[Update] Bandé traint alvast mee bij Ajax

sammekors, 23-04-2018 om 15:10, 47392 views, Nieuwsblad, De Telegraaf, Ajax | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-aanwinst Hassane Bandé zal aankomende maandag voor het eerst een groepstraining ondergaan bij Ajax. Dat meldt David van den Broeck, journalist van het Belgische Nieuwsblad.

In principe is Bandé pas vanaf het seizoen 2018/2019 Ajacied, maar zijn huidige club KV Mechelen degradeerde een maand geleden al uit de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Daardoor zit zijn seizoen er al een tijdje op.

Bandé werd op 4 december van het vorige jaar gecontracteerd door Ajax. De Burkinees tekende toen een verbintenis die ingaat op 1 juli 2018 en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2023.

Update - 08.45 uur (21 april 2018)
Ajax heeft tegenover De Telegraaf bevestigd dat het inderdaad de bedoeling is dat Hassane Bandé zich maandag op De Toekomst gaat melden. De Amsterdamse club maakt op dit moment het papierwerk in orde en hoopt nog dit weekeinde op groen licht. Het seizoen van Bandé zit er door de degradatie van KV Mechelen al een langere periode op en Ajax wil dat de aanvaller fit blijft. Het is nog niet bekend bij welk elftal hij gaat aansluiten. Door zijn vervroegde komst kan Bandé alvast wennen en kennismaken met de mensen op De Toekomst.

Update - 15.15 (23 april 2018)
Hassane Bandé heeft maandag, zoals de bedoeling was, voor het eerst meegetraind bij Ajax. De Burkinese aanvaller, die officieel nog enkele maanden bij KV Mechelen onder contract staat, mocht meedoen bij het eerste elftal van de Amsterdammers. Het seizoen van Bandé was door de vlugge degradatie van zijn club al heel vroeg klaar, waardoor de weg naar Amsterdam extra snel vrij was. Via Twitter deelde Ajax enkele foto's van de eerste training van de kersverse Ajacied.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ziet er niet uit zoals die gozer speelt, ik weet niet waar die scouting naar heeft zitten kijken.
zo ongelofelijk veel dom balverlies, en zelf zijn acties zien er lomp uit. wat dat betreft selecteerd ajax weer naar beneden.

denk niet dat hij lang bij de selectie zit, eerder jong ajax.
1 0
mistermiyagi
Gelijk laten verhuren aan een Heerenveen..

Dit is dus geen kwaliteit, zelfs de fan's uit Belgie lachen Ajax uit.. 9 miljoen.. :(
2 -4
Dennis1964
Wat een mooi leven hebben sommige Ajax supporters toch. Of geboren negatievelingen, de ZEIKERS, DE FLUITERS. OPROTTEN
2 -3
Dennis1964
Wat een mooi leven hebben sommige Ajax supporters toch. Of geboren negatievelingen, de ZEIKERS, DE FLUITERS. OPROTTEN
2 -3
Dennis1964
Wat een mooi leven hebben sommige Ajax supporters toch. Of geboren negatievelingen, de ZEIKERS, DE FLUITERS. OPROTTEN
1 -3
Ajaxvooraltijd
Wat zit iedereen nou weer te lullen over zijn "te dik zijn". Alleen zijn hoofd in net een ballon voor de rest zoals je op de laatste foto kunt zien is zijn lichaam juist vrij iel zoals Cassierra.
4 -2
Pressievoetbal
Veel gelul van te voren, laten we het gewoon maar zien.
2 -1
Pierre Heno
"..alléz sunne 'n paar zakske frietekes in den week.........da mot toch kunne nie ?! "
3 -1
Synzo
aldus Michiel Kramer....
1 0
Pierre Heno
Kroketje Kramer bedoel je
0 0
Afca85meer
Genomen met een bolle lens....?
0 -1
Amp
Hahaha hoe sommigen beter ff naar de specsavers kunnen, gaan ze bande te dik noemen. Als die jongen nog meer af gaat vallen, dan kan je vliegeren met hem... Is gewoon prima getraind zoals op veel foto's te zien is.

Benieuwd wat die jongen gaat kunnen brengen. Ook wel lekker om een concurrent voor kluivert te hebben, als die uberhaupt nog blijft. Hopelijk wringt dit technische staf niet alle frivoliteit uit die jongen, maar mag die lekker gaan voetballen en het ongelijk van Aadje en Boskamp bewijzen.
3 -2
Verthongen
Hoop dat dit verrassend goed uitpakt!
Kunnen wel wat aanvallers gebruiken.
Gaan het zien in de voorbereiding.
6 -3
sirfugy
Ik heb juist heel veel vertrouwen in deze gast. Beetje type Traore (iets minder in dribbelen wel) maar hij schiet de ballen beheerst op goal in tegenstelling tot Traore die de ballen altijd het stadion uitschoot.
5 -2
Pierre Heno
Ja die Traoré...wat was die slecht hè?! man man ..ondanks hem hebben we toch nog de EL finale gehaald! ...Bertrand zorgde er bijna in zijn eentje voor dat we in de die finale kwamen, samen met Sanchez en Onana. Wat hadden wij een geluk dat hij niet iedere kans (die hij doorgaans ook nog zelf afdwingt!) er in schoot want anders had hij inderdaad never nooit bij Ajax gespeeld maar bij Real of Barca. Bij Lyon zijn ze maar wat blij met hem en hij scoort bijna wekelijks. Niet zo'n slappe klompetitie als de kleredivisie waar kleutertje Kluivert de eerste de beste back nog niets eens voorbij komt. Bandé kan met zijn huidige fysiek beter eerst een seizoenhelft aansluiten bij Ajax 1 Dames. Dan kan hij daar eerst rustig bevallen van een paar kilootjes vetweefsel en vervolgens weer aansluiten bij de Ten Hag Boys.
1 -5
sirfugy
Hallo Pierre, sorry dat het overkomt alsof ik Traore niks vond/vind. Ik vond het schitterend om hem vorig jaar bij Ajax te hebben en ik heb echt van hem genoten. Ik had hem er graag nog bij gehad. Hij is er inderdaad mede verantwoordelijk voor dat we het vorig jaar zo goed deden. Ik heb verder niks op hem aan te merken, alleen afwerken was zeker wel een dingetje bij hem, of vind jij van niet? Als hij dat ook nog kon, speelde hij zeker op een nog hoger niveau dan dat hij nu doet.
1 0
chrisjuhhh
Bande kan wel eens belangrijk worden voor Onana hoe gek het ook mag klinken .

Een heerlijk target speler en snel , want als die gisteren had meegedaan tegen feijenoord of AZ man dan was hij de straaljager en zei de propeller vliegtuig
1 -1
Redrum
Oh nee he, onze nieuwe aanvaller oogt een beetje te dik. En hij moet over drie maanden waarschijnlijk al zijn eerste officiële wedstrijd gaan spelen!
4 -3
Bky
Oei, Bandé is toch geen vrienden met "kroketje" Kramer? Gezien zijn pens lijkt dat er wel op.

In ieder geval genoeg tijd om dat er af te trainen :).
5 -6
BennJii020
Bande dik? Wtf volgens mij niet hoor
2 -2
RaynoFischer
Heeft best wel een bolle kop op die foto's en misschien is het zijn houding of bouw, maar op lijkt hij ook wel een buikje te hebben, ziet er niet fit uit
5 -1
Michelinho
Was jij dat niet die Eiting ook te dik vond?
0 -3
RaynoFischer
Nee, heb dat zover ik weet nooit gezegd
1 0
Michelinho
Ok my bad. Was iemand die maar bleef herhalen dat Carel het fysiek van een puber die te weinig beweging kreeg had.
0 0
Vlieske
Is dat bande of genero zeefuik?
4 0
marco1972mb
Het afktaken is al weer begonnen.....die jongen is nog geen dag hier
5 -1
vincent_DV
Haha echt he, Ondanks dat hij een tijdje niet gespeeld of getraind heeft, kan dit toch echt niet of wel? Je kan toch niet zo aan komen schijten bij je nieuwe club... Als ik ten Hag was had ik gezegd: Sluit jij eerst nog maar even bij Jong Ajax aan..
2 -4
Michelinho
Kijk nou even goed naar zijn lichaam en niet naar zijn hoofd.
1 0
vincent_DV
Ik vind juist dat hij een dikke pens heeft... Vooral op de eerste foto is dat goed te zien. Kan zijn dat ik het mis heb hoor. Maar het lijkt in ieder geval wel zo.
2 -2
Michelinho
Lijkt zo door hoe dat shirt zit en de schaduw. Op de tweede foto zit het zelfs strak om zijn schouders en los rond z'n middel,.
2 0
vincent_DV
Oke, in dat geval neem ik mijn woorden terug.
0 0
KajanoKlaassen
Off-topic:

Er vanuit gaande dat Ajax tweede wordt, wanneer speelt Ajax dan de 1/2e voorronde Champions league?
0 0
sammekors
Ajax stroomt als het tweede wordt in in de tweede voorronde, die plaatsvindt op 24 of 25 juli 2018 (heenwedstrijd) en 31 juli of 1 augustus 2018 (terugwedstrijd). Loting is op 19 juni.
2 0
Gerard36
klopt het verhaal dat als je de tweede voorronde winnend afsluit dat je dan geplaatst ben voor de groepsfase Europa league?
0 0
afca87
Ja
0 0
AFCAsphere
Sinds wanneer is dat zo? Voorheen was je toch pas zeker van EL groepsfase deelname als je de play-offs van de CL bereikte?
0 0
Gerard36
Dank je, goed nieuws
0 0
KajanoKlaassen
Bedankt!
0 0
Jappindo
hij is dik
1 -1
Michelinho
Alleen zijn kop.
1 0
RaynoFischer
Welkom, maar mag wel ff flink trainen, heeft duidelijk van zijn vakantie genoten :p
1 0
michaellaudrup
Denk dat Ajax snel werk moet maken van Victor Bobsin, die aanvallende middenvelder van Cremio, is die goed zeg. Die word beter dan Ziyech.
5 0
Dexy
Bobsin is officieel een controleur, zou dan eerder Schöne moeten vervangen.

Niettemin zou ik het doen! Zeer groot talent met een ontzettend goede linker. Bovendien wordt Schöne ook steeds ouder en is de kans groot dat hij na komend seizoen gaat stoppen bij Ajax.
7 0
noahdepoah
Miskoop, ik hoop dat ik het mis heb maar ben totaal niet onder de indruk van wat ik op YouTube langs heb zien komen. Jammer want voor die 8 miljoen had ik gewoon liever voor 4 spelers voor twee jaar het salaris wat opgeschroefd, De Jong, de Ligt, van de beek en Onana.
1 -9
chrisjuhhh
Ga eens na een stadion scheel meer dan youtube
0 0
Bky
Goed verhaal, hier doen we niets mee.
0 0
Luie
Ajax geeft gelukkig geen contracten van 2 jaar
0 0
Michelinho
Oké, de mening van de volgende YouTube-scout hebben we ook weer gehad.
8 0
EVH
Als Ten Hag hem maar niet aan bande gaat leggen.
1 -2
gi0vanni
Dat doet hij niet want ze hebben goede bande. o.0
0 0
gi0vanni
Mooi zo, Ajax kan wel een speler gebruiken met snelheid. Nu Younes klaar is bij Ajax en Kluivert nog niet getekend heeft mogen er wel wat buitenspelers bij. Ben ook wel benieuwd of Nunnely aan de voorbereiding mee mag doen. Of is die er nog niet klaar voor?
0 0
Mikes
Die is er nog lang niet klaar voor, zal der denk ik ook nooit klaar voor zijn.
0 0
chrisjuhhh
Gebaseerd op ???
0 0
Lagasj
Azor Matusiwa naar 1
1 -1
AFCA.
Bandé/Kluivert - Dolberg - Neres
Frenkie - Donny
Aankoop
Tagliafico - Wöber - De Ligt - Aankoop
Onana

Met de buitenspelers in de half space. Dus centraler gepositioneerd. Dat kunnen ze alle 3 prima.
Frenkie met Donny erachter. Dan een goede voetballende 6 kopen. Al geef je er 15 miljoen voor uit. Een goede rechtsback halen die sterk aan de bal is.

De rem eraf bij Ten Hag en knallen volgend jaar!
0 -2
chrisjuhhh
Bandé kan overal spelen voorin .
Is supersnel , 2 benig en behoorlijk technisch .
Een sortiment Traoré
1 0
ST
Goed idee man. Een selectie met 4 rechtsbacks. Of wilde je eerst Orejuela en Veltman verkopen?
1 -2
trodat4030
Al heb je 12 rechtsbacks, als er geen een voldoet, kan je er beter een halen die wél voldoet toch? Wel moeten er dan een hoop in de aanbiedingenbak, maar dat is niet anders.. Achteraf kun je wel zeggen dat de scouting/TD 2 verkeerde backs heeft gehaald, maar dat doet niets af aan het feit dat je er 1 moet halen die voldoet. Anders moet je halverwege de wedstrijd weer vd Beek daar neerzetten :s
2 0
GerardAjax26
En als de nieuwe rechtsback na 5 wedstrijden ook niet bevalt, kopen we er gewoon nog eentje zeker!?
0 -4
trodat4030
Volgens mij zeg ik dat we er 1 moeten halen die wél voldoet... Staat er vrij duidelijk toch?

Als jij 5 paar schoenen hebt en die zijn allemaal 3 maten te klein, blijf je er dan op doorlopen of ga je schoenen kopen die wél passen? Of koop je dan wéér schoenen die 3 maten te klein zijn?
5 0
michaellaudrup
Marcie wel.
0 0
Gerard36
als linksbuiten kan hij nooit minder zijn dan Kluivert zoals die momenteel speelt.
4 -3
liefhebber1
Afgelopen donderdag bij Ajax VVV geweest.
Ik wil even kwijt dat ik mij gestoord heb aan 2 zaken.

Allereerst snap ik het niet dat een klein deel van het publiek zich in de beginfase tegen Ziyech keerde. Hakim liet afgelopen donderdag zien uitstekend te kunnen voetballen.

Ten tweede moet Kluivert zich echt schamen. Hij loopt als een keizer over het veld. Wat een arrogantie straalt deze gozer uit. Hij loopt overal, behalve waar hij moet lopen.

Ten Hag....zet Kluivert eens rechtsbuiten , laat hem een mannetje passeren en laat hem een goede voorzet geven. Dat moet zijn taak zijn.
Niet de verdwaalde linksbuiten, welke overal loopt, behalve linksbuiten.

Oja......nog een puntje.
Houdt het veld alsjeblieft eens breed. Onze buitenspelers lopen continu naar binnen. Zo win je nooit een wedstrijd. Houdt het veld breed. Zo creeeer je ruimte voor je medespelers !!!!!
7 -5
waayop
We hebben toch wel van VVV gewonnen? Overigens met je eens dat Kluivert nog weinig evenwichtig is. Afgelopen donderdag precies nul keer zijn man voorbij gekomen.
3 0
MisterAFCA
Het uitfluiten is echt verschrikkelijk! Helemaal als het echt op de man gericht is. Ik snap het een heel klein beetje als er een enkeling fluit na 6 verkeerde ballen over 5 meter. De lat mag best hoog liggen bij Ajax. Kritiek geven mag. Maar wat er bij Ziyech gebeurt is echt buiten alle perken. Ik zit zelf op zuid 1 en de groep die fluit (het kan ook niet anders) zijn die tien punters uit het oude 410. Ze zijn ook behoorlijk op hun plaats gezet door de oude garde F-side. Dit werd met luid gejuich ontvangen op het vak. Die domme varkens uit 410 stonden echter wel te schelden en vingers naar ons op te steken omdat wij Ziyech wel toejuichte. Dit zijn dezelfde gasten die onze club te schande zetten wereldwijd met hun vuurwerk en verschrikkelijke gedrag! Lekker het stadion uitgooien en er nooit meer inlaten!
8 0
ST
Ik wist het dat het niet de oude garde kon zijn. Zat 410 maar lekker bovenin in de hoek. Dan kon je het makkelijker onderscheiden waar het vandaan komt.
0 0
AFCAsphere
Je bedoelt dat Dani en de rest van dat groepje Ziyech uit zaten te fluiten en 'rot op' scandeerden?
0 0
Ajax#1900
Kluivert bakte er vrij weinig van op rechts hoor. Sinds hij op links staat heeft hij 8 doelpunten gescoord. Maar wat mij betreft mag hij ook best eens banken of 60 minuten spelen. Neres is veel verder op de andere kant.
3 0
Knalpot
Er is ook niks op tegen om ze af en toe te switchen tijdens de wedstrijd, maakt je onvoorspelbaarder en de verdedigers moeten steeds weer anticiperen wat dikwijls verwarring zaait.
0 0
Dexy
Tja, eigenlijk heeft 'tactisch wonder' Ten Hag hem gewoon misbruikt in die 3-4-3 met vierkant op het middenveld. In dat systeem is het noodzakelijk dat 1 van je vleugelspitsen actief de flank verdedigt en ook meedoet met de restverdediging op omschakelmomenten (zie 1e goal Seuntjens, waar Kluivert helemaal in de restverdediging staat).

Dat Ten Hag deze verschrikkelijke tactiek bedenkt en Kluivert daarvan het primaire slachtoffer is, daar kan Justin zelf niks aan doen.
1 -1
Knalpot
Kluivert is vanwege zijn snelheid gewoon 1 van de cv's hoor bij corners, moet gewoon de afvallende bal afpakken en eventuele counters eruit halen.
0 0
Frevo
Bij Bozs begon het druk zetten ook bij Younes. Dus wat is je punt?
2 -1
Turbo
Younes speelde niet als linksback. Dat is zijn punt. Kluivert speelde gewoon als een soort van wingback, volledig in dienst van het systeem.
2 0
BrandjeXL
Wat een onzin verkondig jij zeg. Je gooit er wat trainerstermen in en probeert wijs te doen maar Justin is alleen met zichzelf bezig en moet eens heel snel op zijn plek worden gezet.
0 -2
Turbo
Kluivert werd gewoon opgeofferd aan de speelstijl. Heeft 90 minuten strak aan de zijlijn gestaan en speelde bij vlagen als soort van linksback. Speelde juist vrij dienstbaar. Onzichtbaar helaas in aanvallend opzicht, maar ik heb de arrogantie niet gezien tbh.
4 -2
DS
Kunnen ze vast beginnen een linksbuiten te maken van deze spits.
2 -2
ambtenaar
Zo dan, 8 miljoen voor een speler van club uit België die gedegradeerd is.
Mechelen kan in iedergeval flink investeren volgend seizoen.
2 -3
Michelinho
Ondanks dat zijn club gedegradeerd is heeft hij relatief veel gescoord. 1/3 van de goals van Mechelen. Vierde topscorer van België, ook nu nog. Valt ook wat voor te zeggen.
En ja, dat bedrag is (volgens mij zelfs 8,5) is erg hoog, maar dat komt dus omdat er meerdere clubs achter hem aanzaten. Anderlecht, Club Brugge, PSV, Manchester United, FC Porto en Arsenal werden genoemd.
3 -1
AlexIbarra
Lekker ff de sfeer opsnuiven.. ;)
3 0
kaashaas
Haha
0 0
insectenverdelg
Mooi toch. Kan Ziyech nog net een paar weken mentor voor hem spelen. :) die zal m wel de vertellen hoe mooie en warme club Ajax is.....
3 0
AdK
Ik hoor het niet graag, dat uitfluiten, maar soms heeft t ook z’n nut gehad...al zal niemand dat hardop willen zeggen die uitgefloten was...

Een Blind of Van der Wiel kwamen destijds sterker terug. Maw als je als speler over die mentale dreun heen komt, maakt t je des te sterker.

Alleen...
Dat werkt helaas niet bij iedereen zo...
Dus ik blijf het niet chique vinden, maar t hoort bij de Ajax-cultuur dat je tegen een bak kritiek moet kunnen. Daardoor zijn er ook wereldtoppers geboren in Ajax-shirt ;-)
Die vindt je niet bij clubs die de spelers alleen maar pamperen...
3 -5
AFCAsphere
Spelers worden toppers omdat ze dagelijks op het veld met hun trainers en medespelers staan, niet omdat er iemand een keer fluit en daarmee op idiote manier zijn onvrede uit. Ga jij even op het veld staan, gaan we je massaal uitfluiten en dan kijken of je daar beter van gaat spelen.
0 0
@Maar7en
Vraag is komen spelers nog graag naar Ajax als je zoveel druk moet doorstaan. En zeg nu zelf een klein deel van het publiek gaat wel erg snel fluiten en snapt amper wat voetbal is. Die staan doorgesnoven dronken langs de lijn en geven geen fuck om het voetbal.
0 0
Jeugdtrainer
Verwacht er maar niet te veel van. Heeft voor een linksbuiten toch maar weinig pure kwaliteiten die hem tot een goede linksbuiten maken in de allerkleinste ruimtes.
2 -4
Knalpot
Tja Youness was de allerbeste in de allerkleinste ruimte maar goed dat was ook niet onze beste linksbuiten, Kluivert is onze beste 'Robben' op linksbuiten maar die laat het ook niet wedstrijd aan wedstrijd zien. Geef die jongen een kans om het in te vullen zoals hij dat graag doet en we zien wel of het een miskoop is.
0 0
klopper
Hij heeft een uitstekende techniek en balcontrole, maar ik zie hem ook niet als linksbuiten. Ondanks redelijke tweebenigheid, is zijn rechterbeen duidelijk de sterkere. Meer een jongen voor in of rondom de spits, al kan hij daar, wat mij betteft echt niet tippen aan Dolberg.

Wanneer gaat Ajax eigenlijk een keer buitenspelers speler die Dolberg of Klaas-Jan kunnen bedienen.
2 0
suske
Maandag 23-04-2018 AVA vergadering voor de benoeming van Danny Blind tot lid van de RVC.
Agenda staat op de officiële Ajax website. begint om 13,00 uur. Vergadering bevat verder mededelingen. Door de RVC en directie. Veel beslissingen voor het volgend seizoen zijn al genomen. Daarom was van der Sar gisteren al zo zeker dat hij Algemeen directeur blijft.
Mike Verweij van de Telegraaf zit helemaal mis. Met zijn reactie in de Telegraaf.
5 0
MáximaZorreguieta
Hoelang voordat we deze jongen uitfluiten?
7 -13
Jornnn
Kom op zeg. Alsof we iedereen maar uitfluiten. Er zijn genoeg spelers die omarmd worden. Is Sánchez 1x uitgefloten bijvoorbeeld?
3 -4
AFCAsphere
Ziyech heeft dan misschien geen vriendelijk karakter volgens jou, maar hij speelt nog steeds voor onze club. Waarom zou je hem dan uitfluiten? Werkt alleen maar tegen je hoor. Zelfde geldt voor Traoré vorig seizoen. Maar goed, vooral lekker doorgaan zo Jorn. Ik hoor je wel piepen wanneer spelers vertrekken omdat ze het uitfluiten van hun medespelers niet willen accepteren en ze liever bij een club spelen waar de supporter achter alle spelers staan.
2 0
megaonion
Dan hebben ze niet de mentale weerbaarheid dat hun een absolute topper maakt en horen ze niet thuis bij ons aller AJAX. Daley Blind had dat bijv. wel.
0 0
Kibbahimovic
Pleur toch op man. Absolute AJAX waar jij het over hebt bestaat al 20 jaar niet meer. Kap gewoon met t uitfluiten van je eigen spelers en wees eens een keer een supporter ipv een “kritische” azijnpissende fluiterd
0 0
waynelove
Nu noem je ook een speler die bizar goed is.
0 0
Suarez16_
Blind, Boilesen, Veltman, Traore en Ziyech zijn zo ongeveer de enige die bewust werden uitgefloten de afgelopen jaren.
2 0
JariBergkamp
Emanuelson, van Rhijn, van der Wiel, Vermeer, Sulejmani, El Hamdaoui, Boukhari
3 0
insectenverdelg
Vermeer in t Feyenoord shirt ja. El Hamdaoui is er ook 1 die t echt verdiende en waar ik wel meefloot. Die heeft door Ich mentaal ziek te melden boven de club en de rest van de selectie gesteld. Verder kan ik t in geen gevallen goedkeuren. T team uitsluiten mag, maar t moet niet persoonlijk worden. Ik keur Ziyech zijn gedrag overigens ook niet goed. T is niet voor niets dat t de 3e club is waar hij niet de publiekslieveling is geworden, terwijl hij wel alles heeft om dat te zijn.
0 0
Ajax27
De enige die jij je herinnert omdat je 16-19 jaar oud bent aan je naam te zien. er zijn er heel wat meer geweest.
3 -1
Redrum
Als hij normaal doet wordt hij niet uitgefloten
1 -9
Turbo
Veltman doet normaal en werd uitgefloten. En een kankermongool genoemd als ie de moeite neemt een stel mafkezen te woord te staan.
2 0
Michelinho
Wat is 'normaal doen'? Deden bv. Daley Blind en Bertrand Traoré niet normaal?
0 0
AFCAsphere
Die wilden blijkbaar opzettelijk het spel van Ajax verpesten door ondermaats te presteren, dus ja, dan word je meteen uitgefloten. Klinkt dat logisch? Nee, maar logisch nadenken kunnen die fluiters ook helemaal niet.
1 0
Jornnn
Blind was dramatisch slecht in zijn eerste seizoen en heel goed in zijn laatste. Als Blind de Vries had geheten, had hij door elke trainer al afgeschreven geweest en speelde hij destijds al lang bij Almere.

Gelukkig ging hij op tijd naar Groningen en kwam hij veel sterker terug.
1 -3
AFCAsphere
Hij was dramatisch slecht, dus des te meer een reden om hem te ondersteunen, in plaats van uit te fluiten.
0 -1
Good Luck
Volgens mij horen “supporters” zich (is iemand die een club of speler STEUNT) ook normaal te gedragen.
10 0
Ricoo
Lijkt me een goede zet. Kan zich op deze manier al een beetje aanpassen aan zijn teamgenoten en aan Amsterdam en zich al een beetje nestelen. Dat vergroot denk ik de kans dat hij aan het begin van het seizoen meteen zijn focus op het voetbal kan hebben.
6 0
Gerard36
weer een speler die trots is om dat mooie shirt te mogen dragen, ik heb ook veel goeie acties van hem gezien in belgie
7 0
DavidFerr
Dat is geweldig nieuws en het toont ook aan dat hij super gemotiveerd is.
7 0
chrisjuhhh
Die ga ik kijken als we erbij kunnen
0 -2