Kluivert gaat contract niet meer verlengen

SJvanveen, 17-05-2018 om 19:40, 86589 views, De Volkskrant | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Justin Kluivert heeft in een openhartig interview tekst en uitleg gegeven over de contractsoap rondom zijn persoon. Volgens de pas negentienjarige speler gaat het bij hem niet om geld, maar juist bij Ajax wel. Dit stelt hij in gesprek met De Volkskrant

'Ajax wil dat ik mijn contract verleng, zodat ze meer kunnen vragen. Wat willen zij werkelijk? Mijn plan was om te blijven, maar er is veel gebeurd de laatste tijd. Het publiek denkt dat het alleen om geld gaat, terwijl iedereen weet dat ik het goed had', bijt Kluivert junior het spits af. 'Ik zat helemaal niet te wachten op geld. Voetbal is belangrijk. Ik wil mezelf ontwikkelen.'

'Er is min of meer gezegd dat ik moest bijtekenen', vervolgt hij in gesprek met het medium. 'Anders moest ik weg. Dan ga je nadenken', gaat hij verder, waarna Kluivert dieper ingaat op de houding van Ajax. 'Ik heb kort met Marc Overmars (directeur spelersbeleid, red.) gesproken. Ik voel me onder druk gezet. Het belangrijkste voor Ajax is dat ik mijn contract verleng. Dan gaat het niet om het voetbal, maar om geld. Door alle speculaties is de emmer vol geraakt. En ik maak de keuze, niet mijn moeder of mijn vader. Mijn moeder staat achter elke keuze die ik maak.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kikke
Cruijff zou zich omdraaien in zijn graf, dat de Arena zijn naam krijgt, nadat Jonk en Bosz zo zijn behandeld... denk dat hij er een stokje voor had gestoken...
0 0
Kikke
Met Ten Hag aan het roer was ik ook weg gegaan, plus blunder om Keizer aan te stellen.. elke voetballer was vorig jaar graag gebleven met het bereiken van Uefa finale en trainer Bos... dit heeft Ajax, lees vd Sar, Bergkamp en vriendjes bewerkstelligd... je wordt er niet vrolijk van... gelukkig schijnt de zon...
0 0
brullie
Laat hem...snel verkopen en nooit meer terug halen verwend en nep Ajacied...Ventje krijgt kritiek en wedden dat hij ligt te huilen in zn bedje? Droevig ventje....Zal Patrick niet lekker zitten dat zijn zoon na 1 goed seizoen uitgekotst via de achterdeur vertrekt....
0 -1
JesperOlsen74
Dit is weer een bewuste actie om zo een transfer te forceren.
Mocht het tot een transfer komen, dan staat hij volgend seizoen op eigen beentjes in het buitenland en zal hij merken dat die beentjes van hem nog lang niet sterk genoeg zullen zijn tegen de nog grotere druk.
Dan komt ie in de grote mensenwereld en zal hij pas beseffen wat hij heeft weggegooid.
Het gaat je goed jongetje.
0 -1
Balgobind
Jong Ajax woooohoo Jong Ajax Woooohoo

Wegfluiten over het paard getild mannetje
0 -1
WeerDinges
Wegwezen aub!
2 0
PetrosQ
Op de manier dat hij het hier stelt, heeft Ajax hem helemaal niets verkeerd gedaan. Sterker nog, Kluivert toont zichzelf arrogant en ondankbaar richting Ajax.

Als je nog een eenjarig contract heb zijn er twee opties:
1. Verlengen
2. Direct vertrekken.
Het is dus heel logisch dat hem min of meer is gezegd dat hij moet bijtekenen of vertrekken. Ajax wil namelijk niet dat Kluivert gratis de deur uitloopt. En dat zou Kluivert zelf ook niet moeten willen. Hij heeft ontzettend veel te danken aan Ajax en het minste wat je kan doen voor de club die je heeft opgeleid en je een kans heeft gegeven is ervoor zorgen dat ze goed aan je verdienen. Dat hij dus überhaupt twijfelt aan verlengen, zegt mij genoeg: het is Kluivert enkel en alleen om Kluivert te doen, niet om Ajax. Arrogant en ondankbaar.

Het zal ook ontzettend moeilijk worden om de sympathie van de supporters ooit nog terug te krijgen. Dan kan hij zometeen wel het slachtoffertje uithangen, maar hij heeft het uiteindelijk allemaal zelf veroorzaakt door niet te verlengen. Net als Tete.
2 -1
chrisjuhhh
Geen Club van 100 .
Geen AFCA / F - Side Jack
Geen afscheid door de voordeur .
Geen interesse voor een terug keer .

Je heb het goed voor elkaar zo en dank die Raiola ook even !
En we weten dat je dit geen hol interesseer net als je zogenaamde gevoel voor appie , want wanneer was je voor het laatst op ziekenhuis bezoek ?
1 -1
JanTa
Het zou mij niet verbazen dat het verhaal over de "Spurs" wat naar mijn idee zwaar uitvergroot is, uit de koker van de kamp Kluivert komt om de boel extra te forceren. Elke euro dat Justin goedkoper wordt gaat naar de zakken van Raiola.
0 0
hakkietjakkie
Jochie, zo gaat die al jarenlang in de voetbalwereld bij Ajax. Dit weet je van tevoren. Denk niet dat jij speciaal genoeg bent dat Ajax tegen jou anders gaat doen.

Niet zo janken en bijtekenen man!
0 0
Amsterdamsetrots
Nu gewoon een signaal afgeven voor andere spelers; lekker een jaartje op de tribune vertoeven als je zo moeilijk gaat doen. Volgend jaar lekker gratis via de achterdeur vertrekken. Zien je over 3 jaar wel weer verschijnen bij Sparta ofzo.
1 0
JHM
Wat hij gedaan heeft doe je niet naar de club waar je alles aan te danken hebt, de vuile was buiten hangen. Enkel verkopen als hij neer dan 10 miljoen opbrengt. Doet hij dat niet, dan een jaar met de jeugd mee laten trainen, duidelijk signaal naar de jeugd. Krijg je er wel 10 voor, snel verkopen en een andere talentvolle speler terughalen. Verder alle jeugdspelers uit de stal van Raiola niet verlengen en geen speeltijd meer geven.
2 -1
artteun
Weg met die engnek kluivert. Denkt dat hij al in de basis komt te staan bij een subtopper in het buitenland.... Rioolrat maakt echt iedereen gek.
Echt die knul gaat het niet redden in het buitenland met deze mentaliteit. Heel je leven speel je al bij de mooiste club en dan ben je 19 jr en denk je dat je al Basten heet.... weg ermee en snel Bande klaarstomen
0 -1
Michelinho
Als ik Ajax was zou ik per direct opteren om op een nieuw logo over te stappen. Het huidige is voorgoed bezoedeld door Justin de logokusser.
1 -1
chrisjuhhh
Dus oud Logo terug dan maar is ooit gekust door ene Cruijff
0 -1
Timmelanus
Zullen we daar dan alsjeblieft een links-benige linksbuiten voor in de plaats zetten?
0 0
afca84
Ik kreeg nog wat minnetjes een tijd geleden door te zeggen dat het naïef was te denken dat alleen Ziyech schijt zou hebben aan Ajax als er een kans voordeed. Hij komt er tenminste voor uit, net als Theo Janssen destijds bijvoorbeeld. Ik vind dat minder erg dan een Kluivertje die het logo kust en hand op het hart slaat als hij scoort..pure fake. Zulk gedrag + het feit dat iemand uit de jeugdopleiding komt wil niet zeggen dat de insteek anders is dan de "broodvoetballer"die aangetrokken wordt.
1 -1
RaynoFischer
Zag deze tweet voorbij komen"

Justin Kluivert: 'Echte' Ajacied, logokusser, veelal op handen gedragen. Verlengt zijn contract niet want 'Ajax wilt dat alleen zodat ze meer kunnen vragen.'

Hakim Ziyech: Broodvoetballer, uitgrfloten zondebok. Geen moeite met zijn doorlopend contract want 'dat verdient de club'

True story
24 0
Raikkonen94
Klopt als een bus. Zoals Ziyech zelf al zei: "liever eerlijk en gehaat dan achterbaks en geliefd".
7 0
Redrum
Kluivert is nu achterbaks en gehaat, dat is nog erger.
4 -1
RaynoFischer
Precies haha, dan is de haat meestal nog veel erger.
Ziyech is eerlijk, wel een beetje een aparte want als ik hem bij Andy in de auto zie en volgens mij zit hij ook prima in de groep lijkt het mij een prima gast, alleen ook in interviews na wedstrijden komt hij vaak arrogant of verongelijkt over.
1 -1
Ajax27
De buikspreekpop van Ajax heeft gesproken.
0 -2
Michelinho
De buikspreekpop van Ajax?
0 0
Ajax27
De buikspreekpop van Ajax heeft gesproken.
0 -3
Rolo
Mooi, dan is nu Ajax aan zet. Justin heeft nog een contract voor een jaar, dus Ajax bepaald aan wie, en voor welk bedrag meneer de deur uit mag... Dit is een mooie kans voor Ajax om te laten zien wie er de baas is. En zo niet, ga je maar een jaartje zitten...
3 0
EuforischeRealist
Precies dit! Aangeven hoeveel hij moet kosten en dat er over de prijs niet te onderhandelen valt. Komt er geen club dan ga je lekker een jaar voor jezelf rondjes lopen op de toekomst. Zullen we eens kijken of er dan nog een club in meneer geïnteresseerd is.
2 0
Rolo
Inderdaad.. is het meteen afgelopen met die misselijke zaakwaarnemers en omhooggevallen gasten die denken dat ze maar even aan kunnen geven wat ze denken waard te zijn.

Zoals ik al eerder aanhaalde. Meneer vind gezien zijn salariseisen dat hij de beste speler van Ajax is. Nou opgelost toch? De Ligt word op dit moment ingezet op ongeveer 58 miljoen. Dus Justin, ieder bedrag boven de 58 miljoen mag je verkassen anders ga je maar zitten met je omhoog gevallen gedrag. Gooi je maar een jaar weg, wordt je daarna verkocht. Eens kijken wat het oplevert.

Je ziet in een recent verleden spelers als Klaassen en Depay (bij United) dat waren op dat moment de beste spelers in de Eredivisie. Die konden ook niet aanhaken bij het geweld in de Premier League, wat wil Justin dan met zijn 6 leuke wedstrijden in de Eredivisie?
0 0
TheTruth
Waarom liet Ajax Younes ooit banken voor dit kereltje? Je kan zeggen over hem wat je wilt, maar deze man bleef de eerste maanden altijd bij Ajax rondhangen omdat hij er zo van onder de indruk was. Hij kwam eerder terug in de vakantie om de selectie te steunen nadat wat er met Nouri is gebeurd. En wij als supporters en Ajax zelf heeft hem behandeld alsof hij stront was.
5 0
chrisjuhhh
Even ter opfrissing
Mino Raiola ligt overhoop met Barcelona , AC Milan , Juventus , Ajax en wie weet wat nog meer .
PSV heeft Lozano via Raiola geregeld dus afkoop som en Brands is helemaal lyrisch over Raiola , omdat hij die duistere contracten sluit jullie weten het nog Ajax vragen om 20% eigen gewin en de schuld geven aan Ajax .

Raiola werd bekend met Ibrahimovic waarna enkele andere volgden waaronder Maxwell als bekende .dit gebeuren was ten tijde van Barcelona , waar het gelazer al begon .

Bij Juventus deed hij dat geintje ook al met Pogba , maar Juve beschikte over een langere contract dus kon er enorm veel geld gevraagd worden en de markt sloeg op hol .

Donarumma AC Milan word ook al uitgekotst door zijn supporters en ook weer die Raiola met zijn gepusht en zijn zogenaamde slimmigheid .

Recent Ajax , spelers als Bouy , Malen , Tete en dan nu Kluivert , is het slimmigheid van die vent of is het macht misbruik ?

Ik vind Raiola geen slimme man maar meer iemand met een uitstraling waar je van onder de indruk raak als je hem niet door zie en hij scoor nog steeds op de naam Pogba , Lukaku en Ibrahimovic niets meer niets minder .

Het zal mij niets verbazen als er eens actie ondernomen wordt tegen figuren als Raiola die de markt en spelers kapot maakt .

Noem mij 1 speler 1 die dank zij Raiola zich verbeterd heeft en nee Lukaku en Ibra niet die hebben zich zelf ontwikkeld .

Spelers die mislukt zijn en of een hoop ellende opgeleverd hebben bij clubs :
Ballotelli al 4 x
Pogba MU
vd Wiel PsG
Tete
Donnarumma
Kean
Kishna
Malen
Bouy etc

Mooie makelaar zeg en Ja toch Justin , Mathijs , Che Nunnely en waar we nu bang voor zijn Ray Gravenberch ik citeer alvast een oud verhaal van Danzell:

Ryan wil heel graag bij Ajax blijven voetballen. Wel heeft hij een aantal topploegen achter zich aan, buitenlandse topclubs. Ik weet niet of het verstandig is om namen te noemen nu het nog niet rond is, maar mijn broertje is heel nuchter. Als je met hem praat, dan spreekt hij erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Hij houdt echt van Ajax. Gelukkig heeft Ajax veel vertrouwen in hem, dat zie ik wel.'

word vervolgd
0 -1
Nouwske
Ajax toon nou godverdomme eens ballen. Eis aan rioolrat dat hij met een club komt die nu een acceptabel bedrag over maakt. Of maak kluivertje duidelijk dat het anders een jaar tribune wordt
1 0
Redrum
Wel fijn dat er voor het eerst sinds lange tijd een unieke situatie plaatsvindt op AS: iedereen hier is het met elkaar eens over iets. Bedankt Justin en Mino!
5 -1
Kikke
Haha ik niet! Zou ook niet zijn gebleven onder ten Hag... wat leer je daar nu van!
0 0
DeWijsneus
Haha eens!
0 0
RaynoFischer
Ik moet me best doen om niet te flippen door dit arrogante, over het paard getilde kwalletje en Raiola...
Donder maar op, voor jou 10 anderen en waarschijnlijk ook betere!
5 -1
Marcao
Los van Kluiverts gedraai en gelieg: hij is echt nog niet klaar voor het grote werk. Hij wisselt goede momenten af met slechte wedstrijden. Bijvoorbeeld tegen Ebuehi (ADO) werd Kluivert gewoon weggespeeld. Ebuehi was sterker, sneller en Kluivert kwam er niet langs. En als je dit bij een grote club doet (alhoewel, AS Roma...), zit je daarna op de bank. En dat weet hij best.

Dus laat hem gewoon eerlijk zeggen dat hij een transfer moet forceren van Raiola en dat het om het geld gaat. Dán is hij een vent. Nu is hij een over het paard getild jochie met kapsones. Scenario Kishna komt eraan, over 4 jaar bij PEC Zwolle ofzo.
3 -1
Redrum
Ja hij gaat volledig door de mand vallen in het buitenland. Hij is bij Ajax nog lang niet klaar en voor zijn ontwikkeling is het juist goed om te blijven. Maar ja, meneer heeft anders besloten. Want ja, die smeerlappen bij Ajax proberen geld te verdienen aan een toekomstige transfer van een speler die ze zelf jarenlang opgeleid hebben! Hoe krijg je het serieus je bek uit als je Raiola als zaakwaarnemer hebt. De man die kort daarvoor nog schaamteloos 40 % van de toekomstige transfersom eiste van Ajax. Wie gaat het dan alleen maar om het geld? Deze hele zaak voelt gewoon eigenlijk als een loverboy situatie. Het naieve domme meisje (Justin Kuivert) wordt volledig ingepalmd door de dikke harige loverboy (Raiola) en opgezet tegen zijn eigen familie (Ajax).
1 -1
Michelinho
Perfecte vergelijking.
0 -1
CL=5
Haha... dit interview of dat van Sierhuis na het kampioenschap van JA. Ik zou wel weten wie ik volgend jaar liever bij de selectie heb...
3 -1
Amsteraaij
Liever nog vandaag dan morgen verkopen. Wegwezen deze engnek. Ajax z'n club heeft zijn hele opleiding verzorgd. Hem laten debuteren op zn 17e. Een duits international op de bank gezet. Ventje heeft een zeer wisselvallig seizoen gespeeld, met wat leuke acties tegen voornamelijk clubs uit het rechterrijtje. Welgeteld 1 doelpunt tegen een club uit het linkerrijtje. Wil dan zelf de duurst betaalde ajax speler worden en 30-40 procent van zn verkoopprijs opstrijken. Maar nee, het zou Ajax dan om t geld gaan. En dan zo over je club gaan praten waar je zoveel van houdt. Zo lang jij nog moeite hebt met de rechtsback van VVV heb je denk ik nog genoeg te leren hier in NL. Jongen is alle realiteit volledig kwijt. Verkopen en snel aub.
1 0
Bky
Moet toch in ieder geval fijn zijn voor PSV, die kunnen hem over een jaar of 4 voor een laag salaris strikken, want Kluivert "zit helemaal niet te wachten om geld, hij doet het voor zijn ontwikkeling"!
0 -1
FelixjeGassenlicht
Allemaal zo voorspelbaar. Al nadat er deze winter steeds gerekt werd, wist je al dat dit eraan zat te komen. En als club sta je machteloos. Extra zuur voor een club die het van zijn opleiding moet hebben. Vraag is waar je nog voor opleidt met types als Raiola. Lekker laten gaan. En kampioen worden met types als Vander Beek en De Ligt.
0 0
3*stars*3
Donny is een echte maar 1 probleem, De Ligt zit ook bij Raiola...

Ik denk serieus dat die Raiola gewoon een teringhekel aan Ajax heeft want hij heeft al vaak streken uitgehaald.
We kennen allemaal verhalen van Bouy, Kishna, Tete, Malen en nu Kluivert maar hij was al langer bezig.

13-14 jaar geleden was hij er al.
Maxwell raakte geblesseerd en uitgeschakeld.
Bleef lekker revalideren bij Ajax en vertrok transfervrij.

Die gozer is een duivel en stopt niet.
0 0
Redrum
Dat de Ligt zich nu ook laat bijstaan door Raiola valt me eerlijk gezegd zwaar van hem tegen. Misschien dat Matthijs hem alleen gebruikt om het onderste uit de kan te halen, maar het voelt nooit goed als iemand hem erbij haalt. Raiola is inderdaad gewoon een duivel, hoe vaak hij Ajax ook zwart maakt in de media.. Maar ja, Ajax houdt nog steeds zijn mond. Tijd voor een statement over Raiola en zijn praktijken.
0 0
afca95
Laten gaan. Als hij er blij van wordt zodra hij in de JC Arena komt en 50.000 mensen hem uitjouwen prima. Als hij denkt dat hij de volgende Ronaldo is prima. Al geven ze kluivert gratis bij een Ziggo Abonnement weg het zal me een worst wezen. Voor dit soort jongens is geen plek bij Ajax. En wij weten allemaal dat hij dadelijk ergens op de bank van een Engelse laagvlieger beland.
3 0
Redrum
Ik heb het interview op deze vrijdagochtend nog eens rustig doorgelezen en mijn broek is alweer afgezakt. Wat een ongelofelijk schaamteloze en domme uitspraken. Het gaat Ajax alleen om het geld? Hoe krijgt ie het zijn strot uit hahaha, ff serieus man. Sneu om te zien hoe een jochie dat denkt dat hij alles voorstelt volledig in de tang zit bij een dikke manipulerende smeerlap. Hij beseft niet wat hij zichzelf aandoet met deze uitspraken en het is een mes in de rug van de club die hem heeft opgeleid. Hij zal niet gaan slagen in het buitenland en hij zal nooit meer welkom zijn bij Ajax. Als Ajax echt zijn club is en Amsterdam echt zijn stad, dan zal hij hier ooit heel erg veel spijt van gaan krijgen.
3 0
3*stars*3
Ik zei het laatst ook al maar pa Kluivert vertrouw ik ook voor geen meter.
Als voetballer een legend natuurlijk maar als mens ook nooit de slimste geweest en betrouwbaar.

Hij zou Ajax 0-19 trainen en maandje later toch niet want PSG stond klaar.
Fam Kluivert maakt zich alleen maar belachelijk joh.
En over Angela hoeven wij het niet te hebben.
1 0
Redrum
Nee zijn pa en ma helpen ook niet mee nee, dat is een ding dat zeker is. Ik kan hier ook echt niet rouwig om zijn. Dit soort rotte appels moeten snel uit onze selectie. Nooit meer een Kluivert in wat voor functie ook bij Ajax.
0 0
kleinedraaicirkel
Ik kan mij nog wel wat interviews herinneren van Andy van der Meijde en zelfs Ronald de Boer die op hun 18e-19e werden verhuurd aan Twente. Het waren talenten bij Ajax, maar werden door medespelers en de trainer nog flink op hun plek gezet als zij niet hard genoeg werkte. Een verhuurperiode van 1 of 2 jaar aan een wat mindere ploeg opende hun ogen waardoor zij niet alleen harder gingen werken, maar ook betere doelstellingen voor zichzelf hadden neergezet. Zoals meer dan 100 wedstrijden in Ajax 1, zoveel goals per seizoen, zoveel assists per seizoen, nooit meer verzaken naar een 3 of een 4, maar altijd constant een 6-7 spelen.

Kluivertje zou je eigenlijk lekker moeten verhuren aan Almere City ofzo volgend jaar (indien ze promoveren). Lekker laten voelen hoe het is om niet op een luxe stoel te zitten in de kleedkamer maar gewoon een houten bankje. Zelf je eten te kopen en te maken. Hoe het is om iedere keer vernederd te worden en wat voetballen nou werkelijk inhoudt.

Groot talent, maar mentaal totaal niet klaar voor de buitenwereld. Ik zou het mooi vinden als Ajax eens stopt met het opstellen van 17-18 jarige maar de norm weer terugtrekt naar 21...
2 0
Dibbesdeef
Wat een walgelijk ventje. Stuitend interview. Ons Ajax wordt afgefakkeld. En dan wordt het interview afgesloten met de tekst 'al met al was het desondanks een teleurstellend seizoen, ook door het ongeval mer Appie Nouri, een van zijn jeugdvrienden'. Apart dat je dat zo verwoord.

Als Kluivert ook maar 10-20% van de intelligentie van Nouri had, dan wist hij dat hij nu de verkeerde afslag neemt. Ik ben al lange tijd klaar met dit over het paard getilde ventje. Grote strik erom en verkopen. Anders schorsing en boete en jaar lang op de tribune.
3 0
Pingpong
Ik trek deze jongen en zijn domheid niet meer. Wie denkt ie dat ie is. Zal hij echt denken dat hij bij een topclub gaat spelen. En dan na al die jaren zo een negatief verhaal over je club als echte Amsterdamse jongen. Ga je schamen man! Wat ik wel veel lees is dat Ajax zijn eigen jeugdspelers vaak minder betaalt. Als dat zo is dan zou ik dat wel heel slecht vinden. Ik vind dat die meer moeten verdienen dan een buitenlander die nog niets heeft bewezen. Brrr wat een vreselijke jongen. En dan dat juichen met een zoen op het logo. Hoe dom kan je zijn
2 0
MarcoB1971
Tuurlijk wil Ajax geld aan je verdienen. Ze hebben geïnvesteerd in jou en het hele bestaansrecht van een club als Ajax is grotendeels gebaseerd op transferinkomsten. Wij krijgen niet zoals clubs in Engeland en Spanje, honderden miljoenen uit televisiegeld en sponsorinkomsten. Dus ja Kluivert Ajax wil graag wat aan je verdienen.
2 -1
Juichtoon
Sterker nog op dat geld drijven we. Dat is onze lange adem.
3 0
Redrum
Ja ze willen wat aan hem verdienen als hij weg gaat, wat niet meer dan logisch is, maar ze willen ook gewoon nog minimaal een jaar Kluivert in Ajax 1 hebben.
1 0
Daveajax1976
Ik vergelijk kluivert altijd met André Hazes junior!

Als Justin kluivert nou is Justin Jansen had geheten?
Was t een leuk talentje maar meer ook niet ..
En wat dacht je van André Jansen ? Had 1x per week voor 150,- in een cafeetje staan zingen!

Nee Justin en André junior Jullie zullen nooit zo groot als jullie vader worden!
3 -1
Michelinho
André Junior heeft tenminste wél van de fouten van zijn vader geleerd en haalt alles eruit wat erin zit. Kan je van Justin niet zeggen.
0 0
DeWijsneus
Ben geen fan van hem maar zeker eens.
0 0
Pimpie
ja want ik ben al wel 19, heb al zoveel meegemaakt en al zoveel prijzen gewonnen dat ik toe ben aan een nieuwe stap omhoog.
geld is daarin absoluut geen drijfveer.
flinker toch op, naar en arrogant mannetje bah bah bah
3 0
3*stars*3
Probleem is dat hij op papier volwassen is maar in zijn hoofd nog een jochie en nog erger, niet de slimste.
Dat is een zorgwekkende combinatie en daar profiteert Mino van.

Denk dat Mino zelf verrast is, dat hij deze jongen zo makkelijk kon gek krijgen...
2 0
Pimpie
dat ie niet slim klopt helemaal dat is ook wel te merken aan ze doen en laten.
doe rioolrat heeft weer wat geld verdiend.
1 0
Wzawzdb1997
nou mooi verhaal, lekker kort . daag he justin horen je wel over een paar jaar dat je spijt heb en je carriere klaar is
4 0
Tha
Want een schande hoe dit allemaal breed uitgemeten word. Mismanagement van de bovenste plank wederom, het enige wat helpt Ajax nu moet doen is hem nooit meer opstellen, nooit meer 1 wedstrijd spelen, laat hem apart van iedereen trainen. De schaamte moet overheersen bij die jongen. Laat het een precedent zijn voor de rest. Anders is werkelijk het einde compleet zoek.

En zoals al eerder gezegd hier, is rioolrat je zaakwaarnemer, kan je meteen opdoeken. Dit blijft en zal altijd zo gaan met die smeerlap en naïeve jonge jongens.

Wat een schande voor de club die jongen
3 0
Ewald
Vind het ontzettend jammer. Met alle respect maar misschien ook jet beste als hij vertrekt. Vind het jammer als spelers en/of de club elkaar zwart maken. Nergens voor nodig. Los het gewoon intern op en laat roddels gewoon roddels. Hier schiet niemand wat mee op.

Laten we eerlijk zijn. Iedereen wilt in deze tijd zo veel en zo snel mogelijk iets verdienen. Ieders goedsrecht maar maak elkaar daar niet zwart om.
2 -1
Redrum
Het ergste vind ik dat je aan alles kan merken dat Raiola hem hier toe gedwongen/gemanipuleerd heeft. Kluivert gaat nu op een hele vervelende manier weg en hij zal hier zelf ooit spijt van krijgen. Ajax zal op zijn beurt nooit meer iets van Kluivert willen weten. En meneer de dikke slang zal er geen nacht wakker van liggen. Die vent is puur vergif, een gezwel dat zich langzaam aan verspreid heeft binnen de voetbalwereld. Bij meerdere clubs willen ze al niks meer met hem te maken hebben en toch zijn er nog spelers die zich door hem laten inpalmen. En ja sorry dat ik het zeg, dan ben je gewoon een sukkel.
0 0
3*stars*3
Dat is het ergste idd.
Zeg dan gewoon dat je er niet uitkomt met Ajax.

Dat hij vertrekt, ok en dat is jammer want er zit potenrie in deze jongen.
Maar gewoon je smoel houden over de club en niet rest van NL laten meesmullen want je zorgt alleen maar voor meer commotie.
Ajax kan wel wat rust gebruiken na een zwart seizoen als 17/18.

Maar ik denk gewoon dat deze jongen niet beseft wat hij heeft gedaan en dat hij met de woorden van Mino, zichzelf nog belachelijker heeft gemaakt.

Hij had veel om een publiekslieveling te worden maar heeft het zelf verpest...
0 0
Redrum
Ja hij beseft inderdaad niet wat hij gedaan heeft, maar dat gaat ooit nog wel tot hem doordringen. Voor hem is er nu geen weg meer terug. Ik hoop alleen dat als hij eindelijk door heeft hoe dom hij geweest is, dat hij ook zo'n grote mond heeft over Raiola in de media.
0 0
chloorbestendig
Lever vandaag meteen even je Ajaxshirt in, die ben je niet waard, ga maar met een reflecterend hesje aan de kauwgom van de parkeerplaats schrapen, het gaat je toch niet om het geld. Doei !
5 0
Am*dammer
"Ajax wil alleen maar dat ik verleng zodat ze meer kunnen vragen" Ja duhuh.. Natuurlijk wil Ajax dat, daar is niks mis mee.. je krijgt een gratis opleiding tot top voetballer en zodra je iets kan gaan opleveren voor de club dan zijn ze opeens geldwolven en zetten ze je onder druk? Ze geven alleen maar tegendruk omdat ze al weten hoe het rioolrat spelletje gaat.. net als met tete.. zo lang mogelijk de onderhandeling vertragen zodat er nog maar een jaar over is op het contract en dan hoge eisen stellen zoals basis plaats en te hoog salaris om vervolgens voor een fractie van je waarde verkocht te moeten worden door Ajax... en rioolrat pakt fijn achter de schermen paar extra miljoentjes omdat ie weer een groot talent heeft losgeweekt bij Ajax.. En dan zielig doen in de pers dat Ajax zo slecht is en nog even trap na geven dat iedereen weg wil.. de sfeer kut is etc etc.. Maar ondertussen vol blijven houden dat je echt wel wilde blijven maar dat AJax het onmogelijk heeft gemaakt en je uiteindelijk voor je zelf hebt gekozen en je sportieve uitdagingen.. BLA BLA BLA...
12 0
Welja
Tete, dat was de Deja Vue die ik had.

Carbon copy wat er nu gebeurt, inclusief het gejammer van Graiola in de media
1 0
Redrum
Ja maar het wordt nu wel eens tijd dat Ajax gewoon een duidelijk statement maakt via de pers: meneer Raiola is persona non grata bij Ajax. Hij is hier niet meer welkom, in welke vorm dan ook. Hij heeft onze spelers misleid, gemanipuleerd en tegen ons opgezet. Wij wensen niks meer met deze wandelende deegbal te maken te hebben.
2 0
Nouwske
Uit het oog, uit het hart
0 0
KKoossiiee
Hele mooie strik erom, maar wel de hoofd prijs vragen.
Als hij niet weg gaat lekker Boilesen traject.
We hoeven hier niet te speculeren over het intellect van deze jongen, dat lijkt me wel duidelijk.
7 -1
Kikke
Hahaha denk eerder dat jullie te dom zijn om te poepen, wie wil er nu blijven in dit zooitje wat Ajax heet... eerst Jonk eruit gooien, daarna Bosz, Keizer en ten Jag aanstellen.. ik zou ook weg gaan... good for you Kluivert... begrijp het maar al te goed... Ajax wespennest...
0 0
cruijff71
Dat kussen van het logo was dus ook gewoon een loos gebaar. Heeft zich weer helemaal laten inpakken door die riola. Ik heb hem altijd een echte ajax voetballer gevonden en ook gedacht dat het een ajacied was. Heb ik duidelijk verkeerd ingeschat. Als je weg wilt moet je lekker gaan. Flapdrol.
7 -1
KluivertZiyech
Jullie zijn allemaal jaloers.Kluivert en Ziyech hebben het gemaakt en jullie zitten hier achter jullie telefoontje lekker te oordelen maar zelf niks gepresteerd in het leven . We moeten blij zijn met voetballers zoals ziyech en kluivert . Echte straatvoetballers die de top zullen halen . Ze zijn mentaal sterk en trekken niks aan van jullie ZE LACHEN JULLIE UIT ! Paar jaar geleden was Justin zogenaamd niet de nieuwe Patrick . Vele vonden hem niet goed genoeg en nu smeken jullie hem om te blijven. Ziyech heeft heerlijk een paar miljoen op de bank en gaat lekker een wk spelen en heeft niets te klagen . Jullie allemaal met je kritiek moeten nog tot je pensioen gaan werken . Kluivert heeft gelijk dat hij weg wil . Waarom zou hij club liefde hebben als Ajax hem zo behandeld . Supporters duwen Ziyech maar nee Ziyech moet normaal blijven doen . Allemaal stelletje hypocrieten zijn jullie . Een paar hier hebben verstand van maar de rest ! Ik heb een bericht voor jullie DOE IS IETS MET JULLIE LEVEN
1 -18
Michelinho
Dat je ons allemaal op één hoop gooit is tot daar aan toe, maar Ziyech en Kluivert gelijkstellen is een gotspe die je van een Raiola kan verwachten. Waar Hakim overal tot de beste spelers behoort, zo niet dé beste speler is heeft Kluivert nog alles te bewijzen. Van Ziyech kan je stellen 'een man een man, een woord een woord'. Kluivert heeft de boel lopen belazeren met binnen een paar maanden van "ik zit dicht tegen verlenging aan" naar "Ajax probeert me al een jaar te belazeren" te switchen. Ondertussen heeft hij zo vaak het logo gekust dat Ajax zsm op een nieuw logo moet overstappen, omdat dat voor eeuwig bezoedeld is.
1 0
The
Haha kind...
0 0
Bky
Coherent verhaal, sterke argumenten, lekker kort.

Ik zeg, lekker zo doorgaan!
0 0
3*stars*3
Jullie, julie, julie, jullie.
En wie ben jij om veilig achter jouw tel te zitten en te wijzen naar ons?!
Flikker toch op man.
0 0
Am*dammer
hahahaha.. kwart over twee in de ochtend... ga zelf iets doen met je leven! Moet je niet werken morgen? Of ben je al met pensioen? Justin echte straatvoetballer? Die is opgegroeid met miljoentjes van Pa kluivert.. Ziyech mentaal sterk? Maar wel reageren op het publiek en niet meer juichen als ie wel weer eens een keertje scoort.. ja ja hij trekt zich idd niets aan van het publiek.. Ga toch weg man.. steek er nog eentje op en ga lekker verder fifa spelen op je playstation!
4 0
Nouwske
U spant de absolute kroon. Lompste reactie van de afgelopen week. Gefeliciteerd
3 0
DeWijsneus
Morgen nuchter nog eens lezen?
2 0
Ajacied1989
90% van de supporters ziet zowel Kluivert als Ziyech het liefst behouden worden voor AJax. Dat jij jezelf zo enorm opwindt over het kleine percentage dat anders denkt draagt alleen maar bij aan de ophef rondom hun personen. Met andere woorden: Stop hiermee, doe het niet. Het is nergens voor nodig.
0 -1
cruijff71
Haha, alles goed verder?
0 0
Indoorajaxzoon
Ajax heeft alle recht om druk te mogen zetten eikeltje, ga is met je beiden benen op de grond staan, of niet naast je schoentjes lopen samen met die Ratinjeholja! Van naast je schoenen lopen krijg je vieze sokken van Kluivertje

Dankbaarheid is ver te zoeken, en iets terug willen doen voor je opleidingsclub Ajax die niet alleen jou de kans heeft gegeven maar ook je vader, nee daar zal je niet opkomen hé. Daardoor kon je in dat bekende goude wiegje geboren worden ondankbaar kutje! Maar laat je maar lekker uithollen door die Ratinjeholja dan zal je toekomst er prachtige uit zien!

Pfff gast ga je schamen dat je t schirt van onze Godenzonen nog durft te dragen met deze uitspraken! Ajax blijft Ajax niet verlengen is wegwezen! Laterzz
3 0
vvz1917
Wat een flauwe kul... Puur leugens en eigen stoep schoonvegen noem ik dit... Gewoon laten gaan, of anders een jaar op de bank bij Jong Ajax....
2 0
Bep
Echt hoor. Net of hij niet wist dat hij dan weg moest. Dat is al jaren beleid. Kutventje lekker laten banken bij Jong. Heerlijk.
3 0
Cello
Een Kluivert die niet bijtekent kun je dus maar het beste zo snel mogelijk verkopen. Hij is niet meer de toekomst van Ajax en derhalve kan je het je nioet meer permitteren om nog aandacht en energie te steken in Justins voetbal. En verkoop je hem niet, dan om diezelfde reden niet meer opstellen. Dit is wat in het recente verleden keer op keer gebeurde met spelers die niet wilden bijtekenen. Kluivert kan dan echt geen uitzondering zijn.

En verder doen ze hem er ook een soort van plezier mee, want de Amsterdamse achterban kan keihard en genadeloos zijn. Zagen we wel met Hakim Ziyech. Alleen denk ik na deze hele soap, dat de reaktie's op Kluivert nog wel eens heftiger kunnen gaan worden als ze hem wel zouden opstellen.
2 0
Dexy
Wow, hier spreekt gewoon letterlijk Raiola als je deze tekst zo leest. Maar Kluivert is dus simpelweg te dom om tegen die pizzabakker in te gaan. Dus is Kluivert net zo schuldig.

Ineens begin ik toch wel enig respect voor die haarborstel van Feyenoord op te brengen. Vilhena zat eerst ook bij Raiola, maar die heeft zijn verstand gebruikt toen Raiola hem via de achterdeur naar het buitenland probeerde te krijgen. Toen heeft hij Raiola gedumpt. Achteraf een verstandige keuze, want zo kon hij uitgroeien tot een vaste basiskracht bij Feyenoord (hoe irritant ik hem als speler ook vind).

Het is dus wel degelijk een stukje verstand dat je als speler kunt gebruiken, maar blijkbaar heeft Kluivert dat niet.

Ik zou zeggen: de mazzel bij je nieuwe club of anders Jong Ajax, Justin!
6 0
Ozymandias
Ik las ooit op Voetbalzone.nl (in een bericht van een jeugdkenner van Feyenoord) dat Vilhena doorkreeg dat Raoila helemaal niet het beste met hem voor ogen had toen Vilhena’s hem had aangegeven nog even bij Feyenoord te willen blijven omdat zijn moeder ziek was en erachter kwam dat Raoila achter zijn rug om toch bezig was met een transfer voor hem en het verstoren van zijn relatie met Feyenoord (mede door onwaarheden de media in te brengen). Dat toont aan dat Raoila alleen voor zichzelf werkt en zijn “clienten” gebruikt als handelswaar.
0 0
Lagasj
Dat is dus duidelijk van Kluiverts kant.
Nu, als ik Ajax was, dus een jaar banken bij Jong. Nooit meer voor Ajax spelen.
Klaar.
4 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
jonge spelers zijn tegenwoordig snel op hun teentjes getrapt. niemand uit deze generatie kan leren om zich te ontwikkelen uit tegenslagen en kritiek. problemen binnen een club of rondom een trainer horen toch geen obstakel te zijn, ondanks alles gaf elke trainer zijn vertrouwen in hem, en bood ajax hem een contract aan, zelfs al vielen zijn prestaties vaak tegen.
zelfs youness heeft het veld moeten ruimen.

die spelers moeten zich realiseren dat ze zelf er een zooitje van hebben gemaakt, en dat het publiek terecht ontevreden is. en dat gaat zo'n jochie de club aanvallen die vertrouwen in hem heeft, gewoon te kakken zetten, en de schuld afschuiven.

bij mij geeft het de indruk, dat justin al vanaf jongsafaan met geld bezig is geweest, en een beetje de suporters een beetje te vriend probeerd te houden. hij heeft alleen maar genomen en niks gegeven.
ik denk niet eens dat raiola hier achter zit, het zit gewoon in een kluivert. zijn pa sluit zijn cariere af bij psv, altijd maar geld geld geld. het zijn geen clubmensen die kluiverts, het zijn freelancers.
2 -1
diamanti
Niet heel raar toch dat de spelers ook doorkrijgen dat het bestuur wanbeleid voert. Niemand mag weg maar voor de competitie begint is De Ligt, Kluivert, Onana en Neres weg.
0 -5
Cello
Geloof me, dat valt best mee. Het gros van de spelers zal het een worst zijn wat er bestuurlijk allemaal speelt, zolang ze maar netjes hun centjes overgemaakt krijgen, lekker kunnen ballen en liefst daarin succesvol zijn.

Paar jaar geleden stond de halve, misschien wel hele, club in lichter laaie tijdens de Cruijff-revolutie en was er geen speler die daardoor besloot om maar te vertrekken.

Maar als je de publieke opinie voor je wilt winnen, zoals Justin en Mino nu proberen (want getuige alles hier op AS staat Kluivert er niet goed op bij de achterban), dan grijp je alles aan om maar je actie's (niet verlengen) te kunnen verantwoorden.
3 0
Pheadrus
Ryan Gravenberch is nu net 16 geworden. Het zal mij benieuwen of hij tekent of dat hij naar het buitenland gaat zoals Redan dat vorig jaar deed.
3 0
Suarez16_
Moet je nagaan dat als Cerny niet geblesseerd was, Traore niet naar de Afrika cup en El Ghazi niet weg wilde dat Justin waarschijnlijk net 4 invalbeurtjes en een half seizoen o19/half seizoen Jong had gespeeld en nu met alle plezier had verlengd tot 2022. Wijze les om Raiola’s talenten iets slomer te brengen.
6 0
cafeallure
Ha ha ha .....die heeft zijn luier nog aan....
0 0
10Sneijder10
En wel het logo kussen?
Je moet je schamen met je mooie verhalen. Niemand gelooft dit.
Hopelijk speel je voortaan je wedstrijden in de Serie B.
Eng mannetje dat je er rond loopt. Alleen maar een grote bek in interviews. We gaan je niet missen.
Omhooggevallen blaaskaak.
10 0
waynelove
Veel plezier met je basisplek bij de club waar je na een half jaar bank zitten aan verhuurd wordt!
3 0
legendslive4eva
Vies mannetje. Hoop dat ie een toekomst tegemoet gaat die net zo naar is als hemzelf en z'n zaakwaarnemer.
7 0
insectenverdelg
Waarom doen ze eigenlijk dit verhaaltje nog in de media? Denken ze echt dat er nog mensen zijn die het geloven? Eigenlijk zielig om zo jezelf te proberen te rehabiliteren. En t is elke keert t zelfde patroon. Kluivert kreeg zo ongeveer op zn achtiende verjaardag een contract onder zijn neus van Ajax. Dat is meer dan een jaar geleden. Er is nooit, ik herhaal nooit de intentie geweest om te verlengen. Raiola heeft absurse eisen op tafel gelegd die weet dat Ajax toch geen ja zou zeggen. En Kluivert geeft gewacht tot t laatste potje in de woestijn om daarna te zeggen, doe het toch maar niet. En dan nog de bal bij Ajax leggen. Wees een man, en zeg gewoon dar dit vanaf dag 1 t plan was. Alles was show. Elk interview, elke uitspraak, elke actie. Van ik verlies nooit meer van PSV tot het logo kussen. Zum kotsen.
7 0
lekebusch
Komt niet in de media om fans te overtuigen. Komt in de media zodat Mino bij de clubjes die hij warm houdt over Kluivertje kan zeggen:

"Nou Ajax moet hem nu wel verpatsen. Fijne onderhandelingspositie voor jullie, drukt lekker dat prijsje. Vergeet je niet mij dan wel te bedanken met een percentage? Flopt dat ventje, val je er natuurlijk geen buil aan. Bel je mij gewoon weer, heb ik nog wel wat andere euroknallertjes voor je."
4 0
Pheadrus
Kluivert beschadigd zichzelf hiermee. Zijn zaakwaarnemer zou hem ook in de communicatie moeten ondersteunen. Hele slechte zaak.
3 0
Pheadrus
Een verhaal vol tegenstrijdigheden van de kant van Kluivert. Elke speler moet inschatten bij welke club en in welke competitie hij het best tot zijn recht komt. Sanchez besloot (na uitschakeling CL) dat hij naar Tottenham wilde. Dat spreekt hij uit, dat vinden wij jammer maar dan maak je een deal en ga je verder. Ziyech stelt zich op dezelfde zakelijke manier op.

Als Kluivert zegt dat hij wil blijven (omdat hij het best tot zijn recht komt bij Ajax volgend jaar) dan moet je er uit kunnen komen. Maar Justin zal toch begrijpen dat Ajax niet een heel jaar in hem gaat investeren om hem vervolgens gratis de deur uit te zien gaan? Viergever gaat wel gratis naar PSV, maar dat is een heel ander verhaal. Die is 28, heeft vier jaar zijn stinkende best gedaan voor Ajax en heeft nog geen "klapper" van een transfer gemaakt. Die gun je dat ook al had je hem liever naar het buitenland zien gaan.

Kluivert mag nu zijn contract uitdienen en volgend jaar voor niets weg maar dan gaat Ajax niet meer in hem investeren dus bank zitten bij Jong Ajax en alleen trainen. Beter is dat hij een nieuwe club zoekt. Hij beschadigd zichzelf door Ajax te verwijten dat het alleen om geld gaat. Zijn vader zou hem dat toch echt moeten kunnen uitleggen.
5 0
S_020
Wat zegt ie nou eigenlijk?!
4 0
Joseph
Kluivert is veel te dom om de verhaaltjes van Raiola goed te herhalen in de media.
2 0
je
Overmars Moet echte talenten een 5 jarigen Kontrakten laten tekenen voordat ze debuteren oplopend elk jaar met salaris echte talenten praat ik over .
2 0
Pheadrus
Met 16 jaar mag je voor maximaal 3 jaar vastleggen is wettelijk bepaald. Bij 18 mag je verlengen zonder bepalingen.

Het is niet in belang van Ajax om de ontwikkeling van talenten te temporiseren. Maar je moet talenten als Kluivert voorhouden dat als ze op de dag dat ze 18 worden niet bij tekenen dat ze direct woorden teruggezet naar Jong en op de bank zitten, afwachtend op een transfer.
1 0
b.hulshof
hoogste tijd om een linksbuiten te halen want ALLEEN bande op die plek is niet voldoende. Johnson is net als Justin niet rijp genoeg voor de basis.
4 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
mijn mening blijft. ongeacht de leeftijd.
dat als je alleen goed voetbal kan spelen bij motivatie, maar er geen innerlijke motivatie is om iig constant te kunnen spelen, en andere op zijn minst beter te laten spelen, je dan nooit een grote voetballer word.

ik ben echt geschrokken van het verschil tussen ondergrens en bovengrens bij kluivert.
daar zit echt een te groot verschil tussen.
hij is nog erg jong ik weet het, maar hij heeft bepaalde kwaliteiten die er wekelijks in een of andere vorm altijd uit moeten komen, in deze zwakke competitie.

denk niet eens dat je veel kwaliteit inlevert, aangezien youness vorig jaar op papier een minder texhnisch begaafde spelers was, met mindere stats, maar ajax wel beter liet spelen, ook al had youness soms zijn dag niet.
verschil? motivatie en inzet. youness had geen aai over zijn bol nodig, hij was altijd getergd om te winnen.

ik wou dat elke ajacied die eigenschap had, zoals bv robben, sneijder etc. eigenlijk zijn we erop achteruit gegaan. maar je kan er niet op selecteren, het overkomt je. je hebt een verwachtingspatroon maar eigenlijk had je kluivert soms moeten wisselen.
4 0
Redrum
Dit hele zaakje stinkt.. naar pizza. Domino Raiola strikes again. Weer verwoest hij de carriere van een talent en niemand die er iets aan doet. Ik troost me met de gedachte dat jongens die zich laten inpalmen door die gluiperige deegbal simpelweg te dom zijn voor Ajax 1.
4 0
Amsterdamsetrots
Kom op, als het je om het voetbal gaat teken je toch juist bij?! Wees blij dat Ajax wilt dat je bijtekend, zo geweldig speelde je de laatste tijd namelijk niet. Je wil gewoon blijven en dan volgend seizoen gratis de deur uit viespeuk.
2 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Die Overmars snapt die het nu echt niet???? Het is nu wel duidelijk na alle interviews na het kamp Raiola. Man man man! Doorschakelen SVP
2 0
Ricbun
Ik ga mijn interesse in alles wat ook maar iets te maken heeft met de persoon Justin Kluivert niet verlengen.
6 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
doeiiiiii, doe, doe doe, doe doe doe doe doeiiiiiii

dat nummer van hazes.

mogen ze opzetten bij zijn afscheid,.
0 0
Simon1
Doei!
2 0
AFCA0492
doei doei
2 0
MankeNelis
Ben benieuwd waar die drilpudding zijn pupil gaat stallen.
4 0
Redrum
Welke club heeft de zachtste bank?
0 0
Amsteraaij
Jammer. Heel jammer. Maar kennelijk zit er niet de juiste kop op. Heel snel opbokken nu.
3 0
talent020
heel gauw wegwezen Kluivert, wat heb ik me vergist in hem zeg, met zijn clublogo kussen, om te kotsen gewoon, zie dan liever iemand als Babel gehaald worden ipv Kluivert, naast zijn voetbal kwaliteiten ook echt iemand die wel oprecht met Ajax is
6 0
Bjorn
Kop overduidelijk gek laten maken door de zaakwaarnemer. Dat Overmars zijn contract wil verlengen is meer dan logisch vanuit meerdere opzichten. Als hij dan roept dat het alleen om geld gaat, terwijl hij zelf voor het geld wil gaan in het buitenland... krankzinnig.

Ongelooflijk dat je dit gaat roepen nadat je eerst drie maanden lang het logo loopt te kussen na ieder doelpunt.

Wegwezen.
4 0
3*stars*3
Die gast is te dom om te poepen en ook in de war en dan krijg je dit.
Waarschijnlijk ligt hij in zijn bedje en staart hij naar het plafond want het moet ergens wel knagen bij hem.
Middelvinger opsteken naar de club, die jaren in jou heeft geïnvesteerd.
Wat een egoïstisch en ondankbaar jong is het toch ook....

Over Mino is er al veel gezegd en geshreven.
Zijn bankrekening lacht binnenkort weer.
5 -1
ajaxminimax
Wat heb ik me vergist in jou, Justin. en bedenk wel niemand gelooft dit soort verhaaltjes, aangezien er altijd gejank is met spelers bij die vieze gore pizzabakker. Je had een mooie carriere in vooruitzicht, maar je gaat de kant op van Bouy. Ik wens je tenminste weinig succes in het buitenland. Heb het helemaal gehad met dit soort pleurisventjes. Hij mag Ajax op zijn blote knietjes bedanken. Vuile geldwolf
7 0
ARUCAMBA
lekker slim, nu blijven er nog 2 opties over, verkocht worden, voor een flink bedrag natuurlijk, geen commissie voor raiola of een jaartje u 19 op de bank
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
gaat een speler worden met ups en downs.
half jaartje aardig voetbal bij een mooie grote club, daarna een terugval een zwak tweede jaar, veel banken en kritiek, en dan verkocht worden aan een zwakkere club en zo gaat die negatieve spiraal verder.

en op zijn 27e als zijn cariere is mislukt, ziet hij zijn veel sympathiekere broertje shinen bij barca. afgunst. ellende, teleurstelling.

hier begint de ellende. op 17 mei 2018

doodzonde.
6 0
A-west
Te bizar voor woorden. Deze snotaap die nauwelijks zijn eigen naam kan schrijven. Waar haalt deze arrogante druiloor de moed vandaan. Voor de camera is het gewoon een lagere school knulletje
die nauwelijks iets gepresteerd heeft. Geen energie meer in steken. De hoofdprijs op zetten. Wordt dit niet betaald dan knikker hem maar naar Jong Ajax. Dat straalt deze zichzelf overschatte speler ook uit.
6 0
EersteAanname
Ik word met de dag zieker van de walgelijk respectloze houding van dit pleurisventje. Hoe krijgt hij dit soort teksten uit zijn mond. Lekker verkopen, prima deal als je hier 10-15 mln. voor vangt.
6 -1
MickS
*met stomheid geslagen is na het lezen van deze domme en kortzichtige zienswijze van dit jochie...

Nog veel te onvolwassen in zijn spel (en koppie) om te slagen in het buitenland. Zou mij in ieder geval ten zeerste verrassen als hij er gelijk staat, aangezien hij hier al onzichtbaar is tijdens veel wedstrijden.
4 0
AjaciedMike
Poeh.. zelfs Heiko Westerman en Lamprou hebben nog meer respect voor AFCA AJAX!!
7 0
DeWijsneus
Ajax heeft overigens in reactie aan de Volkskrant aangegeven dat Tottenham navraag heeft gedaan, Ajax is er verder niet op in gegaan. Dus Kluivert is ook gewoon aan het liegen. Heel snel lozen dit vervelende pestventjes.
7 -1
Ajax4proud
Ik denk niet alleen dat het om geld gaat maar ook de hele heisa om de trainers.. We zullen zien wat dit gaat brengen.
1 -1
didierajax020
Bosz voor de komende vier jaar. Spelers ook tevreden mee gok ik.
2 -1
AjaciedMike
Heb heel veel respect voor de Frank de Boer als Ajacied enz maar heb zowaar bewondering voor die man gekregen! Peter Bosz is mijn favoriete Ajax trainer sinds Morten Olsen
1 0
MankeNelis
Dit is een geënsceneerd interview. De regel voor een ieder bij 1 jaar contract; verlengen of wegwezen. Natuurlijk gaat dat om geld het is betaald voetbal. Luister maar naar die pizza calzone knuppeltje.

Een kneelbare ziel voor een gehaaide bakker.
6 0
diamanti
Die regel wijkt Ajax ook vanaf als het hun uitkomt. Rare regel ook een contract is een contract, mijn baas laat mij ook gewoon werken als m’n contract afloopt.
0 0
johan_afca
Met pijn in mijn hart moet ik concluderen dat deze jongen niet bij Ajax past. Zijn instelling is echt niet oké. Ik geloof zijn versie van het verhaal ook niet helemaal, ik vrees dat er hem een hoop is aangepraat. Ik had hem slimmer ingeschat.
8 0
Heiko
Er zal misschien een kern van waarheid inzitten. Neemt niet weg dat je je niet zo uitlaat in het openbaar over een club die je zegt lief te hebben.
1 -1
afcamuc
dus omdat het je om voetbal en niet om geld gaat zijn je eisen; de grootverdiener van de selectie worden en 40% van een transfersom krijgen? belachelijk mannetje, gewoon een ontzettende teleurstelling. jaartje laten banken
3 0
JHM
Ãls hij 25 miljoen opbrengt, dat geld direct investeren in Pavon. Dan gaan we er enkel op vooruit!
1 0
afcasven1995
Dan ga je er vierdubbel op vooruit. Heb je gelijk de beste speler van de Eredivisie binnen. Helaas niet realistisch. Ajax heeft Magallan genoeg bekeken dus hebben ze Pavon ook gezien.
3 0
JHM
Ik ben ook bang dat Pavon niet naar de Eredivisie wilt, en eerlijk gezegd is hij daar ook te goed voor. Die maakt waarschijnlijk een transfer naar een Engelse (sub)topper.
4 0
DeWijsneus
Sfeer verziekt? Jeugdvriend Appie? Hoe durft hij er nog mee te schermen zeg. Hij is nooit bij hem wezen kijken! Flikker op met dit jong zeg. Zielepootje in de slachtofferrol. Lekker laten rotten op de tribune voor een jaar. Mag wat kosten maar heerlijk signaal naar de Raiola jeugd.
9 0
diamanti
Beetje kansloos om te doen alsof het makkelijk is om bij hem langs te gaan. Laat zo’n jongen dat zelf beslissen.
0 -1
DeWijsneus
Makkelijk? Hij loopt daar zelf mee te pronken. Als je 18, 19 bent, dan moet je beseffen wanneer je je verstand moet tonen. Meneertje loopt rond in een bubbel. Natuurlijk is zoiets moeilijk maar hij kan het wel weer als excuus gebruiken. Weinig verstand in die jongen. Jammer, zeker goede voetballer.
0 0
Joseph
Schaamde zich waarschijnlijk, Appje was een echte Ajacied, Justin een rat die Ajax het mes in de rug steekt om zelf wat centen binnen te halen voor zijn criminele moeder en malafide zaakwaarnemer.
2 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
is ie echt nooit geweest!!???

jesus, schandalig man, dat zegt idd veel over iemands karakter.
1 0
DeWijsneus
Meerdere artikelen van te vinden online waar hij het zelf aanhaalt in interviews.
0 0
afcasven1995
Ajax zorgt je hele leven voor je opleiding, laat je debuteren op je 17e, en geeft je een basisplaats boven een Duits International. En dan krijg je dit ervoor terug.

Iets zegt me dat Kluivert z’n laatste interland voor het Nederlands elftal heeft gespeeld.
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
nah nationaal belang gaat voor alles, als je niet om hem heen kan moet je hem gewoon oproepen.
dit is iets tussen de club en de speler.
zolang hij maar niet disrespectvol naar oranje/ bondscoach is.
1 -1
afcasven1995
Ik bedoel eigenlijk dat hij gaat mislukken in het buitenland en niet meer in de picture van de bondscoach komt, zie Riedewald en El Ghazi enz.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
daar ben ik echt net als jou 100% van overtuigd.
die word daar gewoon neergeknuppeld als oud vee.
kluivert kan in de eredivisie nog niet eens een constant nivo spelen.

ik vind het wel heel jammer man.
2 0
ARUCAMBA
ik zou lekker naar juventus gaan justin, stabieler krijg je ze niet justin, vraag maar aan bouy
2 0
WantAmsterdam
Wat een domme jongen zeg... hij was nooit een groot talent maar toch heeft hem Ajax op ze 17 laten debuteren, zoveel in hem geïnvesteerd, en nu denkt hij serieus dat hij, alsof het niets is, gratis weg mag gaan?? Wat een arrogant ventje zeg... Een jongens, Raiola kan echt niet meer die kan gewoon de ***** krijgen, sorry maar heb echt zo’n hekel aan die man
2 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
begrijp niet waarom die jongen niet bijtekend, ajax moet ook meewerken aan een mooie transfer, daar heb je in een goede sfeer twee partijen voor nodig.
1 0
Joseph
Hahahaha, Kluivert is echt veel te dom om dit soort verhalen van Raiola naar buiten te brengen.

Kluivert wilde een top salaris en een percentage van de transfersom, nu hij dat niet krijgt gaat het Ajax om het geld..

Wegwezen met deze jongen, als er niet genoeg geboden wordt ga ik ontzettend genieten van zijn zure gezicht op de bank bij jong Ajax!
6 0
Keizer020
Opdonderen, heeft niks bij Ajax te zoeken
8 0
Heiko
Kluivert denkt zeker dat het bij andere grote clubs allemaal soepeltjes verloopt. Kijk naar Borrusia Dortmund, die verslijten ook heel wat trainers in korte tijd. Welkom in de grote mensenwereld Justin.
3 0
Juichtoon
Ach ga toch weg Justin. Je bent nooit van plan geweest bij te tekenen en verslijt me niet voor gek.
Je handelt net zoals je vader en weet niet hoe snel hij weg moet gaan uit Amsterdam. Ik wil de naam Kluivert niet meer in verband gezien worden met Ajax.
10 0
AFCAViper
Patrick heeft gezegd dat hij moet blijven. Zegt genoeg over hem dat hij niet naar zijn vader luistert die toch een aardige carrière heeft gehad. Justin mag blij zijn als zijn carrière al half zo goed is.
2 0
Juichtoon
Waar staat dat? Lijkt me zand in de ogen van de Ajax supporters vd familie Kluivert. Zo van eigenlijk willen we blijven hoor.
0 0
AFCAViper
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/810392/kluivert-als-hij-vandaag-al-zou-vertrekken-bij-ajax-wordt-het-lastig-voor-hem-.html
0 0
The
Pa heeft toch 3 jaar in het eerste gespeeld.
1 -1
OuweDibbes
Pa Kluivert tekende zijn voorcontract al 1 jaar voordat hij uit zijn contract liep. In Cafe frankendael waar mijn oom toentertijd de eigenaar van was. Net zo onbetrouwbaar..
1 0
Ajacied33
Cafe Frankendael op de Middenweg? Grappig,heb daar vroeger best vaak wat gedronken. Ik stond net aan de overkant toen een gast daar werd geliquideerd,ben zijn naam kwijt. (Geheel off topic)
0 0
Juichtoon
Het laatste jaar met enorm veel tegenzin waarin hij zelfs z'n shirt wegsmeet. Het eerste jaar was hij wisselspeler. Dus eigenlijk 1 jaar met aanloop en een afloopjaar.
1 0
Toon meer reacties