Ten Hag: 'Enthousiasme rondom Ajax stijgt'

NielsOpdam, 12-11-2018 om 20:35, 20598 views, Ajax TV |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Erik ten Hag ziet het enthousiasme rondom Ajax steeds meer stijgen, zo vertelt de oefenmeester in gesprek met Ajax TV. Ten Hag ziet dat zijn ploeg momenteel in een goede flow zit. 

Ten Hag noemt een voorbeeld van het stijgende enthousiasme. 'Dat zie je bijvoorbeeld in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Toen was het stadion vol, dat is schitterend. De beleving die op dit moment rondom Ajax heerst moeten we vasthouden, maar vooral uitbouwen. De wisselwerking tussen de ploeg en de fans moeten we verder versterken. Want dat kan zeker een factor zijn tijdens een succesvolle reeks.' 

Ten Hag bedankte na afloop van Benfica - Ajax het meegereisde publiek. 'Op die manier wilde ik mijn dank tonen aan het publiek, dat in grote getalen naar Lissabon was gekomen. Wij hopen dat we dat dit seizoen tot een succesvol einde kunnen brengen. Dat is nog een lange weg, maar in december kunnen we wel een aantal grote stappen zetten. Bijvoorbeeld overwintering in de Champions League, dan moeten wij erg goed zijn, maar daar hebben we de steun van het publiek ook heel erg bij nodig.'

'We staan tweede in de Eredivisie', vervolgt Ten Hag. 'We zijn door in de beker en we hebben een goede kans om te overwinteren in de Champions League. Alleen komt er een hele belangrijke maand december aan. Met hele uitdagende wedstrijden en we willen op drie podia actief blijven in het nieuwe jaar, dus er komt iets op ons af.'

Ten Hag ziet dat er de komende maand moeilijke wedstrijden aankomen. 'Er komen een aantal tegenstanders aan waar wij het traditioneel heel moeilijk mee hebben. Op die tegenstanders zullen we ons heel goed moeten instellen, zodat wij geen puntenverlies gaan lijden. De flow waar we inzitten, die moeten we vasthouden. Dat betekent dat je tegenstanders gaat treffen die steeds gemotiveerder worden. Het wordt dus steeds moeilijker en daar moeten wij op voorbereid zijn.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WouterBerg83
PSV heeft een aanzienlijk lastiger programma in de competitie....ADO heeft dit seizoen "last" van de video scheidsrechter, en Utrecht is niet meer de ploeg van vorig seizoen. Tegen die laatste moet je natuurlijk 90 minuten vol geconcentreerd zijn, want die geven nooit op. Maar dit Ajax zou in de competitie geen punten mogen laten liggen tot de kerst.
Maar ja, dat geldt ook voor PSV...
0 0
Rentokill
De mensen rondom Ajax zitten hoog in het enthousiasme.
5 -2
Josajacied87
Ik denk dat we niet erg goed hoeven te zijn om in de CL te overwinteren.
Zelfs bij twee nederlagen overwinteren we ws.
1 -1
BarAjax
Benfica heeft maar net gewonnen in Athene net als Bayern. Dus moeten daar gewoon messcherp zijn. Bayern is alles behalve in beste doen dus het zou zomaar kunnen dat Benfica nog 6 punten pakt. Wij moeten in Athene gewoon 3 punten pakken dan hebben we in de laatste wedstrijd thuis tegen bayern niks te verliezen (niemand neemt het ons kwalijk als we 2e ipv 1e worden in de poule) maar alles te winnen (worden we 1e dan zijn we de helden) en kunnen we 'vrij' spelen.
1 -1
Van Reenen
Niet als Benfica er nog 2 wint
1 -1
markk
Ajax moet gewoon eerste worden (winnen tegen AEK en winst/gelijkspel tegen Bayern) in de poule en dan met een beetje geluk tref je AS Roma, Lyon of Schalke 04 in de playoffs.
5 0
Rentokill
En dan moet Benfica gelijkspelen in Munchen... Dan kunnen we idd 1e worden. Als Bayern wint moet Ajax thuis van Bayern winnen. Ook leuk.
1 0
Mario65
Ik ben al 49 jaar enthousiast over Ajax....
Is er nog een andere topclub in Nederland?
Waar dan? Ik zie die niet....
4 -1
Ajaxxxisdebeste
Hahaha dacht precies hetzelfde opgegroeid met Ajax jaren negentig en nooit meer losgelaten, mooiste club.
3 0
didierajax020
Off: https://www.ajax1.nl/de-ligt-accepteert-uitnodiging-voor-bezoek-aan-turijn/

Is dit een betrouwbare website of totaal niet? :')
0 0
Van Reenen
Hoezo? Gaat hij dan een Ferrari kopen?
0 0
Koningtoto
Gezien de laatste zin niet bepaald.
0 0
Minsc
Rubriek 'Bijzaken en Geruchten'? Hoofdzaak!
0 0
insectenverdelg
de periode tussen de afgelopen interlandperiodes was imo veel zwaarder. Bemfica is bijna de genadeklap toegebracht en geen punt laten liggen. Zelfs als je tegen AEK verliest, watcik niet verwacht, is de kans groot dat je na 5 potten door bent in de CL. Beker uit tegen Roda mag geen probleem zijn.Lastiate pot wordt omo Utrecht uit als laatste. Rest mag in de competite geen probleem zijn. Als je maarvhoog in de concentratie zit. :)
0 0