Blind heeft 'mogelijkheden van andere clubs'

JesseTH, 13-07-2018 om 23:15, 36566 views, NPO | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Volgens Danny Blind, huidig lid van de Raad van Commissarissen van Ajax, schermt Daley Blind met meer interesse dan alleen die van Ajax. De voormalig bondscoach geeft dan ook aan dat dat de reden is waarom de overstap nog niet gemaakt is. Desondanks heeft de speler van Manchester United er wel oren naar.

'Het feit dat ze in gesprek zijn geeft aan dat hij daar wel open voor staat', vertelt Blind op NPO Radio 1. De oud-trainer van Ajax blijft verder beperkt in zijn commentaar vanwege zijn nieuwe rol binnen Ajax. 'Ik ben tegenwoordig ook commissaris van Ajax, dan wordt er niet verwacht dat je in dit soort zaken commentaar geeft naar buiten toe.'

Blind vindt het dan ook lastig om te zeggen of hij een terugkeer naar Ajax als vader verstandig vindt voor zijn zoon. 'Hij zit in een fase van zijn leven, 28 jaar, waarin je op je sterkst bent. Hij zit bij een hele grote club in Europa met ook mogelijkheden van andere clubs. Dat is ook de reden waarom het al even duurt.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sjaakie
Blind is een matige verdediger en een iets meer dan gemiddelde middenvelder. Zitten we daar op te wachten (voor zoveel geld!)?
4 -2
Dennis1964
De vraag is. Hoe goed is Daley Blind????
Met de Ligt en Blind in het centrum ben je op snelheid te kloppen. Zeker als we met veel ruimte in onze rug spelen. Tegenstanders weten dat ook en zullen gokken op de counter.
Ik moet het eerst nog zien maar ik laat me graag verassen.
2 0
xstaniox
Verassen of verrassen? ;)
1 -2
KKoossiiee
Het Etoo verhaal all over again.
Inzetten op een onhaalbare speler met naam.
2 -3
Harrie Nak
Gekkenwerk zoveel geld voor een zeer beperkte CV!
5 -5
Joseph
Centrale verdediger bij Manchester United, hoe halen ze het in hun hoofd, Ajax is minstens 3 niveautje hoger!
2 -3
Lagasj
Danny Blind is nu onhoudbaar als lid RVC. Heeft de regels geschonden door over een op hande zijnde transfer te praten. Direct ontslaan. En meteen overschakelen op een echte CV.
7 -7
Pierre Heno
Magallàn was ook al binnen..... maar heeft nu een sterk verbeterd contract bij Boca. Ajax laat zich werkelijk door iedereen naaien omdat ze in paniek zijn ( en blijkbaar weten dat De Ligt zal gaan vertrekken) en nog steeds met Schuurs en Wöbert als centraal duo zitten opgescheept. En uit de jeugd komt helemaal nakkos niente nada. Geen (L/R)CV, geen backs èn geen aanvallers die werkelijk het verschil kunnen maken. Nou dat ziet er weer 'lekker' uit voor komend seizoen. Helaas zal het nauwelijks opvallen omdat Feyenoord en PSV ook steeds armetieriger worden en dan lijkt Ajax nog heel wat. Sturm Graz zal ons fans het e.e.a. duidelijk gaan maken over de staat van deze selectie en trainer/coach. Het bestuur blijft gewoon doormodderen op de 'tig jaar geleden ingeslagen weg.
6 -5
Afca85meer
Ik denk persoonlijk dat die 16 miljoen voor Blind een gevolg zijn van het te lanhlg wachten op Magallan. Het bestuur is in paniek en betalen veel te veel. Ze zijn namelijk als de dood dat als ze weer falen.
1 0
Ozymandias
Jij lult ook maar wat he? Wöber en Schuurs speelde vandaag samen omdat De Ligt geblesseerd was. Als straks Blind en De Ligt centraal achterin en Tagliafico op linksback staan zal het verdedigend een stuk beter staan. Wöber en Schuurs hebben beide potentieel maar zijn nog niet goed genoeg voor een vaste basisplaats.

Het is onzin dat uit de jeugd niets komt. Mazraoui zal dit seizoen waarschijnlijk doorbreken als rechtsback en Bakker is de toekomstige opvolger van Tagliafico op linksback. Voor centraal achterin heeft Ajax nu Wöber (1998) en Schuurs (1999) om het gat tussen De Ligt (1999) en Van Gelderen (2001) te dichten.

Ajax heeft juist een aantal talentvolle aanvallers die in potentie werkelijk het verschil kunnen maken zoals Johnsen (1998), Lang (1999) en Kühn (2000). Alleen zijn ze allen nog niet constant genoeg om nu al veel aan spelen in het eerste toe te komen. Niet elk talent is op 18 jarige leeftijd al basiswaardig.

"Het bestuur blijft gewoon doormodderen op de 'tig jaar ingeslagen weg."

Tadic... Blind...
4 -4
Pierre Heno
Hoeveel eigen jeugd zal er in de te verwachten selectie staan? Donny van de Beek en De Ligt ( wanneer die zou blijven). Hoe goed is die jeugdopleiding dan eigenlijk wanneer we bij JA nauwelijks spelers hebben lopen die werkelijk in het eerste al het verschil kunnen maken? Al jaren lopen er z.g. talentvolle spelers in JA rond en op De Ligt na heeft geen van hen echt kunnen imponeren. JL en kleredivisie zijn geen enkele maatstaf gebleken. En veel van dat jonge spul wil meteen naar grote competities hetgeen wil zeggen dat ze over weinig zelfkennis beschikken. En je hebt afgelopen WK ook kunnen zien waar Tagliafico internationaal staat en hoe hij er aan alle kanten uitgelopen werd. Kleredivisie is zo'n beetje het laagste niveau in Europa dus hou nou toch 'ns op wanneer je iemand een 'goede 'wedstrijd ziet spelen in JA om hem meteen als exceptioneel talent uit te gaan dragen. Denken dat je goed bent is heel wat anders dan ook echt goed zijn. Dàt is de grote makkes in het NL voetbal.
0 0
CruyffFootball
Scholletje laat weer een boertje.
6 -1
HsvHoek
Sow wat een nieuws in 1 keer zeg, rare reactie van Danny Blind maar goed, blij dat hij terug is. Het besef is er blijkbaar dat er kwaliteit moet komen en dat dat geld kost. Geeft weer wat vertrouwen na de afgrijselijke wedstrijd van vanavond, met als absolute dieptepunten Wober en Orejuela.
1 -3
AFCA-B93
Minimaal 44 miljoen uitgegeven in 1 zomer. Wat een gekte zeg..
0 0
de_pitbull
wat een ramp zeg als hij er in die ene wedstrijd niet bij zou zijn. we hebben dan ook De Ligt en Tagliafico er alweer bij. Lijkt soms wel GTST hier.
1 0
RasNaveurre
Well played, Danny.
0 0
AFCA-B93
Holy fuck wat een bedrag dit. Vd Sar blijkbaar niks klaar kunnen spelen bij United
5 0
Afcas20
BLIND 16 MIL NAAR AJAX. KAN OPLOPEN TOT 21MIL
1 0
AFCAWZAWZDB
BREAKING: @BlindDaley mondeling akkoord over contract voor 4 jaar bij #Ajax dat transferrecord breekt voor 54-voudig international: 16 miljoen vast, maximaal oplopend tot 21 miljoen. ⬇️
https://t.co/Y5BbHUVZ8n
2 -1
afca87
Laat zijn pa zijn Mond houden
5 0
A-west
Wat ziet iedereen toch in Blind. Risicoloos breed ballen en zo traag als een slak. Haal Vermaelen maar. Die is sneller.
5 -4
ajaxajaxajax
Jij bént blind.....
3 -3
Oliveira
Vermaelen was ooit een goede speler. Nu is hij helaas 2/3 van de tijd in de ziekenboeg.
3 -1
Ferd
Maar die speelt maar 10 wedstrijden per jaar
4 0
Bocarra
Die komt dus niet.... of in iedergeval niet op tijd voor de CL wedstrijden
1 0
HsvHoek
Dat wordt dus ook weer niks als je tussen de regels door leest, weer de selectie niet op orde onder andere door die Magallán waar ze 5 maanden mee bezig zijn geweest.
Tadic enige echte versterking, de rest allemaal voor jong Ajax gehaald, nee tis weer geweldig gedaan van Overmars.
5 0
Ajaxbrl
Marc doe je best!! Hij is hard nodig!
1 -2
JBxxx
Als Blind niet komt zou voor LCV Vermaelen misschien een overweging zijn en als ze hem als 6 wilde halen Ruud Vormer!
0 -6
Oliveira
Ruud Vormer? Ik zie nog liever Zimling terug keren. Vormer moet je gewoon niet bij Ajax willen.
0 -1
Afcatobias
Vermaelen kan nog wel maar Vormer niet haha
1 0
NouridolbergNeres34
Het is graag of niet, doorschakelen maar. We zoeken een CV ,Blind is toch meer een 6.
Donny en eiting, kunnen ook op 6.

Wie word het dan na.. Magallan, Balbuena, Blind, Jullien??
5 0
Afcatobias
Ik hoop dat Blind komt maar als je nu een tijdje moet wachten omdat Blind andere opties heeft en ook even wilt afwachten hoe het tegen Sturm Graz gaat, dan moet je als Ajax ook naar andere opties kijken.
4 0
ajaxxcied4life
Als dit ook weer op een fiasco uitloopt, dan laat pa Blind meteen even zien dat hij niks in de RvC te zoeken heeft. Aangezien hij niet eens een positieve rol kan spelen in het contracteren van n.b. zijn eigen zoon.
9 0
Afcatobias
Helemaal mee eens!
2 0
RasNaveurre
Niet zo trollen, Danny.
3 0
talent020
Blind zal ook wel ff ingefluisterd worden door zaakwaarnemers, die wachten doodleuk eerst ff of Ajax, Sturm Graz overleefd voor ze een keuze gaan maken
1 -1
Dennis1964
Graag of niet. Bij twijfel lekker wegblijven. Doeoeiiii
2 -1
ajax4ever01
ok ik weet al wel weer hoe laat het is
2 -1
NouriVandeBeek
Zou wel fijn zijn als Daley zijn keuze even maakt.
3 0
RedFeather
Haha en Blind pakt ondertussen vliegtuigje naar VS
Dan flikkeren we uit de cl
En wil hij niet meer
Snap overigens niet dat hij als cv gehaald wordt.
Het is een 6.
Elftal heeft behoefte aan een strijder.
6 0
Ajaxfan16
oke fijn die gaat dus maandag mee naar Amerika en is dus nooit optijd terug voor sturm graz.
4 -1
Afcatobias
Wat een tyfus zooi, er moet wel echt een extra verdediger/een speler met ervaring bij komen want het verdedigen lijkt helemaal nergens op...
1 0
Dennis1964
Keuken Kampioen niveau was het vanavond
2 -1
Ajaxfan16
er stonden dan ook wel 2 van de 4 basisspelers er niet in.
2 -3
Afcatobias
Daar heb je gelijk maar ik vond bakker wel goed spelen. Misschien dan Tagliafico met de ligt in het centrum.
2 -1
Labrador
in een oefenpotje tegen Anderlecht.
0 0
Afcatobias
Een oefenpot betekend niet veel en alles kan nog veranderen maar het was vandaag verdedigend zo slecht... het leek alsof ze niet weten wat voetbal is.
3 0
Bensco
Het enigste realistische scenario is het “Babel traject”. Een kortstondig contract van 1-2 jaar waarin Blind de kans krijgt om zichzelf weer in de kijker te spelen. Een langdurig contract zal een wurgcontract voor beidde partijen gaan betekenen. Je krijgt een speler op 30 jarige leeftijd nu eenmaal minder snel verkocht dus beidde partijen zijn gebaat bij een transfervrije status.
1 -2
ajaxxcied4life
Wat is dit nu weer voor een circusvoprstelling? Je hoopt als supporter toch dat uitgerekend Daley Blind verre blijft van dit soort poppenkastpraktijken en gewoon aangeeft waar zijn interesses liggen. En pa Blind speelt deze poppenkast mee alsof hij absoluut niet hoe en wat weet. Bah bah...
4 0
Ajax#1900
Nou achterlijn, kom er maar in ;)
2 0
IboAFCA
Ja dat zal wel maar bij Ajax kan hij klaverjassen.
1 0
W Z A W Z D B
Ik denk dat Pinokkio hem naar Fenerbahçe haalt.
1 0
ajaxxcied4life
Deceptie.
1 0