'Dolberg in wedstrijdselectie tegen PSV'

ThijsZwagerman, 22-09-2018 om 22:49, 14300 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

In navolging van Matthijs de Ligt, Klaas-Jan Huntelaar en David Neres behoort ook Kasper Dolberg tot de wedstrijdselectie van Ajax. De Amsterdammers nemen het zondagmiddag op tegen PSV en hebben de beschikking over een fors aantal van blessures terugkerende spelers.

Eén van de spelers die terugkeert na lang blessureleed is Kasper Dolberg, zo meldde Ajax-watcher Freek Jansen zaterdag bij De Eretribune. De spits stond maandenlang aan de kant met diverse kwetsuren, maar maakte midweeks tegen AEK Athene zijn rentree in Ajax 1. Ook speelde de Deen vrijdagavond een helft bij Jong Ajax, dat op bezoek bij Go Ahead Eagles met 2-1 verloor.

Dolberg zal waarschijnlijk genoegen moeten nemen met een plek op de bank, aangezien Huntelaar fit genoeg bevonden is om te starten. Desalniettemin is het natuurlijk zeer goed nieuws voor Ajax om weer over de talentvolle Deen te kunnen beschikken.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ikvolgjeoveral
Dolberg
0 0
Ajax333
Alsjeblief zeg. laat die gast eerst met Kaj Sierhuis voor de 2 spits positie knokken en daarna met Huntelaar. Dat geforceerd hem bij het eerste halen is gewion irritant aa. het worden. Bijvoorbeeld Cerny heeft in zijn eerste 45 minuten al meer dan Dolberg in zijn laatste 5 wedstrijden laten zien, maar die wordt niet bij de selectie gehaald.
0 0