[Update] 'Moeten bijdrage aan Ajax waarderen'

FinnDekker, 28-08-2018 om 07:05, 87920 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag is vol vertrouwen in de aanloop naar het duel met Dinamo Kiev. De coach van de Amsterdammers kijkt naar het duel uit, en hoopt de ambitie van Ajax om in de Champions League te gaan voetballen te verwezenlijken. Naast de verhalen rondom de Champions League, hoopt Ten Hag ook op het aanblijven van Hakim Ziyech. 

'Natuurlijk is de druk hoog, dat is ook alleen maar mooi. Dat hoort erbij', begint Ten Hag op de persconferentie. 'Morgen kunnen we losgaan. Het is wel een belangrijke wedstrijd ja, dat is een understatement. Ik heb ook een aantal finales gespeeld, dus ik weet niet of dit de grootste is. Het zou wel een hele mooie verwezenlijking zijn van de ambitie om in de Champions League te spelen als we deze ronde overleven.'

Over de invulling van de linksbackpositie die door de schorsing van Nico Tagliafico vacant is wil de coach nog niks kwijt. 'Over de linksbackpositie ga ik de spelers morgen inlichten. Dat gaan jullie dus morgen ook ervaren. Wij moeten alles geven morgen, en wij zullen de bereidheid hebben om heel erg diep te gaan morgen. Dat is iets wat zeker is. Het is een ontzettend goede tegenstander, maar wij zullen voor de winst gaan.'

Ten Hag weet nog niet zeker of hij gebruik kan gaan maken van David Neres. 'We zeiden vorige week al dat het allemaal heel moeilijk ligt. Het was allemaal heel eng om het te halen, maar het proces is goed gegaan. We zullen elk uur nodig hebben om hem fit aan de start te krijgen. We gaan het straks tijdens de training bekijken. De belangen zijn groot. Maar het moet wel een verantwoord risico zijn. Als we het met z'n allen goed doorgedacht hebben, dan kan het. Maar het kan niet zo zijn dat hij met enige last de wedstrijd ingaat.'

Tevens komt de situatie rondom Hakim Ziyech nog even ter sprake. 'Er staat een afspraak met Ziyech gepland meteen na de transferwindow. We zullen dan met hem praten over de toekomst. Er ligt een afspraak over hoe we ermee omgaan tijdens deze transferwindow. Op het moment dat het niet tot stand komt. Dan gaan we kijken naar de volgende window, en hoe we met elkaar verdergaan. Hakim en Ajax zijn ontzettend gelukkig met elkaar, en wat de coach betreft mag dat nog wel even voortduren.'

Update - 07.05 uur (28 augustus 2018) - 'Moeten zijn bijdrage aan Ajax waarderen'

Na de training voorafgaand aan Dinamo Kiev - Ajax is Erik ten Hag nogmaals ingegaan op de wens van Ajax om het contract van Hakim Ziyech te verlengen. 'De hiërarchie moet eruit blijken. Wat mij betreft tekent hij bij, maar dat is niet aan mij. Ik ben de trainer en kan slechts adviseren. Ik zou als clubleiding proberen bij te tekenen en op te hogen. We moeten de bijdrage die hij aan Ajax levert waarderen', aldus de trainer in gesprek met De Telegraaf

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bocarra
Contract openbreken. Met 2 jaar verlengen en upgraden naar het niveau van Tadic en Blind.
0 -1
Babayaka
Toch ook wel raar, baas ik wil en ga weg, dan shit niemand wil me hebben, vervolgens een salaris verhoging krijgen van meer dan een paar 10tjes. Als je het nuchter bekijkt is het een krankzinnige wereld het voetbal en gaat elke vergelijking met het normale bedrijfsleven mank.
1 -1
de_pitbull
ik vind het niet raar. hij wil weg en Ajax wil hem houden. Dan zullen ze toch met een betere aanbieding moeten komen. Hij kan vast elders meer verdienen maar dat wil niet zeggen dat Ajax hem zal laten gaan.
0 0
ajaxinho
Een eerlijke werkgever beloont zijn werknemer als hij bijzondere prestaties levert.
Dan moet je om uitspraken en incidenten heen durven kijken.

Doe je dat niet, dan raak je hem kwijt.
1 0
ajaxinho
Heerlijke uitspraak van Ten Hag!

Hij spreekt waardering uit voor zijn belangrijkste speler
en legt tegelijkertijd druk op het bestuur om hem te behouden.

Hij weet dat hij opnieuw zal moeten bouwen als hij weggaat.
Zelfs met de nieuwe ervaren krachten gaan we in dat proces weer punten verliezen.
0 0
Willem410
Ik heb liever dat ze het hier morgen over gaan hebben.
Eerst dat CL ticket, dit leidt alleen maar af.
Als we het niet halen dan hoef je ook niet te gaan praten, dan zijn ze blij als ze hem in de winterstop kunnen verkopen om financiële gaten te vullen.
Halen we het wel dan komen we als club in een flow en is alles mogelijk.
0 0
jackwolf
Volgens mij is Ziyech daar ook best gevoelig voor een opwaardering van zijn salaris, niet voor het geld maar voor het gebaar. Voor mij part maak je hem ook aanvoerder.
2 -1
PeterVKV
Daar zal de Ligt blij mee zijn. Net zo belangrijk als Ziyech en met zijn 19 jaar nu al de perfecte aanvoerder. Zijn interviews als aanvoerder na de wedstrijd zijn een verademing. Moet er niet aan denken dat Ziyech daar staat na een tegenvallende wedstrijd.
0 0
@Maar7en
Aanvoerder?? Alsjeblieft niet. Hij is geen stabiele speler. Je moet iemand hebben die altijd een dikke voldoende haalt. De Ligt is zo iemand, absoluut geen Ziyech. Die moet lekker vrij kunnen voetballen.
0 -1
NouridolbergNeres34
Tuurlijk moet je proberen te verlengen graag zelfs! maar wil hij dat zelf nog wel?

ik verwacht dat hij in de winterstop alsnog gaat, knallen in de CL en dan in de winter de overstap maken.
Als hij verlengt krijgt hij meer salaris dat is goed nieuws voor hakim, maar de club die hem wil overnemen moet ook een grotere transfersom betalen misschien wel meer dan 40 mil.
Wat overblijft zijn de premier league clubs dus die hem kunnen betalen.

Ten hag gaat nu wel een beetje op Overmars zijn stoel zitten, hij moet dit intern aangeven niet in de pers over contracten gaan lullen.
0 -2
Ajaxbrl
Gewoon een Tadic/Blind salaris geven , desnoods in de vorm van tekengeld..
1 0
AFCAWZAWZDB
Ziyech is gewoon de man van Ajax op het moment, speelt weergaloos en verdient alle waardering van de fans en de club. Alles eraan doen om hem hier te houden!
1 0
Tijndw
Laten bijtekenen+1,5 miljoen salaris met bonussen bijvoorbeeld: 15 duizend per assist en 25 duizend per doelpunt,
0 -1
Ferd
Dan krijg je nog meer kansloze schoten op doel. Geen individuele bonussen, dat werkt niet.
0 0
Hziyech14
Als je dat soort dingen doet krijg je spelers die veel meer voor eigen succes zullen gaan.
4 0
mvdk
Gewoon 3 miljoen, niet moeilijk doen met constructies. Die anderhalf heeft ie nu ook al. Als je hem wil houden moet je het ook laten zien.
0 -1
Mikey Stormram
Laat Ziyech lekker een mooi salaris krijgen en zijn contract verlengen. Een van je beste spelers verdient dit wel als jij kijkt hoe hij nu speelt. Bij een Schalke of Lyon zou hij ook veel meer verdienen en juist dat niveau wil je als Ajax weer nastreven en daar horen dit soort salarissen bij. Je hebt als Ajax zijnde nu nog de beschikking over Ziyech, en dat blijft zo als je zijn contract verlengt. We gaan voor die miljoen per jaar extra nooit een betere speler halen dan Ziyech. Overigens geef je daarmee ook een teken af aan de jonge jongens die denken dat ze al bijna bij Barca of Real spelen: eerst presteren, trouw blijven aan de club die je beter heeft gemaakt en dan beloond worden en groot verdienen. Overmars, snel werk van maken en Hakim 1 a 2 jaar laten bijtekenen, dat verdienen we straks dubbel en dwars terug!
9 0
Beretta
Eensch! Het is een goede zaak als Ajax loyaliteit beloond (wat daar ook de reden van mag zijn...), zo geef je een positief signaal af aan jongens die nog licht aan het twijfelen zijn. Als dat er voor zorgt dat we onze topspelers 1-2 jaar extra kunnen behouden ga je er enorm op vooruit.

Voor het positieve momentum, en een vroegtijdig succesje van het nieuwe beleid om ervaren spelers te halen, is CL enorm belangrijk. Ik hoop dat we om 23:00 vanavond met z’n allen kunnen juichen en het seizoen vervolgen met een voldaan gevoel. Met CL in de zak zal er een stukje druk wegvallen bij de staf en spelers en kunnen we enigszins ontspannen écht beginnen aan de competitie.
5 0
Tinus
Hoeveel zaakwaarnemers heeft Ziyech wel niet? Ik hoor alleen maar mensen roepen dat hij veel meer geld moet krijgen. Ik vind het echt een beetje vreemd worden.
1 -7
gras
Nou, vreemd he? Ook heel vreemd dat Ziyech uitstekend presteert en jij hier een geld kanttekening bij moet plaatsen.
0 0
Tinus
Presteert idd prima. Van mij mag hij het dubbele krijgen hoor. Maar weet jij wat hij verdient? Ik heb geen idee, jij volgens mij ook niet.
2 0
Youri08
1.2 -1.4 miljoen gaat al tijdje rond op internet en in talkshows. Tadic en Blind zitten rond 2 miljoen (als je tekengeld en zo eruit haalt).
0 0
AjaxPassion
Bron? Want ik ben ook zeer benieuwd.
0 0
NoPants
Ziyech zit in de hoogste salarisschaal onder het (toenmalige) salarisplafond: ca. 950.000€ per jaar.
0 0
AjaxPassion
Dit was toch 8? 3 ton kampioenspremie?

Heb je een bron?
0 0
Leviathan
Ajax kan het betalen en een speler als Ziyech verdient het ook wel wat mij betreft je moet toch met de tijd meegaan ook. Ziyech had daarbij ook een transfer al lang kunnen forceren en zijn waarde laten zakken waardoor er meer clubs zouden komen..
3 0
RedFeather
Lijkenpikkers Veronica Inside en TG hadden dit Ajax begraven. Maar na vanavond moeten ze met de billen bloot.
2 -2
diwa
Wat een negativiteit altijd over VI hier zeg.. Zij geven zelf altijd aan dat hun programma gaat over de waan van de dag. Speelt ajax slecht, zeggen ze dat ajax slecht speelt, speelt ajax goed zeggen ze dat ook. Ik vind het onzin om te stellen dat zij anti-ajax zouden zijn
3 -10
BrandjeXL
Iets beter kijken want ze lullen namelijk amper over voetbal maar over de randzaken. Als een "normale" speler gewisseld wordt en die reageert chagrijnig dan is dat een normale reactie van een teleurgestelde speler. Wisselt TH Ziyech dan is die relatie tot verziekt. Ziyech en Tadic kunnen vanaf dag een al prima met elkaar en zoeken elkaar constant op in het veld. Volgens VI kunnen ze elkaars bloed wel drinken en als ze elkaar feliciteren bij een goal dan is dat slechts toneelspel en overdrijven ze. Dus ze zoeken dingen die er niet zijn.
5 -3
klopper
Compleet met je eens. Ze hebben echt verstand van voetbal, hebben vaak gelijk ook en slaan hier en daar wat door. Helemaal niet erg en veel beter dan het zogenaamde serieuze geluk bij Studio Voetbal of Tafel van Kees.
2 -9
AFCA1510
Hakim verlengen zou echt de kers op de taart zijn van een geweldige transferwindow. Bouwen met deze spelersgroep!
3 0
mr.ajax.020
hopen dat we de champions leauge winnen dan komt suarez lekker terug
0 -1
Leviathan
Dat is wel het minst belangrijke van een CL winnen..
3 0
Pheadrus
Frankie weer linker CV en Blind linker vleugelverdediger. Middenveld donny, schone, eiting.
3 -1
Fredschuit1
Off-topic: Word de thermometer niet meer dagelijks geüpdate van het standbeeld voor Cruijff, of doneren er schandalig weinig mensen. Staat al dagen/ een week op 12k!
2 -3
Tinus
Dat is idd wel erg sneu hoor als dat zo is.
1 0
Stone020island
Ja sorry dat ik op dit moment geen geld vrij heb baas!
1 -1
NoPants
Eerst volgende keer dat je een snickers uit een automaat wilt halen, niet doen! In plaats daarvan haal je je telefoon uit je zak en maak je 1€ over naar het standbeeld. Als iedereen die wel eens naar een wedstrijd gaat dat 1 keer doet hebben ze het doel al behaald.
3 -2
ajacied017
Voor de mensen die het willen weten:

Ajax heeft al gesproken met Ziyech, en wil zijn contract openbreken, opwaarderen en verlengen.
Dit wordt na de wedstrijd tegen Kiev( en bij plaatsing voor champions Leaque) vervolgt.

Het is toch een risicootje om Neres te laten spelen.
De hamvraag, laten beginnen of reserve en dan inzetten wanneer nodig, is nog niet bekend.

Voor de rest staat er niet veel in, behalve de bedragen die Ajax/psv zouden kunnen krijgen bij het spelen van champions Leaque.
En (transfer)nieuws van andere clubs.

Telegraaf van dinsdag.
2 0
Pheadrus
je bedoelt; de ham-string-vraag....
8 -1
PJSM
Ik hoop geen Wober. Komt helaas te kort. Ben er sowieso niet gerust op. Was het maar 23.00 morgenavond.....pfff hen nu al geen nagels meer over.
2 -2
klopper
Snap niet dat dit naar buiten gebracht wordt door Ten Hag. Heb je niks aan. Focus je op de wedstrijd en plaats je voor de CL. Dat is je taak.
0 -8
NoFX
Er waren ook geen journalisten die hem deze vraag stelden natuurlijk. Alsof zo'n persconferentie één lange monoloog is.

O ja, zo'n gebaar naar Ziyech vlak voor deze wedstrijd... Die is wellicht nu nog gemotiveerder. Prima timing dus.
3 0
klopper
Tuurlijk is dat zo, maar daar kun je toch professioneel mee omgaan.

"Ik ga er niet over, maar als het aan mij lag zou ik ..."
Als je er niet over gaat, waarom dan wel je idee geven vlak voor het belangrijkste duel van de opening van het seizoen.

Ik vind dat Ten Hag ook hier weer laat blijken gewoon niet bij Ajax te passen.
1 -3
Michelinho
Er zijn inmiddels tig drie analisten/journalisten geweest die vinden dat Ajax Ziyech een topcontract moet aanbieden. Die gaan daar ook niet over, maar die bespelen daarmee wel de publieke opinie.
Niets mis mee dat ten Hag als reactie daarop aangeeft dat die intentie er al is en daarbij met zijn persoonlijke wens kenbaar te maken Ziyech een hart onder de riem steekt.
Wat jij nu doet is spijkers op laag water zoeken.
0 0
Labrador
En het is weer niet goed.
3 -1
klopper
Idd...het is weer niet goed.
1 -1
JohnTB
Wober linksback....Als dat maar goed gaat..
2 -6
jollie18
Waarom niet hij is ook een speler van Ajax en heeft het vorig seizoen ook redelijk gedaan
3 -1
zuidzuid
In de champions league is redelijk niet voldoende. Daar moet je meer dan goed zijn zelfs.
0 -2
jollie18
Wober is de laaste keer goed ingevallen met een assist op Huntelaar
4 0
Adam24
Onana
Mazraoui - De Ligt - Blind - Wober
Schone
Vd Beek - De Jong
Ziyech - Huntelaar - Tadic


Geen onnodige risico's, zo min mogelijk veranderingen, combinatie spel begint net lekker te lopen. Daarnaast is Neres kunnen brengen een ontzettend wapen met zijn snelheid, diepgang en scorend vermogen. Is wat anders dan Labyad laten invallen wanneer de ruimtes groot worden, heb je niet veel aan.
2 -3
Sterretje73
De Speld heeft duidelijk een AS reaguurder onder zich want dit is perfect nagespeeld :

12:15: Ja hoor, knallen! Het driemanschap Ziyech, Tadic en Klaas-Jan is niet te stoppen. De gouden jaren ‘90 herleven, de geest van Van Gaal waart door de ArenA.


12:17: Ai, dat was misschien net iets te voorbarig. Wat een waardeloze vertoning dit. Optyfen, Ten Hag!

12:24: Kampioenen! Kampioenen! Kampioenen, olé olé!

12:30: Man, man, man. Heeft die Tadic echt 11 miljoen gekost? Ik heb vanochtend een bolus gelegd met een betere linkervoet. Vind je het gek dat die Serviërs de oorlog hebben verloren?

12:32: Oh, oh, oh. Dit is genieten. Fluwelen combinaties, achteloze hakballetjes, dit Ajax kan zomaar de Champions League winnen. Let op onze woorden.

12:35: Ziyech rot op, Ziyech rot op, Ziyech, Ziyech, Ziyech rot op!

12:53: Waar is de kleedkamer? Wij gaan de hele selectie pijpen.

13:20: Waar is de spelersbus? We stompen die gasten helemaal in elkaar.

13:22: Dit is verwarrend. Misschien dat we volgend seizoen beter voor PEC kunnen zijn.

13 -5
JariHeijden
Hahaha! Mooi verwoord! Herkenbaar hier op ASu is het zeker!
0 0
Saren
4 minnetjes omdat mensen die dit soort reacties plaatsen geen zelfspot hebben.
4 -1
Wereld
dan moet je De Ligt de grootste verdiener (samen met Tadic) maken..
en waar trek je dan de grens
2 -2
lf87
Wat een gezeik weer bij veronica inside, Derksen zegt dat na zijn opmerking over Ziyech en Tadic er een intern gesprek is geweest en ze het samen juichen nu overdrijven :'). Het mooiste is nog dat er 10 sec daarvoor werd gezegd dat Arno Vermeulen best mocht toegeven dat hij een verkeerde opmerking had gemaakt over Ziyech.
13 0
RaynoFischer
Volgens mij moeten ze straks nog gaan staan tongen om Derksen en Gijp het tegengestelde te bewijzen :P
Er is duidelijk niks aan de hand...
2 0
3*stars*3
Die engnek geeft nooit een fout toe.
Hij zat er ook helemaal naast met Munsterman maar bleef em verdedigen en werd zelfs pissig op Genee omdat Genee met goede punten kwam.
Hij maakte zich helemaal belachelijk met zijn Nijhuis propaganda en Makkeie bashen.

Derksen zat nu weer volkomen naast over dat juichen.
Maar doet er alles aan om het recht te lullen.

Ziyech is trouwens een trots mannetje en gaat voor niemand forceren.
Net zoals hij voor niemand zijn manier van juichen gaat veranderen want hij is nogsteeds aan het “bellen”. ;-)
8 -1
Bocarra
Veronica is een grote kutzender.... niet kijken is het beste advies.
2 -1
Web
Probeer je er eens niet aan te ergeren, het is gewoon café praat.
En kun je dat niet? Lekker uit zetten.
2 -2
Bobbaasje
Opstelling tegen Dynamo Kiev:
Onana
Mazraoui - De Ligt - F. de Jong - Blind
Vd Beek - Schöne - Ziyech
Neres - Huntelaar - Tadić

We gaan winnen JAAAA
5 -3
PJSM
Helemaal mee eens. Dit is de beste opstelling.
0 0
Joodhannus73
Voor Neres komt het te vroeg. Geen risico nemen, zeker niet met hamstrings. Ziyech gaat naar buiten en Eiting komt erbij op het middenveld. Wat meer middenvelders in het team dus. Is qua duels en verdedigende taken ook beter. We staan 2 doelpunten voor. Laat ze maar komen en tik ze vervolgens weg. Ook op de counter.
1 0
3*stars*3
Precies.
Hoe maakt echt ff niet uit hoe we CL halen.
In Europa gelden er gewoon andere regels.
Tegen Nice waren we zeker niet minder maar niemand heeft het nog over aardige spel dat we in die duels bij vlagen terugzagen.

Met situatie van Neres hou ik toch mijn hart vast.
Hopelijk komen we snel op een comfortabele voorsprong en hebben we hem nog niet nodig.
1 0
Jariiii
Als hij meegenomen wordt is hij fit. Ze zijn toch niet gek bij de medische staf, en Ten Hag is dat ook niet.
0 0
Bobbaasje
Onana
Mazraoui - De Ligt - F. de Jong - Blind
Vd Beek - Schöne - Eiting
Ziyech - Huntelaar - Tadić

Dit gaat hem dus worden morgen avond?
1 0
AjaxDude12
Zou mooi zijn
1 0
Civilengineer
Ajax heeft dus geen journalisten nodig om te bedenken dat een gesprek met ziyech op zijn plaats is.
2 -1
NotForSale
Wober op LB lijkt me de beste oplossing
2 -7
PJSM
Met Wober in de basis spelen we EL i.p.v. CL
0 -1
Bobbaasje
Nee, gewoon Blind.
2 -1
Ferd
En wie dan centraal?
0 0
Jariiii
Ik loop nog niet weg met Ten Hag maar het vertrouwen groeit met de dag. En het spel was tegen Standard thuis en Kiev heel aardig om te zien. Verras ons maar Erik, bewijs het ongelijk van alle twijfelaars.
2 -2
mvdk
Misschien zijn het de gebaartjes wel die clubs tegenhouden. Aan zijn kwaliteiten en inzet ligt het niet.
3 -2
ST
Gewoon dezelfde opstelling als tegen Emmen, met als enige wijziging Wöber voor Nico.
3 -1
Joop50
heel eng om het te halen.... en wij maar zeggen dat dit boeren nep duitsers zijn.
2 -2
AFCA1510
Topnieuws. Blijf maar lekker lang Hakim!
3 -1
Ajax_026
Neres gewoon rust geven. Is al zo vaak gebeurt dat een hamstring blessure uitliep op een lang slepende blessure. Zorg maar dat hij helemaal fit is voor dat ie weer samba gaat dansen en wij het hele seizoen van hem kunnen genieten.
2 -1
pizzapunt
Dat wordt dus een fors opgewaardeerd contract en extra jaartje, en verdiend ook!
1 -1
RuffRhythim
Zie je wel? Heeft Ajax alllllang over nagedacht.

En de media maar lekker stoken.....
5 0
Aad82
Ok, dit klinkt als een salarisverhoging voor Ziyech. En meer dan terecht overigens!
5 0
Mazraoui
Niemand weet zn salaris toch. Hoe weet je dan of een verhoging nodig is
1 -1
diamanti
Wat heeft hij er anders aan om te verlengen? Hij ligt nog wel een tijdje vast.
0 0
Mazraoui
Ten Hag heeft het toch ook niet over verlengen
2 0
Web
Van mij mocht Ziyech vetrekken, maar wat verast hij mij.
Ik heb nooit getwijfeld aan zijn capiciteiten.
Maar wat een passie en strijdlust brengt hij dit seizoen.
Ik hoop echt dat zijn contract word opgenbroken.
4 0
AFCA1510
Was vorige seizoenen ook gewoon telkens de eerste in het aanjagen en liep zich toen ook al te pletter. Het is niet zozeer Ziyech die beter is dan afgelopen seizoen, maar wel het spel van de gehele ploeg en de spelers om zich heen. Hakim kan zich gewoon maar kan laten zien en voelt zich als een vis in het water nu die niet DE man is waar alles van moet af komen.
0 -1
BrandjeXL
Brengt ie al twee seizoen hoor maar ja mensen vinden zijn balverlies en gebaartjes kwalijker maar Hakim werkt zich vanaf dag een helemaal kapot voor Ajax.
3 -3
gi0vanni
Ben vanaf dag 1 fan van Ziyech maar het is natuurlijk niet zo dat Ziyech hier gelijk alles goed deed. Dit jaar zit er net als eind vorig seizoen veel verbetering in. Zijn grootste verbeterpunten waren 1: Heel veel vanaf kansloze positie op doel schieten afleren. 2: Ook simpele ballen goed overspelen en 3: Vrij trappen goed gericht op doel schieten.

En van minder belang maar nog steeds het vermelden waard 1: Geen onnodig balverlies op belangrijke posities. 2: Niet rond wandelen maar 90 minuten alles geven. 3: De afwerking. 4: Ook afstandschoten gericht op doel schieten.

Het vanaf eind vorig seizoen maar vooral begin dit seizoen duidelijk dat hij heel grote stappen heeft gemaakt.
De eerste 3 punten zijn heel veel verbeterd en punt 1 kun je geheel wegstrepen. Maar ook bij de minder belangrijke punten haalt hij nu overal ruim voldoende.

We moeten natuurlijk niet verwachten dat een speler alles perfect doet maar het persentage dat hij nu haalt is prima. Wat een wereld van verschil is met 't percentage van vorig jaar. Was elk jaar blij met Ziyech maar dit jaar toch veel meer omdat hij er nu alles aan doet om de beste te zijn. Laat hij dit een heel jaar zien is hij echt klaar voor een mooie grote club in het buitenland. In dit tijdperk kun je zeker 35 a 40 miljoen vangen.
2 0
Jariiii
Er lijkt wel degelijk iets verbeterd aan zijn mentaliteit, al vind ik hem nog altijd te weinig een teamspeler. Zijn kwaliteiten zijn echter zo groot dat hij daarmee heel veel compenseert.

Ik vind Ziyech een geweldige voetballer, de beste die we hebben rondlopen, en ik hoop van harte dat hij nog een seizoen blijft, maar de fluitconcerten heb ik altijd wel begrepen.
0 -3
EricAjax1
hij heeft echt wel een aantal zeer belabberde wedstrijden gespeeld en met zijn lichaamstaal en gebaren is het gewoon hartstikke logisch dat mensen dan kritisch zijn... niet zo piepen
3 -3
Bjorn
Als Ziyech blijft zou ik hem topverdiener maken zodat hij in de zomer van 2019 als grote meneer de deur uit kan, met titel op zak.
6 0
ajaxxcied4life
Jelephi knul, kom er maar weer in....
0 0
fc Barcelona_ke
Als ziyech toch vertrek,krijgen we ook nieuwe speler terug?
1 0
433metdepuntnaarlinks
Reken daar maar niet op, beiden niet. Ziyech gaat niet last minute als aankoop voor erbij niet vertrekken en ook niet lekker binnenkomen bij een nieuwe club. En mocht dat wel nog gebeuren verwacht ik niet dat Ajax last minute nog een grote naam kan halen en dus ook niemand meer haalt.
2 -1
Bjorn
Kiev heeft 'pas' 30.000 kaarten verkocht van de 70.000. Zal dus niet waanzinnig gaan kolken..
1 0
DirkvanDam
dus de hoop in eigen team op een stunt (2-0) is er niet? zou dat een conclusie kunnen zijn?
0 0
Bjorn
Lijkt er in ieder geval op dat er niet heel veel geloof is. 30.000 voor een play-off duel is karig.
0 0
Fritsie81
Zou als club zijnde gewoon de poorten open gooien of kaarten voor een habbekrats verkopen. Dinamo kan een 12e man goed gebruiken.
0 0
larzoboy
Officiele stadion van Kiev kunnen maar rond de 17.000 supporters in..

70.000 in het olympisch stadion waar morgen wordt gespeeld maar is dus logisch dat dit stadion niet uitverkocht raakt
1 -1
Bjorn
In 2010 speelde we gewoon in dat kleine stadion van ze, was wel grappig en typisch Oostblok sfeertje.

Maar goed, het leeft dus ook niet echt daar anders verwacht je misschien toch wel rond de 50.000 man..
0 0
Ajax_026
dit idd in het stadion paste ooit 100.000 bezoekers maar is door de jaren steeds verder verkleind. Zal deze wedstrijd echt niet uitverkopen. vandaar dat de kaartje voor uitsupporters (Ajacieden) spot goedkoop zijn. De reis daarin tegen is erg prijzig.
0 0
Jariiii
Wat een merkwaardige redenering. Zo heeft Ajax het vele tientallen jaren gedaan met De Meer en het Olympisch, en dat zat bijna altijd helemaal vol.
2 0
Jajijdaar
Zal wel naar de 40.000 stijgen dan morgen.
0 0
Farry
Haggie kom op jongen. Houden die Ziyech. HULDUUHHH
4 0
Jajijdaar
Ziyech topverdiener maken bij Ajax. Dit heeft hij dik en dik verdiend!

Zelfde contstructie zoals bij Suarez. Een jaartje extra bijtekenen. Daarna een transferclausule afspreken als een club 40 miljoen euro bied volgend jaar.
4 -3
3star
Hoezo heeft hij dat dik en dik verdiend? Heeft 2 matige seizoenen gespeeld met af en toe een bevlieging. Lijkt dit seizoen beter te gaan presteren, maar dat is nog niet gezegd.
1 -7
Jariiii
Zijn grote kwaliteiten heeft hij steeds al laten zien, maar dit seizoen heeft hij zijn niveau naar ongekende hoogten opgekrikt.
Ik zou niet weten waarom je je beste speler geen topverdiener zou maken.
1 0