Sinkgraven en Cerny starten seizoen met Jong

JesseTH, 18-06-2018 om 17:25, 25146 views, Ajax | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

Naast het feit dat de voorbereiding van Ajax 1 maandag officieel begon met enkele individuele tests van spelers, begon ook Jong Ajax na het weekend aan de voorbereiding op wat een nieuw successeizoen moet gaan worden.

Waar de selectie van Erik ten Hag dus nog niet op het veld verscheen, was dat bij de spelersgroep van Michael Reiziger en Winston Bogarde wel 'gewoon' het geval, zo valt te lezen op Ajax.nl. Tijdens een 'uitgebreide sessie' deden ook Daley Sinkgraven en Vaclav Cerny, beiden in de eindfase van hun herstel, mee met de beloften.

Voor beide spelers geldt dat zij normaal gesproken onderdeel zijn van de selectie van het eerste elftal, maar de Ajacieden kenden een bijzonder ongelukkig seizoen 2017/2018. Sinkgraven kwam slechts vier duels in actie in de Eredivisie, terwijl Cerny tot datzelfde aantal kwam.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Hoop dat we Cerny ooit nog keer gaan zien in t eerste. Was destijds supertalent. Vraag me af of Sinkgraven niet gewoon linksbuiten/linkshalf moet spelen.
0 0
AJAXTHELEGEND
Goed om te horen dat Cerny en Sinkgraven weer dicht bij rentree staan ,ze kunnen alle twee welkome versterkingen zijn voor het eerste team van Ajax . Cerny in goede doen zal het verlies van kluivert kunnen doen vergeten .Hopelijk hebben beiden dit seizoen wel dat beetje geluk ,dat ze nodig hebben om van waarde te worden voor Ajax.
2 -1
Joseph
Hoe zit het met de blessure van Siem de Jong? Die is na zijn klaplong ook nooit meer aan voetballen toe gekomen.. Kan die ook naar jong Ajax?
1 -1
NouridolbergNeres34
Gewoon contract ontbinden die raak je anders nooit meer kwijt, is nog een grootverdiener ook, las laatst ergens dat hij de best betaalde speler van Ajax is.
5 -1
Ozymandias
Waar las je dat want dat kan ik zeer moeilijk geloven? Als Siem genoegen neemt met een rol als wisselspeler die in de laatste twintig minuten van de wedstrijd in mag vallen (en dan alleen op momenten dat er iets moet worden geforceerd) mag hij van mij bij Ajax blijven.

Hij is iemand die op de trainingen nooit zal verzaken en dat soort spelers kunnen als voorbeeld fungeren van hoe een ervaren speler met zijn vak omgaat. Ervaren mannen die de jonkies tijdens de trainingen scherp zetten hebben zelfs als ze niet spelen hun waarde.
1 -1
EVH
Dit zie ik als twee "aankopen / versterkingen" voor as seizoen aangezien zij zo lang zijn weggeweest.
0 -3
pieke
Sinkgraven naar JA. Benieuwd hoe de verdediging eruit ziet tijden de voorronde CL.
1 0
Ozymandias
Dat hij bij Jong Ajax aan de voorbereiding begint betekent niet dat Ten Hag hem niet later weer naar het eerste zal halen. Sinkgraven is lang geblesseerd geweest en heeft speeltijd nodig om weer fit te worden en in vorm te komen. Ik denk dat Ten Hag hem zodra hij weer fit is terug naar het eerste zal halen. Sinkgraven is namelijk als back-up van Tagliafico (linksback) en De Jong (linkshalf) een redelijke speler voor Ajax.
3 -1
Bensco
Ben ik het mee eens, zie hem graag blijven maar technisch gezien moet hij wel bijtekenen anders moet die verkocht worden. Sinkgraven zou best de concurrentie aan kunnen gaan als linkshalf of linksback aankomend seizoen.

Cerny ben ik minder positief over. Zijn definitieve debuut laat nu al een aantal jaartjes op zich wachten. Ik vrees dat je daar nog lang op kan wachten want Neres is op alle fronten beter, die ga je echt niet uit de basis spelen.

Begin ik me gelijk af te vragen hoe het met Muric gaat. Zou die blij zijn met zijn keuze?
1 0
Ferd
dat "bijtekenen of verkopen" verhaal is al driehonderd keer uitgelegd.

Bijtekenen of verkopen gaat ALLEEN op als Ajax daadwerkelijk een contractverlenging heeft aangeboden. En zolang dat niet is gebeurd (zoals bij Schone vorig seizoen, Viergever, Moissander, Blind in het verleden, Younes) dan mag een speler gewoon spelen in z'n laatste jaar.
0 0
insectenverdelg
Is dat zo? Vraag Serero is
Geen nieuw contract gektegen, alleen een aanbiedi g geweigerd en daarna personal non grata.
0 0
Minsc
Serero was een uitzondering, kon namelijk niet zo goed voetballen.
0 0
Ozymandias
Ik hoop dat Cerny het eerste seizoenshelft 15 wedstrijden voor Jong Ajax in de Jupiler League in de basis start. Dan kunnen we in de winterstop een beeld hebben van hoe hij terugkomt van zijn blessure.
4 -2
Dexy
Waarschijnlijk Bakker linksback. Een andere linksback kan ik niet bedenken, nu Sinkgraven bij Jong zit en Tagliafico op het WK actief is. Verder zal het centrum wel bestaan uit De Ligt en Schuurs/aankoop. Rechtsback Mazraoui.
0 0
Ozymandias
Bakker liet afgelopen seizoen zien dat hij het niveau van de Jupiler League eigenlijk direct is ontstegen. Ik denk dat hij kwalitatief gezien een rol als back-up van Taglifico wel aan zal kunnen. Het zou mooi zijn als Ten Hag het aan durft om met Mazraoui en Bakker als backs de eerste voorronde van de Champions League te spelen. Is Wöber nog niet fit? Anders zal hij toch gewoon met De Ligt het centrale duo vormen?
3 -3
vijfennegentig
Stel dat Nico de finale haalt..is hij dan terug bij de CL voorrondes?
0 0
Ozymandias
Hij zal dan waarschijnlijk de eerste twee missen aangezien hij ook nog een paar weken op vakantie moet.
2 -1
tonbelo
dan zal argentinie rap beter moeten gaan voetballen.
0 0
iammike
Dom van Ajax om Gravenberch al met het eerste te laten trainen als ik de foto’s moet geloven. Als ze slim zijn wachten ze met ‘Raiola talenten’ tot hun 18e om ze bij Ajax 1 te halen. Als je dat voor die tijd doet gaat die k
over 2 jaar nooit zn contract verlengen...
2 -2
Ozymandias
Misschien is dit wel afgesproken om hem over te halen een contract te tekenen.
3 -1
Joseph
Kun je die tijd en moeite misschien beter steken in een talent dat wel voor Ajax wilt gaan. Gravenberg is voor zijn 18e geen meerwaarde voor Ajax, zal weggaan voor hij dat is.
Dat opleiden moet in jong Ajax gebeuren, pas als ze een meerwaarde kunnen zijn moeten ze debuteren, zeker als ze onder de 18 zijn.
1 0
Ozymandias
Tja, toen De Ligt net zestien was geworden dacht ook niemand dat hij voor zijn achttiende al een meerwaarde voor in de basis Ajax zou worden. Hetzelfde geld voor Kluivert.
0 -1
iammike
Nou dit is de reden waarom het elke keer fout gaat met Raiola talenten. Als de talenten 16 worden laat die ze voor 3 jaar tekenen en als ze in de tussentijd debuteren en nog een kort contract hebben gaat die ongekende eisen stellen en ze compleet brainwashen om naar Italië te gaan. Mark my Words. Volgend jaar gaat Mitchell Bakker niet verlengen en daarna Gravenberch ook niet.
2 -1
Ozymandias
Dat kan maar daar kan Ajax uiteindelijk toch niets aan doen. Het enige wat ze kunnen doen is hem zo lang mogelijk bij Ajax proberen te houden. Als ze daarvoor dit soort afspraken met hem moeten maken dan moet dat maar.
2 -2
afcasven1995
Ziyech naar Roma!
0 -2
godenzonenssuper
Heb nog altijd vertrouwen in Cerny.
Is 2 seizoenen verloren door zijn blessure en het feit dat Bosz het niet in hem zag zitten.
Hoop desondanks dat hij nu eindelijk gaat vlammen.
8 -2
Dexy
Zeker, ik gun het die jongen het ook echt wel dat hij eindelijk gaat knallen! Hij heeft wat over zich heen gekregen de afgelopen 2,5 jaar: eerst dat gedoe met die supporters die boos op hem waren na de Graafschap, daarna geheel uit de gratie geraakt bij Bosz en vervolgens een heel seizoen eruit met blessures... Dat wens je niemand toe.

Talent had hij al (en heeft hij nog steeds) in overvloed. Hopelijk komt hij hier ook mentaal en fysiek sterker uit, dan kan hij het i.m.o. nog steeds waar gaan maken.
3 -1
Raynofisher
Op basis waarvan heb je vertrouwen als ik vragen mag?
1 -1
godenzonenssuper
Kan een prima moderne buitenspeler zijn.
Hij heeft zowel diepgang zonder bal als technische vaardigheden in de kleinte ruimte.
0 -1
iammike
Op basis van zijn talent. Ik ook overigens. En in Sinkgraven ook, was vorig jaar een verademing om als linksback te zien. Een prima back up voor Nico.
3 -1
Ozymandias
Ik kan niet voor hem spreken maar ik denk op basis van het feit dat hij in de B1, A1 en Jong Ajax heeft aangetoond een enorm talent te zijn. Natuurlijk is het maar de vraag hoe hij terug zal komen van zo'n zware blessure maar ik heb Cerny nog zeker niet afgeschreven.
4 -2
fc Barcelona_ke
Ten hag wil concentratie met fitte spelers. Ik snap zn keuze wel. Cerny en sinkgraven zijn vaak geblesseerd
3 -5
Leviathan
Was Cerny al bijna vergeten weer. Hoop dat hij zijn talent eens in kan gaan lossen..
4 -1
DS
Mooi dat ze eindelijk terug op het veld staan, beide spelers met potentie.
4 0
Duif63
Cerny is gewoon middelmaat. Hoort niet in Ajax 1. En dat heeft niets met zijn blessures te maken.
1 -3
Tecmessa
Ik ben benieuwd naar Vaclav. Ik ben inderdaad bang dat hij teveel tegenslag heeft meegemaakt in een cruciale fase in zijn voetbalontwikkeling om nog het benodigde niveau te gaan halen. Aan de andere kant werd deze jongen in de A1 nog in dezelfde categorie als Appie geschaard, hij kon echt wel wat. Zou dus ook zo maar eens een revelatie kunne worden als hij vrij is in zijn kop. Dit seizoen is het wel erop of eronder voor die jongen.
0 -1
han23
Vindt je dat echt? Ik denk Dat cerny heeft aangetoond dat hij het niet van het gewenste niveau is
1 -4
Lazell
Wanneer dan? Was een van onze grootste beloftes en is daarna meer geblesseerd dan fit geweest...
3 -1
Synzo
Wanneer dan? Wat dacht je van die misser tegen De Graafschap?!?
1 -5
Cisco
Goedzo, lekker mensen beoordelen op 1 wedstrijd.
0 0
Ajax#1900
Hij heeft de stap gewoon nooit kunnen maken. Blessures helpen niet maar hij is ook een hele periode fit geweest hoor.
1 -1
Ozymandias
Voordat Cerny last kreeg van zijn rug was hij nog een tweedejaars A-junior. Daarna heeft hij een seizoen last gehad van zijn rug en nu een seizoen helemaal niet kunnen spelen. Dat hij in de periode dat hij wel geheel fit was niet is doorgebroken is logisch aangezien hij 18/19 jaar oud was. Niet elk grote talent breekt net als Kluivert en De Ligt op zo'n jonge leeftijd door.
0 0