Vd Sar: 'Wees grote kerel en zeg wie je bent'

BVeenstra, 08-03-2018 om 07:00, 35843 views, De Telegraaf | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax vindt het niet netjes dat bepaalde personen via de media kritiek hebben geuit op de directie van Ajax. De voormalig keeper vindt het vooral vervelend dat er mensen zijn die dit anoniem hebben gedaan, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

'Ik vind dat meneer Van Os het ook niet via de krant had moeten doen, maar die laat tenminste nog zijn naam erbij zetten. Anoniem vanuit de club, daar kan ik niets mee. Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent', aldus Van der Sar, die liever had gehad dat iemand als Van Os in een rechtstreeks gesprek met de directeur zijn kritiek had geuit. Over de inhoud van de kritiek wil Van der Sar overigens geen inhoudelijke reactie geven, maar een korte reactie was wel op zijn plaats. 'Ik vind dat een directeur zich binnen en buiten zijn eigen organisatie moet laten gelden.'

Dat Van der Sar 'diep in zijn hart ongelukkig zou zijn met zijn rol' wordt door de directeur ontkend. 'Uiteraard heb ik het nog wel naar mijn zin. Natuurlijk is mijn werk leuker als we winnen. Maar dat geldt ook voor de spelers, de fans en iedereen hier op kantoor en op De Toekomst', aldus de Voorhouter, die weet dat Ajax in een lastige fase zit. 'Dat is duidelijk. We geven allemaal vol gas om dat omgedraaid te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat de sportieve resultaten beter worden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax418
Groot gezeik
0 0
w86
Feit dat dit allemaal al weer via de media loopt (ook vd Sar nu zelf) geeft het verschil met PSV perfect weer. Daar heerst rust, ook toen ze door Osijek werden uitgeschakeld.

Dat komt dan weer mede doordat heel Nederland smult van Ajax (positief en negatief) en PSV gewoon een stuk kleiner is. Maar dat zorgt er ook juist nog meer voor dat je bij Ajax een zeer sterke directie nodig hebt, en met deze oud-voetballers lukt dat blijkbaar niet.
1 0
Rudolph J
Waarom gaat hij in het defensief?
1 -1
DeGodenzonen020
Hij had veel defensiever kunnen reageren! Misschien reageert hij überhaupt omdat er een journalist hoopt op een mooie krantenkop?
0 0
Pierre Heno
Wat AD betreft eerst zèlf maar eens een grote kerel worden Edwin. Jullie hebben allemaal groots gefaald zeker na het op fortuinlijke wijze bereiken van de EL Finale afgelopen seizoen. Hoe kùn je de plank zó structureel blijven misslaan. Geld hoort op het veld te staan, daar bereik je resultaten mee die de club aanzien en inkomsten opleveren. Èn het belangrijkste: je trekt er enthousiast publiek mee dat de spelers weer tot hogere prestaties stuwt/. Geld op de bank en goedkope jonge (pseudo)talentjes inkopen en maar hopen dat ze er in 2024 zullen staan getuigt van structureel incompetent beleid. NV Ajax.... al vele jaren de rijkste club van NL, en al 4 seizoenen op rij geen enkele prijs ( op de Eusebioa Cup na dan). Wàt een schande.En wat zegt de RvC? prima zo!
1 -2
MichelAngelo66
Jij wil zelfs terug naar de periode voor Frank de Boer. Zo klinkt het. Hoe het nu wordt ingevuld is het een janboel, maar dat ligt niet aan de aankopen van zogenaamde pseudo talentjes. Dan snap je er niet al teveel van. De kreet "geld hoort op het veld te staan" is zo onzinnig dat ik kriebels van krijg. Het klinkt popie, maar je zegt er namelijk helemaal niks mee.
0 0
A-west
Sportieve resultaten blijven al zolang uit. Al vier jaar lang is het wanbeleid vanuit de kantoren. Geen prijzen gehaald. Iedereen valt over elkaar heen. Neem een voorbeeld aan Bayern, en nog meer aan
Basel. Zij halen elk jaar prijzen binnen in een competitie vergelijkbaar met de eredivisie.
Gerichte aankopen , goede visie, goed beleid. Geen vriendje van die en van die. Bestuurders bij Ajax hebben totaal visie. Zo lang dat er niet is, worden er geen goede resultaten behaald. Schamen moeten ze zich.
2 -2
Pierre Heno
Basel is al jaren Europese subtop. Ajax is dat al jàren niet.
1 0
w86
Dat is volgens mij precies wat A-west bedoeld te zeggen. Als Basel het kan, moet Ajax het zeker ook kunnen.
0 0
Sjoff
bundesliga vergelijkbaar aan de eredivisie??
0 0
je
Arie van Os zegt wat hij wil manipuleert onderkruipt zet iedereen tegen Elkaar op waar Kwan Louis van Gaal in een keer vandaan en al de kontrakten in het TH en Dan al de bevoegdheden in elkaar overliepen vraag maar AAn Arie van Os not done Arie van Os onze Erelid Arie van Os.
Iedereen wordt de Tent uit gejaagd Arie blijft zitten als zelf gemaakt Erelid .
1 -1
amberjari
"Dat ga ik jou nu niet vertellen, vriend"
5 -1
Lagasj
lol.
0 -1
ajaxinho
Zo is hij buiten de perspraatjes om.

Dan mag de pop eigenlijk niet praten.
1 -3
flodder
Zeikers.........( kon wel of Nederland tegen AJAX is.)
0 0
maikelklaassen
laat sar en overmars gewoon blijven, anders begint de ellende weer van voor af aan! er staat echt wel een kampioenswaardige selectie. dat het er niet uit komt ligt echt niet aan die 2. er wordt ook makkelijk aan voorbij gegaan dat dolberg huntelaar viergever en sinkgraven al heel lang geblesseerd zijn. dat zijn 4 potentiële basisklanten. ze hebben een beslissing genomen om keizer er uit te gooien en die pakt helaas niet goed uit. maar heel veel mensen en zeker op deze site hebben keizer verketterd de eerste seizoenshelft. nu lees ik ook overal dat younes opgesteld moest worden zondag. als iemand hier met de grond gelijk is gemaakt...
tis klote nu, erg klote. maar geef ze tenminste de kans om het goed te maken
8 -2
DeGodenzonen020
Klopt! Je creëert nieuwe chaos als ze weggaan. Waarschijnlijk gaat dat wel gebeuren. Hoop dat er niet een nieuw vacuüm komt zodat het jaar weer chaotisch begint.
0 0
Web
Het zal niet lang meer duren of alle oude club iconen zijn verdwenen binnen Ajax

Frank de Boer (beton trainer)
Ronald de Boer (Botox)
Heitinga ( laf )
Winter ( laf)
Van Basten ( slechte trainer)
Bergkamp ( eigenwijs )
Jonk ( eigenwijs drijft te veel zijn zin door )
Vd Sar ( puinhoop van gemaakt )
Overmars ( verkeerde aankopen )
Stam ( kan er niets )

Jonk en Bergkamp ze rollen over elkaar een, samen groot geworden als voetballer, alle twee ongeschikt voor leiding gevende functie, waarom niet gewoon trainer, hadden jaren als trainer binnen de club kunnen werken

van Basten en Bergkamp wat een toppers waren dat, het beste wat Ajax heeft voortgebracht naar Cruijff is niets van over. Grof vuil

Vd Sar misschien wel Nederlands beste keeper allertijden 130 interlands triest

Aron Winter het oogappeltje van Cruijff, die hem op heel jonge leeftijd lied debuteren bij Ajax, volgens mij rond de 80 interlands. Wat is er van over niets.

Heitinga, wat waren wij blij, terug op het oude nest, was op als voetballer, gaat onder 19 trainen Wat een kritiek op hem 75 interlands,

Frank de Boer, een speler met een enorm inzicht, stond altijd goed opgesteld, ondanks zijn lengte verloor hij nooit kopdueles, hij legde de bal op de stropdas neer bij de aanvallers. Werd als trainer vier keer kampioen bij Ajax. Onder hele moeilijke omstandigheden de kas was leeg toen hij binnen kwam, vol toen hij vertrok, heeft het met mindere spelers moeten doen, de Cruiff revolutie, Frank stoorde zich nergens aan.

Nu zijn wij allemaal weer blij dat Richard Witschge aan de trainers staf is toegevoegd, wat blijft er van hem over in de toekomst ?

Ik blijf er moeite mee houden dat er op AS zo onder de gordel word gepraat over onze iconen. Als je Frank waaardeerd word je hier onderuit geschoffeld, en dan de opmerking beton voetbal, hoe kom je er op.

Oude iconen die er gelukkig nog zijn stap nooit in de slangenkuil Ajax, want ook van jullie blijft niets over.
4 -2
DeGodenzonen020
"Lied debuteren"?? :p Aaron Winter, de nieuwe zanger vd toppers.
0 0
BokkieBokstra
Ja ja, zo is het. Allemaal met de vuilnisman mee. Kan er nog wel een paar noemen, Davids, Blind, van Gaal en er zijn er nog veel meer aan kleinere Ajacieden. Dit is het grote probleem van Ajax en ik vraag me af hoe je hier overheen gaat komen. Want al die namen hebben ook een rol gespeeld. Jonk en Bergkamp hebben op hun beurt ook weer huisgehouden. En zo gaat het maar door, elkaar de tent uitvechten. Die revolutie is de grootste ramp geweest die Ajax is overkomen. Had dat niet anders gekund?
1 0
gi0vanni
Ja dat had anders gekund. Als ze nu eens deden waar ze voor waren aangesteld dan had alles er veel beter uitgezien. Jonk was een van de weinige die zijn werk deed.
1 0
Web
Dat heeft te maken met mensen op de verkeerde posities.
Jonk en Bergkamp zijn uitstekende trainers, maar komen beiden te kort voor leiding gevende functie

Met een type Adriaanse/ Beenhakker hoofd jeugdopleiding had dit nooit gebeurd. Hadden Jonk en Bergkamp nog in lengte van jaren trainer geweest van Ajax.

Jonk heeft ook fouten gemaakt, als je Ajax op de voet volgd, weet je dat maar al te goed.
0 0
cruijff71
Haha, botox past niet bij Ajax?
2 -1
Web
Heel belanrijk geweest in 1995.
Maar dat bedoel ik nou.
1 0
MichelAngelo66
Zeker, maar niet iedereen is dan direct een icoon he. En volgens mij bedoelt cruijff71 er niks mee.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
waarom zou vd Sar weg moeten? is mij niet helemaal duidelijk. Wil iedereen dan een nieuwe rik van den Boog of andere bobo uit het Amsterdamse bankwezen als directeur?

Wanneer ten hag faalt moet hij weg, wanneer Overmars en vd Sar dan ook nog gaan dan is het sprookje uit en duurt het nog 20 jaar voor we weer een keer zo ver komen Europees.
4 -1
Bjorn
Van de Sar's positie is niet houdbaar wanneer Ten Hag geen kampioen wordt volgend seizoen. Dat komt mede door zijn eigen uitspraken. Als je als directeur zoveel inschattingsfouten maakt tussen juni 2017 en nu, moet je daar een keer op afgerekend worden.

Feit blijft dat Sar en Overmars de enige oud-voetballers zijn die er nog zitten. Als zij nu vertrekken dan komen er inderdaad bobo's op voordracht van Henrichs/de RvC. Allemaal vriendjes.

Prioriteit is dus de ledenraad aanpakken met in de hoofdrol Hennie Henrichs. Daar zit de kern van het probleem en dat is de enige manier om structureel iets te veranderen.
3 -1
Freddy Al
Onzin.
0 0
10Sneijder10
Wees een grote kerel en geef toe dat je Bosz hebt laten gaan omdat hij tegen het zere been aantrapte. Nog geen half jaar later is alles waar Bosz om vroeg toch doorgevoerd. Dat noemen we nu wanbeleid. Arrogante prutser.
10 -1
DeGodenzonen020
Want Bosz pakte niet zelf zijn biezen. Allemaal VdS aan te rekenen. Hebben we een nieuwe zondebok nodig?
0 0
RoodWit
Juist.
0 0
marco1972mb
zo is dat!
1 0
AbdelhakNouri22
Een beetje off topic maar het is hoog nodig dat er een kritische achterban komt en die wordt gevormd via deze tweet: https://twitter.com/RF16662/status/970324910542393344

Stem allemaal op een goede naam graag.
1 -1
DerOpenDerOver
HaHaHa...
Ja, want op dit moment is er niemand die kritisch is ;-}
1 0
Liniaal
Laat Ajax alsjeblieft niet naar 'de supporters' gaan luisteren. Voor zover 'de supporters' een eenduidige mening hebben, is die mening zo opportunistisch als maar kan. Eerst was het nog "zeg nee tegen Peter B", en toen mocht hij opeens niet meer weg. Zoals Ajaxvooraltijd al zegt: de supporters hebben er de ballen verstand van. Heb een beetje vertrouwen in de mensen die dat wel hebben, met name in Ten Hag. We moeten Ten Hag niet afschrijven voordat hij een fatsoenlijke kans heeft gehad, oftewel een voorbereiding en de mogelijkheid om nieuwe spelers aan te trekken.
4 0
Ajaxvooraltijd
Het is hoog nodig dat er een eenheid komt tussen de club en de supporters en dat iedereen eens ophoud met dat opportunistische gezeik terwijl ze er de ballen verstand van hebben en nog steeds 99% van hun mening laten voorkauwen door superdomme en vooral oppervlakkige journalisten die maar wat roepen om veredeld pleepapier voor de prijs van goud te verkopen.
4 0
Hammerzeit
''Wees grote kerel en ga gewoon weg''
1 -6
Ajaxvooraltijd
Wees een brave mof en rot gewoon op naar Duitsland.
2 -2
Joseph
Als je je beste trainer laat gaan, moet je niet klagen over sportieve resultaten, dan ben je gewoon ongeschikt.
4 -5
Lagasj
Geen inhoudelijke reactie geven..... van der Sar ten voeten uit !
2 -3
Ajaxvooraltijd
Mooi gezegd Edwin. Het zijn allemaal een stel vuile honden. Laat ze die grote bek eens hebben ten overstaan van de supporters en laat ze eens al hun andere achterbakse streken opbiechten. Ik denk dat ze dan beter kunnen verhuizen naar een andere planeet voor hun eigen veiligheid. Gewoon blijven HELD!
1 -3
cruijffthebest
De sportieve resultaten beter worden........................WANNEER???????????????
Met welke selectie wil je dat gaan doen, Edwin???
Dan zullen er echte versterkingen moeten komen, dus kwaliteit met ervaring en die zijn voor het niveau van Ajax echt wel te halen, als jullie maar echt willen!!!
1 -4
Redrum
Tja, ik vind sowieso uiten van kritiek vrij zinloos als er geen mogelijke oplossing bij wordt gegeven. Het is heel simpel om te zeggen dat is fout en dit is fout, maar hoe gaan we er wat aan doen? Daar gaat het om. Vooral in de media lees je een hele hoop kritische artikelen zonder ook maar een enkele tip voor verbetering. Al zal het die mensen ook natuurlijk een keiharde worst wezen of Ajax zich verbetert of niet. Ze schrijven dat soort stukjes alleen maar om onrust te stoken of interessant te doen waarschijnlijk.
1 0
DS
Ik zat net nog maar een keer de filmpjes tegen Lyon terug te kijken, zo kort geleden nog maar, en zo ver weggezakt. Spelers die door het vuur gingen, Bosz met zijn altijd heldere uitleg.
Wat een prutsers dat dit zomaar allemaal weggegooid is, en het dan ook nog raar vinden dat er kritiek komt.
5 -3
jarenfan
Annoniem is niet goed,maar wel de waarheid.
2 -2
Minsc
"Annoniem" is ook niet goed.
4 0
Eastwood
Van der Sar heeft hier gewoon gelijk. Lekker gemakkelijk om anoniem iets te media in te slingeren. Zet dan je naam erbij of wees een flinke kerel en zeg het hem face to face.
6 -4
Ajaxvooraltijd
Vergeleken met hem is bijna niemand een grote kerel ;-))
1 0
GerardAjax26
Tja wat had VD Sar dan verwacht? Hij ontslaat Keizer en vervolgens loopt ie te verkondigen dat indien er geen progressie is onder de nieuwe trainer hij conclusies gaat trekken over zijn eigen functioneren. Iedereen heeft inmiddels gezien dat er eerder sprake is van regressie. Dan ga je dus kritiek krijgen, en terecht. Maar ik moet nog maar zien of VD Sar daadwerkelijk opstapt indien het spel zo blijft.. hopelijk is hij zelf dan wel een grote kerel.
3 -4
RusselWestbrook
Het gaat niet om de kritiek, maar om het anonieme.
3 -1
GerardAjax26
Dat begrijp ik, maar wat denk je dat er gebeurt als iemand dat niet anoniem doet? Dat wordt vast niet gewaardeerd.. heb in de loop der jaren meerdere interviews gezien met VD Sar en iedere keer als er een kritische vraag gesteld werd, vond ik hem arrogant overkomen. Dus ik kan mij voorstellen dat een werknemer er liever voor kiest om het anoniem in de krant te doen ipv z'n baan/inkomen te riskeren. Begrijp dat dat niet leuk is maar VD Sar is nou eenmaal de grote jongen bij de grootste club van Nederland. Dan komt er kritiek in kranten als er al 4 jaar geen enkele prijs wordt behaald, en ja ook anoniem. In plaats van zich daarover druk te maken, kan ie ook een keertje inhoudelijk reageren op kritiek. Toen Ajax de EL finale haalde, grotendeels dankzij Bosz, had ie allemaal praatjes dat het kwam door Plan Cruijff dat jaren geleden was ingezet. En nu reageert hij niet inhoudelijk op de kritiek maar zegt hij enkel dat hij het liever in een rechtstreeks gesprek had gewild. Hij is toch verantwoordelijk voor het aanstellen van Keizer, het ontslaan van Keizer en het aanstellen van Ten Hag?
1 -2
Deepblue
Ik heb er een hard hoofd in en zie het gewoon niet 1-2-3 gebeuren. Teveel zaken zijn onvoldoende, waarbij vd Sar (of andere beleidsbepalers van de laatste jaren) maar voor een klein deel daar echt iets aan heeft kunnen doen. Ajax heeft in de periode (laatste 10 jaar) een heel sterk persoon nodig gehad en heeft dat nog steeds.

Maar vooropgesteld hoop ik gewoon dat ik het fout zie, en dat de huidige beleidsbepalers sterk gegroeid zijn en snel verder groeien. De frictie (zonder Jonk en Bergkamp) nu weg is en er een hecht team zit met een eensgezinde visie die nu eindelijk structureel wat vruchten mag plukken - net als vorig seizoen met Bosz. Te beginnen met dominantie in Nederland.
3 0
BokkieBokstra
De rvc en directie staan onder druk en men laat zich horen ook al is het via de huiskrant. Je moet ook van je laten horen als het om andere zaken gaat. Zoals met Keizer. Man nooit gesteund en toen er uitleg nodig was bij het ontslag wist van der sar niet hoe snel hij in de auto moest stappen om hard weg te rijden. Als je een kerel bent dan moet je er in zo een situatie ook zijn. De rvc laat voor het eerst van zich horen. Nu het allemaal om de eigen positie gaat.
2 -2
Boer Gijs
En alles bleef gewoon zoals het was. Prijsloos.
3 -2
marrene
Kort en bondig, hij heeft hier gelijk.
5 0
Bocarra
Gelukkig, de rijen zijn en blijven gesloten. Vooral niet je oren laten hangen naar wat supporters in hun blinde emotie roepen. En die ratten die anomniem hun emoties ventileren kunnen beter voor die club uit Rotterdam kiezen.
3 0
Raoul14
Gelukkig, de rijen zijn en blijven gesloten, want het gaat goed zo....tsja.
0 -1
koppendicht
Van der Sar blijkt een harde werker te zijn en is zeer geliefd bij sponsoren. Daarnaast toont ie steeds meer een visionair te zijn met deals in China. Nou, precies de eigenschappen waarover hij dient te beschikken. Het is klaar nu met het constante gewissel van functies, en ook met loze/holle woorden als 'uitstraling', 'communicatievermogen' en 'leiderschap'. Er moet gewoon hard gewerkt worden en er moeten sponsordeals binnengeharkt worden.
3 -3
Ferd
Dus een prima commercieel directeur
0 0
Freddy Al
Volkomen terechte reactie.
3 0
BariAFCA
Sar het is heel simpel: “kappen met die shit” zoals je zelf ooit in de kuip riep. Tijd om je spullen te pakken en een goede directeur op je positie te zetten. Je was absoluut een geweldige keeper en ik ben er van overtuigd dat je ook een prima keeperstrainer kan zijn, maar als algemeen directeur heb je inmiddels wel bewezen dat je totaal ongeschikt bent. Wegwezen!
4 -8
onderhetmaaiveld
Noem dan eens een naam.
3 0
cruijffthebest
Ling of Keje Molenaar!!!
1 -1
BRAMHOUTEN
En over 2 jaar worden die weer uitgekotst, zo gaat dat bij Ajax
0 0
Ajaxvooraltijd
Oke Ling zou ik ook graag in enige functie bij Ajax willen zien.Maar Molenaar? Op basis van wat? Dat hij een een ongelofelijke ijdeltuit is en een matige advocaat die zijn klep niet weet te houden op de juiste momenten?
2 0
BariAFCA
Ling als algemeen directeur zeker een goede verbetering. Kan Sar blijven in een rol als aantrekkingskracht om nieuwe sponsoren binnen te harken.
1 0
Ruff Rhythim
De achterkamertjespolitiek van Ajax...
2 -1
ST
Het is best apart dat Van der Sar dit zegt. Hij weet dus dat het echt waar is. Ik denk dat het gaat om iemand uit de RvC of om een van de ontslagen assistenten.
3 0
Babayaka
Ok ik ben Jeroen en je hebt een mega blunder begaan met het te makkelijk laten gaan van Bosz, daarna het aanstellen van keizer, om hem net op het punt dat het leek te gaan lopen. eruit te flikkeren. Nu zitten de suporters met tranen in de ogen de rest van het seizoen uit te kijken.
En de rest van Nederland lacht zich weer een bult om de zooi bij ajax. Totdat ze natuurlijk weer voor weinig een paar spelers aan hun selectie kunnen toevoegen.

Nou success verder.
3 -6
Web
Fijn dat jij weet hoe de vork in de steel zat bij Bosz.
3 -2
Sazzz
Alsof Bosz gebleven zou zijn..
1 -2
Ferd
absoluut wel.
1 0
Web
Hoop, nergens op gebaseerd
Hij verdiend het vijf voudige bij Dortmund, en aan gezien hij heel makkelijk weg loopt, overal gedaan.
0 -1
Afca85meer
Hij heeft wel een punt. Anoniem roepen vanaf de zijlijn is heel makkelijk en het is nooit te checken of diegene maar gewoon iets roept. Al dan wel of niet met bijdoelingen. In een periode dat het moeizaam gaat zijn er namelijk altijd mensen te vinden die het allemaal beter denken te weten. Media springen daar graag op in want sensatie. Van hen hoef je ook niet verwachten dat ze dan nog nuance toepassen want dat verkoopt niet.

Maar... het is nu echt een kwestie van tijd dat zijn kop gaat rollen. Terecht of onterecht. Zoveel kritiek kan je niet blijven verdragen zonder gevolgen. Het enige wat hem wellicht nog zou kunnen redden is als hij met een goede strategie/doelen/plan komt om de sportieve malaise aan te pakken. Iets waar hij iedereen van kan overtuigen om achter te gaan staan. Maar ik acht die kans nihil dat hem dat gaat lukken.
3 -2
BRAMHOUTEN
Hij heeft gewoon gelijk. Als je kritiek heb wees dan een grote kerel en doe het dan niet anoniem. Kan je wel lullen dat als je het niet anoniem zegt je eruit wordt geflikkerd maar dan zit je er dus alleen voor je eigen ego en niet voor Ajax. De media klopt het allemaal weer heerlijk op. Triest dit
11 -5
Ferd
Voor je eigen ego? Wat een dom gelul! Misschien is het wel iemand met een gezin en een hypotheek die z’n broodwinning niet op het spel wil zetten, misschien is het wel iemand die echt om Ajax geeft en daarom een geschikte directeur wilt.

Maar ja, ongenuanceerde onzinnige dingen brullen op internet, dat is nu eenmaal goed voor het ego van Brammetje uit de regio Utrecht
0 -4
BRAMHOUTEN
Tuurlijk en jij gelooft ook jog in sinterklaas ?
0 0
Ajaxvooraltijd
Grappig dat jij bewijst dat hypocrieten niet per se uit de provincie hoeven te komen.
1 -1
Web
Dus als je hypotheek hebt en nie financieel onafhankelijk bent mag je achter iemands rug om lullen?
En dan je laatste regel. Zegt meer over jou dan over Bram.
Bovendien is het ook nog de telegraaf, de grootste sensatie krant van Nederland.
2 0
Ferd
Als je kritiek binnenkamers niet gehoord wordt, en je de club echt wilt helpen zonder dat je je baan verliest: ja, dan mag dat.

Overigens, wellicht is het wel informeel gezegd en is de journalist daarmee aan de haal gegaan.
0 -1
Web
Als de RVC vind dat het nier meer kan moeten ze ingrijpen.
Door seinen aan een journalist van de telegraaf is heel laf
1 0
koppendicht
Niks van wat Valentijn Driesen en De Telegraaf schrijven berust op een waarheid. Het is pure hetze of verdraaien van zaken, zoals dat van der sar had gezegd te vertrekken aan het eind van dit seizoen bij slechte prestaties. Klopt echt niets van. Van der Sar moet gewoon blijven zitten. Vorig jaar met goed voetbal finale Europa League, rijkste club van de wereld met eigen vermogen van 175 miljoen, veel talent. Ja, het zit ff niet mee, maar overmars en van der sar mogen nog 1 jaar krijgen wat mij betreft. Ik vind beide heren ook niet supervervelend of oneerlijk. Ze kunnen allebei niet communiceren, maar liever zie ik twee communicatieve klunzen dan de zoveelste 'bedrijfsman' met een vlotte babbel en 'communicatievermogen'. Achter de schermen werken ze gewoon hard, daar gaat het om.
2 -1
BRAMHOUTEN
Amen
0 0
Ajax27
Helemaal eens.
4 -1
Josajacied87
Wees een grote kerel en leg de vinger op de zere plek.
Leg uit wat het plan is het met het eigen vermogen en hoe jij denk Ajax weer aan de top te krijgen.
Mond vol van aansluiten bij de Europose subtop, maar we worden in Nederlands geeneens kampioen de laatste jaren.
3 -6
f*ck010
Tsja als je het dan toch veroordeeld wees dan een grote kerel en ga ook eens in op die kritiek. Ze zullen het nooit in je gezicht zeggen want als je je niet aanpast aan de ja-knik cultuur binnen Ajax word je er gewoon uitgegooid!
2 -5
iammike
Ongeschikt als AD.
6 -5