Ten Hag kent geen spijt: 'De beste keuze'

JesseTH, 23-09-2018 om 19:15, 26332 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Erik ten Hag heeft geen spijt van de opstelling waarmee hij zondag besloot aan te treden tegen PSV. De Amsterdammers gingen met 3-0 onderuit in Eindhoven, maar volgens de oefenmeester had er met de gekozen speelwijze meer uitgehaald kunnen worden. Een wedstrijd als vandaag had Ten Hag dan ook niet verwacht.

'De voortekenen waren daar absoluut niet naar', begint Ten Hag zijn verhaal in gesprek met FOX Sports. 'We zijn heel goed aan het seizoen begonnen en hebben een hele goede reeks neergezet. Dit is een ongelooflijke domper. PSV was scherper, dan word je afgetroefd. Dat had ik niet verwacht, want we hebben ze er na AEK nog op gewezen dat je scherp moet zijn.'

Ten Hag besloot tegen PSV aan te treden met een defensie die vooral bestond uit van origine middenvelders. Spijt heeft de trainer daarvan allesbehalve. 'Daarin hadden ze moediger en met meer lef moeten spelen. Dan zag je bij momenten dat je erdoorheen kunt spelen, maar daar hebben we te weinig gebruik van gemaakt. De vorige keer hebben we met Wöber ook verloren en met Frenkie stond het tegen AEK hartstikke goed. Dat is Champions League. Het was denk ik de beste keuze. Bij Ajax gaan we uit van voetbal.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Deze opstelling had ook goed uit kunnen pakken, dat deed het al vrij snel niet , dus had je het om moeten zetten. Geef dan gewoon een keer toe dat je niet wist hoe je het om moest zetten of geen alternatief kon verzinnen, dan ben je nog een beetje geloofwaardig. Ik vond de spelers anders ook echt slap spelen,zou natuurlijk ook kunnen komen omdat Haggi geen antwoord op de speelwijze van pisvee had.
0 0
zierikzee
als je tegen psv moetje met het zwakste elftal komen want je weet van te voren dat psv wint dus waarom een goed elftal sturen.
0 0
Amsterdamsetrots
Het zorgwekkende vind ik niet eens dat er met deze 11 begonnen werd; meer dat ten Hag op de bank te eigenwijs is te wisselen als hij ziet dat het niet loopt. De Jong naar het middenveld, Wober erin voor Schone en Neres op rechts. Zo moeilik is het niet altijd Erik.
0 0
JohanvanBasten
'' Andere wedstrijd gezien'' copyright ETH
0 0
ajaxdordtt
geweldig gedaan Erik, we zijn trots op je!!
0 0
ajaxwestland09
we hebben hem vandaag nog niet gehoord, niks op ajax tv over een uitlooptraining wel heel bijzonder en erg stil ineens
0 0
Cor020
Ongelooflijk die Tukker. Een centrum Schuurs-Wöber is sterker en betrouwbaarder. Een beter niveau dam Schwaab-Viergever. De Jong waande zich in een kinderspeeltuin met "verdedigers"die tot aan zijn schouder kwamen. Héél Nederland was verbaast, maar Ten Hag staat nog steeds achter zijn tactisch plan.
4 0
Sulejmanibesteaankoopooit
het is te belachelijk voor woorden dat heel Nederland van te voren weet wat PSV gaat doen, behalve die pannekoek van een Ten Hag, die denkt dat Luuk de jong wel in de lucht verdedigd kan worden door blind Frenkie schone en eiting. En hij denkt dat de backs 1 op 1 zetten met twee razendsnelle buitenspelers prima kan, aangezien je van die twee verdedigers geen rugdekking kan verwachten.

Lange bal op de jong --> doorkoppen op Lozano of bergwijn --> voorzet of schieten.

Als een trainer hier geen antwoord op weet, op deze infantiele PSV tactiek, dan ben je ongeschikt als trainer en verdien je het om ontslagen te worden.
8 0
BarAjax
Wij falen bij stap 1 al. Dat deden ook Bosz, Keizer en Frankie helaas.

Stap 1. Zet de poppetjes op de juiste plek. Begin hier eens mee.

Frenkie als CV tegen Emmen en VVV, oké. Niet tegen PSV en bijv. zo meteen tegen een Benfica. Dan heb je 2 échte CV's nodig. Frenkie (en Blind) zijn relatief klein. Niet moeilijk voor psv om dan de lange bal te hanteren, inderdaad effectief gebleken. Daarnaast is Frenkie verdedigend gewoon onder het niveau wat een AJAX1 CV na moet streven. Zet in godsnaam Wöber daar. Als je Frenkie naar achter schuift verzwak je 2 linies ipv 1, als je daar Wöber, notabene een echte CV, neer zou zetten.

Neres op links of 10, wat is dat voor gekkigheid? Neres speelt en rendeert het beste op rechts dus hou hem daar. Waarom weer de boel omgooien? Tadic links, Hunter/Dolberg in de spits en Neres op rechts moet de standaard zijn. In geval van nood kun je eens switchen.

Persoonlijk had ik ook met Donny gestart. Laat al weken zien in vorm te zijn ook al zit hij op de bank en bewijst zichzelf keer op keer met goals/zijn spel.

Al met al, jammer. Ik denk dat je het 50/50 ETH en de spelers (gemakzucht, instelling; doen we wel ff, onderschatting) aan kunt rekenen. TH zet de poppetjes niet op de juiste en logische plek. De spelers misten gif.

Hopelijk leren ze hier beide van, pakken we een puntje tegen Bayern en raken we de flow niet kwijt van afgelopen periode zodat we verder gaan waar we gebleven waren.
3 0
Sulejmanibesteaankoopooit
100% ten hag, dit wordt op de trainerscursus in het lesmateriaal opgenomen : hoe niet om te gaan met een counterploeg met een kopsterke spits.
4 0
VivaEspana
Als je zegt dat je geen spijt hebt, dan moet je heel snel wegwezen.
Ik was geen fan van Frank in zijn laatste 2 jaar, maar met een 3-0 voorsprong stond hij zijn hele selectie verrot te schelden langs de kant..zo hoort het.
Niet tactisch falen en denken dat je het beste hebt neergezet, dan ben je Ajax onwaardig en dan snel wegwezen.
Na zo n wedstrijd neem je als coach je verantwoording. Zoals Bosz dat ook altijd deed.
6 0
komopajax777
Met dergelijke uitspraken sta je in december al op straat.Zo dom en naïef van Ten Hag.Hij viel enorm door de mand gisteren door een gebrek aan realiteitszin.
6 0
Minsc
Dzjeezus, net ondergoed gekocht en nou staat deze site helemaal vol met ondergoed-reclames; zal ik dan nog maar wat bijbestellen? Lekker bezig, AS.
1 0
Petterson1964
Incompetent.
2 -1
Boer Gijs
Nee. Eigenwijs. Net als jij wellicht? Eigenwijsheid is volgens mij best een waardevolle eigenschap. Maar soms ook heel irritant.
0 -1
Joseph
Eigenwijs is een goede eigenschap als je een goede trainer bent, zoals Bosz.
Eigenwijs is een slechte eigenschap als je een slechte trainer bent, en dat is Ten Hag voor Ajax, incompetent dus.
5 0
LezDeBoer
Dat hij dit oprecht vind baart mij zorgen. Zoals ik al een tijd geleden eerder zei, tegen mindere ploegen kunnen we leunen op de individuele kwaliteit van onze spelers. Tegen teams van hetzelfde caliber of hoger merk je meteen dat we tactisch ondermaats zijn.
Dit zijn de topwedstrijden, het niveau waar we naar toe willen. Europese subtop was onze ambitie toch. En de eerste de beste meetgraat laat zien waar we staan.
Nou ik had anders gehoopt met deze selectie
7 0
Boer Gijs
Het had goed uit kunnen pakken maar dan had je op voorsprong moeten komen. Vooraf was het een twijfelachtige keuze en achteraf zeker niet de beste keuze. Je had meer zekerheid moet inbouwen. Eiting is nog te licht. Beek was sowieso beter geweest. En de rest stond gewoon niet goed
1 0
Rob1706
Omdat wedstrijd hier in Thailand laat in de avond te zien was en ik geen vertrouwen had in de opstelling besloten om dit keer niet te kijken. Wel vreselijk balen in de ochtend na lezen van alle ellende. De spelwijze van PSV mag tot bekend zijn bij Ajax? Waarom dan 2 langzame spelers (Schöne en Eiting) op middenveld? Ik zie geen enkele training en Ten Hag uiteraard wel maar waarom Wöber uit de gratie is snap ik niet echt. Blijkbaar kan Ten Hag zijn spelersgroep niet genoeg scherp krijgen voor een dergelijke topwedstrijd. Ajax stond 2 punten achter en konden dit goed maken. PSV vocht er wel voor en Ajax liet het - zoals wel vaker voorkomt - helaas afweten.
3 0
maikelklaassen
dat zei je ook tegen heracles duffe, 2 waardeloze opstellingen die mede verantwoordelijk zijn voor de 5 punten achterstand
4 -1
Lagasj
Moet ik deze trainer nog serieus nemen?
Wat een trieste afgang is die man.
En ondertussen staat Ajax alweer 5 punten achter.
Hoelang moeten we deze prutser nog als coach nog aan zien modderen?
12 -1
mercurius3
Schuif Blind door naar het middenveld, op de positie van schone. Schuif Zyiech naar de rechtsbuiten en zet van de beek op het middenveld. Dan heb je een blok van blind van de beek en de jong op het middenveld. Achterin de ligt en wober centraal. Rechtsback staat nog open. Mazraoui doet wel goede dingen maar is niet scherp en fel genoeg. Een dromer net als van der wiel. Voorin tadic Huntelaar ziyech. Huntelaar moet er helaas in omdat dolberg het helemaal kwijt is. Komt nooit meer terug op niveau omdat ie de drive lijkt te missen.
1 -3
Cello
Ja. Dat ontbrak nog.....
Laten we alvast Dolberg afschrijven, net terugkerend van een langdurig herstel, net invallend na slechts een half duel met JA in de benen. Tuurlijk dan moet je idd concluderen, dat ie het helemaal kwijt is.......
Wat een onzin. Sorry hoor.
7 -3
VivaEspana
Ik voorspel helaas ook een gevalletje Fischer.
Op 2 wedstrijden na heeft Dolberg nog weinig laten zien. Sympathieke gozer en ik hoop mijn ongelijk, maar ook voor zijn blessure was het niet top.
1 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
Dolberg heeft niet 1 (!) bal gekregen in de 16. Wat moet hij doen? de bal ophalen bij de achterlijn en 11 man uitspelen?
0 -1
AlexIbarra
Ik heb de rest vh interview niet gezien maar wat ik hierboven lees is vrij treurig,
TH legt de schuld bij de spelers, snapt niet dat hij dingen vraagt waar ze niet goed in zijn. Scherpte of mentaliteit is altijd een slap excuus. Ze waren vast niet alle 11 niet scherp.

Deze wedstrijd staat los van de anderen. Het niveau dat je als kampioen van Nederland moet halen is: Beter dan Psv. Onze spelersgroep is zeker niet heel veel slechter maar het team bleek dat vandaag wel.

Van deze wedstrijd zouden we heel veel kunnen leren voor de rest vh seizoen, maar dan moet Erik hem nog wel even 12 keer terugkijken denk ik.
2 -1
Cello
Ik vind dat EtH hier wel degelijk een punt heeft hoor. Ook ik vind dat de schuld bij de spelers ligt, want zij starten de wedstrijd (maar ook tijdens de wedstrijd) slap, ongemotiveerd en met werkelijk een verschrikkelijk slechte instelling. Fan kan je in de voorbereiding en wedstrijdbespreking van alles doornemen en op van alles hameren als trainer zijnde, maar als je de duels keer op keer verliest (of soms niet eens in de duels komt), als je telkenmale de tweede bal niet hebt, doordat de tegenstander feller en er meer bovenop zit....dan kan je iedere tactiek bedenken en bespreken, maar daar kom je dan niet eens aan toe tijdens de wedstrijd. Zelfs betwijfelen of de opstelling wel de juiste is wordt een moeilijk verhaal, want je verliest namelijk niet op details, maar of fundamentele zaken als waar alles mee begint: instelling en motivatie.

Ik hoop wel, net als jij, dat men weet te leren van deze vertoning. Want op papier zijn we niet slechter, ik durf wel te stellen, dat we zelfs beter zijn op 9 a 10 positie's. Vandaag bleek maar weer eens dat instelling/motivatie eigenlijk belangrijker zijn dan de voetbaltechnische kwaliteiten, want met dat laatste alleen kom je er niet meer mee. Met alleen instelling/motivatie kom je er ook niet, maar voetbalkwaliteiten heeft iedere ploeg wel en dus weegt de instelling/motivatie, of het gebrek daaraan, zwaarder.
1 -3
AlexIbarra
Mentaliteit vs tactiek is een beetje een kip en ei verhaal.

Wanneer je niet goed staat en overal te laat komt, lijkt het alsof er geen scherpte en beleving is. Anderzijds kun je met wel 10 verschillende tactieken winnen als deze maar maar concentratie en beleving worden uitgevoerd.

Toch denk ik dat een Schöne, Eiting, Frenkie echt wel wilden winnen, ze kwamen alleen te vaak in duels die ze simpelweg niet kunnen winnen door veel minder lengte, gewicht of snelheid. Een niet echt fitte Huntelaar opstellen helpt ook niet als je er vol op wilt klappen.
2 0
VivaEspana
Een speler voert uit wat de trainer wilt. Daar trainen ze de hele week op.
Trainer maakt de opstelling en bedenkt het strijdplan.
Als het niet lukt, dan moet hij coachen vanaf de zijlijn.
Als ze na 2 x niet luisteren, dan wissel je als coach en stel je ze niet meer op als het niet gaat zoals jij wilt.
Trainer blijft altijd eerste verantwoordelijke .. hij moet ze scherp zien te krijgen.

V Bommel lukt het ook. Liet de wedstrijd van vorig jaar zien en hebben de reacties van Schone en Onana laten zien, dat we wel even makkelijk over PSV heen zouden walsen.

De boys hebben namelijk 2 wedstrijden goed gevoetbald en voelen zich onoverwinnelijk, scherp beginnen is niet nodig, we winnen wel.
Daar moet een coach op ageren, down to Earth, respect, fel, scherp.
1 0
Cello
Ik kan met je meegaan als het een enkele speler betrof, die niet doet wat is afgesproken. Echter....er kwamen wel 8-9 spelers in aanmerking en de trainer kan toch echt maar max. 3 spelers wisselen. En een coach die zijn spelers scherp moet zien te krijgen?. Ja....tegen de kleinere clubs gaat dat denk ik op, maar tegen teams als PSV hoort het al bij de speler zelf naar boven te komen, horen ze al scherp te zijn zonder dat daar een ander op zou moeten hameren (de coach in dit geval).
0 0
mercurius3
Waar is schuurs? Hoop gehype over deze jongen en we horen er niks meer van. Johnson zelfde verhaal. Die Colombiaanse rechtsback? Heb ik geloof ik 2 wedstrijden gezien. Wober? Is al afgeschreven. Kristensen ook afgeschreven. Zo blijft er wel heel weinig over.
4 -1
ram
Zullen we Wober dan maar gratis aan Lienden geven ofzo? Dat is eigenlijk wat Ten Hag zegt.

Vreselijk.. Zet gewoon spelers op hun beste plek joh!
Verdedigers in de verdediging en middenvelders op het middenveld. Zo moeilijk is dat niet.

Geen vertrouwen in je verdedigers? Eigen schuld! Kijk dan in de spiegel en naar je compagnon Overmars. Jullie stellen een selectie samen die na één (!) blessure in elkaar stort. Conclusie: de geprezen man, Overmars, heeft wéér geen waardige complete selectie neergezet.

En aan de andere kant staat Viergever zijn mannetje... En we wisten al dat ie dat kon want onder Bosz was ie één van de meest constante spelers en zelfs naast Van der Hoorn stond ie z'n mannetje. Tsja...
5 -1
Cello
Dan was jij niet één van de heel veel bezoekers op AS, die stelde dat Overmars voor het eerst de selectie op tijd gereed had en compleet. Tot afgelopen week na AEK werd Overmars voor het eerst in jaren op het schild gehesen en was er NIEMAND, die dat tegensprak. Jij was er dan klaarblijkelijk niet, want anders had ik dat negatieve geluid van jou destijds wel herinnerd.

En wbt Viergever....die was bij ons niets meer dan reservespeler en beter nog....het meerendeel van AS kotste hem uit, want was niet goed genoeg voor Ajax. Maar goed....daar zal jij ook wel niet bij geweest zijn, want anders had je het wel geroepen.
2 -2
ram
Ik ben wat minder actief op AS maar heb beide altijd gezegd. Niet dat ik nu de wijze man ben hoor.. (alhoewel :p ).

Maar het gelik van de anus van Overmars heb ik altijd bizar gevonden evenals het vertrek van Viergever. Ik vind het opvallend dat Ten Hag laatst aangeeft dat ie samen met Overmars de selectie heeft samengesteld. Logisch maar opvallend. Want dan weet je dat je 100% fucked bent als De Ligt uitvalt. Maar de arrogantie/domheid om dat te negeren: bizar. Ook het weinig vertrouwen in Wober (en zelfs Schuurs) vind ik vrij bizar.
3 0
VivaEspana
Welkom, je hebt gelijk, maar kleine waarschuwing, kritiek kunnen de boys hier slecht tegen.
Roepen dat het een incident is en de competitie nog lang maak je meer vrienden mee :-)
2 0
ram
Klopt, zo werkt het. Maar nu, na verlies zie ik vooral duimpjes omhoog. Als ik het zeg na een overwinning, dan staan ze omlaag. Niet geheel onlogisch hoor maar wel wat oppertunistisch.
0 0
A-west
Ten Hag heeft verkeerd gegokt. Van origine 3 middenvelders laten verdedigen terwijl je Wöber hebt die wel een echte verdediger is. We hebben het gezien. Eigenwijs zijn gelijk halen. Het was een miskleun ten Hag. Geef dat nou gewoon toe man. Tactische onbenul.
4 0
rotynl
Nee, Ten Hag dit was duidelijk niet de beste keuze. Tegen AEK wel met die kleine Argentijn in de spits, maar nu moest er een mandekker in.
2 0
BlancoKanu
Het probleem met deze selectie en eigenlijk al jaren bij Ajax is de absolute wil om te winnen. Ook tegen kleinere clubjes moet er mooi gespeeld worden. Iedereen wil een actie teveel maken. Zodat ze weer op de grote schermen getoond kunnen worden met een panna of een dubbele schaar. Begrijp me niet verkeerd, Ajax heeft dit jaar echt een goed team met prima spelers. Maar als ze iedere wedstrijd die absolute wil om te winnen laten zien zoals in de voorronde CL. Dan pas kunnen ze kampioen worden. Ook moeten ze tegen de kleintjes niet stoppen met scoren na 2 a 3 doelpunten, nee doorvechten en de 4e 5e etc willen maken. Dat zie je namelijk wel terug bij PSV
2 0
ajax4ever01
Komt er morgen nog een straftraining of is daar nog niets over bekend?
0 0
A-west
Ten Hag moet straf krijgen. Met deze verdediging een resultaat halen tegen snelle gasten als Lozano en Bergwijn is gedoemd te mislukken.
1 0
Raehvek
Ja is inmiddels bekend om 07:00 uur straftraining:

1 rondje amsterdams bos voor de basis
2 rondjes voor wober en de bank
3 rondjes voor de ligt want het is allemaal zijn schuld ;) ;) :p

En tenhag??? Die komt om 13:00 uur en gaat met een warm kopje chocolademelk MET slagroom lekker warmpjes op de toekomst zitten. Lekker nadenken over hoe hij de volgende keer tagliafico er uit gaat halen tegen bayern en donny er in gaat zetten. Want dan kan hij er nog meer middenvelders inzetten. Dit omdat we wat voetballend vermogen tekortkomen zag hij vandaag.
3 0
Joseph
Hij heeft een goede reeks neer kunnen zetten met het kwaliteitsverschil dat telkens erg groot was, nu was dat minder het geval en zie je dat Ten Hag niks toe voegt.
Schone viel met het hogere niveau ook weer door de mand en Eiting kiezen ipv Donny is gewoon een grap.
Ajax wint op individuele kwaliteit, als team is er nog ontzettend veel winst te halen, ik betwijfel of Ten Hag daar de man voor is, zeker met Bosz die vrij is.
3 -1
Cello
We kunnen lang en kort praten over opstelling, tactiek die verkeerd zou zijn, maar dat alles is nutteloos als spelers zichzelf niet voldoende kunnen opladen (motivatie/instelling) voor een duel met PSV. Bij een gebrek daaraan heeft geen enkele andere discussie echt zin en hoort de discussie te gaan over juist dat: motivatie en instelling. Immers, is de motivatie en instelling goed te noemen en gaat het dan alsnog fout dan pas kan je de vinger proberen te leggen op de gekozen tactiek, de gekozen opstelling.
Met andere woorden....als de instelling en motivatie goed was geweest had het ook zomaar gekund dat de gekozen tactiek wèl de juiste was en dat de opstelling veel minder een probleem was geweest als dat nu sommigen willen doen voorkomen.
Maar goed...het begint met de juiste motivatie en instelling. Die was er niet!. Met uitzondering van Tagliafico.
1 -3
A-west
Ik denk dat na de opstelling en zijn uitlatingen na de wedstrijd de spelers hem niet meer pruimen.
Ik zou zelf kotsmisselijk van die vent worden. Ten Hag is totaal ongeschikt om Ajax te trainen. Hij degradeert zichzelf en de spelers door deze opstelling. Wat mij betreft mag hij wieberen.
6 0
GrandMasterFlex
Die man zegt hoe het is een heeft heel veel verstand van het spelletje. Vandaag maakte de opstelling en welke poppetjes daarbij helemaal geen donder uit. Absolute wil om te winnen was er niet, scherpte.
0 -7
TrDJ18
De voortekenen waren er wel naar, dat is het schrijnende eraan. Deze man leeft volledig in zijn eigen paradigma. Van enig systeem ontbreekt enkel spoor. De man had niet zo moeten krijsen als een baby nadat een verslaggever de eerste helft tegen AEK stroperig noemde, maar hier iets aan moeten doen en een kritische houding moeten aannemen die je van een Ajax-trainer mag verwachten. Duidelijk nog een pupil op het niveau van topvoetbal.
6 0
Pierre Heno
Het is nu aan Van Leer om het komend weekend te laten zien tegen PSV....
2 0
Raehvek
Het probleem is niet eens zozeer van Leer, maar de 10 andere spelers van NAC vrees ik.
3 0
ram
Mwah, Van Leer is het ook verleerd hoor. Die past prima bij dat gepruts van NAC.
0 -1
Cello
Nee. De trainer van NAC is het probleem. Dat moet je wel geleerd hebben inmiddels hier op AS. Beweer je namelijk iets anders dan ben je al gauw hier op AS bestempeld als naïef. Hehehhehehe.
2 -3
Raehvek
Dat zie je bijna goed en was leuk geprobeerd....alleen zei ik dat ik dat vrees....ik kan namelijk niet oordelen over een coach/team wat ik nooit volg.

Sluit alleen niet uit dat vd gaag zijn spelers net wat minder naïef het veld op zal laten gaan tegen psv. En dat de 10 veldspelers van nac een tikkie minder kwaliteit hebben dan de 10 van ajax.
0 0
Limburgse Ajacied
Zou Ten Hag ooit wel eens toegeven dat hij het verkeerd gezien heeft? Oetl.l....
13 -1
Raehvek
Nee want het het makkelijker om het op anderen af te schuiven!
7 0
Cello
Net zoals het makkelijker is om alles op een trainer af te schuiven. Want om spelers af te moeten zeiken ben je langer bezig, dan moet je minimaal 11 of maximaal 14 afzeiken. Dus is het makkelijker om de coach te kakken te zetten.
3 -4
Raehvek
Weet je... ik heb eigenlijk nog een grotere pesthekel aan mensen die kost wat kost altijd maar positief willen zijn. Daar heb ik een grotere hekel aan dan dat ik aan Ten Hag heb. Van die positiviteit goeroes blegh. Er staat nergens dat ik elke coach slecht vind. Het glas is simpelweg gewoon niet altijd half vol. Kijk:

Onder keizer was het glas net zo vol als dat het leeg was,

Onder bosz was het glas half vol,

Onder frank de Boer liep het glas qua resultaat over....

En onder Ten Hag? Tja.....ik zal niet typen wat ik denk, want dat is niet zo netjes. Maar laten we het er op houden dat er eerst een glas moet zijn voor er iets in kan. Ten Hag heeft geen inhoud, dus er past ook niets in. Anders kan er wel wat van dat vocht uit dat waterhoofd van Schreuder in. Maar of je het glas daar nu mee moet willen vullen???

Ik was geen fan, ik ben geen fan en ik zal nooit een fan worden van dit soort gasten! Niets zeggende slappezakken als Ten Hag, Schreuder, Winter, Spijkerman, Danny Blind, vBronckhorst, Cocu, vdBrom en cello..... Geen inhoud, geen karakter, geen mening, nul uitstraling en naïef, vooral heel erg naïef!
3 -1
PvLvD
Ja uitgegaan van voetbal zegt Ten Hag en dat doet Pisvee dus niet. Die hebben een doel en dat is kampioen worden en hoe maakt ze geen fuck uit en dat zag je. Pisvee was scherper, gretiger en daarom winnen ze. Jammer had niet gehoeven. Maar een ding..... als de Ligt niet speelt, ook Blind niet opstellen!!
0 0
Joseph
Wat een onzin, Blind kon hier niks aan doen. Ten Hag offert het middenveld op om Wober maar niet op te stellen, oliedom..
Hij had gewoon met Wober of desnoods Schuurs moeten spelen, dan heb je in ieder geval een echte centrale verdediger en Frenkie op het middenveld.
6 0
AFCA.
Is het nu echt zo moeilijk om het volgende te constateren?
- Neres is alleen gevaarlijk vanaf rechts. Op links heeft hij geen actie en vertrouwen en scoort een stuk moeilijker. Voor het centrum is het een te grote rommelaar aan de bal.
- Tadic kan op links rechts en centraal. Maakt weinig uit, maar komt wel echt pure snelheid tekort. Heeft dus iemand anders met diepgang bij hem nodig. Op links dus in combinatie met Tagliafico.
- Ziyech kan op rechts en centraal.
- Met 2 controleurs staat de ene naar de ander te kijken hoe deze opbouwt. Je hebt maar 1 cvm en 2 cv's nodig om op te bouwen. 1 controleur weg en dieper op het veld positioneren.

Tadic - Huntelaar - Neres
Frenkie - Ziyech
Schöne
Tagliafico - Blind - De Ligt - Mazraoui
Onana

Nou allemaal goed voetballers aan de bal maar ze verzuipen in de ruimte. Dan houd je het dus gewoon compact. En dat kan ook op de helft van de tegenstander. Onder Bosz was het speelveld ook nooit langer dan 40 meter. Als je dan nog een trainer hebt die de groep kan prikkelen em motiveren waardoor ze ook nog eens strijd leverem en door het vuur gaan wordt je gewoon kampioen.
9 0
ChelseaMan
Lachen...schone..kijk de goals nog eens na..kansloos verhaal.
0 0
AlexIbarra
Klopt helemaal, ik heb net bijna hetzelfde onder een ander artikel geschreven..

Had me de moeite dus kunnen besparen. ;)
0 0
ChelseaMan
Schone nooit meer opstellen!
1 0
Joseph
Liever net als in de beste wedstrijden van Bosz Donny centraal op het middenveld. Je zag Schone weer ouderwets verzuipen met een stijgend niveau, dat wordt in de CL echt een probleem, en ook in de thuiswedstrijd tegen PSV weer.
2 0
AFCA.
Ja kan ook zeker! Maar als je het goed conpact houdt dan kan Schöne prima. Vind Lasse een beter rustpunt op 6 dan Donny. Maar Donny heeft weer andere kwaliteiten.
0 0
ChelseaMan
Schone een rustpunt..een vm heeft een heel ander takenpakket dan een rustpunt te zijn..rustpunt gezien bij de 1-0?
0 0
ChelseaMan
Standaard verhaal met schone in topwedstrijden..Leuk en aardig tegen linkerrijtje ploegen die zich ingraven. In de cl ben je gewoon kansloos met schone op het middenveld. Donny frenkie ziyech op het middenveld. Frenkie en donny zijn slim en goed genoeg om de vm en half positie af te wisselen. Schone wordt standaard overgeslagen door frenkie, pakt geen bal af, altijd in zijn achteruit,voegt voetballend niks toe.
1 0
Cello
Neres en Ziyech wisselen gaande de wedstrijd van kant, ten minste dat is de bedoeling. Het is niet een vaststaand concept hè?.

En verder....wanneer een coach zijn team voor een wedstrijd tegen PSV moet gaan prikkelen en motiveren...dan is er wel iets serieus heel erg mis met de spelersgroep. Een wedstrijd tegen een tegenstander als PSV moet bij een speler al genoeg motivatie naarboven halen....daar zou geen enkele trainer nog moeten hoeven te zorgen. Was het nou tegen Emmen of zo geweest, dan zeg ik ja....daar moet de extra prikkel komen van de trainer en staf. Maar niet bij een tegenstander als PSV.
0 -3
Indojood
Wel een verkeerde keuze. Je middenveld is zonder De Jong van alle diepgang en snelheid ontdaan. Daarbij staan Ziyech, Tadic en Neres om beurten veel te diep op 10 waardoor bij balverlies alles op de te trage Schöne en de te lichte Eiting terecht komt. En zo kan het gebeuren dat door het wegvallen van De Ligt Ten Hag met één simpele wijziging er een teringbende van maakt door De Jong naar achteren te halen. Tegen AEK was dit nog te verbloemen door de zwakte en onwil van de tegenstander. Tegen een beetje tegenstander ga je meteen op je bek, ook als je wel met de juiste instelling de wedstrijd in gaat. Het is gewoonweg niet te doen. Je moet hoog spelen maar altijd minimaal zes man achter de bal hebben die het overzicht hebben en bij balverlies elkaar meteen rugdekking kunnen geven en counters kunnen opvangen. Ik zie vaak trainers die denken aanvallend te spelen, deze tactische blunders maken en hun verdediging en middenveld zo laten verzuipen.
7 0
Pierre Heno
John van de Brom is er ook zo eentje inderdaad. En wint dan ook nagenoeg nooit belangrijke wedstrijden.
3 0
Babangida83
Wat ik tactisch slecht vond was dat we slecht stonden bij balverlies. Het veld was lang en er werd nauwelijks doorgedekt.
Het had er ook mee te maken dat de opbouw weer horizontaal verliep ipv verticaal. Dan weet je dat je bij balverlies gelijk 2 spelers kwijt bent ipv maar eentje. Opbouwen via de backs en dan opportunistisch de bal voor de pot. Beter dan dat werd het niet vandaag.

Die opbouw dient weer zoals tegen Vitesse (b.v.) te gaan. Dat kan nog verassen. Sowieso is het minder risicovol omdat het een verticalere opbouw is. Nu werd de bal te vaak naar de backs geschoven in de opbouw.

PSV stond iedere keer in de aanslag voor de counter. En we deden net alsof we dat niet zagen. De restverdediging werd veel te vaak verwaarloosd en mensen liepen zonder te denken mee naar voren . Slecht voorbereid.

Maar dit is niet alleen de trainer. De mentaliteit die de spelers aan de dag legden waren van hetzelfde niveau als de preparatie van de trainer.
3 0
Raehvek
De hele tactiek was slecht. Dit kan wel tegen de meeste andere ploegen in de eredivisie, maar niet tegen PSV! En tegen AEK kom je er mee weg omdat je snel na de rust scoort. Want als daar het tot de 70 minuut 0-0 blijft win je misschien wel, maar moet ik het ook nog zien of het zo soepel was gaan lopen als dat het nu liep.

En ik stoor me er ook aan dat die spelers zich wel op kunnen laden voor een europese wedstrijd maar in de eredivisie telkens de helft minder gemotiveerd ogen.
2 0
Cello
Tsjah....zo lust ik er nog wel een.

Als......dan. Tsjah. Okay, maar als je dan als Ajax onverhoops in het begin wel scoort tegen PSV en dus 1-0 maakt dan had je misschien wel weggekomen met deze tactiek en hadden we misschien wel ruim gewonnen.

Zucht.

Waar ik het wel helemaal mee eens ben is wat je op het eind schrijft. Ook ik kan me storen aan het feit dat opladen voor een Europees duel geen probleem lijkt te zijn en dat een Eredivisieduel, nota bene tegen PSV je concurrent, een probleem is.
0 -1
Raehvek
Dat klopt als ajax voor was gekomen had het zomaar een andere uitslag kunnen zijn. Die kansen zijn er het eerste kwartier ook geweest. Alleen wel voorzetten maar geen bezetting voor de goal. Pijnlijk om te zien dat schwaap en Nick f*cking viergever met 2 vingers in de neus overeind bleven. Daarom de hele tactiek was slecht en de uitvoering ook. Zowel de bezetting in de verdediging als voor de goal.

En Ik zei ook dat ajax zonder die vroege goal tegen aek ook nog wel gewonnen had. Maar of het er dan ook allemaal zo lekker vlot uit had gezien als hoe de 2e helft er nu uitzag vraag ik me serieus af.

En ja die houding stoor ik me al tijden aan en dat ligt niet aan Ten Hag als speler moet je jezelf ook wel kunnen opladen
0 0
EzraAjax95
Kop op. We hebben verloren van PSV, nou en? We moeten hier lering uit trekken en de zwaktes uit deze wedstrijd weer verbeteren. We staan weer met beide beentjes op de grond, en dat is maar goed ook, maar om nou te zeggen dat Ajax er niks meer van kan, is overdreven. Ik weet zeker dat we hiervan zullen leren en dat drze fout niet weer wordt gemaakt. Het seizoen is nog lang, PSV gaat ook niet alles winnen, en ik zie Ajax weinig verliezen, afgezien van vandaag. Ik heb vertrouwen in onze boys!
3 -5
mercurius3
Bij Ajax leren spelers en trainers nooit. Zie vorig jaar.
3 0
ajaxwestland09
Lering niet genoeg geleerd van de wedstrijd van vorig seizoen??? Schaamteloos deze jonkies leren het nooit op zo manier 1 woord instelling dan zou elke wedstrijd de instelling beter moeten
0 0
Pierre Heno
Helemaal mee eens op één detail na: PSV zal weinig te duchten hebben van het niveau kleredivisie oftewel die gaan zeker niet méér punten verspelen in de komende wedstrijden dan Ajax. Dit was dus allerminst 'zomaar 'een van de 34 wedstrijden van het seizoen. De lering welke je eruit trekt zal pas toepasbaar worden in het seizoen 2019-2020 en dan hebben we n.a.w. het probleem dat veel van onze huidige sterspelers naar hogere voetbalregionen zullen zijn afgereisd.
4 0
RayJordaan
Dat PSV niet alles gaat winnen lijkt me logisch, maar dat gaan wij ook niet doen, en wij staan al zeer onnodig 5 punten achter.
4 0
Youri08
Die 5 punten zijn ook niet zo boeiend, gaat mij er meer over dat we een coach hebben die blijkbaar in de duels waar er echt tactisch wat verwacht wordt, in gebreke blijft. Ben bang voor de duels met Benfica. Die kunnen we wellicht winnen maar wel met de juiste tactiek. En daar zit mijn angst.
5 0
Raehvek
Dat is jet punt idd dit Ajax en Ten Hag geven totaal niet het gevoel dat dit iets eenmaligs is. Ten hag is naïef en weigert zijn fouten te zien. Dat baart zorgen voor idd wedstrijden als Benfica etc.
2 0
flyingsoccer
Volgende week weer een game, 5 punten achter zegt niets maar psv is toch echt slimmer dan Ajax. Geen praatjes vooraf over de kwaliteit of wie de beste is maar het gewoon laten zien op het veld.
5 0
ajaxwestland09
Donderdag voor de beker wil revanche zien met dubbele cijfers 0-10 is niet genoeg
0 -1
ram
Donderdag gewoon een trainingspotje van maken met je tweede team. Daar moet je PSV niet bij betrekken.
0 0
Radie125
Is de bus nog gestopt bij Utrecht om Ten Hag af te zetten.
14 0
Pierre Heno
Humor blijft troostend. Goeie van je Radie!
2 0
Raehvek
Je zegt het netjes;)
2 0
Dennis1964
Netjes maar heel negatief. Een echte FLUITER. En je weet het. FLUITEN DOE JE THUIS.
0 -7
Raehvek
Negatief? Je bedoelt Naïef zeker?! Want dat is Ten Hag.
En netjes tja...ik hoorde ook al de suggestie voorbij komen of we niet over Oss kunnen rijden om Ten Hag daar in een karretje op het spoor achter te laten. Dat vind ik toch minden smaakvol.....dus toch liever wat netter dan;) en inhoudelijk heeft Radie gewoon gelijk!
2 0
Cello
Als supporter van Ajax verkies ik het om achter het team en technische staf (dus ook EtH) te gaan staan!.

Kritiek is goed en moet ook. Maar wederom op de man spelen niet!.

Als de instelling/motivatie bij de spelers niet juist is dan kan je als coach nog zo goed je team voorbereiden, de juiste tactische spelwijze bepalen, opstelling bepalen, maar dan zal het altijd gedoemd zijn tot falen. Immers alles begint met de instelling en motivatie. Is die er niet dan maakt het helemaal niets meer uit wat je vooraf hebt bedacht als staf. Dan kan gelijk alles overboord.

En dat sommigen dan roepen dat EtH zijn team niet weet te motiveren, dat vind ik zo een bull****. Alleen al om het feit dat de motivatie bij een klassieker of in dit geval een traditional niet eens zou moeten komen vanuit de trainer maar de speler zelf.

Daarnaast heb ik wel gezien dat EtH de afgelopen weken/maanden perfect bezig was met zijn team, waarvoor hij ook meer dan terecht de complimenten kreeg. Daar doet imo dit duel van vandaag geen afbreuk aan.
Ik hoop wel dat de spelers zelf eens in de spiegel kijken, want als je voetbaltechnisch superieur bent aan je tegenstander mag het natuurlijk nooit zo zijn, dat je je op verder alle andere fronten zo laat aftroeven. Zij staan in het veld. Niemand anders, ook niet EtH. Zij moeten de voetbalkwaliteiten koppelen aan juiste instelling/motivatie. Niemand anders, nee ook niet EtH.
En de makkelijke kritiek over verkeerde opstelling is pas van toepassing als je je ten minste niet laat aftroeven op inzet/motivatie en dus instelling, maar dat het dus aankomt op gebrek aan voetbaltechnisch vernuft alleen. En let wel...met De Ligt en Blind in het centrum, of welke andere combinatie achterin hadden we net zo goed verloren. De Ligt had namelijk het gebrek aan motivatie/instelling niet kunnen compenseren.
1 -10
de-Ajacied
Alles is te begrijpen behalve dat je Vd Beek niet opstelt en Eiting wel
En als hij dat nu nog niet ziet moet hij deze (vorige) wedstrijd toch echt een keer terugkijken
3 -2
Joseph
Ik zou altijd kiezen voor een echte centrale verdediger. Wober had gewoon moeten spelen, ook al is hij minder in vorm.
Eiting en Schone is echt een inschattingsfout, mag een trainer op dit niveau niet gebeuren. Frenkie had daar moeten staan.
1 0
ChelseaMan
Ben een TH fan, maar het posteren van schone en de eiting voor blind en frenkie is voor mij niet te bevatten.
Ik verwacht dat TH na vandaag schone uit de basis verdwijnt.
0 0
Pierre Heno
Deze opmerking van Ten Hag vormt dus meteen het absolute bewijs dat hij volkomen star is in zijn oordeelvermogen en ongeschikt om de succesvolste club van NL naar de 34e titel te leiden. Wàt een onmacht straalt hij toch uit. Begin 2018 begon hij aan een 5 pnt achterstand op PSV die Keizer hem had nagelaten. Nu zijn we koud begonnen aan het nieuwe seizoen en staan we al 5 punten achter plus een gigantische achterstand in doelsaldo. En wat roeptoetert Ten Hag na deze veegpartij in Eindhoven? Ik heb de beste keuzes gemaakt!!. Wie neemt deze coach nu nog serieus?
5 -2
Ajax2018
Topcoach en topselectie! Hopen maar dat deze toppers die met 3-0 in de eredivisie worden weggeveegd niet voor niet te weigeren bedragen van 30-100 miljoen worden weggekocht door city barca en psg! Ten hag out Ajax coach in!
5 -6
Balgobind
Ten hag is niet de juiste man op de plaats
Heeft een tactisch vermogen van een pancake kan niet eens opschieten met Richard witschge toch een held wat mij betreft. Als je eiting nu voor donny kies pff. Waarom geen wober
10 -5
Cello
Sommigen onder ons hebben afgelopen week, zo na het duel tegen AEK, waarin TH en ook Overmars alle lof toegezwaaid gezwaaid kregen, gelijk gekregen. We stelden toen al, dat het wachten was op het eerste nieuwe puntverlies en dat dan gelijk deze heren opnieuw zouden worden platgebrand en boven de enkels zouden worden afgezaagd. En kijk. De criticasters die het vooral op de persoon willen spelen zijn weer onder hun steen gekropen, alwaar ze geduldig afwachten om weer helemaal los te gaan!.

Hoe snel zijn weer anderen vergeten, dat onze boys geweldig speelden de laatste weken?. Dat er toen wedstrijd na wedstrijd criticasters zeiden dat we niet euforisch moesten zijn na 1 wedstrijd. Dit bleven zeggen na 6 vrCL duels en ook nog na AEK.
Maar na de eerste de beste nederlaag mag men wel EtH en zijn staf volledig afschieten?. Hoe hypocriet. Oh nee....want dan nemen we gewoon de voorgaande 8 maanden ook mee in onze argumentatie. Belachelijk.

EtH heeft Ajax de afgelopen weken maanden gewoon goed op de rit gekregen. De manier van spelen was vaak geweldig. Dat het vandaag mis ging lag nioet zozeer aan zijn tactiek/opstelling, maar had gewoonweg te maken met de instelloing en motivatie van de 11 spelers in het veld. En dat in een uiduel met pSV, een duel waar je van kan verwachten dat de spelers al vanuit hunzelf genoeg gemotiveerd zouden moeten zijn. Nee....het is EtH. Lekker makkelijk en Oh zo onterecht!.
2 -8
Pierre Heno
Veel text , nagenoeg geen inhoud. Bespaar je de moeite in het vervolg Cello. DAt je een doorgewinterd Ten Hag addept bent weten we nu zo langzamerhand wel. De spelers zijn schuldig aan deze wanvertoning.....ja....wàt een analyse zeg. En dit kun je moeilijk 'de eerste de beste nederlaag noemen wel? Dit was een belangrijke wedstrijd op weg naar het 34e kampioenschap... en dan kom je met zo'n centrale verdediging naar Eindhoven. Een kleine en een trage tegen een lange en een snelle: dat gaat bijna nooit goed. Slechte tactiek dus. Een tactiek die je team kansloos maakt omdat je je beste spelverdeler achterin zet en niet toekomt aan zijn spelbepalende acties. Dan hoor je geen coach van de meest succesvolle club van NL te zijn.
8 -1
Babangida83
Frenkie is echt prima in de kopduels. Valt niks over te klagen. Daar maak ik me zorgen over jouw beoordelingsvermogen.
1 0
Raehvek
Foei Pierre het is verboden kritisch te zijn hier. Er mag alleen positief gepraat worden anders ben je geen ECHTE supporter.

En wie niet (wil zien) ziet wat Ten Hag fout doet, naast dat hij ook heus wel wat goed doet/heeft gedaan, is naïef .
1 0
Youri08
Ben ik even blij dat ik van de week al kritisch was. Dit was de eerste serieuze tegenstander dit seizoen en je bent van het veld geblazen door een foute tactiek/ opstelling. Hoe kun je hem nu nog verdedigen??
8 0
Cello
Wat een onzin, met alle respect hoor. Dat van ' eerste serieuze tegenstander' werd al voor iedere tegenstander geroepen. Bij Graz, bij Luik, bij Kiev en ga zo maar door. Ik verdedig hem, omdat tactiek en opstelling er geen moer meer toe doen als je team niet met de juiste motivatie/instelling het veld betreed. Dan kan elke tactiek/opstelling zo overboord gekieperd worden.
0 -4
Pierre Heno
Zeur toch niet zo man. Wanneer dringt het nou 'ns tot je door dat die Ten Hag niet bij Ajax thuishoort. Waarschijnlijk nooit. Maar: mocht hij die 34e schaal aan het eind van dit seizoen omhoog houden als coach van Ajax dan ben ik de eerste die diep in het stof zal gaan voor het feit dat ik het totaal niet in deze coach gezien heb. En daar mag je me aan houden Cello!.
8 0
ChelseaMan
Zolang hij vast blijft houden aan schone op het middenveld gaan we niets winnen dit jaar. Erg benieuwd naar de opstellingen van de volgende wedstrijden.
0 0
Cello
Zelfs dan blijf je je gal spuwen. Dus neem jezelf niet in de maling. En jouw zure reaktie's ben ik allang gewend.
Maar goed....ik geef je na dat je ten minste dezelfde manier van kritiek geven hebt als we winnen danwel als we verliezen. Je bent ten minste niet iemand die met alle winden meewaait. Zoals vele anderen wel.
0 -4
Dennis1964
Zo is het maar je moet in je staf wel de juiste mensen hebben die de spelers op scherp zetten. TH mag het tactische brein zijn maar daarnaast zet je wat mij betreft Badr Hari om die gasten op scherp te krijgen.
1 0
Youri08
Ik niet, ik heb constant gezegd dat dat niet de tegenstand van CL nivo is. Vandaag had de tactiek doorslaggevend kunnen zijn. De qua lengte matchende Wöber tegen de statisch Luuk de Jong en Huntelaar vervangen door iemand die wegbeweegt uit het centrum om ruimte te maken voor een diepgaande middenvelder (vd Beek). Je speelde vandaag zonder vleugels het meeste van de tijd. Kijk maar eens terug hoe compact en gecentreerd alles stond bij onze aanvallen. Dit is geen achteraf gepraat, vooraf had je dit al uit kunnen tekenen.
1 0
martijndepro
Als L. de Jong meerdere malen compleet vrij een lange bal kan controleren en/of terugleggen op goede voetballers als Bergwijn, Lozano en Pereiro, dan gaat daar gewoon iets fout. Geef dat verdomme dan toe. Net zoals Eiting 90 min volmaakt en simpelweg niet voldeed. Iedere lange bal was gevaar. Die 3-0 ging ook zo extreem makkelijk. Bizar.

Dat gezever na de wedstrijd met niet scherp en we moeten ervan leren dit dat. Godverdomme. Ik hoor en lees die onzin al sinds ik voetbal begon te volgen. Recente jaren zei Riedewald het na Roda-thuis, na het seizoen dat ze op de slotdag een titel verspeelden, afgelopen jaar zei Veltman het na Heracles-uit en vandaag hoor ik Tadic die onzin weer zeggen, nadat de hele selectie het al had uitgesproken na Standard-uit en Heracles-thuis. PSV toont van de staf en spelers op de bank tot het basiselftal een winnaarsmentaliteit. Van Bommel zegt Ten Hag voor de neus van iedereen dat ie op moet pleuren met z'n gezeur om kaarten, dat krijgt hij ook duidelijk tegen een selectie die net fluitend kampioen is geworden: iedereen is daar scherper. De overtuiging is bij Ajax op dagen als vandaag niet aanwezig. Dan krijg je die zielloze pogingen tot iemand uitspelen van bijv. Ziyech continu te zien met de kop omlaag en Neres die 4 x de bal over de achterlijn loopt.

Dan moet ik ook zeggen dat Ten Hag niet schuldig is aan individuele fouten. Blind moet De Jong gewoon neerleggen op de middenlijn bij de 1-0. Hij had toch zoveel geleerd van Carrick bij Man United? Zou Mourinho dat soort zaken er niet ingestampt hebben? Pak die kutkaart als je daarmee een levensgrote kans onschadelijk maakt. Frenkie de Jong deed het woensdag overigens wel. Onana met die uittrap 3 minuten later...Coach daar maar eens tegenop want voetballend was PSV behoudens de lange bal niet indrukwekkend en hebben ze buiten de grote fouten van Ajax bij de 1-0 en 2-0 zeker niet meer bij elkaar gevoetbald als Ajax. Maar goed, dat hoeft ook niet meer als je al 3-0 voorstaat. Dus moet je stellen dat Van Bommel de wedstrijd veel beter heeft voorbereid dan Ten Hag.

Doemdenken of niet: de situatie is dat Ajax wederom zeer vroeg in het seizoen 5 punten achterstaat op een ploeg die amper iets verspeelt en in de onderlinge duels ook zeker niet onderdoet. Stiekem weten we allemaal een heel eind waar we aan toe zijn dit seizoen.
3 -1
Lewis Hamilton
Hij heeft gewoon de beste selectie van Nederland tot z'n beschikking, maar hij doet er geen flikker mee. Peter Bosz maar even bellen.
8 -8
Pierre Heno
de minnetjes komen merendeels op conto van de AS redactie. Zo manipuleren ze hier de stemming. Dat i.c.m. veel onkunde en Overmars=Ten Hag addepten die iedere vorm van kritiek afdoen als 'negatief' of 'azijnzuurpissers' dan weet je dus hoe je aan al die minnetjes kom. Maar trek je er niets van aan want dom gelul stop je nu eenmaal niet met rede en feitenkennis.
5 0
Cello
Met alle respect, maar jouw post is pas echt dom gelul. Manipuleren aan de hand van de minnetjes door AS?. Kom op zeg!.
0 -1
Massimo
Ten Hag heeft weer een heleboel fouten gemaakt. Het ergste is het centrale verdedigingsduo. Wöber is matig over de grond, maar dat is Luuk de Jong ook. Ten tweede heeft Ten Hag geen nuances in zijn spel aangebracht waardoor de backs veel te hoog stonden en tot slot vond ik het zo dom om een speler van 16 zijn debuut te laten maken in een verloren wedstrijd. Doe dat dan in een thuiswedstrijd waar je met 3-0 voorstaat in de 70e minuut.

Ajax is op alle vlakken keihard door de mand gevallen met Frenkie de Jong (en Onana) voorop.De enige die nog bij een voldoende in de buurt kwam vond ik Tadic.
4 -1
NR9
Wij hebben alleen voetballers , geen klootzakken die de grens op zoeken. De type Wouters , Edgar Davids . Allemaal te lieve jongens is al jaren het probleem. En dan ook nog tactisch blunderde coach. Tel uit je winst. Zo wordt je nooit kampioen. Eerst ingrijpen in technische staf. Frank en Ronald de Boer aanstellen. Dan gaan scout en op lengte en kracht en spelers met mentaliteit. De enigste die vandaag positief vocht was Tagliofico. De rest niemand.
6 -3
AFCAPurpleHaze043
Frank de Boer aanstellen?! AUB nooooooit meer,man man kunnen we alweer tikkie breed tikkie terug afbraak voetbal kijken.
0 0
Babangida83
U bent fan van PSV?
0 0
A-west
Die pik die naast hem staat pruimt hem al lang niet meer. Hij vind hem een eigenwijze sukkel. En met Witschge nog een paar. Eng figuur die ten Hag. Dit vond ik al nog voor hij trainer van onze club werd.
13 -1
Cello
Als je Van der Gijp, Derksen en Valentijn wil geloven wel. Maar die hadden het ook al zo goed gezien mbt de onderlinge verhouding tussen Tadic en Ziyech. Die ontkenden het al gelijk en ook de technische staf heeft het al verkondigd als 'lulkoek'.

Maar het is duidelijk wie jij verkiest om te geloven. En wedden dat dit komt omdat je al voor die tijd TH al niet pruimde?. Dan is het altijd lekker om medestanders te hebben in de heren van Veronica Inside en ja.... iedereen weet dat de realiteit/waarheid in dat programma wel vaker onrecht wordt aangedaan.
1 -3
DarkChild
Dat klopt, maar het ding met media is dat ze wel veel kunnen bepalen. Zeker bij zo'n Valentijn Driessen weet je 'het is persoonlijk'. Want hij hield zijn kritiek nog even achter de hand voor betere (lees: sportief mindere tijden)

That being said, het begint met prestaties. Gebeurt dat, is er weinig te klagen al gaat Valentijn op het hoofdje staan.
4 0
Toon meer reacties