Kühn rondgeleid: 'Wat een prachtig stadion'

JipVR, 16-01-2018 om 22:15, 29336 views, AjaxTV | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Ajax maakte dinsdag bekend Nicolas Kühn te hebben gecontracteerd en de Duitse aanvaller is in zijn nopjes. De van RB Leipzig overgekomen spits kijkt er naar uit om in het Ajax-shirt te gaan voetballen. 'Kühn betekent "moedig" en zo wil ik ook gaan spelen.'

'Het is hartstikke mooi, ik verheug me er al op om het te kunnen dragen', vertelt Kühn, nadat hij het shirt in ontvangst heeft genomen. Daarna wordt hem gevraagd een korte samenvatting te geven van zijn kwaliteiten. 'Ik ben technisch goed, snel en gevaarlijk voor het doel. Mijn grote voorbeeld is Lionel Messi.'

Vervolgens wordt hij door AjaxTV gevraagd waarom hij voor Ajax heeft gekozen, daar waar ook FC Barcelona interesse had. 'Het is een club met klasse en een geweldige traditie. Ik begin bij Jong Ajax en daarna ga ik proberen om in het eerste te komen. Ik moet gewoon presteren, net als de andere spelers en dan hoop ik dat ik snel stappen maak.'

Tot slot wordt de goaltjesdief rondgeleid in het stadion, waarna hij natuurlijk het gras betreedt. 'Het is een prachtig stadion. Ik hoop hier snel mijn eerste wedstrijd te kunnen spelen. Het is een grote eer om hier te mogen spelen', besluit hij. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
martin1234
Maar euh, hij zag het gras en vond het nog steeds een prachtig stadion? Geen house feesten geweest tijdens de kerst dus?
0 -2
widmfan7
Hij lijkt sprekend op Thom Haye van Willem ll.
1 0
Marcao
Ik denk dat we deze jongen snel in Ajax 1 gaan zien. Cassiera mist kwaliteit en zal worden verkocht, Huntelaar wordt een dagje ouder (blessuregevoeliger) en Dolberg gaat ook niet alles spelen. En stiekem hoop ik dat hij het beter gaat doen dan die gehypte Romero van p$v...
2 -4
Ferd
Cassierra mist helemaal geen kwaliteit. Die gaat knallen als hij de kans krijgt.
1 -1
Ozymandias
Cassierra laat bij Jong Ajax zien over veel potentieel te beschikken. Hij is volgens mij al goed genoeg voor het eerste van Ajax maar Huntelaar en Dolberg zijn beter. Ik hoop dat Cassierra zijn huidige ontwikkeling tot het einde van het seizoen door kan trekken en daarna wordt verhuurt (mits Huntelaar en Dolberg nog een seizoen bij Ajax blijven spelen).
2 0
chrisjuhhh
Een speler die beter is dan de andere maar die niet in het plaatje klopt is niets waard dan , want dan stem je alles op de speler af .

Ik zie Cassierra liever dan Dolberg en dan wel in dit basis team niet al die gezapige wedstrijdjes .

Kuhn en Bande zijn de opvolgers van Kluivert en Neres die zijn zeker weg over 2 seizoenen en dan moeten zei er staan
0 -2
achterlijn
Nou... ik denk dat als Cassierra een vaste basisplaats zou krijgen dat hij wel eens heel goed kan worden.
Ik denk dat hij het niveau die Klaas heeft op deze leeftijd aankan, hij is balvaster, technischer en sneller dan Klaas, en heeft ook scorend vermogen, Klaas is daarentegen fanatieker, kopsterker en is ook uitgegroeid tot een teamaanjager, ik zie in Mateo een typische Ajaxspits, die jongen kan je niet beoordelen op zijn optreden in Jong Ajax en ook niet in zijn paar invalbeurten in Ajax 1.

Dolberg kan uitgroeien tot een wereldspits, maar voor hetzelfde geld blijft hij stilstaan in zijn ontwikkeling, het is duidelijk dat Dolberg een spits is die ruimte nodig heeft.
2 -1
achterlijn
Jij noemt 3 centrumspitsen op, Kuhn is een vleugelaanvaller, die moet gaan vechten met Neres, Kluivert, Youness, Cerny en Johnsen.

Ik denk dus met Neres en Cerny, omdat een linksbenige aanvaller nu eenmaal beter rendeert op rechts en omgedraaid de rechtsbenige op links... het gelul van Johan Derksen en andere dat een rechtspoot op rechts moet en een linkspoot op links moet je geen aandacht aan geven want het klopt niet. (dit geld voor flankaanvallers maar niet voor flankverdedigers want daar moet wel een speler staan aan de kant van zijn sterke been)

Cerny zal het niet halen, Younes zal misschien deze transferperiode vertrekken, Neres zal voor een behoorlijk hoog bedrag verkocht gaan worden binnen 2 seizoenen als die zo blijft presteren, dan blijven Kluivert en Johnsen over zonder nieuwe aanwinsten die nog komen.
2 0
chrisjuhhh
Kuhn en Bande zijn multie spelers eigenlijk zijn Kluivert en Neres dat ook zelfs Cassierra , dit is waar Ajax naar toe wil spelers die overal kunnen spelen zonder aan kwaliteit in te leveren .
0 0
Ozymandias
Kuhn speelt voornamelijk als centrale aanvaller maar het zou best kunnen dat hij bij Ajax op rechtsbuiten terecht zal komen. Dat kun je alleen momenteel niet met enige zekerheid zeggen.
0 0
achterlijn
In het topvoetbal kan je zo een kleintje niet als centrumspits opstellen.
0 0
chrisjuhhh
Messi ? Aguero ?

Het gaat om het systeem niet om de plaatsen
0 0
martin1234
Die spelen niet in een 433 systeem denk ik toch. Als het over het systeem hebt, in 433 wil ik toch wel een kopsterke centrumspits.
0 0
onderhetmaaiveld
Ik hoop dat hij ook kan voetballen in voetbalkleren, want dat was in dit filmpje niet te zien ;)
0 -2
achterlijn
Google maar eens naar hem.
0 0
Fieldman
Netto gaat voor kwaliteit. Martin van Geel gaat voor middelmaat. Zie Ayoub, zie versleten Van Persie die afgedankt wordt door Fenerbache. Aandoenlijk om te zien hoeveel hoop Feyenoord-fans vestigen op de komst van Van Persie.

Jammer dat ze bij PSV (net als Ajax nu ook) wel goed bezig zijn. Wordt eens tijd dat een topclub Brands daar wegplukt. Die kerel wil toch ook een keer bij een club werken waar mensen daadwerkelijk in geïnteresseerd zijn?
3 -8
koppendicht
Brands is gewoon het potje van de gemeente nog aan het opmaken. Waarmee is hij goed bezig dan? De selectie van PSV dit jaar is zeer matig. Een linksback ontbreekt, centrale verdedigers zijn matig. Degene die goed bezig is bij PSV is cocu, maar die krijgt nooit de credits omdat ie 'uitstraling' mist. Maar Brands heeft een matige selectie samengesteld.
0 -2
Michelangelo
cocu??? die trainer die een topploeg net zo laf als een degradatiekandidaat laten spelen. sterker nog die voetballwn nog aanvallender.
0 0
DavidFerr
Imo is PSV met Brands op financieel gebied helemaal niet goed bezig. Ja, Lozano is een topper. Maar je ziet nu dat PSV steeds meer geld aan het uitgeven is wat ze nu niet hebben. Net als bij die Romero transfer die daarom officieel pas op volgend seizoen staat.

Imo speelt psv financieel met vuur en ik verwacht dat zij de komende tijd daar zeker last van gaan hebben.
0 0
Mokumnorth
ayoub vindt ik wel een goede hoor
2 0
Ferd
Aardig, niet goed.
0 0
achterlijn
Klopt hij is goed maar geen top.
0 0
Ajaxvooraltijd
Veel kakkerlakken hier zo te zien, al was het al duidelijk te zien aan sommige reacties de laatste tijd.
2 0
Ferd
Brands wil niet naar het buitenland, dan kan hij niet meer wijzen naar Ajax
1 -1
Gonzo
Leuke gozer met aparte biljart-trucjes. Welkom bij Ajax.
1 -1
Youri08
Ken hem niet maar heeft wel de Ajax uitstraling. Lijkt in zijn looks op Martijn Reuser op die leeftijd.

Willkommen und macht uns stollz!!
7 0
RaynoFischer
Wilkommen! :)
Dappere strijders Fier en Kuhn
14 0
3sterren
Chapeau !
; )
0 0
ST
Hele goede speler. Type Kluivertje en Neres.
1 0
Ajaxvooraltijd
Hij lijkt me technisch vaardiger.
2 0
Champy
Moeilijk te zeggen op basis van een youtubefilmpje.

In Manchester dachten ze dat Baars een toptalent was...ook op basis van een ytfilmpje.
1 0
Mr.P.
millen wie?
0 0
MFox
Willkommen Millennium Kid!
0 0
Daniii
Weet iemand als hij ook Joods is? Kuhn is een vaak komende Joodse naam.
4 -11
martin1234
Dat is denk ik eerder Kohn

https://de.wikipedia.org/wiki/Kohn

Schrijf je iets anders.
0 0
Mr.P.
hij is een orthodoxe jehova lol :)
1 -1
foroloca
Jood, Boeddhist, Moslim, Atheïst who cares... we zijn allemaal mensen op een bolletje in het Universum.
24 -7
martin1234
Alleen sommige religies houden er een nogal intolerante levensvisie op na, dus als iemand bijvoorbeeld streng moslim is, maakt me dat zeker wél uit.
1 -1
Djabber
Haha heerlijk
0 -1
Ajacied33
Haha zo is dat
0 -1
JesseMKB33
gekkie
0 -3
Daniii
Bedankt voor de info
6 -5
ST
Vast niet. De meeste zijn daar helaas vergast.
2 -16
Ajaxvooraltijd
Nee is Duits voor Koen. Je weet wel van fier en koen.
3 0
Rood Gevaar
wat een bizarre techniek.
Volgend jaar als het meezit spelen we Europese wedstrijden.
Dan kan hij mooi op rechts Neres vervangen in de Eredivisie en de beker.
En soms zou het tactisch ook slim zijn om met een bewegelijke spits te spelen zoals we tegen City een keer met Eriksen in de spits speelde
1 0
NouridolbergNeres34
Welkom bij Ajax.
2 0
jollie18
Ben benieuwd ken er niks van.
1 -12
Hup
Vrij simpel, dit.
0 0