Eerste muurtjes nieuwe supportershome staan

BartVeenstra, 16-07-2018 om 10:30, 20238 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De bouw van het nieuwe supportershome loopt voortvarend. Op de website van Ajax Life zijn maandagochtend foto's te zien van de vordering van de bouw van de nieuwe ontmoetingsplaats voor de supporters van Ajax.

Te lezen valt dat de bouw van het supportershome, dat in de parkeergarage onder de Johan Cruijff Arena (tussen ingang H en M) wordt gebouwd, op schema ligt. De eerste muurtjes zijn inmiddels gezet (zie foto's op de website van Ajax Life). Het bouwbedrijf Van den Engel uit Maarssen is verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe supportershome. De verwachting is dat het home in de winterstop van het komende seizoen (2018/2019) klaar zal zijn.

Nog even ter herhaling: het home zal vier in- en uitgangen hebben en daarbij zijn er drie barren, een grote rookruimte en een kantoor te vinden. Op wedstrijddagen gaat het home vier uur voor de aftrap van de wedstrijd open en na afloop is het home dicht. Ajax zal de eigenaar zijn van het supportershonk, terwijl de stichting bestuur supportershome de uiteindelijke huurder zal zijn.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Ik had nooit van mijn leven een honk willen hebben als ik geen eigen mening mag Hebben echte namaak supporters .
0 0
NotForSale
Na afloop van de wedstrijd dicht? Dat is toch belachelijk?
0 0
geDaante
Oogt allemaal erg afgesloten, weinig raam, nauwe gangetjes/doorgangen, misschien dat het uiteindelijk uitnodigender zal ogen, maar ik vraag het me af.
0 -1
Ajax27
Tja, da heb je nu eenmaal in een parkeergarage, daar is de achterkant dicht. Zowat de complete voorkant zal open zijn met grote doorgangen en veel glas. Nauwe gangetjes? Het wordt gewoon één open ruimte met een kleine vergaderruimte erin, wat barren, wc's, rokersruimte, etc. En als het straks helemaal is aangekleed en er wat vette schilderingen zijn, zal het er echt wel weer gezellig zijn. En anders blijven we gewoon bij Vanzz ;-)
0 0
Saren
Ach ja roken levert de nederlandse staat 2 miljard per jaar op. Zou niet zo goed voor Nederland zijn als we allemaal zouden stoppen. Hoeveel winst er word gemaakt in de ziektezorg als iedereen zou stoppen is giswerk.
0 -3