Debuut Ajax-trainer Ten Hag tegen Lyngby

JipVR, 30-12-2017 om 16:12, 34859 views, Ajax.nl | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Het is bekend bij welke wedstrijd Erik ten Hag debuteert als trainer van Ajax. Op trainingskamp in Portugal spelen de Amsterdammers op één dag tegen Lyngby BK en MSV Duisburg. De hoofdstedelingen vertrekken op 8 januari 2018 naar Portugal voor een week durend trainingskamp. 

Op 13 januari om 13.00 worden de degens gekruist met Lyngby, waarna de pot tegen Duisburg om 16.00 uur gepland staat. Beide oefenwedstrijden worden in het Estadio Municipal de Albufeira gespeeld. Lyngby staat op de één na laatste plaats in de Deense Eredivisie, Duisburg staat zevende in de 2. Bundesliga.

Het worden zodoende de eerste wedstrijden onder Ten Hag, nadat Marcel Keizer onlangs op non-actief werd gesteld, net als Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp. Alfred Schreuder wordt als het goed is de assistent van de van FC Utrecht overgekomen trainer. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Debuut is tegen Feyenoord
1 0
Pierre Heno
Ajax heeft voor de overgang van Ten Hag de hoogste prijs betaald. Tijdens de Kerst had Overmars tegen FC Utrecht gezegd dat wanneer die club niet in zou gaan op het 2e door Ajax gedane bod m.b.t. de afkoopsom voor Ten Hag, Ajax zou afzien van het aantrekken van Ten Hag. FC Utrecht was er inmiddels achter gekomen dat Ajax reeds in augustus j.l. met Ten Hag afspraken had gemaakt voor een overgang en dat ze bij Ajax zenuwachtig werden toen het onder Keizer ineens leek te gaan draaien. De uitschakeling door Twente in het KNVB bekertoernooi kwam dus bij Overmars c.s. als geroepen. FC Utrecht liet vervolgens weten ook het 2e bod van Ajax veel te laag te vinden en aldus af te wijzen en dat Ten Hag alleen voor het door FC Utrecht bepaalde bedrag weg mocht want dat elke plaats lager op de kleredivisie eindrangschikking FC Utrecht tonnen zou schelen in te incasseren TV inkomsten. Vervolgens stond 1 dag later 'onderhandelaar' Overmars weer bij Utrecht met hangende pootjes voor de deur en ging ineens direct akkoord met het door FC Utrecht bepaalde hoge bedrag. Resumé: Ajax betaalt volle bak voor Ten Hag. Ben dan ook zeer benieuwd wat het gaat opleveren voor Ajax.
2 0
Ben
Al had het 10 miljoen gekost, het is toch niet een onbelangrijke positie in je team, dus voor een goede coach mogen ze van mij altijd de hoofdprijs betalen. Het is nou ook niet zo dat we het geld niet kunnen missen. Vraag me ook af waarom Schreuder er nog niet is, geld kan het probleem niet zijn lijkt me.
0 0
Rentokill
Dit is gewoon slim gespeeld en helemaal geregisseerd door Ajax en Overmars. Eerst hebben ze gezorgd voor Backup vd RvC. Vervolgens werd in de pers van 7 ton gesproken, wellicht ook via Ajax naar buiten gebracht zodat van Seumeren daar niet te ver vanaf kon gaan zitten. Als je vervolgens maar 3 ton hoger uitkomt heb j het gewoon wederom heel erg goed gedaan.
1 -2
NouriVandeBeek
Schijnt 1 miljoen te zijn. Kan erger, al is het niet handig gespeeld door Overmars.
1 -1
chuckie88
Ajax zelf heeft 4 miljoen ontvangen voor Bosz, dus.. valt reuze mee
1 0
Michelinho
Wat ben je dan voor droeftoeter als je nieuwjaarswensen zit te minnen? Nou, óók aan deze droeftoeter toch de beste wensen en een mooi nieuw jaar zonder teveel azijn!
2 -1
PuurGeluk
Verveling waarschijnlijk
1 0
Whazzza
Met Ten hag een trainer aanstellen die het aanvallende ajax waarschijnlijk op de counter gaat spelen? Bergkamp als cultuurbewaker ongetwijfelt onvoeldoende, maar wie bewaakt nu de cultuur?
1 -4
Ozymandias
Het is onzin dat Ten Hag waarschijnlijk op de counter gaat spelen.
4 -1
Ajaccus
Happy New Year guys!
2 -1
mgtow
Gezellig 2018 iedereen. Dat we maar landskampioen mogen worden en overwinteren in Europa.
2 -1
PuurGeluk
Aan allen; de beste wensen!! Proost!!
2 -1
X-RaY
Alvast beste wensen allemaal en laten we hopen dat 2018 alsnog het jaar voor ons en ons aller Ajax wordt.
1 -1
klompv
En dat die naamswijziging er snel komt.
2 0
Vos
Fijne jaarwisselingen allemaal
4 -1
Jajijdaar
Fijne jaarwisseling!
2 -1
PJK54
Het is wel heel erg stil rond Ajax zal dat een goed teken zijn? tenslotte hebben ze Schreuder ook nog niet binnen dacht ik en die Tagliafico ook nog niet. Hopelijk komt dat as week allemaal rond zodat ze "compleet" op trainingskamp gaan.

Ik wens jullie allemaal een goed uiteinde en een gelukkig, gezond en sportief 2018
2 -1
Restored
Wat een kutwedstrijden, ga hier niet 4 euro voor aftikken als ze bij Ziggo te zien zijn.. leipzig vorig jaar tenminste nog een redelijk affiche
6 -4
Finidi en Nwanko
Ja idd, waarom zou je ook naar je eigen team kijken (tijdens de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer)?

Brengt me op de volgende quizvraag: Wat is het verschil tussen een kakkerlak (supporter) en een Ajaxsupporter?
6 0
klompv
** ?
0 0
AFCAlways
Die kakkerlakken gaan dan ook veel te ver in het supporter van hun team.
0 0
Restored
Als jij een oefenwedstrijd tegen een club met de begroting van een top JL team een goede afspiegeling vind van de kwaliteiten van onze nieuwe trainer... gaat natuurlijk nergens over.

Antwoord op je tweede vraag: Alle 010 supporters zijn doorgesnoven gekkies
0 -2
Jos1983
bundesliga begint ivm WK de 14e weer, verder is Portugal niet echt in trek bij gerenomeerde teams.. Fey.....oefent ook maar tegen FC Luzern..
2 0
zuidzuid
T geld komt uiteindelijk oa bij ajax terecht...
0 0
Keffie L
Hopelijk te volgen via een andere zender If live stream, niet iedereen heeft Ziggo helaas.
2 -1
Bram410
Live te zien op Ziggo neem ik aan?
5 0
Van Reenen
Ik ben benieuwd wanneer die Argentijnse linksback wordt gecontracteerd en of Schreuder nog komt. Ook over een andere speler hoor je niets. Prima dan kunnen anderen niet lezen waarmee Ajax bezig is.
Weet iemand of die Jaap de Groot wandelen heeft in Ajax. Hij is bij mijn weten de enige verslaggever die (te) goed op de hoogte is van het wel en wee van Ajax op de transfermarkt.
0 0
Puurvoetbal
Schreuder heeft een zwaar kakkerlak-verleden
2 -8
3*stars*3
Ik heb een hekel aan fans van dat clubje maar kan mij niet schelen of een trainer of speler daar een verleden heeft.
Gaat om kwaliteit.
0 -1
WinstonWeed
En een driehoekig hoofd.
0 0
Ozymandias
Bosz en zelfs Cruijff hebben ook een "kakkerlak-verleden".
6 0
suske
Is NAC dan ook een kakkerlaken club?
0 0
4xEC1
Bosz niet hè?
2 -1
Ajax#1900
Oh God, niet dit domme gezwam weer
6 -1
Vlieske
Hoeveel spelers wil je nog?
0 0
Hugoboss92
Een eventuele vervanger voor Ziyech. Wie moet daar nou spelen als die geblesseerd raakt?
0 -2
Jarl1989
Frenkie?? Dat lijkt me best duidelijk...Zie hem misschien al liever dan Ziyech. Misschien er gewoon naast inplaats van Donny.
1 -1
Ajaxbarcelona
Prima tegenstanders om tegen te oefenen, helemaal voor een nieuwe trainer.
0 -5
Toekomst1900
En maar zeiken de meeste hier, haha! Deze ploegen gaan lekker inzakken tegen Ajax, ideaal toch! Doen ze in de competitie ook allemaal! En het zijn maar oefenpotjes, de basis wordt in de training gelegd!
5 -1
Koenniiee
Bizar. Het zijn ook nog de eerste wedstrijden van een trainingskamp.
2 0
FlyingDutchMan
Had op zijn minst City en Real verwacht..
4 0
Koekepeer
Bradford en Vallodolid?
1 0
FlyingDutchMan
Jij hebt me door!
1 0
X-RaY
Hahaha hij is leuk!
0 0
Johnnie
Niet de beste ploegen, maar wel goede test. Neem aan dat beide ploegen niet aanvallend spelen dus prima test om tegen muren te spelen. Misschien ook vertrouwen kweken.
0 0
Stone020island
Sjonge jonge jonge oefen dan maar tegen de a1 hoor
2 -2
NouriVandeBeek
Wat kwalitatief betere tegenstanders had leuk geweest.
6 -1
433metdepuntnaarlinks
Klopt maar aan de andere kant is het ook wel lekker voor Ten Hag om ff rustig op te bouwen. Als je tegen een club als Porto of Valencia oefent en je gaat er vlak voor de klassieker een keer flink af ... Ook niet ideaal!
8 0