Ten Hag prijst Ajax na AEK en looft spelplezier

SJvanveen, 19-09-2018 om 21:07, 13573 views, Veronica |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag is trots op de prestatie van zijn Ajax tegen AEK woensdagavond. De Amsterdammers wonnen met 3-0 en de coach prees na afloop de volwassenheid van zijn team. 

'We hebben heel volwassen gespeeld. We waren heel geduldig, maar speelden met een hoog tempo en goed tussen de linies komend', beet Ten Hag het spits af bij Veronica. De manager zag zijn wissels zijn zienswijze nogmaals bevestigen. 'Zoals ik vaker heb gezegd: we hebben meer dan elf basisspelers. De mensen die erin zijn gekomen hebben het geweldig gedaan.' 

Eiting en Dolberg

Ten Hag was te spreken over Carel Eiting. De middenvelder was de vervanger van Matthijs de Ligt en speelde prima. 'Carel speelt geweldig, al weken lang. Dolberg heeft al heel lang niet gespeeld. Hij moet wedstrijdtime terugvinden, maar is een ras-voetballer en dat zie je ook.' 

Tagliafico

De coach besloot over Tagliafico, die Man of the Match werd en twee keer scoorde. 'Het was ongelooflijk', doelde Ten Hag op de schitterende 3-0. 'Het deed mij een beetje denken aan Bryan Roy. Het was een geweldig sluitstuk van de avond.' Of hij in de vorm van zijn leven zit? 'Er zitten wel meer in de vorm van hun leven. Wat ik vooral zie is spelplezier. Dan ga je groeien.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
die grieken werden op t laatst, af en toe, helemaal scheel getikt. Ole, ole, ole. Als ze dat toch tegen de (sorry. MIJN) aartsvijand Bayern Munchen zou lukken. Ja dit is n wilde dagdroom. Maar toch, het zou zoooo mooi zijn....
0 0
ajaxfan4life82
Dat Ziyech ook nog gebleven is, dat is gewoon fucking mooi.. Ziyech en Tadic is gewoon een gouden koppel, en dat met Neres er ook nog bij, om je vingers bij af te likken, wat een aanval..

Vanavond was Ziyech weer een dappere strijder, hij is wel de motor van ons aller AJAX.. Ik blijf het gewoon mooi vinden dat hij niet voor de 1e de beste club weggaat, en dat hij pas weg wil, als het echt een stap hogerop is..

Hakim, ik ben blij dat je zo denkt, dankjewel dat je bent gebleven..
2 0
Lane 8
Jongens er werd wat afgekankerd, maar eigenlijk wist iedereen toch wel dat het goed zou komen in de tweede helft? Alle lof voor ten hag trouwens.
3 -3
AmSTERdamzuid
Op naar 040 voor 3 punten en weer de nul!!!!
4 -1
Web
Van Tadic en Ziyech daar straalt zoveel plezier af.
Een totaal andere Ziyech dan vorig seizoen
8 -2
Schwalbino
Vorig seizoen was ook pet voor iedereen. Nouri, geen Europees voetbal, geen kampioenschap, noem maar op. Zyech is blij dat hij nu weer in een team zit dat omhoog kan kijken. En Tadic is blij dat hij CL mag spelen.
2 0
Daveajax1976
Eiting geweldig ? Geweldige fout om hem om te stellen Erik!!!!
2 -19
Raikkonen94
Bezoekje aan de oogarts zou geen kwaad doen.
4 -1
Web
Prima wedstrijd, ja hij is minder dan Frenkie.
Maar dat ben je al gouw
3 0
Tinus
Eiting was eerste helft erg goed, tweede wat minder. Niet zo gek als je weinig wedstrijden speelt. Prima voetballer
1 0
DonnyNeres
Ik vond hem eerste helft matig. Af en toe draaide die goed weg, maar durfde een aantal momenten niet in te dribbelen. Desondanks speelde die wel een voldoende door het weinig balverlies, maar ik miste dat dwingende wat de Jong wel kan geven.

Persoonlijk vind ik een middenveld met Schone en Eiting te verdedigend helemaal tegen dit Athene.
0 0
MaxBorggreve
Helemaal mee eens
0 0
ajaxminimax
???? Dit meen je toch hopelijk niet serieus?
3 -1
AmSTERdamzuid
domme reactie
4 -1
MSwertz92
Teletext supporter.
4 -1
Peterv13
Mooie overwinning, AEK had zeker in de 2e helft helemaal niets in te brengen. Volledig terechte uitslag, top gedaan ! :-)
4 0
Schwalbino
Mooi man. Complimenten aan de ploeg en de staf!
4 0
AFC34
7 CL potjes op rij ongeslagen, 1 pot in de ED punten verspeelt en verder alles gewonnen. Dat in combinatie met soms heel, heel erg goed voetbal en (zeker europees) heel volwassen spel. Complimenten! Een realistische coach hoeft niet per definitie 'saai' voetbal te spelen!
9 0
3*stars*3
7 potjes op rij ongeslagen?
Wat dacht je van 12?
6 CL voorrondes, 5 Eredivisie en 1 in de CL.
Geweldig voor zelfvertrouwen van het team.
Ook geen 1 duel weggespeeld, al was 2e helft in Luik wel slecht maar dit Ajax groeit gewoon en als we dit seizoen geen prijs pakken....
0 0
Ajacied33
Nou, officieel zijn we zelfs 15 potjes ongeslagen. De laatste 3 wedstrijden van vorig seizoen kun je nog meetrekken naar de huidige reeks.
0 0
FerdiZ
met andere woorden: Het hele seizoen nog ongeslagen!
en wat was er een kritiek na een paar oefenpotjes
1 0
SjaakWolfs
Strict genomen was dit de eerste CL-wedstrijd, natuurlijk. Maar 7 op rij ongeslagen klinkt wel goed.
2 0
Oempaloempa
Wie het laatst Hagt, Hagt het best.
8 -1
sucre
whaha
0 0
JohanvanBasten
Nicoooooooooo!
2 0
Labrador
Ten hag groeit ook. Logisch ook met dit soort resultaten. Gefeliciteerd trainer. Op naar Zondag
14 -3