'Dit soort situaties twintig keer in een wedstrijd'

JesseTH, 18-02-2018 om 19:31, 10990 views, FOX Sports | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Klaas-Jan Huntelaar is eensgezind met trainer Erik ten Hag omtrent het moment van de vermeende elleboogstoot van de spits. De doelpuntenmaker oordeelt vastgehouden te zijn en meent tegenover FOX Sports dat hij niets anders kon dan zich los te wurmen.

'Ik denk dat ik word vastgehouden en ik probeer me los te rukken', luidt het eenvoudige oordeel van Huntelaar zelf. 'Als hij vasthoudt, moet ik hem wel wegduwen, want anders ben ik niet vrij. Dit soort situaties gebeuren niet als je niet vasthoudt. Als ze me vasthouden, dan zorg ik wel dat ik loskom en anders moet de scheidsrechter fluiten. Dit soort situaties heb je wel twintig keer in een wedstrijd.'

Een gedeelte van de grasmat in Zwolle bleek niet in orde. 'Het veld was, het laatste stukje in de zestien, ijzig en super hard. Het was niet echt best, maar het was goed voor ons dat wij daar de tweede helft speelden. Wij stonden voor en dus was het voor hun extra moeilijk om tot een kans te komen. Boer en ook Onana gleden ook een paar keer uit.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Boer Gijs
Huntelaar is gewoon leper dan Lozano. Het verschil waarom Lazono rood krijgt en Huntelaar niet? Ten 1e: Lazono slaat met zn vrije arm, terwijl Huntelaar zn vastgehouden probeert los te slaan. En ten 2e: Lazono slaat bij een duel ergens rond middenveld. Huntelaar maakt zich los bij duel in strafschopgebied zoals er zoveel in wedstrijd zijn. Zelfs zijn directe tegenstander vond het niks.
4 0
michel76
Tuurlijk was het voor beide rood. Maar wat ik niet begrijp is dat de vele analisten blijven zeggen dat Lozano zich probeert los te rukken. Ok hij wordt vastgehouden maar hoe kun je zelf losrukken van een arm die niet vastgehouden wordt??
1 0
afca95
Dat die hypocriete jankclub uit Lampenland zou gaan zeiken is niks nieuws. Dat de media anti Ajax is weten we ook wel. Reden Ajax is groot en de rest is klein, dat is niet eerlijk.. waar ken ik dat ook al weer van.. iets met een vogeltje en eierdopje..
5 0
DirkvanDam
rode kaart Lozano reacties Nederland : SCHANDE BELACHELIJK NOOIT ROOD!... nu deed Huntelaar iets soortgelijks zonder rood Nederland : SCHANDALIGE ACTIE! HAD DUIDELIJK ROOD MOETEN ZIJN! BELACHELIJK DAT DIE NIET GEGEVEN WERD........ vreemd land dat Nederland....
6 0
AlexIbarra
Het liefst beginnen ze inderdaad met te zeggen dat beide situaties hetzelfde zijn.

Daarna concluderen ze dat Lozano dus niks het moeten krijgen en Klaas rood. ;)
1 0
grannig mokum1
van lozano is donker rood,klaar ... anders moet je maar aangifte doen zeur
1 -5
afca95
Beter lezen
2 0
DirkvanDam
uu even goed lezen aub.....
3 0
GerardAjax26
Gisteren hoorde ik overal dat die rode kaart van Lozano onterecht was. En nu loopt iedereen te zeiken dat Huntelaar wel rood verdiende? Vreemde logica weer. En dat zowel Ajax als Heerenveen gisteren een penalty hoorde te krijgen, wordt weer buiten beschouwing gelaten. De scheidsrechter, van Polen en Huntelaar vonden het allemaal niets.. lijkt me duidelijk dus.
11 0
Wereld
Dit moet wel even gezegd worden: Kraay zei gisteren ook dat de rode kaart voor Lozano terecht was.
0 0
michel76
Mag dan ook wel even gezegd worden dat hansie hansie een eerste klas matenaaier is door zo door te blijven zuigen op de reactie van van Polen.
2 0
footietsar
Wat liep die Hans Kraay te zeiken om die rode kaart zeg. Met van Polen had hij het erover, met Veltman, met Ten Hag en ook nog eens met Huntelaar. En dan niet één vraag stellen maar telkens weer de discussie aangaan erover. Het leek wel een obsessie.

Dat van Lozano was natuurlijk geen rode kaart en dit ook niet. Maximaal geel in beide gevallen. Dit soort momenten heb je in de premier league bijna in elke wedstrijd. PSV heeft tot nu toe veel geluk gehad, ook met cruciale beslissingen van de scheids. Nu zit het even tegen, nou en? Alsof Ajax nooit benadeeld wordt.
11 0
Jaridebeste
En zo erg zat het nou ook weer niet tegen. Die strafschop die niet gegeven werd voor buitenspel wat het niet was....
2 0
Labrador
Hansie.... wat zet die zichzelf voor lul. Heeft hij aandelen in PSV ofzo
11 0
afca95
Dat hele fox is anti Ajax
4 0
michel76
Idd. Heb je Evert ten Napel dn niet klaar horen komen tot van Persie zijn doelpunt maakte. Echt te zielig voor woorden dat Fox
1 0
AlexIbarra
Je hoort het meestal al aan de lichte Zuid-Hollandse tongval bij die knurften daar.

Slecht voor het NL voetbal als er bij de bond, media en andere organisaties alleen mensen zitten die voetbal benaderen als lekker knokken en roddelen en entertainment, ipv meer kwaliteit na te streven zoals de rest vd wereld.

Het hogere niveau dat we willen is bijna dagelijks op tientallen kanalen te zien maar onze clubs willen innoveren door geen grasveld meer te hebben, te scheidsrechters willen innoveren door nergens meer voor te fluiten en in de media is het 'ik vind Ziyech lekker stom' of 'Lozano zei bla op Insta'.
0 0
31xAjax
Ik zou het prima vinden als Lozano morgen wordt vrijgesproken. Die armzwaai van hem was veel minder dan die van Klaas Jan. Gelijke monikken, gelijke kappen..
..
1 -16
FUBAR
De zwaai is precies hetzelfde. Feit is wel dat Huntelaar in duel was voor de bal en Lozano die zwaai maakt terwijl het duel om de bal al voorbij is. Ook werd Huntelaar opzichtig vastgehouden aan de zijde waarmee hij zich probeert los te maken en Lozano niet.
8 0
DS
Wat een gezeik zeg, zelfs Bram van Polen vond het niets, en dat was degene die de arm tegen zich aan kreeg.
4 0
Sjaakvaak
Maar Bram is dan ook een echte Ajacied. Die gaat niet Huntelaar een kaart aanpraten.
0 0
FlyingDutchMan
Die in dienst is bij Zwolle, gewoon aangeeft dat er zo vaak dit soort akkefietjes zijn in een wedstrijd.
0 0
Panama
En die goedkope aandachtsh**rtjes van fox hebben het weer over de veel te zware overtreding en absolute schorsing. Lekker in van Persie shirt met ze allen Huilie huilie doen.
5 0