Eerste groepstraining met Tadic een feit

BVeenstra, 23-07-2018 om 13:30, 14443 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-aanwinst Dusan Tadic heeft maandagmiddag voor het eerst meegetraind met de selectie van Ajax. De Serviër kreeg na het WK nog enkele weken vakantie, waardoor hij zich pas later hoefde te melden op Sportpark De Toekomst.

Tadic was zondag ook al van de partij op De Toekomst, maar toen trainde hij in afwachting van zijn werkvergunning nog voor zichzelf. Nu de papieren in orde zijn, stond niets hem meer in de weg om mee te doen met de groepstraining van Ajax.

Het is nog wel de vraag of Tadic woensdag in de basis kan starten tegen Sturm Graz. De komende dagen zal blijken hoe fit genoeg de Serviër zal zijn. Ook Daley Blind is nog een twijfelgeval voor het duel in de tweede voorronde van de Champions League. Lasse Schöne en Hakim Ziyech daarentegen lijken tijdig fit te zijn.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MarcoB1971
Jeetje wat zijn er toch steeds mensen die negatief doen over Ten Hag. Bosz voorbereiding leek helemaal nergens op het voetbal in die wedstrijden was zelfs slecht. Onder Ten Hag is het ook nog niet je van het, maar ik zag tijdens de oefenwedstrijden goede dingen. Zeker ook slechte. Maar hij heeft nooit met zijn beoogde basiself kunnen spelen. De voorbereiding viel door het wk gedeeltelijk in het water. Hoop niet dat wanneer het straks in het eerste helft tegen Sturm Graz niet goed gaat dat er weer gefloten wordt. We moeten nu ook achter de club gaan staan.
5 -4
VivaEspana
Laten we gewoon stoppen met het bekritiseren van andersman mening. Jij ziet goede progressie onder TH, prima. Een ander is kritischer en vindt van niet. Heb jij gelijk? Heeft de ander gelijk? Het is slechts een mening,welke gewoon geuit kan worden op dit forum.

Om de 10 berichten in ieder artikel zie je weer terug dat mensen moe worden van de kritiek, dan moet je de reacties niet lezen onder de berichtgeving, want jouw mening hoeft niet altijd die van een ander te zijn.
5 0
NouridolbergNeres34
Amen!
0 0
flyingsoccer
Inderdaad amen.
1 0
MarcoB1971
Het gaat niet omdat mensen kritiek hebben, allereerst is het niet onderbouwd en daarnaast is het op de man spelen. Als je geen ten Hag fan bent prima, maar onderbouw het. Iedereen roept om Bosz, maar is zou wel eens een oude topic over hem willen zien, zodat iedereen de kritische reacties kunnen lezen, die nu hemel en aarde bewegen om hem terug te halen.
1 0
TheRiviera
Misschien ben je nieuw misschien ook niet maar welkom op AS hier onderbouwt men niets. Zodra er een mogelijkheid is om over een speler of trainer te klagen word dat gedaan ongeacht of ze hun kritiek wel kunnen onderbouwen of niet. Op AS volgt 9 van de 10 supporters de kudde zodat ze tenminste ergens over kunnen lullen. Daarom heeft het ook weinig zin om mensen erop te wijzen dat ze hun kritiek moeten onderbouwen er word geen gehoor aangegeven. En dat komt deels door een gebrek aan verstand van voetbal.
0 -1
VivaEspana
Als we het over niet onderbouwen hebben, dan moet je je eigen verhaal nog even terug lezen. Wat jij doet is je gal spuwen over supporters met een andere mening dan jij.
Als een supporter baalt over slecht spel, spelers die niet presteren, trainers met rare opstellingen, dan heeft hij/zij alle recht dat hier te plaatsen. Zelfs zonder onderbouwing.
Ik snap ook wel dat het allemaal negatief overkomt en yes als we geweldig spelen staan we allemaal weer op de banken, maar zo what. Zonde om je daar druk over te maken.
Het is je druk maken over negatieve reacties op een forum van je favoriete voetbalclub. Je kan je energie vast in andere zaken stoppen :-)
1 0
Vak430
De coaching op het veld deed Tadic in het Nederlands.
3 0
Ozymandias
Ik verwacht dat Ajax de eerste wedstrijd tegen Sturm Graz met Onana; Mazraoui, De Ligt, Frenkie, Tagliafico; Ziyech, Eiting, Vd Beek; Neres, Huntelaar en Lang zal in de basis zal spelen en dat Tadic en Blind zullen invallen. In de tweede wedstrijd kan Ajax dan met een basiselftal met Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Neres, Huntelaar en Tadic spelen. Dat basiselftal zou ik ook voor de rest van de voorbereiding gebruiken. Dolberg is momenteel nog steeds niet in vorm en zou ik elke wedstrijd het laatste halve uur laten spelen tot hij beter in vorm komt.
0 0
Redrum
Ik denk dat ie Schöne in plaats van Eiting gaat opstellen.
0 0
RaynoFischer
Zou wel scheef zijn, die heeft helemaal niet gespeeld en zelfs een paar daen apart getraind
0 0
gras
Ik denk dat ze nog niet eens zullen invallen, maar alles hangt van het wedstrijdverloop af. Als op links niemand een deuk in het bekende pakje boter balt, zal Tadic wel moeten invallen.
0 0
Redrum
Komende woensdag geen risico nemen met Blind en Tadic. Het scheelt natuurlijk dat Ziyech er nog bij is en dat je in zo'n wedstrijd wel met Schöne op 6 kan spelen. Voor de return kan je ze waarschijnlijk wel inzetten. De vraag blijft dan verder: wie gaat er in de spits en wie gaat er op linksbuiten?
0 -1
MarkGroothuis
Tadic linksbuiten. Middenveld gewoon Frenkie, Donny en Hakim.
0 0
Basvann
Ik vrees dat Frenkie het kind van de rekening gaat worden. Onbegrijpelijk als je het mij vraagt...
1 -7
afcasven1995
Frenkie is de eerste die op het wedstrijdformulier staat.
3 0
3*stars*3
Frenkie komt ook pas terug van een blessure.
Een fitte Frenkie is sowieso basisklant.
Vraag mij af of vriend Labyad volgende week wel gaat starten.
1 0
Bky
Doe maar woensdag op de bank, volgende week woensdag in de basis.
7 -1
Johnvanessen
Oogt topfit! Ben benieuwd. Klasbak!
1 0
3*stars*3
Die kan een maand liggen en oogt nog steeds fysiek top maar hij gaat natuurlijk niet starten.
Waarschijnlijk 15/20min pakken en misschien helft in return.
Maar er staat wel iemand op het veld met hem erbij.
Met alle respect voor zo’n Siem en eigenlijk ook Lasse maar Tadic en Blind zijn nou echt de ervaren mannen die wat toevoegen en niveau omhoog kunnen krikken.
5 0
Johnvanessen
Ja precies. Starten is teveel gevraagd. Maar minuten maken moet lukken. Dan komt er ook iemand binnen de lijnen natuurlijk!
1 -1
afcasven1995
Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk dat Blind en Tadic nu “onze” spelers zijn. Zal nog wel een paar weekjes duren denk ik.
3 -2
Tijndw
Precies dat gevoel heb ik ook
0 0
Gerard36
Tadic moet toch kunnen spelen lijkt mij, speelde pas geleden nog op de w.k aannemende dat hij in zijn vakantie geen al te gekke dingen. heeft gedaan moet hij woensdag na 2 trainingen toch kunnen spelen.
2 -2
Babayaka
Ik vrees een beetje dat we op papier een leuk elftal hebben, maar dat het op het veld voor geen meter gaat lopen.
16 -7
Jeffreym
Zo kunnen we dingen blijven verzinnen...
9 -7
Afstandsschot
Lijkt me dat Blind en Tadic gewoon meedoen. Daley heeft gewoon al een paar weken training in de benen zitten en Tadic was op het WK nog top. Zijn allebei echte profs, die hoeven echt niet vanaf 0 te beginnen. Lijkt me dat Tadic en Blind op 90% nog steeds meer waarde hebben voor Ajax dan Lang en Wöber (of Eiting/Schøne als Frenkie op 4 speelt).
2 -2
RayJordaan
Las net op AT5 van niet
2 0
Wheelie
In feite is het niet eens zo belangrijk. Je koopt deze spelers niet voor de eerste wedstrijd tegen Sturm Graz. Je koopt ze voor een heel seizoen ( en langer). De enige prioriteit woensdag is dat er een team in het veld staat dat van die Oostenrijkers kan winnen. Of belangrijker nog dat over twee wedstrijden die ploeg wordt uitgeschakeld. Panikeren over het wel of niet meedoen van Blind en Tadic overmorgen is totaal irrelevant
3 -1
chuckie88
kan best zijn, maar alleen al voor de mindset zijn deze wedstrijden tegn Sturm Graz verdomde belangrijk... zeker met de loting tegen eventueel Luik kan je over 3 weken zomaar op gelijke hoogte komen met PSV en spelen om een CL plek. Financieel, Sportief en qua Mindset zijn deze 2 potjes wel absurd belangrijk
2 0
Ajax412
Ze zijn zeker absurd belangrijk, maar wat ook belangrijk is is het vervolg. We moeten natuurlijk eerst de volle focus op deze twee potten leggen en kunnen ons geen onderschatting veroorloven, anders is het vervolg ook niks. Ik zou zeggen dat je met maximaal één zekere wissel kunt starten woensdag. Dan zou ik voor Blind kiezen, hij bracht zoveel rust in de laatste oefenpot en dan kan Frenkie ook verder naar voren. Dan kun je voor de return kijken of Tadic en Blind fit genoeg zijn voor de volle wedstrijd. Met één zekere wissel een belangrijke wedstrijd in gaan kan, maar met twee zekere wissels een wedstrijd in gaan natuurlijk niet.
0 -1
luiszwaaris
Lekkerhoooor
0 0