Tadic baalt: 'Geven hen de goals te gemakkelijk'

JesseTH, 23-09-2018 om 19:05, 11858 views, FOX Sports |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Aanvoerder Dusan Tadic is als vanzelfsprekend erg teleurgesteld na de 3-0 nederlaag tegen PSV. De aanvallend ingestelde speler zag zijn ploeg de goals te makkelijk weggeven en de tegenstander daarmee in het zadel helpen.

'We geven hen de goals te gemakkelijk door onze fouten', oordeelt Tadic tegenover FOX Sports. 'Het mag niet gebeuren, dan krijgen zij energie. Ze waren ook wat sterker in de duels. We wisten dat ze lange ballen zouden spelen op De Jong en voor de tweede bal zouden gaan, dat is hun kracht, maar wij hadden daar beter mee om moeten gaan.'

Daarnaast zag de Serviër ook achterin een goede organisatie bij de opponent. 'Maar als je zo snel met drie doelpunten verschil achterstaat, is het moeilijk. Dit is een fout van ons allemaal, want we moeten verdedigen en aanvallen als een team. We moeten onze verantwoordelijkheid nemen.'

Veelal werd er geroepen dat Ajax met te veel 'voetballers' en met te weinig 'slopers' speelde, vooral achterin. 'Je hebt goede verdedigers nodig, maar wij hebben goede voetbalspelers. Dit is een goede les voor ons. PSV speelt graag sterk in de duels met lange ballen. Dat was iets nieuws voor ons en ik hoop dat we iets kunnen leren van deze wedstrijd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Op fysiek de duels ingaan en de lange bal spelen....dat doet PSV al jaren tegen ons. Niks nieuws dus Dasin.
0 -1
altijdwelwat
Voor een jongen die zijn mond zo vol heeft van altijd alles geven en ik ga dat de (jonge) jongens wel ff bijbrengen, deed hij vandaag bijster weinig. Als hij op 70% speelde mats ik hem .....
5 0
DL82
Ondanks dat we afgelopen jaren ook dachten kampioen te worden, heb ik er vertrouwen in met dit spelersmateriaal
2 -2
Mokum31
Duimpje
2 0
VanDeMolen
Tadic speelde zelf ook verschrikkelijk. Tegen AEK ook al slecht trouwens.
8 -2
RayJordaan
Mist gewoon snelheid, diepgang en explosiviteit om op de flanken te spelen, veel meer een 10.
6 -3
Flarkow
Eens hij moet is stoppen met neres op 10 wanneer krijgt dat is door?
2 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Te gemakkelijk? Gewoon stuntelen noem ik dat. Je tegenstander wist het en je liet het gewoon gebeuren .
1 0
Tufono
Tot de 0-0 had Ajax veel ruimte op links, echter Neres kon geen voorzet geven, Huntelaar was kwaad. Man o man, je speelt een man zo mooi voorbij en dan geef je een voorzet als een kip zonder kop!

Ajax heeft de 2-0 ook volledig aan zichzelf te danken, m.n. door Tadic. Door veel te breien, hierdoor geef je te tegenstander tijd, kom je zelf in de problemen. Waarom werd er verdomme niet gewoon geschoten, schiet eens een keer van buiten de zestien!

Nogmaals voorin wordt er te veel gebreid en weinig op doel geschoten. Daarnaast werden er veel te weinig voorzetten gegeven vanuit de flanken, hierdoor kwam Ajax weer in een gebrei voorin terecht, breien voorin had vandaag helaas geen success.

De overwinning is echt niet het verdienste van het hufterig spelende kutclub! Ze hebben de mazzel mee, maar dit gaat een keer ophouden! Ze zullen Europees echt gaan falen, omdat clubs als Tottenham en Inter niet voorin breien maar gewoon erop los schieten!

Ajax moet een les leren uit het voetbal tot op heden, niet breien voorin, hoeft niet altijd mooi te zijn, maar gewoon schieten!

Een hufterig kutclub als dit Pissssssssveee, pis van de koeien, zul je aan flarden kapot maken zodat ze hun eigen pis gaan slurpen als hufters!!!
7 -1
3*stars*3
Haha, geweldige slot van jouw tekst.
Had niet verwacht dat Ajax er niet zou staan met eindelijk de gewenste ervaringen in het team.
Maar de 1 en 2-0 waren ook weer eens lucky kutgoals.
Echt ongelofelijk maar vooral pijnlijk dat je juist tegen PSV weer onderuit gaat.
2 jaar geleden pakten ze belangrijke punten af, na Schalke.
Vorig seizoen, kampioen tegen ons en vandaag eind van een mooie reeks.

Pijnlijk maar zoals Tadic zei, je moet hiervan leren en doorgaan.
1 0
HsvHoek
Nou Dusan, dan heb ik nieuws voor je, we leren er niks van want dat doen we al jarenlang niet. Overmars onderkent het belang van fysieke sterke spelers niet en zoekt het meer in technische, kleine, behendige spelers, keer op keer worden we op exact dezelfde manier afgetroefd tegen PSV.
Ik heb het al eerder gezegd, we kunnen fantastisch voetballen maar zodra er iets anders gevraagd wordt, mentaliteit of duelkracht dan zakken we finaal door de mand. Ook iets wat al jarenlang hetzelfde is, dus hebben we ervan geleerd?? Het antwoord is dus NEE! Aankopen zijn gewenst in de winterstop, directe versterkingen natuurlijk!
4 -2
Onpartijdig
Herinner jij je de tijd nog met Klaassen Bazoer en Gudelj op het middenveld, Fischer en El Ghazi op de flanken, Dijks als linksback.... Van der Hoorn als verdediger (en veredelde spits bij achterstand )en sightorsson als spits, toen hadden we het toch die fysieke spelers, dus waarom faalden we toen volgens jou?
6 -1
MidMid
Dit dus.
1 0
grannig mokum1
Wat leren van dit wetstrijd, ze weten toch hoe pisvee voetbald.. Gewoon wanprestatie maar dan ook iedereen
3 -1
john67
ga nu eens zelf voetballen man ipv altijd andere de schuld te geven.meneer gaat altijd pas voetballen als het loopt.
4 -1
HansBeus
Wedstrijd en winnaars mentaliteit, daar heeft Ajax het (weer) op verloren...
4 -2
Onpartijdig
Dit is pas de eerste officiele verlieswedstrijd van Ajax. Dus de "weer" kan weg. Of bedoel je van dit seizoen en vorige seizoenen? Dan kan je het over iedere club zeggen
4 -2
3*stars*3
Types als HansBeus hebben we dit seizoen niet gezien.
12 officiële duels ongeslagen maar na de 1e nederlaag, zien we types als Hans weer uit de grot kruipen...
1 -1
HansBeus
Tegen Psv wel ja en wat denk je van de eerste wedstrijd van dit seizoen?..
2 -2
GrandMasterFlex
Dat was gelijkspel hea... Verliespunten, maar geen verlieswedstrijd.
1 -1
Gerrr
Nou,vertel eens,wat was die verliespartij dan ?
1 -1
insectenverdelg
t was meer dan alleen goals weggeven. de passzuiverheid en duels vielen gewoon heel erg tegen.
2 0
ARUCAMBA
ze hebben voorin ook niets klaar gemaakt, we overschatten onszelf weer eens, voor de hoeveelste keer alweer niet, in eindhoven blijven ze om ons lachen, jammer genoeg
4 0
PetrusKeizer
"we hebben allemaal als n natte krant gespeeld. Nou, ja, allemaal. Ik niet. Ik speelde als n natte dweil". Kan je ook zeggen, hoor, Dusan.
4 0
afcasven1995
Als je even de emotie achterwegen laat; tot de 0-0 was er niks aan de hand, daarna vielen alle 3 de doelpunten heel snel en heel onhandig en gelukkig.

Even een weekje doorbijten Ajacieden, betere tijden gaan komen.
11 -5
RayJordaan
Er was niks aan de hand maar we creëerde weer niets, veel te veel gebrei omdat het voorin vaak erg stroperig is. Daarom had Overmars nog een buitenspeler moeten aantrekken, je komt nu gewoon verassing en stootkracht te kort voorin (en achterin zonder De Ligt).
1 0
Tufono
Precies, tot de 0-0 had Ajax veel ruimte op links, echter Neres kon geen voorzet geven, Huntelaar was kwaad. Man o man je speelt een man zo mooi voorbij en dan geef je een voorzet als een kip zonder kop!

Ajax heeft de 2-0 ook volledig aan zichzelf te danken, m.n. Tadic. Door veel te breien, hierdoor geef je te tegenstander tijd, kom je zelf in de problemen. Waarom werd er verdomme niet gewoon geschoten, schiet eens een keer van buiten de zestien!

Voorin wordt er te veel gebreid en weinig op doel geschoten. Daarnaas werden er veel te weinig voorzetten gegeven van de flanken, hierdoor kwam Ajax weer in een gebrei voorin terecht, breien voorin had vandaag helaas geen success.

De overwinning is echt niet het verdienste van het hufterig spelende kutclub! Ze hebben de mazzel mee, maar dit gaat een keer ophouden! Ze zullen Europees echt gaan falen, omdat clubs als Tottenham en Inter niet voorin breien maar gewoon erop los schieten!

Ajax moet een les leren uit het voetbal tot op heden, niet breien voorin, hoeft niet altijd mooi te zijn, maar gewoon schieten!

Een hufterig kutclub als dit Pissssssssveee, pis van de koeien, zul je aan flarder kapot maken zodat ze hun eigen pis gaan slurpen als hufters!!!
6 -1
martin1234
Klopt! Ik zeg net tegen mijn uitermate teleurgestelde schoonzoon: Kijk je de eerste helft, laat je de doelpunten niet zien, en vraag je iemand wat de stand is, dan zegt hij 1-1. Vooral de eerste twee goals zijn ongelooflijk zure rot goals. Maar Ajax is niet overspeeld puur op kwaliteit of zo.
4 -2
Labrador
Zo is dat. Goed gezegd
10 -4
AFCAjax
Het is nog vroeg, maar ik zie een kampioensschap al somber in. ook heb ik mijn europese verwachtingen moeten bijstellen.
Als het aan ten hag zou liggen, daar zijn we pas vanaf als het hele seizoen naar de galamiezen is, dus laat dit maar gewoon een zware offday zijn geweest.
9 -3
Labrador
zielig figuur. Niets meer, niets minder
1 -2
ajaxwestland09
Maar 5 punten pisvee laat wel punten ergens liggen blijven niet alles winnen
3 -4
grannig mokum1
Het is niet alleen pisvee maar wat denkt je van ons ajax dan? Denkt je dat wij geen punten laat liggen dan?
2 0
ajaxajaxajax
dachten we vorig seizoen ook....
2 0
RayJordaan
En het seizoen daarvoor ook
1 0
ajaxwestland09
Eiting ff banken en ja dat zagen we slappehap op je kapot te schamen wat een instelling
11 -2
RaynoFischer
Gaat ie sws, is ook een bankzitter normaalgesproken
2 -1
didierajax020
Dusan speelde verschrikkelijk slap met Eiting als hoogtepunt. Man, wat baal ik.
6 -1
insectenverdelg
onana blind en huntelaar wwaren ook niks. en ook ziyech viel erg tegen. zeker aan de bal. net als neres.
6 -1