Laatste training voor Klassieker gedeeltelijk open

Traditiegetrouw wordt er voorafgaand aan de Klassieker een afsluitende training ingepland, welke ook deels open is voor publiek. Dit jaar vindt die training plaats op zaterdag 27 oktober, op de Toekomst.

Rond de klok van 10:30 uur start de training, welke wordt afgewerkt op het hoofdveld van de Toekomst, zo meldt Ajax op de eigen website. Het eerste gedeelte is het voor supporters toegestaan om Ajax te aanschouwen en toe te juichen in aanloop naar de ontmoeting met Feyenoord. Het tweede gedeelte van de training echter, wordt achter gesloten deuren afgewerkt.

Rondom de training worden er geen activiteiten voor de fans georganiseerd en dus kunnen er ook geen handtekening verkregen worden. Tot slot benadrukt de club dat vuurwerk op de Toekomst verboden is. Zowel het in het bezit zijn ervan als het afsteken is niet toegestaan.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Jammer dat er geen leuk jeugdprogramma is volgende week. Vorig jaar (en het jaar ervoor) was er nog een Ajax-Feyenoord u17 of u19 na de training gepland waar veel mensen voor bleven hangen. Nu is er helemaal geen programma van u15 of ouder.. Ook wel jammer dat we nu naar een warming up en rondo mogen kijken en als het echt interessant wordt op moeten zouten.. Ben benieuwd aan welke ‘geheimen’ er gewerkt gaan worden. Nu kan de club weinig doen aan het jeugdprogramma, maar als er ook al geen handtekeningen en foto sessie is (dat kan ook voor de training begint bijv), waar ga je dan nog voor? Je zou maar uit pakweg Zwolle of Brabant (of verder) afreizen naar de Toekomst, sta je een half uur te schreeuwen naar je helden en je kunt weer moven.. Gemiste kans. Ik blijf vinden dat Ajax dat niet handig aanpakt.
1 0
Murph
Mooi toch
0 0
Ajax0317
Op de een of andere manier is er altijd genoeg vuurwerk aanwezig
1 0
Labrador
dealtje met de stewards.
1 -1
AFCA-CBS
Inderdaad, tandjes rapen of vuurwerk doorlaten
1 -14
chloorbestendig
Supertof, een steward die voor zijn lol bij Ajax bij het hek gaat staan de tanden uit zijn gezicht slaan, ook leuk voor zijn familie.
Natuurlijk is het allemaal de schuld van politie en justitie dat ze je daarna aanhouden, om over dat belachelijke stadionverbod nog maar te zwijgen. Zou heel stoer met je masker op met een spandoek 'stop stadionverboden' gaan zwaaien.
0 0
Sterspeler
Wat een droevige comment. De mensen met de meeste grootspraak zijn het bangst..
4 0
Dibbesdeef
Stoer joh.
4 0