Uitblinker Ünüvar bezorgt Ajax Future Cup

BartVeenstra, 02-04-2018 om 16:05, 47414 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O17 heeft zondagmiddag voor het tweede jaar op rij de Future Cup gewonnen. Mede dankzij een excellerende Naci Ünüvar versloegen de Amsterdamse talenten Juventus O17 in de finale met 2-0.

Al vanaf het begin waren de intenties van Ajax duidelijk: zo snel mogelijk de openingstreffer zien te maken. Het leverde flink wat kansen op in de beginfase. Zo krulde Ryan Gravenberch de bal over het doel, miste Ünüvar een prima kans en schoot Brian Brobbey in de handen van Juventus-keeper Siano. De druk van Ajax bleef, want met een geweldige voorzet - buitenkantje rechts - wist Unuvar Brobbey te bereiken. De spits kopte echter voorlangs.

Nog voor rust zou Ajax uiteindelijk wel op de verdiende voorsprong komen, al viel daarvoor nog wel een hele grote kans voor Juventus te noteren. Petrelli ontsnapte aan buitenspel, ging alleen op het Ajax-doel af, maar Ajax-goalie Daan Reiziger wist met geweldig voetenwerk de bal uit zijn doel te houden. Enkele minuten later was het raak voor Ajax. Een schot van Gravenberch werd geblokt, maar niet goed weggewerkt. Ünüvar nam de bal over en met een heerlijke voetbeweging speelde hij zichzelf vrij, waarna de afronding een eitje was.

Vrijwel direct na rust had Venitchio Sint een behoorlijke mogelijkheid op de 2-0. Brobbey brak door op links, gaf de bal voor, waarna Sint vlak voor het doel de bal niet tegen de touwen kreeg. Juventus zette daarna eventjes aan, maar verder dan een geblokt schot van Sterrantino kwam het niet. Aan de andere kant viel na een kwartier spelen in de tweede helft de beslissing. Een voorzet van Sint kwam voor de voeten van Ünüvar, waarna de kleine middenvelder direct uithaalde en de bal op prachtige wijze hard in het doel schoot. De Amsterdammers speelden het duel daarna rustig uit en kregen via Ryan Gravenberch - hij schoot op de paal - nog een goede kans op de 3-0.

Opstelling Ajax O17: Reiziger; J. Timber, Van Gelderen, Llansana, Douglas; Taylor, Q. Timber, Gravenberch; Sint, Brobbey, Ünüvar (Zamani 46'). 

Wissels Ajax O17: Dieker, Hoever, Musampa, Hansen, Fosu-Mensah, Zamani, Pinas.

Opstelling Juventus O17: Siano, Bandeira da Fonseca, Adamoli, Francofonte, Gozzi Iweru, Boloca, Fagioli, Petrelli, Leone, Penner, Sterrantino.
Wissels Juventus O17: Colombo, Di Francesco, Pinelli, Mazzone, Zanellato, Pinto, Diallo.

Doelpunten:
1-0 Naci Ünüvar (25')
2-0 Naci Ünüvar (45')

Bijzonderheden:
- Ajax bereikte de finale door in de halve finales RSC Anderlecht na strafschoppen te verslaan.
- Juventus versloeg Sporting Portugal in de halve finale met 2-1.

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tikkie takkie
Die commentator bij Fox Sports heeft volgens mij wel 100x gezegd dat Unuvar 14 jaar is .. kunnen we niet meer vergeten :)
4 0
martin1234
Wel onthouden dat hij volgend jaar vijftien is heh. Anders heb je er nog niks aan.
0 0
RaynoFischer
Vanaf 13 Juni is hij 15 ;)
1 0
NouriVandeBeek
Ook even een complimentje naar de jonge Dave Vos. Heeft Gery Vink geruisloos vervangen. Zijn principes passen meer bij Ajax.
8 0
Ajaxvooraltijd
Ik vond juist dat het erg opviel dat hij dat gedaan had. Die gery Vink was echt een schande voor Ajax met zijn PSV voetbal gericht enkel en alleen op resultaat en niet op ontwikkeling.
1 0
Pieter433
Zo'n wereld van verschil met de Future Cup van vorig jaar. Ik herinner mij afbraak- en resultaatvoetbal zonder overtuiging en (individuele) klasse. Hier geniet ik van! Ook positief om met een elftal zelf opgeleide spelers op het veld te staan, die er veelal vanaf de O14/O15 of eerder al bij zijn. Laten we hopen dat deze groep bij mekaar blijft t/m Jong Ajax, in ieder geval de toptalenten, dan moeten er zeker 2 a 3 per lichting bij het 1e kunnen aansluiten.
3 0
ST
Heeft unuvar al een mega contract?
1 0
Golberg
Hij is 14, mag pas contract vanaf 16 helaas.
0 0
Eriksen10
Wie is er speler van het toernooi geworden ?
1 0
RaynoFischer
Die Fagioli van Juve
4 0
JanTa
Ajax mag blij zijn als er 2 a 3 talenten doorbreken maar neemt niet weg dat ik weer genoten heb van al dat talent.
3 0
RaynoFischer
Zeker, maar nooit breekt er ergens een heel elftal door vanuit de jeugd, teams van Klaassen/Veltman en Appie/Donny waren ook top

2/3 spelers per lichting is al netjes :)
1 0
Middenweg401
Hoeft ook niet. 2 of 3 is mooie doorstroom. Ander moet je elk jaar ook een oude generatie uitzwaaien. :)
1 0
xstaniox
Het is misschien wat vroeg, maar wie van deze spelers zijn echt de grote talenten? Want het is niet realistisch om te zeggen dat ze allemaal Ajax 1 gaan halen.
3 0
RaynoFischer
Unuvar steekt er hier ook al bovenuit, samen met Gravenberch ;)
Verder Taylor, Van Gelderen, Llansana
Brobbey (heeft vooral zijn fysiek nu nog mee, afwachten)
2 0
Ozymandias
Brobbey heeft inderdaad zijn fysiek mee maar de manier waarop hij weinig tijd nodig heeft om de bal op doel krijgen is een kwaliteit die hij ook als spriet van 1,70 meter zou hebben. En een zéér belangrijke kwaliteit voor een spits. Hij doet me in bepaalde opzichten wel een beetje aan Kane denken.
3 0
WantAmsterdam
Gravenberch en Ünüvar zijn imo echt buitencategorie, maar van gelderen, lhansana en taylor hebben ook erg veel indruk gemaakt, een Zamani is in potentie ook een toptalent, maar staat al een tijde stil in zijn ontwikkeling...
2 0
Ajax95Duivendrecht
Als stille kracht vond ik Llansana echt indruk maken dit toernooi. Qua spelinzicht (forechecken, altijd positioneel goed staan) is hij echt ongelooflijk sterk.
1 0
Web
Was genieten op de toekomst van twee hele grote talenten.
Unuvar en Gravenberch
3 0
WantAmsterdam
Maar ook van Lhansana, taylor en van gelderen!
3 0
Web
Zeker, maar ik vond Unuvar en Gravenberch er boven uit steken.
2 -1
WantAmsterdam
Absoluut, maar die twee zijn ook gewoon buitencategorie!
0 0
WantAmsterdam
Wat een speler die Ünüvar! Gewoon wow! Wat kijk ik ernaar uit om hem in de JC Arena te zien!!
3 0
MyDreamteam59
Ik hoop echt dat de vader van Unuvar NIET een baan als schoonmaker bij Man City of Man U voor 350.000 euro per jaar gaat accepteren!

want zo werkt het in de praktijk

Van Basten ga je werk doen en ga dit soort praktijken stoppen
6 0
JesusZoonVanGod
Lijkt me niet. Pa Ünüvar komt op me over als een heel nuchter persoon, die écht het beste voor heeft met zijn voetballende zoons. Op Ajax1 staat een boeiend interview met de familie en dat vond ik aardig veelzeggend.

10 0
MyDreamteam59
Ik hoop het echt
0 0
koenos1
Hij ziet Nouri als voorbeeld....In dat opzicht positief
6 0
SnakeDoc
http://www.voetbalinside.nl/spelerweek

Onanana
5 0
MosesD
Genoten van dit jonge team! Opvallend ook dat iemand als Gedaante die altijd beweerde dat Ajax na vertrek Jonk zo goed als dood was, zich nu niet laat horen. O17 speelt niet alleen prima voetbal, maar herbergt enkele goede talenten. Met de jeugd is kortom weinig mis.
4 -1
WantAmsterdam
Gravenberch, Unuvar, Taylor, van gelderen, lhansana, zamani en ga maar door zijn echte Ajax spelers!!
2 0
Pauw
Je gaat lekker kort door de bocht mbt het standpunt van geDaante.

Bovendien heeft hij volgens mij aangegeven - na de terugkeer van Blind - Ajax op een laag pitje te zetten. Hij zou hier niet meer terugkeren.
3 -2
MosesD
Hoezo kort door de bocht? Dit O17 speelt heel erg niet des Ajax en er loopt ook totaal geen talent in? Dat was namelijk het Ajax na Jonk volgens Gedaante........ En de mogelijke komst van Blind als lid van de RvC aanwenden om je van Ajax af te wenden. Ach ja, wat een kortzichtigheid. Maar ik vind het prima hoor, ik heb in ieder geval genoten van O17!
2 0
Biss
Je mist ‘the big picture’ een beetje. Ja, het zijn zeker toptalenten, maar het gaat om hoe deze jongens nu worden opgeleid om uiteindelijk in Ajax1 resultaat te bereiken. Ik merk aan jouw reactie dat je vooral kijkt naar het resultaat van nu. Dat is leuk, maar heeft Ajax weinig aan als deze jongens zich niet door ontwikkelen en straks alle aspecten van voetbal en daarbij de principes, die volgens Cruijff belangrijk zijn, beheersen (als zoals ‘de hoge heren’ zeggen plan Cruijff nog steeds centraal staat bij Ajax en dit dus de manier is waarop Ajax(1) wil spelen). Daarnaast zijn dit óók jongens die trainingen van Team Jonk hebben gekregen, dus vrij lastig om te zeggen of het nu komt door de Cruijff-visie of ondanks deze visie dat dit zo’n goede lichting is.
0 -1
MosesD
Nee, ik kijk juist naar de individuele speler. Er zit als je dit in ogenschouw neemt, dus erg veel talent in O17. Maar ook de teamprestatie was prima en het winnen van de Future Cup is super leuk en een mooie beloning voor deze jongens. Het gaat mij erom dat Gedaante beweerde dat toen Jonk vertrok dit het einde van Ajax betekende. Onzin dus. Ik roep altijd al dat het qua talenten gaat om golfbewegingen. O19 moest veel spelers aantrekken omdat er te weinig was (en er waren enkele doorgeschoven of vertrokken). Dat is niet de schuld van Jonk, maar gewoon zoals het gaat in het voetbal.
0 0
Biss
Klopt inderdaad, het zal zeker niet het einde van Ajax betekenen. Maar wel was dat het einde van visie Cruijff. Persoonlijk vind ik dat heel erg jammer. Maar zoals Cruijff zelf ook wel eens zei, het is niet zo dat er maar 1 visie de juiste is.
Ik ben fan van Cruijff’s visie wat Team Jonk goed uitvoerde, maar als deze visie dan niet gevolgd word wees dan duidelijk over het beleid wat nu word ingezet. Ik kan niet zeggen dat Ajax dat is geweest laatste jaren. Dus eigenlijk heb ik niet echt een idee van hoe spelers bij Ajax nu echt worden opgeleid. Een aantal mensen binnen Ajax roepen dat Plan Cruijff nog steeds gevolgd word, maar ik weet zeker dat dit nooit 100% gevolgd is. Dat in de Ajax jeugd de grootste talenten van NL, Europa en misschien zelfs de wereld rondlopen is al heel lang zo. En dat zal ook niet zo snel veranderen denk ik.
Wat dat betreft heb je ook gelijk, met de jeugd is weinig mis. Maar ik heb wel mijn twijfels over de jeugdopleiding van nu, puur omdat ik dus niet weet wat er gedaan word.
0 0
MosesD
Nou, het einde van de visie Cruyff vind ik ook wat overdreven. Oualli is hoofd opleiding en een enorme fan van JC en bovendien door Jonk zelf naar Ajax gehaald. Daarbij denk dat het hele plan Cruyff wat te veel gezien wordt als iets geheel nieuws. Natuurlijk zijn er goede dingen veranderd, maar dat gebeurde sowieso wel door de jaren heen. Een opleiding is immers nooit 'af'. En precies wat je zegt, de opleiding van Ajax is wereldberoemd, ook al voordat Jonk hoofd opleiding werd. Dingen verbeteren, dat juich ik alleen maar toe. Maar sommigen doen alsof het voor de zogenaamde revolutie helemaal niks was. Zo zwart wit gedacht. Nederland is een klein voetballand, en heeft dus heel erg te maken met golfbewegingen als het om aanwas van nieuw talent gaat. Want kijk gewoon het het gehele Nederlandse voetbal er op na, de laatste jaren kwamen er gewoon even minder echte toptalenten door. Ook bij andere clubs. Er komt nu weer veel moois aan. En kijk ook naar België. Daar hebben ze nu een fantastische lichting, waar ze nu hopelijk mee gaan oogsten. De lichting daarachter, is alweer een stuk minder. Zo gaat dat dus met golfbewegingen. Zeker de kleinere voetballanden hebben daar natuurlijk meer last van. Niks nieuws, gewoon zoals het is.
0 0
Web
Er word nog steeds heel goed gevoetbald bij de jeugd, onder 19 is gewoon minder.

GeDaante heeft hij aangegeven, na terug keer Blind Ajax op een laag pitje te zetten, hoe triest ben je dan? Kan mijn zin niet krijgen.
2 0
Pauw
Hij had / heeft de hoop verloren ja.
0 0
Genant
14 jaar en dan zo spelen in -17! Op die leeftijd is drie jaar jonger echt gigantisch . Onvoorstelbaar talent . Naci Unuvar. Euh hij heeft toch niet Raiola als zaakwaarnemer he????
6 0
Ajax_33
Woorden van zijn vader bijna vier jaar geleden:
"I can ensure you that he keeps both feed on the ground and that all this hype doesnt impact his performance."
3 0
Suarez16_
Zijn vader schijnt een echte Ajax fan te zijn, dus dat komt hopelijk wel goed.
5 0
staaf6
Ik heb genoten van deze zeer talentvolle lichting met als absolute uitblinker uiteraard Naci Ünüvar, wat een talent! Verder vond ik zeer goed de “bekende” namen Gravenberch, Van Gelderen, Brobbey en Reiziger. Maar degene die mij misschien wel het meest verrast heeft, was Llansana. Vond hem zowel opbouwend als verdedigend erg goed, terwijl hij, als ik het goed begrijp, meestal als 6 ipv CV speelt.
6 0
Suarez16_
Ik snap wel dat Ajax die prijs niet aan Naci geeft. Zorgt er alleen maar voor dat zo'n jongen te veel in zichzelf gaat geloven. Hij kan nog 2 of 3 keer mee doen volgens mij, dus hij wint hem echt nog wel.
2 0
NouridolbergNeres34
Meer genoten van Ajax o17 in future cup dan het hele seizoen van Ajax1 ,dat zegt wel wat.
7 0
Web
En zegt ook wel dat het allemaal niet zo slecht is met de jeugd.
Kwa vortbal is het bij de jeugd veel makkelijker, dus dat zegt niet zo veel.
1 0
sjaakahz94
Unuvar of Brobbey hadden het meer verdiend dan die Fagioli. Onbegrijplijk want Unuvar beslist met zijn 14jaar even de finale. Brobbey heel het toernooi ijzersterk aanspeelpunt, goals en assists. Had hem aan Unuvar gegeven.
13 0
Mikes
Idd 4 goals en ik dacht 5 assists, dan verdien je lijkt mij wel de troffee voor beste speler.
1 0
SnakeDoc
Het is denk dat ze niet alle prijzen aan Ajax willen geven?
5 0
sjaakahz94
Waarom zou dat zijn? Als een speler het verdient dan is het gewoon terecht toch. Imo hadden Naci en Brobbey er veel en veel meer recht op als die Fagioli die het liet afweten in de finale. Juist op zulke momenten staan de grote spelers op, zowel Naci als Brobbey deden dat.
2 0
RaynoFischer
Unuvar mag volgend jaar weer meedoen, dan pakt hij hem hoor ;)
Sloopt dan weer iedereen
4 0
cruijff71
Als hij dan nog niet in AJax 1 staat ten minste
1 0
RaynoFischer
Hij zal niet op zijn 15e in Ajax 1 staan :p
1 0
Ajax_33
Stille kracht maar verdient zeker ook credits: Llansana. Ik vind het een heerlijke speler die niet al te veel opvalt maar enorm belangrijk is voor het team.
8 0
staaf6
Helemaal mee eens. Hij was me niet echt bekend, maar hij heeft me echt verrast.
0 0
sjaakahz94
Vind hem voetballend wel goed, maar is slap in de duels en wil soms te graag iets voetballend oplossen waardoor hij in de problemen komt.
1 -1
Mikes
Is toch juist goed dat hij te graag wil voetballen? Zo hoort dat in de jeugd vind ik. Leren ze bij Jong vanzelf wel af, maar hiermee ontwikkel je jezelf alleen maar.
2 0
sjaakahz94
Sommige momenten is het ook geoorloofd om die bal weg te rossen. Dat hij kan voetballen weten we allemaal, maar op sommige plekken kan dat gevaarlijk zijn. Gebeurt in de top ook gewoon.
2 0
Champy
Volgend jaar de 2002 en 2003 lichtingen met misschien nog wat versterking van de 2004..

De 3 beste Ajax-lichtingen in de opleiding.. Ik zou zeggen... volgend jaar zeker live kijken.
4 0
Middenweg401
Wie zijn dan de leukste aanvullingen t.o.v. dit team?
2 0
Champy
Misschien dat Van Axel Dongen mee mag doen van de huidige C2.
Brandes en het zou me niet verwonderen als Viereck er ook al gaat staan.

Van de C1 verwacht ik Rensch en misschien Campagne.

Het hangt er van af of ze Gravenberch en Brobbey nog een keer gaan selecteren. Ik denk dat dit jaar de laatste keer is dat ze meedoen. En dat ze wellicht Taylor nog voor een laatste keer terughalen.
0 0
Middenweg401
Bedankt. Ik kende alleen Brandes en Campagne. Ik ga het volgen.
0 0
AFCA.
Je kunt Naci slechts alle prijzen geven...
2 0
Ajaxfan16
Hoe dan die gozer van Juventus, wat een rare beslissing.
1 0
Ajax_33
Troost prijs omdat ze anders niks hebben
0 0
Mikes
Lachwekkend de beste speler. Vorig jaar sloeg het ook al nergens op met Verschaeren.
4 0
Champy
vorig jaar won Gravenberch toch?
0 0
Mikes
Nee, die was wel beste speler imo, maar Verschaeren (huidige aanvoerder Anderlecht) won de prijs.
3 0
wolterx
Ik had hem ook aan Fagiolo gegeven tbh. Zei ik eerste wedstrijd al, beste speler van dit Juventus team, met afstand. Alleen Brobbey had ik hem die prijs al kunnen zien snoepen en Unuvar na die eindspurt nog.
2 0
Mikes
Ik heb hem niet gezien op het moment dat hij er moest staan. Speelde een hele matige finale. Je ziet zijn kwaliteit, maar beste speler van toernooi gaat om hoe goed je het gehele toernooi hebt gespeeld. Onterechte winnaar, overigens vind ik deze wel iets terechte dan vorig jaar, dat vond ik echt totaal nergens op slaan.
1 0
AFCA.
Laat Fagioli maar meteen in Mokum! Lekker spelertje hoor.
3 0
RaynoFischer
Onterecht.
Leuke speler, maar Unuvar had het meer verdiend
2 -1
NouridolbergNeres34
Fagioli beste speler...
1 0
AFCA-B93
Hahaha Sjaak pas je op
2 0
NouridolbergNeres34
Unuvar!
1 0
SnakeDoc
Tenminste niet met lege handen terug naar Australië, wat een tering end.
2 0
Suarez16_
De poedelprijs.
2 0
Vincenzo3
Brobbey heeft dezelfde emotieloze gezichtsuitdrukking als Dolberg haha.
Ook na zijn goals en assists.
Rustig lopen en teamgenoten high 5-en
8 0
3*stars*3
haha viel mij ook op.
Na zijn goals zag ik geen lachje.
2 0
Champy
Vreemd eigenlijk, terwijl hij wel een soort gangmaker is. Op het veld is ie wel bloedserieus.
3 0
FT`S
Die goals zijn top natuurlijk, maar die pasjes buitenkant schoen vind ik echt gruwelijk!! Unuvar, hoop dat ze hem kunnen behouden..
4 0
NouriVandeBeek
Zo, Unuvar gaat de basis niet meer uit van de O17.
3 0
SnakeDoc
Veltman gaat zo rood pakken.
7 -1
Vertonghen
Lekker hoor!
Brobbey & Unurvar heerlijk hoe gevaarlijk die zijn.
Mooi op Appie’s verjaardag ook, kan niet beter!

Zal wel zo’n ABN Ajax shirtje willen kopen... zijn toch 10x mooier als de Ziggo versies.

Hoop volgend jaar wat vaker het zonnetje en 20+ graden!
5 0
MikieStyle
Onanananaaaa pak alles wat je kan!!!!!
5 0
Ajax_33
Dus boys, wie wordt speler van het toernooi?
0 0
wolterx
Unuvar doet me toch een eindsprint voor die prijs nu zeg. 3 basisplaatsen 5 goals en topscorer met goed spel. Je zou bijna denken dat hij hem binnen heeft.
3 0
Mikes
Ik denk dat Brobbey hem krijgt, Unuvar krijgt ook al prijs van topscorer.
1 0
KajanoKlaassen
Ununar mag de komende 2/3 jaar nog meedoen, oneerlijk zeg..
1 0
Bocarra
Tjonge jonge, wat een mooi team! Volgens mij helemaal volgens de nieuwe inzichten opgeleid. Fysiek en technisch zeer sterk. En die Naci Unuvar.... buiten categorie !! Smullen. Nu maar hopen dat ze allemaal hun eerste contract bij Ajax tekenen..
3 -1
SnakeDoc
Sjaak heeft een leuke middag zo te zien.
4 0
IDJosh
Wat een leuke selectie, dik verdiend jongens!
0 0
Ajax95Duivendrecht
Yes, heerlijk boys!!!
1 0
AjaxBaggio
Gravenberch, Brobbey, Unavar meteen laten tekenen. Kon die Zamani 2 jaar terug niet naar Man United ? Hoor je ook weinig meer van...
2 0
wolterx
Veel te vroeg doorgeschoven, is nogsteeds 15.5 en heeft al bijna 2 jaar in de B jeugd erop zitten. Speelde vorig seizoen al o17, bleek te vroeg, blessureleed en kwakkelende vorm. Is volgend seizoen nogsteeds o17 qua leeftijd.
2 0
433metdepuntnaarlinks
Ik vond die keeper ook heel behoorlijk trouwens!
0 0
RaynoFischer
Naci moet helaas nog een 1,5 jaar wachten. ;)
Brobbey had al getekend toch?
0 0
Mikes
Brobbey gaf gisteren aan bij Ajax te willen blijven en zaakwaarnemer is in onderhandeling met Ajax.
3 0
Suarez16_
Typische Ajax spelhervatting. Vrije trap op goed plek, slechte variant, 10 seconden later mega kans voor tegenstander.
6 -1
SnakeDoc
Lekker hoor, verdiende winnaar.
0 0
NouridolbergNeres34
Klasse boys! Dik en dik verdiend.
1 0
NouridolbergNeres34
Laat Gravenberch aub in juni gelijk tekenen !
2 0
AFCA-B93
Wel funest voor het veld zo’n toernooi he
0 0
NouridolbergNeres34
Hoop dat de selectie van 1 ook mee heeft gekeken naar de Future Cup, dit is hoe er gevoetbald moet worden bij Ajax.
2 0
SnakeDoc
Daar denkt Mr Vleespet anders over haha
5 0
NouridolbergNeres34
Haha ja die speelt liever als juve lekker afwachtend.
3 0
AFCA-B93
Wat een beer zeg die Brobby haha
2 0
Champy
Pff... die Unuvar laat hier wel even wat "zien".

Juan deed als tweedejaars C mee, en was erg anoniem in die wedstrijden.
3 0
Papito020
Unuvar daar kom je gewoon naar het stadion voor. Beide goals zijn een pareltje de 1 mooier dan de ander.
3 0
Middenweg401
Valt een beetje tegen die Unuvar dit toernooi, vinden jullie ook niet?
14 -3
Mikes
Hahaha heerlijke sarcasme
Ik zie dat nogal wat mensen sarcasme niet herkennen.
10 0
Onpartijdig
Ja, een loper, weinig techniek.
19 -2
Bertus2002
Niveautje Dani de Wit.
8 0
WantAmsterdam
Maar dan met minder scoringsvermogen...
0 0
Toon meer reacties