O19 verslaat FC Utrecht, ook O17 wint

ThijsZwagerman, 15-09-2018 om 16:35, 24492 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 15 september. Om 14.30 uur speelde Ajax O19 op De Toekomst. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding won met klinkende cijfers van FC Utrecht O19. Ajax O15 en Ajax O17 speelde uitwedstrijden. Zowel de O15 (bij ADO Den Haag) als de O17 (bij SC Heerenveen) wonnen hun duels.

FT | Ajax O19 - FC Utrecht O19 (3-0)
De eerste echte kans was direct raak voor Ajax O19. Nicolas Kühn kreeg rond het vijandelijke zestienmetergebied de bal en wist ondanks de nabije aanwezigheid van vier verdedigers van FC Utrecht de doelman van de Domstedelingen met een prima schot te verschalken. De O19 creëerde vervolgens drie aardige mogelijkheden, terwijl ook Ajax-doelman Issam El Maach een aantal keren moest ingrijpen. Uiteindelijk was het Jurriën Timber die zijn ploeg met een schitterende omhaal op 2-0 bracht. Na een corner van Kenneth Taylor belandde de bal via via bij Timber. Hij trof hierna van dichtbij met een omhaal en via de onderkant van de lat doel.

Zo'n drie minuten na rust was Sergino Dest tot tweemaal dicht bij de derde Amsterdamse treffer. Zijn eerste inzet werd geblokt, terwijl de rebound vervolgens net naast het vijandelijke doel verdween. Nadat O19-trainer John Heitinga een aantal wissels doorvoerde kwam Ajax echter toch nog op 3-0. Liam van Gelderden lanceerde Kühn met een handige steekbal en zag de Duitser het, na zijn directie tegenstander te hebben uitgekapt, vervolgens prima afronden. Vlak na zijn tweede doelpunt van de middag werd Kühn naar de kant gehaald en vervangen door Venitchio Sint. Invaller Damjan Dostanic kreeg in de blessuretijd nog een kans, maar scoorde niet. 

Opstelling Ajax O19: El Maach; Van Gelderen (75' Aberkane), J. Timber, Musampa, Douglas; Q. Timber, Taylor (46' Abid), Kühn (71' Sint); Dest, Brobbey (63' Dostanic), Hansen (82' Maddy).
Wissels Ajax O19: Reiziger, Aberkane, Abid, Maddy, Schön, Dostanic, Sint.

Doelpunten:
1-0 Nicolas Kühn (15')
2-0 Jurriën Timber (35')
3-0 Nicolas Kühn (69')

Overige duels:

FT | ADO Den Haag O15 - Ajax O15 (0-2)

Doelpunten:

0-1 Gabriel Osei Misehouy (22')
0-2 Gabriel Osei Misehouy (59')

FT | SC Heerenveen O17 - Ajax O17 (0-2)

Opstelling Ajax O17: Raatsie; Bonnah, Kasanwirjo, Regeer, Salah-Eddine; Warmerdam, De Waal, Unuvar; Hoogewerf, Pinas, Zamani.
Wissels Ajax O17: Dieker, Dirksen, Yah, Beelen.

Doelpunten:
0-1 Naci Unuvar (43')
0-2 Youri Regeer (50')

Boekt Ajax zaterdagavond een ruime 3-0 overwinning op FC Groningen? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Volg de wedstrijden via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Hopelijk geen vervelende blessure voor Taylor. Het leek er een soort van in te schieten bij hem.

Dit was vooral een goede wedstrijd van de gebroeders Timber. Voetballend goed en ook zonder bal prima. J.Timber zijn toekomst zie ik nog wel altijd als rechtsback. Daar heeft hij de meeste potentie. Q. Timber is een hele goede balafpakker die steeds beter gaat voetballen. Hopelijk kan hij deze ontwikkeling doorzetten.
1 0
Ozymandias
Waarom vind je dat J. Timber als rechtsback meer potentieel heeft? Ik zie liever een omgetrainde half of buiten als back. Ik vind het dan ook jammer dat Dest niet vast op rechtsback speelt maar ik denk dat dit misschien als onderdeel van zijn ontwikkeling wordt gedaan.
0 0
Pheadrus
Ik ben blij dat Kuhn in O19 speelt. Wat heeft hij aan banken bij Jong? Of was dit in verband met aanstaande Youth League wedstrijd dat hij ingespeeld moest worden bij O19?
0 0
suske
In zijn plaats van Jong Ajax speelt morgen Dolberg. Dat was de reden en omdat hij ook bij Ajax O19 mag spelen gezien zijn leeftijd.
0 0
EVH
Ik mis TurboUrby op dit forum
4 -2
wolterx
Om even uit te helpen met uitslagen; o15 wint 2-0, 2x Misehouy. De 2e goal van o17 is gemaakt door Regeer.
2 0
geDaante
De al bekende flinke potentie van Dest en Kühn kwam vandaag goed naar voren. Dat is positief.

Negatief is de spelopvatting van Heitinga, dat wat aanvallender Frank de Boer voetbal is, met opbouwen via de flank, middenveld mijdend, teveel kansloze voorzetten. Teveel angst bij balbezit dus om via en op het middenveld te spelen, veel te weinig combinatiespel en driehoekjes, te weinig druk. Dat mag niet bij Ajax. Juist als het druk is kan je goed oefenen in die kleine ruimte. Teamresultaat staat duidelijk voorop.

Met Dest, Gravenberch, Pasquali, Jensen, Kühn, en in iets minder mate Taylor, Hansen, Pereira komen er wel prima talenten aan. De gebroeders Timber doen het ook wel goed, zouden het sowieso tot goede reserves moeten kunnen schoppen zou je denken.
4 -3
Babangida83
Ik ben het voor de verandering een keer niet met je eens :-). Over Dest en Kuhn wel natuurlijk. Maar ik denk dat Heitinga niet veel te verwijten valt wat betreft het voetbal. Dat kwam helemaal naar het oppervlak toen Abid inviel. Wat een heerlijke voetballer is dat. Opvolger van De Jong wat mij betreft.

Mijn punt is, als je met Taylor en Timber en daarachter Timber en Musampa op balbezit probeert te spelen, dan is dat erg lastig. Zijn allemaal grotendeels krachtpatsers. Dat is de erfenis van Vink. Het was een beetje een flipperkast, om heel eerlijk te zijn, inderdaad middenveld mijdend, zoals je zegt. Dan is het ook erg lastig om iedere keer druk te zetten bij balverlies, als je de bal daarna niet echt rustig in bezit kunt houden.

Heitinga probeert bijvoorbeeld Dest ook echt te stimuleren. Roept echt iedere keer 1tegen1 als Dest voor de actie moet gaan. Gewoon die actie maken tot je er bij neervalt. En zo geschiedde.

Toen Abid erin kwam, na de rust door blessure Taylor, toen ging het elftal ineens swingen. Werd het echt een heel aangename wedstrijd. Het kan nog beter. Maar ook het druk zetten kwam er toen pas uit en Dest werd nog gevaarlijker met zijn acties, omdat de passes van Abid wel met de juiste snelheid aankwamen bij hem. Heitinga had makkelijk een andere speler kunnen inbrengen als eerste wissel, maar koos voor de kleinste man van het elftal.

Die Timbers vind ik erg goed, maar weet niet zo goed of ze wel bij Ajax passen. Jurrien denk ik nog wel. Kan goed simpel een balletje inleveren naar het middenveld en nog best moeilijke ook. Verdedigend laat hij geen muisje door. Ik zou Quinten graag een linie naar achteren zien (net zoals Taylor). Kijken of hij daar wel genoeg 'voetbal' voor heeft. Hansen heb ik zo mijn twijfels over. Toen Sint erin kwam, viel het pas op dat die Hansen helemaal geen voorzet kan geven. Is best technisch, maar misschien is hij dan gewoon meer centrumspits? Maar wat een verademing die Sint vergeleken met hem. Maachi ook erg belangrijk. Heeft ook hele goede coaching om het elftal als geheel goed neer te zetten. Belangrijke details.

O19 speelde het spel van Ten Hag trouwens ook prima. Dus nog een pluspunt voor Heitinga. Niet voor de opleiding, want een dynamisch gespeeld 4-3-3 zou leidend moeten zijn. En van daaruit dan accenten anders leggen omwillen van het spelersmateriaal en tegenstander.

JO FC Utrecht is helemaal op krachtpatsers gebaseerd. Dat ging nergens over.
2 -3
Buza
Babangida83 ik denk niet dat je weet wat je erover hebt! Venitio Sint beter dan Sontje Hansen in voorzetten geven!! Begin eerst de team goed te volgen voordat je een comment ga plaatsen!
0 0
NouriVandeBeek
Je doet Taylor veel te kort in je verhaal. Ik twijfel of je hem vaker hebt zien spelen.
1 0
Babangida83
Die mening heb ik ook lange tijd gehad en twijfel nog steeds wel een beetje. Maar die Abid heeft mijn ogen geopend. Stel je bijvoorbeeld eens een Eiting, De Jong, Nouri, Vd Beek of Mazroui voor naast een Taylor. Taylor is ok. Maar heeft in mijn ogen niet de gave om het spel te dicteren en rust aan de bal te krijgen. Dat is wat mij betreft een must op het middenveld van Ajax. Klaassen vind ik dat overigens ook niet hebben, dus Taylor is in goed gezelschap. Vind Taylor wel iets beter daarin dan Klaassen. Maar niet niveau voor Ajax 1 wat we inmiddels nastreven.
0 -1
NouriVandeBeek
Ik ben normaal niet zo van afgeven op iemands fysiek, maar Abid is echt een heel fragiel. Taylor is een Ajax 1 speler in wording imo. Hij is een onder 17 speler he. Abid is tweedejaars A. Abid bevalt me voetballend ook, maar op een hoger niveau moet ik het nog zien. Het is geen Appie.
1 0
geDaante
Wat maak je me nou!? Ben je helemaal van de pot gerukt?! ;)

Mag je allemaal vinden uiteraard. Ik ben van mening dat Heitinga vrijwel nooit een middenveld opstelt die voor dat spel wél geschikt is, en vrijwel altijd veel teveel om het middenveld heen gaat via de flanken, en veel teveel opportunistisch voorzetten. Voorzetten zijn kansloos, je moet voor uitgespeelde kansen gaan.

Taylor heeft in lagere elftallen onder andere coaches prima combinatiespel gespeeld, met opbouw door het centrum, kan hij gewoon. Timber kan ook prima voetballen. En al kan hij in de kleinere ruimte minder goed ingespeeld worden, dan had je hem allereerst al door moeten selecteren, want dat moet een vereiste zijn voor Ajax-middenvelders. En doe je dat niet, dan moet je hem dat toch zoveel mogelijk aanleren, door het gewoon steeds maar weer te doen, steeds maar weer inspelen, en dan gaat het maar geregeld of soms fout, daar leert zo'n jongen van. En hij moet dat ook leren.

Men kiest dan toch voor dat mijden van dat middenveld, omdat het teamresultaat weer te belangrijk wordt gemaakt. Zo'n Heitinga is echt bezig met de wedstrijd zien te winnen, en past daar tactieken en opstellingen op aan. Het is een jeugdelftal, daar zou het niet om moeten draaien, er zou altijd van eigen kracht en van je eigen filosofie en speelwijze (waaronder centraal opbouwen en kort combineren) uitgegaan moeten worden, met je beste talenten, en met de focus op je meest technisch-creatieve spelers.

Die passie voor dat technische, korte voetbal mis ik volledig. Het lijkt veelal standaard KNVB-voetbal.

Kortom, Taylor en Timber kunnen prima ingespeeld worden, Kühn al helemaal. Omdat ze niet de ideale types ervoor zijn, kiest Heitinga echter voor 'zekerheid' en teamresultaat, door het maar te mijden, want het zou weleens fout kunnen gaan. Juist van dat gewoon doen, herhalen en herhalen, fouten maken, worden spelers beter. Op deze manier wordt zo'n Taylor en zo'n Timber nooit beter in het aannemen en open/- en wegdraaien.

Maar sinds de aanstelling van Heitinga zie je dit allemaal al, dus het mag geen verrassing zijn. Reiziger heeft er ook een handje van. Het zijn dan ook beide trainers met teveel ambities, en zich persoonlijk willen ontwikkelen en willen presteren om er zelf beter van te worden, en dat merk je aan veel, aan uitspraken, aan spelerskeuzes en speelwijze.

Buiten dit alles, types als Van de Beek en Taylor, daar worden ook meer type lopers van gemaakt. Ze moeten veelvuldig voor het doel komen, en meer gaan scoren, en meer van dat standaard voetbalgelul. Een middenvelder hoeft helemaal niet veel te scoren, assists en voorassists zijn ook meer dan prima, en aan het begin van de opbouw/aanval staan is ook meer dan prima, een spil zijn die het allemaal vlot laat lopen en het spel verlegt, is ook meer dan prima. Van de Beek speelde altijd prima als half, maar wordt nu ineens als een 10 gezien (wat ie in niks is) die per se zijn goaltje moet maken. Met als gevolg een Van de Beek die niet naar zijn kracht wordt gebruikt.
2 -2
Champy
Pasquali heeft potentie vh niveau Schaars, Taylor is beter. Zou me niet verbazen als die laatste debuteert als linksback.

Dest bij de grotere talenten rekenen gaat mij ook te ver...
Dat heb je wel gemeen met Frank, die blinde vlek
2 -2
geDaante
Ja, Pasquali had ik niet in dat rijtje moeten zetten, is nog te ongewis.

Dest zeker wel, heerlijk backje, type Angelino van PSV maar dan nog behendiger.
Kan meer met de bal dan menig buitenspeler van Ajax in de jeugd. Fel ventje ook.
Als hij het eerste niet haalt, doet men iets goed fout.

Altijd leuk verder, die op de persoon gerichte sneertjes, Je gaat ook voor het gemak niet in op mijn gezeik op het spel.
1 -1
Champy
Ik vind het wel een leuk project om Dest aanvallend nog wat beter te maken, maar zo enthousiast moet je niet zijn. Nooit constant geweest, en hij is ook al laatstejaar jeugdspeler... Als hij het niet haalt, ligt het voor een groot deel aan z'n talent en bereidheid.

Nou, dat gezeik op het spel lees ik wel eens doorheen, want het is al 7 jaar hetzelfde wat je typt.
2 0
geDaante
Kom op, Dest is de eerste back sinds vele jaren die kan voetballen, die snel is, ook op de eerste meters, die fel is, die een mannetje of meerdere voorbij kan, zeer behendig is en comfortabel aan de bal.
Echt een verademing tussen al die nietszeggende dravers, met alle respect.

7 jaar hetzelfde ja? Volgens mij is Jonk pas een paar jaartjes weg, sinds 2015, dus dat lijkt me stug. Daarvoor was het inderdaad gezeik op het spel van De Boer, maar dat lijkt me nogal terecht. Wie dat goed praatte, snapt niet waar Ajax voor staat.
1 -1
Champy
Owusu kon ook goed aanvallen. Ligeon ook.
Ik vind Dest niet beter dan die twee in de jeugdelftallen. Ze legden ook een constantere niveau op de mat.

2 0
geDaante
Owusu en Ligeon komen aan de bal en aanvallend natuurlijk totaal niet in de buurt van Dest, die vele malen behendiger en technischer is, ook iets van een actie heeft.
0 0
Champy
Ik ben vaste volger geweest van die lichtingen, en ook deze van Dest. Dest komt bijlange na niet aan hun niveau op die leeftijd.
Maar goed. je hebt weer een "projectje" gevonden dat de opleiding Dests carriere heeft kapotgemaakt.
0 0
geDaante
Dat de opleiding Dests carriere kapotgemaakt heeft?Haha wat is dat dan weer voor insinuatie? Nergens heb ik iets dergelijks geroepen.
0 0
EVH
Welke spelers van ca 15 en ouder zie jij als de spelers met de meeste potentie en kans op doorbreken in de eerste selectie / elftal?
0 0
Champy
De helft van de namen die ik doorheen de jaren opsom, valt toch af in de A en B. Ik denk dat de grote talenten wel bekend zijn, en die ga ik niet opnoemen.
Wat ik interessant vind, is het bespreken van de sleepers.. Spelers die plots heel veel stappen kunnen maken door een vertrouwenboost of een groeispurt, of spelers die nu nog niet opvallen maar stiekem toch heel wat kwaliteit hebben.

Ik denk dan vooral aan Gibson Yah, Karahasanovic van de onder 16. Ze vallen niet op door doelpunten of assists, maar kunnen zo goed voetballen. Yah zou een ideale 6 zijn, en Karahasanovic een aanvallende mv/vleugelspeler. Maar ze moeten natuurlijk wel de nodige stappen maken, en vooral fit blijven.
0 0
NouriVandeBeek
Weer een technisch prachtdoelpunt van Kuhn. Hopelijk is dit het begin van meer.
6 0
wolterx
Kühn loopt daar even zo makkelijk 3 man voorbij voor hij neergaat, Zit zeker muziek in maar moet meer aanwezig worden.
5 0
wolterx
En schiet direct erna de 3-0, goede actie en weer heel zuiver ingeschoten.
5 0
Vlieske
Wat is dit dramatisch slecht voetbal. Totaal geen druk. Bij geen balbezit allemaal terug buiten brobbey. Een soort van 451 opstelling. Geen driehoekjes. Zit helemaal niks in. Heitinga out
3 -4
wolterx
Grensrechter doet vlaggen maar Dest staat minimaal 1.5 meter aan de juiste kant, belachelijke beslissing.
4 0
wolterx
O17 0-1 voor in 43' minuut, Ünüvar met de goal (en aanvoerdersband)
6 0
AFCA1510
Staat ook geen maay op die jongen heb ik de indruk. Benieuwd hoe ver hij kan komen.
1 0
AFCA1510
maat*
0 0
off
Je zou al bijna denken dat die jongen door moet.
0 0
RayJordaan
Klopt, de 0-1 was een fraai doelpunt vanaf randje 16.
1 0
wolterx
En inmiddels 0-2.
1 0
DUDE92
Hee Wolter, beetje off topic, maar weet jij hoe het zit met Pasquali? Ik neem aan dat zijn aflopende contract was verlengd, maar hoe zit dat precies? Is voor mij nog steeds heel onduidelijk. Ik mag hopen dat hij nog meerdere jaren vastligt.
1 0
wolterx
Zat optie in zijn contract om die te verlengen met een jaartje, dat heeft Ajax gedaan eind vorig seizoen. Als ik me niet vergis loopt huidige contract dus komende zomer af
2 0
DUDE92
Ah oke top, thanks. Vind het bij hem prachtig om te zien dat hij vloeiend Nederlands praat al, heeft het als Australiër toch sneller geleerd dan bijvoorbeeld een paar van onze (huidige) Deense vrienden.
3 0
Adios
is het een fout van de app of klopt het dat Brobbey nog niet gescoord heeft in de eerste helft? ;)
1 0
Sunstridr
Het klopt, brobbey heeft tot nu toe niet gescoord vandaag.
0 0
wolterx
Ziet er niet prettig uit, vreemde trap en lijkt hem erin te schieten. Einde wedstrijd Taylor dus.
0 0
Champy
Wat is er gebeurd?
0 0
wolterx
Hij wilt een lange bal trappen maar geen idee wat precies was krijgt bal niet van grond (waarschijnlijk in grond getrapt oid) en gaat erna bij zitten voelende aan zijn been.
1 0
Onpartijdig
Wat heeft Dest aan zijn oren zitten?
0 0
wolterx
Haha weer zo'n heerlijke goal, mooi man.
1 0
FlyingDutchMan
Bij momenten wordt Utreg helemaal scheel getikt lol
0 0
FlyingDutchMan
Wat een kutjesvoetbal xD
0 -1
FlyingDutchMan
Weet iemand of de ex spelers van Ajax zoals De La Vega meespeelt @ Utreg?
0 -1
trodat4030
Alleen Omzigtig was erbij. Die viel ook in.
0 0
Onpartijdig
Prachtige goal, ik dacht tot 4x toe "schiet nou eens" maar heel beheerst gedaan en afgemaakt.
2 0
FlyingDutchMan
Inderdaad, leek zich paar keer vast te lopen
0 0
FlyingDutchMan
Taylor is echt een 2e Donny qua type
1 -2
Sunstridr
Ben ik echt niet met jou mee eens.
2 -1
FlyingDutchMan
Wat is er anders aan dan :o
0 0
Sunstridr
Inzicht en dat hij een redelijk goed steekpass in huis heeft
2 -1
FlyingDutchMan
Donny niet dan?
0 0
Champy
Taylor is meer een controlerende mv, vd beek offensiever sterker.
3 0
trodat4030
Dat was Donny op die leeftijd ook, die ging in de B1 van 6 naar rechtshalf. Nu is ook Taylor zich steeds meer op aanvallende posities aan het richten. Speelde in de voorbereiding zelfs af en toe als ‘rechtsbuiten’ (die dan ala Tadic/Ziyech uit moest laten zakken tot naast de 10). V Gelderen moest dan de hele flank bestrijken.
1 0
wolterx
Belachelijke goal van Kühn zeg. Kleine ruimte 2.0
3 0
FlyingDutchMan
Zou Kuhn met de YL meespelen?
0 0
trodat4030
Kans is groot, dat is waarschijnlijk de reden dat hij vandaag ook meespeelt. Dan heeft hij hetzelfde ritme (Jong speelt maandag pas) en met de andere spelers een keer samengespeeld.
3 0
wolterx
Jahoor, is van '00 en staat normaal ingeschreven.
2 0
FlyingDutchMan
Kewl
0 0
FlyingDutchMan
Kuhn!!!!! Lionel Kuhn
1 0
FlyingDutchMan
Tank Brobbey!!
0 -1
Vlieske
Kuhn passeert makkelijk
2 0
Ajax95Duivendrecht
Taylor en Kühn vanaf het middenveld, ik ben benieuwd. Voetballend vermogen genoeg ditmaal in de as van het veld.
2 -1
ajaxxcied4life
4-2-2-2 zoals onlangs in een artikel van AS al werd uiteengezet. ik vind deze tactische prikkels echt een verademing. Zal Schreuder daar een rol in hebben gehad?
2 -1
ajaxxcied4life
4-2-2-2 zoals onlangs in een artikel van AS al werd uiteengezet. ik vind deze tactische prikkels echt een verademing. Zal Schreuder daar een rol in hebben gehad?
1 -1
AJAIXIXIXI
Ik denk eerlijk gezegd eerder dat Hansen op 10 staat.
0 0
NouriVandeBeek
Had misschien wat meer Jong Ajax spelers verwacht i.v.m de YL. Nu ook een prima opstelling als is Dest wel armoede op de vleugel.
0 -1
insectenverdelg
mbt Dest is maat hoe je er t3genaan kijlt. Als je in Dest toekomst ziet als back is het postioneren op de Vleugel juist een must. Dat is investeren in het individu. als vleugelaanvaller krijgt hij namelijk minder tijd om keuzes te nemen dan als back. en dat kan van grote waarde zijn voor zijn ontwikkeling. En day staat toch echt voorop tov hey resultaat vandaag.
1 0
wolterx
Kühn vanaf middenveld bij o19 ben ik wel benieuwd naar. Zal vast veelvuldig wisselen met Hansen en lijkt dus mee te gaan doen met YL wedstrijden bij o19.
1 0
trodat4030
Nu U16 niet door gaat ben ik u13-1 tegen Sparta aan t kijken. Leuke ploeg, spelen goed, 5-0 voor bij rust. Weet niet wie wie precies is, dus weet niet wie er allemaal gescoord hebben of de opstelling, maar absoluut vermakelijk.
1 0
wolterx
Neem aan dat Don O'Niel op is gevallen, is meestal de nummer 10 te herkennen aan zijn grote bos haar die doet denken aan Chong, leuke speler is dat.
2 0
trodat4030
Ja viel na rust in idd. Behendige speler, scoorde de 6-0 volgens mij. Uiteindelijk 8-1 geworden nog.. Heb me wel vermaakt met die pot.
0 0
Champy
Mooi gedaan van Gabriel weer.
2 0
wolterx
Heerlijke goal en prachtige aanval. Monster in potentie. Goede voetenwerk, fijne dribbel en fysiek heel degelijk. Draait ook bijna altijd goed weg.
1 0
Champy
In de F1 dacht ik dat ze daar een spits van zouden maken, omdat hij heel goed met de rug naar de goal kon spelen.

Verder ook veel spelers met een dribbel in de benen.

Ik denk dat het chourak is die zo af en toe mee opkomt vanaf het centrum.
1 0
wolterx
Is het ook, staat nu 2e pot op rij centraal achterin een periode. Camara op middenveld tijdje. Misehouy staat nu ook dicht op spits, te dicht naar mijn mening. Hij kan zo vreselijk goed voetballen, heel benieuwd wat traject is dat ze in gedachte hebben met hem. Chourak als voetballende CV is lichtelijk overbodig als Brandes ernaast staat die dat ook goed kan.
1 0
Champy
En die nummer 15 op linksbuiten Chahid?

Verder wisselt dit elftal echt op 5-6 posities wekelijks.
Brandes, Sarfo, Sethford en Camara zijn zowat de enige vaste spelers. Waar zijn Viereck en Brussee naartoe?
0 0
wolterx
Ja, invaller op Linksbuiten ten was Chahid. Geen idee waar Viereck en Brussee waren vandaag. Ook Rijkhoff was er niet bij vandaag, zie ik ook graag spelen, zijn link up play met Gabriël is heel fijn om te zien.
0 0
wolterx
Misehouy staat iets te diep maar laat op momenten echt zien geweldig te kunnen voetballen, is niet te zien dat hij jongste op het veld is.
1 0
wolterx
O15 staat met 1-0 voor door doelpunt van Misehouy. Heerlijke bal, goede aanname en stift keeper die uitkwam.
1 0
Zebbo
Kan je nog ergens de livestream van 015 vinden?
0 0
wolterx
Je kan proberen via de Site van ADO nog op de stream te komen en terug te spoelen maar betwijfel het.
0 0
Zebbo
Ja klopt, kan het niet meer vinden
0 0
Champy
altijd vreemd met een camera binnen het gebouw...
1 0
wolterx
Ach, neem het voor lief, toch elke keer opnieuw 'verborgen' stream open. Is niet ideaal maar het is leuk om te zien dat ze het toch maar doen.
1 0
wolterx
De kans is trouwens groot dat er livestream is van o15 omdat ADO dat vrijwel altijd doet. O19 staat ook gepland om uitgezonden te worden en vanavond dan Ajax 1, kon erger denk ik zo.
0 0
FlyingDutchMan
Ja joh, niceeeeeeeeeeee!!! Thanx 4 update
1 0
wolterx
O15 doet het, wel zonder geluid en niet optimaal qua camerahoek maar het is iets.
1 0