BVeenstra, 07-03-2018 om 12:00, 8654 views, Ons Oranje | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Bondscoach Ronald Koeman heeft Ajax-spelers Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Justin Kluivert opgenomen in zijn voorselectie van het Nederlands elftal. Oranje speelt later deze maand tegen Engeland en Portugal.

Voor De Ligt en Van de Beek zou het niet de eerste keer zijn als zij uiteindelijk worden opgenomen in de definitieve selectie van Oranje. Voor Kluivert zou het wél de eerste keer zijn mocht hij definitief worden opgenomen. De definitieve selectie wordt op vrijdag 16 maart bekendgemaakt. Opvallende afwezige in de voorselectie is Ajax-aanvoerder Joël Veltman. De verdediger maakte tot voor kort geregeld deel uit van de Oranje-selectie.

Oranje speelt op vrijdag 23 maart in de Johan Cruijff ArenA een oefeninterland tegen Engeland. Drie dagen later speelt het Nederlands elftal in Zwitserland tegen regerend Europees kampioen Portugal.

🔶 | Bondscoach Ronald Koeman heeft 33 spelers opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal: https://t.co/KyoNgpNFpH #NEDENG #PORNED pic.twitter.com/0vuVfwZPrV

— OnsOranje (@OnsOranje) March 7, 2018

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer