VD Beek: 'Iedereen vloekt, tiert en baalt'

TZwagerman, 11-08-2018 om 22:05, 20231 views, NOS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Donny van de Beek baalt verschrikkelijk van het gelijkspel tegen Heracles Almelo. De middenvelder was de competitie voor eigen publiek graag beter begonnen en had zichzelf meer willen laten zien dan hij tegen Heracles heeft gedaan.

'Ik baal er gewoon heel erg van. Je wil goed beginnen in de eigen ArenA en dan mag dit zeker niet gebeuren', opent Van de Beek tegenover de NOS. Kortstondig vond de middenvelder Ajax redelijk, maar de ploeg kan die lijn niet doorzetten: 'In de tweede helft hadden we even een fase dat we wel drukzetten en dat hadden we moeten doordrukken. Maar als je zo begint loop je direct achter de feiten aan en uiteindelijk konden we het niet meer herstellen.'

Van de Beek stond, na twee wisselbeurten, weer in de basis en had zichzelf graag meer laten gelden: 'Ja, echt wel. Ik wilde ten eerste winnen, maar ook mezelf laten zien. Het is dan gewoon klote dat we 1-1 spelen. Iedereen vloekt, tiert en baalt er natuurlijk van.' Ajax begon tegen Heracles in een gewijzigde startopstelling ten opzichte van de laatste weken. Volgens Van de Beek is dat geen excuus: 'Alsnog zouden we dan moeten winnen. We hebben als team gefaald, denk ik.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax34
In plaats van vloeken ,tieren balen eens bewegen en ruimte maken voor een medespeler. Is je energie positief gebruiken.
0 0
robsch
Wober was ook niet blij met Ten Hag. Na zn wissel geen blik naar de trainer en ook een handje kon er niet vanaf. Maargoed dat snapte ik wel. Zo slecht vond ik hem helemaal niet. Mag je eindelijk weer een keer wordt je weer gewisseld.
3 0
Sampaoli
Wöber is al een langere tijd de lul, zonder reden.
0 0
ajax4ever01
Ten Hag gaat het bij Ajax niet redden
3 -1
supporter sinds
Je hebt in ieder geval zelf laten zien dat schone nog steeds beter is
2 -2
godenzonenssuper
Vd beek en Eiting worden aan hun lot overgelaten door Ten Hag met z’n fop tactiekje.
De ruimtes zijn veel te groot.
Kijk hoe Donny speelde onder Bosz.
0 -1
Aspers73
Donny en Hakim liepen elkaar vaak voor de voeten.
1 -1
Afca85meer
Inderdaad. Hakim mag van mij vertrekken. Goede speler, maar we hebben nu ook Tadic. Het middenveld is uit balans met beide in het veld.
0 -5
DirkvanDam
hakim en tadic zijn een geweldig duo! gaan we nog veel plezier aan beleven. Neres zou meer breed moeten blijven.
1 -1
Ellende
Neres moet gewoon op recht blijven staan en niet te vaak links komen te staan.
Als Ziyech speelt moet Tadic breed links houden.
Zo komt iedereen tot zijn recht.
En Ten Hag kan genoeg speler rust geven. Dit moet alleen in de wedstrijd wanneer je voor staat
0 0
VivaEspana
Het vreemde is dat ze passen gingen voetballen bij een 0-1 achterstand. Zelfs bij de 1-1 leken ze vleugels te krijgen.
Misschien de volgende wedstrijd met wat meer pit beginnen?
1 0
DirkvanDam
o maar dat is pas 4 jaar zo....... geen enkele trainer krijgt er dat uit.. hopelijk tadic en blind. dat nu de instelling VOORAF al goed moet zijn
0 0
DiAngelo
Blind ?...hahahaha
0 0
Adios
Dat is hetzelfde wat ik eigenlijk sinds Frank de Boer al zie. Onbegrijpelijk!
1 0
Bennyben
Misschien moeten we maar hetzelfde doen als Feyenoord, az en Vitesse ons laten uitschakelen in Europa en meedoen in Nederland voor de prijzen anders hebben we misschien weer een prijsloos seizoen
0 -3
Adios
Zoals vorig seizoen bedoel je?
6 0
Cello
Er is niks mis mee dat men vloekt tiert en baalt. Totaal niet zelfs.
Waar wel wat mee mis is, is dat dit vaker is geweest, afgelopen week in Luik, een flink aantal keer vorig seizoen......MAAR ze trekken er geen lering uit!. Ze leren er niet van, omdat ze weigeren in de spiegel te kijken en te beginnen met zichzelf: wat doe ik fout?. De heren denken dat ze onfeilbaar zijn en in sommige gevallen al te goed zijn voor Ajax en de Eredivisie.....hoogmoed over dat ze zo goed zijn dat ze dit Heracles wel effe pakken in een tempo dat ze vandaag demonstreerden. Nou niet dus!.
Heracles bleef relatief simpel overeind.
En onze boys maar vloeken, tieren en balen....maar leren ervan?. Ho maar!.
7 0
BlancoKanu
Mee eens, het vloeken tieren en balen gebeurd ook na de wedstrijd. Vóór de wedstrijd moet er al getiert worden en in de rust vloeken en balen. In niets zie je terug al jaren dat dit gebeurd. We hebben de beste selectie sinds jaren, maar met deze mentaliteit wordt het ook dit jaar prijsloos
0 0
Cello
De spelers moeten vooral eens in de spiegel kijken. Niet de moeilijke oplossingen zoeken terwijl het makkelijker kan en moet. Houd het eens simpel, wedden dat dan ook meer passes aankomen ipv onnodig verloren gaan?. Ik ga het niet eens de coach aanrekenen, want de spelers die hij de wei in stuurde moeten gewoon resoluut afstand kunnen nemen van met alle respect Heracles.

En wie weet?. Misschien hangt bovenstaande ook wel samen met instelling en mentaliteit om nog maar te zwijgen over een winnaarsmentaliteit. Met deze inzet speel je iedere tegenstander in de kaart. Ben je voorspelbaar en maak je het de tegenstander makkelijker.

Dat hoort in jezelf te zitten, dat kan je niet echt aangeleerd krijgen en hyeb je teveelo van dat soort spelers dan kan je zelfs de coach er geen verwijtten over maken, immers die moet het doen met de spelers die hij heeft.
4 0
Arie Vink
Hoevaak moeten we dit gezeik nog aan horen? “Het moet beter” - “volgende keer moeten we er staan” - “we zijn er ziek van”. Dat horen we al jaren en ik ben het spuugzat. Ten Hag moet er zsm uit, die maakt hier geen team van. Doorpakken en wel nu.
9 0
076Brabander
Niet laten zien waarom meneer in de basis moet staan.
4 -1
IJzereRinus
Wat me t meest irriteert is dat laconieke. Beetje sjokken af en toe. Maar dan kom je achter te staan.. en ineens gaan we pressie. Alles op alles. En maak je gelijk ..(goh)

Dat wil ik verdomme vanaf seconde 1 zien. Strijd, zsm scoren. Honger naar winnen. Naar doelpunten. Zo vaak is t te laat dan. Verziekte zaterdagavond.
11 0
b.hulshof
Vergeet het gewoon dit team gaat geen kampioen worden, allemaal spelers leuk aan de bal maar totaal geen diepgang. Ieder jaar weer loop je achter de feiten aan door onnodig puntverlies door op 80 % te spelen. ipv Blind voor 17 miljoen hadden we Klaassen moeten terug halen diepgang en passie.
6 -2
Afca85meer
Blind is geen grote speler. Ook niet voor Ajax.
0 0
Mazraoui
Denk echt dat je met een goede coach veel meer uit dit team kunt halen. Kwalitatief is dit waarschijnlijk de beste groep spelers sinds jaren. Ten Hag kan alleen totaal geen passie of bezieling overbrengen
4 -1
Wesl
Dat de spelers in interviews moeten benadrukken dat ze er 'echt heel erg van balen'. dat zegt natuurlijk alles!
5 0
3*stars*3
Deden wij ook maar je bereikt er toch niets mee.
Die gasten zitten vanavond nog in een sjiek restaurant of met een lekker wijf en krijgen maandag weer een nieuwe pakketje binnen van Louis V of Gucci.

Ik laat mijn zaterdagavond/zondagmiddag niet meer verpesten door Ajax.
Je zou denken, ervaring erbij en we gaan niet meer zien en horen dat het laks was of dat gelul over instelling.
Ik blijf altijd zoeken naar lichtpuntjes maar dinsdag gaf je 0-2 weg en nu 2 punten ingeleverd in eigen huis.
Als er geen vastigheid is in het team, is het moeilijk om een stijgende lijn te pakken en door te ontwikkelen.
Had er zin in en dacht echt dat Ajax ff een signaal zou geven....

Dat PSV ruim wint tegen FCU, kon je natuurlijk incalculeren....
13 0
Redrum
Voor mij is het nu wel duidelijk: deze trainer kan deze groep totaal niet motiveren. Er moet nu meteen ingegrepen worden, voor het alweer te laat is.
6 0
TontoKarnaggel
Hey Donny, het intereseert me werkelijk geen zak wat jullie in de kleedkamer allemaal zeggen en doen, in het veld daarentegen.....
19 0
DonQ
Wat een schijtavond en schijtmentaliteit. Het gevoel bekruipt je al dat het weer faliekant fout gaat. Te beginnen met de teleurstellende avond in Luik waar het spel bij vlagen ook al beschamend was. Vervolgens krijg je deze wedstrijd en zie je PSV ook nog eens met overtuigend voetbal die clowns uit Utrecht oprollen.
Een herhaling van zetten van de laatste jaren die er ook voor zorgt dat de hele sfeer rondom Ajax al snel enorm neerslachtig is.
6 -1
HansBeus
3/4 van de wedstrijd lopen jullie in het veld of het zomeravond café voetbal is, dan krijg je verdiend een doelpunt tegen en dan pas komen de heren uit de luie stand en gaan dan wel ineens voetballen, dan maakt Matthijs (gelukkig) nog de 1-1 anders had je nog verloren ook hoe zo vloeken en tieren jullie?.... dit is toch gewoon jullie eigen schuld, ga je schamen joh!..... een inzet van lik mijn vestje!!!!!!!!
5 0
Superjan
Ik hoop dat die gasten nou eindelijk eens doorhebben dat goed zijn alleen niet genoeg is. Je moet ook gewoon keihard werken, iedere keer. Vuile meters maken en erbovenop zitten alsof je de laatste man bent.

Maar dat is niet het enige. Er wordt nauwelijks bewogen tussen de linies terwijl deze selectie dat wel zou moeten kunnen.
5 0
AFCAHOOLIGAN
Dat hoorde ik vorig jaar ook al 34 wedstrijden!
7 0
Rick65
'Iedereen vloekt, tiert en baalt', aldus Donny.

Sorry Donny, daar geloof ik niets van. Als je echt baalt, dan laat je het wel zien in de wedstrijd. Echter het merendeel van het team wil met een minimale inzet de wedstrijd winnen. Met deze instelling wordt het niets in de competitie en in Europa. We lopen zodoende weer vanaf dag één achter de feiten aan.
14 0
martin1234
Idd, had die agressie op het veld laten zien ipv in interviews na afloop. Hopelijk zijn ze nu wel getergd en spelen ze dinsdag een goede wedstrijd.
2 0
Maus1978
Ik word hier zo schijt-, tyfusmoe van....werkelijk waar. Heb je eindelijk een topselectie vanaf dag 1, laat je je in eigen huis weer als een stelletje f$%^ ing losers de kaas van het brood eten. Lekker weer vanaf het begin achter de feiten (lees : die kutlampies) aankakken. Wat moet er dan in godsnaam nog gebeuren willen die gasten eindelijk eens een keer gaan presteren ?! En achteraf weer die obligate kutteksten: "we waren niet scherp genoeg...Dit mag niet gebeuren...we moeten hiervan leren" etc. Donder toch een eind op!
12 0
MarcelvanTol
Ik ben al een poosje klaar met ons Ajaxkindje Donny en z’n slappe gezeik. Het is al een jaar slappe zooi. Gewoon verkopen, we hebben middenvelders zat.
11 -3
chloorbestendig
De eerste wedstrijd van het seizoen moet je een signaal afgeven, blijkbaar heeft deze selectie besloten dat het Kampioenschap niet belangrijk genoeg is, ondanks wat er geroepen word in de media. Ben benieuwd wat een belangrijker, en realistischer, doel is van de heren, CL of EL winnen? Na het zielloze gekloot van vandaag en afgelopen dinsdag gok ik dat de EL het podium is waarop ze zich willen concentreren, fijn dat we ons dus kunnen verheugen op een EL finale! We worden weer verwend!
8 0
martin1234
Sarcastisch? Maar inderdaad ik zie gewoon niet in waarom deze wedstrijd minder belangrijk is dan die van dinsdag. Je hebt een redelijk kans op winst in de ED. Die CL zal je toch niet winnen, die is al jaren voor een Duits-Spaans onderonsje met clubs met een begroting van het tienvoudige van wat wij kunnen opbrengen. Je kunt alleen in de CL een poosje meedraaien om wat geld op te halen en dan hoogstwaarschijnlijk uitstromen als nummer drie naar de EL.. Goed, geld is ook belangrijk, maar liever de schaal, dan groepsfase CL halen. Dus misschien was de wedstrijd van vandaag wel belángrijker dan die van dinsdag. Hoevaak is de ED beslist met een verschil van 2 punten of minder? Dat is best wel een behoorlijk aantal.
1 0
ARUCAMBA
geen paniek, winnen van psv staan we weer bovenaan
2 -8
chloorbestendig
Winnen van pisvee en de week erop met de handen in de zakken 1-1 spelen tegen Emmen.
9 0
Ajaxtrouw
Dat bedoel ik nou altijd arrogant!
4 -1
Adios
Dan moeten we eerst nog winnen van Emmen en VVV. Dat gaat met deze instelling nog niet zo makkelijk...
6 0
KlasseLasse
het was waardeloos! en donny gewoon weer lekker op de bank deed niks goed vandaag!
6 -1
GerardAjax26
Ik vind Donny een prima speler, maar als je na 2 wedstrijden op de bank zo openlijk gaat lopen klagen verwacht ik wel wat meer als je daarna weer in de basis staat.
15 0
talent020
Geloof er weinig van, dit Ajax heeft weinig persoonlijkheden die hun stem verheffen in de kleedkamer, Tadic is zo,n type maar wel erg kort hier, en ook Huntelaar lijkt mij het type, de rest heeft niet zo,n persoonlijkheid of interesseert het niet,
3 0
A Kind of Magic
Donny, ik ben zwaar teleurgesteld in je. Na jouw gezever van vorige week, zo ontzettend slap spelen.

Sowieso niet een speler die tactisch uitblinkt, meer een Siem de Jong/ Davy Klaassen 2.0 en vooral het lievelingetje van een aantal supporters. Ik ben er gewoon niet kapot van.
5 -1
afca95
Bla bla bla. Wat is er nou zo moeilijk om je in te zetten
2 0
marrene
Ze moeten eens een wedstrijd beginnen alsof ze achterstaan, vol gas geven. En laat dan de bal maar rond gaan. Dat lamlendige komt me de strot uit. Hoe is het mogelijk dat dat geen trainer er blijkbaar uit krijgt.
7 0
AFCA199O
'Als je zo begint dan...' Dat heb je zelf in de hand pik, hoe je begint. Is er nou niemand in die ploeg die op een gegeven moment de rest aanstuurt om de druk op te voeren en minder te priegelen? Ze lopen allemaal ook maar eindeloos met die bal. Ik had bij rust al het serieuze gevoel dat we puntenverlies zouden lijden.
5 0
ambtenaar
Joh.
2 0
Mokum31
Gaap
2 0
HsvHoek
Slappe hap, ook jij Donny, ik zou zeggen kijk eens naar PSV op dit moment dan zie je hoe het moet.
13 -1
ARUCAMBA
moet zijn mond houden als hij op de bank zit
2 0
Mikey Stormram
Ik geloof er helemaal niks van. Waarschijnlijk roepen er een paar “balen” of “kop op boys” in de kleedkamer en that’s it... Tegen Standard en anders volgende week tegen VVV is het gewoon weer slappe hap. Verwende jochies zijn het. Jaar in, jaar uit.
9 -2
Mazraoui
Als hier een jonge Louis van Gaal voor de groep stond waren deze jongens echt wel geïnspireerd. Gingen ze door een muur
5 0
JesperOlsen74
Dus na de wedstrijd wel enige beleving
9 0
didierajax020
Bijzonder, ja.
5 0
Vlieske
Ach hou toch op. Elke jaar, elke thuiswedstrijd hetzelfde
12 0
hallo1
Ten Hag overtuigt niet.

Heb het al vaker gezegd, maar kritiek op Ten Hag mag blijkbaar niet. Je merkt het echter ook in het stadion. Rare opstelling, paniekwissels, Neres te lang laten staan... Het elftal stond vanaf de 1ste minuut verzadigd in het veld in plaats van hongerig. Dat is toch de voornaamste taak van een coach? Toch maar eens Bosz informeren. Kom op zeg, hebben we zo'n selectie en dan nog is het k*t!
15 -1
GerardAjax26
Zo raar was die opstelling niet vond ik. Wie had jij op de plek van Neres gezet dan?
1 -1
marco1972mb
Neres had op rechts gemoeten,dan gaat het meteen beter....
0 0
hallo1
Labyad had eerder ingebracht moeten worden. Overigens vind ik de opstelling nog niet het grootste kritiekpunt, dat is veel meer het ''niet hongerig zijn'' van het team. Met de juiste instelling hadden we met dezelfde 11 met gemak van Heracles gewonnen vandaag.
8 0
GerardAjax26
Al die spelers vinden zichzelf goed genoeg voor Barcelona, willen allemaal CL spelen, verdienen allemaal een vermogen en worden boos als ze niet in de basis staan maar hebben vervolgens de trainer nodig om ze te motiveren voor de openingswedstrijd in eigen huis!?
3 0
hallo1
Ja het is triest maar zo werkt het. Boektip: ''Leading'' van Alex Ferguson. Daar lees je hoe het werkt en hoe een manager van het elftal ervoor moet zorgen dat die verwende miljonairs ten koste van alles willen blijven winnen, ook als ze alles al gewonnen zouden hebben.
1 0