Reiziger over Ajax 1: 'Alles op zijn tijd'

SJvanveen, 24-12-2017 om 17:00, 10546 views, FOX Sports |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Michael Reiziger was 'tevreden' met de reactie van Ajax zondagmiddag tegen Willem II. De Amsterdammers kwamen 0-1 achter in eigen huis, maar trokken met goed spel de overwinning uiteindelijk over de streep: 3-1. 

'Het publiek gaf een reactie en de jongens pikten het op', legde Reiziger bij FOX Sports uit. 'Daarna lieten we heel goed voetbal zien, al dacht ik dat we ook goed begonnen. Daarna was het rommelig, dan probeer je in de tweede helft iets te forceren en daar had je een tegendoelpunt voor nodig', analyseerde de interim-trainer, die trots is op Justin Kluivert en ongewis blijft over zijn toekomst als Ajax-hoofdtrainer. 

'Dat heb ik wel een tijdje', doelde Reiziger op zijn glunderende blik na de wereldgoal van Kluivert, die de stand gelijktrok. 'Het is ook heel leuk. Ik ken die jongen al vanaf zijn geboorte.' Wat betreft de opvolger van Keizer bleef Reiziger in het midden met zijn uitspraak. 'Ik denk dat binnenkort een beslissing valt wie de trainer wordt. En dan ga ik terug naar Jong. Ten Hag is een goede trainer en los daarvan heeft hij bij verschillende clubs gewerkt op niveau. Ik ben trainer bij Ajax, maar dan bij Jong. Alles op zijn tijd', besloot Reiziger.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
erwtenpeller
Ik zou graag Jari Litmanen op de bank zien zitten.is een en al rust.het word tijd dat de rust weer terug keer bij onze prachtige club.iedereen lacht zich kapot wat er daar zich daar allemaal afspeeld Ten Hag Jari dat zou geweldig zijn.iemand met een Ajax hart.
2 0
Dragon36
Prima vent die Reiziger. Rustig, duidelijk, geen poespas en nog een gentleman ook. Gun hem een goede tijd bij Jong, maar zou hem graag zien doorstromen als hij wat meer ervaring heeft.
3 0
Ar
Laat Reiziger en Bogarde maar lekker zitten tot het einde van het seizoen. Met die Ten Hag heb ik niks, dat is net zo'n onzekere factor als Keizer. Deze jongens kennen de klappen van de zweep en weten wat er voor nodig was te presteren zoals het gouden Ajax van de jaren negentig deed.

Vond het verder zeer gedurfd na de kritiek op Keizer dat ie Van de Beek tegen Twente naar achteren haalde, dat Reiziger het zelfs aandurfde om Frenkie linksback te zetten en Schöne een linie naar achteren.
3 -2
Remark
Als ik die Reiziger zo zie en hoor vraag ik me af waarom Ten Hag zo nodig gehaald moet worden. Michael is rustig, intelligent en welbespraakt en met die portier naast 'm oogt die bank in elk geval vrij stevig. Bovendien lijkt Bogarde me iemand die die het heilge vuurtje kan aanwakkeren onder dat ingedutte elftal, en wanneer die eenmaal in de hoogste versnelling gaan spelen zoals vandaag na die 0-1, dan is er echt geen houden meer aan, hoor.
3 -1
koppendicht
Ik vond Reiziger te zenuwachtig overkomen in interviews en te weinig inhoudelijks zeggen. Is ook begrijpelijk, hij wordt zomaar voor de leeuwen gegooid. Het is ook vervelend dat we een oordeel moeten vellen over zoiets oppervlakkigs als interviews, maar het is part of the job. Dan moet je als trainer rock solid zijn.

Verder een aardige man. Maar niet geschikt als hoofdtrainer op dit moment. Wel goed dat donkere en allochtone ex-voetballers nu de kans krijgen als trainer in de eredivisie: Oliseh, van bronckhorst, fraser, reiziger, bogarde. Het is weleens anders geweest. Laat die gasten maar eens de kans krijgen om zich te bewijzen.
5 -2
de-Ajacied
Het succesvolle 3-4-3 van de laatste weken was helemaal weg vandaag
0 -1
echtgras
Het kan alleen succesvol zijn als iedereen goed speelt of een redelijk niveau haalt. Als Veltman (echt slecht vandaag), Dijks maar ook Schone en zelfs Onana onder de maat spelen dan maakt de speelwijze weinig uit...
Wel vraag ik mij af hoe iedereen had gereageerd als Keizer nog op de bank had gezeten en Siem had gebracht haha. De wissel was nodig omdat Dijks (of Veltman) eruit moest want Ajax was aan beide kanten lam.
Of dan Orejuela, Siem of Eiting komt maakt minder uit. Met 4 middenvelders konden we eindelijk druk uitvoeren. Enige nadeel van vandaag was dat Frenkie (samen met Ziyech onze beste middenvelder) het laatste half uur als linksback speelde en niet aan de bal kwam. Ik had liever gezien dat Schone daar stond maar die kan het niet belopen als er een counter komt, maar Frenkie had wel veel meer druk naar voren kunnen geven en ik vind dat je altijd moet uitgaan van eigen kracht.
1 -1
Legion
Schöne slecht? Hij was heerlijk aan het ballen man. Scoorde ook één van de hoogste op rapport.
1 -1
AjaxPassion
Zoals tegen Twente?
0 0
de-Ajacied
Ja totdat Frenkie gewisseld werd speelde Ajax Twente helemaal zoek
1 0
Erik1966
karakter van ten Hag past niet bij Ajax. Dit gaat helaas weer fout. Laat Reiziger het seizoen afmaken en kijk rustig verder. Moet allemaal in de 5e versnelling. Als je ooit de tijd hebt gehad is het nu wel.
5 -3
AjaxPassion
Een en al onzin wat je uitkraamt. Waarom past Ten Hag qua karakter niet bij Ajax? FdB, Keizer, Bosz wel?

Op basis van wat ga je Reiziger deze klus geven? En wat als hij ook niet geschikt is? Ook maar weer lozen zoals Keizer? Zo hou je weinig meer over in de opleiding...

Hoezo heb je nu de tijd?
4 -2
SjaakWolfs
Vind Ten Hag ook overkomen als een trainer die beter bij een provincieclub past. Een beetje in de luwte, zonder alle media-aandacht en de Amsterdamse directheid. Hopelijk bewijst hij het tegendeel.
1 -2
Johnnie
Enige taak die ze hadden is volbracht. Prima debuut van beide heren.
7 0
Ajaxvooraltijd
Ruil L'Ami en Winter maar lekker in voor Reiziger en Bogarde want die eerste twee die kunnen er echt geen kut van, al zitten ze er 100 jaar. Reiziger en Bogarde hebben wel verstand van het motiveren van een groep en feeling voor het vak maar nog geen ervaring. Maar om ze dan maar meteen weer neer te zetten als hoofdverantwoordelijken is natuurlijk net zo gestoord als Keizer ervoor zetten. Laat ze lekker leren van Schreuder en Ten Hag die een pak meer ervaring hebben samen. Gelukkig ziet Reiziger dat gelukkig zelf ook in. Maar winter en L'ami? Winter kan net praten en dat kost hem al erg veel moeite mar heeft totaal geen tactisch inzicht op echt geen enkele manier en L'Ami de stresskip is vast een prima keeperstrainer maar zal nooit en te nimmer coach van Ajax 1 kunnen zijn.
2 0
koppendicht
l'ami heeft uitstekend gewerkt met cillesen en onana. Belachelijk dat er steeds op l'ami wordt ingehakt omdat ie een multomap in z'n hand heeft terwijl niemand z'n werk kan beoordelen.
2 -2
Ajaxvooraltijd
Ja idd lees mijn laatste stuk. Als keeperstrainer idd.
0 -1
ST
Fijne vent om erbij te hebben die Reiziger. Denk een prima duo met Bogarde. Zou hem wel als assistent bij Ten Hag willen zien.
5 0
de-Ajacied
Wel een aardige vent maar nog lang geen goede coach. Wat een slechte wedstrijd vandaag. Opbouw was traag en steriel, weinig druk kunnen zetten. Dankzij individuele acties van Kluivert en Neres werd de wedstrijd nog gewonnen
0 -2
Kikke
Het was een prima wissel, wat verwacht je eigenlijk als je als trainer plotseling het eerste moet coachen! Reiziger en Bogarde, ik teken ervoor, hoor! De rust die ze uitstralen, kennis hebben ze wel, geen ego's maar natuurlijk overwicht! Voor het eerst dit jaar dat ik Hakim zie lachen en wat speelde hij goed! Als Bosz niet komt, hoop ik op Reiziger!
2 -1
echtgras
De opbouw was slecht omdat Veltman en Dijks de bal kregen constant en er niks goeds mee deden. Daar doe je als coach weinig aan als je aanvoerder zo begint.

Daarna grepen ze goed in door Dijks eruit te halen en een middenvelder te brengen. Of dat dan Siem of Carel is maakt minder uit.
Dus goede wedstrijd van de coaches.

Dus bijna verloren omdat je hele matige backs hebt, maar gelukkig gewonnen omdat je hele goede buitenspelers hebt....
0 0
Red Devil
Goeie gozer die Reiziger en altijd zichzelf.
Dit kan echt een goede trainer gaan worden.
5 0
Boer Gijs
Goeie reactie. Je proeft ook zijn ervaring als speler in de top in het omgaan met deze situatie / de media.
4 0
NouridolbergNeres34
Echt een gentleman Reiziger, komt heel rustig over en ontspannen mooi om te zien.
6 -1
A-west
Ik hoop dat die rare tukker niet komt. Een boer is het , een rare hork, vriendje van Overmars, dat moet je niet willen. Reiziger, iemand met Ajax dna, hoort voor de groep te staan. Heeft voetbal verstand. Dat merk je aan zijn antwoorden. Met Bogarde staat er wat. Als je dat niet ziet heb je stront in je ogen. Laat die afkoopsom maar lekker op de bank.
6 -9
Kikke
Haha! Ik ben het helemaal met je eens, de rust en kennis die Reiziger en Bogarde uitstralen, lang dit seizoen niet gezien.. van mij mogen ze blijven!
3 -2
Ajaxbrl
Ik zou ook nog liever Reiziger en Bogarde hebben als staff dan die fletse boeren , hoe kunnen ze dit weer doen!!??
1 -1
ajaxminimax
Je moet even rustig aandoen met Reiziger. Als je hem er nu voorzet dan sloop je hem ook. Dat hebben we gezien met Keizer. Laat Reiziger het eerst maar een paar jaar goed doen bij Jong en daarna kun je als Ajax zijnde altijd kijken hoe het er voor staat met hem
6 -1
atalantanio
Altijd wel grappig, dat opportunistische. Als Ajax vandaag had verloren was Reiziger de grote nietsnut geweest.
7 -1
Boer Gijs
Ik aarzel. Het zou echt zonde zijn als er weer een trainer afgebrand wordt voor hij goed en wel begonnen is. Maar heb bij Reiziger ook dat gevoel wat jij omschrijft.
5 0
Turbo
Die 2 hebben wel wat meer uitstraling dan Keizer en Spijkerman. Heeft verder weinig toegevoegde waarde maar is imo altijd wel mooi als er écht iemand staat langs de lijn. Past ook wel bij Ajax.

Jammer dat mensen als vBasten, Bergkamp etc geen al te sterke trainers zijn gebleken. Zou met dat soort mannen een beetje hetzelfde gevoel zijn geweest als wanneer je Zidane langs de lijn ziet staan. Kan ik wel van genieten. Verder mooi dat ze die ene wedstrijd als hoofdverantwoordelijken hebben gewonnen. Het is ze gegund.
12 -2
Kikke
V Basten en Bergkamp zijn individualisten en ego's, Reiziger straalt meer uit wat Rijkaard ook heeft... nee, heb wel vertrouwen in hem!
3 0
Dragon36
Inderdaad, lijkt erg op Rijkaard.
2 0
Bjorn
Reiziger is een rustige en verstandige jongen. Geen gek gedoe langs de zijlijn.
10 0
Ajacied33
Het zou wat zijn als Van Seumeren voor die 'transfer' gaat liggen. Dan lach ik me rot. Maar ik verwacht wel dat ze eruit komen vanavond
3 -2
talent020
verstandige kerel die Reiziger! vind hem en Bogarde ook heel goed passen als duo,
11 0
Ajacied33
Met die gek van een Bogarde komt er wel iemand aanlopen zeg
9 0
koppendicht
hahaha.
2 0