Huntelaar: 'Heb niet zoveel te vertellen'

SJvanveen, 15-04-2018 om 20:29, 15822 views, FOX Sports |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Klaas-Jan Huntelaar stond vol ongeloof de pers te woord bij FOX Sports. De spits baalde als een stekker van de nederlaag van zijn club Ajax tegen PSV zondagmiddag.

'Ik heb eigenlijk niet zoveel te vertellen. Ik denk dat zij ook niet zoveel zin hebben om te praten', antwoordde Huntelaar op de vraag van journalist Milan van Dongen of hij geen verklaring aan de fans wilde vertellen. 'Deze emotie moeten we omzetten naar volgend jaar om sterker terug te komen. Met of zonder Huntelaar? Dat gaan we zien.' 

De analyse van de wedstrijd was helder voor Huntelaar. 'In het begin was het van beide kanten vooral lange ballen. Wij gingen iets meer voetballen en kwamen er soms doorheen, maar we hebben het zelf weggegeven. Uiteindelijk koop je er niets voor en respect voor PSV.' 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jarenfan
Hel nederland blij met het kampioenschap,niet van psv,
maar het niet kampioen zijn van Ajax.
0 0
Cruijffiaan14
In het veld heb je helaas ook 0.0 te vertellen. Tijd om afscheid te nemen!
0 -1
Afca85meer
Je wordt oud Klaas-Jan...
0 -1
TOOL
Hij heeft lekker veel voorzetten gekregen! Één om precies te zijn en daar dook die keeper goed voor. Ook ik denk dat Huntelaar zo goed als klaar is met voetballen, zou hem super graag bij Ajax houden als jeugdtrainer! Echter is het wel zo dat hij gewoon geen ballen krijgt. Je weet met Klaas dat hij voorzetten moet krijgen, gister heb ik alleen maar ballen in de handen van de keeper of over de achterlijn gezien.
2 0
Bennyben
Ik snap echt niet dat mensen hier zich nog Ajacied durven te noemen als ze niet zoveel op hebben met van der sar, overmars, Frank de boer, Huntelaar, Siem de jong, kluivert, Heitinga, Veltman, bergkamp en ik kan zo nog wel effe doorgaan.

Ga een andere hobby zoeken of support je clubbie.
1 -3
Truth
Ik begrijp niet dat mensen zich Ajacied noemen als ze niet eens weten hoe je VelTman schrijft, en dan wel commentaar durven hebben op anderen, maar goed....
1 0
sjaakahz94
Dolberg heeft in de minuten dat hij inviel meer bewogen als Klaas het hele seizoen heeft gedaan. Is een goede backup, maar zie daar liever nog Cassierra zichzelf ontwikkelen. Heb hem als persoon en karakter hoog zitten, maar de tijd van KJH is toch echt voorbij. Zie menig spits in de 4e klasse zondag waar ik zelf speel betere ballen controleren.
2 -5
Pierre Heno
Cassierra gaat ook weg want die ziet nu ook wel dat hij altijd superkneus Siem de Jong voor hem heeft wat de spitspositie betreft.
8 -1
Bennyben
Superkneus ?????

Deze man heeft ons 4x kampioen gemaakt jij mag ze schoenveters nog niet strikken.
2 -5
jollie18
Het word tijd voor Cassiera en Sierhuis. Dolberg zie ik wel vertrekken. Hoop wel dat Huntelaar blijft maar dan in een andere functie.
1 0
MosesD
Huntelaar is nog prima bruikbaar. Maar puur en alleen als pinchhitter, verder als mentor voor jonge gasten, maar helaas is KJ echt niet meer goed genoeg voor de basis. Siem de Jong is zelfs niet goed genoeg meer als pinchhitter. Waarom die een contract voor 3jaar heeft gekregen is mij nog iedere dag een raadsel. Schöne komend seizoen ook een ideale 12/13/14e man. Veltman verkopen. Ziyech dus ook weg. Overmars moet kwaliteit gaan inkopen, maar dus vooral ook ervaring.
5 -1
Boer Gijs
Enige juiste reactie
4 0
NouridolbergNeres34
Stop er maar mee, het is niet meer om aan te zien. Ook nog zo een waardeloos interview geven na deze afgang, en dit moet dan de ervaren “leider” zijn bij Ajax.
0 -3
NouriVandeBeek
Bedankt voor je bewezen diensten, maar het kan niet meer. Je bent op en gaat Ajax niet verder helpen in de toekomst. Het is klaar.
2 -1
talent020
als pinchitter kan het nog wel, maar normaliter moeten Dolberg, Cassierra en Sierhuis de voorkeur krijgen
3 -1
Simon1
Sigthorsson 2.0 ^^
2 -5
Patajax
onzin
0 -2
Dastaan
Je was egt een grote spits Klaas, maar je tijd is voorbij. Zet je zelf niet zo voor schut en stop er maar mee. Als je je bal aannames ook zag vandaag zag het er zo houterig uit alsof je uit elkaar kon vallen. Bedankt voor je bewezen diensten en je mooie goals die je hebt gemaakt. Als je toch besluit te stoppen neem dan ten hag ook mee aub!
5 -1
ArnoAjax
Het lag niet alleen aan Huntelaar, het hele zootje gaf niet thuis!
8 -1
Simon1
Je hebt ook niet zoveel laten zien. Ga maar lekker met pensioen. Je was ooit een goede afmaker, maar nu is het tijd om je carrière af te maken.
2 -2
Pierre Heno
bij PSV?
0 0
CruyffFootball
Vooral wanneer je de bal in je voeten hebt.
Houten klaas.
Flik het niet om Dolberg nog een seizoen in de weg te zitten!

Ga lekker met Siem afbouwen bij julie clubje in de achterhoek.
1 -11
Ferd
Man, hij heeft Dolberg helemaal niet in de weg gezeten. Dolberg was lang geblesseerd. De enige die hij in de weg gezeten heeft is Cassierra.
15 -1
CruyffFootball
Er is van Augustus tot december alleen maar gewisseld en gerotzooid om beiden tevreden te houden.
De grote KJH kan namelijk geen rol als stand in accepteren, dan krijgt Knutselaar hele rare trekjes.
1 -5
FUBAR
Wat ben jij een fantast zeg. Huntelaar kan prima als backup fungeren, dat was het hele doel van het aantrekken van hem. Hij moest echter noodgedwongen bijna alles spelen door de drama vorm van Dolberg en zijn blessure.
2 0
blava
en Sierhuis
4 0
Papito020
Doe maar zonder kjh volgend jaar. Je hebt genoeg kansen gehad en gemist het afgelopen jaar. Tijd voor een andere spits.
3 0
Sampaoli
Zonder Huntelaar. De fans trekken dit echt niet nog een jaar.
3 0
didierajax020
Je voeten laten spreken blijkt al heel moeilijk, laat staan de juiste woorden uitspreken. Beschamend.
3 0
Labrador
Nee dat hebben we vandaag ook weer gemerkt klaas jan.
3 0