Wober weer fit, Viergever richting rentree

BVeenstra, 19-01-2018 om 14:00, 8582 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-trainer Erik ten Hag kan aankomende zondag in De Klassieker tegen Feyenoord naar verwachting 'gewoon' beschikken over Max Wöber. De Oostenrijkse verdediger raakte vlak voor de winterstop geblesseerd aan zijn knie en had tijdens het trainingskamp in Portugal een klein terugval.

'Hoe het met Wöber gaat? Ik denk goed', vertel Ten Hag op de persconferentie. Wöber werd vorige week tijdens het oefenduel met MSV Duisburg al snel naar de kant gehaald. 'Uit voorzorg hebben we hem naar de kant gehaald. Hij had daarvoor ook al een fase gespeeld tegen Lyngby. Hij had een klein momentje dat hij weggleed en ik wilde geen risico nemen. Behoudens dinsdag heeft hij alle trainingen meegedaan.'

De rest van de selectie, op de langdurig geblesseerde spelers na, is fit. Nick Viergever (enkelblessure) lijkt inmiddels ook toe te werken naar zijn rentree. 'Hij heeft vorige week een MRI-scan gehad. Die was positief. Toen kon het gips eraf. Nu is hij aan het optrainen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DannTheDon020
En Sinkgraven? Die loopt ook tussen de groep op het trappetje naar beneden
1 0
Marcw1972
Laatste nieuws van eerste week januari was dat hij flinke progressie has geboekt. Zou er 3 tot 6 maanden uitliggen maar zal dus wel eerder terug zijn. Ook al omdat hij inderdaad vandaag al met de andere spelers de trap af liep.
0 0
martin1234
Ja...maar alsjeblieft, liever een maand later terug en de blessure echt over, dan blijven kwakkelen en uiteindelijk einde carrière.
0 0
RaynoFischer
Mooi, wel op de bank laten beginnen, rustig aan met hem.
Met Frenkie en Nico naast Veltman en De Ligt moet het ook lukken ;)
2 0
insectenverdelg
Zou nog even voorzichtig zijn met Wober.
1 0
AbdelhakNouri22
Net een groot deel van de persconferentie gekeken. Ten Hag trapt net zoals Keizer heel veel open deuren in en zegt weinig interessants. Kleine kans dat dit ook gaat veranderen dus ik volg wat hij zegt tijdens de perconferenties vanaf nu maar hier op AS. Het enige interessante zal waarschijnlijk zijn hoe het met blessuregevallen zit.
0 0
ajaxinho
Bosz had wel lef wat dat betreft.
Hij gaf heel vaak de opstelling prijs tijdens persconferenties.

Maar volgens mij ook niet tegen Feyenoord.
Zo verraste hij ons met Traore in de spits en Neres in de basis.
1 0
chuckie88
Volgens mij heeft dat niets met lef te maken... zou het eerder naief of dom vinden. Spelers, die op tijd weten of ze wel of niet spelen vind ik belangrijker.
1 0