App Ajax Showtime (wederom) even offline

NielsE, 23-09-2018 om 13:45, 4742 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax Showtime heeft ervoor gekozen om de app ook rondom de duels Ajax - AEK Athene en PSV - Ajax kortstondig uit te schakelen. We zijn helaas genoodzaakt om deze maatregel te nemen door de stijgende populariteit van AS. 

Wij hebben met man en macht gewerkt aan een oplossing die gepland stond om geïntroduceerd te worden vóór deze duels. Helaas hebben nieuwe technische vraagstukken roet in het eten gegooid. De app gaat offline om te voorkomen dat onze webservers plat gaan. In dit geval zou Ajax Showtime via geen enkel kanaal meer te bereiken zijn. Tijdens de downtime van de app zal onze website wel gewoon functioneren, dus AS bezoeken is via de (mobiele)browser gewoon mogelijk. 

Wij zijn ons ervan bewust dat de huidige situatie niet houdbaar is, zodoende doen wij er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat we dit probleem zo snel mogelijk getackeld hebben. Tevens beseffen en erkennen wij dat er verdere verbeteringen aan ons platform noodzakelijk zijn. Wij zijn dan ook druk bezig om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst (financieel) mogelijk zal zijn.

 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags

Het is niet toegestaan te reageren op dit artikel.