[Update] 'Idee dat Labyad bij ons blijft'

ArthurV, 15-01-2018 om 19:35, 76403 views, Voetbal International, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax is concreet in de markt om Zakaria Labyad over te nemen van FC Utrecht. Na Erik ten Hag zou het de tweede persoon zijn die tijdens de winterstop de overstap maakt van de Domstedelingen naar Ajax.

Het contract van de aanvallend ingestelde speler loopt tot en met 2020, maar Labyad maakte eerder al bekend een overstap naar de traditionele top-drie van de Eredivisie wel te zien zitten. Met Ten Hag als trainer lijkt Ajax een belangrijke troef te hebben in het binnenhalen van Labyad. 'Zakaria Labyad is een speler die minimaal in de top drie van Nederland hoort te spelen', sprak de trainer eerder vandaag.

Ajax is op zoek naar een aanvallende versterking en ziet in de Marokkaan de gewenste kandidaat. Voor FC Utrecht speelde hij dit seizoen tot dusverre 23 wedstrijden in alle competities, waarin hij tienmaal scoorde en achtmaal de assist verzorgde.

Update - 19.30 uur (15 januari 2018)
De kans dat Zakaria Labyad deze winter de overstap maakt naar Ajax lijkt er, na de uitspraken van Frans van Seumeren, niet groter op geworden. De grootaandeelhouder van FC Utrecht laat tegenover FOX Sports weten niet het idee te hebben dat Labyad deze transferperiode naar Ajax zal gaan vertrekken. 'Mijn onderbuikgevoel zegt dat het niet gaat gebeuren', zegt Van Seumeren. 'Waar ik dat op baseer? Dat weet ik niet. Ik heb het idee dat hij bij ons blijft.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jarenfan
010.
0 0
DJMokum
Hoeft van mij niet te komen...ik zie geen topper in 'm die Ajax echt sterker maakt.
2 0
trainerdv
Kijk 'Bij Andy in de auto' en je wordt niet vrolijk. Allemaal ikke ikke ikke en geld. Goede speler individueel, maar als je als team top wil zijn, zou ik hem er niet bij willen hebben. Overal waar hij was, was er gesteggel rondom hem. Balotelli in het klein. Je moet dit gewoon niet willen...
3 -1
Rinus M.
Mee eens al blijft het dat het pure tijdsverspilling om bij Andy in de auto te kijken.
3 0
trainerdv
Haha, ok fair enough....
0 0
chrisjuhhh
Als Ajax Labyad haalt en Ten Hag hem opstelt ten koste van wie dan ??
F de Jong , Schone , Ziyech , vd Beek ???? mag toch hopen en denken van niet .
2 0
DappreStryder
Ik denk eerder dat hij als back-up voor de buitenspelers zou gaan dienen en eventueel nog gezien wordt als opvolger van Ziyech op termijn. Ik zou het echter niet begrijpen als Ajax hem koopt.
3 -1
chrisjuhhh
dat gaat een hele dure back up worden dan en gezien zijn leeftijd zie ik een hoop hommeles .

Ik denk dat Ziyech blijft als Ajax kampioen word .
0 -1
Puurvoetbal
Een speler van 24-25 jaar moet spelen. Iemand van 21 of 32 kan je op de bank zetten. Is geen speler voor op de bank
0 0
MoIukker
Zijn onderbuikgevoel ja. Misschien moet hij gewoon poepen
2 -2
ETM
En ik heb na het lezen van zo'n uitspraak van zo'n Van Seumeren het idee dat Labyad zeer binnenkort bij Ajax speelt. Maarja dat is die onderbuik...
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Natuurlijk een zeer slimme uitspraak van een zakenman als je midden in onderhandelingen zit en er niet uitkomt.
Zo zet je ajax natuurlijk onder druk.

Wat mij betreft gaat de deal niet door, in de eredivisie loopt niks interesants op dit moment wat ajax versterkt, weggegooid geld lijkt mij.
Ben wel een beetje klaar met dit soort aankopen die telkens ons elftal elk jaar een stukje zwakker maken.
4 0
eros
Komt te kort voor ajax.
Laat de jeugd (Frenkie, Donny, Eiting, de Wit, Mazroui, Lang, Pasqualie, Jensen) straks maar lekker doorschuiven. Daarnaast hebben we Siem en Shöne ook nog.
Ik denk dat we genoeg opties hebben die er al staan of er aankomend seizoen aan gaan komen.
Voor linksbuiten hebben we straks met Kluivert, Johnson en Bande (en misschien Younes ook nog) ook genoeg opties.
Voor rechtsbuiten kunnen we achter Neres nog wel iemand gebruiken.

Om het plaatje af te maken,... ik denk dat we rechtsback nog wel iemand kunnen gebruiken achter Veltman.
0 0
HZMKK
De wit, mazraoui, Siem... allemaal Ajax onwaardig!!
0 0
Godenzoon24
Labyad ook.
1 0
Champy
Labyad is gewoon niet goed genoeg. Ajax moet altijd proberen een gelijkwaardige of een (op termijn) betere speler dan Ziyech te vinden. Dat is Labyad bijlange na niet.
Als je nu al Labyad aantrekt vind ik dat een enorme zwaktebod van Overmars.
3 -1
ETM
Yep, dit denk ik ook. Lijkt me een goede maar niet bijzondere speler. Een speler die af en toe iets moois laat zien, maar niet het niveau omhoog kan tillen. Anderzijds is het niet onlogisch dat nieuwe trainers bepaalde spelers mee willen nemen waarin zij het zitten. En dat wordt deels begrijpelijk verfoeid hier-trainer is passant etc- maar toch is het ook gewoon logisch. Je stelt als club vertrouwen in een trainer, als die trainer dan stelt dat hij in een bepaalde speler absoluut een toegevoegde waarde ziet, een speler waar hij ook al mee samen heeft gewerkt, dan is er toch wel iets voor te zeggen? Het is ook niet zo alsof Ten Hag half FC Utrecht er graag bij wilt halen..

Maar goed; ben ook sceptisch over Labyad, en mocht hij komen hoop ik wel dat Ten Hag hem dan ook eerlijk beoordeeld.
0 0
Champy
Mee eens wat betreft de trainer en een speler halen die hij kent.

Ik vind Labyad gewoon niet goed genoeg, maar als Ten Hag hem kan blijven motiveren, dan misschien wel als ie voor wat klein geld kan komen, maar gezien z'n contract moet ie zeker 4-5 miljoen kosten. Dat geld is ie gewoon niet waard.
0 0
de-Ajacied
Ze willen hen kennelijk graag kwijt. Maar ik zou niet weten op welke plaats hij een versterking zou zijn. Blokkeert eerder talenten
3 0
Ozymandias
Welke talenten blokkeert hij dan? Hij zal waarschijnlijk op linkshalf komen te spelen wanneer Ziyech vertrekt. Frenkie zal uiteindelijk Schone als '6' uit de basis spelen en Ajax heeft naast Vd Beek en Frenkie geen talentvolle middenvelders die Labyad in de weg kan staan. Eiting moet eerst nog een paar stappen in zijn ontwikkeling zetten voordat hij klaar is voor het eerste van Ajax. Hetzelfde geld voor Mazraoui al is bij hem de kans kleiner dat hij het ooit gaat redden.
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Labyad is geen goede vervanger voor ziyech kom op. Een voetballer als ziyech zie je gewoon zelden op de nederlandse velden, ajax was zo slim om die te kopen, betekend niet dat je hier moet blijven shoppen voor middenvelders.
1 -2
Noxin
FC Utrecht huurt Armenteros voor de rest van het seizoen, mogelijk om het vertrek van Labyad op korte termijn op te vangen.
0 0
Sunstridr
Waarom zouden ze een middenvelder vervangen met een Spits?

Want het lijkt mij eerder versterking dan vervanging.
1 -1
Champy
Labyad speelt daar toch als tweede spits, en als voorste speler op het 4mansmiddenveld. Op die posities kan Armenteros ook spelen.
1 0
Ozymandias
Misschien omdat Labyad bij FC Utrecht als één van de twee spitsen speelt?
1 0
chuckie88
Zie Ajax veel liever gaan voor Calvin Stengs van AZ... toekomstig international en het grootste talent samen met Boadu (maar die is nog maar 16 en heeft vorige week bijgetekend)
4 -2
Ozymandias
Strengs zal tot het einde van het seizoen geblesseerd zijn en zal daarna waarschijnlijk een behoorlijke periode nodig hebben om weer enigszins op niveau te komen.
0 0
Kibbahimovic
Alsjeblieft niemand meer uit AZ halen
0 0
Johnnie
Stengs moet eerst weer op niveau komen. Na zo’n blessure is dat lastig helaas.
1 0
IDJosh
Ik hoop het, maar dit zal wel een teken zijn dat hij nu al komt nu ze ook Armenteros zo goed als zeker hebben.
0 0
Red Devil
Laat hij maar lekker daar in Utrecht blijven.
5 -1
CruyffFootball
Je hebt Frenkie, Donny en Sinkgraven volgend jaar voor de half posities. Siem is volstrekt ongeschikt maar zal niet vertrekken. Dan heb je dus gewoon 4 offensieve halven. Schone kan er bij nood nog spelen en Noa Lang zal ook op de deur gaan kloppen volgend seizoen.
Labyad is een leuke speler maar overbodig.
Investeer dan liever in een dynamische rechtsback en eventueel reserve linksback.
1 0
Champy
Frenkie zie ik liever op 6, met Schone als reserve.
Sinkgraven is geen zekerheidje met zijn blessureverleden, en Siem voldoet niet zoals je zegt.

Volgens mijn uitzetting heb je maar 2 middenvelders voor de basis en de rest is voor de bank.
1 0
Watskezeurt
Je hoeft geen fan van Utrecht te zijn maar een beetje meer respect voor iemand die zijn nek uitsteekt om een eredivisieclub te runnen mensen!

En....ik zit tweewekelijks in de Arena en ik weet toch zeker dat Labyad in zijn eentje onze hele achterhoede scheel heeft gespeeld. Let maar op, die gast kun je er prima bij hebben!
0 -4
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Welke achterhoede.
Er zijn wel meer spelers van andere clubs die onze achterhoede scheel hebben gespeeld.
Wat dacht je van kuwas.

Je moet wel analyseren hoe de situatie achterin is bij ajax. Labyad is gewoon niet goed genoeg om tussen deze spelers te lopen.
0 0
Champy
Je moet inderdaad een opvolger aantrekken voor Ziyech, maar ik zou toch niet voor zo'n Eredivisieaankoop gaan. Te duur en te wispelturig die Labyad.
Overigens moet ik maar zien of hij wel past op het middenveld in een 4-3-3 opstelling.
7 0
gras
Labyad komt vooral om te banken. Lijkt me een pure liability.
9 -1
Oliveira
Mee eens. Blijkbaar wilt men liever 5 miljoen hebben om de bank van de dugout warm te houden dan 5 miljoen om talenten te halen.
5 -1
Ozymandias
Het kan duidelijk beide aangezien Ajax heeft met Bandé, Schuurs en Kuhn al drie talenten voor volgend seizoen vastgelegd. Trouwens zal Labyad volgend seizoen gewoon een basisplaats hebben. Ziyech zal zeer waarschijnlijk vertrekken en Labyad zal zijn opvolger worden.
1 0
Oliveira
Ik heb liever Donny VD beek, Frenkie de Jong en een verdedigende/centrale middenvelder (?). Als je alleen maar aanvallers gebruik dat moet je wel een hele goede verdediging hebben en dat is dit seizoen nogal een lastige opgave door blessures etc.
0 0
Robinjo1988
Laten we hopen dat die pens van hem gelijk heeft.
5 -1
Johnnie
4/5 Miljoen, verder moet je niet gaan. Liever helemaal niet aangezien het middenveld prima is. Linksbenige aanvaller heb je nodig. Misschien Kuwas een goedkope gok? 2e man achter Neres.
1 -2
Caparzo
Gewoon een (echt) geheel objectieve vraag: waarom zouden wij Labyad nodig hebben?

Kom er maar in.. Dank vast voor de onderbouwde uitleg.
3 0
Godenzoon24
Lets hope so!
3 0
kaashaas
Dat is best mooi nieuws van zo'n hangbuikzwijntje
6 -1
X-RaY
We hebben al een haan, twee hanen in een ren gaat fout.

Lekker bij Utrecht laten.
3 0
TikkieTerugJaap
Standaard van Seumeren. Heel sneu mannetje, ook met zijn uitspraak vorige keer “die club uit Amsterdam”.

Labyad komt gewoon. Hij zegt dat hij voorbereid op de zomer maar huurt Armenteros maar voor een half jaar en wilde Maher ook al hebben. Gewoon een transferspelletje.
1 0
godenzonenssuper
Prima, houden zo.
2 0
RedFeather
Gezien zijn onderbuik moeten we nogal wat gewicht hechten aan zijn gevoel.
2 -1
Hup
Haha, inderdaad, een flinke onderbuik. Dat moeten we zeker niet onderschatten. Maar als zijn onderkin gaat spreken weten we het zeker.
1 0
jollie18
De bekende voetbal praatjes. We zien het 31 januari wel
0 0
Oliveira
Lekker in Utrecht laten. Hem hebben we niet nodig. Wie moet er dan op de bank zitten als hij komt? Of zal hij en breedte aankoop zijn? Ik zie in hem geen speler voor de basis team.
2 -1
Suarez16_
Nee maar heb je Siem en Eiting gezien? Dat was toch wel echt drama. Siem zal nog wel is een bal binnen lopen, maar labyad is een ideale speler om er in te bregen om wat te creëeren want voetballen kan hij zeker.
1 -1
Ajax68
Zijn woorden zijn zo'n 5 miljoen waard, hoort bij het spel !
3 0
Suarez16_
Tja wat zijn die woorden waard? Hij zei ook: "Ten Hag gaat nergens heen en ik heb nog niks van Ajax gehoord." en 3 dagen later was het rond.
3 -1
Oliveira
Je komt niet via een achterdeur terug in de eredivisie als een topklasse speler maar als een B-C garnituur. Hier zou Ajax niet eens tijd in moeten willen steken.
2 -5
De Stift
Ik begrijp dit ook niet helemaal. Ik vind Assaidi een veel betere optie.
0 -1
koppendicht
labyad is een opportunist pur sang. bezit ook niet de uitzonderlijke kwaliteiten die nodig zijn om te slagen, zoals ziyech. Ziyech kan ook vervelend overkomen, maar is geen geldwolf en ligt niet slecht in de groep of bij de club. labyad is zo'n mannetje dat meteen om een verbeterd contract gaat vragen of gedurende het seizoen, zoals nu bij utrecht, onderhandelt met andere clubs. De leidraad van labyad is gedurende zijn carriere altijd geld geweest, en dat soort spelers kunnen beter niet bij ajax spelen.
3 -3
koppendicht
mislukt bij psv en bij sporting. Ook nog eens een stoorzender. Hier moet Overmars niet in meegaan.
2 -1
AgeM
WE GAAN EUROPA IN !
ALS FC UTRECHT 2.0!
Begin boosheid van Bergkamp toch een beetje te begrijpen.
En over Ajax als transferduiventil?
I rest my case .....
2 -11
Bennyben
Deze jongen is werkelijk overal mislukt, hij heeft al heel wat clubs versleten en de top zal die nooit halen, je kan hem voor op de bank kopen maar meer als 5 miljoen zou ik er niet voor betalen, Utrecht zal wel weer met een vraagprijs van 10 miljoen komen voor dat geld moet je hem lekker ontevreden in Utrecht laten
3 -1
Ozymandias
Bij zowel PSV als FC Utrecht is hij niet mislukt. Alleen bij Sporting en Fulham omdat hij nog niet klaar was voor de stap naar het buitenland. Hij is nu veel verstandiger en heeft zich technisch, tactisch én mentaal goed ontwikkeld onder Ten Hag.
1 -2
Afca85meer
Ik vraag me af waar hij dan voor welke positie hij dan gehaald wordt. Zou het jammer vinden als hij Kluivert/Neres in de weg gaat staan.

Denk overigens maar niet dat hij voor de bank wordt gehaald. Hij is een (waarschijnlijk niet erg goedkope) winteraankoop, die haal je niet voor de breedte. Daarnaast een aankoop van de trainer. Die gaat minuten moeten maken.
1 0
AlexIbarra
Neres en Ziyech hebben allebei geen concurrentie momenteel.
Cerny is geblesseerd en Siem, Eiting, Mazraoui zijn andere types dan Hakim.

In die zin zou Labyad een goede aanvulling zijn voor de selectie.
1 0
Hammerzeit
Prima speler. Laat maar komen.
1 -3
davidsglory
Inmiddels volstrekt overbodig. In de wedstrijd tegen Utrecht was hij het verschil. Hij speelde honderd keer beter dan onze linksbuiten van het tuincentrum. Inmiddels draait Kluivert op volle toeren en hebben we genoeg talent erachter.
0 -1
Ewald
Veel negatieve berichten zeg. Vind hem echt een prima speler en een aanwinst voor ons mooie cluppie. Al is het alleen al voor de bank ( die net belaald sterk is). Ayoub erbij en we zijn klaar voor volgend jaar. Prima hoor
1 -1
Santiago
Jullie hebben er echt geen verstand van als je denkt dat Labyad geen toegevoegde waarde heeft aan het huidige elftal. Het is een prima speler die volgens eigen zeggen zijn fouten van het verleden inziet en op dit moment hard werkt op terug op een hoger niveau te komen. Hij laat bij Utrecht duidelijk zien dat hij klaar is voor deze stap en Ajax is de meest logische keuze. Ten Hag weet perfect wat hij kan verwachten van hem en bij een uiteindelijk vertrek van Younes heb je een speler als hem broodnodig. Soms vraag ik af wat jullie verwachten...Dit is het soort spelers die haalbaar zijn voor Ajax. Niks meer maar ook niks minder. Goede aankoop indien het door gaat.
1 0
Lagasj
Goeie speler voor Ajax.
Kan op veel plaatsen spelen.
Ik vond hem vorig jaar al uitblinken bij FCU.
Goed voor de concurrentie in 1.
2 -3
fc Barcelona_ke
Gaan we extra speler ,die kan middenvelder zowel vleugel uit de voeten, halen? Heb liever ezeauiel barco.. hij is 18 maar staat belangstelling van at madrid enz
0 -1
Suarez16_
Ja Barco die 20 miljoen moet kosten en 3 miljoen p.j. kan verdienen. Zal vast wel voor de helft naar Ajax willen en die club vind 10 miljoen geen probleem als Ajax komt....
2 0
hakkietjakkie
ZIE JE! Eerste wat ik zei toen Ten Hag als trainer bekend werd!
1 0
JariLitmanen1111
Sinkgraven verdient eerder een kans als linker middenvelder dan dit probleemgeval wat een vriendje van Ten Hag is. En vriendjes spelen altijd.

Sinkgraven werd door De Boer als links buiten misbruikt en door Bosz als linksback. Linksback deed hij uitstekend invullen maar vooral uit nood omdat Overmars die positie onbelangrijk vond tot hij zijn vriendje Ten Hag kon aanstellen.
Sinkgraven verdient een kans op die positie voordat je een aankoop doet met een mentaliteit probleem.
2 -3
Chewie
Sinkgraven is geblesseerd en heeft nog nooit een langere periode bij Ajax kunnen voetballen zonder een blessure te krijgen. Fantastische voetballer, maar de kans is groot dat hij nooit een zekere factor kan zijn in het basiselftal van Ajax.
2 0
AFC Ajax
hoop niet dat hij gehaald word totaal onnodig, geldverspilling en loopt spelers in de weg.
6 -2
V12
Niet doen. Waar blijft de ruimte voor eigen jeugd. De beste spelers uit de geschiedenis van Ajax komen voor 60-80% uit eigen jeugd. Kluivert moet alle ruimte krijgen om te groeien. Je hebt Johnson al gekocht, Cerny komt nog terug. Neres is er al en Noa Lang en Nunnely moeten straks ook een plek krijgen. Deze jongen is geen meerwaarde. Koop dan Kuwas die heeft meer talent een betere dribbel, meer overzicht en een fijnere voorzet. Maar geef de jeugd kansen want zij maken steeds het verschil.
4 -3
JariLitmanen1111
Ik zie liever Anita terug komen als we echt een versterking moeten hebben voor het middenveld.
3 -2
johnd
Hij moet veel progressie maken om aan te haken, maar het zou me niks verbazen als hij dat doet, zie persoonlijk meer in Ayoub, maar voor een goedkoop prijsje is het prima.

Wel als reserve, want hij moet VD Beek en Frenkie niet in de weg zitten.
1 0
dumperPattiruhu
Dit soort spelers kan ajax zelf opleiden. Labyad is in mijn optiek volstrekt overbodig. Kijk liever voor een fysiek sterke middenvelder met de nodige duelkracht, (lengte) en Power a la Davids,busquets of een poulsen.
4 -1
JariLitmanen1111
Dit soort spelers zijn bij pisvee opgeleid. Inclusief het mentaliteit probleem dat ze daar allemaal hebben. Zelfs voor Bazoer kwam de overstap te laat.
3 -1
Noxin
Labyad doet het prima dit seizoen, maar dat moet toch geen reden zijn om 'm meteen maar meteen te bombarderen tot topspeler en de portemonnee te trekken.
3 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Dat je een aankoop doet in de eredivisie ok, maar haal dan iig iets unieks zoals ziyech, die heeft buitengewone kwaliteiten waarmee je ajax beter maakt, en die terecht ajax talenten in de weg zit.
Labyad krijg je alleen maar narigheid van, zeldzame talenten, die je eens in eens (als je mazzel hebt) in de tien jaar voorbijkomen, kunnen gewoon teleurgesteld de deur uitlopen en dit ajax had gewoon buitengewoon goed kunnen zijn.
Als je dit soort aankopen doet word je elk jaar slechter. We hebben het al eerder meegemaakt onder de boer.
2 -1
Suarez16_
Hij staat op 7 goals en 5 assists. Mocht hij dit door trekken dan haalt hij 14 goals en 10 assists. Dat zijn gewoon Ziyech cijfers. Schat hem qua puur talent heel hoog in. Mede door verkeerde keuzes zit hij nu hier, maar is de beste speler die niet bij de top 3 zit in mijn ogen.
2 0
Beer
Ons middenveld: Ziyech( verlaat Ajax over een jaar?), van de Beek( is maar de vraag hoe hij zich verder ontwikkeld), Schone( is al op leeftijd).
Frenkie de Jong, zekerheidje. Hoezo middenveld overvol?
2 0
Sunstridr
Carel Eiting, over een of twee jaar Noa Lang, en dan ook misschien dan ook nog Pasquali, Jensen, Ekkelenkamp en nog meer.
0 -1
NouridolbergNeres34
geen goede ontwikkeling dat een passant/coach, zijn eigen aankopen mag doen. Overmars moet toch beter weten na het het de boer tijdperk met van der hoorn, duarte, gudelj enzovoort. Labyad is niveau az, utrecht, vitesse daar waar hij nu dus speelt.

Frenkie, ziyech, donny zijn allemaal beter.

op de flank hebben we al kluivert en bande komt in de zomer.

Ik snap deze aankoop niet, mocht hij echt komen, Haal liever alvast een vervanger voor ziyech binnen een betere speler dan labyad dus!
3 -4
BGB
Vind dit toch wel een zwaktebod van Ten Hag. Hij heeft de beste selectie van Nederland onder z'n hoede dat zou toch voldoende moeten zijn voor de titel..
4 0
Pierre Heno
Nou dat zal geen verrassing zijn voor de meesten want Labyad had dat zelf al min of meer naar buiten gebracht en 1+1 is nog steeds 2. Maar wat Ajax met Labyad moet zullen we dan dus maar moeten afwachten. We spelen alleen nog maar kleredivisie dus ook met het huidige team blijft de weerstand minimaal en moeten ze alles kunnen winnen. Het niveau is dermate laag dat wel of geen Labyad weinig verschil zal maken.
0 -3
swing
klaar nou met dat kleredivisie, aandacht!
9 0
Pierre Heno
OK : Mickey Mouse Klompetitie. Jij blij.
0 -4
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Opnieuw een start gemaakt met het omlaag selecteren van een elftal met zeer grote potentie. Een elftal wat 2 a 3 sleuteltjes mist moet toch weer een speler in worden gebracht, waardoor je geen steek verder komt en teleurstellingen uit ontstaan.

Eerste smetje op de komst van ten hag, dat je zo bekrompen kan denken, dat deze aankoop,je elftal beter kan maken. Zie het als frank de boer die elk jaar slechter ging spelen, door een duarte, of gudelj er tussen te flikkeren. Anticlimax van periode de boer, de graafschap-ajax 2015.

Ik hoop dat de deal mislukt, serieus.
3 -2
gebruikersnaam
Goeie middenvelder maar die hebben we er al genoeg. Geen buitenspeler wat mij betreft.
1 -1
insectenverdelg
Niet geheel mee eens. Deze jongen kan wat. En heeft wat ervaring. Heeft ook zn minpunten, maar als aanvulling op de selectie is t niet slecht. Vraag is wat betaal je ervoor en wat worst zijn rol in t elftal. Je heb namelijk meer dan 11 spelers nodig.
1 0
Middenweg401
Niet doen. Aardige speler voor Utrecht, niet meer. Ook niet nodig.
6 -1
Beer
Als je vertrouwen hebt in Ten Hag, denk ik ook dat je vertrouwen moet hebben in zijn aanbeveling om Labyad te contracteren. Hij kent de voetballer als geen ander. Of wij hem nodig hebben is niet aan ons maar aan de trainer.
14 -2
martin1234
Als dit waar is heb ik nu inderdáad minder vertrouwen in Ten Hag.. Ja ik wou Keizer ook weg, want die leek gewoon niet goed genoeg, maar ik zie nu al de eerste nadelen.
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Jamaar hij gaat hem laten spelen en betere spelers met veel meer kwaliteit erbuiten laten.
1 -3
Ajaxvooraltijd
En wie zijn dat dan? Dan weet jij namelijk meer als de meeste mensen hier. Heb je een direct lijntje naar Ten Hag lopen?
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Precies elke speler is beter dan hem, tich gooit hij hem erin. Deed bosz ook met zijn vriendje traore, die er eigenlijk ookniks van bakte, 45 wedstrijden wisselvallig 5 goede wedstrijden. Hij laat hem spelen, let maar op zo gaat dat
4 -2
martin1234
Waardoor talent el Ghazi zijn koffers pakte. Bijvoorbeeld.
0 0
AlexIbarra
Mis jij hem?

Ik vond 9 miljoen een prima prijs.
0 0
Ferd
Ajax wilde El Ghazi al kwijt voor Bosz kwam, Bosz wilde El Ghazi juist een kans geven, net als Bazoer
0 0
OKP-AFCA
God wat missen we El Ghazi.. man man man hopelijk komen we dat ooit nog te boven.
0 0
JariLitmanen1111
Marc OverRat had de dolk voor de rug van Keizer al heel lang klaarliggen blijkbaar als dit waar is. Die heeft nu met de rest van de Tukkers heel Ajax in handen, en iedereen juicht hem toe.
9 -18
Ajaxvooraltijd
Wat een sneu volk zit hier toch af en toe. Als er 1 persoon is die naar behoren zijn werk doet en zorgt dat er uberhaubt nog een lange termijn is, dan is dat Overmars wel. Ik dacht altijd dat het gebrek aan daadkracht en visie aan hem lag maar ik zat er faliekant naast, nu zie je eindelijk iets wat begint te lijken op een voetbalclub met ambities. Dennis Bergkamp hielp bijna eigenhandig de status van onze club naar de klote met zijn 6jes cultuur. Dat jij over mensen hun afkomst begint zegt meer over jou en de sneue mensen die het daar ook nog mee eens zijn. Tukker of niet, als dat betekent dat Ajax z'n gezicht weer terug krijgt als zijnde een topclub dan heb ik daar dikke vrede mee. Bergkamp de Amsterdammer hielp alles naar de klote wat Cruijff ooit voor ogen had. Niet alles van Cruijff was ook nog van deze tijd en er zijn meerdere soortgelijke wegen met andere kleine afslagen die leiden naar Rome.

ps:

Overmars is altijd eerlijk geweest over het feit dat hij het er niet mee eens was om Keizer aan te stellen, dus als hij dan al een dolk heeft gebruikt heeft hij hem er aan de voorkant ingedouwd in tegenstelling tot die superamsterdammer, the nontalking dutchmen Bergkamp die hem bij iedereen in de rug stak die zogenaamde cultuurbewaker die zelfs Cruijff en Jonk keihard naaide.
8 -4
martin1234
Non flying Dutchman was het toch?
0 -1
CruyffFootball
De meeste supporters boeit de lange termijn en identiteit van de club ook niet.
Als er maar op het troosteloze ArenApark de titel gevierd kan worden met een paar liter bier in je mik en liedjes over kakkerlakken.
En of dat nu met 1 of 23 aankopen gebeurt maakt geen reet uit.
2 -6
Ellende
Voor een bedrag onder de 5 miljoen doen. Anders zeker niet. Links heb je Kluivert en rechts Neres.
Gaat de directe concurrentie aan en is een prima backup.
Het is echter nog niet de topper die duidelijk beter is dan de jongere Kluivert en Neres. Daardoor is meer dan 5 miljoen echt wel wat teveel. Op het middenveld heb je Donnie, Frenkie, Ziyech. Daar os het ook echt een backup.
Als ie komt hebben we denk ik ook niets meer Siem.
3 -1
CruyffFootball
En zo zijn we weer terug in het tijdperk Blind,Ten Cate, Jol, Van basten.
7 -9
Ajaxvooraltijd
Overmars heeft alleen een beter trackrecord als het gaat om het halen van spelers waar hij zelf achter staat. Bijna allemaal zeer rendabele en/of topaankopen.
0 0
Ellende
Omdat Labyad gekocht wordt, vergeet je zomaar alle andere geweldige aankopen. Die enorm goed bij dit AJAX passen. Wel moet Overmars het voor een goede goede prijs doen en anders niet
2 -1
CruyffFootball
Ik bedoelde eigenlijk meer te zeggen dat Ajax qua “visie” weer terug is in die tijd.
2 -3
martin1234
De eventuele aankoop van Labyad is dat zeker. Het lijkt een typische "Ik ga naar de Arena en ik neem mee" aankoop. Voor de rest het overigens niet altijd met Cruijff eens hoor. Maar hier heb ik inderdaad geen zin in. Je zal weer zien dat er om de twee jaar een nieuwe trainer komt, die andere spelers wil meenemen, en de oude (even slechte of goede) spelers niet ziet zitten. Voor je het weet is Ajax weer de sociale werkplaats voor middelmatige voetballers.
0 0
Champy
Nee, toen zaten er ook wekelijks 7-8 man met een topsalaris in het tweede te ballen.
De balans wordt nu beter (nog niet ideaal) bewaakt.
2 0
nap3000
Dit is echt zo'n ABC gerucht
1 -6
Sulejmanibesteaankoopooit
labyad hebben we absoluut niet nodig. op links hebben we Kluivert, het middenveld is helemaal vol, en spitsen hebben we ook al 3.
Loopt alleen maar in de weg, en is absoluut niet beter dan Donny Frenkie, Ziyech of Lasse .

Lekker bij utrecht blijven of naar Feyenoord gaan, ik denk dat PSV hem ook niet meer wil hebben.
9 -1
Ar
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
9 -4
grensjager
Nu zal ik wel een hoop commentaar krijgen maar dit is hoe ik erover denk: Ajax en marrokanen is een slechte combinatie. Is al jaren het geval, waar het aan ligt weet ik niet maar het blijkt wel. Ook Ziyech presteert niet zoals hij kan
8 -3
koppendicht
ziyech presteert geweldig, hou op met dat gezeur. Is verreweg de beste speler van de eredivisie en een echte Ajax speler. Het is een genot om 'm te zien spelen dit jaar.
0 0
De Stift
Buitengewoon domme opmerking. Ziyech presteert top en laat ik over Nouri maar niet beginnen.
0 -1
martin1234
Gezien het aantal plusjes zijn veel mensen, ik incluis, het met je eens!
0 0
Maxwell_5
Weet niet of het al is gepost, maar ik moest opeens denken aan een interview met hem en met mAndy van der Meyde... plaatst het nieuws van vandaag opeens in een ander daglicht.
https://youtu.be/E7KILUEg7Ik
2 -4
CruyffFootball
Toen Ten Hag tekende bij Ajax kon je al uittekenen dat Labyad ook zou komen als je ff terugdacht aan dit intervieuw.
Labyad wist dus al dat Keizer eruit zou vliegen bij de eerste misstap.
2 0
Mark11
Ben nooit groot fan van hem geweest, maar dat komt misschien meer door de problemen die hij met zijn clubs heeft gehad in het verleden. Lijkt nu geen sprake meer van te zijn en met Ten Hag al helemaal niet. Met die wisselwerking erbij kan het best goed uitpakken. Een technische speler (altijd fijn) die op meerdere posities kan spelen. Mocht Younes deze maand vertrekken, en Ziyech in de zomer, dan zijn die plekken alvast opgevuld met extra concurrentie. Ik begrijp de negatieve reacties hier wel, lijkt een overbodige transfer nu, maar naar mijn mening wel een versterking en niet zomaar een breedteaankoop.
2 -4
DappreStryder
Neem aan dat hij wordt gehaald als optie voor de flanken en als breedte aankoop. Anders zou ik er niks van begrijpen. Ik neem daarom ook aan dat hij niet meer dan 4 en een half miljoen zak kosten, want alles daarboven is echt teveel..
1 -1
Flarkow
Dat is al teveel
7 0
Puurvoetbal
Wie gaat eruit ?
0 -3
Jajijdaar
Om eerlijk te zijn denk ik dat Labyad zeker goed genoeg zal zijn voor Ajax.
Dat het een vervelend mannetje is, laat ik er even buiten.
3 -6
rsvh88
Deze hebben we echt niet nodig. Met alle respect.
11 -1
Vierklau
Eredivisie transfers. Ik ben er niet zo'n fan van.
Als je dan zo'n Jensen ziet ballen vanavond vraag je je af of dit soort spelers het doorstromen van jeugd niet teveel belemmeren..
Toptalenten, eigen jeugd of ervaring met wat extra's graag!
9 0
Champy
Geef die jongen maar eerst 1,5j de tijd om zich te ontwikkelen. Dan zullen we wel zien, wie wie in de weg gaat zitten.
2 0
Vierklau
Absoluut. Ik probeer alleen aan te geven dat ik deze transfer niet goed begrijp. Iedereen verdient een eerlijke kans maar heb bij deze (mogelijke) transfer een slecht onderbuikgevoel
0 0
martin1234
Zijn we weer zover dat iedere nieuwe trainer zijn eigen tros aan nutteloze spelers mag aantrekken die na een half jaar weer op de bank komen. Je weet wel totdat we 50 contract spelers hebben waarvan er 30 middenmoot eredivisie zijn, maar niet meer? Alsjeblief, alsjeblieft laat die Labyad lekker in Utrecht.
9 -2
Boer Gijs
Sluit me aan bij tendens hier dat dit geen Ajax aankoop zou moeten zijn. Heeft ons bovendien 3 punten gekost in strijd om landstitel. Hoop niet dat Marc zo slim is de hoofdprijs te betalen aan van Seumeren. Please..
15 -1
Flarkow
In mijn ogen ook zeker geen versterking meer niveau utrecht of az zoiets
1 0
mcjc
De linkerflank is al goed bezet met Kluivert,younes en Jonshon. Dus hij lijkt mij overbodig. Op rechts zou hij eventueel de concurrentie aan kunnen gaan met Neres, maar daar liggen zijn kwaliteiten niet. daarnaast is hij geen type voor de bank en zou hij voor onrust kunnen gaan zorgen.
8 0
GregNeck
Heb eigenlijk absoluut geen behoefte aan zo'n onruststoker in de selectie. Vind het een naar, vervelend mannetje. Niks sympathieks aan. Ziyech heeft dat ook nog een beetje maar compenseert dat ongeïnteresseerde nog met zijn voetballende kwaliteiten: zo ver is Labyad echter in mijn ogen nog lang niet. Topspeler voor de subtop, maar ik denk te licht voor Ajax.
14 0
Godenzoon24
Hij is ook nog eens super wisselvallig. Goed bezig op transfermarkt maar nu Dit. Ga toch weg met Labyad pff Niet nodig en niet goed genoeg!!
0 0
lauw
Liever niet middelmaat alleen als Younes verkocht word misschien als back up voor Kluivertje. Alles boven 2 miljoen is teveel voor deze speler. Utrecht zal de hoofdprijs wel vragen.
5 0
NouridolbergNeres34
Ben benieuwd hoeveel hij gaat kosten, zou toch niet meer dan 4 miljoen voor neertellen word toch een bankzitter die het moet gaan hebben van invalbeurten.

Brn bang dat hij vervelend gaat worden als hij week in week uit moet gaan banken.
0 0
ambtenaar
Ben niet gecharmeerd van de persoon labyad maar iedereen verdient een 2e kans.

Maar is absoluut een van de betere aanvallend ingestelde voetballers in de eredivisie dus gewoon proberen te halen
3 -8
DaHool
Als ik die domme reacties hier lees, van iedereen die het beter weet! Die kerel is in 23 wedstrijden 18 keer betrokken geweest bij een goal en dan zeggen 'mensen' hier middelmaat en niet goed genoeg voor Ajax. Na, heb je dan verstand van voetbal of niet..hahaha.
7 -13
Bobbaasje
Middelmaat eerste klas en een geldwolf. Zakkenvullen bij Sporting en nu bij FC Utreg als leuke speler zich voor doen, moet maar naar Ajax komen. Straks komt zijn pa weer zeuren dat zijn zoon meer verdient dan een club als Ajax.

Bij FC Utreg zit nauwelijks publiek en geen druk op je schouders. Bij Ajax komt veel meer druk bij kijken; meer toeschouwers, meer media, camera's, prijzen pakken ect.

Niemand in Portugal kan de naam van Labyad nog onthouden, zo slecht was hij. Bij de lampen door het hele publiek uitgefloten, deed hij zijn vinger voor de mond. Een beetje de groten jongen uithangen. Moet je niet willen in zo'n pracht tenue als Ajax.
12 -2
Rsv
En dan ook nog op de plek van Kluivert zetten zeker
2 0
de-Ajacied
Kluivert, Neres, Bondé, Johnson, Cerny, ziyech, Youness
Wat hebben we aan Labayad
13 -3
hallo1
Cerny niet goed genoeg, Younes gaat straks weg en Kluivert, Bandé en Johnsen zijn allemaal veel beter vanaf links dan vanaf rechts. We hebben met Neres dus maar één echte rechtsbuiten. Ik sta ook niet direct te springen om Labyad, maar ik vind wel dat we een speler voor de rechtsbuiten positie nodig hebben.
0 0
Adam24
Mooie statistieken, goede voetballer en toch zeg ik op voorhand dat het een slecht idee is. Daarnaast zitten we nu goed in onze middenvelders en vind ik het geen buitenspeler.
6 -2
AlexIbarra
Back up voor Ziyech / Neres is op zich fijn, en het is geen jochie van 19 meer.
En volgend seizoen zul je toch weer een goed dubbel bezet middenveld moeten hebben.

Ik vind Mazraoui ook een erg goede speler en er zal nog wel iemand weg gaan maar we kunnen qua middenveld de zomertransferwindow met vertrouwen tegemoet zien denk ik. Ziyech, Donny, Frenkie, Lasse, Siem, Labyad, Eiting, Mazraoui.
2 -2
Johnnie
Kan deze jongen nog uitkomen voor Oranje toevallig?
1 -2
Champy
Toen ie pas bij Vitesse kwam spelen, was ie echt een ergernis voor z'n ploeggenoten. Die trapte de ballen gewoon letterlijk de tweede ring in. Moest Piazon toen niet voor hem wijken?

Ik vind dit gewoon zo'n speler die niet goed genoeg is voor ons plus een vervelend verleden. Als die komt begint ie op de bank.
9 -2
TikkieTerugJaap
Misschien kunnen we Dijks in de deal betrekken, we moeten echt zo snel mogelijk van hem af.
3 -8
Boer Gijs
Ik heb liever Dijks dan Labyad
4 -2
de-Ajacied
Ik ook
3 -1
Mart42
Overdrijven is ook een vak...... Ga zelf ook zo snel mogelijk weg aub. Tegen Willem II kreeg Dijks een staande ovatie.
7 -2
RaynoFischer
Mike Verweij:

BEVESTIGING: #Ajax contracteert Nicolas Kühn (18) van RB Leipzig. Talent kan op alledrie aanvallende posities uit de voeten. Later meer.

Iemand die hem aardig kent?
8 -1
Suarez16_
Op FM schatten ze zijn potentie in op het niveau van Van de Beek en F. De Jong, dus zal wel wat talent hebben.
3 -1
Ajax#1900
Marc is echt lekker actief bezig laatste tijd zeg. De waterscooter staat in de stalling blijkbaar.
8 -1
RaynoFischer
Of juist niet en gebruikt hij hem nuttig ;)
1 -1
Champy
uitgeleend aan Spijkerman.
correctie: verhuurd aan Spijkerman
4 -1
serero97
Mike Verweij: BEVESTIGING: #Ajax contracteert Nicolas Kühn (18) van RB Leipzig. Talent kan op alledrie aanvallende posities uit de voeten. Later meer. #zoweerhetstrandop
7 -1
A-west
Lijkt me overbodig. Middenvelders zat.
Trouwens even off topic. Via ziggo kanaal Inkijkje in Ajax zitten kijken. Echt een verademing.
Echt beter dan die kakkerlakken bij Fox sport met die enge van Gangelen die alles wat Ajax is af zitten te kraken. Neem lekker abonnemenje bij ziggo, en je bent van dat geeikel af.
4 -3
hallo1
Ik vind het niet zo onlogisch.

We hebben met Neres maar één echte rechtsbuiten en met Labyad is ook die positie dubbel bezet. Daarbij hebben we met Ziyech maar één echte creatieve middenvelder, en daar kan Labyad ook uit de voeten. Het enige wat mij terughoudend maakt is het karakter van Labyad. Het is toch altijd een labiele speler geweest met wat vervelend gedrag. Niettemin heeft Ten Hag wel wat bij hem los kunnen maken bij Utrecht, dus hij weet wat hij in huis haalt. We hebben op deze manier de selectie voor volgend seizoen al rond!!! (als niemand vertrekt). Iedere positie dubbel bezet, genoeg ervaring en veruit beste selectie in Nederland in dat geval.

Onana-Van Leer
Veltman-Orejuela
De Ligt-Schuurs
Wöber-Viergever
Tagliafico-Sinkgraven
Frenkie-Schöne
Vd Beek-Eiting
Ziyech-Siem
Neres-Labyad
Dolberg-Huntelaar
Kluivert-Bandé
1 -2
wladimir
Veltman verdient z'n transfer deze zomer. Ajax verdient een aanvallend sterkere rechtsback. Viergever is transfervrij en gaat z'n pensioen bij elkaar sprokkelen. Huntelaar is volgend seizoen niet meer nodig. Cassierra en Sierhuis komen eraan. Voor de rest is de selectie voor volgend seizoen gereed.

Ik ben alleen bang dat er aan de Ligt, Ziyech, Dolberg en Kluivert gaat worden getrokken.
0 -1
cruijff71
Ik zie nu ook weer hoe Kadioglu beslissend is voor NEC tegen Go Ahead. Haal die jongen dan gewoon. Zal niet zo duur zijn als Labyat en er zit nog meer rek in.
4 -2
Ajax#1900
Haha. Die blinkt soms uit in de JL. Als er al twijfels zijn over Labyad kun je moeilijk zon jongen ophalen.
1 -1
cruijff71
Ik denk ook niet dat hij nu al van het niveau Labyat is. Maar voor de korte termijn hebben we al Ziyech op die positie. Ik ben gewoon erg gecharmeerd van Kadioglu. TIjdens de wedstrijden van van oranje onder 19 vond ik hem ook altijd al de uitblinker samen met Kluivert.

In mijn ogen het grootste talent van nederland op die positie. Maargoed ik ben mischien ook niet helemaal objectief in deze door mijn zwak voor NEC ;)
1 -1
Champy
Is wel een aankoop in de cat. Schuurs en Johnsen.
1 -2
ST
Nare jongen. Goede speler. Geen plek.
16 -6
kaashaas
Leuk zo'n trainerswissel in de winterstop..
4 -2
MankeNelis
Gezellig nog een middenvelder, deze snap ik niet..
11 -8
trooop
Goeie speler. Lekkere techniek. Zal ons spel vooruit gaan helpen, je kunt met hem beter middenveldspel verwachten dan met ziyech. Het liefst wil je spelers waar je wat sympathie voor hebt of voor kunt krijgen, dat gaat me met labyad niet zomaar lukken. Maar ballen kan hij zeker.
3 -7
Turbo
Je moet er niet meer dan 8 miljoen voor gaan betalen, maar het is een prima speler. Zeker gezien zijn multi-functionaliteit waardoor hij in principe niet vast in de basis zal staan maar wél veel zal spelen. Denk dat er - buiten Ajax - geen betere AM rondloopt in de Eredivisie.
8 -7
SjaakWolfs
We mogen hopen dat het wat minder wordt dan dat. Denk dat Labyad een aardige Eredivisiespeler is met enig groeipotentieel, maar verre van een geweldenaar.
2 -1
Genant
Das goed nieuws want dat wil zeggen dat Ten Hag Frenkie op 4 wil laten staan denk ik
0 -8
Toon meer reacties