Vd Sar heeft en houdt vertrouwen in Ten Hag

SJvanveen, 19-09-2018 om 18:21, 9984 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Edwin van der Sar is blij dat Ajax eindelijk weer in de Champions League actief is. Met de aanstelling van Erik ten Hag is voor de lange termijn ingezet en 'dat werpt nu zijn vruchten af', laat de algemeen directeur weten tegenover Veronica.

Desgevraagd over de positie van de trainer die Marcel Keizer vorig seizoen vlak voor Kerst verving, is Van der Sar helder. 'We hebben in de december een bepaalde keuze gemaakt. Toen stonden we er achter en daarna ook. We hadden vorig seizoen gehoopt op beter spel, maar we hebben voor de lange termijn gekozen en daar plukken we nu de vruchten van', doelt de directeur op de plaatsing voor het inmiddels miljardenbal na jaren Europa League. 

'We hebben het een aantal jaren moeilijk gehad', analyseert Van der Sar, die plaatsing niet per se het gevolg vindt van het aangepaste spelersbeleid om meer en sneller (top)spelers aan te schaffen. 'We hebben in november gezegd: je moet vier, vijf weken kunnen trainen. Europees voetbal kunnen we nu afstrepen en het volgende doel is overwinteren. De Champions League is altijd apart, dus ik moet het zien. Laten we zorgen dat we een goede start hebben.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Spuit elf, zou maar voorzichtig zijn met je uitspraken, zo gelukkig is hij tot nu toe niet gebleken.
0 -2
w86
Hij kan het waarschijnlijk nooit goed doen in jouw ogen. Vond het een prima interview gisteren voor de wedstrijd, met als hoogtepunt de opmerking dat Ajax de grootste club van Nederland is en dat de druk dus altijd hoog is.

Wij weten dat dit terecht is, maar dat is zeker geen voorzichtige uitspraak. Het is een uitspraak die bij de grootsheid van onze club past.
2 0
bdsngsfs
Hoorde vd Sar in een ander interview zeggen dat 'het grote geld niet naar Ajax komt' bedoelende dat grote investeerders Ajax niet sponsoren vanwege de kleine markt die NL is.

Dan vraag ik me af waarom er niet meer pogingen (vanuit de KNVB?) worden ondernomen die markt te vergroten.

Er was enige jaren terug sprake van een NL BE competitie. Dat zou al meer geld genereren.
Nog beter zou zijn een NL Duitsland competitie. Voor iedereen interessant lijkt mij. De Duitse clubs zullen dan waarschijnlijk ook meer geld binnenhalen.

Wil Ajax ooit nog definitief aanhaken bij de top dan is marktvergroting de enige weg. Anders krijg je op zijn best een soort jojo effect waarbij Ajax het ene jaar enigszins succesvol is en het volgende jaar (2019) weer diep wegzakt omdat ze leeg gekocht worden.
1 0
Oempaloempa
Het lijkt mij ook geen slecht idee om aan te sluiten bij een andere league. Misschien met de Benelux? Hal je toch wat sterkere tegenstanders binnen. Met die Duitsers kan je wel lachen, maar sluit je je bij de Bundesliga aan, dan duurt het wel even voor je kampioen wordt.
0 0
PetrusKeizer
hij trekt het meteen naar zich toe als Ajax, nu met Hag, weer eens europees presteert. Want wat hij eigenlijk wil overbrengen is : het aanstellen van Hag was een - ONZE - goeie beslissing. Maar ik ben het gesol met Keizer nog niet vergeten , Sar. Ik zou je als ik jou was maar n beetje gedeist houden en niet zo met je borst vooruit lopen.
0 -3
Rudolph J
“analyseert Van der Sar” ..... yep
0 0
Babayaka
Vind het een raar stuk.
Heeft en houdt vertrouwen in ten Hag.
. Wow wat ziet FIFA 19 er houterig uit trwns.
1 0
WouterBerg83
Inderdaad. Alsof er ook maar enige aanleiding zou zijn om geen vertrouwen te hebben....Je kunt zo ook een stuk schrijven "Ten Hag heeft en houdt vertrouwen in spelersgroep" :s
0 0
JanTa
Klopt. Het is weer een vorm van onruststoken die vooral komen als Ajax een goede reeks neerzet.
1 0