Ten Hag prijst Ajax na AEK en looft spelplezier

SJvanveen, 19-09-2018 om 21:07, 13166 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Erik ten Hag is trots op de prestatie van zijn Ajax tegen AEK woensdagavond. De Amsterdammers wonnen met 3-0 en de coach prees na afloop de volwassenheid van zijn team. 

'We hebben heel volwassen gespeeld. We waren heel geduldig, maar speelden met een hoog tempo en goed tussen de linies komend', beet Ten Hag het spits af bij Veronica. De manager zag zijn wissels zijn zienswijze nogmaals bevestigen. 'Zoals ik vaker heb gezegd: we hebben meer dan elf basisspelers. De mensen die erin zijn gekomen hebben het geweldig gedaan.' 

Eiting en Dolberg

Ten Hag was te spreken over Carel Eiting. De middenvelder was de vervanger van Matthijs de Ligt en speelde prima. 'Carel speelt geweldig, al weken lang. Dolberg heeft al heel lang niet gespeeld. Hij moet wedstrijdtime terugvinden, maar is een ras-voetballer en dat zie je ook.' 

Tagliafico

De coach besloot over Tagliafico, die Man of the Match werd en twee keer scoorde. 'Het was ongelooflijk', doelde Ten Hag op de schitterende 3-0. 'Het deed mij een beetje denken aan Bryan Roy. Het was een geweldig sluitstuk van de avond.' Of hij in de vorm van zijn leven zit? 'Er zitten wel meer in de vorm van hun leven. Wat ik vooral zie is spelplezier. Dan ga je groeien.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
die grieken werden op t laatst, af en toe, helemaal scheel getikt. Ole, ole, ole. Als ze dat toch tegen de (sorry. MIJN) aartsvijand Bayern Munchen zou lukken. Ja dit is n wilde dagdroom. Maar toch, het zou zoooo mooi zijn....
0 0
ajaxfan4life82
Dat Ziyech ook nog gebleven is, dat is gewoon fucking mooi.. Ziyech en Tadic is gewoon een gouden koppel, en dat met Neres er ook nog bij, om je vingers bij af te likken, wat een aanval..

Vanavond was Ziyech weer een dappere strijder, hij is wel de motor van ons aller AJAX.. Ik blijf het gewoon mooi vinden dat hij niet voor de 1e de beste club weggaat, en dat hij pas weg wil, als het echt een stap hogerop is..

Hakim, ik ben blij dat je zo denkt, dankjewel dat je bent gebleven..
2 0
Lane 8
Jongens er werd wat afgekankerd, maar eigenlijk wist iedereen toch wel dat het goed zou komen in de tweede helft? Alle lof voor ten hag trouwens.
3 -3
Patrick78
We hebben een probleem.... misschien een of twee boeren / kakkerlakken op dit forum.
2 -1
Illegaal
En wat ben jij dan... een tafelvoetbalkenner?

Of een gewone meeluller zonder kennis van het voetbal?
0 -8
Patrick78
Nee...ik ben gewoon een ajacied.
2 0
Illegaal
als je zoiets beweert dan schrijf dat bij de post die je bedoelt en niet zomaar stellen we hebben boeren of kakkerlakken op dit forum want daar bedoel je mij dus mee.
Ik was al Ajaxsupporter toen was jij nog niet op deze wereld.

Ajaxsupporter wil niet meteen zeggen dat ik daarvoor iedereen die voor Ajax voetbalt goed moet vinden, degene die ik slecht vind benoem ik..
0 -9
ajax_janneman
Illegaal. Homo's voelen zich statistisch gezien 25% sneller aangesproken. Waarom denk je in godsnaam dat het over jou gaat?
0 -2
AmSTERdamzuid
Op naar 040 voor 3 punten en weer de nul!!!!
4 -1
Illegaal
Maar wel hopen dat De Ligt dan fit is, anders moet je toch echt Wober als LCV opstellen om de Jong met zijn kopkracht in te dammen.
1 -2
Web
Van Tadic en Ziyech daar straalt zoveel plezier af.
Een totaal andere Ziyech dan vorig seizoen
8 -2
Schwalbino
Vorig seizoen was ook pet voor iedereen. Nouri, geen Europees voetbal, geen kampioenschap, noem maar op. Zyech is blij dat hij nu weer in een team zit dat omhoog kan kijken. En Tadic is blij dat hij CL mag spelen.
2 0
Daveajax1976
Eiting geweldig ? Geweldige fout om hem om te stellen Erik!!!!
2 -19
Illegaal
Ik ga met je mee, Eiting was de zwakste samen met Neres.
Maar Neres staat niet op zijn plek waar hij het beste tot zijn recht komt en dat is aan de rechterkant, Ziyech speelt nu daar en die doet het op dit moment beter dan neres op die plek.

Eiting is te traag voor dit niveau, en natuurlijk gaat Ten Hag Eiting niet afbranden.
1 -9
DonnyNeres
Ben het met je eens, Eiting was eerste helft matig. Nam geen initiatief durfde op de juiste momenten niet in te dribbelen. Echter vond ik dat Ajax niet mak was eerste helft maar erg bang om balverlies te leiden. Zo leek het tenminste. Best logisch met een centraal duo van de Jong en Blind. Neres was wat ongelukkig maar wel een van de beteren de eerste helft.
0 -3
SammyR
Ik vond Eiting een van de mindere, maar juist Neres als een van de betere. Vooral de eerste helft vond ik Neres echt wel boven de rest uit steken.
0 0
Tecmessa
Neres de zwakste?!? In de eerste helft was het de beste man op het veld -> die kerel zat ov-e-ral tussen. Heeft zoveel ballen veroverd. En was ook nog eens gevaarlijk. Tweede helft speelde doe iets minder maar geeft hij wel een supergoeie assist voor de 1-0. Je hebt echt naar Sjachtar - Hoffenheim zitten kijken volgens mij of je praat gewoon poep.
3 0
Patrick78
Pfffff wat een kut reactie... Eiting assist voor Tagliafico (3-0) , Neres assist voor Tagliafico (1-0).
3 -1
PetrusKeizer
zo is dat. t gaat om die paar beslissende ballen. Van Neres moet je wat mij betreft sowieso afblijven. Heerlijke speler.
0 0
JanTa
Idd. Een toppunt van een partijtje interesantdoenderij.
0 0
Raikkonen94
Bezoekje aan de oogarts zou geen kwaad doen.
4 -1
Web
Prima wedstrijd, ja hij is minder dan Frenkie.
Maar dat ben je al gouw
3 0
Tinus
Eiting was eerste helft erg goed, tweede wat minder. Niet zo gek als je weinig wedstrijden speelt. Prima voetballer
1 0
DonnyNeres
Ik vond hem eerste helft matig. Af en toe draaide die goed weg, maar durfde een aantal momenten niet in te dribbelen. Desondanks speelde die wel een voldoende door het weinig balverlies, maar ik miste dat dwingende wat de Jong wel kan geven.

Persoonlijk vind ik een middenveld met Schone en Eiting te verdedigend helemaal tegen dit Athene.
0 0
MaxBorggreve
Helemaal mee eens
0 0
ajaxminimax
???? Dit meen je toch hopelijk niet serieus?
3 -1
AmSTERdamzuid
domme reactie
4 -1
MSwertz92
Teletext supporter.
4 -1
Illegaal
Nee hij is een supporter met kijk op voetbal, iets wat jij en al je medegenoten hier niet hebben.
Jullie lullen de grote groep na en laten je ook in de maling nemen door de woorden van Ten Hag, Ten Hag gaat echt niet zeggen dat Eiting de zwakste was vandaag, ondanks dat Eiting met Neres dit duidelijk was.

Eiting kan dit snelle niveau niet aan KLAAR!
0 -6
GrandMasterFlex
KLAAR KLAAR KLAAR... Mafkees. Niks te vertellen thuis zeker hehe
1 0
MSwertz92
Hahahaha, blijf is van de drugs af man.
2 0
Illegaal
Waar de mond van vol zit.... als jij dit niet ziet dan ben je toch stekeblind of niet, of je hebt geen kijk op het voetbalspel.
0 -3
MSwertz92
Je vind jezelf wel de expert he terwijl je zo stom lult.
1 -1
KleinMiljoen
Jij hebt duidelijk niet gekeken
4 -1
TimAFCA
Hij had echt een matige periode hoor in de wedstrijd. Heel dom balverlies vaak.
2 -5
Peterv13
Mooie overwinning, AEK had zeker in de 2e helft helemaal niets in te brengen. Volledig terechte uitslag, top gedaan ! :-)
4 0
Schwalbino
Mooi man. Complimenten aan de ploeg en de staf!
4 0
AFC34
7 CL potjes op rij ongeslagen, 1 pot in de ED punten verspeelt en verder alles gewonnen. Dat in combinatie met soms heel, heel erg goed voetbal en (zeker europees) heel volwassen spel. Complimenten! Een realistische coach hoeft niet per definitie 'saai' voetbal te spelen!
9 0
3*stars*3
7 potjes op rij ongeslagen?
Wat dacht je van 12?
6 CL voorrondes, 5 Eredivisie en 1 in de CL.
Geweldig voor zelfvertrouwen van het team.
Ook geen 1 duel weggespeeld, al was 2e helft in Luik wel slecht maar dit Ajax groeit gewoon en als we dit seizoen geen prijs pakken....
0 0
Ajacied33
Nou, officieel zijn we zelfs 15 potjes ongeslagen. De laatste 3 wedstrijden van vorig seizoen kun je nog meetrekken naar de huidige reeks.
0 0
FerdiZ
met andere woorden: Het hele seizoen nog ongeslagen!
en wat was er een kritiek na een paar oefenpotjes
1 0
SjaakWolfs
Strict genomen was dit de eerste CL-wedstrijd, natuurlijk. Maar 7 op rij ongeslagen klinkt wel goed.
2 0
Oempaloempa
Wie het laatst Hagt, Hagt het best.
8 -1
sucre
whaha
0 0
JohanvanBasten
Nicoooooooooo!
2 0
Patrick78
Erik is een prima trainer! Wat een ploeg jongens! Dit is de beste Ajax sinds jaren....no doubt!
10 -3
Labrador
Ten hag groeit ook. Logisch ook met dit soort resultaten. Gefeliciteerd trainer. Op naar Zondag
14 -3