Treffer Sierhuis niet genoeg voor zege JA

SJvanveen, 15-07-2018 om 16:25, 37205 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax heeft op de Open Dag van Heracles Almelo een oefenduel met de Heraclieden verloren. Het werd in Almelo 3-1.

Het eerste elftal van Ajax is op trainingskamp en daardoor ontbraken onder meer Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch. Kaj Sierhuis, die zaterdag nog negentig minuten in actie kwam tegen Anderlecht, begon op de bank, maar zou voor Jong Ajax later een rol van betekenis spelen.

Op het moment dat de spits erin kwam, stond Heracles al met 3-0 voor. Jong Ajax was niet de mindere ploeg, maar het thuisteam was bijzonder effectief in de afronding. Joey Konings, een eigen goal uit een hoekschop en Dalmau hadden de stand op 3-0 bepaald. Sierhuis zorgde een kwartier voor de eindstand: 3-1. 

Opstelling Jong Ajax: 
Van Bladeren (El Maach); Schouten (Bakboord), Botman (Solomons), Kemper (Owusu); Pasquali, De Wit, Bijleveld, Jensen; Nunnely (Sierhuis), Pereira, Kühn.
Wissels Jong Ajax: 

-

Doelpunten: 
1-0 Joey Konings
2-0 Eigen goal
3-0 Dalmau
3-1 Sierhuis

Volg de wedstrijd via Twitter:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
AzijnShowtime waar veel leden zelfs zeiken wanneer Jong Ajax een oefenwedstrijd van een Eredivisie club verliest... Jong Ajax was in grote delen van de wedstrijd beter dan Heracles maar kregen een lesje in omschakeling en effectiviteit. Dat is natuurlijk logisch aangezien bij Jong Ajax twee tweedejaars A-junioren (Botman, Jensen en Kühn) en zes eerstejaars profvoetballers (Bakboord, Solomons, Kemper, Pasquali, Nunnely en Pereira) in de basis stonden. Verwachten jullie nou echt dat Jong Ajax dit soort wedstrijden wint?
0 0
HilversumNoord
Oefenpotjes of niet. We hebben pas 1 wedstrijdje gewonnen in al die oefenpotjes. Mag wel wát beter
0 0
Pierre Heno
Ajax was niet de mindere maar wel beduidend minder effectief . Weer een paar mooie leermomentjes rijker. Ach wat....het zijn maar oefenpotjes ...die moet je niet meetellen toch?!
1 -1
Rood Gevaar
AS zou er eens goed aan doen als ze mensen een ban geven die constant de sfeer verzieken hier en alles persoonlijk spelen.
en een permanente ban wanneer dit daarna weer gebeurd.
misschien kunnen we dan weer inhoudelijk op elkaar reageren
1 -1
Maxwell5
Eens, ik heb me altijd weerhouden van dergelijke trollen. Maar heb maar eens besloten om dit soort figuren uit te zieken. Kijken hoever ze komen.
0 -1
Dexy
Best een talentvol elftal met veel creativiteit en voetbal heeft Reiziger nu onder zijn hoede. Veel meer voetballende kwaliteiten dan bijvoorbeeld de selectie van afgelopen seizoen.

Ik vind het een goede zaak dat hij vandaag alle creatieve spelers in deze selectie (Pasquali, Bijleveld en Jensen) samen met elkaar liet spelen. Zo hoort het ook in de jeugd: creatief talent moet in dit elftal gewoon de kans krijgen boven degelijkheid.

Dat ze dan van een Eredivisie-team verliezen, so be it.
1 -1
Rood Gevaar
Die Sierhuis blijft maar scoren.
Ik hoop echt dat hij de volgende stap ook kan zetten
3 -1
chuckie88
Ik lees allemaal dat de voorbereiding kut is... maar het enige wat werkelijk kut is hier zijn een groot gedeelte van onze supporters... kritisch ok, maar azijnzeiken en depressief gelul ben ik ff klaar mee... tot over een paar weekjes
21 -8
sucre
inderdaad.. wat een zuurpruimen en azijnzeikers zijn het hier
3 -3
HarryHarHar
Vorig jaar was er een soortgelijke voorbereiding, werd het ook steeds afgedaan met ach het zijn maar oefenpotjes, nou de eerste competitie wedstrijd werd gelijk verloren, het hele seizoen achter de feiten aangelopen en aan het einde kwamen we die punten gewoon te kort.. je kan er maar beter gelijk staan.. ook in de voorbereiding! twee weken voordat het begint!!..
3 -2
ambtenaar
Je reageert op een topic bij JONG-Ajax, die zijn kampioen geworden dus die vlieger gaat niet op. Probeer die negatieviteit niet bij elk topic te plaatsen, begint vermoeiend te worden.
2 -1
jaribombari
Is die Kuhn wat? Want op de vleugels kunnen we wel wat gebruiken.
1 -2
HZMKK
Hahaha dat hele Ajax stort als een hoopje zachte stront in elkaar. Ajax 1, jong Ajax, alles gaat verloren met dramatisch slecht voetbal. In geen enkele wedstrijd is iets van een lijn te zien. Geen verbetering, geen inzet, geen kwaliteit.
Aankomende jaren met deze middelmaat wordt op een houtje bijten.
4 -12
Gerrr
Flikker lekker op hier, idioot
3 -1
HZMKK
Waarheid doet zeer he. Heb vanaf dag 1 al geroepen hier dat Ten Hag een ramp is voor ons Ajax!
Kreeg hier 10 minnetjes, maar vooralsnog is het 1 grote ramp die hele Ten Hag.
We zullen zien hoelang deze Twentse dwaas het volhoud na een aantal nederlagen.
0 0
marrene
Blijf maar thuis.
1 -1
de_pitbull
ik vind het vrij normaal dat een Jong Ajax, dat in de eerste divisie speelt en vandaag ook nog veel spelers mist die mee naar Engeland zijn, met 3-1 verliest van een Eredivisie club.
7 0
ambtenaar
Zeer zeker normaal, maar zitten hier behoorlijk wat depressieve mensen.
0 0
Restored
Maakt niet uit het was maar een oefenwedstrijd, voor heracles was dit de wedstrijd van het jaar
0 -1
Jelephi
Het gaat hier om Jong Ajax. Of heb je daar een scc voor?
0 0
altijdwelwat
Jensen 3,5 miljoen en een 5 jarig contract , kan iemand mij misschien uitleggen waarom ??
2 -12
433metdepuntnaarlinks
Ja echt slecht he! Dat we een beleid hebben waar niet elke aankoop gelijk perfect is?!

Mannetje zit al jaren bij de club, is al bijna 25 en nog altijd niks ... Kom op man, ventje barst van het talent. Dit heet opleiden, talenten zoeken en zorgen dat je een breed scala aan talenten hebt die mogelijk tot de A selectie door kunnen dringen.
4 -2
Maxwell5
Dit dus!
1 -1
Vlieske
Wat denk je van kuhn dan? Dat is helemaal een lachertje.
2 -5
Mikes
Potentie, als je dat niet ziet kan je ook beter stoppen met reageren op AS, want dan heb je geen enkele kaas gegeten van het spelletje voetbal.
5 -3
altijdwelwat
AZ haalt voor 3,5 miljoen Midtsjo en Svensson op uit Scandinavië. Lijkt mij zinvoller ,maar goed jullie zullen het wel beter weten.
0 -2
Maxwell5
Mensen die het tegenovergestelde zeggen van wat jij roept weten het inderdaad beter. Praktisch per definitie.
1 0
falonso
Als die jongens straks voor 6 miljoen vertrekken en Jensen voor 50, wat zeg je dan? Ajax koos voor een toekomstige versterking, niet een directe, AZ deed het tegenovergestelde.
1 -1
Maxwell5
Dan staat ie als eerste vooraan te roepen dat ie het altijd al goed heeft gezien, 100%!
2 0
Luie
Ga je lekker daar zitten
0 0
Sunstridr
Potentie, de aanwijziging van John Steen Olsen en dat hij wel een heerlijk voetballer is.
6 -1
altijdwelwat
Heerlijke voetballer ?? Voetbal is meer dan sporadisch een leuke pass geven. Nu een keer of 10 zien voetballen , 8 x spoorloos gebeld.
2 -5
trodat4030
Tijd voor eyelove..
4 -2
Maxwell5
xD
0 0
falonso
Potentie.
2 -1
altijdwelwat
Jaa maar dat verklaard nog steeds de 3,5 miljoen niet , wij verkochten Tete voor 3 miljoen. Deze jongen zit vaak genoeg op de bank als het erom gaat , zelfs bij onder 19.
3 -1
FlyingDutchMan
Is nog jong en moet vooral fysiek nog sterker worden, maar deze jongen kan wel ballen. Groot talent in Denemarken en een risico ja. Maar Ajax moet dit soort risico's nemen
2 -1
falonso
Groot talent in Denemarken, Kopenhagen zal wel een hele goede onderhandelingspositie hebben gehad. Ik vind 3,5 miljoen ook veel, maar ze zullen er wel echt van overtuigd zijn dat hij het gaat maken.
1 0
Mart42
Weer een heerlijk Ajax weekend vrijdagavond verliezen van Anderlecht en vandaag van Heracles. Maar vooral geen zorgen maken lees je dan op deze site. Nog 10 dagen en dan hopen dat Ajax er klaar voor is....... Ik hou mijn hart vast......
6 -5
HarryHarHar
Ik ook!..
1 -3
AjaxIJmuiden123
Trek pas conclusies na Sturm Graz en de 1ste competitie wedstrijd aub.
4 -2
ajax4ever01
je kan beter nu verliezen dan in wedstrijden waar het echt om gaat want nu kan er nog gesleuteld worden aan de slechte punten
3 0
erwtenpeller
Met Ten Hag w..ord er niets verbeterd,Alleen verloren.Ajax was de club die van niemand wouw verliezen zelfs niet vriendschappelijk.maar blijf allemaal maar vertrouwen houden in die Tukker,ze blijven als blinde vinken uit positie lopen
1 -5
Mart42
De slechte punten waren vorig seizoen al te zien en er is niets aan gedaan.
3 -6
ajax4ever01
man man ga lekker een andere club supporten aub
3 -1
NouriVandeBeek
Wat heeft een wedstrijd van Jong Ajax met Sturm Graz te maken? Tell me?
8 -1
Mart42
De hele instellingen van Ajax is gewoon kut. Begin me zorgen te maken dat we straks weer een seizoen zonder Europees voetbal zitten.
3 -7
Maxwell5
Dat is geen antwoord op de vraag die er gesteld is.
4 0
Mart42
Dat de sfeer kut is bij Ajax in de aanloop richting Sturm Gratz.
1 -6
falonso
Nog steeds geen antwoord op zijn vraag...
5 -1
Mart42
Zet zelf je antwoord neer
2 -4
flasher93
Wat heeft een wedstrijd van Jong Ajax met Sturm Graz te maken? Tell me?

Helemaal niks. Al deze spelers zitten niet in de selectie normaal gesproken. Het is een oefenwedstrijd om straks fit te zijn voor de JL. Ze hebben vandaag tegen een Eredivisie club gespeeld en zich nog redelijk staande gehouden. Eerste 2 goals verlies van concentratie/matig verdedigen. Derde goal helaas ff gemist. Er zit misschien 1 speler bij in de selectie en die heeft gescoord vandaag.
3 0
falonso
Is het allemaal zo moeilijk voor je? T is een simpele vraag en ik ben ook benieuwd naar het antwoord.
4 0
Maxwell5
Je kan toch lezen?
3 0
falonso
Het zijn oefenpotjes... het loopt niet zoals we het graag zien, oké, maar dat zegt niks over officiële wedstrijden.
1 0
Mart42
Mogen er met oefenwedstrijden een beetje meer inzet getoond worden????
1 -4
Maxwell5
Er wordt op de dag van de wedstrijd ook nog getraind, bovendien is het idioot warm. En bovenal oefenwedstrijden worden vrijwel altijd door zowel spelers als Technische staf anders benaderd dan officiële wedstrijden. En dan ga jij als Pietje Puk lopen klagen over inzet. Dan heb je er simpelweg geen kut van begrepen.
2 -1
falonso
Nou, ik wil ze niet nu al 200% zien geven. Blessures moeten nu worden vermeden. Fit worden en automatismen inslijpen, dat is het belangrijkst wat mij betreft. Als ze straks in de officiële wedstrijden maar wel alles geven.
2 0
flasher93
Ter Heide net weer fit, Sven Botman geblesseerd geraakt in een wedstrijd, Kemper en Dani de Wit vandaag weer, Thetnani nog geblesseerd, Bandé geblesseerd uitgevallen, Cerny nog herstellende, Sinkgraven gelukkig op het einde. Maar vind toch aardige lijst begin vh seizoen
0 0
Maxwell5
Zakje nodig?
1 0
Mart42
Big shopper graag.
0 -2
falonso
Dat deed Sierhuis toch leuk. Niet direct schieten, maar rust houden. Keeper had dat eerste schot wel veel beter moeten verwerken natuurlijk.
0 0
trodat4030
Heuuujjjj, Kaj!
0 0
FlyingDutchMan
Die Monteiro van Heracles is een leuk spelertje voor de eredivisie!
2 -1
FlyingDutchMan
Die Monteiro van Heracles is een leuk spelertje voor de eredivisie!
0 -1
FlyingDutchMan
Die Solomons doet pijn aan mijn ogen..
2 0
falonso
Ik lees vaker dat Solomons niet goed genoeg is, maar heb hem zelf eigenlijk nog niet zien spelen. Wat komt hij tekort? Kan dat misschien nog getraind worden?
0 0
FlyingDutchMan
Komt alles tekort in mijn ogen, kan gewoon niks qua verdedigen of opbouwen... Kan geen kwaliteit van hem noemen, misschien koppen maar als je die speciaal uit Afrika moet halen..
3 0
falonso
Tja, dan wordt het lastig... hij moet toch iets kunnen anders haal je m niet, zou je zeggen tenminste.
0 0
Sunstridr
Dit zou wel een gebroken rib of zo iets voor Dani de Wit kunnen zijn..
1 0
FlyingDutchMan
Lijkt er wel op ja..
0 0
FlyingDutchMan
Weer een ajacied uit de wedstrijd getrapt?
0 0
megaonion
Laten we anders nog meer gaan janken over een OEFENDUEL van JONG Ajax. Oefenduels van Ajax 1 onder Bosz vergeten? We zouden toen nog verliezen van Quickboys G4. Man man man, het is maar waar jij je druk om maakt op een zondag middag. Ga lekker aan de barbeque en bier o.i.d. dat is veel beter voor je...
7 -3
FlyingDutchMan
G4 nog wel haha
2 0
trodat4030
Of laten we lekker gaan janken om jankerds.....
7 0
Babayaka
Ajax heeft nog geen wedstrijd gewonnen in de voorbereiding.
Moeten we toch een toontje lager zingen ben ik bang.


Sorry tuurlijk ze hebben gewonnen van 5de klassers mijn excuses.

We worden met vlag en wimpel kampioen pakken de cl en volgend jaar zomer verkoopt Ajax voor 500miljoen aan spelers
Want het ging super lekker.
2 -9
Mikes
Als je niet de juiste statistieken voor je hebt liggen zeg dan niks......
3 0
falonso
Zeg dan niks, als je alleen maar onzin typt. Ajax heeft wel degelijk oefenwedstrijden gewonnen deze voorbereiding.
4 0
Babayaka
Niet van profteams utli, en ga nou niet serieus de wedstrijden tegen 5deklassrrs noemen.
1 -3
falonso
Zeg dat dan in je reactie, maar dat staat er niet. Dus die reactie is en blijft onjuist. Maar wat wel een goed idee is, is dat toontje lager zingen. Doe jij dat maar, die kansloze negativiteit is super irritant.
2 0
Eriksen10
Wat is er met Sierhuis ?
1 -2
TOOL
Ik kan me tijden herinneren dat de wedstrijden in oefencampagnes gewoon allemaal dik gewonnen werden.
2 -3
falonso
Ach, als de officiële wedstrijden maar worden gewonnen, dan maakt het mij niets uit wat het resultaat is in de oefenwedstrijden. Al is het wel leuker om te kijken naar een overwinning natuurlijk.
0 0
TOOL
Uiteraard, alleen worden de “echte” potjes ook verre van geweldig gespeeld. Dat maakt het toch wel wat zorgwekkend.
0 0
falonso
Ik heb de hoop dat het dit seizoen beter gaat. Ten Hag er vanaf het begin bij, voorlopig de selectie nog zo goed als intact... hopelijk wordt het dit seizoen wel goed.
2 0
larson
ff serieus de mensen die nu roepen dat het wanbeleid is snappen het niet.
dit is jong ajax geen ajax 1
ajax 1 heeft het vaak al lastig tegen heracles dus wacht voortaan met wartaal uit te slaan
1 -2
Ajaxvooraltijd
Ik begin me wel een beetje af te vragen wanneer Blind gepresenteerd gaat worden. Vandaag was de beurs toch alweer open?
0 -3
Ajax#1900
Aex sluit gewoon vrijdagmiddag hoor. Ik zou uit gaan van maandag of dinsdag.
1 0
MosesD
Op zondag de beurs open?
2 0
Ajaxvooraltijd
Je hebt helemaal gelijk. Stomme vraag. Geen idee waarom ik dacht dat het maandag was.
2 -2
falonso
Heb je vakantie? Ik ben dan ook altijd kwijt welke dag het is namelijk.
2 0
Ajaxvooraltijd
Ja nu al 2 weken. Dan ben ik geneigd niet meer op de dagen te letten.
1 0
Jelephi
Ahahahaha voor jou zullen ze vannacht wel even presenteren. Gewoon voor het gevoel
0 0
ajax4ever01
jongens dit zijn oefenpotjes
1 0
Labrador
Wanbeleid. Weg met Reiziger. Om maar even op het niveau van hier te praten
4 -2
Maxwell5
So true!
1 0
Ajax#1900
Haha je bent me net voor.
1 0
Sten04Stam
Waar is Sierhuis?
Niet mee met het eerste naar Engeland, en speelt vandaag ook niet bij Jong.
0 -1
NouriVandeBeek
Hij heeft eergisteren 90 minuten gespeeld
2 0
falonso
Misschien speelt hij in de tweede helft?
0 0
koenos1
Hij was wel mee met de ploeg
0 0
shachalnur
35e minuut.

Zit nog steeds te wachten op de eerste sliding.

Zijn er mensen die denken dat dit gedoe iets te maken heeft met voetbal op het niveau dat deze jongens ooit hopen te bereiken.?

Wie zal de eerste voetballer in Nederland worden die Europees niveau haalt en vanaf zijn 6e op kunstgras ingestrooid met chemisch afval heeft 'leren' voetballen?

Het gif hoeft er niet in ,het zit er al in.

Doorpakken dus .

En niet vergeten jezelf te belonen.
0 0
Farry
Alle oefenwedstrijden zo slecht niet normaal
0 -1
falonso
Dit ging wel heel makkelijk.... had owusu beter mogen doen. Rugdekking kon ook beter
0 0
trodat4030
Owusu is ook gewoon een rechtsback, die hoort gewoon op de andere flank te staan.
1 0
FlyingDutchMan
Hele tijd naar zijn rechterbeen draaien..
0 0
Bky
Schandelijk als Matusiwa daadwerkelijk vertrekt.
1 -2
Ozymandias
Matusiwa wordt enorm gehypt hier op AS. Hij is aan de bal matig en een '6' is bij Ajax juist een spelverdeler. Hij kan zich misschien ontwikkelen tot goede wisselspeler voor momenten waarop er meer felheid op het middenveld moet worden toegevoegd. Eiting is even oud en een klasse of twee beter.
1 -2
Knalpot
Gelukkig zijn er ook altijd nog een potje of 10 per seizoen dat je helemaal geen reet hebt aan een 'echte' spelverdeler op 6 maar dat snappen ze bij ajax nooit.
1 0
MosesD
Ik ben het met je eens dat Eiting voetballend beter is, maar qua fysiek en als balafpakker is Matusiwa top. Ik heb helaas meer en meer het gevoel dat de Jong naar Barca vertrekt. Eiting zou hem zomaar kunnen opvolgen. Of Blind, maar ik vermoed dat ten Hag voor hem kiest centraal achterin. Achter Eiting heb je dan een heel ander type speler als Matusiwa nodig. Die jongen heeft zich afgelopen seizoen erg goed ontwikkeld, die is nog lang niet aan zijn plafond.
0 0
Ozymandias
Zoals ik zelf al schreef kan hij zich misschien ontwikkelen tot een goede wisselspeler. Maar aan de bal is hij veel te zwak om een vaste basisplaats te krijgen en ik denk niet dat hij daar op 20 jarige leeftijd nog de stappen in gaat maken die nodig zijn om ooit wel op dat niveau te komen.
1 -1
MosesD
Ik denk meer dan een wisselspeler. En 20 is natuurlijk nog heel jong. Niet iedereen is op zijn 17e al heel ver. Een Gravenbergh is gewoon uitzonderlijk. Er zijn zelfs spelers die op hun 25e pas enorme stappen maken. Laatbloeiers dus. Niet te snel spelers afschrijven.
3 -1
Bky
Matusiwa wordt helemaal niet gehyped. Aan het eind van vorig jaar speelde hij geweldig als stofzuiger, maar zijn voortzetting was ook vaak uitstekend. Bal afpakken en naar voren spelen, met soms best intelligente passes.
3 -1
Ozymandias
Kom op man, vergelijk het niveau van de passing van Matusiwa met dat van zijn concurrentie (Schone, Frenkie en Eiting). Dan is het toch direct duidelijk dat Matusiwa voetballend enorm te kort komt?
1 -3
Maxwell5
Hij doet mij een beetje denken aan Enoh of Yakubu. Geweldige balafpakkers maar technisch matig.
1 0
Ozymandias
Ik kan dat begrijpen maar Matusiwa is positioneel wel veel beter dan Enoh was.
1 -1
FlyingDutchMan
Inderdaad, zelfde type.
0 0
Sunstridr
Matusiwa is geblesserd.
1 0
Bky
Echt? Iemand zei gister dat hij mocht vertrekken hier. Bedankt voor de info in dat geval. Heb niets gelezen over een blessure.
0 0
MosesD
Vertrekt? Dat meen je niet? Imo speler met geweldig potentieel.
0 0
Bky
Is nergens meer te bekennen. Hoop toch echt dat er iets anders aan de hand is.
0 0
SJvanveen
Verlengde eind vorig seizoen zijn contract met twee seizoenen. Heeft momenteel blessure.
1 0
harm778
Owusu heeft Kemper vervangen
0 0
MosesD
Bijleveld fijne speler en precies zelfde loopje als van der Vaart.
0 0
HG26
Speelt Pasquali als CV?
0 0
falonso
Weet iemand de echte opstelling? Ik zie volgens mij Danilo, Kühn, Jensen... Kemper zegt de commentator nu... Nunnely rechtsbuiten?
0 0
talent020
Van Bladeren, Pasquali, Botman, Kemper, Blijeveld, Jensen, Kuhn, Danilo, Nunnely, spelen in iedergeval
0 0
harm778
Dani de Wit ook weet alleen niet wie de rechter cv is
0 0
falonso
Pasquali middenveld of rechtsback? Mijn beeld is nogal slecht helaas.
0 0
Mikes
Hij speelt als Frenkie vorig jaar bij 1 speelde. Staat naast Botman, maar wordt veel betrokken op het middenveld. Bij balverlies 433 bij balbezit 343.
0 0
trodat4030
Weet je wie daar nou écht geschikt voor zou zijn? Ekkelenkamp. Die heeft jarenlang als CV gespeeld, komt voetbaltechnisch véél en veel te kort voor op 10 (waar ie nu steeds speelt) en zou uitermate geschikt zijn voor die rol. Pasquali is een verbindingsspeler, een échte half, geen CV en zelfs geen inschuivende CV.. Nu speel je in aantallen 433 bij balbezit tegenstander, maar voetballend speel je gewoon 333 bij balbezit tegenstander..

Ben ik nou echt de enige die t inziet?
1 0
FlyingDutchMan
Nope, deel jouw mening. Dacht dat men Ekkelenkamp ook als middenvelder wilde inzetten om hem completer te maken, niet om daadwerkelijk voor het eerste te laten spelen als wannabe Litmanen..
0 0
Mikes
Ekkelenkamp speelde vrijdag ook als cv.
0 0
falonso
Opzich een prima opmerking, beetje jammer van dat laatste zinnetje, dat maakt het gewoon arrogant. Stond Ekkelenkamp tegen Anderlecht ook niet centraal achterin trouwens? Dacht dat hij met nummer 3 speelde, maar heb er niet goed op gelet. Had ook alleen de samenvatting gezien natuurlijk.
1 0
trodat4030
Die laatste zin is pure frustratie op Ajax (en een beetje op mijn mede forumleden die het nooit ter sprake brengen). Er worden naar mijn mening teveel spelers op verkeerde posities gezet om techniekloze middenvelders te kunnen blijven opstellen. Lang op de flank om Dani de Wit te kunnen opstellen is ook zo'n voorbeeld. En Frenkie, dat sloeg ook nergens op. Dat was een oplossing om geen harde beslissing te hoeven maken op het middenveld. Ik stoor me mateloos aan dat soort dingen. Owusu op linksback is ook weer zoiets.. Gooi er dan gewoon een CV bij en laat Botman dan LB spelen.. Waarom zo moeilijk?

Overigens heb ik die samenvatting niet gezien, dus ik kan daar niks over zeggen, maar áls ze dat gedaan hebben, chapeau voor Reiziger.. Jammer dat ie in t 1e wel weer 'gewoon' op 10 staat.
0 0
FlyingDutchMan
Vind ook triest dat er geen lampje bij Ajax zit die voorstelt om Ekkelenkamp achterin te zetten, want het is zijn oude positie en fysiek gezien heeft hij alle eigenschappen om een prima centrale man achterin te worden.. Dat Lang als buitenspeler wordt ingezet, is voor mij typisch weer zo'n voorbeeld van een laffe trainer omdat de balans gelijk moet zijn.. Dan compenseer je dat maar op een andere plek, maar Lang is geen vleugelspeler maar een (aanvallende) middenvelder..
0 0
trodat4030
Een lampje bij Ajax? Reiziger was toch nog twee seizoenen een lampje? ;)
0 0
falonso
Frenkie op CV werkte tegen Roda geweldig, maar daarna veel minder. Zo’n dingetje is leuk voor af en toe, omdat je er dus blijkbaar wel een wedstrijd mee kunt kantelen.

Overigens was wel Ten Hag de coach toch? Volgens mij was het officieel “gewoon” Ajax 1 tegen Anderlecht 1, alleen dan de reserves. S avonds kwamen natuurlijk de sterkere elftallen.
0 0
Maxwell5
Frenkie thuis tegen PSV..., genoten hoor!
0 0
falonso
Die wedstrijd heb ik sowieso genoten ;)

Dat het alleen tegen Roda werkte is misschien ook niet helemaal waar, maar in sommige wedstrijden voegde het niet toe wat eigenlijk wel de bedoeling was.
1 0
Maxwell5
Pin me er niet op vast, maar ik meen dat Ajax slechts één wedstrijd verloren had met Frenkie in de basis. Het spel werd overigens gedurende de 2e helft van het seizoen ook slechter sinds hij door een blessure niet meer mee deed.
0 0
falonso
Ik geloof je gelijk, normaal zou ik het checken, maar ben de wedstrijd aan het kijken. Ik vond het spel sowieso als minder vorig seizoen, Frenkie biedt wel een versnelling af en toe en dat helpt. Maar persoonlijk zie ik hem liever op het middenveld.
1 0
Maxwell5
Ik zie hem ook liever op het middenveld! :-)
0 0
Mikes
Jaa speelde cv vrijdag.
0 0
falonso
Ben benieuwd. Had van iemand anders begrepen dat Pasquali het als middenvelder niet zou redden vanwege de concurrentie, misschien dat dit een oplossing is.
0 0
Mikes
Er is wel heel veel concurrentie en een speler met zijn kwaliteiten wil je wel veel laten spelen dus begrijp het wel.
2 0
harm778
Schouten rechtsback, pasquali denk ik als cv?
0 0
falonso
Zo ziet het er nu wel uit denk ik ja. In balbezit gaat Pasquali dan naar het middenveld en is het een 3-4-3 denk ik
0 0
harm778
Nieuwe Frenkie
0 0
talent020
middenveld Schouten staat rechtsback
0 0
talent020
of back idd ook mijn beeld is niet best, zal de stream wel zijn
0 0
Mikes
Hij speelt als cv in balverlies en als cvm in balbezit.
0 0
harm778
Rechtsback
0 0
HG26
Schouten speelt rechtsback.
0 0
Watkennytetediegast
kan iemand de livestream vinden?
0 0
talent020
ja RTV oost via Facebook kijk ik
0 0
Watkennytetediegast
laat maar..
0 0
NouriVandeBeek
Ylatupa begint morgen aan het EK O19 met Finland. Hij mist dus een deel van de voorbereiding met Jong Ajax
0 0
BarAjax
van Leer; Dijks, Schuurs, Wöber, Mazraoui; Lang, Blind, F. de Jong; Younes, Sanogo, Sana
0 -6
Restored
Schoktherapie schijnt goed te helpen
0 0
EVH
Beter dat je je medicijnen voortaan weer oraal inneemt
2 0
BarAjax
Lekker hé, happen.
0 0
falonso
Geen Sanogo!?!
0 -1
***1900***
Ehh.. oke..?
1 0