Goede eerste helft genoeg voor zege J. Ajax

JipVR, 22-01-2018 om 21:50, 34426 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax heeft het zichzelf onnodig lastig gemaakt tegen SC Cambuur, maar gewonnen werd er wel. De beloften maakten namelijk voor rust drie goals, daar waar er tijdens het tweede bedrijf twee treffers geïncasseerd werden: 3-2. 

Ajax begon voortvarend aan de wedstrijd tegen Cambuur en werkelijk elke kans voor de Amsterdammers resulteerde in een doelpunt. Zo zag Mateo Cassierra de ruimte en krulde hij de bal op zeer fraaie wijze achter de Cambuur-goalie in de kruising: 1-0. 

De Amsterdammers bleven aandringen en waren dan ook veelal in de zestien van Cambuur te vinden. Noa Lang kreeg de bal in zijn voeten en speelde zichzelf op fraaie wijze vrij, waarna hij raak mikte: 2-0. Vijf minuten later was teamgenoot Carel Eiting net zo attent, toen hij een afvallende bal in de hoek plaatste: 3-0.

Er leek zodoende geen vuiltje aan de lucht voor Jong Ajax, maar de tweede helft bleek totaal geen makkelijke voor de Amsterdammers. Cambuur-aanvaller Robertha was er tijdens een counter als de kippen bij en versloeg Kostas Lamprou: 3-1. Na die treffer was Ajax het compleet kwijt en kregen de bezoekers de overhand. 

Diezelfde Robertha maakte dan ook de aansluitingstreffer op vrijwel identieke wijze, nadat de Ajax-defensie andermaal liep te slapen. Vervolgens waren er nog een aantal mogelijkheden voor Cambuur om een puntje te pakken, maar verder dan 3-2 kwam men niet. 

Opstelling Jong Ajax: Lamprou, Orejuela, Zeefuik, Bergsma, Bakker; Eiting, Mazraoui (Flemming 84'), De Wit; Lang (Nunnely 72'), Cassierra, Johnsen

Wissels Jong Ajax: Leeuwenburgh, Matusiwa, Nunnely, Bijleveld, Sierhuis, Flemming, Doekhi

Opstelling SC Cambuur:  Cummins, Van Deelen, Steenvoorden, Schilder, Wermeskerken, Schils, Barto, Houtkoop, Daniels, Robertha, Van Kippersluis

Wissels SC Cambuur: 

Scoreverloop:
1-0 Cassierra (12')
2-0 Lang (17')
3-0 Eiting (24')
3-1 Robertha (63')
3-2 Robertha (76')

Bijzonderheden: 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
Zie graag Oliseh als trainer van Jong.
0 0
Hugoboss92
Waarom niet Orejuela eerst niet een halfjaar verhuren aan een Roda, NAC ofzo? Als hij daar ook te slecht is, dan verkopen
1 0
Ajaccus
Het grote verval dat je steeds ziet in de tweede helft vraagt duidelijk aandacht.
0 0
Michelinho
Vind ik ook, hoewel dat vorig jaar ook te vaak gebeurde. Leeftijd/fysiek is denk ik ook wel een factor.
0 0
Lagasj
Hadden ze maar meteen de coach van jong gewisseld.
2 -2
Ajax4ever86
Kom vandaag van de Toekomst. Maar kunnen idd wel constateren dat Orejuela op dit moment een verkeerde ‘gok’ is geweest. Komt verdedigend nog echt zwaar te kort. Heel nonchalent, ongeconcentreerd, slecht tactisch vermogen (waardoor hij vaak zn man laat lopen). Alleen aanvallend soms redelijk tot goed. Is duidelijk te wijten aan een verkeerd scoutingsverslag. En t kan gebeuren dat je soms een miskoop doet. En dat is Orejuela tot nu toe nu eenmaal gewoon. Ik baseer dat niet alleen op vandaag. Heb m nu al meerdere keren zien spelen en zie weinig tot geen verbetering in meerdere maanden. En ik zeg niet dat hij nooit zal verbeteren. Maar ik zie de potentie tot nu toe niet.

Bij de andere aankoop Johnsen zie ik die potentie wel. Maar ik denk dat het bij hem nog niet helemaal goed tussen zn oren zit. In potentie kan hij echt wel beter dan Fischer worden. Maar vind zn houding heel laks en nonchalant. Hij mist focus op 1 of andere manier en ligt volgens mij ook niet lekker in de groep op 1 of andere manier. Als hij die knop om kan zetten, zit er zeker potentie in hem. Maar dit moet niet nog een jaar duren. Want normaal gesproken zou hij na dit jaar JA bij de selectie van Ajax 1 moeten zitten. Met ook de nodige speelminuten. De tijd moet t gaan uitwijzen dus, maar schrijf Johnsen zeker nog niet af.

Wat betreft Eiting snap ik wel dat veel mensen een potentiele Ajax 1 basisplaats voor hem zien volgend jaar. Maar ik heb daar grote twijfels bij. Eiting heeft veel tactisch vermogen en een hele goede basistechniek. Maar op 1 of andere manier zie je dat hij bij hoog tempo en veel druk, t op fysiek vlak nog bij lange na niet aankan. Ik denk dat je hem eerder volgend jaar moet proberen te verhuren aan een Eredivisie club om te laten rijpen en kijken of hij t fysiek aankan. Dan dat hij weer een jaar JA moet spelen (zal zn ontwikkeling remmen) of slechts weinig minuten in Ajax 1 te maken.

Cassiera moet nog deze helft van t seizoen zijn minuten beginnen te gaan maken in Ajax 1. Vind de Jupiler League echt onder zijn nivo. Het is nu echt niet dat hij de sterren van de hemel speelt. Maar speelt soms beste een leuke pot voetbal. Vandaag ook zeker redelijk. Maar je ziet dat hij stilstaat in zijn ontwikkeling terwijl er nog wel rek in m zit. Hoeveel rek moet nog blijken. Maar t nivo is van de JL is dusdanig laag, dat je niet de juiste tegenstand hebt om te groeien voor sommige spelers waar meer in zit. En denk dat dat zeker voor Cassierra geldt. Dus laat m zn minuten maken bij Ajax 1 als de tussenstand het toelaat. En bewijst hij zich niet, denk ik dat je na inmiddels 2 jaar dan, aan verhuur of verkoop mort gaan denken. Weer een jaar JA slaat dan ook in zijn geval dan nergens op.

Wat betreft Lang, zie ik alleen in hem en Bakker spelers die volgend jaar klaar zijn voor echt kansen in Ajax 1. Minimaal als back up voor basisspelers dan ook.

De rest gaat t echt niet redden om bij de selectie te komen. Zeefuik heb ik nooit de potentie in gezien. Uberhaupt niet dat hij ooit is omgeschoold naar verdediger. Hij had hooguit omgeschoold moeten worden naar linie middenveld. Maar hij is gewoon geen verdediger. Is wel mijn mening dan.

Mazraoui is niet van het nivo Ajax, maar gaat het zeker wel redden bij minimaal een Eredivisie middenmoter of misschien wel subtop. Maar denk we dat dat zijn max is. Dus kan t beste volgend jaar verkocht worden. En Bergsma en de Wit geldt eigenlijk hetzelfde voor. Hoewel ik Bergsma nog wel nog 1 jaar zou laten rijpen in JA en dan het jaar daarop kijken of hij genoeg gegroeid is voor het eerste.
2 -4
Minsc
Kan gebeuren dat je soms een miskoop doet? Niet als het om een aankoop van 5 miljoen gaat, n.m.m..
0 0
Ajax4ever86
Het nivo waar ajax naar toe wil, is aansluiting bij de Europese subtop. Bedragen van 5 miljoen zijn een ‘schijntje’ op dat nivo. Kijk wat op t veld staat. Volgens mij besef je niet dat er voor minimaal 150/200 miljoen aan verkoopwaarde op t veld staat. Dan kan je je een ‘miskoop’ van 5m makkelijk missen.

De transferbedragen blijven de pan uit stijgen. Ajax word alleen maar rijker en rijker. Binnen 5 jaar hebben we 300m op de bank staan. Plus niet te vergeten dat Orejuela nog kan groeien. Het komt er gewoon ‘nog’ niet uit. Ik ga m niet na een half jaartje al direct afschrijven.
0 0
Pheadrus
Ajax 1 heeft met 2-1 gewonnen van AZ en dus is iedereen die wedstrijd vergeten. Maar kijk eens rond 7:35 hoe amateuristisch en lui Orejuela zijn tegenstander Friday laat lopen. Als Friday de bal maar aanraakt is het 2-2 en sta je nog eens 2 punten verder van PSV.

Een echt scherpe verdediger heeft nog voor de pass schouder contact met zijn tegenstander. Door tegen hem aan te "leunen" met de schouder, nog voor de pass, blok je hem op de eerste meter en kan hij niet weg versnellen. Ook ziet iedereen dat jij die ene man uitschakelt. Omdat je in overtal staat kunnen anderen positie kiezen en kan er geen gevaar ontstaan. Heel de Ajax defensie (6 man) in de video kijkt naar de bal en niet de man. Het liep maar net goed af.

Is dit te corrigeren? Het gaat om inzicht en mentaliteit.

https://www.youtube.com/watch?v=hfPE71g6wHQ
3 0
Michelinho
In dit specifieke voorbeeld laat de Ligt ook een flinke steek vallen, maar wat betreft inzicht en mentaliteit van Orejuela heb je helemaal gelijk. Liep er gisteren ook verloren bij, steeds verkeerde positionering en totaal geen versnelling inzetten om dat goed te maken.
0 0
Ajax4ever86
Klopt precies wat zegt. En bevestig je niet om Orejuela de grond in te boren ofzo. Want vind niet dat je dat over eigen spelers hoort te doen. Maar is wel de harde realiteit wat je zegt.
1 0
PuurGeluk
Ik wil binnenkort toch een x kijken bij Jong maar heb ik daar een cc voor nodig? Volgens mij betaal je wel wat entree maar verder weet ik het niet.
1 0
TS14
Als het goed is heb je geen CC nodig. Meestal betaal je een €5 ofzo..
0 0
Suarez16_
Hahhahaha derksen: "Als een psv'er voor de trein springt valt de stroom uit, zoveel geluk hebben ze momenteel."
12 0
Dexy
Haha, opmerking van de maand!
1 0
RaynoFischer
Hahaha en terechte opmerking!, echt niet normaal meer die schijtclub...
2 0
robinozzi
Kan iemand mij iets meer vertellen over Doekhi? Kwam toch als veelbelovend talent binnen? Of over Matusiwa?
1 0
Ozymandias
Kwam Doekhi als veelbelovend talent binnen? Hij kwam volgens mij meer als gokje binnen omdat hij transfervrij was en bij Excelsior zijn debuut in de Eredivisie al had gemaakt. Hij is zeker geen slechte speler en zal waarschijnlijk de subtop van de Eredivisie wel halen maar hij moet enorme stappen in zijn ontwikkeling gaan zetten wil hij bij Ajax doorbreken.
5 0
Ozymandias
Johnsen heeft duidelijk een enorme bak aan voetballend vermogen maar hij moet veel meer energie in zijn spel steken. Zolang hij dat niet doet zal hij dat voetballende vermogen nauwelijks benutten. Van mij mag hij komende vrijdag op de bank beginnen met Nunnely en Lang in de basis. Nu ook Kuhn erbij is gekomen zal Johnsen hard aan de slag moeten om zijn basisplaats bij Jong Ajax te behouden.
3 -3
altijdwelwat
Een enorme bak aan voetballend vermogen ?? Wat versta jij onder voetballend vermogen dan ? Hij heeft geen idee hoe hij positie moet kiezen , is dramatisch in zijn balaannames , en heeft 0,0 overzicht en maakt dramatische keuzes. Het enige wat hij wel heeft is snelheid maar zonder voetballend vermogen is dat helemaal niks waard en dat zie je nu echt al week in week uit terug.
3 -1
Ajax#1900
Aan het begin van het seizoen heeft hij dat voetballend vermogen echt wel laten zien hoor. Heeft heerlijke goals gemaakt en prima assists gegevens. Hij zakt nu alleen wel erg ver weg.
2 -2
koenos1
Toch wel apart hoor.. Johnsen was bij het 1e van Heerenveen (in de voorbereiding) heer en meester
2 -1
Dexy
Hij is inderdaad erg nonchalant. Ik heb hem vanavond op niet één goede actie kunnen betrappen. Hopelijk krijgt hij een schop onder zijn kont van Reiziger. Hij kiest ook te vaak voor de moeilijkste oplossing in plaats van de simpelste.

Net als dat Orejuela in het defensieve gedeelte eens een schop onder zijn kont moet krijgen. Hij loopt zelden mee met zijn tegenstander en zonedekking doet hij ook al niet goed. Wordt bovendien op startsnelheid makkelijk uitgespeeld door behendige vleugelspitsen.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
vind die orejuela tropenvoetbal blijft spelen, zoals in zijn eigen land met hoge temperturen. zit totaal geen snelheid in dat spel van hem. harder gezegd vind ik het gewoon een luie flikker, je mag wel een beetje kracht techniek en snelheid in zijn spel verwachten.
4 -1
Toekomst1900
Heb wel eens via via gehoord dat Johnsen een dramatische mentaliteit heeft. Komt zo nu en dan te laat, vaak op het nippertje op tijd, is snel weg en lijkt ook nog niet geweldig in de groep te liggen.

Jongen dacht het na 2 leuke potjes gemaakt te hebben, maar valt erg tegen!
7 -2
RaynoFischer
Zag van de week wel een filmpje voorbij komen was van Lang's insta, ze maakte een grapje over zijn sokken dacht ik
Hij zei daarop hou je k**** bek voordat hij wegliep...
Nou wil ik niks suggeren, maar het leek niet of hij dat grappig bedoelde en dat zou wel in de lijn liggen van jouw verhaal.
5 -1
didierajax020
Ja wow, die zag ik dus ook. Daar scheld je toch niet mee? Man man.. Was zeer verbaasd.
7 -1
NouriVandeBeek
Overmars heeft wel duidelijk 3,6 Miljoen door de plee gespoeld. Dat is wel duidelijk na 6 maanden. Orejuela zijn voetbal IQ is heel laag en hij herken situaties niet. Ik zie niks in hem.
13 -2
martin1234
Klopt, maar soms heb je pech en soms heb je mazzel. Die Wöber is daarentegen gewoon en kanjer.
4 -1
Ozymandias
Het lijkt er inderdaad op dat Orejuela een miskoop is maar elke technisch directeur doet met enige regelmaat een miskoop. Het is duidelijk dat Zeefuik ook volgend seizoen nog niet klaar zal zijn voor het eerste en het is dan maar goed dat Ajax snel over is geschakeld naar Nissen.

Ik hoop dat Zeefuik het komende anderhalve seizoen wordt verhuurt. Hij heeft bij Jong Ajax (als rechtsback) namelijk laten zien dat hij zeker potentieel heeft. Alleen lijkt hij mentaal nog niet klaar voor het eerste en lijkt ook moeite te hebben met het gebrek aan speeltijd dat hij als rechtsback heeft gekregen dit seizoen.
5 -3
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ik vraag mij af, hoe in godsnaam die jongen zo'n hoog nivo heeft kunnen spelen in zijn land. daar mag marc zijn scouts wel over aanspreken.
3 0
martin1234
Dat snap ik dan ook niet, wat is dan het niveau van die competitie? Eerste divisie niveau of zo? Want dat is Orejuela zo'n beetje.
0 0
Keffie L
Lang en Bakker zie ik wel het eerste halen, Cassierra komt er wel, Johnsen moet elke wedstrijd minstens 4x zijn directe tegenstander voorbij komen maar dat is tegenwoordig teveel gevraagt, Eiting is een aardig talent maar heb grote twijfels of hij het gaat halen, De Wit en Bergsma zullen uit eindelijk naar het niveau ADO toegroeien en Zeefuik en Orejuela zullen vast potentie hebben, maar verwacht niet dat ze van hele grote waarde kunnen zijn voor Ajax.
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
dat moeten we nog maar afwachten, denk dat je ze alleen moet doorselecteren als deze jongens structureel goed spelen. het is echt gevaarlijk om zo snel een greep te doen in dit elftal, in het eerste is alles mooi in balans op het middenveld en in de aanval.
0 -1
Minsc
Cassierra komt er wel, maar niet bij Ajax. Johnsen en Eiting zijn nog veel minder, al helemaal niet goed genoeg voor Ajax. Orejuela is een schandalige aankoop.
3 0
Van Reenen
Tja, kan je Marc niet kwalijk nemen. Daarvoor moet jij je tot de scout wenden. Marc is gewoon afgegaan op rapporten. Maar misschien kan Ajax deze speler verkopen aan 010. Dan loopt hij tussen spelers met gelijke kwaliteit.
4 0
Michelinho
Een TD die puur op advies van de scouting miljoenen uitgeeft is zijn functie onwaardig. Maar daar geloof ik dan ook niets van. Er was onenigheid over of hij wel goed genoeg was en was dus gewoon een risicovolle aankoop in de hoop dat het goed uit zou pakken; gegokt en verloren.
0 0
Duif63
De hier na 1 wedstrijd heilig verklaarde Johnsen faalde voor de zoveelste keer volledig. Triest niveau. Wordt nooit Ajax 1 waardig.
6 -1
martin1234
Drie punten ingehaald op NEC en Fortuna. We worden kampioen. (Ik blijf maar de positieve kant bekijken!)
4 -1
Michelinho
Nou nou, poe poe. Werk aan de winkel, Reiziger. Ten eerste Orejuela een flinke schop onder zijn reet, want wat toont die een slappe instelling zeg. Door alle verhalen eens extra op hem gelet en ben me kapot geschrokken.
9 0
martin1234
Slappe instelling of gewoon onkunde?
7 0
Michelinho
Hij kan het echt wel, maar als je weigert je in te spannen komt het er never nooit uit.
2 0
RaynoFischer
Zeefuik vooral onkunde bij Orejuela combinatie van die 2 denk ik.
5 0
Dexy
Er zat totaal geen idee achter het spel in de 2e helft. Bizar slecht.

Johnsen (aan de bal) en Orejuela (verdedigend) beide ronduit dramatisch.
5 0
frankvandeschepop@outlook.com
Orejuela en Johnson helaas geen goede aankopen. Vallen nu al heel vaak niet mee
7 0
frankvandeschepop@outlook.com
Eiting heb ik nu weer goed bekeken, is echt nu niet en wordt ook niet goed genoeg voor Ajax 1. Handelingssnelheid erg laag. Zijn fysiek is zelfs slecht. Kan niet lopen. 1 tempo. Geen versnelling. Echt niet goed genoeg voor welke eredivisieclub dan ook. Is niet anders. Jammer
5 -2
OKP-AFCA
Aldus top scout Frank van de Schep op.
3 -4
IkJijHijWijJullieZijnAjax
het is allemaal niet best, allemaal (te vaak en te lang) wisselvallig.

wisselvalligheid hoor je niet door te selecteren, structurele wisselvalligheid is een teken dat je nooit kan uitbouwen naar een beter ajax waar wij allemaal heen willen. die noah was de beste bij ajax, maar kan hij dat nivo ook vasthouden, het is ook een stukje wedstrijd mentaliteit wat je nodig hebt om te slagen in het topvoetbal. gewoon elke wedstrijd het veld ingaan met zelfvertrouwen, en je tegenstander willen slachten.
1 0
altijdwelwat
Nunnely valt ook lekker in , geen bal geraakt
5 0
Chesterson93
Krijgt ook kutpasses
4 -1
Piethein
Orejuela moet eens goed naar bijvoorbeeld Tagliafico kijken op de wijze hoe die fel moet verdedigen... verdedigd als een oud wijf
7 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
deze spelers gaan echt nooit het eerste halen.
Zit niks tussen waar ajax beter van word.
5 -1
godenzonenssuper
Lang en Eiting wel.
0 -3
Duif63
Lang, Bakker en Mazraoui zou kunnen. De rest absoluut niet.
0 0
Minsc
Eiting? Ha ha ha.
2 -3
Redrum
Bakker, Lang en Eiting wel. De rest wordt lastig ja.
0 0
Chesterson93
Bakker, Cassierra en Lang niet?
0 0
didierajax020
Alleen Lang en Bakker, misschien Cassierra, Eiting en Mazraoui.
0 0
Persian07
Doekhi was toch een groot talent? Is hij zo slecht dat prutser Zeefuik in zijn plaats speelt???
0 0
Dexy
Bij Johnsen mislukt alles.
2 0
FlyingDutchMan
Heeft Fischer virus gekregen...
1 -1
Keffie L
Younes >>>>>> Johnsen
3 0
godenzonenssuper
Johnsen begon leuk in September maar dat wordt toch met de week treuriger.
Net zo wild en onrustig als Fischer ooit was.
2 0
MosesD
Geheel eens. Het is echt een speler die veel ruimte moet hebben, goed in de omschakeling, de counter. Moet veel rustiger worden, maar past eigenlijk niet bij Ajax. Toch benieuwd wie de scout is die daarmee is aangekomen. Die Kühn is veel meer een Ajax-speler. Lang, Cassiera, Bakker, Eiting (en eventueel Mazraoui) die kunnen mogelijk naar Ajax1. Rest niet eens van Eredivisieniveau.
1 0
Labrador
Hoe kan je Kuhn nu al beoordelen ?. Hij heeft nog geen minuut gespeeld voor Jong. Johnsen komt pas net kijken en moet nog veel leren maar de potentie is er zeker
0 -1
MosesD
Het type speler Kühn is veel meer een Ajax speler. Zeer technisch, goed in de kleine ruimte. Johnson komt zeker pas net kijken, maar je kan toch zien wat voor een type speler het is? Ik heb grote twijfels, maar ik laat me alsnog graag verrassen.
0 0
Duif63
Duurt wel lang voor je daar achter komt.
0 0
altijdwelwat
Fischer was echt nog wel 2 klasse beter dan deze prutser
5 0
RaynoFischer
Idd, zelfs Younes is beter :p
0 0
martin1234
Het gaat toch geen 3-3 worden heh. Zou wel weer typisch zijn.
1 0
altijdwelwat
Hahahaha die Johnsen is gewoon lachwekkend en droevig tegelijk....
6 0
RaynoFischer
Begon goed aan dit seizoen, maar laat de maanden zien het niveau voor Ajax 1 nog lang niet te hebben ...
Zelfs Younes is nu waarschijnlijk veel beter ;)
0 0
CruyffFootball
Zeefuik, wat begint dit voor verhaal te worden met die jongen?
2 0
Ajax#1900
Begint op een halfbroertje van Dijks te lijken. Kan totaal niet voetballen en totaal geen overzicht. Toch triest dat dat zo lang in de jeugd kan rondlopen. Daar had al lang iemand anders moeten staan. Wel mooi dat Bakker op links het zo goed doet. Kan mooi Nico opvolgen over 2 a 3 jaar.
2 0
Marcw1972
een slecht verhaal
1 0
martin1234
Nou... Ik teken ervoor als ik bijvoorbeeld professioneel in de Eerste Divisie zou mogen voetballen. Medelijden hoef je niet te hebben.
0 0
Keffie L
Eiting ook erg slordig
1 0
didierajax020
Ik was echt lovend over Johnsen maar hij verprutst iédere aanval
2 0
Keffie L
Wat is die Johnsen vreselijk slordig in alles..
4 0
Alexander40
Haha die Zeefuik. Werkelijk iedere wedstrijd blunders. Onbegrijpelijk dat hij nog steeds bij Ajax zit. Zal bij geen enkele eredivisieclub slagen.
5 0
Redrum
Wow gelukkig overkomt dit Jong Ajax maar 6 keer per seizoen ofzo..
3 0
NouriVandeBeek
Arrogante houding in de 2e helft. Dit is nergens voor nodig. Orejuela en Zeefuik laten wéér zien dat Nissen welkom is.
5 0
Marcao
Zeefuik is echt een schande voor ons mooie tenue. Schop m snel De Toekomst af, voor het te laat is! Loser 1e klas.
4 0
iammike
Je weet gewoon al dat het 3-3 of 3-4 gaat worden. Wel jammer..
2 0
RaynoFischer
Orejuela verhuren, Zeefuik verkopen, beide verhuren of beide verkopen?
7 0
CruyffFootball
Orejuela volgend seizoen gewoon erbij houden als back up voor die Deen.
Zeefuik gratis laten vertrekken of desnoods met geld toe.
3 0
Marcao
Exact: andere ploegen willen geld toe als ze die kluns in hun mik krijgen geschoven. Kan helemaal niets.
1 0
Chesterson93
Wat een tendens. Kwam sterk op voordat hij de kans kreeg in 1.
0 0
Marcao
Zeefuik MOET weg.
10 0
Minsc
Toppertje hoor, die Eiting. En er zijn er hier heel wat die hem goed genoeg vinden voor het eerste, pff.
3 -2
cruijff71
Als het loopt speelt hij wel goed. Als het niet loopt wordt hij ook slordiger.
0 0
KlasseLasse
wat staan die te kutten met die boogballetjes
4 0
Dexy
Prutsers. Waar was Orejuela daar?
4 0
Michelinho
Stond erbij en keek ernaar.
2 0
Michelinho
Orejuela had even pauze of zo. Man man man.
4 0
didierajax020
Hahaha man man.. Kinderlijk verdedigd. Ga je nog verliezen zo.
1 0
Keffie L
Man man man slap zooitje weer..
0 0
***1900***
Ongelofelijk
0 0
Wereld
Heb Johnsen alleen gezien in die invalbeurt, dacht dat het van de zenuwen kwam, maar maakte toen op mij al geen goede indruk. Liep zo maar een paar ballen de achterlijn over. Aannames sprongen meters van zijn voet.

Als ik deze berichten zo lees, vraag ik me af waar die hype vandaan kwam. Kraaij zit er wel vaker naast. Denk ook dat ie wel vaker gespeeld had voor Heerenveen, als ie echt zo goed was.
4 0
altijdwelwat
Lang die 7x een prima voorzet afleverd eruit , en Johnsen lekker laten staan....
8 0
didierajax020
En waarom mag Johnsen blijven staan..?
1 0
Keffie L
Pffff net als het eerste gisteren, ga gewoon door met voetballen ipv dat gezapig gedoe..
0 0
Engeltje
Wordt weer een gelijk spelletje
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
die verdediging is echt 3x niks.
zeefuik in de aanval, krijgt een 100% kans, in de directe tegenaanval nergens te bekenen. doelpunt cambuur. dit is hoe de ajax jeugd verdedigend word opgeleid. ik vind het echt lachwekkend.
4 -1
Piethein
Wat een gatenkaas ineens achterin jezus
0 0
Dexy
En daar was het bijna 3-2
0 0
Michelinho
Zoals het wel vaker gaat als ze vroeg op ruime voorsprong komen, verslapt de tweede helft de grip op de wedstrijd. Hopelijk zijn ze hierdoor weer wakker.
2 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
sorry, geen plaats voor dit soort spelers in het eerste.
het moet ook allemaal zo mooi gaan, rol dat armzalig zooitje woon efficient op en klaar.
1 -1
Hugoboss92
Pff 3-1.
0 0
didierajax020
Ajax kakt in en je ziet het resultaat.. 3-1
2 0
insectenverdelg
Had al 7-0 moeten staan.
3 0
didierajax020
Hahaha Zeefuik je bent ook geen spits he :)
1 0
Michelinho
Had 'm ook op Lang moeten geven, maar ja bij zo'n stand snap ik het wel.
0 -1
RaynoFischer
Nee idd dat is zijn broer :p
1 0
Dexy
Zo zeg, Zeefuik is rap
0 0
Suarez16_
Wauw Johnsen. Matige speler tot nu toe.
5 0
RaynoFischer
Begon lekker aan dit seizoen, maar laatste maanden duidelijk dat hij nog lang het niveau nog niet heeft voor het 1ste
0 0
Dexy
Johnsen heel erg slecht vanavond. Ook Orejuela verdedigend niet best.
4 0
NouriVandeBeek
Dadelijk Lang links en Kuhn rechts bij Jong Ajax. Johnsen moet zijn niveau echt opschroeven.
2 0
Minsc
Orejuela weigert die linksbuiten te dekken, "ik ben toch geen rechtsback?". Waar is die jongen mee bezig?
1 0
Keffie L
Pfff zit zo weinig pit in Johnsen..
3 0
didierajax020
Johnson het aller minste.. Wat slecht zeg.
4 0
Dexy
Jezus Johnsen, egotripper. 4 tegen 3 en dan geeft ie zo'n pass...
2 0
witchmaster11
Tagliafico / je mag ook maxwell zeggen hoor maar een echte Ajacied houd het bij Nico en Johnson is nog zo jong geef hem de kans Ajax is zowie heel moeilijk spelen
0 -2
Dexy
Het kakt een beetje in.
0 0
RaynoFischer
Bij vertrek Ziyech, Lang al bij Ajax 1 halen?, wel een creatieve middenvelder
4 0
altijdwelwat
Meest natuurlijke opvolger
2 0
RaynoFischer
Denk ik dus ook aan een beetje vergelijkbare types idd
0 0
Van Reenen
Ik heb het na een kwartiertje in de 2e helft wel bekeken. Doet mij met ergernis denken aan Frank de Boer's Tikkie-breed, tikkie-terug. Ja, je moet er van houden.
0 -2
EVH
Johnson tikje overschat misschien?
Of wellicht tikkie teveel gehyped?
4 0
altijdwelwat
Kan er niks van , none trick pony
3 0
altijdwelwat
Weet die Johnsen wel dat hij naar dat wit/rode shirt moet spelen?
1 0
Mikey Stormram
Op dat shot van die kampioensschalen, zag je al meer prijzen dan Feyenoord ooit gewonnen heeft
1 0
NouriVandeBeek
Prachtig ingestudeerd alleen Dani moet geen eindstation zijn.
4 0
didierajax020
Jezus de Wit.. Die mocht best zitten.
3 0
EVH
Hij heet toch Dani..??
0 -1
Dexy
Oh, die moet er wel in
0 0
altijdwelwat
Zie net pas de goal van Lang , Hogeschool voetbal ....
0 0
Mikey Stormram
Zozo Eiting en Mazraoui, soepel hoor ;)
2 0
Dexy
Die Schilder heeft toch ook eigenlijk weinig van zijn carrière gebakken.
2 -1
Onpartijdig
Zo zo, die Schilder zegt ook geen nee tegen een lekker frikandelltje, is het wel?
3 0
Hugoboss92
En hoe speelt Orejuela?
0 0
ST
Als Noa niet zo vaak geblesseerd was geweest, had hij alLang in het eerste gespeeld.
4 0
ditisdebeslissing
yannis anastasiou op de toekomst. Zou hij een Grieks talent in de aanbieding hebben...?
0 0
ST
Zoekt nog een baan denk ik. Papa Anastasiou.
0 0
RaynoFischer
Nu al 3-0, lekker bezig ;)
0 0
Keffie L
Johnsen kom op wees wat scherper
2 0
ST
Die Eiting heeft echt het fysiek van een middelbare scholier die alleen maar World of Warcraft speelt en amper naar school gaat. Wat als hij een stuk gespierder zou zijn?
2 -2
DavidFerr
Die Ryan Thomas van Zwolle ziet er ook niet gespierd uit maar doet het ook gewoon goed.
0 0
Champy
Speelt dan ook bij PEC
0 0
Ozymandias
Eiting ziet er niet gespierd uit maar als hij zijn shirtje uittrekt zie je dat hij dat wel degelijk is.
2 0
insectenverdelg
Vind Eiting steeds dominanter wprden in de JL. Begint de JL wel een beetje te ontgroeien.
4 -1
Mikey Stormram
Mooi dat 3 (in potentie) Ajax 1-waardige spelers scoren onder toeziend oog van Ten Hag.
2 0
Dexy
10 10 10
0 0
Suarez16_
Carel!
0 0
Michelinho
Wat een pass van Mazraoui was dat zeg, zeer van hem gecharmeerd.
1 0
Dexy
Heerlijke steekpass inderdaad, jammer dat Dani hem niet lekker kon aannemen.
2 0
Michelinho
Ach, scoren doen we toch wel :P
1 0
Ajacied0343
Correctie; niet de kwaliteit heeft om hem aan te nemen
4 0
Dexy
Haha
0 0
Dexy
Haha, Mateo wordt even toegeroepen
0 0
Ajacied0343
Bakker tot nu toe zeer sterk, eiting goed, mazraoui erg goed, lang geweldig, maar wat oruejela aan t doen is..
1 0
didierajax020
Orejuela vind ik niet slecht spelen hoor?
1 -1
Dexy
Ik ook niet, maar hij wordt ook nog niet echt getest.
0 0
Ajacied0343
Levert absurd veel in op eigen helft, aanvallend wel okay
0 0
Jaridebeste
Alweer een mooi doelpunt!
0 0
didierajax020
Bakker zeer sterk.
0 0
RH1900
Prima goals hoor!
0 0
NouriVandeBeek
Netjes van Lang
1 0
insectenverdelg
Heerlijk doelpunt weer.
1 0
Dexy
Wow, Lang!
1 0
Onpartijdig
Noa Lang! Prima doelpunt zeg, heel lekker
1 0
Toon meer reacties