Ten Hag gaat uit van versterking per linie

BVeenstra, 20-06-2018 om 13:55, 12290 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat ervan uit dat er voor elke linie nog een nieuwe speler wordt aangetrokken. Dat heeft de oefenmeester na afloop van de eerste veldtraining van het nieuwe seizoen laten weten aan de Nederlandse media.

De oefenmeester denkt bovendien dat na Justin Kluivert en Hakim Ziyech niemand zal vertrekken bij Ajax. Ten Hag gaat er na gesprekken met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt dan ook vanuit dat zij in ieder geval zullen blijven.

'Voor mij is het realistisch dat, los van Justin Kluivert en Hakim Ziyech, niemand meer vertrekt', zegt Ten Hag tegen onder meer Voetbal International. 'Het speculeren is altijd in volle gang in een transferperiode, maar zowel Matthijs als Frenkie heeft aangegeven graag bij Ajax te willen blijven', klinkt het hoopvol vanuit de mond van de trainer van Ajax.

Ajax aast verder nog op een nieuwe verdediger, middenvelder en aanvaller. Voor de achterhoede hoopt Ajax nog altijd op Lisandro Magallán, maar de Amsterdammers hebben ook alternatieven op de radar. 'Dat we de kern bij elkaar houden is het streven. Daarnaast richten we ons nog op een versterking in elke linie. Behalve de posities onder de lat. Met de contractverlenging van Kostas Lamprou is die positie voldoende bezet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Piejotter
Is dit een forum om je frustraties kwijt te raken ? Het transfer seizoen is nog lang en het is logisch dat veel spelers nog geen beslissing nemen zeker niet degene die nog op het WK zijn. Daarom extra lastig voor clubs om nu de gewilde spelers binnen te halen. Het is niet meer dan logisch dat na het WK en de maand augustus zeker het transfer gedoe pas echt los barst. Dat zag je voorgaande jaren ook al .Toch zitten er een heleboel doemdenkers die geloven dat Ajax niet meer spelers weet binnen te halen en alleen maar de beste spelers verkoopt. Zolang niets zwart op wit staat blijf ik positief denken wetende dat er elk seizoen wel een paar spelers vertrekken voor veel geld maar verwacht zeker geen uitloop.
3 -1
DeGodenzonen020
Ben ook wel een beetje klaar met het zwartgallige hier. Massaal pissen op de coach, ophemelen van zijn voorganger, gezeik op directie. Voorlopig is er heel weinig verloren binnen de selectie en na een matig jaar als hiervoor, kan het alleen maar beter. Kluivert zullen we heus niet missen en EtH vanaf de voorbereiding aan de knoppen kan vast meer bereiken dan halverwege invallen met hoge druk erop. Best vertrouwen in komend jaar. Tijd zat voor volwassen versterkingen
1 0
FlyingDutchMan
Mensen zijn nu al in dikke paniek haha. Zien wel wat er nog komt, anders jeugd erin hoppa!!
2 0
El-Dorado
ja haha en dan wordt er niks gehaald en vervolgens: "We hebben al spelers gehaald per linie; Schuurs, Bande, Labyad"
2 -3
Piejotter
Doemdenken noem ik dat.
1 -1
X-RaY
Stilte voor de storm, wie gelooft het nog?
2 -2
ajax4ever01
Ik geloof eerder dat er nog spelers vertrekken maar dat er we qua kwaliteitsimpuls weinig hoeven te verwachten.
2 -2
Ozymandias
Dan hoop ik op een ervaren centrale verdediger, een ervaren '6' en een talentvolle rechtsbuiten die een kwalitatief goede back-up voor Neres is. Persoonlijk zou ik het liefst zien (en ik weet dat dit een onrealtische droom is) dat Ajax zowel Anita als Blind terughaalt naar Amsterdam. Anita is in mijn ogen qua type de ideale '6' voor Ajax. Hij laat de spelers om zich heen beter spelen en is een versnellende factor in de opbouw. Blind zou ik als centrale verdediger naast De Ligt willen zien. In de Premier League heeft hij een periode goed gespeeld als centrale verdediger en als hij dat kan moet het geen probleem voor hem zijn om in de Eredivisie centraal achterin te spelen.

Een opstelling met Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Vd Beek, Anita, De Jong; Neres, Dolberg en Labyad zou mij geweldig lijken. Een prachtige mix van enorme talenten (Neres, De Jong, Dolberg en De Ligt) en relatief ervaren spelers met allen een goede mentaliteit (Anita, Blind, Tagliafico en Labyad). Met zo'n basiselftal moet Ajax met twee vingers in de neus, één hand op de rug fluitend kampioen worden.
4 -6
gi0vanni
Als je onrealistisch gaat dromen mogen Suarez, Vertonghen, Alderweireld en Eriksen ook terug komen. En doe voor de lol Ibrahimovic er ook maar bij.
2 -2
MosesD
Nou, op 6 moet onze beste speler komen te spelen: Frenkie de Jong. Daarachter Schöne, Matusiwa. Ik zou Eiting een jaartje verhuren. Te goed voor op de bank. Voor Ziyech moet een vervanger komen. Guitierez of Jensen zijn prima kandidaten. Voorin zou ik bij voorkeur een vleugelspeler halen die op beide kanten uit de voeten kan.
Labyad is geen echte linksbuiten. Ik zie dat ook meer als een ideale 12e man. Blind is denk ik niet haalbaar, net als Tadic. Ik vraag me ook af of Blind het elftal echt veel beter maakt, zeker als je al voor een voetballende 6 kiest.
2 0
Ozymandias
Ik vind De Jong veel beter als linkshalf omdat hij in zo'n rol meer vrijheid krijgt. Een '6' moet redelijk positietrouw spelen en een linkshalf heeft meer vrijheid om met de bal aan de voet het veld over te steken. Ik begrijp niet waarom je een extra talentvolle middenvelder zou kopen. Als er iemand bijkomt moet dat iemand met ervaring zijn die een echte '6' is. Labyad heeft in het verleden aangetoond heel goed vanaf linksbuiten te kunnen zijn. Zeker als hij de vrijheid krijgt om veel in de linkerhalf-space te spelen met een back die over hem heen komt.
0 0
Ferd
Blind komt niet, heeft zelf al aangegeven dat het nog te vroeg is. Anita mag van mij vanavond nog tekenen.
4 -2
gi0vanni
Precies zulke spelers willen pas terug als ze niet veel meer toevoegen.
0 -1
vincent_DV
Een versterking op elke linie. Is dat eigenlijk niet gewoon een standaard tekst van elke trainer aan het begin van de voorbereiding? Dat hoor je bij alle clubs zo vaak.

Ik hoop dat het wel uitkomt wat Ten Hag allemaal zei, dan kan Ajax echt een leuk elftal gaan krijgen.
4 0
zivkabrimovic
Magallan, Tadic en Spielmann graag. Alleen Ziyech nog vertrekken.

Zou top zijn!

1 -1
NouridolbergNeres34
Doe maar
CV: juan Foyth (tottenham).
AM: mason Mount
LB: Éverton Sousa Soares (Gremio).
1 -2
Ozymandias
Waarom zou Ajax een jonge middenvelder van Chelsea huren? Want hij is niet te koop. Zeker niet voor Ajax.
2 -3
NouridolbergNeres34
Niks huren , kopen. Dat hij onhaalbaar is maak jij ervan.

Lyon kon Traore ook overnemen van Chel$ea na een finale Europa League voor een kleine 10 miljoen.
1 0
MosesD
Tadic lijkt mij onhaalbaar. Is het jaarlijkse Eto'o-tje. Wat maakt Spielmann een geschikte aanvaller?
3 0
Broekzak
Benieuwd of AS de geruchten van El Mundo blijft posten na dit bericht ;)
1 0
dumperPattiruhu
Ten Hag in dubbelfunctie bij ajax.
0 -1
RaynoFischer
Het valt dus reuze mee in hoe graag Frenkie en Matthijs weg zouden willen ;)
3 0
AJAIXIXIXI
Zou Kluivert er eigenlijk bij zijn geweest op de training?
0 -2
gi0vanni
'T is te hopen van niet. Die mag vertrekken en nooit meer terugkomen.
0 -1
daancruijff14
Wie?
2 -1
de-Ajacied
Versterking onder de lat is juist een prioriteit
Van Leer is heel vaak geblesseerd . Onana wil weg en wordt vlak voor deadline niet tegengehouden en Lamprou is echt te klein
4 -1
Intec
Het jaarlijks terug komend fenomeen. We zullen zien heb er maar weinig vertrouwen in. Daadkrachtig zijn wij nog nooit geweest en het lijkt er nu ook niet op.
5 -3
RedFeather
Dus we hebben nu de situatie dat we in elke linie een versterking nodig hebben.
En we zij al weer begonnen aan de voorbereiding.
Dacht het dit jaar anders zou gaan!!
Zou Marc op het wk aan het scouten zijn?
3 -3
JordyAjacied
Marc zit lekker op Cura...
2 -7
MosesD
Krankzinnig inderdaad.
2 -1
Bky
Marc doet de scouting niet, die onderhandelt.

Dat kan op elke locatie met een mobiele telefoonverbinding.
8 -3
gras
Ja, want je gaat nu nog scouten naar versterkingen soeplul.
3 -2
DeGodenzonen020
Soeplul, die kende ik nog niet :p
0 0
JordyAjacied
Ziyech wisten we allang, Kluivert kon je ook al zien aankomen, daar moet het ook bij blijven en dan ben ik tevreden. Als we de Ligt en de Jong kunnen behouden zou top zijn. 3 goede versterkingen zou ook echt top zijn, mocht dat allemaal lukken dan ben ik zeer tevreden.
5 0
DreamChaserXXX
Dat is klare taal van TH, maar de tijd begint wel te dringen, straks liggen we er weer in de tweede ronde uit omdat we nog niet op volle oorlogssterkte zijn over een kleine maand. Daarnaast is het nog maar zeer de vraag of Overmars daadwerkelijk besluit om de Ligt te behouden wanneer er echt een bod komt van 65 miljoen..
4 0
Mikey Stormram
Goed om te horen, ik ben het met Ten Hag eens
12 0