter niet zo bij Ajax. Ajax wil al wel langer supporters van (met name) ADO en Feyenoord toestaan. Maar ADO (met name Krikke) wil niet en Feyenoord heeft na PSV-Ajax (vorig jaar) de boel weer uitgesteld.
Volgens de reglementen van de KNVB moet de thuis club een x percentage aan kaarten beschikbaar stelen. Door deze nu op te eisen, wil Ajax de discussie wakker houden en de KNVB er bij betrekken.

Als ze namelijk nu weer niets doen dan is het volgend jaar weer het zelfde:
''TJa het is nu te laat voor 2019-2020 we hadden eerder moeten beginnen. misschien kan 2020-2021 wel'' En zo gaat er dan weer een jaar voorbij want op Initiatief vanuit Rotterdam, DenHaag of de KNVB hoeven we niet te wachten. Aangezien dit niet het probleem is van de KNVB en ADO en Feyenoord niet zo veel trek lijken te hebben!
3 0
Babangida83
Precies. Mooi verwoord. Dit is heel goed management van Ajax. Als dat niet zo was hadden ze in Rotterdam niet zo de gebeten hond gespeeld.
0 0
Bloedgezellig
600 kaarten
1 0
AlexIbarra
Ben ik nou zo dom?

Als de insteek is om vanaf volgend seizoen weer uitsupporters toe te laten is dit toch een mooi moment om de gesprekken te starten?

Of was het de afgelopen tien jaar supermoeilijk maar dan volgend seizoen opeens in 5 minuutjes geregeld?

Maar goed, ze hebben van psv gewonnen, meer kunnen we niet vragen van kakkies. Ze voelen zich ook stoer nu ze trendsettend zijn in zieligheid, zaterdag bij Pec zeker 5x een tweede bal in het veld gezien.
Zucht..
2 0
Kuningast
Weet je wat voor de buhne is? Die zogenaamde gesprekken. 1 incidentje en ze stoppen er weer mee.
2 -2
mvdk
Typisch Feyenoord. Stelletje bangepoeperts.

De supporters komen gewoon via een combiregeling, dus wat kan er fout gaan? Als supporters (nou ja de gekken) elkaar écht willen opzoeken kunnen ze dat ook gewoon via internet regelen... Wedstrijden zonder supporters slaan dus nergens op.
1 -1
pieke
Ga jij maar eens op YouTube naar filmpjes kijken als de trein met hun supporters aankomt bij de Johan Cruijff Arena. Wat er dan allemaal gebeurt bij Ajax supporters. Vuurwerk, glas, blik waarmee wordt gegooid. Vechten met de M.E.
Dus het komt heus niet alleen van hunnie.
1 0
Dooye
Das toch van de zotte dat het zo moet. Woonde lange tijd in Noordwijk. Met veel vrienden voor Ajax en feyenoord. Maar als ze naar het stadion gaan is de ander een kk lijer.

Er zou zo veel meer geld kunnen worden verdient zonder die zooi en daarmee het niveau omhoog
0 0
mvdk
Dat weet ik ook wel. Maar dat moet toch gewoon beter te regelen zijn? Waarom kan het bij Real Madrid vs Barca en Inter vs AC Milan wel?
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Gewoon voor de rechter ermee!
1 -1
Juichtoon
Nu is in ieder geval heel duidelijk waar de bal ligt. En dat is bij ADO en Fnoord. Ajax supporters weren is competitievervalsing.
0 -1
Stibba020
Die tokkies van Feyenoord en Ado kunnen zich ook nooit inhouden, staan altijd schuimbekkend langs de lijn als Ajax weer langskomt. Het grootste gedeelte van hun achterban zijn gewoon een stelletje zwakzinnige met het IQ van een weekdier.. Begrijp daarom ook wel dat de clubs en gemeentes van Rotterdam en Den Haag er niet op zitten te wachten als je van zulke supporters hebt.
6 -2
FrietvanPiet
Is toch al jaren bekend dat Feyenoord/Rotterdam uitfans tegenhoudt bij de Klassieker.
3 0
AFCSANCHEZ
Zoals ik al schreef, ze zijn bang dat die gekken hun eigen stadion slopen. Ze zien de bui al hangen dat we ze helemaal scheel tikken. Dan worden ze helemaal gek. Al valt er toch weinig meer te slopen aan de oude roestbak.
2 0
X-RaY
Feyenoord lees Rotterdam wil er gewoon geen geld aan spenderen.

Het kost teveel er moet tenslotte wel winst gemaakt worden.

Mag ik een teiltje?
1 0
Koningtoto
Dus omdat het bij psv-Ajax mis ging, is dat een reden om Ajax supporters maar te blijven weren? Zullen we dan meteen de Duitsers nooit meer in Nederland laten, doe daar de Spanjaarden en Italianen bij. Theo van Gogh vermoord door een Marokkaan, ook die mogen er nooit meer in. Polen misdragen zich ook wel eens, ook die mogen er niet meer in. Fuck it, de Engelsen deden best lang geleden ook naar tegen ons, weg er mee.

Dit antwoord is zo veelzeggend. Ze willen gewoon alles misbruiken om Ajacieden uit de kuip te houden, om maar die 2% extra kans op een puntje te maken, te houden.

feyenoord en alle rotterdammers die feyenoord een warm hart toe dragen zijn de energie die ik in dit bericht heb gestopt niet waard, allemaal steuntrekkers en bevoordeelde ratten.
16 -4
Rik428
Misschien een idee om ééncelligen @Bloedgezellig en @DeWijsneus een permaban te geven, de tering wat een niveau.
2 0
Bloedgezellig
Wat een lulletje ben jij om Theo van Gogh er bij te halen
4 -16
Koningtoto
Anders snap je de context van dit bericht even niet, wie is hier nou het lulletje.
8 -1
Bloedgezellig
Hele context slaat nergens op,eng tering ventje!
1 -15
DeWijsneus
Inderdaad, wat een mafklapper zeg.
1 -2
Koningtoto
Echt, iemand die cynisch is, is een mafklapper! Geen wonder dat Nederland kapot gaat aan de betutteling, met jankballen als jezelf.
1 -1
Nana999
Bloedgezellig!
7 0
Aeter
Godverdomme gezellig jongen. Het is net als Theo Maassen zei dat Eindhoven altijd heel gezellig en gemoedelijk was. Lekker naar Stratumseind, elkaar lekker gemoedelijk op de bakkes slaan. Ja, bloedgezellig inderdaad.
4 -1
Koningtoto
Ga buiten spelen. Het is nog licht.
2 -1
Bloedgezellig
Ben jij schijnbaar al jaren niet geweest
1 -7
Koningtoto
Mag ik vragen hoe oud je bent? Je komt piepjong, of heel instabiel over, mij om het even, maar je mankeert iets.
2 -1
DeWijsneus
Uh, lees je eigen bericht even zeg. Pilletje vergeten vandaag?
1 -3
Koningtoto
Ook jij ziet niet dat dit bericht cynisch was? Ik begrijp dat je sarcasme en cynisme niet altijd uit geschreven tekst kunt halen, maar hier lag het wel zo verschrikkelijk dik bovenop, dat het veelzeggend is, dat je het niet ziet, sorry hoor!
1 0
Bloedgezellig
Over instabiel geproken lees het even terug, moet niet gekker worden
1 -5
Koningtoto
Je mankeert meer dan ik dacht. Zoek professionele hulp.
2 -1
Bloedgezellig
Ach ja engerd!
1 -3
Koningtoto
Een stuk enger dan je denkt, pas maar op hoor, je weet nooit wie je voor je hebt. Alleen ben jij heel erg makkelijk te doorgronden :D Fijne avond verder en sterkte met je pleinvrees.
2 -1
Ajaxvooraltijd
En dit bericht van de oud NPO prutser niet?
0 0
Redrum
Als er één club is waarvan de spelers en medewerkers werkelijk alles uit de kast halen om hun achterban op genante wijze te pleasen dan is het FC de wanhoop uit Rotterdam wel. Ook deze reactie is daar een perfect voorbeeld van.
1 0
Joodhannus73
Ze hebben weer iets nieuws gevonden om Ajax mee te pesten. Omgekeerde wereld. Hun eigen supporters zijn het meest haatdragend en ja, dat moet eerst maar normaal. Amsterdam kunnen ze niet uitspreken en nu maar ook helemaal niet binnenhalen. Is ook niet gunstig voor Feyenoord, want het geeft Ajax wat voordeel. Bovendien blijft het bij ADO dan ook in stand en dat is nog meer in het nadeel van Ajax. Het is pure competitievervalsing! PSV moet dan ook geen supporters naar Rotterdam en Den Haag kunnen meenemen. En Feyenoord ook niet naar Den Haag. Maar dat doen ze niet...
0 0
ajaxajaxajax
Wie wil er uberhaubt in dat kut stadion zitten........
7 0
Koningtoto
Niks mooiers dan die woeste mannetjes, die stoer dan met een afscheiding en buffervak er om heen. Zeker als we scoren, je moet die koppen zien en dan nog een keer vragen wat het waard is om er te zitten.
4 0
Ajaxxxisdebeste
Roestige pisbak...
5 0
Labrador
Ach gaan we zo doen. Wat een kut club is het ook
10 0
NotForSale
De kakkies op voetbalfora menen nu dat zij dit jaar maar met 600 mochten komen en dat Ajax daar in ruil 1200 man naar de kuip voor eiste waardoor fnoord geweigerd heeft. Wat leven ze in een bubbel daar, gewoon niet willen toegeven dat hun burgemeester en directie de ballen niet hebben en de schuld maar weer op Ajax steken
6 0
Mocrodammerr
wat is dan de waarheid volgens jou? wat zijn de feiten.
0 -3
T.reckveugel
Feit is dat de schuimbekkende tokkies een moordenaar in hun midden hebben, die moet nog altijd voor het gerecht gesleept worden voor een veroordeling
1 0
Bean
die kakkerlakken zijn meester in het verdraaien van de realiteit in hun voordeel. Alle feiten worden of achterwege gelaten, of er wordt kortzichtig uit het luchtledige geschreeuwd.. Laat ze maar lekker met hun voelsprieten om de hete brei heen draaien.. Ik hoef niet eens dat roestige fietsenrek te zitten. Gewoon 3 punten pakken daaro en geen aandacht aan besteden.
1 0
Jari_held
Vervang het woord ajax supporters door marokkanen en het land is te klein dat 1 grote groep over 1 kam wordt geschoren
3 -2
1eringzuid2
Amen!!
0 0
AFCSANCHEZ
De enige reden waarom Feyenoord dit niet wil is omdat ze anders feestende Ajacieden zien, winnen doen we daar toch wel. En dan kunnen ze daar hun haat niet in bedwang houden en slopen ze hun eigen stadion. Zo gek zijn ze wel. Dus dit gaat gewoon een nee worden.
0 0
CR14FF
Haha, op onder andere Voetbalzone gaan ze weer helemaal los. Arrogant gedrag, oneerlijk voordeel voor ons. Ze zijn zeker alweer vergeten hoe we ze daar in Rotterdam met regelmaat ook zonder publiek vernederen ;)
8 0
Redrum
Luister bitches, geef ons die kaarten voor het uitvak. Groetjes Marc uit Mokum
1 -2
Juichtoon
Precies er is sprake van een ongelijk speelveld. En dat is natuurlijk ook een mooie metafoor maar helemaal waar. Het was mij al opgevallen dat we dit seizoen voor het eerst in 10 jaar niet vaker uit spelen na een europees duel dan PSV (ook hierin was het speelveld ongelijk). Ik ben hiermee erg content. Je opstellen als 'we staan hierboven' leidt alleen maar tot meer nadeel. Als je de beste wilt zijn, worden of blijven dien je op alle terreinen mee te doen. Ook buiten de lijnen dus.
1 -1
Redrum
Ja ik kan mij seizoenen herinneren waarin wij 5 uitwedstrijden speelden na een Europese wedstrijd van de 6 poulewedstrijden. En daar zaten wedstrijden als Feyenoord, Vitesse en Utrecht uit regelmatig tussen. Dan kreeg psv vervolgens na elke Europese wedstrijd vvv, willem 2 of groningen op bezoek. Maar daar mag dan natuurlijk niets over gezegd worden, want je krijgt ze tenslotte allemaal een keer! Ajax heeft jarenlang veel te veel gepikt, maar ze zijn echt aan de lopende band genaaid gewoon. Ik ben blij dat ze nu ook op dat gebied aan het verbeteren zijn, want als je alles maar blijft pikken houdt het niet op. Dan heb je hier ook vaak van die fatsoensrakkers die je dan uitmaken voor calimero als je dit benoemt, maar er is een verschil tussen de calimero uithangen en het niet fijn vinden om in je kont gepakt te worden. Overduidelijke competitievervalsing mag best aangekaart worden.
2 0
DeWijsneus
Klopt, en dan nog half 1 wedstrijden ook.
1 0
Van Reenen
Ik vermoed dat dit ook te maken heeft met het feit dat als Ajax en Feyenoord de finale halen van de KNVB--beker dat Ajax dan geen supporters kan meenemen naar 010 a/d Maas. Dan maar op neutraal terrein, bijvoorbeeld bij Anderlecht.
2 -2
NotForSale
Anderlecht heeft een totaal afgeleefd, oud en lelijk stadion met slechts plaats voor 25 000 fans. Doe dat maar niet dus
2 -1
Cruijff4ever
Gewoon Bernabeu!
0 0
Bloedgezellig
Nobody likes us we dont't care
4 -2
Red Devil
Leuk om het te proberen maar dat tuig heeft het aan zichzelf te danken dat er geen fans bij die uitwedstrijden mogen.
Het zal meteen weer fout gaan als er uitfans bij deze wedstrijden worden toegelaten.
1 -4
1eringzuid2
Wat een onzin! Ik ben de laatste die zegt dat de geschiedenis niet meetelt in besluitvoering nu. Maar er is veel veranderd. Je kan je nog nauwelijks misdragen in een stadion. Elke BVO weten welke personen er in het stadion zitten of mee gaan naar een uitwedstrijd. Daar hebben we namelijk al een paar jaar een voetbalwet voor. Al jaren loop ik met een pasje met pasfoto. Kan je alleen persoonsgebonden kaarten kopen. Tijdens de reis en wedstrijden wordt je door tientallen camera's in de gaten gehouden. Pies je buiten de pot, wordt je binnen een paar dagen door een AT van je bed getrokken. Onbekende personen worden door opsporing verzocht opgespoord. Dus ga nu die wet HANDHAVEN en gasten die zich echt misdragen hebben( dus niet die lullige verboden voor tegen een boompje pissen) verbannen van de velden voor het leven. Probleem opgelost!
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Het is natuurlijk oneerlijke concurrentie. Feyenoord en psv nemen wel supporters mee naar den haag. Houdt in dat Ajax 2x per jaar een uitwedstrijd zonder uit-publiek speelt, in rotterdam en den haag. Terwijl feyenoord maar 1 potje zonder uitfans speelt per seizoen in amsterdam. Psv speelt helemaal geen uitwedstrijd zonder uitfans. Met andere woorden, Ajax is met 2 uitwedstrijden per seizoen zonder uitfans zwaar in het nadeel. Kan je roepen: Hoeveel zouden uitfans schelen op het resultaat? Al scheelt het 1,5%. Over een heel seizoen is Ajax in het nadeel t.o.v feyenoord en psv met 2 uitwedstrijden zonder uitfans.
Zelfde als psv en feyenoord maar 10 keer op kunstgras moeten spelen en Ajax 11 keer. (los van het feit dat ajax goed presteert op kunstgras) Blijft competitie vervalsing omdat ajax andere omstandigheden heeft dan psv en feyenoord. Kan je roepen Heeft Ajax het zelf naar gemaakt. Maar in de kuip maken ze al 20 jaar vuurwerkgeluiden tegen twente, bij ado zingen ze bananenliedjes over hun eigen spelers.... Zijn die ooit gestraft? Worden ze een heel seizoen benadeeld zoals ajax? Vergeet niet dat Ajax dus feitelijk al 10 jaar benadeeld is de gehele competitie, zolang als ze bij ado niet welkom zijn speelt ajax 2 uitwedstrijden zonder fans. Moet je niet pikken als club. Iedereen weet dat het bij ado en feyenoord vooral met gunnen te maken heeft. Het liefst gunnen beiden clubs Ajax niet eens een wedstrijd tegen ado of feyenorod, omdat ajax dan plezier kan hebben ivm winst.Dat gunnen ze ajax nooit, net zoals het plezier om in den haag of rotterdam te kunnen aanschouwen hoe ado en feyenoord een pak slaag kunnen krijgen. Van dichtbij meemaken hoe de joden een feestje bouwen in hun stadion, over hun lijk denken ze zowel in den haag als rotterdam.
1 -2
31xAjax
Ze moeten het mooi zo laten zoals het nu is. De goeden lijden dan wel onder de kwaden maar het is een kwestie van tijd totdat een stelletje mafkezen zich weer misdragen....
1 -9
Toon meer reacties