Ten Hag houdt Huntelaar er graag bij

BVeenstra, 05-04-2018 om 14:50, 5287 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag hoopt ook volgend seizoen te kunnen beschikken over Klaas-Jan Huntelaar. De spits heeft in Amsterdam een aflopend contract, maar is met de club wel in gesprek over een nieuwe verbintenis. Ten Hag hoopt in ieder geval op een positieve uitkomst van de onderhandelingen.

'Je ziet gewoon dat hij nog elke dag plezier heeft. Ik heb hem er graag bij. Hij is fit en heeft de drive', citeert het Algemeen Dagblad de trainer tijdens de persconferentie. 'Klaas heeft een onvoorstelbaar rendement. Bovendien is hij belangrijk in het sturen van het elftal. Dat we punten hebben verloren tijdens wedstrijden dat hij geblesseerd was, zegt wat dat betreft genoeg.'

Huntelaar keerde afgelopen zomer terug bij Ajax, waar hij in principe tweede spits achter Kasper Dolberg zou zijn. Echter, in de praktijk is Huntelaar dit seizoen vaak de eerste spits geweest. In de eerste seizoenshelft worstelde Dolberg namelijk met zijn vorm, terwijl hij na de winterstop nog geen minuut speelde wegens een voetblessure. Wel is de Deen op de weg terug en behoort hij zondag wellicht tot de wedstrijdselectie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
reaguurder
Dat we minder presteren zodra Huntelaar er niet bij is komt niet door de afwezigheid van Huntelaar, maar door de manier waarop jij het team invult zodra hij niet speelt, Erik.
0 0
Dexy
'Klaas heeft een onvoorstelbaar rendement.'

Sinds Ten Hag hier zit, praat de man alleen maar in superlatieven. Alsof alles geweldig gaat. Dat vind ik heel erg irritant overkomen, zeker omdat er momenteel helemaal geen reden is om vrolijk te worden van het spel van Ajax.

Daarnaast klopt het ook gewoon niet wat hij zegt. Klaas heeft in geen enkel seizoen zoveel grote kansen gemist als nu. Met dat rendement valt het dus wel behoorlijk tegen.
5 0
Jos1983
klopt als een bus! Super blij met KJH maar als hij dit seizoen echt rendement had gehad hadden we nu bovenaan gestaan en hadden we de Europa League niet gemist..
1 0
Kilum
Zeker, The Hunter mag nog wel een seizoen bijtekenen. En dan kijken we het seizoen daarna wel of hij nog een seizoen mee kan of dat hij een rol in de staf krijgt.
0 0
Redrum
Ik ook, hij is ontzettend belangrijk voor Ajax. Het is in mijn ogen echt geen toeval dat we juist de twee wedstrijden dat hij er niet bij was punten lieten liggen.
5 0
RaynoFischer
Dat lag meer aan dat jij zonodig Siem de Jong moest opstellen....
1 0
vincent_DV
Maar wij houden ten Hag er liever niet bij;)
5 -4
Ar
Je bent me net voor.
1 -4