Ten Hag gunt Tagliafico korte vakantie

BVeenstra, 27-08-2018 om 13:45, 50141 views, Ajax Life |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico heeft enkele dagen vakantie gekregen van Ajax-trainer Erik ten Hag. De verdediger is geschorst voor de return tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League en daardoor is er nu een mooi moment voor Tagliafico om zijn rust te pakken.

'Nico gaat niet met ons mee, hij krijgt enkele dagen vakantie', zegt Ten Hag tegenover Ajax Life. 'Ik heb tegen hem gezegd: neem even een paar dagen afstand, kom donderdag terug op de club en dan pakken we het op voor de uitwedstrijd tegen Vitesse.'

'Het nadeel van de schorsing wordt een klein voordeeltje omdat Nico wat rust kan nemen. Er wacht hem nog een heel inspannende herfst', aldus Ten Hag. Tagliafico speelde na het vorige seizoen met Argentinië op het WK, waardoor hij een veel kortere vakantie had dan zijn ploegmaten. De komende maanden wacht Ajax een druk programma met voetbal in de nationale competitie, het bekertoernooi en Europees voetbal.

Tagliafico hoopte overigens mee te kunnen naar Kiev, omdat hij de wedstrijd liever in het stadion kijkt dan op tv. 'Ik vind het echt helemaal niets televisie te moeten kijken als mijn ploeg een belangrijke wedstrijd speelt. Ik word daar alleen maar nerveus van.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bean
goede actie van Ten Hag
0 0
martin1234
Ik ben blij dat die rust níet Vitesse-uit inhoudt! Dat wordt nog een moeilijke wedstrijd voor Ajax en opnieuw puntverlies zou deprimerend zijn in de titelrace.
1 0
LezDeBoer
Prima actie! Sterk TH
0 0
ram
Ik ben geen Ten Hag fan maar pruim hem iedere dag een beetje beter! Goeie actie.
4 0
hanzelson
Hoe staat het er eigenlijk voor met Daley Sinkgraven?
3 -1
Lane 8
Begin die ten hag toch echt meer te mogen hoor. Nu eventjes wat eerder gaan wisselen in een wedstrijd
7 -2
Radie125
suc6 supporter
0 -6
Lane 8
Omdat ik het een goede actie vind dat ten hag, tagliafico rust gunt ben ik een succes supporter... Je hebt gelijk man.
1 0
Stroeve
Ik ben fan van Ajax, niet per se van een trainer of speler.
3 0
Marcdaan1971
Mooi. Als we scoren, luid en duidelijk Nico in de camera roepen. Kan ie wat mee op Ibiza
3 0
Ajax4xbestevaneuropa
Wat een onzin. Ik sta nooit meteen klaar om ten hag aan te vallen, maar weet hij wel wat van topvoetbal en beleving? Zo'n jongen gaf zelf al na kiev thuis aan dat hij dolgraag mee wilde. Nu pak je hem dat in principe af en straf je hem door hem thuis voor de tv te laten kijken, terwijl CL halen niet niks is en hij daar gewoon bij hoort te zijn op het veld en na afloop om het te vieren etc. etc.
'We zien je donderdag wel op de club', wat een mafkees. Teambuilding,groepsgevoel. Hij krijgt toch al rust door niet te spelen. Neem maar wat vakantie? We zijn net begonnen, hij heeft 2 maanden terug toch 2 of 3 weken vakantie gehad. Is neit dat hij nu ff lekker vakantie heeft en terug naar argentinie kan in die paar dagen.Je wil als Nico zijnde toch niet achteraf de verhalen horen in de kleedkamer over hoe het allemaal gegaan was die avond.
1 -19
Leviathan
Jij hebt er duidelijk geen verstand van. Een paar dagen rust is voor een topsporter een enorm verschil hoor. Een topsporter is 365 dagen per jaar ook aan het werk ff 3 weken naar een resort luieren en je eigen volgooien is geen optie ze moeten blijven sporten en aan een dieet houden. Een paar dagen extra rust na een wk is gewoon verstandig als de kans zich aandoet
1 -1
sucre
inderdaad.. wat een onzin. van jou!!
1 0
Godenzoon88
Denk je nou echt dat ten hag hem verplicht heeft om vakantie te nemen? Denk je nou echt dat als tagliafico gezegd had dat hij perse in het stadion wil zitten dat ten hag dat hem had geweigerd?

Hoe dom ben jij?
5 0
OKP-AFCA
Nee, jij weet alles van topvoetbal.
3 0
jackwolf
Mijn god... wat is dit vermoeiend zeg..tjonge jonge...knap hoor! Weer wat gevonden om TH te bashen. Applaus!
4 -1
433metdepuntnaarlinks
Wtf is mis met je? Slecht geslapen? Kut weekend gehad?

Als Nico koste wat het kost bij de groep wil zijn dan zal ten Hag hem niet tegenhouden maar met Tagliafico is afgesproken dat hij wat meer rust krijgt bij de start van het seizoen als compensatie voor zijn korte vakantie. Natuurlijk wil iedere speler blijven trainen en ook meegaan met de groep maar je doet alsof ten Hag hem straft. Tagliafico zal het echt wel lekker vinden om ff met zn vriendin wat tijd door te brengen, even een paar dagen lekker rustig aan doen om donderdag weer fris en fruitig op de club te komen.

Dit kan totaal geen kwaad, relax een beetje.
3 0
Bocarra
Heel verstandig. Het is allemaal net begonnen.
1 0
Adios
midweekje Oost Europa, en dan in het uitvak je teamgenoten aanmoedigen ;)
6 0
Balgobind
Top 3 spelers dit seizoen tot nu toe. Volle bak
0 0
Stone020island
Hopelijk pakt het net zo goed uit als bij dolberg
0 0
A'dam Oud-West
Die staat al in z'n zwembroek in Cala Comte. Lekker midweekje hoor
1 0
AFCAwooz
Wat hebben die voetballers toch een topleven: geschorst worden op je werk en vervolgens vakantie krijgen van je baas en met je mooie vriendin een paar dagen naar Ibiza. Ik heb toch echt iets verkeerds gedaan :)
13 0
Web
En de rest moet naar het saaie Kiev
0 -1
mvdk
Ik ben net 6 weken geleden begonnen en vertrek zondag voor de 2e keer naar Italië ;-). 1 week vakantie en 1 week voor mn werk :-).
3 -2
3sterren
Het begint er naar uit te zien dat Ten Hag de spelers hoe langer hoe meer voor zich weet te winnen.
De meesten zijn blij met hem en de resultaten zijn navenant.
Nog een paar klinkende overwinningen en niemand zal het nog hebben over de zogenaamde mismatch tussen Ajax en de zo omstreden trainer. Het spel ziet er ook steeds beter uit. Zal het geduld zich dan toch nog gaan uitbetalen?
7 -3
UltimateKaos
Aan het eind van vorig seizoen zag het er toch een stuk anders uit dan nu.
We zijn er nog zeker niet, maar het lijkt er toch op dat ten Hag het aan de praat heeft gekregen.
1 0
Superman
Even in de ruststand, Kanjer!
0 0
Cohiba
In mijn ogen een van de belangrijkste transfers van de afgelopen jaren. Die jongen heeft zo'n goede drive ik word iedere zo blij als ik hem zie spelen. Zeer belangrijk voor het team!
10 -1
Web
En dan moet je na gaan dat hier mensen lopen die vonden het geen Ajax speler.
Echt als Sinkgraven fit is, staat hij er direct weer in.
Of zouden ze inmiddels door hebben, dat ze er naast zaten?
3 -1
Bky
Haha ja die mensen hebben echt geen voetbalverstand.
0 0
Daneman
Dat is gewoon prima. Had trouwens denk ik ook goed geweest voor onze Duitse vriend, onze oude linksvoor. Ben effe z'n naam kwijt. Ik vond um eigenlijk wel goed. Maar die was gewoon zwaar vermoeid, i denk vanwege te korte vakantie. Een goede coach gunt iemand die vermoeid is een vrije/vakantie van een week ofzo
3 0
Web
Daar had het ook goed voor geweest, maar had zijn krediet verspeeld
1 0
Daneman
Youness, idd. Maar wellicht was zijn krediet verspeeld , omdat ie niet meer zo goed was, omdat ie oververmoeid was. Ofterwijl voetbalverzadigd. Dus als ie een keer of twee keer in het seizoen korte vakantie had gekregen was ie wellicht beter geweest
0 0
Ajax412
Goed gemanaged!
3 0
ajaxinhartennie
Je hebt het verdiend, strijder!
5 0
Amsterdam Loyals
Netjes!
3 0
Ajax27
Lekker toch Nico, ff paar dagen chillen op Ibiza. Op een schermpje met een (alcoholvrije) cocktail naar Ajax op een schermpje kijken. Na een paar dagen lekker terug, geniet ervan.
5 0
Aeter
Denk ie gewoon meegaat. Hij wil zelf het liefst in het stadion kijken. Geeft wel aan hoe veel passie deze jongen heeft. Fantastische gast die Nico, het tegenovergestelde van die andere Nico.
0 0
didierajax020
Met zijn vriendin op Ibiza (zie Instagram). Goed bekeken Nico en ook helemaal terecht!
4 0
Web
Goedezaak
4 0
Fussball
Goed! Het is natuurlijk onzin om mee te gaan en deze rust is hem gegund.
9 0