Gezang Ajax-supporters doet Ten Hag goed

SJvanveen, 11-11-2018 om 14:13, 26167 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Erik ten Hag is op zijn hoede voor Excelsior zondagmiddag. De trainer van Ajax is onder de indruk van de Kralingers en mede hierom vanwege tactische redenen niet voor David Neres gekozen in zijn basiself. Ook uitte Ten Hag lofzang voor de fans van de Amsterdammers. 

'Ze spelen enthousiast voetbal met een plan daarachter dat ze goed uitvoeren', beet Ten Hag het spits af voor de camera's van FOX Sports, alvorens hij de keuze voor zijn opstelling toelichtte. 'We moeten de ruimtes zelf creëren op een klein veld. Hierom willen we doorkomen via de zijkanten en hebben we mensen nodig die aansluiten. Daarom Van de Beek', aldus Ten Hag, die ook de beschikking heeft over Frenkie de Jong.

Er was sprake van een kneuzing na Benfica-uit, maar de middenvelder kan gewoon spelen. 'Hij zal ongetwijfeld last hebben, maar iedereen heeft wel een pijntje. Dat is de hardheid waarmee je moet spelen. Dit is onze 24ste wedstrijd en met pijntjes moet je omgaan. We zijn als eerste begonnen dit seizoen en dus lopen we wat voor. Maar wij moeten blijven winnen', sprak Ten Hag. 

Vorig seizoen

Vorig seizoen was het sentiment bij Excelsior - Ajax heel anders. Had Ten Hag toen te kampen met spreekkoren en cynische liederen, woensdag werd hij toegezongen door de Ajax-supporters in Lissabon. Ten Hag gaf in een korte reactie aan blij te zijn met de fans van de Amsterdammers. 'Het gaat van links naar rechts. De supporters heb ik woensdag bedankt. Wat we Europees meemaken in de ArenA, maar ook in München en bij Benfica, is geweldig en daar spelen zij zeker een rol in. Maar we moeten het nog afmaken.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!