Ten Hag: 'Wij lopen niet over iedereen heen'

SJvanveen, 13-08-2018 om 16:03, 19723 views, Persconferentie |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Erik ten Hag zag in het eerste duel van het tweeluik met Standard Luik gemakzucht in de ploeg sluipen. Dat wil de oefenmeester dinsdag in eigen huis te allen tijde voorkomen. 

'Ik wees nog op een wedstrijd uit het verleden en zei: hou de concentratie hoog. Maar als je 0-2 voorstaat, kan er weleens iets insluipen van: de buit is al binnen. Ik denk dat dat bij ons gebeurde', vertelde Ten Hag maandag op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-treffen. 

Ten Hag zag verwaarlozing van de taken tegen Luik en wil dat niet meer zien in de thuiswedstrijd. Desondanks tempert hij de verwachtingen voor zijn ploeg, dat deze window flink versterkt werd met grote  namen. 'Wij lopen niet zomaar over iedere tegenstander heen, wij moeten iedere wedstrijd volle bak gaan. Welke ploeg is na de voorbereiding direct klaar? Geen enkele. We hebben drie aardige wedstrijden gespeeld en zaterdag niet goed (1-1 tegen Heracles, red.). Wij spelen ons eigen spel en gaan anticiperen aan de hand wat Standard doet.' 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bonno1978
Maar iedereen loopt wel over jou heen. Ellende is dat iedereen al voelt dat hij het niet gaat redden. Een week, een maand of een jaar. Langer gaat het niet worden. Dat weet je gewoon en hij moet dat toch ook al voelen?
0 0
godofajax1900
Als er al staat dat th zegt niet over iedereen heen tewallsen wil dat eigenlijk al zeggen dat je niet geschikt bent toch of ben ik gek

Je bent ajax en de bal is rond
Maar met z'n uitspraak maak je je zelf niet populair
0 0
Jambalaja
Voor diegenen die de persco hebben gevolgd gisteren waarin kritische vragen werden gesteld over
de basiself, ten Hag zegt 7 á 8 weken nodig te hebben om dit te bewerkstelligen...
Wie is/zijn er ten opzichte van vorig seizoen vertrokken uit de selectie...
Alleen Justin dus waarom heb je dan 7 á 8 weken nodig ???
Sterker nog Ajax is er door de komst van Tadic en Blind alleen maar sterker op geworden.

Hij kan simpelweg géén keuze maken met zoveel middenvelders, klungelt ook in de as met
wissels. Hij faalt in iedere linie. Hij heeft met deze selectie goud in handen !

Wat hij bedoelt te zeggen is dat als hij in 7 á 8 weken blijft falen in de opstelling en dit gevoegelijk leidt tot verliespartijen , hij op zoek kan gaan naar een nieuwe werkgever.
2 0
Cello
Ik kan het wel begrijpen wat hij zegt....niet zozeer dat van de 7-8 weken, maar wel mbt nu al rouleren van spelers.

Kijk...hij heeft te maken met spelers die een WK hebben gespeeld (weinig vakantie, kortere voorbereiding), spelers die pas in de voorbereiding terugkwamen van blessures en ga zo maar door.
Hij weet dat een seizoen lang duurt en daqt je juist nu voorzichtig moet zijn en je spelers niet moet overbelasten.

Dat beseffende begrijp ik het wel. Blijft voor een supporter niet leuk, maar wel enigzins begrijpelijk. Immers....als door een overbelasting er spelers weer wegvallen wordt de coach er ook over aangesproken en door sommigen gelijk 'opgehangen'. Dan heeft ie dat weer niet goed gemanaged..of krijgt de medische staf een veeg uit de pan, zoals we de afgelopen jaren mbt blessures ook wel gezien hebben.
En wie weet....misschien dat juist die medische staf er wel bij hem op aangedrongen heeft om juist nu wat meer te rouleren met het oog op overbelasting te voorkomen.
0 0
Joseph
Dat is het grot probleem, we lopen zelfs niet over Heracles heen. Er moet toch een basis komen waarmee je wel over teams geen loopt.
1 0
Ajaccus
Met Tadic, Ziyech en Neres heb je in ieder geval de gewenste dynamiek die je zoekt rond het strafschopgebied. Veel beweging en positiewisselingen. Het gaat vooral fout bij het druk zetten in de omschakeling. Verder moeten er nog wat automatismes inslijpen en moet het rendement op 100% kansen omhoog. Zeker bij Huntelaar sinds de tweede helft van vorig seizoen.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
het is niet zo erg dat je gelijkspeelt tegen heracles in de eerste wedstrijd, maar de manier waarop.
ajax heeft wel vaker beroert geopend zoals in ik meen in 2002 met ibra, maxwell en al die gasten, maar toen hadden we gewoon pure pech.
had dit elftal nou haar stinkende best gedaan, door bv twee helften goed proberen te voetballen, dan had je er ook mee kunnen leven.
dat is mijn grootste ergenis, zon goed elftal en dan zulke instelling laten zien, dat kan gewoon niet.
0 0
waayop
Je eigen spel spelen en anticiperen op wat Luik doet? Huh? Het is een van de twee lijkt me.
3 0
Freddy Al
Los van de persoon Ten Hag verwacht ik dat hij snel goede resultaten moet gaan wegzetten anders is het afgelopen met hem.
Wel of niet terecht, de hysterie die rondom Ajax hangt,de overdreven verwachtingen opgepompt door de media en ondersteund door een te fanatiek deel van het publiek,zorgen voor een bijna onwerkbare situatie waarin eigenlijk niets gewonnen maar alles verloren kan worden.

Dit drukt ook op de spelersgroep en leidt tot mindere prestaties( lees in dit verband ook eens het verhaal van Viergever)
Ajax heeft een zelfdestructieve inslag, er is geen plaats meer voor humor en waardering voor kleine succesjes.
Er rest alleen gal bitter cynisme en, tegen psychopathie aanleunende,behoefte om alles af te zagen wat de over verwende Ajax supporter niet welgevallig is.

Ik denk dat dit zeker niet bij de grootste groep der supporters leeft maar de schreeuwende,om zich heen schoppende minderheid overvleugelt dit.

Ajax is zo lang ik weet een club waar mooi voetbal gespeeld wordt, waar je kon genieten van prachtige technische hoogstandjes ,mooie combinaties en enerverende doelpunten.
Vol verwachting keek je er naar, los van het eventuele resultaat.De trotse vaandeldrager van het Nederlands voetbal in de tijden dat we een voetbalgrootmacht waren.

Nu is het afgegleden naar een chaotische slangenkuil waar supporters gewoon eisen dat het goed gaat en bereid zijn om mensen, in en rondom de club, te bedreigen ,beledigen en zelfs lichamelijk te bejegenen ( trieste verhaal van onze stewart) als de realiteit in botsing komt met hun Ajax extremisme. En dan gaat het zondebok mechanisme op een nietsontziende manier voor eerder beschreven gevolgen zorgen.

De rol van de media is hierin een katalysator, het op de man spelen waarbij mensen die zich niet kunnen verdedigen op allerlei manieren worden gediskwalificeerd ,voor joker gezet worden zonder argumenten, blijkt voor velen een rechtvaardiging om zich dan ook maar te gaan misdragen. ( De manier waarop de uitspraak van TH over het openzetten van de gaskraan op een schijt lollige manier werd gebracht door VI vind ik ronduit walgelijk.).Mogelijk zou men zich iets bewuster kunnen tonen van hun maatschappelijke verantwoording.

Ik hoop enorm dat dit verandert ,dat we ons cluppie weer gaan steunen met een lach en een traan maar altijd vanuit een faire, sportieve en positieve houding.
Helaas wordt er nu heel veel onnodig kapot gemaakt en wordt het moeilijk voor mensen, die oprecht van hun club houden, om door dik en dun achter ons Ajax te staan.
7 -1
paulis
Beste reactie hier in tijden
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hij heeft iig wel europa league voetbal afgedwongen, en daar moet je blij mee zijn, want dat is ons nivo.
iig kunnen we ergens naar uitkijken doordeweeks
2 0
BRAMHOUTEN
amen.
2 0
BRAMHOUTEN
ik ben ook niet een ten hag fan maar ik vind het wel makkelijk scoren. vd gijp doet net of hij insite informatie heeft. maar deze gast heeft met niemand contact en zit de hele dag met zijn gordijnen dicht liggend op de bank. wil gewoon goedkoop scoren en zeker als je het ook nog over zijn accent hebben. onrust stoken. laten we ons als supporters een keer niet daar in mee gaan slepen maar gewoon een als 1 blok achter de club en het team gaan staan. alleen dan gaan we resultaten behalen
3 -4
MarcelvanTol
Serieuze vraag :
Weet iemand of ten Hag bij Utrecht ook dit soort achterlijke dingen deed en of ze daar blij waren dat ie opgerot was ?
0 0
MankeNelis
Dat is precies het probleem, daar kon het. De spelers waren blij dat hij weg was. Ze zijn iig vol lof over de JP de Jong als trainert.
1 0
Tscheu
Dat hebben we gezien, Erik.
3 0
koppendicht
De kans dat je door de bliksem wordt getroffen is groter dan dat je bij Ajax geen kampioen wordt. Waar gaat het over. Je speelt tegen zwaar gemankeerde eredivisieclubs, hebt een godsvermogen uitgegeven, hebt een begroting van 90 miljoen euro. Je moet elke eredivisieclub kunnen oprollen.

Maar goed, zodra Ajax geld heeft gaat het volledig mis. In de jaren van de Boer was er geen geld en werd Ajax 4 x kampioen. In de jaren van Van gaal was er geen geld en werd Ajax de beste ter wereld. Nu er weer geld is, zoals in de periode na Van Gaal door de beursgang, gaat het volledig mis.
2 -2
Freddy Al
Ja en wat waren we toch blij met hem nietwaar?
Het dringt niet tot ons door dat dit verschijnsel altijd de kop opsteekt als we na de zoveelste interne stammenoorlog ons vermoeid terugtrekken en dingen wat meer op zijn beloop laten .De minder hooggespannen verwachtingen helpen dan mee.
0 0
3sterren
Getroffen worden door de bliksem lijkt mij op dit moment een aantrekkelijker idee, dan te moeten aanschouwen hoe Ten Hag Ajax naar de bliksem helpt ...
0 0
3sterren
Daar heb je wel een punt. Nu wordt er niet vanuit een filosofie gekocht, maar meer van wie is er vrij en wie wil. Van enig beleid is niet of nauwelijks sprake. Haal een naam en de supporters zijn in extase. Een week later blijkt de trainer geen flauw benul te hebben wat hij met de zogenaamde ’versterkingen’ aan moet ...
1 0
Ajaxtrouw
Nu prijst Derksen Bosz de hemel in en toen hij trainer was zeek hij hem af als "professortje" Bosz. Zo simpel dit
1 -7
Ronaldinho020
VI draait om het afzeiken en belachelijk maken, houden we van in Nederland.
2 -2
ram
Niet zo selectief praten dude. Derksen heeft altijd aangegeven dat Bosz een beetje een professor is (wat niet zo negatief is én klopt) maar hij vindt het ook gewoon een hele goeie trainer. En zeker voor ons; wat óók klopt.

Sorry maar je post slaat nergens op.
9 -1
Ajaxtrouw
Hij heeft hem echt heel vaak afgezeken
2 -7
ram
Ja.. Van Gaal ook maar daarvan zegt ie ook dat het als trainer een fenomeen is. En echt afzeiken heeft hij bij Bosz echt niet gedaan hoor. Jij zoekt ontzettend naar wat je wil zien/horen.
6 0
RayJordaan
Wel helemaal er mee eens dat het bij ons ontbreekt aan buitenspelers met diepte in hun spel, zowel Neres als Tadic willen beide de bal in de voeten hebben.
1 0
ram
Zeker.. Dat is ook een grote zorg van mij.

Om te beginnen moet je dan, vind ik, Neres op rechts zetten, ik heb het gevoel dat ie dat daar makkelijker doet.

En je kunt hier héél makkelijk op trainen. Gewoon spelers vertellen dat ze in 50% van de aanvallen diep moeten gaan zonder bal. En aanpakken als ze dat niet doen. Iedereen kan diep sprinten zonder bal; dat kan ik zelfs! Gewoon doen zodat het een automatisme wordt.
2 0
RayJordaan
Precies, die jongen heeft vanaf rechts een geweldig aantal assists behaalt vorig seizoen, en is een type die vanaf rechts naar binnen komt om de combinatie aan te gaan met de spits of de halven, op links (ook op rechts trouwens) kan hij uit stilstand z’n mannetje niet voorbij komen omdat hij niet echt het type buitenspeler is die net als bijv een Hazard de explosiviteit heeft om z’n mannetje in de kleine ruimte voorbij te komen.

Cerny en Nunnely zijn wellicht onze enigste buitenspelers die diepgang hebben en over pure snelheid beschikken, Johnsen is ook bloedje snel, maar wilt de bal net als de spelers in het eerste het liefst in z’n voeten hebben.
Rest nog de vraag of bovenstaande spelers ooit basisklanten zullen worden in Ajax 1, heb daarin sterk m’n twijfels. Vooral Nunnely en Johnsen komen imo te kort.
0 0
CruyffFootball
Hij zou een Fsider kunnen zijn.
0 -3
Ajaxtrouw
ze draven lekker door nu bij VI. ben een grote fan van het programma maar ik vind het nu echt wel een beetje makkelijk
0 -5
Ajaxtrouw
VI opent de aanval op Ten Hag. En toch vind ik Vd Gijp ook een naar intrigantje. Feyenoord spaart hij en bij Ajax wil hij lekker onrust stoken.
1 -9
Ronaldinho020
Niet zoveel met Feyenoord bezig zijn kerel
0 0
3sterren
Want wij zijn groot en zij zijn klein ...
1 0
ram
Nog een waanzinnige post van je. Lekker bezig man!
Lekker Calimero ook... Tjonge jonge...

Ze hebben Feyenoord net compleet afgezaagd. En dat doen ze met Ten Hag ook. Beide terecht. Wat Van der Gijp zegt over Ten Hag is ontzettend waar: dat kan niet meer. Dat is over.
7 -1
CruyffFootball
Hou toch op. Als iemand nu schijt aan iedere club heeft is het vd gijp wel.
Feyenoord en psv worden daar ook regelmatig afgezeken
6 0
Ajaxtrouw
Bij Ajax speelt hij altijd op de man en dat doet hij bij Fnoord niet. Maakt me geen ruk uit op zich maar het is wel een verschil.
0 -7
3sterren
”En dat is niet eerlijk” ...
3 0
ram
Jij kijkt écht zó selectief. Bizar. Meer mensen hier hebben dat hoor. Ik noem dat "selectief gehoor" of "selectieve doofheid". Oprecht een héél bijzonder fenomeen en voer voor psychologen.

Als mensen op tv 10 negatieve dingen zeggen over PSV: mensen horen het niet. Of ze slaan het niet op. Iemand op tv zegt 9 positieve dingen over Ajax en heeft één kritsch punt: dan gaan alle eierdopjes op de koppies en is de wereld te klein. Interessant en zielig op hetzelfde moment.
4 0
RayJordaan
Niet om calimero over te komen maar heb al een jaar of 10 het idee dat hij een hekel heeft aan Ajax.
0 -7
ram
Dat is gewoon niet waar. Jij kijkt gewoon extreem selectief. Gezeik op andere clubs gaat bij jou het ene oor in en het andere uit. Kritiek op Ajax trek je je overmatig aan. Dat is op deze site echt een soort ziekte.

VI, en de Nederlandse tv in het algemeen, is extreem objectief als het gaat om voetbal.
3 0
waayop
Gewoon niet kijken en wat leuks doen in die tijd. Je mist er niks aan.
0 -1
ram
Huh.. Je zegt dit écht ontzettend tegen de verkeerde... Lees je überhaupt op wie je reageert?
0 0
trooop
De instelling / afstelling van de spelers is de verantwoordelijkheid van de trainer. Als de spelers bij een 2-0 voorsprong de lol er niet van inzien om er 4-0 van proberen te maken, als ze het verder ‘wel best’ vinden, dan is dat omdat ze zich niet genoeg vermaken. Die gemakzucht en dat verwaarlozen van de taken (*gaap*), zo vroeg in het seizoen alweer, sluipen erin om maar 1 reden: een gebrek aan plezier en enthousiasme. Als je blij en vrolijk bent, en intrinsiek gemotiveerd, dan blijf je gewoon lekker ballen. Dan krijgt die lamlendige houding en het daaruit volgende achterover leunen niet eens een kans.

Maar van ten hag krijgen ze een discipline opgedrongen waar ze geen flikker aan vinden, waar ze verre van 100% achter staan. Ze voelen zich totaal niet vrij en los, voorwaarden om echt voetbal te spelen. Als deze selectie het binnen de lijnen echt naar z’n zin zou hebben zou ons spel de pan uit swingen.
Ziedaar de reden dat ten hag het niet gaat redden. In mijn ogen een uitgemaakte zaak.
4 0
3sterren
En morgen krijgen wij daar het bewijs voor ...
0 0
Boer Gijs
Ajax heeft de mensen op kantoor ook weer opdracht gegeven om hier te plussen en te minnen
0 -1
AFCA.
Ik schoot toch even in de lach bij "hoog in de concentratie".
9 -3
FerdiZ
de keuzes van ten hag van zaterdag zijn best te verklaren..

tagliafico en schone waren relatief snel terug na het wk.
die moeten ook ergens rust hebben.
huntelaar is nu 35. was eigenlijk 2de spits, maar moet door de blessure van dolberg ineens alles spelen.
en Frenkie de jong komt net terig van een blessure van een half jaar. daar willen we natuurlijk geen dolbergscenario hebben
4 -2
Redlum
Ten Hag is een realistische trainer, wedstrijd van morgen is zo veel belangrijker dan de wedstrijd van Zaterdag. Als we morgen winnen is het een verstandige keuze geweest om spelers rust te geven. Je hebt pech dat je niet wint van Heracles, dat gebeurt in 80% van de gevallen wel.
2 -11
DoorenAFCA
Totaal niet met je eens. We hebben al Europees voetbal veilig gesteld. We zijn al 4 (!) jaar geen kampioen meer geworden. Ik heb liever weer een jaar het kampioenschap en een leuke run in de Europa League dan wederom geen kampioen en misschien al in de poule fase van de Champions League eruit vliegen.
4 0
Boer Gijs
Cocu is een realistische trainer. Veel meer successen gehaald dan wij laatste jaren. Toegegeven hij had met zwakke falende concurrentie te maken
2 -1
FerdiZ
hij zal op dit moment ook bezig moeten zijn met spelers tevreden houden tot 1 september.
nu gaan ze na een wisselbeurtje meteen olie op het vuur gooien door te zeggen dat ze misschien weg willen.

vd beek heeft met zijn uitspraak al veel kapot gemaakt
1 0
Boer Gijs
Zit Hag er nou nog? Het is gewoon een mismatch. Kon je aan zien komen maar goed nu maar afscheid nemen.

En inderdaad onder Ten Hag lopen we nergens overheen, gebeurde voorheen wel, onder Bosz en Keizer, maar nu wordt er over ons heen gelopen.
2 -2
Knalpot
Echte boerenwijsheid wat dat betreft zit je wel op hetzelfde niveau als ETH.
1 -1
Boer Gijs
Had Hag maar boerenwijsheid dan maakte hij eenvoudige keuzes en maakte hij het zichzelf niet zo moeilijk
2 -1
Knalpot
Dus Bosz en Keizer liepen nooit tegen een zeperd aan en liepen altijd over elke tegenstander heen? WII thuis en Heracles uit, Rostov en Rosenborg waren dan net allemaal incidentjes natuurlijk.
1 -1
Boer Gijs
Dat was toen ze net trainer waren. Hoe lang zit Hag er al?
1 0
PepG
Veel te lang.
0 0
3sterren
Te lang ...
1 0
DoorenAFCA
De mensen die zeggen dat Ajax goed speelde tegen Luik, haal die plank voor je kop weg. Bekijk de statistieken nog eens, kijk de herhaling terug en besef dat we enkel bespaard zijn gebleven omdat vrijwel niemand bij Luik die bal er vanaf randje 16 in kon schieten. Zo enorm veel ruimte om te schieten, de bal op de bal. We mogen blij zijn dat we daar niet 4 of 5-2 van het veld zijn gestapt. En nee ik ben geen pessimist, ik ben een realist. Ajax zal morgen véél beter moeten willen we de volgende ronde halen. Ik hoop dat het lukt met een kolkende ArenA.
9 -1
DoorenAFCA
bal op de paal*
0 0
Bocarra
De negatieve reacties zijn hier weer niet van de lucht. Ik ben benieuwd hoe al die negatieve azijnzeikers hier en in de media omgaan met de aanstaande plaatsing voor de volgende ronde CL. Als er zoveel negativiteit in je hoofd en lichaam zit kun je volgens mij niet meer genieten van een positief resultaat. Bij welk positief resultaat dan ook ben ik morgen heel erg blij.
2 -9
ram
Veel is natuurlijk ook gewoon een momentopname. Ik denk dat iedereen blij is als we de Champions League halen. Dat lijkt me logisch!

Maar ik denk dat velen ook erg twijfelen aan Ten Hag... Dat maakt dat zelfs het hebben van een mooie selectie een zuur gevoel geeft. Ik acht Ten Hag in staat om deze selectie compleet te vergallen, namelijk... Ik heb me aan het begin van het seizoen voorgenomen hem het voordeel van de twijfel te geven maar heb daar héél veel moeite mee.
5 0
Bocarra
Geef het de tijd. Over een paar weken ziet de wereld er heel anders uit. Tenzij er nog spelers worden weggekocht of geblesseerd raken.
0 -1
CruyffFootball
Ja dek je maar alvast in.
1 0
ram
Mwah, dat ligt er nogal aan he... Als we uitgeschakeld worden in de Champions League en het niet lekker doen in de Eredivisie, zal het alleen maar erger worden.

Blessures hebben totaal geen invloed op dat gevoel. Ook gaan we niet verkopen. En zelfs al zou er nog een topper bijkomen, zoals ik al zei: ik zie Ten Hag het wel vergallen.
1 0
3sterren
Dat is inderdaad een zekerheid. neem nu bijvoorbeeld Tadic. Een vreselijk goede voetballer, maar Ten Hag weet niet waar hij hem moet opstellen. Hetzelfde met Blind. Een hoop geld uitgegeven voor een LB. Voor dat bedrag was er echt wel een betere voorhanden, voor bijvoorbeeld op rechts. Want daar is het al een een paar jaar aanmodderen. Dat behoort hij aan te geven ...
1 0
mvdk
Stel dat Ajax hem ontstaat. Bosz gaat echt niet komen... Wie verwachten jullie dat ze dan halen?
0 -5
ram
Waarom zou Bosz echt niet komen? Hij wil zelf namelijk wél en zou morgen op de stoep staan voor een gesprek.

Het enige is dat Edje dan door het stof moet in het belang van Ajax. En ik denk dat Ed zijn nette pak liever schoon wil houden, dan dat hij Ajax richting de top helpt. Zoals ik al eerder heb gezegd: Bosz terug zou dé transfer van deze eeuw zijn. De geilste aankoop! Hij is de beste trainer ter wereld voor Ajax en dus goud waard.

Ik wil niet eens denken over andere opties, eigenlijk. Als Bosz niet komt, kun je Erik denk ik beter houden.
7 -1
mvdk
Omdat ik denk dat het huidige bestuur hem niet zal benaderen. Daarom.
0 0
ram
Dat weten we Erik...
1 0
El-Dorado
eerst eens leren lopen
2 -2
MankeNelis
Lekker duidelijk TH. "We spelen ons eigen spel en we gaan anticiperen".
Lul eens normaal en ga gewoon vooruit spelen om goals te maken. 1 systeem met 1 doel, keep it simple&stupid ouwe rukker.
10 -2
3sterren
Eerder ouwe Tukker ...
0 0
afca95
Ik blijf er bij. Henrichs is het grootste probleem. Zodra Henrichs weet dat zijn positie in gevaar komt gaat hij iedereen tegen elkaar opzetten. (Bergkamp, Jonk, Cruijff). Die rat heeft het allemaal slim gespeeld om zijn troon te behouden. Heeft incapabele vd Sar en Overmars volledig in zn zak. Bergkamp is er ook ingetrapt en uiteindelijk weggespeeld. Bosz ging eisen stellen en moest weg.
Iedereen die ook maar iets van verandering in dat wespennest in de skybox wilt toepassen word weggebonjourd. En wat krijgen we ervoor terug? Trainertjes die niks durven te zeggen en ja knikken. de vriendjes van de directie. en als je geen vriendje bent van de directie moet je weg bijv. (Jonk en Bosz)
10 -3
Robinjo1988
Die gast kan niet eens weggestuurd worden toch? Heeft zich aardig ingedekt inderdaad.
1 0
Bjorn
Henrichs is de eerste die moet vertrekken. Het kan toch niet zo zijn dat deze man weer gaat overleven?
4 0
afca95
Als Ajax dreigt in n crisis te belanden sportief gaat t altijd weer half goed.. misschien moet Ajax n x 5e worden dan zijn de rapen gaar. Heb t liever niet maar om dit soort figuren te lozen moet je n x flink door de stront
0 0
Vlieske
Precies dit! En wel blijven roepen we volgen plan Cruijff. 1 van de eerste dingen die cruijff door voerde was alle elftallen door de gehele club het zelfde laten spelen met de punt terug en vol druk zodat jeugdspelers zich makkelijker aan kunnen passen. Wat zien we nu. Een verdedigende denkende trainer die met een nummer 10 speelt. Net of ze het erom doen.
3 0
Labrador
Als ten Hag wordt ontslagen dan is van der sar ook weg. Nu lees ik net dat vd sar bij United aan de slag kan als director of football. Als ik hem was zou ik vandaag tekenen om gezichtsverlies te voorkomen
8 -2
amthree
Laat hem maar lekker die club naar de malle helpen.
2 -1
Joseph
Eerst Bosz terug halen dan, dat was de afspraak: geen succes met Ten Hag...

Heeft hij in ieder geval een succesvolle afsluiter.
3 -3
afca95
Bosz heeft een eigen mening dat kan niet volgens het pluche bij Ajax
4 -2
Babayaka
O kom op zeg, met zo'n team moet je 80 procent van de eredivisie oprollen . Begin een beetje er klaar mee te zijn met ten Hag.
7 -2
Bocarra
Dus 1 gelijk spel is meer dan 20% :-))))
0 -1
DirkvanDam
wat zou Marcel Keizer met deze selectie kunnen doen? het draaide aardig onder hem! psv met 3-0 verslagen. voetbal werd steeds beter.....
8 -6
Boer Gijs
Maakte ook de raarste beslissingen maar hij deed niet of voetbal hogere wiskunde is. Als je dat wel doet zoals Hag dan moet je ook presteren
0 0
Bramble1988
Bij Ajax is het simpel; speel je niet direct na 2 wedstrijdrn als een werveld Barca, zien de meeste supporters je direct graag vertrekken. Het is toch hilarisch. Deze man kan gewoon niets goed doen!

Ondanks dat ik weet dat de huidige beleidsbepalers, de trainer en staf meer voetbal kennis hebben dan 99% van de supporters, hoop ik toch dat hij snel iedereen de mond gaat snoeren!:)
6 -9
godenzonenssuper
Zet je in 8 maanden tijd niets neer wordt je nog verdedigd.
1 0
3sterren
Ben het helemaal met je eens: ”Deze man kan gewoon niets goed doen!”. Geen speld tussen te krijgen. Helemaal niets!, nada! noppes! ...
Dus exit, bye bye Ten Hag...
2 0
NUL20
Maak daar maar 99,999% van...
0 0
Robinjo1988
Ten Hag heeft vorig seizoen 17 wedstrijden de leiding gehad. Zie jij een stijgende lijn?
5 -1
3sterren
Wel in de uitgaven van de Directeur Spelerszaken: Marc Overmars ...
0 0
FerdiZ
na de winterstop kan je niks veranderen. dan zit je met de zooi van je voorganger..
zo weinig snap je er dus van
0 -4
GvanderK
De meeste zijn gewoon erg ongeduldig, wat ik wel kan begrijpen na vier jaar zonder titel. Ik geloof zelf wel in Ten Hag en Ajax, ze gaan hun draai wel vinden. Dit seizoen pakken we de schaal, maar dan moeten de spelers elke wedstrijd alles geven en niet naast hun schoenen gaan lopen zoals EtH al zei. We hebben kwaliteit zat.
1 -4
Hans Kraay Jr.
3 fatsoenlijke wedstrijden?

Eerste pot tegen Sturm Graz was goed.

Tweede pot tegen Sturm Graz was plichtmatig.

Derde pot tegen Luik was gewoon slecht.

Vierde pot tegen Heracles ook slecht.

Ik heb dus maar 1 goede pot gezien en eigenlijk 3 mindere potten.
9 -2
Bocarra
Als je alleen al die naam leest. Dan kun je toch alleen maar een troll zijn. Wat een onzin.
0 -4
Hans Kraay Jr.
Ja heel goed verhaal dit! Sterk argument ook.
1 0
DUDE92
Tweede pot tegen SG was meer dan plichtmatig, en ook gewoon een goede pot. Tot het tegendoelpunt was de wedstrijd in Luik ook gewoon goed. Natuurlijk is niet alles hosanna, maar de ongekende negativiteit die vrijwel altijd op deze site heerst is ook om van te kotsen zeg...

(Geen persoonlijke aanval trouwens, sorry als het zo overkomt)
2 -5
Hans Kraay Jr.
Is juist prima on hier te discussiëren voel me niet zo snel aangevallen als je het niet met me eens bent.

Ik vond de 2de pot tegen Sturm Graz al veel minder goed dan de eerste, veel bal verlies maar misschien ben ik te kritisch daar in. Was opzich geen slechte pot maar ook zeker niet sprankelend zoals de eerste.

Die wedstrijd tegen Luik vond ik gewoon echt slecht. Zowel positioneel als voetballend. Stonden slecht, veel balverlies en een veel te laag tempo. De 2 goals ontstaan door individuele klasse en niet door als team goed te voetballen. En bovenal vond ik het voetbal niet des Ajax al helemaal niet na de 0-2.
1 0
Arie Vink
In Luik was het niet goed. In Luik stonden ze op het middenveld enorm te schutteren. De ruimtes waren enorm en het was wachten op het eerste tegendoelpunt. Dat we aanvallend sterk zijn is dan wel een zege, maar het was bizar hoe het middenveld werd overlopen.
2 0
Knalpot
Als je in een europese uitwedstrijd met 0-2 voorstaat bij de rust dan speel je in 99% van alle landen gewoon een goeie pot, nee hier denken wij dat wij dat soort teams wel even op kunnen rollen. Op basis van wat? Ik dacht dat de misere van de laatste tig jaar nederlandse clubs in europa toch wel duidelijk genoeg is.
0 -1
Hans Kraay Jr.
En als je dat dan als nog weg geeft ook nog geheel terecht dan heb je in 99% van alle landen gewoon een slechte pot gespeelt.
1 0
Jelephi
Precies
0 -1
LezDeBoer
Met onze begroting moet dat wel. Met deze selectie moet dat wel. Het is verder wat je er zelf van maakt maat. Dit is gvd Ajax.
Hele andere teksten dit tegenover het Ajax onder Bosz.
0 -1
Robinjo1988
Met jou als trainer niet inderdaad. ERIK ROT OP!
5 -4
JesperOlsen74
Neem die man tegen zichzelf in bescherming en laat hem geen interviews meer doen.
Tenenkrommend en onsamenhangend.
5 -1
Jelephi
Ik heb bij hem zo vaak dat ik denk: waar wil je nou heen met dit verhaal. Raakt soms kant noch wal
3 -1
ajax4ever01
Ten Hag wordt voor de kerst nog ontslagen
12 -1
DaHool
Voor de kerst...mag hopen als we het niet redden tegen Luik...instant!
4 -1
PepG
We kunnen alleen maar hopen.
0 -1
jarenfan
Dit wordt een zeur seizoen,als...we doorgaan.
2 -1
X-RaY
Krijg sterk het idee dar de spelers over ten Hag heen lopen.
9 -1
Jajijdaar
Hopelijk zijn ze nu eens flink wakker geschud! Je moet vechten voor elke overwinning. Je kan een wedstrijd niet met 50/60% ingaan.
1 0
PepG
Wat een afschuwelijke vent is die shag roker.
2 -2
Jelephi
Ik ben alweer ten hag moe. Leek ff wat meer ontspannen maar schiet weer in dezelfde kramp als het wat minder gaat. Is niet geschikt om in de top te werken
6 -2
gras
Vooraf in de persconferentie was hij alweer zo ontzettend calimero.

Was als de dood voor de favorietenrol en wist niet hoe snel hij dat moest ontzenuwen. Totaal niet geschikt voor Ajax deze vent.
6 -2
AFC Ajax
die gozer is bezopen met zn anticiperen.. alles wat we dit seizoen winnen is ondanks ten hag, zeker niet dankzij ten hag.
en als sar en overmars enige vorm van clubliefde hebben dan zetten ze hun ego opzij en erkennen ze de fout en knikkeren ze hem eruit en krijgt bosz een telefoontje..
maar waarschijnlijk moeten we eerst 10 punten achter staan in de competitie en 3e in de el poule voordat hag eruit geknikkerd word en we de blamage van een seizoen voortzetten onder frank de boer
4 -3
NouridolbergNeres34
anticiperen op Luik.. dan weetje al genoeg.
7 -3
JanTa
Met deze begroting en dit materiaal zou het wel moeten.
6 0
PJK54
Ik lees net dat de grasmat in de JC Arena er erbarmelijk slecht bij ligt dus nog een klein probleempje er bij.

hahaha en dan 2 minnetjes hahaha
1 -2
X-RaY
De grasmat past wat dat betreft prima bij Ajax.
3 -1
marrene
Inderdaad. Een aanfluiting die grasmat. De ArenA staat er nu 22 jaar en nog steeds problemen met de mat. Hoe is dat mogelijk? Zijn er echt geen mensen te vinden die ervoor kunnen zorgen dat de grasmat optimaal is? Als de concerten te kort op wedstrijddagen zijn moet AJAX als hoofdhuurder eisen dat er een bepaalde periode voor wedstrijden geen concerten meer worden gehouden.
2 -1
ajaxpat
concerten moeten in Ziggo Dome of Afas,niet in JC Arena
2 0
Robeerke
Je zou maar een droombaan hebben als profvoetballer bij Ajax. Sluipt er gemakzucht in. Dat ga je toch niet menen!
6 -1
AjaxBaggio
Dat laatste zinnetje alleen al.
Ten Hag speelt reactievoetbal. Ga gewoon uit van je eigen kracht pik. Die Belgen moet je morgen helemaal zoek tikken in een kolkend JC Arena. We spelen tegen Standard Luik, niet tegen Real Madrid ofzo.

In België werd het middenveld vanaf minuut 1 al overlopen. En kom je met geluk op een riante voorsprong. Want laten we eerlijk zijn, gezien het spelbeeld had het ook zomaar 1 of 2-0 kunnen staan voor Standard.

Waar blijft dat voetbal van onder Bozs. Dat we Lyon of Schalke thuis meteen bij hun keel grepen.
Als het morgen weer zo'n slappe hap is. Dan heb ik genoeg gezien. En hoop ik echt dat Marc Netto de ballen heeft om Ten Hag te ontslaan.

Want als je hiermee te lang blijft wachten, sta je in okt/nov met 10 punten achter op PSV. En dan is het weer een verloren seizoen.
5 -4
Labrador
We gaan anticiperen op wat standard doen? Wij passen ons dus aan. Hou eens ff op
8 -1
blava
daar heb je toch ervaring voor ingekocht?
2 -2
Toon meer reacties