Ziyech: 'Als het plaatje niet klopt, blijf ik'

BVeenstra, 18-05-2018 om 11:20, 21149 views, Ajax Life | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ondanks zijn wil om te vertrekken, sluit Ajax-middenvelder Hakim Ziyech niet voor de volle honderd procent uit ook volgend seizoen in Amsterdam te spelen. Dat vertelt de creatieveling in gesprek met Ajax Life.

Een reden om te blijven heeft Ziyech eigenlijk niet meer. De Marokkaans international is op persoonlijk vlak de Eredivisie ontstegen en daar komt hij zelf dan ook voor uit. 'Ik ben daar vaak genoeg eerlijk over geweest: persoonlijk vind ik het tijd om een nieuwe uitdaging te zoeken', begint hij. 'Ik ben inmiddels 25, heb twee jaar meer levenservaring. Alles wat is gebeurd, neem ik mee in mijn broekzak. Ik ben klaar om verder te kijken.'

Toch wil dat laatste niet per se zeggen dat Ziyech ook daadwerkelijk vertrekt. 'Maar ook bij een mogelijke volgende club moet het plaatje kloppen', geeft Ziyech aan, waarna hij de Ajax-fans toch nog een sprankeltje hoop geeft. 'Als dat niet zo is, blijf ik.'

Bovendien heeft Ziyech een warm gevoel gekregen van Ajax. 'Ik heb in twee jaar een band opgebouwd met de spelers en de mensen binnen de club. Dat zijn warme mensen. Natuurlijk ga ik ze missen. Maar je weet in de voetballerij dat je komt en je gaat. Daar wen je aan.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis1964
Je verdient gewoon een mooie club Hakim. Mooie voetballer en mooi mens. Maar als je blijft ben ik heel blij en vind ik ook dat Ajax je salaris boven het plafond mag laten stijgen.
0 -2
koppendicht
Toch een unicum in de voetballerij dat een speler zich niet laat leiden door grote zakken geld en geen hoge doorverkooppercentages gaat forceren in zijn contracten. Het blijft een aparte vogel die Zyiech.
0 0
31xAjax
Oh nee toch......
1 -1
trooop
Alsjeblieft niet. Magisch linkerbeen, maar een in veel opzichten middelmatige middenvelder, die het spel naar zich toetrekt op een manier die goed voetbal in de weg staat. Het is nu echt tijd om door te schakelen op combinatievoetbal.
6 0
Mars77
Heel fijn allemaal maar we moeten verder en kunnen hier niet op wachten...
3 0
wendoo9
Hij is de Eredivisie helemaal niet ontstegen. Hij heeft veel wedstrijden waar hij het heel erg moeilijk had, wisselde goeie wedstrijden( liet leuke dingen zien ) met hele zwakke wedstrijden. Hakim en Kluivert dit is het niveau waar jullie op het moment staan en niks anders.Te groot voor een servetje en te klein voor een tafellaken.Hier kan je slecht spelen en de week erop weer in de basis te staan. Bij een topclub of een middenmoter is het banken. Tuurlijk zijn jullie goeie voetballers, maar moeten niet doorslaan over eigen kwaliteiten op het moment. Geen wonder dat er geen clubs in de rij staan want die zien dit ook de wisselvalligheid en hebben ook hun twijfels waar je 25 tot 30 miljoen voor moet neer tikken.
1 0
ETM
Je gaat wel aan een punt voorbij. Ziyech wilt nieuwe prikkels doormiddel een buitenlands avontuur. Dat is relevant en staat los van of jij vindt dat hij daar klaar voor is. Hij voelt zich er klaar voor. En dat na een stapsgewijze carriere in Nederland.

En laten we wel wezen als Ziyech nog een jaar blijft is de kans op een herhaling van vorig seizoen voor hem groot. Groter dan dat hij zich ontwikkelt.
0 0
JohnSnow
Ik zie Ziyech gek genoeg het liefst op rechts buiten. Zou misschien mooi zijn als Neres op links kan komen te spelen en Ziyech op rechtsbuiten.

Bandé en Labyad moeten zich enkel bewijzen en proberen om een basisplek te veroveren (daar waar Labyad ook op het middenveld kan). Wel fijn om daar een leuke dubbele bezetting te hebben. Kluivert miste namelijk dit seizoen concurrentie op de linksbuiten positie.

Echter ben ik er nog niet helemaal over uit wat Bandé nu eigenlijk is. Een buitenspeler of toch meer een spits?

Ik hoop in ieder geval dat er in de voorbereiding veel gewisseld gaat worden van posities. Heb gek genoeg namelijk het idee dat niet altijd iedereen op de juiste plek staat.

PS. Ik ga er vanuit dat Ziyech gewoon vertrekt maar wie weet. Hopen mag.
1 -1
PeterDeAjacied
Ziyech is een zeer intelligente speler. Hij heeft alleen de pech dat het een introverte jongen is, daarom is hij niet zo 'open' in interviews. Dat komt dan soms arrogant over en dat in combinatie met dat hij een Marokkaanse voetballer is, ben je geneigd te denken dat het zo'n onhandelbaar arrogant pisventje is. En dat hij voor Marokko heeft gekozen in plaats van voor Nederland, bezorgt hem ook geen bonuspunten. Maar als je kijkt naar wat hij inhoudelijk zegt, dan is hij gewoon zeer loyaal aan Ajax en is er niks mis met die jongen. Sterker nog, als alle spelers de mentaliteit van Ziyech hadden, waren we de afgelopen 2 jaar kampioen geweest. Liever zulke mensen, dan spelers die wel een leuk interview kunnen geven, maar niet een bal over 3 meter kunnen spelen.
0 -1
Nosky
Afgelopen 2 jaar kampioen geweest? Ik denk veel verder dan dat alleen.
Want dan hadden we spelers die écht ervaring opdoen in de eredivisie en er écht bovenuit stijgen. Als je 11 spelers in het team hebt met de kwaliteit van Ziyech, doe je elk jaar mee in voor overwintering CL of laatste KO fase EL.
0 0
ZlatanI
Verstandige woorden Hakim! Voorbeeld voor Kluivert e.a.
0 0
Ajacied33
Ik gun Ziyech van harte een goed WK,een mooie club daarna eventueel. Maar wat ik Ziyech en mezelf nog meer gun,is een jaartje extra bij Ajax. Het is geen makkelijke jongen,maar niet hypocriet en wel eerlijk. Dat waardeer ik aan hem. We hebben in de voetballerij genoeg schijnheilige voetballers. En het belangrijkste,die jongen kan zo goed voetballen..
0 0
Nosky
Geen makkelijke jongen, waar haalt iedereen dat toch vandaan?

Ik heb nog nooit een trainer horen zeggen dat Ziyech geen makkelijke jongen is.
0 0
koppendicht
van basten, blind, bondscoach marokko, etc. Het is zeker geen makkelijke jongen.
0 0
Matzet
Dan noem je ook 3 trainers met het communicatievermogen van een paasei.
0 -1
gras
Blijven gozert!!!!!!

Dan ga ik bijna nog geloven in volgend seizoen.
2 -4
Labrador
Ja zijn houding oogt kut en ja zijn interviews zijn soms arrogant maar man man man wat kan deze gozer voetballen.
5 -4
Ellende
Daarnaast is het een van de weinige voetballers waarvan je weet wat je aan hem hebt en zijn carrière opbouw voorop zet.
Twee jaar geleden al gezegd dat hij twee jaar wilde blijven. Doet altijd wat hij zegt belooft.
Zie je nu ook weer bij Kluivert. Gaat voor het geld en draait telkens als een blad aan een boom
1 -1
koppendicht
Het is op zich te waarderen van Zyiech dat hij in deze voetbalwereld geld niet voorop stelt en Ajax ook gewoon een transfersom gunt in plaats van als een aasgier overal centjes uit probeert te halen.
5 0
Puurvoetbal
Komt te kort voor de top van grote buitenlandse competities. Maximaal middenmoot. Dat lijkt mij een niet passend plaatje.
3 -1
Nosky
Ik denk dat Ziyech je nog weleens kan verbazen.
Dat denk ik niet, dat weet ik wel zeker trouwens.

Ik hoop dat als hij gaat, dat hij dan naar de absolute top gaat. Mocht het subtop worden zij het zo. In beide gevallen is het binnen een seizoen een vaste waarde en bepalende speler.
Die durf ik hier wel te stellen. Herinner mij er over een maand of 10 maar aan.
0 0
JanTa
Met deze uitspraak zou ik toch maar uitkijken naar een andere hobby, voetbal is niets voor jou.
2 -3
Juichtoon
Kluivert en Ziyech dienen zsm te vertrekken. Dit zijn splijtzwammen eerste klas.
8 -11
Ajacied33
Kun jij aub niet vertrekken? Ga een andere club van negatieve dingen voorzien. In Rotterdam Zuid zoeken ze mensen als jij. Go....
1 -1
Juichtoon
6 plusjes en 10 minnetjes. Ik zou zeggen dat dit voor zich spreekt. Iets wat jou zelfs als je het voor je ziet nog ontgaat.
1 -1
Ajacied33
Waar heb jij het over knul? Sorry als mijn leven niet om plusjes en minnetjes draait. Voor jouw info, ik reageer via de tel. Krijg het niet mee waar jij je druk om maakt. Get a life man
0 0
Puurvoetbal
Onaardig en onterecht. In Rotterdam slagen Marokkanen wel. Dat zou jij toch moeten weten ! Bij Ajax wordt de trotse houding van marokkanen niet gepikt. Bij Feyenoord wel.
0 0
Ajacied33
Waarom zou ik dat moeten weten dan? Ik kom nooit in Rotterdam en ken geen mensen vanuit Rotterdam. En in godsnaam,wat hebben Marokkanen met dit onderwerp te maken? Zuchttttttt.....
0 0
Juichtoon
Fnoord dat is die club waarvan de fans massaal in koor riepen " Allah Allah je moeder is een hoer", weet je nog.
En ajacieden lopen ook helemaal niet weg met Nouri hoor.
0 0
SjaakWolfs
Ik denk dat Hakim zeker geen allemansvriend is en misschien ook niet de allergrootste teamspeler, maar een splijtzwam? Waarop baseer je dat?
0 0
Nosky
Ziyech een splijzwam? Hoezo dan?

Het enige splijtende aan Ziyech zijn zijn passes.

Oh wat gaan al die roeptoeters hem volgend jaar missen zeg.
En dan weer bleren dat ie ooit terug moet komen, maar niet begrijpen als ie dat niet wilt. Kortzichtig volk.
6 -1
gras
Ik vermoed dat dit soort lui hem niet gaan missen. Die willen bescheiden spelers zien, zonder waarneembare ego. Gewoon geen problemen en bijzonderheden. Grijze muizen die hun contract netjes uitdienen of zonder heisa worden verkocht. Dat bespaart dit soort mensen een boel kopzorgen kennelijk. Iets met lidmaatschap van een sjoelclub en passende nieuwe hobby zoeken etc.
0 0
insectenverdelg
T plaatje moet oom voor Ajax kloppen Hakim. Anders blijf je ook gewoon.
0 0
Ruff Rhythim
Lijkt mij sterk dat er geen geschikte club voor hem gaat komen, maar heb er natuurlijk geen bezwaar tegen als hij blijft.
1 0
JanTa
Ik heb respect voor dat eigenzinnige van Ziyech die precies weet wat hij wil en laat geld niet bepalend zijn. Daar kan Kluivert een voorbeeld aan nemen die zich steeds meer gedraagt als de spreekbuis van Raiola. Het zou mij niet verbazen als dat z.g. Spurs incident ook uit de koker van Raiola komt.
3 0
Nosky
Precies zoals ik vorige week al zei. Hij zal niet ten koste van alles weggaan. Ziyech kiest zijn pad heel nauwkeurig uit. Dus ik kan me inderdaad voorstellen, dat als er geen club komt die voor hem 'perfect' is, dat hij dan zal overwegen bij Ajax te blijven.

Daarom stelde ik ook, dat Ajax hem een zeer riant voorstel voor de aankomende drie jaar moet doen. Alle vrijheid geven om zich op de transfermarkt te orienteren, maar een stok achter de deur geven als het onverhoopt toch niet lukt.

Bestuur, wees dit keer wel eens vooruitstrevend!

EDIT: Echt, waarom gaat iemand dit minnen? Zo kansloos. Reageer erop of doe lekkern niks. Dat kansloze minnen hier altijd.
1 -6
Lagasj
Erger me ook mateloos aan de sukkeltjes die minnen maar niet inhoudelijk reageren.
We moeten medelijden met deze sukkeltjes hebben want er zit gewoon niks in de bovenkamer.
Leeg hoofd, komt niks anders dan een klikje op min uit.
Wat een triest leven moeten deze gasten hebben.
0 -3
lyrical80
men vergeet dat je dit post op ajaxshowtime.com waar je post kunt minnen, zonder te reageren. Dus als je niet wilt dat je mening beoordeeld wordt, moet je niets posten hier. Klachten over het kunnen minnen zonder reactie moet je bij ajaxshowtime neerleggen. Het generaliseren van een groep mensen toont trouwens ook niet bijster intelligent Lagasj, je meent hun IQ te kennen, en hoe deze mensen leven. Dan ben je of paranormaal of je hebt jezelf beschreven in je post.
0 0
Nosky
Helemaal schijtziek word ik ervan.
Vind het prima als iemand het oneens is, maar reageer er dan inhoudelijk op.

Kijk, als men domme holle kreten aan het deponeren is, en niet verder komt dan een halve zin, is een minnetje op zijn plaats.

Misschien moeten gewoon ala Facebook-likes namen kunnen worden weergegeven bij die plusjes en minnetjes, zal een hoop schelen.
0 -1
El Toro
Waarom zou je hem dat extra voorstel moeten doen? Hij heeft nu nog een contract voor 3 jaar, dus zelfs als hij dit jaar zou blijven heeft hij volgend jaar nog 2 jaar contract en kan je dus een flinke vergoeding vragen. Daarnaast zal je Ziyech niet alleen een hele flinke salarisverhoging moeten geven (terwijl hij sws al in de hoogste schijf zit bij Ajax), maar zal hij ook toezeggingen over het meewerken aan een transfer willen hebben, wil hij een nieuw contract tekenen. Je gaat dus niet extra aan hem verdienen, maar tegelijkertijd zal je wel tijd (die je beter in anderen kan steken) en een hoger salaris in hem moeten investeren. Schiet je niets mee op dus.

Begrijp me niet verkeerd, ik zou niets liever willen dan nog een jaar Ziyech. Maar dit is simpelweg niet reëel. Deze jongen gun ik een transfer naar een club net onder de absolute top, waar ze zeker van zijn geniale passes gaan genieten. Wij gaan zijn creativiteit volgend jaar heel erg missen, en zonder een goede aankoop op die plek zie ik het niet goed komen komend seizoen.
0 0
Nosky
Ja, we gaan hem missen en ook Ten Hag / Ajax heeft al aangegeve hem graag te behouden, maar ze hebben dit 2 jaar geleden zo afgesproken.

We kunnen allemaal zien dat Ziyech weloverwogen keuzes maakt, dus niet bij het eerste beste aanbod vertrekt. Hij zal meerdere factoren laten meewegen.

Mocht er bij hem enige twijfel bestaan bij een optie die hij heeft, kun je die twijfel vergroten door hem een ferme stok achter de deur te geven. Wellicht dat je dan invloed uitoefent op zijn beslissing.
Ja, dat kost Ajax wat extra centen, maar levert ook sportief wat op.

Dit schreef ik twee weken geleden:

"Ajax moet hem een stok achter de deur aanbieden: Een topcontract, voor als het onverhoopt niet lukt. Kan hij terugvallen op Ajax en zich nog een jaar ontwikkelen en in de kijker spelen. Want dit seizoen is niet het meest gunstige geweest. Ajax kan al vrij vroeg weten (na de tweede voorronde, eind juli) of het in een Europees toernooi deelneemt. Dat kan een factor zijn om een beslissing op te wegen en het is voor beide partijen vroeg genoeg om desgewenst nog te kunnen schakelen."

Het is gewoon een kwestie van vooruit denken.

Ik zei dit ruim twee weken geleden al. Ziyech brengt het nu zelf naar buiten. Bij Ajax zal men toch ook wel in staat moeten zijn om deze inschatting te kunnen maken toch?
0 -1
El Toro
Je leest niet wat ik zeg. Hij heeft zijn keuze al lang gemaakt. Komt er een goede club, dan gaat hij, en anders blijft hij. Die keuze ga je niet beïnvloeden door hem een beter contract aan te bieden. Daarbij heeft een nieuw contract nul komma nul toegevoegde waarde. Hij zal dit nieuwe contract pas tekenen indien hij niet weggaat, dus het heeft geen enkel voordeel!
0 0
Nosky
Ziyech zegt dat wel dat geld geen drijfveer is, end at geloof ik, maar ook bij Ziyech spelt geld wel degelijk een rol, heus.

Ziyech zal zijn keuze waarschijnlijk laten afhangen van meerder factoren, en bepaald daarmee het ‘juiste plaatje’.

Die factoren kunen zijn:
- Geld
- Competitie
- Perspectief
- Trainer
- Europees voetbal
- Carriere technisch (planning)

Als niet dát komt wat Ziyech voor ogen heeft, zal hij gaan factoren tegen elkaar gaan afwegen. Op een aantal van deze factoren kan Ajax een prima verbeterd aanbod baseren.
Ik zei ook al dat Ajax vrij vroeg weet of het Europees in actie komt. Is een factor. Mochten er alleen maar subtop clubs komen, kun je met salaris en heel eind concurreren. Door hem een een verbeterd contract voor te leggen, geheel vrijblijvend, welke niet langer is dan zijn huidige looptijd en desnoods met een transferlimiet, kun je hem misschien net die prikkel geven als hij toch niet zeker van zijn zaak is. DAT is wat ik bedoel te zeggen. En ik heb liever volgend jaar 15 miljoen voor ziyech, dan dat hij nu voor 30 weg kan.

Ziyech laat de deur op een kier, aan Ajax om die zover mogelijk open zien te krijgen. Strategisch beleid noem je dat.
0 -1
El Toro
Je hebt een beetje datzelfde toontje als van Breukelen, die begreep er ook al geen reet van. Ziyech heeft nooit om geld gegeven. Hij had 2 jaar geleden een veelvoud kunnen verdienen bij een subtopper in het buitenland, maar hij koos voor zijn carrière. Hij geeft nu aan dat hij uitgeleerd is hier en toe is aan een nieuwe uitdaging, en daar heeft ie ook gewoon gelijk in.

Als ik jouw factoren af ga:
- Geld: Ajax zou hem theoretisch gezien meer salaris kunnen bieden, maar dat zal nog steeds niet hetzelfde zijn als een (sub)topper uit een grotere competitie.
- Competitie: Hij is klaar met de Eredivisie, en zal dus Italië, Engeland, Spanje, Duitsland en Frankrijk boven Nederland prefereren.
- Perspectief: Hij is dit jaar de speler geweest waar het bij ons allemaal om draaide. Deze rol ging hij, naarmate het seizoen vorderde, steeds beter vervullen. Ik kan me niet voorstellen dat hij nog perspectief ziet in komend seizoen hier, zeker met het dreigende vertrek van een paar andere jongens. We beginnen volgend seizoen gewoon weer op 0, net als de afgelopen jaren. Daarnaast zal wellicht de absolute top niet voor hem komen, maar wel een grote ploeg uit een grotere competitie (bijvoorbeeld een AS Roma), waar hij voldoende perspectief zal zien op een hoger niveau. Bovendien haalt de subtop van Europa geen jongens van 30 miljoen om ze vervolgens net als Man City op de bank te laten zitten. Ziyech is een intelligente jongen die ook wel weet of hij een reële kans op een basisplaats heeft, anders gaat hij sws niet.
- Trainer: Hij liep weg met Bosz. Ten Hag speelt een heel ander soort voetbal, dus ik kan me niet voorstellen dat dat een reden zou zijn voor hem om te blijven.
- Europees Voetbal: Met alle jongens die weer dreigen te vertrekken (waarvan er een aantal ook wel zullen gaan) heb ik er een hard hoofd in dat we de CL gaan halen. Ik vermoed dat Ziyech, terecht wmb, wel die ambitie heeft.
- Carriere technisch: Ziyech is 25 en klaar voor de volgende stap. Speelt hij 2/3 jaar bij een subtopper ook de pannen van het dak, heeft hij nog steeds de leeftijd om naar een topploeg te gaan.

Op basis van alle bovenstaande punten zie ik geen reden waarom Ziyech zou willen blijven, en al helemaal niet om een miljoen bruto extra. Dit geef je zelf ook al aan, door te zeggen dat Ajax een aantal van de factoren kan verbeteren, maar vervolgens alleen een salarisverhoging voorstelt. Nogmaals, ik zie hem ook heel graag blijven, maar laten we ons nou focussen op het vinden van een geschikte opvolger, of als Ten Hag Frenkie als zijn opvolger ziet, een fatsoenlijke 6.
0 0
Nosky
Ik zeg ook niet dat hij wil blijven. Ik zeg dat hij niet koste wat het kost weg wilt. Dat zegt hij zelf namelijk.

Juist omdat Ziyech aan zorgvuldige carriereplanning doet, en aantoonbaar geduldig is geweest, kan het best gebeuren dat er uiteindelijk geen perfecte match voor hem tussenzit straks. DAAR moet je op inspelen. En dat doe je door goede voorwaarden neer te leggen.

Heel simpel: Contract upgraden met hoger salaris, clausule voor vertrek in winter, clausule voor vertrek in zomer.
Ziyech kan altijd nog beslissen om in de winter weg te gaan, als dan misschien de kaarten beter (kunnen) liggen dan hoe ze nu liggen. We hebben tenslotte geen Europees gespeeld. We kunnen over twee maanden al weten of we in de groepsfase EL spelen. Mochten we dat redden, zijn dat 6 wedstrijden voor Ziyech om zich op internationaal podium te laten zien.

Het gaat erom dat he het zaadje plant in zijn hoofd. Dat die ene prikkel van Ajax, mee gaat spelen wanneer hij voor een beslissing komt te staan.

Als je ooit leiding hebt gegeven en een team van mensen moet zien te beinvloeden, zul je dat spelletje begrijpen.

En vergelijk mij aub niet met Van Breukelen. Noem me liever een idioot ofzo, als je dat vindt. Dit vind ik een belediging.
0 0
Nosky
Ik lees wel wat je zegt, ik stel alleen dat je die keuze misschien minimaal kan beinvloeden door een goed voorstel en goed verhaal. Dáár zit het eventuele voordeel.

Wat heeft Ajax te verliezen?
0 0
abi
Wat mensen trouwens zeggen over dat Kluivert zo is geworden door Hakim is zulke bullshit, Hakim zei in de auto met Andy, dat Ajax juist het recht heeft om veel geld te vangen voor hem, en Hakim is niet eens een eigen jeugdspeler
10 -1
gi0vanni
Ondanks dat Ziyech natuurlijk zoals hij zelf zij niet heel het seizoen goed heeft gespeeld is het wel triest dat ze vaak alleen maar op hem letten. Kenbaar maken dat het beter moet is heel goed alleen spelers als Huntelaar hebben het ook niet altijd laten zien. Dit jaar waren onze aanvallers niet al te scherp anders had hij echt veel meer assists gehad. Hij had o.a. ook zelf meer moeten scoren. Laten we hopen dat indien hij toch zou blijven hij de stappen maakt zodat hij dan net als Eriksen en Vertonghen totaal is uitgeleerd hier. Een topprof moet altijd alles geven en uitblinken in zijn sterkste punten. En slimme keuzes maken.
1 0
RaynoFischer
Precies, ik denk dat Hakim stiekem een veel relaxtere gozer is dan wat we meestal zien van hem
8 -1
KlasseLasse
ik denk dat ziyech heel rustig en relaxed is! tis een opkroppertje
0 0
Willem410
Lees je mee Kluivertje? Na Psv uit en alles wat er daarna gebeurt is heel veel respect voor Ziyech gekregen. Die jongen heeft heel veel over zich heen gekregen en alles van dit rampseizoen was zo'n beetje hem zen schuld. Het enigste wat hij terug doet is netjes blijven, respect voor Ajax houden en goed voetballen.
4 0
Leo252
Ik begin steeds meer te twijfelen aan Kluivert. ik twijfel zelfs of hij kan lezen. Wel mega respect voor de instelling van Ziyech hoor !
1 0
Ajax27
Dat zou wat zijn.. als ie toch nog blijft. Zou ik een gat in de lucht springen. Zeker wanneer we dan weer Europees voetbal halen zal ie zeker weer opbloeien
3 -1
KlasseLasse
met ziyech en paar leuke spelers erbij hebben we gewoon een top selectie en kunnen we eindelijk de triple gaan halen! ik denk dat de graafschap terug in de eredivisie komt en wij onze ultieme revanche kunnen nemen
0 0
HZMKK
Ahahahahhaah dit roept men al 4!!!! jaar
0 0
Beretta
Lekker pragmatisch, love it! Ik gun hem een mooi WK en (ook Ajax) een goede transfer! Jammer dat hij geen prijs heeft kunnen pakken bij ons.
4 0