Jong Ajax na knotsgek duel gelijk bij Telstar

SJvanveen, 09-02-2018 om 21:55, 37943 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax heeft vrijdagavond in een knotsgek duel gelijkgespeeld bij Telstar. Door de puntendeling in Velsen-Zuid zijn de jongelingen de koppositie in de Jupiler League kwijt. Mateo Cassierra scoorde zijn veertiende goal van het seizoen. 

Coach Michael Reiziger kon in Velsen-Zuid geen gebruikmaken van Noa Lang, Ché Nunnely en Mitchel Bakker. Het trio doet zaterdag met de Onder-19 ploeg van Ajax mee, dat aantreedt tegen PSV. In niet de sterkste formatie, maar wel mét Carel Eiting en Mateo Cassierra op het veld, hadden de beloften het lastig bij Telstar.

Zelf creëerden de Amsterdammers weinig, Telstar werd op haar beurt meermaals gevaarlijk. De thuisploeg had een blunder van Jong Ajax-keeper Norbert Alblas nodig om op voorsprong te komen. Mohamed Hamdaoui nam een vrije trap, de bal kwam recht op Alblas af, maar de 23-jarige goalie liet de bal uit zijn handen glippen.

De blunder had ogenschijnlijk te maken met de gladheid van de bal, want het had van tevoren flink gesneeuwd. In de barre omstandigheden had Ajax het zogezegd lastig, al kwam het na rust – na het incasseren van de 2-0 door Andrija Novakovich – knap langszij. Eerst was het Cassierra die van afstand een duit in het zakje deed en niet veel later knikte Zian Flemming raak na een ragfijne voorzet van Teun Bijleveld.

De malaise was nog niet voorbij voor Telstar, dat zelfs de 3-2 te verwerken kreeg. Luis Manuel Orejuela kwam goed mee op, werd bediend door opnieuw Bijleveld en scoorde op fraaie wijze. Telstar kreeg nog mogelijkheden om de stand gelijk te trekken, maar Jong Ajax leek stand te houden. Niets was echter minder waar. In de absolute slotafse scoorde Telstar opnieuw uit een standaardsituatie. Jong Ajax is door het gelijkspel de koppositie kwijtgeraakt. NEC is de nieuwe koploper.  

Opstelling Telstar: De Boer; Van Huizen, Cabral, Brito, Van Heertum; Hamdaoui, Korpershoek, Schouten; Novakovich, Platje, Sno.
Wissels:
Lynen, Van der Linden, Van der Maaten, Zamouri, Najah, Balmy.

Opstelling Jong Ajax: 
Alblas; Orejuela, Doekhi, Bergsma, Lartey-Sanniez; Eiting, Bijleveld (90' Sierhuis), D. de Wit; Flemming, Cassierra, Johnsen.
Wissels:
Matusiwa, Van Bladeren, Sierhuis, Schouten, Dekker.

Doelpunten:
1-0 Hamdaoui (25')
2-0 Novakovich (56')
2-1 Cassierra (58')
2-2 Flemming (65')
2-3 Orejuela (73')
3-3 Schouten (89')

Bijzonderheden:
- Het drietal Ché Nunnely, Noa Lang en Mitchel Bakker doen zaterdag mee bij de wedstrijd van Ajax Onder 19 tegen PSV en zullen vrijdagavond dus niet beschikbaar zijn voor Michael Reiziger.

Volg de wedstrijd via Twitter:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Keffie L
Jeugdtopic pleite?
0 0
Pieter433
Wat een negativisme altijd in de reacties op de wedstrijden van Jong. In mijn optiek is Jong een leerschool. Je mag fouten maken om van te leren. Hier wordt het kaf van het koren gescheiden. Welke jeugdspelers kunnen de volwassen voetbalwereld aan en welke (nog) niet. Wie heeft voldoende en constant niveau, wie slechts bij vlagen of niet. Op basis van de prestaties bij Jong krijgen (gemiddeld) de 3 beste spelers een kans, de rest valt af. So be it. Kunnen we ons niet focussen op die 3 in de reacties in plaats van op die andere 8?
5 -2
FUBAR
Wanneer wordt hier niet gejankt?
1 -2
carel romijn
Bergsma de grote onzekere gisteravond.
2 0
blava
Klopte weinig van gisterenavond. Ik vraag mij af met voor instelling die gasten het veld ingaan. Uitverkocht stadion en slechte weersomstandigheden en een tegenstander die will knokken voor een overwinning.

Het was allemaal weer veel te lief en nonchalant. De enige speler die kwaliteiten heeft is Carel Eiting. De rest speelt volgend jaar ergens anders. Johnsen had na 10 minuten nog steeds geen bal geraakt. Leuke voetballers allemaal maar niemand deed een stapje extra.
1 -5
Ajaxvooraltijd
Heb je wel gekeken of heb je alleen maar een samenvatting gemaakt van de rest van de zure reacties en teletekst. Uitverkocht my ass, er waren zeker twee tribunes vol gelegd met houten platen. Uit geen enkele zin blijkt dat je gekeken hebt. En dan eiting noemen... Je hebt dus niet gekeken maar dat geld voor wel meer mensen hier bovenaan. Maar de score doet inderdaad vermoeden dat het kut was dus dan is dat voor velen ook zo. Gelukkig kijken ze daar bij Ajax en andere clubs anders naar. Het chagerijn is weer niet van de lucht dit seizoen.
4 -1
AfcaVelsen
De tribunes waar jij het over hebt, zijn al jaren niet meer in gebruik. Het was wel degelijk uitverkocht. Dat had alles te maken met de goede prestaties van Telstar, en met de komst van Jong Ajax
0 0
HZMKK
Ajax en voorsprong vasthouden... Het blijft ellende.
3 -2
Lagasj
Flemming...... Hahahahaha.
Wat een sneue ploeg is dit!
FdB voetbal.
4 -9
CruyffFootball
Neem lekker afscheid van Peter R de Vries’ client na dit seizoen.
Bergsma kan er dus werkelijk waar helemaal niets van.
3 -4
Ajaxvooraltijd
Kwaliteit zoekt kwaliteit zeg maar.
1 -2
Redrum
Zit vrij weinig echt grote kwaliteit in dit team helaas. Johnsen geef ik nog het voordeel van de twijfel. Mazraoui komt goed. Bijleveld twijfelgeval. Eiting twijfelgeval. Rest gaat Ajax 1 vermoedelijk niet halen.
2 -3
altijdwelwat
Johnsen voordeel van de twijfel op basis van 4 flitsen in augustus ?? Hij kan verschrikkelijk hard rennen , prachtig om hem te zien versnellen. Alleen jammer dat hij niet kan voetballen , zowel technisch als tactisch als inzichtelijk dramatisch.
7 -2
Ajaxvooraltijd
Ben trouwens blij dat de meeste kakkerlakken en zeikerds zijn afgedropen. Dat maakt het een stuk gezelliger en opbouwender hier. Zie trouwens twentetv voorbij komen met een oude samenvatting tussen twente en Ajax maar wat is Onana toch een verademing tov van Stekelenburg.

Ps:
Als je er trouwens bij stil staat dat Jong Ajax vrij kaal was geplukt vandaag en je niet meer beschikt over spelers als Nouri, De Ligt, Kluivert, Dolberg en de Jong dan is de prestatie van Reiziger en Bogarde ook een compliment waard als je ziet hoe er werd gespeeld met bepaalde beperkingen vandaag en de positie die ze in nemen op de ranglijst.
2 -10
MosesD
Stekelenburg deed het bij Ajax prima. Maar dat hij bij ons speelde is wel even geleden, dus snap die vergelijking niet helemaal.
2 0
DavidFerr
Waar heb jij het over? Stekelenburg heeft bij Ajax een aantal seizoenen heel sterk gekeept. Pas in het buitenland is hij minder gaan presteren.
15 0
Ajaxvooraltijd
Nou dan verschillen wij daar erg sterk van over van mening. Maar dat geeft niet.
1 -4
Gerbrand
Gelukkig is er nog iemand die verstand van keepers heeft! Zelf gekeept zeker! Van de week Vermeer gezien? Steek wist zich ook geen raad met hoge ballen.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Dit jong ajax is gewoon geen team, het is een vreemdelingen legioen met allemaal solisten.
De ene week speelt de een goed dan de ander, maar wekelijks faalt de verdediging. Er is geen chemie in het spel.

Als ze voor elkaar door het vuur gaan krijg je niet dit soort rare uitslagen, je hoort elkaar aan te sturen en met elkaar te communiceren.Dit ajax met al die talenten hoort gewoon dik en dik bovenaan te staan.
1 -5
Ajaxvooraltijd
Je geeft zelf eigenlijk antwoord op je analyse van de eerste alinea. Dat is ook wat bij talentontwikkeling bij Ajax bedoeld is door Cruijff toen. De stand is een leuke bijkomstigheid en de winst een streven maar geen doel op zich. De individuele talentontwikkeling is vooral het doel de rest is opvulling om het team compleet te maken.
2 -1
copaclassic
Afgang weer zieke club geworden
2 -4
Ajaxvooraltijd
Ook weer onder je steen vandaan gekropen?
2 -1
AjaciedRK
Alblas wtf. Doet die man in een Ajax shirt
9 0
DavidFerr
Rustig maar. Gelukkig heeft hij een aflopend contract :-)
0 -1
Ajaxvooraltijd
Opvulling schat ik zo in. Door dit soort spelers erin te zetten denk ik ook dat de spelers ernaast die alles iedere keer moeten corrigeren daar beter van worden. Alblas en de andere jongens in de verdediging die misschien wel worden gezien als toekomstige eerste elftal spelers hebben er natuurlijk helemaal niets aan als alles perfect gaat achterin.
1 -3
coachyscheidsie
Ik heb begin dit seizoen Jong ADO gefloten... Snap nog steeds niet waarom Alblas boven Joe van der Sar stond....
4 -1
Ajaxvooraltijd
Lol ik nam eigenlijk automatisch aan dat het over bergsma ging maar Alblas is natuurlijk de keeper haha. My bad.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Bizar doelsado...

35 tegengoals en dan gedeeld 1e staan. Eerlijk gezegd nog nooit gezien in de eerste divisie. Die competitie is nog slechter dan je kan voorstellen.
5 -3
geendagsvlieg
Laagste aantal tegengoals na 24 wedstrijden sinds JA in de Eerste Divisie speelt.

Vorig seizoen stond Ajax na 24 wedstrijden 2e met 36 tegengoals en ook 49 punten.
0 0
martin1234
N.E.C. heeft 30 tegengoals, net als Fortuna, Telstar, nummer vier zelfs 45. In de hele Eerste Divisie vallen wel redelijk wat doelpunten. Ook is het verschil tussen de top en de middenmoot niet zo groot, met het puntenaantal van koploper N.E.C. sta je vierde in de Eredivisie. En slecht? Wil je dan een Serie B zoals in Italië waar clubs zwaar verdedigend spelen? In Nederland wordt gelukkig wat aanvallender gespeeld.
4 0
geendagsvlieg
Empoli staat momenteel 2e in de Serie B na 24 wedstrijden met 52 voor en 33 tegen.
1 0
Dexy
Komt doordat Jong Ajax er al 60 heeft gemaakt, het meeste van alle JL-clubs. Daar kun je de lekke defensie wel mee op vangen.
1 0
Ajaxvooraltijd
Veel goals voor zegt ook wel wat maar het is vanuit de JL ploegen gezien ook veel opportu istisch voetbal waar veel goals vallen uit counters en standaardsituaties. Voetbal om te overleven is het. Totaal wat anders als clubs die kapitaal hebben in de ed. Dat wij er aardig wat tegen hebbe. Is deels onervarenheid maar ook deels gebrek aan kwaliteit omdat het vooral opvulling is. Aan aanvallers opleiden en middenvelders verdient Ajax over het algemeen natuurlijk veel beter.
3 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Das natuurlijk wel zo, maar toch zegt dit veel over hoe slecht er in de eerste divisie word verdedigd. Er is ook niet echt te voorspellen wie er kampioen gaat worden, het is zo enorm wisselvallig allemaal.
0 0
Ajaxvooraltijd
Ja of dat Ajax gewoon erg veel goede aanvallers heeft ondanks dat het niet allemaal sierlijke types zoals Dolberg zijn bijvoorbeeld.
0 -1
jaapdijkemasted
bergsma komt te kort voor Ajax 1. daarom volgend jaar verhuren
5 -1
WesleySonck
Nah komt überhaupt te kort, verhuren heeft geen zin
7 -2
Ajaxvooraltijd
Die wissel snapte ik trouwens wel. Reiziger enco wilden die 3-4 forceren met een type huntelaar (targetman) in de vorm van Sierhuis.
1 0
WesleySonck
Matusiwa had een goede periode, was echt een aanjager op het veld en niet toevallig ging Ajax toen goed voetballen. Hij viel wel beetje terug aan het einde van de wedstrijd
2 -1
Dexy
Nog steeds in punten gelijk met NEC, slechts 2 doelpunten in het nadeel. En belangrijker nog: in de 2e helft speelde Jong Ajax een stuk beter en dynamischer.
2 -1
martin1234
Telstar is wel nummer vier op de ranglijst, heh. Zo'n slecht resultaat vind ik het niet. Wel erg jammer vlak voor tijd een goal tegen.
3 0
Minsc
Je zou toch maar je tv hebben aangezet bij het begin van de tweede helft, vreemde wedstrijd.
1 0
apeldoorner
dat deed ik dus :)
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik ben trots op de boys. Gedeeld eerste is toch erg knap in deze fase van de competitie. Oreuela speelde een puike 2e helft maar ook Cassierra en Matusiwa vond ik positief opvallen. Doeki en Bergsma vind ik trouwens meer spelers voor een club als telstar, het kan nog veranderen maar die moeten dan wel reuzensprongen gaan maken qua motoriek en keuzes.
7 -4
Keffie L
Wat hebben al die Ajax coaches tegenwoordig met dat laat wisselen?!
5 -2
WesleySonck
Omdat de gelijkmaker laat viel?
3 0
Keffie L
Door Sierhuis in te brengen kan je nog proberen om de score te vergroten.
1 0
Ajaxvooraltijd
Inderdaad de targetman bij uitstek in de 16 zoals Huntelaar.
1 0
de-Ajacied
Die scheidsrechter was ook geen Ajax vriiend
3 -1
Ajax_33
Bergsma met twee keer zo'n kut bal voor zn ploeggenoten
4 0
Marcw1972
Sierhuis voor 3 minuten. tja
3 -3
WesleySonck
Tja tja daarvoor stond je nog voor he
5 0
de-Ajacied
Als je Alblas en Bergsma vervangt kan Jong Ajax zo meedoen in de subtop van de eredivisie
9 -3
Keizer020
HET GAAT GOED KLASSE
3 -3
Dexy
Kutzooi
1 0
Keffie L
Het zal ook niet... Sierhuis erin nu!
1 0
Mart42
Tyfus grafzooi
0 0
Ajax_33
Sorry hoor maar die afstand schot had alblas niet tot een corner hoeven te verwerken
1 -1
xstaniox
Voor Alblas is geen enkele bal een zekerheid, kijk maar naar die 1-0. Na zo'n actie snap ik het wel dat je het niet aandurft zo'n bal te klemmen
0 0
Suarez16_
Voor Onana een vangbal.
0 -1
DannTheDon020
3-3 jammer
1 0
lf87
Godverdomme, gewoon je voorsprong vasthouden
2 0
Marcw1972
Kan Ajax niet. Typisch weer.
4 -1
Mart42
Ff vol houden boys.
0 0
Dexy
Wat een save!
0 0
swing
Nice Alblas, mag ook wel eens gezegd worden.
0 0
Golberg
Alblas topkeeper
0 0
Keffie L
Alblas de blanke Onana!
6 -2
martin1234
Yeah right!
1 0
WesleySonck
Wit moet je tegenwoordig zeggen toch
0 -1
Keffie L
Oh das waar ook excuses ;)
0 -1
Dexy
Haha
1 0
Marcw1972
Zo zo Alblas
0 0
AJAIXIXIXI
Bijleveld blijkt ook wel een leuk spelertje te zijn, 3 assist vandaag en van wat ik hier had gelezen deed hij het vorige week ook niet onverdienstelijk.
6 -1
Dexy
3 assists Bijleveld, puik hoor
3 -1
Mokum<3destad
Wat zijn er toch veel kansloze azijn zeikers hier die nog sneller van mening veranderen dan dat het weer dat doet! Triest gebeuren hier altijd waarin men doorslaat in negatief gezeik tot het beter gaat.
9 -3
Ajaxvooraltijd
En het weer gaat tegenwoordig al snel haha.
2 -1
WesleySonck
Speler die wordt gehuurd van reading "je vraagt je toch of hoe lang die nog bij telstar speelt"...
6 0
insectenverdelg
Alblas toch!
2 0
Ajaxvooraltijd
Oreuela koekoek. Hahaha kon het niet laten om als rechtgeaarde Ajacied even mijn gram te halen tov al die gloryhunters en beroepszeikerds hier. Geduld is een schone zaak. Toch wel leuk dat al die grote kerels hier die een stel jonge jochies hier met de grond gelijk maken de mond even werd gesnoerd. Tuuuttuuuuut.
3 -15
martin1234
Nou wil ik niet vervelend doen Ajaxvooraltijd. Maar toen jij even niet postte scoorde Ajax drie keer. Als ik nu even bijgelovig doe, dan gaat Telstar nu weer tegen scoren.
4 0
Ajaxvooraltijd
Nou geniet ervan. Dan geniet ik gewoon van de tweede helft die Oreuela speelde goed?
0 -1
martin1234
Het s een geintje Ajaxvooraltijd. Sterker nog ik heb je bij je andere postings gelijk gegeven met een plusje. ;)
0 0
Minsc
Ha ha, goeie!
0 0
martin1234
Helaas kwam het nog uit ook!!
0 0
RayJordaan
Omdat hij heeft gescoord?
7 0
Ajaxvooraltijd
Nee omdat zeiken makkelijk is als je mensen afserveert op basis van iedere halve wedstrijd. Die jongens zijn allemaal nog spelers die normaal gesproken in de A jeugd zouden pelen. Maar men weet hier natuurlijk beter dan de mensen bij Ajax. Reiziger werd hier ook alweer uitgelachen toen hij zei dat het ook om winnen gaat bij een club als Ajax. Ik geniet hier van.
1 -3
martin1234
Ik kwam al regelmatig bij Jong toen ze nog laag in de middenmoot van de Eerste Divisie speelden. (Goed ik woon dan ook op fietsafstand.) Ik vind dat je gelijk hebt dat mensen teveel lopen te klagen!
1 -1
Ajaxvooraltijd
Ik kom er ook regelmatig kijken en ook vanaf het begin. Helaas nu wat minder omdat ik er niet op fietsafstand vandaan van woon helaas.
0 0
insectenverdelg
Waar ik de 1e helft veel kritiek op m had vind ik m de 2e helft geoon vewl beter spelen. Vooral ook met veel meer inzet. Niks glory hunter oid
Maar gewoon zeggen wat je ziet.
1 -1
GvanderK
Telstar is toch ook gewoon een leuke club om te zien hoor, kunnen veel clubs een voorbeeld aan nemen.
5 0
Keffie L
Alblas geen gekke dingen doen nu aub!!
0 0
Redrum
Nu Alblas wisselen voor Bogarde
5 0
Keffie L
Haha ja
1 0
Suarez16_
Zijn trademark.
0 0
X-RaY
Uitgerekend Orejuela haha
0 0
Superjan
Echt ongelofelijk. De faseploeg bij uitstek. Dan is het een uur totaal volkomen ruk en spelen ze vervolgens de tegenstander van de mat. Volgende keer is het eerste halfuur weer fantastisch en staat het zo 3-0 om vervolgens weer helemaal in te storten. Ik kan er wel om lachen.
4 0
MJ98
Jeugdigheid denk ik
1 0
Suarez16_
Zou me niet verassen als Eiting, Cassierra of Johnsen bij Barcelona eindigt.
2 -2
WesleySonck
Inderdaad! Al zouden alleen benzine en een doosje lucifers mij kunnen verassen
1 0
didierajax020
Net gemist! Hoe scoorde Orejuela?
0 0
Superjan
Inspelen, doorlopen, kappen, binnenschuiven
2 0
NouriVandeBeek
Dat overstapje van Cassierra was wel sexy.
3 0
AjaxCitizen
Dat overstapje van hem tegen PSV vorig seizoen was pas sexy.
2 0
Suarez16_
Als die dodelijk was had je echt een wereldspits.
2 0
Dexy
Jaaaaa Orejuela! Ik heb het altijd al gedacht, de nieuwe Dani Alves ;)
1 -1
insectenverdelg
Speelt de 2e helft een stuk beter. Zou reiziger m in de rust de waarheid verteld hebben?
0 0
swing
aaaahh lekker Orejuela
0 -1
Golberg
Oruejela topper!
1 -1
NouriVandeBeek
Orejuela, topper in wording. Altijd al gezegd.
5 -2
chuckie88
Dat meen je hopelijk toch niet echt he? Groot drama deze jongen .. niet eens eredivisie waardig. laat staan het nivo wat wij nastreven. Niet voor niets dat hij NU AL gepasseerd is door Kristensen en destijds Zeefuik, die er ook niets van bakt
3 0
Gerard36
helemaal mee eens,oreguela wordt door een hoop mensen onderschat het is toch logisch dat zo'n jonge speler tijd nodig heeft
1 -2
de-Ajacied
Ze spelen nu echt goed
1 0
NouridolbergNeres34
Haha uitgerekend orejuela
0 -2
Keffie L
Haha lekker Orejuela!
3 0
Mart42
2-3
1 0
AjaciedForLive
Damn goeie voetballer!!
4 0
amthree
Is de nederlandse scheidsrechters organisatie anti ajax ofzo? teveel kakkies bij de knvb?
3 0
Marcw1972
commentator zei net dat ie in de stijl van Nijhuis fluit. Nou, dan weet je het wel.
1 0
Michelinho
Sapperdeflap!
2 0
DannTheDon020
OREJUELAAAA
1 0
Erik1966
lekker
1 0
Dexy
Wat een kut scheids, dit was een pingel man
2 0
insectenverdelg
Is doe scheide eem Nijhuis wannabee?
3 0
Dexy
Ik vind Bijleveld toch wel een fijne voetballer hoor, lekkere techniek heeft hij. Moet nog steeds maar zien of hij ooit het 1e gaat halen, maar zijn voetbalkwaliteiten zijn in ieder geval 10x beter dan Dani de Wit.
7 0
DavidFerr
Had ook 3 assists.
1 0
Keffie L
Precies
1 0
wendoo9
Fijn om achter de warme pc/tv om onze jongens af te zeiken die onder deze omstandigheden en slecht veld moeten voetballen ! Chapoooooooooooo !
5 -3
chuckie88
Tja.... ze hebben het erg zwaar deze jongens... je zou ze meteen een weekje vakantie moeten geven... pfff. door mensen zoals jij, die de lat altijd veel te laag leggen komen we juist altijd te kort.... je mag wel even wat meer verwachten toch? is dat teveel gevraagd.. Altijd spelers met fluwelen handschoentjes behandelen is wat anders dat kritisch benaderen als ze niet thuis geven.. en dat deden ze gewoonweg niet ... klaar.. winst of verlies... het is mentaal erg beneden peil
1 -2
Hup
Eens!
3 0
Michelinho
Goed werk van Johnsen ook. Werd tijd, maar als het wel goed is mag dat ook gezegd worden.
5 0
insectenverdelg
Dat t tempo hoger ligt komt vooral omdat t veld beter lijkt te worden om te voetballen.
3 0
Michelinho
Ja, volgens mij ook.
0 0
altijdwelwat
Leuk voor Flemming...goede assist Bijleveld
0 0
Dexy
Zo zeg, wat fraai uitgespeeld!
0 0
Redrum
Dani de Wit met de 2-3 zo. Assist Alblas
4 0
insectenverdelg
Matusiwa is niet de mees begenadigde voetballer die er bij Ajax rond loopt. Maar hij brengt tenminste wel wat gif en strijd. Iets dat deze jongens blijkbaar nodig hebben.
Mooi doelpunt overigens.
3 -1
NouridolbergNeres34
De boys zijn eindelijk wakker
1 0
Keffie L
Nu Sierhuis erin en Cassie op links
1 -1
swing
Lekkerr Flemming
1 0
Golberg
2-2 Flemming
0 0
foensai
2-2
0 0
Erik1966
mooie aanval
1 0
Ajacied0343
Kijk 5 minuten en zie oruejela louter positieve dingen doen, ziet er oprecht goed uit
3 -5
Erik1966
eerste helft wat foutjes. Maar speelt idd goed.
0 -1
Ajacied0343
Kijk 5 minuten en zie oruejela louter positieve dingen doen, ziet er oprecht goed uit
0 -6
Keffie L
Ik dacht dat Pasquali doorgeschoven was..
0 -1
Golberg
Jonge jonge leg hem dan af op Cassiera
0 0
NouridolbergNeres34
Gooi dekker er maar in
0 0
Mart42
Nu gas erop en doorzetten.
1 0
MaximilianRosse
Kassa met Cassie.
2 0
Dexy
Mooie goal
1 0
NouridolbergNeres34
Cassie eindelijk
0 0
altijdwelwat
Prima goal Cassiera ....ondergewaardeerde voetballer.
5 -3
insectenverdelg
Mooi doelpunt.
1 0
@Maar7en
Mooie Mateo!! Echt wel goed bezig. Mooi gericht schot.
2 0
Golberg
Lekker cassie
3 0
Keffie L
FC Cassierra
4 0
Dexy
Jezus, wat slecht Johnsen
3 0
altijdwelwat
Assist Johnsen ..... haal die jongen aub van het veld .... en nooit meer ons mooie shirt aan !!
3 0
Ajaxvooraltijd
Nou ik hou het ff voor gezien vanavond want wat een zeikerds zitten er hier vanavond. Neem lekker nog een flessie azijn allemaal. Ik ga lekker de wedstrijd kijken en hopen dat Jong de koppositie over neemt. Fijna avond allemaal.
2 -4
martin1234
Toeval of niet, .... je gaat weg en ze maken twee doelpunten ;)
0 0
MSwertz92
Weg van AS he niet van de tv :p, misschien moet een admin hem gewoon bannen alvast xd (gewoon een grapje hoor) ;)
0 0
altijdwelwat
Jij ook een fijne avond ....
0 0
Keffie L
Sssjonge jonge wat een drama dit
3 0
martin1234
Kom kom Telstar staat ook niet voor niks vierde. Je kijkt naar Jong, niet naar het eerste elftal. Herinner je je niet dat Jong twee seizoenen geleden nog laag in de middenmoot eindigde.
1 0
NouridolbergNeres34
Matig zooitje
5 0
Marcw1972
Waarvoor is die Kuhn gehaald eigenlijk?
5 0
insectenverdelg
Is die wel fit?
0 0
Erik1966
speelt die Bergsma kut
2 -2
Toon meer reacties