[Update II] Beelden opwachting spelersbus

SJvanveen, 15-04-2018 om 23:20, 187658 views, Ajax Life, Twitter, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De spelersbus van Ajax is zondagavond opgewacht bij de Johan Cruijff ArenA. Ajax verloor zondagmiddag bij PSV en verspeelde zo definitief de titel. 

Tijdens het duel lieten de supporters al hun onvrede blijken door vuurwerk af te steken in het uitvak. Ze vertrokken vroegtijdig en enkelen verzamelden zich na de wedstrijd bij het stadion van Ajax. Zie hieronder een foto, geplaatst door Ajax Life

Inmiddels is algemeen directeur Edwin van der Sar naar buiten gekomen. De Ajax-fans herkennen hun favoriete club niet meer, blijkt uit woorden. Dit alles wordt gemeld door allerlei bronnen op Twitter. Volgens De Telegraaf zaten Ajax-spelers te shaken

Update II - 23.20 uur (15 april 2018) 
Er zijn beelden opgedoken van het opwachten van de spelersbus van Ajax zondagavond. Supporters haalden verhaal bij spelers, coach en bestuur voor het opnieuw (vierde keer op rij) mislopen van de titel. Zie hieronder de gemaakte beelden van NOS

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WillyBrokamp
Stadionverbod voor het leven en aangifte wegens bedreiging. Opruimen dat stelletje hersenloze mafketels
0 0
WIJSNEUS14
Dit soort gasten zijn een doodsteek voor onze club. Maar zo te zien zijn er scherpe beelden beschikbaar. Die tokkies uit het stadion weren door ze een stadionverbod te geven. Die gasten vinden zichzelf ook zo belangrijk en 'echt' maar doen de club niets anders dan kwaad. Dit zijn het type figuren die ook met vuurwerk gooien. Die ben je toch liever kwijt dan rijk? Ik schaam me kapot voor dit kansloze en simpele volk.

Ik heb ook genoeg kritiek op iemand als Van der Sar of Veltman, maar die gaan in ieder geval nog de confrontatie (verbaal!) aan met die leeghoofden. Net alsof je met dat volk een normaal gesprek kan voeren. Het k*anker dit en dat vliegt je om de oren. Wat verwachten ze nu eigenlijk? Dat de spelers sorry komen zeggen en daarna gezellig met ze op de foto gaan?
1 -1
supporter sinds
Dit gebeurd drie uur na de wedstrijd .. drie uur waarin je kan bedenken waarom je een bus gaat staan opwachten.. momenten genoeg dat een weldenkend mens lekker nog een wijntje inschenkt, of een biertje pakt en bij zichzelf denkt ik blijf lekker thuis, ik ga mijn vrouw maar eens verwennen, iets leuks doen met de kinderen, de hond uitlaten weet ik veel ... het is maar voetbal. de spelers, technisch hart, directie en bestuur interesseert het ook niet of we wel of geen kampioen zijn geworden .. ik zet gewoon een dvd op met alle hoogtepunten jaren 70 of de succesperiode onder van Gaal toen winnen met goed voetbal nog heel normaal was ... maar nee , deze dwazen gaan toch de bus opwachten.. en als die bus er dan is gaan we kut mongolen roepen ... en een speler duwen die als enige in de competitie een pass kan geven van 40 meter die aankomt. Ik baal ook vaak van zijn balverlies, slechte vrije trappen.. maar kom op ... hij is niet de schuldige aan dit slechte seizoen. Dat mogen toch echt andere zich aanrekenen en door dit trieste gedrag mogen de supporters die bij de bus stonden of vuurwerk hebben gegooid tijdens de wedstrijd zich ook aanrekenen op weer een mislukt Ajax seizoen.
1 -4
ram
Ik had dit niet meegekregen tot ik het gisteravond las op deze site. De kop was iets als "supporters wachten spelersbus op". Ik dacht: "oh, wat lief dat ze de jongens opvangen!"
Naïef van mij want niets was minder waar. Een paar capuchonnen vond het weer nodig om de spelers en de staf te bedreigen (want dát is het gewoon)...

Ik begrijp er allemaal vrij weinig van. Volgens mij was vrijwel iedereen het erover eens dat we dit seizoen konden afschrijven nadat we Appie verloren. Dat is nu allemaal vergeten. In plaats daarvan gaan we onze jongens duwen, uitschelden en 'verhaal halen'... Ga je kapot schamen joh. En dan ook nog mensen in ontzettend veel gevaar brengen door fakkels naar beneden te gooien. Paar jaar gevangenisstraf zou je moeten krijgen!

Ook de ophef na gister begrijp ik niet. Ja, het was een kutwedstrijd die je als vernederend zou kunnen ervaren. Ik doe dat persoonlijk niet maar okay; ik had al vrede met een verloren seizoen. PSV nu kampioen of volgende week kampioen: het zal me werkelijk een worst wezen. Maar iedereen is nu ineens van de kaart omdat we geen kampioen zijn geworden. Wat een verrassing joh!

Ik begrijp de kritiek op het bestuur natuurlijk best. Vooral hoe is omgesprongen met Bosz vind ik ongelooflijk aangezien hij, in mijn ogen, de perfecte trainer was voor ons. Voor Ajax de beste ter wereld en die had je hoe dan ook moeten behouden. Ik zou ook nu pleiten voor zijn terugkeer: met een verdriedubbeling van zijn salaris én vrije hand in het samenstellen van zijn staf.

Ik lees dan ook weer mensen die zeiken op alles wat los en vast zit. Sanchez is niet goed vervangen want Wober is niet zo goed als Sanchez; dat soort wartaal. Sanchez is volgens mij de beste aankoop van Ajax in de geschiedenis. Davinson stapt over naar Spurs en is direct één van de beste verdedigers ter wereld. En dat moet Overmars dan maar één op één vervanger? Wober is ook gewoon een hele goede verdediger en een prima aankoop.

Dat dit seizoen compleet flopt komt door de situatie rondom Nouri en twee trainers die niet des-Ajax zijn. Ten Hag kunnen we nu volgens mij ook wel afschrijven. Daar kan die jongen niets aan doen maar het klikt gewoon totaal niet. Dus, nogmaals: Bosz please!

Verder complimenten al de zogenaamde 'supporters': door jullie kunnen topspelers als Onana en vooral Ziyech niet wachten om te vertrekken. De Ligt en anderen zullen daar nu ook wel gemakkelijker over denken. En ik kan het ze niet eens écht kwalijk nemen. Spelen voor Ajax lijkt me vaak geen pretje...

PS. Ik zie nu een ander filmpje waarin deze 'supporters' de spelers uitschelden voor "kankerlijers" en "kankermongolen". Allemaal een levenslang verbod om ooit nog in de buurt van de ArenA óf één van onze jongens te komen. Jullie zijn geen Ajacieden. Jullie zijn alles behalve Ajacieden. Iedere echte Ajacied schaamt zich he-le-maal kapot voor jullie.
1 -1
ST
Vreselijk dit. Stelletje leeghoofden. Ze hadden gewoon niet uit moeten stappen tot er politie aan kwam. Vd Sar had als eerste mogen uitstappen. Maar wie durfde als eerste naar buiten? Veltman en Mazraoui.
2 0
Michelinho
Veltman en Ziyech idd. Maar respect hoor, ga er maar een aan staan om zo'n woedende massa in te lopen.
0 0
abi
Veltman en Ziyech*
0 0
b.hulshof
Geen back up voor links en rechtsbuiten alleen F.de Jong als back up op het middenveld, het seizoen beginnen zonder linksback. Zowel Keizer Ten Hag als de spelergroep moeten het gewoon het hele seizoen al doen met een veel te beperkte selectie. Spelers als v.d Beek en Kluivert zijn nog te jong om de kar wekelijks te trekken en zouden ook af en toe op de bank moeten zitten. Huntelaar en Schone kunnen het niveau helaas niet meer aan. Waanzin om dit af te reageren op de spelersgroep die ook nog steeds het drama Nouri moet verwerken. Alleen de leiding is verantwoordelijk voor de selectie die totaal niet op orde is en het vertrek van Bosz en de onnodige trainerswisseling Keizer Ten Hag. Alleen mensen als van Gaal of Adriaanse in de leiding kunnen deze club aan de top brengen met een selectie van 11 volwassen spelers en 11 jeugdige spelers allen van niveau dat bij ajax hoort.
0 0
hakkietjakkie
Pfff zielig dit hoor. Je hebt toch wel wat beters te doen als een bus met spelers gaat staan opwachten. Wat heeft het voor zin? Denk je nu echt dat het die spelers nu wat doet of boeit? Kijk hoe ze uitstappen, zo van ja laten we maar even naar buiten gaan en laat ze maar uitrazen. They dont care!!!!

En alsof die supporters wat te zeggen hebben.

Volgend jaar weer een nieuw seizoen.
7 -4
Duif63
Niet de spelers, die weliswaar volledig gefaald hebben, maar de directie en de technische staf zijn de schuldigen aan het debacle van de laatste jaren. Het beleid deugt werkelijk van geen kant. Slecht aan- en verkoopbeleid, verkeerde trainers op het verkeerde moment aanstellen en ze ook weer op het verkeerde moment ontslaan, geen enkele communicatie tussen RvC, Technisch Hart en Technische staf, opgehemelde jeugdspelers die nauwelijks het niveau van Emmen ontstijgen, enz. enz.
0 -1
ovopiet
hou toch op.
Met deze spelers(veel zijn door Overmars binnengehaald) had Ajax gewoon kampioen moeten worden.
Het is vaak zo dat iedere trainers zijn eigen ideeën kwijt wil over hoe het spel gespeeld moet worden.
Ik dacht in de winter dat Keizer het een beetje op de rails ging krijgen.
En toen kwam de trammelant met bergkamp, waardoor Keizer ook weg gestuurd moest worden(denk ik).
Ik had ook meer van Ten Hag verwacht, maar tot nu toe valt hij me tegen.
Hier kunnen Overmars en v.d.Sar niets aan doen.
0 0
Rogmentus34
https://www.petities24.com/bosz_terug_naar_ajax_nu_keizer_ontslagen_is

Een petitie om Bosz terug te krijgen, het heeft waarschijnlijk geen zin, maar puur om te kijken hoeveel handtekeningen we kunnen verzamelen.
2 -5
kaashaas
We hebben er al in de 50..
Ik hoop sooo
0 0
Red Devil
Die gasten zijn nog dommer dan dat ze er uit zien.
Gaat lekker zo: Geen 010 uit,geen 070 uit en misschien nu ook geen 040 uit want pisvee laat het er niet bij zitten denk ik.
3 -4
Rolo
Die hebben niet in de gaten dat ze het met een kleine groep voor de "echte" supporters verpesten. Heel makkelijk toch, ze staan allemaal op beeld.....
0 0
Jaridebeste
Alsof je je als Ajax supporter al niet genoeg schaamt. Het lachertje van Nederland en dit seizoen ook van Europa. Nu schaam ik me ook nog voor mede Ajax 'supporters'. Dat je onvrede laat blijken en protesteert, prima. Maar niet zo.
9 0
godofajax1900
Ik snap jullie niet meer eerst word er geschreeuwd waar om doen de supporters niets nu doen ze wat is het weer niet goed oké de manier waarop is niet goed te agressief naar de spelers maar ik vind dit wel oké dat ze ff flink aan de tand worden gevoeld want dit kan zo niet en is ook ajax onwaardig
2 -6
Ajaxfan16
Man de media hyped het wel op zeg, een duw is tegenwoordig al slaan. Tuurlijk je blijft met je poten van iemand af, tuurlijk heeft het ook geen nut om op de bus te gaan slaan, maar deze mensen verdienen wel uitleg na deze wanprestatie en na dit kut seizoen.
5 -2
Schöne82
Zijn gek dat ze uitstappen voor zo een stel doorgesnoven dwazen. Het is pure intimidatie, heeft niks met uitleg te maken. Iets zinnigs zeggen na zo'n teleurstelling is sowieso moeilijk. Laat staan als je wordt geintimideerd door 40 doorgesnoven randdebielen
2 -2
MoIukker
Uitstappen? Supporters die Ajax door dik en dun, regen of geen regen, altijd meegaan naar uitwedstrijden etc. Allemaal verdienen zij een uitleg.
0 -1
ovopiet
Waren deze jongens in Eindhoven.
Ik dacht het niet.
Het is zo’n zootje ongeregeld die elkaar alleen maar zit op te fokken.
0 -1
koppendicht
Je doet net alsof je ergens recht op hebt. Je behoort je te gedragen in het stadion, want je bent daar te GAST. Ajax supporteren is een keuze. Als je je niet normaal kan gedragen, spelers uitscheldt, verbaal intimideert en ook nog eens handtastelijk wordt, ben je niet goed bij je doorgesnoven hoofd. Sowieso dient Ajax een drugs- en alcoholtest uit te voeren voor de wedstrijd. Mensen die te veel hebben gedronken en gesnoven horen niet meer in het stadion te zitten. Dan moeten de goeden maar onder de kwaden lijden.
0 0
SjaakWolfs
Het is een grote fout geweest om Ten Hag aan te stellen. De timing was vreselijk en de man past niet bij Ajax. Niet de juiste voetbalfilosofie, geen Ajaxuitstraling en niet het vermogen om in volzinnen een coherent en helder verhaal over te brengen. In geen enkele andere branche zou een man met zulke beperkte communicatieve vaardigheden een leidinggevende functie bekleden. Hij stamelt en hakkelt en is volkomen ongeloofwaardig. De man heeft geen overwicht en de spelersgroep neemt hem duidelijk niet serieus. Bagage als trainer heeft hij ook al niet. Iemand die middelmatig heeft gepresteerd met een provincieclub zou niet zomaar hoofdtrainer van de grootste club van de Benelux moeten kunnen worden.

Tegelijkertijd is men er niet in geslaagd om Bosz, een uiterst capabele trainer, die staat voor Ajaxvoetbal en zijn elftal bij vlagen geweldig liet spelen, voor Ajax te behouden.

Van der Sar moet zijn conclusies trekken en het veld ruimen. Ajax heeft ervaren zwaargewichten nodig in de top. Het kan en mag geen leerschool meer zijn voor ex-voetballers die opgeleid willen worden tot bestuurders. Koop ze maar gewoon weg bij andere clubs, waar over langere tijd goed beleid is gevoerd.
5 -1
Rogmentus34
https://www.petities24.com/bosz_terug_naar_ajax_nu_keizer_ontslagen_is

Nog een oude petitie om Bosz terug te halen, allemaal tekenen en kijken hoever we komen!
5 -5
BokkieBokstra
Bosz moet gewoon gaan waar hij het meeste kan verdienen. Niet bij Ajax.
1 -3
ovopiet
heeft hij toch gedaan!!!!!!!
0 0
Aspers73
Sorry, maar dit primitieve gedoe heb ik niks mee. Lekker beetje de enige voetballer die risico neemt en onze aanvallers alleen voor de goal zet uitschelden. Ja mag de leiding kwalijk nemen dat we in deze situatie zijn beland, niet Zyiech.
13 -1
MoIukker
Ziyech is NOOIT een leider geweest
4 0
abi
En maakt dat wat uit? nee.
0 0
Ar
De laatste keer dat het zo slecht ging was onder Van Basten, en die durfde tenminste nog aanvallend te voetballen. Dit is drie keer niets.
Ten Hag moet weg, en heel snel ook!
9 -2
Ar
De laatste keer dat het zo slecht ging was onder Van Basten, en die durfde tenminste bog aanvallend te voetballen.
Ten Hag moet heel snel weg!
1 -1
Henkstarr
Zal na de zomer is kijken maar met al dit gedoe en vooral de manier waarop ben ik er klaar mee. Zowel de club als deze ‘hoodiegans’ en al die UEFA onzin van de laatste tijd. Voetbal een mooie sport en hoort samen beleefd te worden maar dit is echt beneden alles. Volwassen mensen die een bus op wachten en dan nog mensen die het goed praten ja dan voel ik me zeker beter dan dat. Teletekst here I come!
8 -1
Murph
Alweer henk
1 -2
Henkstarr
Ik weet het Mur.
3 0
Bobbaasje
Wat kunnen sommigen veel fantasieën bij bedenken over Ziyech dat hij fysiek geraakt zou zijn?

Op de beelden is dat niet te zien. Ik zie wel dat Veltman en Ziyech als eerste uit de bus stappen en dat Kluivert als een kleuter (als enige) een capuchon de buis uitstapt.

Er waren wel beelden dat Ziyech weer gebaartjes maakte richting het Ajax-publiek:

https://www.youtube.com/watch?v=mUszB9jtpl8
0 -7
ovopiet
Waarom als een kleuter. Je insinueert weer eens iets.
0 0
Dolblij
Als een kleuter.........welnu, dan stonden er een flink aantal kleuters om Kluivert heen.
1 -2
Murph
Veel personen die een oordeel hebben van achter hun toetsenbordje .
Spreek deze gasten persoonlijk op aan en vertel dat dit volgens jou niet de manier is.

Haha dit bedoel ik minnetjes van achter je toetsenbordje is zelfde als handelen met capuchon op .
1 -6
JJAFCA
Ieder persoon met een beetje hersenactiviteit hoef je niet uit te leggen dat dit onacceptabel is, ja ook het voetbal van Ajax.

Maar als je dan denkt dat dit de manier is ben je rijp voor geestelijke zorg.
1 0
AFCAPolarBear
En dan een week in het ziekenhuis liggen?
2 0
KleinMiljoen
Mag hopen dat er camerabeelden zijn en dat deze randdebielen een levenslang stadionverbod krijgen. Deze 'supporters' zijn nog te dom om te poepen. Dan lees ik hier verderop in de comments dat het prima is om je eigen spelers een beetje te intimideren... Als je zo denkt kan je jezelf beter verwijderen van deze wereld, zal je veel mensen een plezier mee doen. We beginnen godverdomme in alle opzichten op Feyenoord te lijken.
11 -2
mickey2602
Nou,ik hoop toch niet dat er over een paar weken een huldiging komt omdat we 2e zijn geworden...;-)
En ook niet dat we na een kampioensschap het seizoen erna onder de top drie belanden.
En ook niet dat we de spelers hebben die ze in Rotterdam Zuid hebben.
0 0
AFCAPolarBear
Mee eens! Maar helaas zie je dat de meeste gasten snel hun hele gezicht bedekken. Laten we hopen dat we dan niet nog 14 jaar moeten wachten op een kampioenschap :-(
4 0
Dolblij
Wat een ongelofelijke dwazen daar bij de bus. Get a life.
6 -3
koppendicht
Deze supporters zijn een schande voor het hele voetbal. Ze kennen geen schaamte en er is niemand die ze tegenhoudt. De politie staat erbij en kijkt ernaar terwijl zyiech fysiek werd aangevallen, er tegen de bus aangetrapt werd en er bedreigingen werden geuit. Gelijk opsluiten deze idioten.
9 -3
DS
Respect voor Ziyech en Veltman dat ze gewoon als eerste de bus uitstapte om de supporters te woord te staan. Mochten hier echt duwen en klappen uitgedeeld zijn zou dit echt te kansloos voor woorden zijn. Frinkandellen supporters. Misschien word het tijd om een normaal leven te zoeken voor deze zwakzinnige.
8 -3
10Sneijder10
Volgens mij denken de meesten hier dat Ajax een vrijblijvende liefdadigsheidinstelling is... Ajax moet presteren, zeker na jaren zonder prijs is de nood hoog. Krijg je dit voorgeschoteld. En dan mogen de zelfoverschatte mannetjes niet even terechtgewezen worden want anders tekenen ze misschien niet bij of anders gaan ze weg. Dan gaan ze toch lekker! Aan al die zwakkelingen hebben we toch niks.
6 -9
Finidi en Nwanko
Je hoeft geen supporter van Ajax te zijn he! Wie heeft je gedwongen? Het is geen liefdadigheidsinstelling waar je lid van kan worden als het je ontbreekt aan een sociaal leven! Ga werken, bij vrienden en familie op bezoek en val anderen niet lastig!
2 -1
10Sneijder10
Laat jij je nou maar door dit Ajax in je kont pakken zonder spuug. Spelers, technische staf en directie. Kom er maar in, deze staat al gebukt.
2 -1
OuweDibbes
Zo is het.. ik ben inmiddels een huis vader met een dochtertje. Maar de instelling en de grote bekken van een aantal spelers heb ik het helemaal mee gehad. Weer een week naar de klote en ziekte in mijn lijf na deze wan prestaties. Die gasten bij de bus spreken ook namens mij. Tja dat schelden met ziektes kan achterwege blijven maar vooral respect. Het meest kwalijke is proberen de supporters trein expres te vertragen.
4 -7
Schöne82
Helemaal eens, maar spelersbus opwachten is een vorm van intimidatie. Dat is waanzin. Dat is respectloos. Fluiten in stadion prima. Wegblijven prima. Maar that's it. Het is maar voetbal. Laat je echt je dag, week of wat dan ook beinvloeden door de prestaties van die verwende mannetjes op het veld? 'T is leuk tijdsverdrijf, maar niet meer dan dat.
2 0
Restored
'Terechtgewezen' als in de bus opwachten en dan je laten horen als supporters, niet tegen de bus aan trappen, de spelers uitschelden met kanker en al helemaal niet spelers duwen...
9 -2
Ajaxvooraltijd
Waar waren ze toen Jonk en Jongkind werden weggestuurd. Juist... Nergens.... Sterker nog toen bedreigden ze eigen supporters om niet te komen.
10 -1
masterrr
Tijd om die 300 idioten bij de bus op te sluiten, wat een idioten
6 -3
10Sneijder10
Kijk die kluivert er zielig bijstaan met zijn capuchon op. Nu heeft meneertje geen grote bek.
3 -9
Turbo
Ja, wat stoer he? Een ventje van 18 intimideren met 40 man. Boefjes.
10 -2
10Sneijder10
Nee totaal niet stoer maar het is wel een realitycheck. Mannetje is maar aan het lachen en 'mooie' uitspraken aan het doen. Ondertussen verlengt hij niet, presteert hij niet maar heeft hij wel de grootste bek. Het moet maar eens klaar zijn met dit speeltuingedrag.
3 -8
Turbo
Die jongen werkt hard zat tijdens een wedstrijd, speelt gezien zijn leeftijd een prima seizoen en kan er niks aan doen dat we een kutseizoen hebben. Ook gisteren weer waren de "echte mannen" als Huntelaar en Tagliafico vele malen slechter en slapper dan Kluivert.

En dit is geen "reality check". Dit zijn een stel zwakzinnigen die helemaal niks bereiken. Behalve dan dat spelers iets langer na zullen denken om te blijven. En speeltuingedrag? 100 volwassen mannen die tegen een bus staan te slaan en 12 keer kanker in een zin gebruiken tonen speeltuingedrag. Niet de spelers.
8 0
Stefanaladin
Precies
3 0
OuweDibbes
Ja, kon hij niet even uitleggen dat ze de komende wedstrijden gewoon even winnen en dat de supporters maar even hen mond moeten houden.
0 -1
MyDreamteam59
Zo, nieuwe dag en nieuwe kansen!
Iedereen met een Ajax hart heeft het op z’n eigen manier kunnen verwerken en kijken wij vanaf nu naar de toekomst en watvoor maatregelen er noodzakelijk zijn om Ajax weer porem te geven.

Verstandige mensen met een Ajax hart aan het roer.

* PSV van harte met het behaalde kampioenschap, als je zoveel punten weet te bemachtigen dit jaar kunnen wij alleen maar een diepe buiging maken. Ze hebben de zaakjes beter voorelkaar dan wij en moeten wij lering trekken uit de gemaakte fouten.

Iedereen voor hun bek rammen en de meest verschrikkelijke scheldwoorden eruit knallen, ik maak mijzelf er ook schuldig aan, gaat niets toevoegen. Nu is het zaak om de rijen te sluiten en hebben wij genoeg tijd om een Ajax waardige technische staf aan te stellen met de daarbij behorende spelers. Heel snel duidelijkheid geven welke spelers mogen vertrekken en de knip VOLLEDIG OPENTREKKEN voor kwaliteit spelers! Wij willen geen Orejuela of Kristensen of dit soort “net niet” spelers maar spelers die er meteen staan! Het zou Overmars en vd Sar sieren indien ze zelf de handdoek gooien want 4 jaar geen prijzen “KAN EN MAG NIET”
5 -2
Ajaxtrouw
Die spelers willen niet komen!!!!!
2 0
Dexy
Ik ben vooral bang dat de heftige gebeurtenissen van gisteravond bij het Arenadek invloed gaan hebben op spelers die twijfelen tussen een transfer of hier blijven.

Dat Ziyech gaat vertrekken was sowieso al vrij zeker. Dat Veltman na dit seizoen mogelijk voor een transfer gaat, kan ik ook nog bij komen. Maar juist voor de twijfelaars (Onana, Kluivert, De Ligt) zullen de gebeurtenissen bij de bus gisteravond hard aankomen en eerder als een push werken om Ajax te verlaten.

Laten we hopen dat vooral Onana en De Ligt komend seizoen nog hier voetballen. Ik zie geen directe vervangers voor hun klaarstaan.
1 -1
SjaakWolfs
Onana heeft al gehint op een vertrek, als je een beetje tussen de regels doorleest. Die heeft het na 2 jaar, net als zijn maatje Ziyech, wel gezien.
0 0
Ajaxtrouw
Met zulke supporters wil geen enkele speler blijven of komen.
2 0
OuweDibbes
Dat donderen ze toch op... Wat had je dan gedacht nadat alle wanvertoningen en gebeurtenissen iedereen maar positief blijft. Liefst zie ik vandaag nog een Kluivert , ZIyech, Schone en nog een aantal van dit soort dissonanten vertrekken. En graag ook uitleg wat er allemaal in de zomerstop is gebeurd, waarom werd er weer te traag gereageerd met adequate vervangers.
1 -5
BokkieBokstra
Denk dat het hele jaar met alle gebeurtenissen een goede reden is om eens een andere omgeving op te zoeken. Hoe de club met het drama nouri is omgegaan, je laten uitfluiten on een half leeg stadion of opgewacht worden door zware jongens. Dan is het in ieder geval tijd voor een vakantie en ergens anders gaan kijken na de zomer.
3 -3
NotForSale
Bij PIsvee heeft men dit in 2014 ook eens gedaan toen met Fred Rutten en o.a. Van Bommel en daar heeft het juist een positief effect gehad want 3 landstitels in 4 jaar,kwartfinale CL en mss ook nog een KNVB beker maar dat weet ik niet zeker
1 0
BokkieBokstra
Nog onder de indruk van de beelden. Serieus werk het leken wel mannen van een motorclub. Respect voor spelers en leiding die naar buiten ging om te dit aan te horen. Het is om heel erg droevig van te worden.
4 -5
AJAXTHELEGEND
Mannen van een motorclub? Ga jij nou ook meedoen met de laster campagne tegen motor clubs ? Alles over 1 kam scheren? wordt juist droevig van jouw commentaar .
1 -1
OuweDibbes
Droevig wordt ik van jochies met een grote mond als Kluivert en die ook nog eens weigeren hen contract te verlengen. Dat zulke jochies bij ons prachtige club mogen spelen.
0 -4
10Sneijder10
Spelers hebben zelf al wekenlang een grote bek. "psv word geen kampioen tegen ons" en andere blablabla teksten. Wat lieten ze zien gisteren? Juist ja, geen fuck. Dan mag je toch wel ff verhaal gaan halen? Zeker na 4 jaar zonder enige prijs.
2 -2
Bennyben
Ik vraag me altijd af hoe dit soort mensen op mens erger je niet reageren als ze niet op winnen staan.
Blijkbaar begrijpen sommige mensen niet dat voetbal een spelletje is waarbij je soms kan winnen en soms kan verliezen.

Voor sommige mensen begint voetbal een religie te vormen zo zag ik bij PSV een supporter waarbij op het shirt stond fuck 020 hoe ziek moet je zijn om daaraan geld uit te geven, bij een hoop voetbal supporters zit echt een kink in de kabel die alle realiteit verloren zijn
4 0
TvdH
vroeger genoot ik altijd toen die havenstumpers weer de ramen van het Maasgebouw inkeilden, maar nu zijn we zelf net zo treurig. Ik schaam me voor Ajax, zowel voor de spelers, supporters als voor de directie
5 0
unis
Dat je boos bent, teleurgesteld, helemaal naar de klote dat snap ik, dat is iedereen die maar een AFCA hart heeft. Maar om je als een stel achterlijke te gaan gedragen bij de bus, spelers de huid vol gaat schelden, tja wie dit ook maar kan en wil begrijpen, moet ff bij zichzelf te rade gaan.

We weten het, we zien het, maar vervolgens doen we niks! Er is niet 1 persoon aan te wijzen, het is als club en spelers gewoon kut geweest dit seizoen. Wedstrijden die je over de streep kan en had moeten trekken gebeurd niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
1 0
vijfennegentig
Pff willen die supporters naar een soort nieuwe Feyenoord toe werken ofzo? Triest man dit zijn nog jonge spelers. Ja ze verdienen veel geld maar dat maakt niks meer uit zodra je met ziektes gaat schelden op je eigen spelers.

Wat is de volgende stap? Hand in hand...
4 -2
Ajaxtrouw
Op zich eens maar dat ze jong zijn vind ik geen reden. Als je verdient als een grote jongen wordt je ook behandeld als een grote jongen.
4 0
afca95
Als je iets wilt laten blijken. Dan blijft iedereen thuis aankomende wedstrijden. Wacht ook met het verlengen van seizoenskaarten. Dan krijgen ze bij de directie zweetplekken omdat ze hun sponsor vriendjes inkomsten beloven die er niet komen.
2 0
Raikkonen94
Belachelijk dit zeg, ik schaam me dood voor dit gedrag. Dus als je een bus staande houdt en keihard tegen de bus gaat slaan en eisen dat ze eruit moeten komen ben je een "toegewijde supporter"? Dit is een nog grotere vernedering dan die nederlaag, in Rotterdam en Eindhoven zullen we (en terecht) uitgelachen worden.
5 -4
AFCA_OneLove
Kom maar ffkes wisselen pietertje... Denk niet dat jij het snapt.
0 -9
Jari_held
Ik denk dat Pietertje het heel goed snapt en ben het helemaal met hem eens. Dat je dus op wacht ok; dat je daarna een gesprek met vd sar wilt en met de spelers ok; maar de manier waarop dit ging is een schande. Nog grotere schande dat de politie ook niet in grijpt. Zodra de eerste malloot op die bus begon te meppen hadden ze dat hele dronken doorgesnoven zooitje van de weg moeten meppen en ze een weekje laten ontnuchteren in de bijlmerbajes
7 0
Raikkonen94
Ik denk ook niet dat ik het snap. Ik snap niet wat voor nut het heeft om je eigen spelers te intimideren en met ziektes te gaan schelden om ze duidelijk te maken dat het anders moet. Daar zijn natuurlijk geen andere, meer beschaafde, middelen voor.
3 -1
AFCA_OneLove
IK doel niet zozeer op het gescheld en geweld tegen de bus. Dat was nergens voor nodig. Maar enige intimidatie om aan te tonen dat we het er niet mee eens zijn is absoluut wel terecht.
1 -1
Liniaal
Intimidatie tegen je eigen spelers is nooit terecht.
0 0
Web
Gisteren zie je allemaal oud spelers bij PSV.
Wat hoor en zie je bij onze zieke club. Oprotten/ tyfus/ en ga zo maar door.
En dan nog denken dat er mensen in willen stappen
Iedereen binnen Ajax word tot op het bot beschadigd.
Heel Nederland lacht om Ajax.
7 -1
Web
Ik schaam mij als Ajax supporter
Iedereen is erg teleurgesteld, en dat mag.
Maar wat heeft dit voor nut?
3 -4
Web
Wat een trieste vertoning dit. Zegt iets over het nievaue van DEZE supporters.
5 -4
Nouwske
Ziyech had je ook nooit meer op moeten stellen na alles wat hij gedaan heeft. Die had een te groot gedeelte van onze achterban, tegen zichzelf in het harnas gewerkt. Waaronder ikzelf
3 -16
Ajacied33
Ga ergens anders spelen
3 -3
koppendicht
Jullie moeten je schamen voor jezelf, in het continu inhakken en vernederen van zyiech, de speler die in alle voetbalklassement en op de NUMMER 1 plek staat.
7 -1
Ajaxtrouw
En vergeet niet wat dit doet met het beeld van toekomstige spelers die over Ajax nadenken. Als ze zien hoe wij met spelers omgaan.
0 0
Ajacied33
We zijn allemaal boos en teleurgesteld maar zo de bus opwachten helpt ook geen moer hè. Spelers die twijfelden om weg te gaan of te blijven maken hun keus nu makkelijker. Ironisch dat de 2 uitgefloten spelers van dit seizoen als eersten uitstapten
18 -2
3*stars*3
Helemaal mee eens.
Eigenlijk zegt het ook wel wat als eigen jongens als De Ligt afgelopen week iets riep als: 'Ajax niet boven mezelf zetten'.
Kluivert heeft sinds november een aanbieding en staat met een grijns voor de camera.
We hebben het hier over jonkies met anderhalf seizoen in de poten....

Laat staan hoe de rest van de (buitenlandse) spelers denken.
Spelers zaten gister te shaken in de bus en zullen dat de komende 3 duels ook doen en heel goed nadenken in de zomer...
4 -1
DaniAjax
Sjonge jonge. Hoe kun je nou op het moment dat je spelers uit die bus stappen (Veltman en Ziyech als eerste, voor de haters) ze in hun gezicht uitschelden voor kankermongolen? Deze lui zijn echt niet goed snik. Dit zijn waarschijnlijk dezelfde ‘supporters’ die de eerstgenoemden uitfluiten.

Natuurlijk hebben wij als supporters recht op actie, maar dit is niet de manier waarop dat kan. Dit hoort niet bij de grootste club van Nederland.

Ik zou zeggen, iedereen die ook maar herkenbaar op die filmpjes staat, nooit meer welkom bij Ajax.

Natuurlijk baal ik ook en heb ik met afgrijzen zitten kijken, maar dit kan gewoon niet. Waar halen ze het gore lef vandaan om tegen die bus te trappen dan. Stelletje gekken. Ajax stond al compleet voor lul, en jullie maken dat nog eens 2x zo erg.
45 -5
Juichtoon
Dit zei Johan in 2014 ook na het incident met de wegwerkers in Italië.
1 0
3*stars*3
Het is een fucking varkensstal binnen en buiten de Arena.
En rest van NL lacht zich suf.
13 0
Ajacied33
Dat is nog het ergste,we staan echt voor lul. Binnen en buiten de lijnen
8 -1
31xAjax
Ajax moet nu prioriteit moeten maken van het achterhalen van de identiteit van al deze idioten en hen stuk voor stuk een ban voor het leven geven.......
13 -3
Duif63
Gelul. Deze jongens tonen meer emotie en betrokkenheid dan die stropdassen van de RvC en directie. Haal daar de bezem eens een keer door. Te beginnen met Overmars en van der Sar.
9 -22
Web
Jij zou er ook tussen willen staan denk ik?
Zo olie dom.
3 0
RusselWestbrook
Zolang Overmars en van der Sar maar betrokken genoeg zijn, mogen ze er een bende van maken volgens jouw logica.
5 -7
Duif63
Lul niet zo dom. Overmars en vd Sar missen de kwaliteiten om Ajax te leiden en missen inlevingsvermogen om te weten wat supporters voelen na weer een jaar niks.
4 -11
RusselWestbrook
Nee, jij lult dom. Een groep supporters doet onacceptabele dingen, maar dat is volgens jou allemaal ok omdat ze zo betrokken zijn. Alsof dat alles goed maakt.
12 -7
Vak M
Het drama is begonnen door te eisen dat ex-topvoetballers alle posities in de club bezetten. Dat is net zo'n onzin als zeggen dat alle posities door vrouwen moeten worden ingenomen. een goede voetballer is nog geen goede coach, laat staan Algemeen directeur of Directeur Spelersbeleid. Wat dat betreft doen de andere clubs het verstandiger : die Brands en hoe ze ook allemaal heten zijn iig niet op basis van emotie aangesteld. De sfeer in de club blijft ook verziekt door alleen maar voetbalmacho's overal neer te zetten. Jonk was er ook zo eentje : niet mee te praten. De directie/het bestuur van de grote Ajaxen in '70 en '90 zijn ook nooit verder gekomen dan amateurvoetbal en toch prima gedaan denk ik. Trouwens ik weet niet hoeveel ex-topvoetballers AS volschrijven, maar ik ben nooit verder gekomen dan zaterdag 7 en ik weet het toch allemaal erg goed. :)
11 -4
Web
ja want voetballers kunnen sneller denken.
Ik ben een groot fan van Cruijff, maar wat zit hij daar mis mee.
En dat mag je ook rustig uitspreken.
2 -1
Duif63
Tja al die oud-voetballers bijelkaar, de kleedkamerjongens, was het idee van Johan en dan is het goed. Want Johan wist alles en had altijd gelijk. Toch ?
0 -3
milanafca
Ziyech heeft op zn insta zn ajax fotos verwijderd.. kindetachtig mannetje
12 -5
Jelle2500
Al maanden geleden besloten om hem niet meer te volgen met zijn 12 jarige wannabe gangster poses
1 0
Broekzak
stemmingsmakerij. is al tijden zo.
0 -2
lieuwek
Was volgens mij al bij het uitfluiten het geval
0 -1
BokkieBokstra
Misschien even afwachten wat er gebeurd is. Zie net de beelden, dat zijn geen kleine jongens die daar de bus opwachten. Daar word je bang van.
4 0
Afca85meer
Typisch Ziyech. Wil alleen maar geprezen worden en anders niets. Mag vooral niet aangesproken worden op zijn spel als het niet goed is. Lozen deze rotte appel.
8 -12
Bennyben
Voetbal is een spelletje je kan winnen en je kan verliezen, mensen draaien helemaal door.
3 -3
Murph
Winnen of verliezen doe je thuis met dammen of ganzenbord.
Ajax moet spelen om te winnen met inzet en bravoure niet als stel oude wijven.
0 -2
A-west
Onana, wat een geweldige gozer. Laat hem alsteblieft blijven. Ik slaap er gewoon niet van.
Van deze ellende. Hier moet snel een einde aan komen. In het hart van de club zal er iets moeten veranderen. Henrichs die staat te zwaaien met vlaggetjes, wat een randdebiel. Weg ermee.
5 -1
mgtow
Ik slaap ook niet gozer. Gelukkig ben ik niet de enige. Dat helpt.
2 -1
mkAFCA
Lees al die politiek correcte bullshit als 'schamen' en 'dit zijn geen supporters'. Nou deze gasten, doorgesnoven of niet, ondernemen iig actie. Het laat wel zien dat een deel het niet meer pikt. Waardeloze instelling. Zowel bestuur als spelers. Het politiek correcte heeft ook niet echt gewerkt afgelopen jaren. Hennie Henrichs staat doodleuk met psv vlaggetjes te zwaaien...dan snap je er dus niets van. Hennie is een hele enge man, die moet weg. Vd Sar ook weg. Had al na vertrek Bosz gemoeten, toen na aanstellen Keizer en nu weer non-Ajax trainer Ten Hag. Nul beleid. Overmars mag van mij prima blijven, die heeft echt wel goede spelers gehaald.

Oplossing naast Henrichs en Sar eruit: Jordi Cruijff directeur, Wim Jonk jeugd (jongste elftallen staan niet bovenaan). En Bosz ipv Ten Hag. Portemonnee trekken voor echte versterkingen en alles op de 34e titel.
10 -7
koppendicht
Actie door op een bus te staan rammen en als een gestapo te gaan lopen schreeuwen, spelers angst in boezemen, stewards bedreigen? Idiotie van de bovenste plank.
7 -5
Ewald
Man man wat een ellende, kan er gewoon niet van slapen. Pijn in het hart om deze ellende allemaal aan te zien. Dit seizoen was al naar de klote, voor er ook maar echt gevoetbalt werd. Supporters die elkaar hier op AS voor alles uitmaken, vuurwerk naar mensen gooien, eigen spelers uitschelden/ uitfluiten, met 3-0 verliezen zonder enig plan/ bezieling en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is dat ik de betere tijden nog mee heb gemaakt, maar anders zou ik echt twijvelen waarom ik eigenlijk verliefd ben op deze club. ......
3 -4
ajaxinho
Ik ben verliefd op het talent dat de club heeft.
Het talent om de mooiste club te zijn.
Ajax was toch veel mooier geweest als EL-winnaar?

Het talent dat wij hadden was aangevuld met versterkingen.
Waar waren die deze zomer?
Waar waren die in de tijd van FdBoer?

We moeten de druk op onze talenten verminderen.
Ten eerste omdat we zo geen prijzen winnen.
Ten tweede hebben zij begeiding/concurrentie hard nodig.
0 -1
AFCA-B93
Dus. Iemand André’s docu gezien?
1 -2
Jelle2500
Ja net maar even, heerlijke gozer maar ben bang dat hij weg is volgend seizoen..
1 -1
AFCA-B93
Daar ben ik ook bang voor helaas
2 0
pimp
Wat een zwarte dag. Voetballend een vernedering, de 'supporters' doen er nog een schepje bovenop met het vuurwerk naar de thuissupporters. En dan halen die debielen het nog in hun hoofd om verhaal te halen bij de spelers die genoeg problemen hebben gehad dit seizoen met Nouri en twee trainerswisselingen.

Sorry hoor maar soms kunnen wij nog wat leren van onze collegas in Rotterdam. Schande.
5 -9
Ajacied33
Daar kunnen we idd wat van leren,mietjes bij ons. We moeten de Arena gewoon bestormen met wapens en onze trainer en zijn gezin thuis opwachten en bedreigen. Zo hoort het man.....
1 0
3*stars*3
Ik zei laatst dat het wel weer typisch zou zijn als psv tegen ons die schaal pakt want het is gewoon een klote seizoen en dit kan er ook nog bij.
Puntverschil met Az is trouwens 5....
1 0
NouridolbergNeres34
1 groot drama dit seizoen, vorig seizoen nog finale EL en moet je nu kijken 3e trainer in een jaar tijd , voetbal is niet meer om aan te gluren, zwakke aankopen (siem, kristensen, orejuela) , geen europees voetbal, verliezen van je directe concurrent in hun kampioenswedstrijd en afgaan als een gieter.

Benieuwd wat er de komende weken nog gaat gebeuren mag hopen dat de hele teringzooi flink word opgefrist daar bovenin, om te beginnen met Hennie Huichelaar heinrichs. Met ten hag gaat het zowiezo niet werken is gewoon ongeschikt, daar moet je ook maar gelijk afscheidvan nemen, anders ga je volgend seizoen weer een verloren jaar in.
7 0
T.reckveugel
Met zo’n trainer krijg je ook dat ze de bus gaan tegenhouden, niveau Twente. We zijn beland in de twilight zone van kutvoetbal, slap gelul daarover voor- en achteraf door Pep ten Hag en beroerd management.
Ajax is Ajax niet meer nee, de Hennie Henrichsen cs. hebben alles wat Cruijff in gang gezet heeft tegengewerkt, tegen gehouden of alweer teruggedraaid.
Ze kunnen trots zijn, met als toppunt deze wanprestatie tegen pisvee. Meer zit er niet in, sinds ten Hag is Heracles thuis al lastig.
Tel uit je winst Hennie, briljant besluit om Jonk en daarmee Cruijff bij Ajax weg te jagen
15 -2
AjaxIJmuiden123
Hopelijk komt er nog meer actie van de supporters onze club mag niet kapot gaan
7 -1
Maxwell5
Schei toch uit man. Dit zijn geen supporters. Toen het echt belangrijk was ivm Jonk en Cruijff hield iedereen zn nek dicht tot nu. Omdat er een wedstrijdje is verloren. Dan heb je er echt geen kut van begrepen al die tijd. Begin eerst 's bij die Henrichs en zijn vriendjes.
5 -12
Duif63
Begin bij Overmars die heeft alles verziekstraalt
1 -2
MyDreamteam59
Het is gewoon een grote pestbende
Morgenavond bij J Ajax vs NEC maar even sfeertje opsnuiven....
Ben benieuwd of de HEREN aanwezig zijn
1 0
bojansuarez
Stelletje debielen, hele dag staan wachten op die bus. Die mensen hebben echt niks beters te doen, echt triest. Wel leuke showcase, al die koppies staan onder spanning.
1 -7
AjaxIJmuiden123
OUT IN
RVC Jordi Cruijff
TEN HAG Wim Jonk
SCHREUDER Bosz/Laudrup/Rijkaard
VAN DER SAR Assistent Coach
OVERMARS Tscheu la ling
4 -3
Jajijdaar
De vraag is nog steeds:

Heeft Ziyech klappen gekregen van een trieste "supporter" ?
1 -1
Ajacied33
Nee joh,niks gebeurd behalve hoop geschreeuw
0 0
MrPink
Fake news.
0 0
Maxwell5
Nee.
0 0
KlasseLasse
ach boeit het!
als het zo was was het allng naar buiten gekomen!
dus zal wel weinig tot niks gebeurd zijn
0 0
eenechteajacied
Ajax. De club waar wij zo van houden. Ik snap dat supporters gefrustreerd zijn, en dat is terecht gezien de loop van het seizoen. Maar kijk waar de club dit seizoen vandaan komt. Deze jongens verdienen steun en geen haat. Iedereen die een sport beoefend zal beamen dat het hebben van support belangrijk is. Zodra deze support wegvalt wordt het pas echt moeilijk spelen. Juist in slechte tijden moet er de support zijn die mensen nodig hebben. Support verdien je namelijk niet, nee, een mens heeft dat nodig. Voetballers van Ajax zijn ook maar mensen die dus support nodig hebben. Een echte ajacied geeft deze support. Zo ook donderdag, tegen VVV. Zelfs nu het kampioenschap is beslist, juist nu het kampioenschap is beslist kunnen wij laten zien dat wij nog altijd van onze club houden en deze nog altijd supporten. Er zijn fouten gemaakt, zowel op het veld als buiten het veld, het merendeel zal wel weer vinden dat het te makkelijk is om te zeggen dat fouten maken menselijk is, maar uiteindelijk zal het daar op neerkomen. Wat denken deze zogenaamde 'supporters' nou. Dat meneer Vd Sar wilt dat ons Ajax 2e wordt? Nee, ook hij wilt het kampioenschap. Laat zien dat je een echte ajacied bent en blijf deze prachtige club steunen. Ook nu, juist nu.
4 -5
afcajacied00
Toch gelijk
1 0
ajaxinho
De club wordt bewust naar de maan geholpen.
Door ons kutbestuur.

Onze talenten zijn hier onbewust de dupe van.
Zij worden nu aangevallen.

De clubleiding moet opgeruimd worden!
2 -2
Superjood410
Ik zit op mn telefoon en is het buitenland, dus kan de twitter links niet openen. Maar wat is er precies met die Henny Henrichs aan de hand?
1 -1
MosesD
Ongeveer 6 sec in beeld tussen de Psv vlaggetjes, niks aan de hand. Wat een onzin allemaal.
0 -1
ajaxinho
Zit een PSV-vak grijnzend naar de camera.
4 0
Dexy
Zit op de tribune van PSV te zwaaien met een PSV/Brabant-vlaggetje.

https://twitter.com/bart_sanders/status/985543938189783040
1 0
MokumsTrots-
Als je goed kijkt, zie je dat aan het vlaggetje ernaast een rechter hand zit. Hij heeft dus helemaal geen vlaggetje vast.
3 0
Dexy
Je hebt gelijk. Maar dan nog zit hij wel midden in het PSV-vak.
1 0
MosesD
Ja, in het hele stadion was een Psv vak met vlaggetjes.
0 0
MokumsTrots-
Grote kans dat hij met een vriend die voor PSV is de wedstrijd aan het bekijken is. Weet bijvoorbeeld dat John van den Heuvel samen met Johnny Heitinga naar deze wedstrijd was. Kan me niet voorstellen dat een Ajax fan als Henrichs een kaartje koopt voor het PSV vak om daar lekker de wedstrijd te kijken.. Wat een gedoe om niks.
Dit is ook nog vóór de wedstrijd, toen lachte ik ook nog.
2 0
koppendicht
Precies, zwaar overdreven allemaal. Ik word een beetje moe van de 'supporters'.
0 0
Biss
Hij heeft zelf geen vlaggetje vast. Maar toch..
1 -1
AFCA1510
Zat met een blije bakkes tussen de vlaggenzwaaiers in de psv-tribune.
2 -1
Lagasj
Ik denk dat de wedstrijd mentaliteit wat anders is dan mentaliteit i.h.a.
Deze trainer kan de spelers niet de juiste wedstrijd mentaliteit bijbrengen.
Dat lukt in de eerste plaats alleen door de spelers achter je tactiek te laten staan. En een Ajax tactiek is heel iets anders dan b.v. een FC Utrecht tactiek.

Het verschil is te groot tussen de 5 sec. regel van Bosz en de behoudende tactiek van TH.
Je moet je spelers kunnen overtuigen van je tactiek, en als die volkomen in tegenspraak is met alles wat je vanaf je jeugd in Ajax geleerd hebt val je door de mand en ben je je gezag kwijt.
Dat is wat er is gebeurt.

Je kan dan ook onmogelijk nog een seizoen met deze, voor Ajax ongeschikte, trainer doorgaan.
Net zo min als je met de veroorzakers van dit grote misverstand, Sar en Overmars, door kunt gaan.
Ook v/d Sar en Overmars zullen de eer aan zichzelf moeten houden en moeten opstappen.
Maar eerst Henrichs weg !

En de supporters.... Doorgaan, net zo lang tot de bezem er door is gegaan.
Het zijn nml. geen tokkies, maar hardwerkende fans die krom moeten liggen om hun Ajax elke week te zien spelen.
En die politiek correcte Ajacieden hier......
Mondje dicht, jullie hebben je kans verspeeld want je ziet wat het resultaat is van je correcte geneuzel.
4 jaar lang hebben jullie de andere kant op gekeken toen b.v. Jonk eruit werdt geknikkerd daarna Bosz, Henrichs zit er nog steeds.
Ook jullie, de zogenaamde intellectuele fan's, zijn mede oorzaak van deze teloorgang, door gebrek aan voetbal kennis en het uithangen van de " zachte heelmeesters "
1 -2
Knalpot
Een traineer is deels verantwoordelijk voor het preparen van het team voor een wedstrijd maar zodra het fluitje klinkt moeten de mannen in het veld het toch echt helemaal zelf doen, en daar schieten ze schromelijk in tekort, deels door jeugdigheid deels door dat het niet in de speler zelf zit. Heb je hier geen balans in of je mist een paar echte leiders in het veld dan ga je dat ook niet meer omdraaien, iig dat lukt bij dit Ajax niet. En over die 5 secondenregel hoe moet je druk zetten dan als elke tegenstander gewoon de bal eroverheen peert in de hoop dat hun spits er wat goeds mee kan/gaat doen?
0 0
Lagasj
De trainer zorgt voor balans en echte leiders staan vanzelf op. Helaas begrijp je die 5 sec. regel niet helemaal. Verdedigers doen daar n.m.l. ook aan mee. Uiteraard moet je temporiseren maar daar schuilt nou juist de kracht van die 5 sec regel in. En niet alleen die bal zo snel m.g.l. terug hebben.
Juist door dat goed te temporiseren de-motiveer je de tegenstander.
Je maakt ze toeschouwer van jou spel want ze komen niet aan het voetballen, en zodra ze de bal hebben zijn ze 'm ook weer heel snel kwijt.
Liefst binnen 5 sec. Mag ook 10 sec. zijn. Of 15.
Als je er als trainer maar fijntjes op wijst dat jij, als speler, i.i.g. niet de zwakste schakel wil zijn. Daar heb je als trainer tact en geduld voor nodig.
0 0
Cello
Ben het grotendeels on-eens met je.
Ik vind namelijk dat de trainer niet een mentaliteit moet bijbrengen, dat moet geheel bij de speler vandaan komen zonder dat iemand je dat zou moeten vertellen. Dat moet niet bij de trainer vandaan komen. Eens, dat een trainer zijn spelers voor zijn tactiek moet winnen, zodat ze zopals jij zegt achter je tactiek gaan staan. Nu weet ik, uit bron, dat ze dat hebben bevestigd naar Ten Hag toe.
Inmiddels is dat verhaal over het niet meer uitvoeren van de 5-sec regel allang door coach en ook spelers tegen gesproken. Die regel is er namelijk nog steeds aldus de spelers en ook coach. Dat is wat anders dan zoals het eruit ziet in de praktijk. Een coach kan zoveel willen en in de voorbeschouwing alles netjes geanalyseerd uit de doeken doen, zodat de tactiek klopt op papier. Zodra een deel van de spelers (iemand heeft wel eens uitgelegd dat er eigenlijk maar 1 hoeft te zijn dioe niet meedoet) zijn taken laat lopen eigenlijk het hele plan de prullenmand in kan. En als het er 2-3-4 zijn kan je als coach al een probleem hebben, want rigoureus 4 man vervangen is lastig. Maar eigenlijk zou je het wel moeten doen.

Veelal wordt gewoon vastgehouden aan de speelstijl zoals gebruikelijk binnen de opleiding van Ajax de spelers gewend zijn. Dat betekent niet dat er onder Ten Hag niets veranderd is. Maar hetgeen wat hij tot dusver veranderd heeft zijn nuances. Hier wordt het snel 'behoudend' genoemd, à la Frank de Boer, maar Ten Hag wil in vergelijking met eerder onder Keizer, dat er af en toe getemporiseerd wordt. De reden is dat je namelijk niet 90 min volle bak kan pressen en aanvallen, hoe graag of men dat ook zou willen.
Dat idee is op zich okay en te begrijpen....maar dan heb je wel een soort van leider nodig in het veld, eentje die na het temporiseren het signaal naar het team afgeeft dat je als team weer gaat pressen en afjagen en volle bak gaat aanvallen.....zo'n type is er dus niet en wordt het kwa uitvoering moeilijk.

Ik vind het nog te vroeg om te oordelen wbt Ten Hag.
1 0
Lagasj
Ik ben het meestal met je eens Cello, maar ik denk dat een trainer wel degelijk invloed heeft op hoe je het veld ingaat. Je kan nog zo'n goede mentaliteit hebben, als de trainer je b.v. suf lult voor de wedstrijd is het ook over en sluiten in het veld. Hij kan je wedstrijd mentaliteit maken of breken.
Wat de 5 sec. regel betreft kan je er steeds op wijzen dat jij in ieder geval de zwakste schakel niet moet zijn. Spelers zijn daar gevoelig voor.
Het zal hun eer te na zijn, dat wil geen enkele voetballer zijn.
Die leider in het veld staat vanzelf op. In de Bosz tijd waren dat Ziyech en Klaassen.
De geloofwaardigheid van een trainer valt of staat bij zijn voetbal intelligentie en realiteitszin.
Als je Veltman ipv Ziyech aanvoerder maakt en Siem maar blijft laten invallen dan verlies je al snel aan geloofwaardigheid.
Dan geef je aan dat je het niet snapt, spelers maar ook fan's hebben dat snel door. Dat de-motiveert.
En uiteraard zullen spelers achter de tactiek van TH gaan staan. Ze willen spelen. Dus die vlieger gaat niet op.
0 0
Ajaxtrouw
Gelukkig ook nog mensen met een redelijk verhaal
0 0
Bjorn
Bij onze rivaal uit Rotterdam volgt een huldiging na een tweede plaats, bij ons breekt de pleuris uit. Heerlijk, ook dit is Ajax.

Ik hoop dat in de komende weken de juiste poppetjes van het podium verdwijnen binnen de club.
11 0
jspang911
Weetje wat pas belachelijks is. Mensen die jaar in jaar uit al hun spaargeld opmaken aan ajax. Elke wedstrijd er zijn dik en dun.

Dan mag je iets verwachten van onze club. ONZE

Vergeet niet zonder ons is er geen ajax.
8 -4
koppendicht
Schei toch uit met deze sentimentele onzin. Naar de Arena gaan is een keuze. Je kunt ook naar de bioscoop of center Parcs. Word vreselijk moe van dit sentimentele riedeltje van supporters.
2 -6
jspang911
Wij van jou. Want waarschijnlijk support je alleen vanuit je huiskamer
1 0
koppendicht
Schande. Allemaal een stadionverbod geven. Meteen. Als een stel Gestapo op de bus staan rammen.
2 -7
MosesD
Inderdaad, stadionverbod van 25 jaar. En ook niet meer in de buurt van JCA mogen komen.
0 -1
Bocarra
Wat een asociale bende. Ajax onwaardig. Je blijft van spelers af. Beschamende tokkie vertoning.
5 -2
MrPink
Voor wie het nog niet gezien heeft:

https://twitter.com/bart_sanders/status/985543938189783040?s=21

Henrichs, de gluiperd.
7 -3
MokumsTrots-
Als je goed kijkt, zie je dat het vlaggetje ernaast wordt vastgehouden door een rechterhand. En dit was vóór de wedstrijd, toen had ik er ook nog vertrouwen in.
1 0
ajaxinho
WTF?!

Ik ken die namen en verantwoordelijkheden niet zo goed.
Maar als dit een bestuurslid van Ajax is
moet ie opsodemieteren!
2 -2
MosesD
Ik zie net de beelden op de NOS. Wat een tokkies. Ik schaam me gewoon dat ik van Ajax houd.
6 -2
Postmus
En dan nog te bedenken dat al deze mannen waarschijnlijk kinderen en een vrouw hebben.. Te treurig voor woorden..
6 -5
Murph
Vrouw en kinderen ja dat is zeker raar ze moesten het verbieden .
1 0
Bjorn
Zou graag zien dat Henrichs eens wordt tegengehouden als die uit zijn auto stapt in plaats van de spelersbus.

Hoop dat de gasten van Zuid ook inzien dat het probleem dieper zit. Weg met opper-engerd Henrichs.
5 -3
davy14
De grote vraag is natuurlijk waarom deze supporters niet de auto's hebben tegen gehouden van het bestuur van de AFCA SC en de leiders van de harde kern die op riepen niet te demonstreren tegen het vertrek van Cruijff en Jonk.
9 0
ajaxinho
Ja, die zogenaamde vertegenwoordiger van de supporters.

Die woont hoog en droog in Lelystad.
In een villa gekregen van het bestuur.
3 0
DeBaarsjes
die (nieuwe) vertegenwoordiger J.B. woont volgens mij gewoon in Amsterdam
1 0
DeBaarsjes
Omdat zij daar zelf ook tussen stonden.
3 0
El-Dorado
manier waarop, zegt wel genoeg over die supporters.

had gewoon anders gekund.
6 -1
AFCA-B93
Is er nergens een topic over Onana z’n docu? Die was namelijk erg vermakelijk
2 0
Cello
Als de afgang in Eindhoven niet genant genoeg was....de boys van de harde kern doen het nog eens dunnetjes over. Te genant voor woorden, schaamteloos.
Houd van mij part die bus tegen door ervoor te gaan staan, maar intimideren en uitschelden van de eigen spelers?. Dat gaat gewoon te ver!.
Als je voor die bus was gaan staan waren ze ook wel naar buiten gekomen en waren ze ook het gesprek aangegaan.

En uiteindelijk bereik je er in het geheel niks mee, tenzij je de verwachting hebt dat ze hun oren naar de supporters laten hangen. Nou......... dat kan men echt vergeten, dat doen ze dus echt niet.
9 0
MrPink
Veltman stond wel als eerste bij die groep haha. En wie zegt dat deze gasten nooit een wedstrijd bezoeken komen zelf nooit bij Ajax want anders kan je deze gasten wel, vooral wie op Zuid zit.
6 -1
Ajacied33
Veltman en Ziyech he. Dan zijn er hier gasten die gisteravond allemaal onzin uitkraamden over Ziyech zn gebaartjes naar de supporters toe. Echt,wat een kneuzen zitten er hier op zn tijd. Alsof de waarheid al niet erg genoeg is,verzinnen ze nog leugens erbij
0 0
NotForSale
Zoals een aanvoerder hoort te doen respect daarvoor
9 -1
Cello
En toch blijf ik het een lulletje rozenwater vinden. Me Opa zou zeggen dat ie met een slappe lul gemaakt is. Bah. Totaal geen persoonlijkheid binnen het veld. Ik gun hem wel een avontuur in het buitenland.
3 -6
MyDreamteam59
Ik lees een heleboel commentaar van politiek correcte Ajacieden maar jongens dit is het gevolg van jarenlang wanbeleid en nemen ze ons zwaar in de zeik.

Deze actie gaat doorwerken en hoop ik op een totale veegactie binnen Ajax.
Al die zakkenvullende ellendelingen die denken dat wij ons jaar in en jaar uit in onze poeperd laten nemen gaan nu verantwoording afleggen. Het is over voor vd Sar, Overmars, TH, Schreuder, Siemerink, Henrichs en een heleboel spelers!

Als Cruijff dit voor ogen had dan kan ik alleen maar zeggen ....geweldig, al die ex spelers die geen ervaring hebben en van onze club een chaos hebben gemaakt. Of het nou Bergkamp is of vd Sar of Overmars...deze geweldige poetsdoeken verdienen meer dan de best betaalde trainer in de Nederlandse competitie. Haal van Gaal......hij is onze el Salvador
8 -10
MichelAngelo66
Neem jij jezelf serieus? Niet doen.
1 -2
AjaciedForLive
Politiek correct? Een fatsoen’s kloof vind ik toepasselijker om te gebruiken dit is gewoon intimidatie en niet de normen en waarde die wij er op na willen houden als supporters.
1 -1
ajaxinho
Zelfs Cruijff kon alleen de leiding van het voetbal hervormen.
Niet de leiding van de club.

VGaal zal ook een poppetje worden van het bestuur.
0 0
davy14
Je snapt er geen hol van als je Henrichs en Cruijff met elkaar noemt.
4 0
CruyffFootball
Was de EL finale ook het werk van Cruijff?
Oh wacht, alleen de negatieve dingen natuurlijk.
Zo werkt dat bij types als jij he.

Ik herinner me nu weer jouw gebral over Cruijff en feyenoord trouwens. Dat verklaard weer een hoop.
2 -2
MyDreamteam59
Get lost !
Ze vernielen mijn club totale randdebiel dat je bent
0 -1
MichelAngelo66
En dan ga je van Gaal aanhalen die vriendjes is met juist de verkeerde mensen. Doe je ogen man ipv hier als een halve gare iedereen uit te lopen foeteren. Je domme Cruijff Feyenoord verhaal zit je in de weg, waardoor je de domste dingen zegt.
2 -1
afcas
en van gaal die billemaatjes is met de mensen die onze club verneuken zou dat niet doen natuurlijk he... smerige landverrader dst t is...
5 0
Bjorn
Dit is het gevolg van Cruijff en Jonk niet steunen aan de ene kant en de fout Bosz te makkelijk te laten gaan aan de andere kant.
3 -1
Cello
Volgens mij is het dezelfde kant hoor
0 0
ajaxminimax
Wat heeft Siemerink nou weer verkeerd gedaan?
2 -1
MyDreamteam59
Wat heeft hij GOED gedaan?
Eerst moet David Endt weg en krijgen wij die bolle Smeets (honkbal) en nu weer een tennis mongool

Ik wil Ajacieden dicht bij de selectie!
Waarom moest David weg?
0 -5
ajaxminimax
Gast je doet net dat siemerink er al jaren zit. En ga jij ook al op de derksen tour? Om te zeggen dat iemand uit een andere sport niet het voetbal in kan. Bovendien die siemerink heeft echt geen invloed op het spel en op de directie
1 0
CruyffFootball
Omdat hij op logistiek gebied een ramp was.
Bussen kwamen te laat en er werd op kut velden gespeeld tijdens trainingskampen.
2 0
atalantanio
Dit is natuurlijk niet de manier maar man, man, man, wat ben ik klaar met Ajax. Vooraf een grote mond dat PSV geen kampioen ging worden tegen ons, en dan laat je het gewoon zo makkelijk gebeuren. Wat is er mis met die gasten? Geen enkele mentaliteit. Je kunt zeggen over Ten Hag wat je wilt, maar die spelers falen onder elke trainer. Volgende week gewoon weer ongemotiveerd waarschijnlijk.
3 -2
koenos1
Mag hopen van niet na dit vurige incidentje
0 0
Henkstarr
Wat een droeftoeters, sorry hoor maar waarom zulk achterlijk gedrag bijna tegen het Calimero aan.
2 -4
Murph
Ja he Henk wat waren ze slecht
1 -1
Henkstarr
Idd Mur
2 0
CruyffFootball
Sterk hoor.
Als een tokkie daar op een raam gaan slaan en natuurlijk weer van alles krijsen over “inzet” etc.
Een gesprek eisen met de verantwoordelijken is wat mij betreft prima.
Maar stel dan inhoudelijke vragen aan flapdrol van der sar over de gang van zaken rond de exit van Jonk en Cruijff, het ontslag van Keizer, het gedoe rond Bergkamp en Bosz etc.
7 0
ajaxinho
Ik wil duidelijkheid!

Wie zitten in het bestuur/complot?
Wie verscheurt het technisch hart?
Wie gaf FdBoer zo weinig aankopen?
Wie negeerde de voorwaarde/eis van Bosz?
Wie negeerde de aankoop van backs in de voorbereiding?
Wie ontsloeg Keizer?!
6 0
AntiCatenaccio
De KNVB trekt aan de touwtjes. Het is inderdaad een mysterie wat hier gaande is. Een samenzweringscomplot. En ik maak geen grap. 100 procent met jou eens gabber.
1 0
Tufono
Er is gewoon geen systeem in dit Ajax, geen beleving, geen passie volgens mij ligt ten Hag niet goed bij de spelers, alleen durft niemand dit te zeggen!!!!
3 0
dumperPattiruhu
Ik vind het wel begrijpelijk dat er ajax supporters zijn die verhaal halen. Laten we wel wezen het bestuur heeft het 4 jaar lang rustig kunnen houden en dit is de druppel.
9 -1
ajaxinho
Het bestuur is een meesterbrein.

Door het technisch hart langzaam te verscheuren.
2 0
Ajaxsied4ever
Gatverdamme ! Om alleen weer telkens om ziyech te beginnen ! Geloof mij maar de grote jankerds komen volgende seizoen
Iedereen heeft gefaald ! Als team niet als individu
Begin dit seizoen had iedereen het over het kan mij gestolen worden na het kut drama nouri en nu zo door draven bah !
Blijf je club supporten zoals het moet ! Frustraties en emoties mogen zeker maar zonder afkraak van de mooiste club uit nederland en hun spelers
2 -10
Lagasj
Sentimentele ouwehoer. Zo veranderd er nooit iets met luilebollen als jij.
6 0
MyDreamteam59
100% gelijk, als de spelers de beuk er niet ingooien doen wij het wel
1 0
Nicoonzeredder
Weet iemand in hoeverre het klopt dat er gezegd is dat Ziyech nooit meer opgesteld mag worden?
0 -2
NotForSale
Heb dit niet gehoord in het filmpje dus dit is vermoedelijk door een of andere kakkerlak verzonnen
0 -1
Jelle2500
Dat geloof ik eerder dan dat hij tikken heeft gehad..
0 0
vdvaart23
Oef, wat gênant zeg.
8 -1
ajaxinho
Dit zijn die supporters die Keizer de grond in boorden.
Kijken puur en alleen naar punten en verloren titels.

Waar waren de protesten toen Jonk en Cruijff werden weggejaagd?
Of toen we onder Frank betonvoetbal speelden?

Wij als supporters zijn ook niet scherp genoeg...
10 -1
ajaxminimax
Filmpje gezien, dat er ziektes bij worden gehaal vind ik wel heel erg laag en gaat gewoon echt te ver. Ze moesten gewoon normaal met de spelers gaan praten. Snap echt wel dat ze het helemaal zat zijn en dus de bus staande houden, maar doe dan wel even normaal en ga fatsoenlijk in gesprek als ze de bus uitkomen. Hopelijk is het nu wel duidelijk bij de directie dat dit niet meer verder kan en dat ze dus actie moeten ondernemen!
4 -1
Patje2011AJAX
Ajax jaagt de supporters weg uit de Arena met hun voetbal en de supporters jagen de spelers bij Ajax weg.
0 -1
0184AFCA
Op basis van de beelden is het nog redelijk netjes gebleven vind ik... De hype die op sociale media was ontstaan deed ernstiger vermoeden.

Tegen vvv zijn we gewoon weer van de partij. Kop omhoog, schouders er onder volgend seizoen nieuwe kans.
3 -1
IDJosh
Nog geen jaar geleden armen om elkaars schouder en steun na het gedoe met Nouri.
Nu: UITSTAPPEN, K*****MONGOLEN!

Doe eens even normaal joh
16 -4
AFCAsphere
Ik had al verwacht dat het hen teveel gevraagd zou zijn om zich normaal te gedragen.

EDIT: je krijgt ook gewoon 4 minnetjes van mensen die dit gedrag goedkeuren :')
5 -1
MyDreamteam59
Tsja, spelers en directie onderschatten de pijn en frustratie van de supporters.
Verliezen kan gebeuren maar er met je pet naar gooien en belachelijke teksten naar je hoofd geslingerd krijgen is de druppel.

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat Ziyech amper 2 dagen voor deze cruciale wedstrijd doodleuk aangeeft dat hij klaar is voor de volgende stap? Dan ben je niet goed bij je hoofd en verdien je het niet om Ajacied te zijn. En na zijn dramatische optreden vandaag sluit ik mij aan de wens dat hij NOOIT meer het rood wit mag aantrekken.

Weg ermee...het is genoeg geweest
2 0
Suarez16_
Als Ziyech vertrekt vind ik het persoonlijk ook prima. Vandaag verspeelt hij de bal ook weer kinderlijk bij de 2-0 20 meter van de eigen goal, omdat hij het even “mooi” wilde oplossen. Daar geef je die pot eigenlijk weg. Leuk die 3 goede ballen in aanvallend opzicht, maar met zulke acties verlies je de wedstrijd.
1 0
Jeugdtrainer
Ajax was erg gevaarlijk in de omschakeling omdat de laatste lijn van PSV bizar slecht is in doordekken. Kluivert neemt ‘m net verkeerd aan anders had je een top counter in handen.

Zoiets kan gebeuren.
2 -1
AFCA1510
Geruststellend dat de intellectuelen onder de supporters even een praatje zijn gaan doen. Kan de hersencellen van die gozers in beeld op 1 hand tellen. Treurig volk.
10 -2
Murph
Oh jij kent ze begrijp ik.
1 -4
AFCAsphere
Jij bent wel erg snel op je teentjes getrapt wanneer er hier mensen kritiek hebben op het gedrag van de supporters.
2 -1
AFCA-B93
Pff dat filmpje van de NOS. Dat intimideren naar de spelers toe en agressief doen vind ik zo laag bij de grond. Zo zielig. Met je biertje in de klauwen tegen de bus aan knallen en de spelers uitschelden met ziektes.

Leuk dat je een statement wilt maken maar dat soort gedrag slaat natuurlijk nergens op. Boos zijn kan en mag, maar als je gaat lopen intimideren met je bezopen kop ben je 1000x minder waard dan de spelers zelf.
12 0
KlasseLasse
weet je klinkt allemaal hard en kom maar met die minnetjes!
als ik zo een jaar presteer op mijn werk met een instelling van lik mn reet, dan lag ik er allang uit, hun verdienen zoveel geld en hoeven maar 1x in de week 90 minuten te presteren
9 -5
Jeugdtrainer
Ik wil jullie mentaliteit schreeuwers leren begrijpen. Wat klopte er niet aan de instelling? Waar zie je dat aan af? We spelen goddomme een goede eerste 35 minuten!

Aan wie of wat met welke in welke minuut zie je dat de instelling er niet is? Volgens mij is dit gewoon kul, namelijk. En kom niet aan met een momentje in de 77e minuut bij een 3-0 stand.
3 -1
OuweDibbes
Zeker jeugdtrainer bij de f pupillen. Daar hoef je ook maar 35 minuten te presteren.
0 -1
Jeugdtrainer
Niet echt.

Ik heb nog geen voorbeeld ontvangen.
1 -1
talent020
zoals notforsale al terecht opmerkte die 2 tegengoals waren wel degelijk goals die ontstonden uit concentratie (1e ontstaat uit een ingooi, en bij die 2e gaat Wober er niet meedogenloos genoeg in( mentaliteit) maar dit is niet alleen maar een mentaliteits kwestie, ook het spel blijft ver achter en dat is al geruime tijd zo onder Ten Hag
1 0
NotForSale
Het waardeloze verdedigen bij de 2 eerste tegendoelpunten om zo maar even wat banaliteiten te noemen, maar het gaat over het hele seizoen waarin vaak laks, arrogant en gemakzuchtig gespeeld werd
2 0
Turbo
Dat is één iemand die simpelweg 2 fouten maakt. Wober in dit geval. Die doet dat niet omdat ie er geen zin in heeft maar omdat ie inschattingsfouten danwel verkeerde keuzes maakt. Dat is geen mentaliteit, dat is kwaliteit of jeugdigheid. Type voetballende verdediger die moeite heeft met puur verdedigen of bepaalde momenten/situaties te herkennen.
2 0
Jajijdaar
Wober heeft mij totaal niet weten te overtuigen sinds hij er is.
Hij zou de vervanger van Sanchez moeten zijn. Sanchez is 10 klasses beter dan Wober. Dan gaat er ergens al behoorlijk wat mis in het aankopen doen.
1 0
afcas
nee, wober moet de vervanger van viergever zijn, waar de ligt sanchez vervangt.
2 0
Suarez16_
2-0 is de fout van Ziyech, Veltman en De Ligt. Eerst Hakim die de bal totaal onnodig verspeelt, vervolgens Veltman die brenet de bal veel te makkelijk voor laat geven en vervolgens De Ligt die het kopduel verliest.
0 0
Turbo
Wober verliest het kopduel, niet de Ligt.
2 0
Jeugdtrainer
Twee slechte momenten van vooral Wober. Maar heb je dan gelijk een slechte mentaliteit?

Kluivert verliest bij dat tweede doelpunt de bal. Heb je dan een slechte mentaliteit?

Dus als die ballen van PSV er net niet in gingen dan praat niemand erover. Ik vind dit te makkelijk roepen. Voetbal is een spel van continu fouten en sommigen worden afgestraft. Maar lang niet alle. Maar dan heeft het niet gelijk met mentaliteit te maken.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
mentaliteit gaat met name over het stukje drukzetten bij het terugverdedigen en terugveroveren van de bal.

je moet er gewoon opklappen, en getergd spelen.
psv mocht gewoon passes geven van 35 meter waarna er vervolgens in zijn achteruit werd verdedigd

hebben de spelers dan niks geleerd van bosz?
0 0
NotForSale
We hebben de beste selectie dus als de heren de juiste mentaliteit hadden gingen al die punten niet verloren tegen teams die kwalitatief slechter zijn of ga jij zeggen dat dat lucky was?
0 0
Jeugdtrainer
We staan niet bovenaan dus slechte mentaliteit?

Ik zeg: we staan niet boven dus hebben niet goed genoeg gespeeld. En ik zie verbeterpunten, met name in de korte combinatie, maar ook de onderlinge afstanden.

En het mooie, als je dichter bij elkaar speelt kun je beter druk zetten, is beter verdedigen, is makkelijker wedstrijden winnen. En dat lijkt dan weer alsof ze een super mentaliteit hebben!!

Ik wil mezelf niet op de borst kloppen. Maar vaak zeggen mensen ‘die geen idee hebben wat er loos is’: “ah, kut mentaliteit, ze werken niet!”
2 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ik heb er ook aardig verstand van.

druk zetten doe je met zijn allen, anders werkt het niet, dan loop je uit positie en dan krijg je ruimtes.
dat is het verschil met het ajax van bosz en keijzer en ten hag.
0 0
NotForSale
Goed druk zetten en verdedigen heeft ook met mentaliteit en discipline te maken daarom lukte het vorig jaar wel omdat de individuen stuk voor stuk zich wegcijferden voor het team nu staan er 11 losse individuen op het veld die niet voor elkaar door het vuur willen dat is mentaliteit
0 0
Jeugdtrainer
Ja maar gast, dat heeft te maken met het tactisch plan. Vorig seizoen had je precies afspraken wie op welk moment achter de bal speelt. En hoe dicht bij elkaar.

Mentaliteit is dan niet van toepassing, wel discipline om je daaraan te houden.
1 0
AntiCatenaccio
Die gozer met die capuchon die de bus probeert open te maken en roept ''uitstappen'' scheld ze idd voor alles en nog wat uit
4 0
NotForSale
Geen minnetje maar een plusje van mij
0 0
Labrador
Bus opwachten voor een goed gesprek oke maar kanker mongolen? Hoor ik dat goed? Nee dat gaat mij te ver
7 -1
KlasseLasse
vind het allemaal wel meevallen
0 0
talent020
alleen begin vond ik grimmig ogen, daarna viel het wel mee,
1 0
aka
Ajax....subtopper
0 -1
didierajax020
Zo dan.. Er werd wel degelijk aan spelers gezeten. Of zie ik het verkeerd en zijn het supporters onderling? Op 01:15

https://nos.nl/artikel/2227525-boze-fans-wachten-ajax-bus-op-en-eisen-vertrek-van-der-sar.html
0 0
Turbo
Ik zie geen duw of klap. Ik hoor wel een keer of 5 het woordje kanker, wat mijn beeld van deze mensen bevestigd. Idioten.
6 0
Suarez16_
Aankomend seizoen heb ik zeker weer goede hoop op een mooi seizoen waarna we in speelronde 6 alweer 7 punten achter staan.
2 0
ajaxinho
Het bestuur moet niet meer zuinig zijn op hun centen.

Op elke positie een groot talent en een sterke aankoop.
Mindere talenten en zwakke aankopen verhuren.
0 0
Toon meer reacties