De Ligt: 'Dat je op details let, hoort bij Ajax'

SJvanveen, 18-03-2018 om 16:31, 7303 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Matthijs de Ligt zag Ajax zondagmiddag eenvoudig winnen op Het Kasteel (2-5). Bij Sparta kwamen de Amsterdammers op achterstand, maar in de tweede helft keerde Ajax het tij met prachtige treffers.

De eerste helft van Ajax was net als vorige week tegen SC Heerenveen niet heel goed. Hoe dat kwam? 'We gingen te gehaast naar voren', analyseerde captain De Ligt voor de camera's van FOX Sports. 'Hierdoor kwamen we niet echt in ons spel.'

Het tweede bedrijf was geheel voor Ajax, met prachtige goals tot gevolg. 'Mooie vrije trappen, mooie goals', beaamde De Ligt. 'De twee tegengoals moeten we onszelf wel aanrekenen. Dat is detail, maar dat je op details let, hoort bij een club als Ajax.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Genant
Iedereen heeft wel kritiek maar feit is wel dat Ajax na de winterstop zowat elke wedstrijd (alleen Utrecht-uit wat minder) minimaal 10 uitgespeelde kansen schept.
0 0
michaellaudrup
Ik vond dat ze veel te traag speelden de eerste helft, ook het afjagen en bijsluiten zag er niet uit. Weer dat irritante tikkie breed waardoor je niets creeert.
1 0
Bocarra
Nou, hij mag wel wat kritischer zijn daar waar het zijn eigen prestaties betreft. Dat was niet goed genoeg. Hij moet het team van achteruit veel meer coachen en veel sneller opbouwen anders kan een tegenstander zich te makkelijk op de dreiging instellen.
2 -2
Joseph
Speelde niet zijn beste wedstrijd vandaag, maar dat is mooi, kan hij weer van leren..
4 -3
10Sneijder10
Speelde een zeer belabberde partij. Veel met de bal gelopen en vervolgens ingeleverd. Verdedigend ook niet zo scherp. Maargoed, dat kan wel eens gebeuren, dit is verder wel een speler die het vaak wel laat zien dus hopelijk was het een 'incident'.
4 -1
ajaxminimax
Achja hij is 18jaar :p. Is bovendien niet heel verkeerd om weer eens een mindere wedstrijd te spelen. En ik dacht dat het soms een robot was...
3 -1
RaynoFischer
Precies het begon onmenselijk te worden hoe constant hij was tot nu toe ;)
1 0
FlyingDutchMan
Klopt, onze "aanvoerder" moet ook nog aan de bak!
0 0
michaellaudrup
Er mag ook wel wat gif in, is die Kramer een smeerpijp met zijn Ellebogies op gezichts hoogte.
0 0
RaynoFischer
Het is dus toch een mens ;)
Idd, slechte wedstrijd maar kan een keer overkomen en hij is juist bijna wekelijks een van de betere
6 0