Vd Beek: 'Kampioenschap enige dat telt'

ArthurV, 15-01-2018 om 19:10, 6765 views, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Donny van de Beek heeft na zijn contractverlenging tegenover Ajax TV laten weten erg blij te zijn met het verlengen van zijn contract. De middenvelder is daarnaast duidelijk over het grote doel dat hij voor ogen heeft, kampioen worden met Ajax.

'Het voelt heel goed,' vertelt een zichtbaar tevreden Van de Beek. 'Ik ben er heel erg blij mee en weet zeker dat het de juiste keuze is. Ik denk dat ik nog veel stappen kan gaan maken, dat we iets moois neer kunnen zetten en hoop daar onderdeel van te zijn.' De jonge middenvelder is duidelijk over zijn grote doel met Ajax. 'Er is maar één ding dat telt en dat is kampioen worden. Het maakt niet uit hoe, maar het gaat gebeuren.'

Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong gingen Van de Beek voor bij het verlengen van hun contract. Volgens Van de Beek heeft dit ook meegespeeld bij zijn contractverlenging. 'Ik heb het er met ze over gehad. We kunnen een mooie kern vormen en dan zou het natuurlijk fantastisch zijn om met Ajax successen te behalen. We moeten hard blijven werken en zorgen dat we echt belangrijk worden.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chrisjuhhh
Hmmm interessant wat hij zegt , dat hij samen met de Ligt en Frenkie de Jong afgesproken hadden om een kern te vormen en te blijven .
0 0
Kikke
Hahaha ja we spelen in geen enkele andere competitie meer, beetje open deur, maar toch fijn dat ze er voor willen knokken..
1 0
FlyingDutchMan
Bijzonder dat in het verleden Donny élke keer zijn contract verlengde samen met Appje en Vaclav, nu lijkt het alsof hij de enige over is..
2 0
CruyffFootball
het kan nog goedkomen met Cerny. Hij heeft de kwaliteiten maar was veel te geforceerd aan het spelen in de wedstrijden dat hij de kans kreeg. Daardoor raakte hij ook geblesseerd.
Ik hoop dat hij niet alleen lichamelijk herstelt maar ook in zijn koppie een knop omzet.
2 0
Pierre Heno
Je zou ook kunnen zeggen dat het kampioenschap het enige is dat nog behaald kan worden dus ja....dan telt dat inderdaad als enig nog resterende doel. "Da's logisch". 34e titel zou echter toch ergens nog een kers op de taart van een verloren seizoen kunnen worden. Èn een eervol statement naar de laatste nummer 34 van Ajax.
0 -1
Rentokill
Ik heb er met deze coach eigenlijk heel erg veel vertrouwen in. Tactisch, systeemtechnisch (inc. Plan b) en motiverend.
0 0
Mart42
Mag het zo hopen dat we kampioen worden. Zou het prachtig vinden om dan een lint van supporters te maken om de schaal aan elkaar door te geven van de Arena naar het ziekenhuis waar Appie ligt om de schaal te overhandigen aan zijn ouders. Zodat de schaal op de juiste plek komt te liggen.
0 -1
Ruff Rhythim
Speel er dus ook naar...alle nog komende wedstrijden !!
0 0
Labrador
Mooie woorden van Donny. We weten ook allemaal waarom we dit seizoen kampioen moeten worden. Ik denk als we kampioen worden er flink wat tranen zullen vallen.
7 0
AlexIbarra
De eerste onder Frank (na zeven jaar) was erg bijzonder. Volksfeest.
Deze zou minimaal net zo bijzonder zijn.

Mocht het zover komen dan kan de nieuwe burgemeester meteen goede zaken doen als dit in de stad gevierd mag worden.

Ik had dit seizoen in de zomer echt al afgeschreven.
2 0
Mart42
Dit zou voor mij de aller mooiste titel zijn. Heb er al heel wat meegemaakt maar deze is goud waard.
3 0
petwes
Beste speler die langer blijft, fantastisch nieuws
0 0
HZMKK
Dat moet vanaf Feyenoord ALLES worden gewonnen en daarbij moet iedere wedstrijd 110% inzet worden getoond. Pas dan wordt je kampioen.
2 wedstrijden te gemakzuchtig en je kan fluiten naar het kampioenschap.
3 0
AlexIbarra
Wat je schrijft klopt niet maar met die instelling moeten we er wel tegenaan ja.

Ten Hag zal echt een paar records moeten gaan breken.
0 0
MankeNelis
Werk je ook bij Peijnenburg?
1 0
FlyingDutchMan
Onze KNVB held!
1 0
rsvh88
HAHAHAHHA
1 0