'Hoop redelijk snel over Dolberg te beschikken'

ArthurV, 19-03-2018 om 22:20, 15447 views, Ajax TV |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Maandagmiddag stond Kasper Dolberg weer op het trainingsveld bij Ajax. De Deen staat sinds de winterstop aan de kant met een voetblessure, maar is goed op de weg terug. Ten Hag hoopt snel weer te kunnen beschikken over Dolberg, zo laat hij weten tegenover de officiële kanalen.

'Dolberg heeft de afgelopen weken wat meer buiten getraind, maar dat gaan we nu intensiveren', zo laat de oefenmeester weten. 'De komende dagen, als de meeste van ons vrij zijn, zal hij door gaan trainen.'

Ten Hag hoopt dat de spits redelijk snel weer zal gaan aansluiten bij zijn selectie. 'Maar wanneer dat precies zal zijn kan ik momenteel niet zeggen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ziz0u.
ik begin em inmiddels wel te missen. man wat was ie goed vorig jaar
0 0
mario-ajax23
Ten hag moet uitkijken dat hij hem niet te snel brengt! Forceer je t juist meer mee
0 0
ovdw
Als Dolberg hoog in z'n concentratie zit, moet dat wel goed komen hoor.
0 -1
PJK54
Prachtig dat Kasper weer op de weg terug is maar laten we nu niet gaan denken dat hij de "verlosser" is mijn devies zal zijn rustig brengen en uitgaan van volgend seizoen weer knallen.
3 -2
gras
Ja, mee eens. Hij heeft altijd wel tijd nodig zijn vorm weer te hervinden en heeft natuurlijk geen wedstrijdritme.
0 0
PeterVKV
Dolberg wil naar het WK dus hij wil zo snel mogelijk spelen.
0 0
AlexIbarra
Gewoon rustig brengen, en geef Cassierra eens wat speeltijd.
9 0
Adam24
Misschien een paar invalbeurten geven maar verder volledig richten op volgend seizoen natuurlijk. Zou hier niet overhaast mee aan de slag gaan aangezien het seizoen toch al gelopen is.
3 0
zivkabrimovic
Hoop dat hij weer de oude wordt. Die jongen heeft zoveel potentie.. Is snel, wendbaar, technisch briljant en leest het spelletje. Ook is hij fysiek sterk en wint hij z’n kopduels.

Eigenlijk alles wat een Ajax spits nodig heeft. Maar Dolberg op 90% hebben we niets aan jammer genoeg.
2 0
nummer14
Fysiek moet hij juist nog veel stappen maken, verliest daardoor veel duels en ook zijn kopduels verliest hij bijna allemaal. voor de rest ben ik het met je eens, Dolberg in goede doen is de perfecte Ajax-spits.
5 0
Michelinho
Dat ligt meer aan zijn felheid dan aan zijn fysiek. De laatste wedstrijden zag je hem een stuk feller de duels ingaan dan daarvoor, dus dat komt wel goed denk ik.
3 0
Ajaxvooraltijd
Ja daar ben ik het wel mee eens, lag som wel wat te vaak op de grond tegen een niet al te sterke tegenstander.
0 0
blessure
Inderdaad, onbegrijpelijk van Ten Hag.
Afgelopen Zondag, brengt hij Siem de Jong ipv. Cassierra.
1 -4
ST
Blij dat hij bijna terug is. Cassierra had echter meer speeltijd mogen krijgen. Die heeft geen eerlijke kans gekregen.
4 0
Ajacied33
Ik ben een Huntelaar fan,altijd al geweest. Ben wel blij dat Dolberg weer op de weg terug is,al mogen we nog niet teveel verwachten van hem denk ik. Hij is er toch vanaf december al uit
2 -1
Michelinho
En ook langer dan verwacht; begin januari was de verwachting dat hij over twee maanden weer fit zou zijn en hij begint nu pas met de bal te trainen.
0 0
nummer14
Begrijp echt niet dat veel mensen Cassierra zo graag willen zien. Dat ie er een paar heeft gemaakt bij jong zegt mij helemaal niks. Tom Boere schoot er vorig jaar 30 in bij Oss en dat is niveau Twente. Huntelaar is vooral in het veld en voor de jonge gasten van grote waarde voor dit team. Dat hij op z'n retour is moge duidelijk zijn maar vooralsnog gewoon het jaar afmaken (mits fit uiteraard) met Huntelaar.
1 -3
Genant
Huntelaar is wel ook extra belangrijk vanwege zijn karakter. Hij gaat de strijd aan, laat zich niet afbluffen. Het is niet voor niets dat Ajax met hem in de ploeg amper punten heeft verspeeld.
0 0
trodat4030
Wat een drogreden. Je moet niet naar anderen kijken. Ik zou namelijk ook FdJ of DvdB kunnen aanhalen, die speelden vorig seizoen ook (voornamelijk) in Jong en kunnen (zacht gezegd) weer prima mee in de eredivisie. Het is dus maar net welk referentiekader je erbij pakt. Daarnaast willen mensen Cassierra vooral eerst eens een káns geven, want dan kun je gewoon zien of hij het wel of niet aan kan. Je kunt het niet zien aan anderen, je kan het alleen aan hemzelf zien.
1 0
nummer14
Dus jij wil zeggen dat Keizer en ten Hag het fout hebben door hem niet op te stellen? Blijkbaar is hij niet goed genoeg, en alles wat ik van hem gezien heb (ook in Jong Ajax) ben ik het daar mee eens. Hij had van mij zeker mogen starten in de wedstrijden tegen ADO en Vitesse maar als zelfs dan voor Siem de Jong gekozen wordt zegt me dat hij gewoon niet goed genoeg is.
0 0
simok
Je hoeft in elk geval geen wedstrijdritme te hebben om onder de huidige speelstijl me te kunnen doen.
0 -2
ajax4ever01
Zo goed in vorm was hij helemaal niet voor zijn blessure maar om hem af te schrijven vind ik te ver gaan want een Dolberg in vorm is de beste spits van de eredivisie
2 0
3*stars*3
Zeker niet goed in vorm maar dat weten we toch met Ajacieden?
Geduld met jonge spelers is er niet.
Terwijl je als Ajacied toch gewend moet zijn aan historie van Ajax met jonge spelers en dat er altijd een dipje komt.
1 0
Pierre Heno
Moet Dolberg natuurlijk wel een beetje in vorm zijn want kansen missen is zo'n beetje de core business van de huidige Ajax aanval. Ik denk dat Dolberg vooral op het WK focussed. Ajax staat duidelijk al op het 2e plan.
1 -9
MelleAfca
En waaruit blijkt dat dan? Beetje overhaaste en ongefundeerde conclusie niet?
10 -1
jollie18
Dolberg was afgelopen seizoen alleen maar goed door Traore. Dit seizoen was hij idd nog niet veel maar hopelijk komt hij goed in vorm terug kunnen we wel gebruiken tegen PSV.
2 -6
Turbo
Bullshit
0 0
jackwolf
Wat een onzin. Hij kreeg geen bal van nog Younes nog Traore.
1 -1
@Maar7en
Klopt als een bus. Hoewel Traore kampioen kansen missen was leidde hij zo drie man af waardoor Dolberg veel ruimte kreeg en cool af kon maken. Wat dat betreft hebben we niet zo een goede bliksemafleiders meer in het elftal helaas.
1 0
afca87
Concurrentie maakt spelers Beter
Welkom terug
2 0
sdds
mensen hij speelde als een natte krant he voor zijn blessure. Maar zo te zien is iedereen dat vergeten .
4 -7
AlexIbarra
Zelfs toen was hij beter dan tijdens zijn blessure.
Dus we gaan er hoe dan ook op vooruit. :)
0 0
3*stars*3
Ja en? Heb jij niet gezien wat voor potentie deze gozer heeft?
Voor zijn leeftijd is dit een logisch gevolg en zo'n dip moet je incalculeren.

Jörgensen scoorde vorig week zijn 1e van 2018 en Luuk brak allerlei dieptepunt records en dat zijn mannen van 27/28...
7 0
sdds
Oke maar we moeten hem niet zien als the missing link want een klein beetje uit vorm heb je er geen zak aan. Maar ik hoop op een top dolberg.
1 0
sjaakahz94
Klopt. Maar zal er op gebrand zijn zich weer te laten zien. Door zijn blessure is hij wellicht ook mentaal tot rust gekomen. Schoot zeer snel omhoog, veel aandacht, interesse, verwachting. In de flow van vorig seizoen ging hij lekker mee. Dit seizoen was beduidend minder, ware het niet dat hij echt als kapstop kan fungeren. Met hem kun je wel doorvoetballen. Vergeet ook niet dat dit zijn 2e seizoen pas is op seniorenniveau. CL voorronde, EL + Finale, Interlands, Eredivisie, Beker. Overal zijn kwaliteiten getoond. Is gewoon een toptalent.
2 0
sdds
Nee is ook zo ik hoop dat hij weer gaat vlammen maar mensen moeten nu niet gaan doen of met hem erbij alles meteen beter gaat. Ik zag voor zijn blessure ook liever een andere spits. Maar ik laat me verrassen.
2 -1
MelleAfca
Schei uit man. Hij was minder dan vorig jaar, dat zag iedereen. Maar toen schoot hij ze er ook van 35 meter in nadat hij vanaf de middenlijn 2 man uitspeelde.
Ik had je van te voren kunnen vertellen dat je daar de standaard dan niet moet gaan leggen.
En los daarvan, een Dolberg uit vorm is in het meevoetballen nog altijd 3 klasse beter als alle andere spitsen van Ajax bij elkaar.
5 -3
sdds
iedereen vroeg toen om huntelaar en nu weer dolberg maar ja ik zou het wel verzinnen NOT
2 -3
NouridolbergNeres34
Zijn genoeg mensen die huntelaar niet eens wilden zien komen in de zomer waaronder ik, Dolberg is in alles een betere spits voor Ajax dan huntelaar.
Meevoetballend zijn aanname alleen al, technisch, aanspeelpunt kaatsen doorbewegen ,snelheid, zijn schot. Met kasper in de punt kom je echt aan voetballen toe.
0 -1
MickS
je komt misschien wel meer aan voetballen toe, maar er moet ook nog iemand die bal in het netje tikken natuurlijk :).
2 0
RusselWestbrook
Neres (10), van de Beek (10), Schone (10) Kluivert (7), Ziyech (8)

Bal in het netje leggen is het probleem niet.
0 -1
MisterAFCA
Kijk je wel eens naar Ajax? Fraai stukje scorebordjournalistiek... Als er iets een probleem is dit seizoen is het wel de bal in het netje leggen... niet alleen door Huntelaar trouwens. Ziyech, vd Beek en Neres hebben aardig wat goede kansen verkloot. Huntelaar is een goede spits voor dit Ajax met zijn leeftijd en heeft ook een paar belangrijke goals gemaakt. Ik snap dat gebash op Huntelaar niet zo. Ajacied in hart en nieren deze man!
1 0
Lazell
Hahah. Als er een de beste kansen mist is het Huntelaar wel. En als dat het enige is wat je écht kunt, snap ik dat gebash juist wél.
0 0
MickS
100% dit inderdaad.
0 0
davidodo98
Huntelaar 11
1 0
RusselWestbrook
En 11 is natuurlijk meer dan 45. Dom van mij.
0 -2
JesperOlsen74
Ik help je. 56 is meer dan 45 ;)
1 0
RaynoFischer
Zeker al heeft Huntelaar tegenwoordig 10 kansen nodig om er eindelijk 1 binnen te schieten ;)
1 -1
afcas
als kasper er zin in heeft ja. de helft van de tijd zoekt hij eerst voor zijn eigen kans als hij de bal krijgt. als hij minder in vorm verkeerd wordt dit percentage nog meer... hii heeft alle kwaliteiten ervoor, maar hij moet vaker de goede keuze gaan maken.
0 0
behangdelul
Waarschijnlijk ben je het met mij oneens maar ik vind nog steeds dat we nog steeds in onze handjes mogen knijpen met Huntelaar. En niet alleen omdat Dolberg geblesseerd is geraakt
2 0
AjaciedNB
Zonder de goals van Huntelaar had je nu 16 punten achter gestaan
2 0
NouridolbergNeres34
Ik durf te wedden dat cassierra die ook had gemaakt, kijk ook eens even naar hoeveel kansen huntelaar heeft gemist in al die wedstrijden die hij heeft gespeeld.

Hij had al makkelijk op 22 goals kunnen staan. Tegen zwolle miste hij 4 open kansen. Tegen heerenveen vorige week. Ik kan wel ff doorgaan scherp is hij niet in ieder geval.
0 -4
RusselWestbrook
Iedereen? haha.

Nee. Dolberg uit vorm is nog steeds een onmetelijk veel betere voetballer dan Huntelaar.
3 -3
Amsteraaij
In vorm ja. Uit vorm nee.
0 -1
sdds
nou nou beetje meer respect voor huntelaar ofnie. En als dolberg 3 wedstrijden klote speelt moet iemand anders weer.
2 -1
RusselWestbrook
Nee. Huntelaar kan alleen maar afwerken.
0 -3
sjaakahz94
Alsof we een nieuwe spits hebben gekocht, zo blij. Hoop echt dat ze jongen weer op zijn oude niveau terugkomt. Heb er zeker vertrouwen in met Kluivert, Neres, Ziyech en Donny om hem heen. Vooral Neres gaat van hem houden, naar binnen trekken en inspelen, Kasper kaatst hem altijd goed door. Huntelaar mwa
3 0
RaynoFischer
Hopen wij ook :)
Welkom terug Kasper!
2 0
Web
Jammer dat hij zo vreselijk beroerd overkomt. Zou een ander dat verhaal vertellen was er niets mis mee. Maar geef hem de tijd, het komt goed met Ten Hag. Alleen minder praten. Dolberg er weer bij super fijn, hopelijk Frenkie ook snel.
0 0
RusselWestbrook
Kan ook niet wachten
3 0
didierajax020
CAN-NOT-WAIT, Kasboom!
2 0