Jong Ajax sluit succesjaar af met monsterzege

JesseTH, 22-12-2017 om 21:53, 50166 views, AS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Jong Ajax heeft het jaar 2017 vrijdagavond op een overtuigende wijze weten af te sluiten. De ploeg, die onder leiding stond van Winston Bogarde, kreeg FC Volendam op bezoek en maakte daar na rust korte metten mee. Het werd 7-0 op De Toekomst.

Ajax begon iets beter dan Volendam, maar niet top aan de wedstrijd. Hierna echter, volgde twee opeenvolgende grote kansen voor de bezoekers. Even later kreeg de ploeg van Winston Bogarde een grote mogelijkheid via Mateo Cassierra en Dennis Johnsen, maar ondanks dat bleek het eerste halfuur een tamme bedoeling. Enkele minuten voor tijd was het toch raak voor de Amsterdammers. Cassierra werd diep gestuurd, faalde niet en scoorde zo op slag van rust de 1-0. Meteen erna was het bijna weer raak. Mitchel Bakker gaf een voorzet na een mooie actie, maar diezelfde Cassierra kopte op de paal. Rust.

In de tweede helft bleek het heel anders te gaan lopen. Vlak na rust werd het nog bijna 1-1, maar daarna gingen alle remmen los bij de Amsterdammers. Na een uur spelen werd de 2-0 gescoord door opnieuw Cassierra. Hij rondde keurig af binnen het strafschopgebied. Drie minuten daarna was het wederom raak. Ditmaal was het niet de Colombiaan die scoorde. Het was Ché Nunnely die de rebound van een weggewerkte voorzet binnen schoot. Ajax liet er geen gras over groeien en enkele minuten later viel de bal dan ook voor de vierde keer in het netje. Cassierra completeerde zijn hattrick na een heerlijke assist met de buitenkant van de voet van Noa Lang. Laatstgenoemde wist bij zijn invalbeurt een ijzersterke indruk achter te laten.

Drie minuten na de vierde goal, was het ook tijd voor de vijfde. Ditmaal gaf de scheidsrechter een penalty aan de keurskorps van Bogarde en Noussair Mazraoui schoot die binnen. De kansen bleven daarna volgen, maar gingen er niet meer zo makkelijk in als de vorige. Toch wist invaller Kaj Sierhuis het publiek in Amsterdam nog een beetje extra te vermaken. Eerst knikte hij de 6-0 binnen en een paar minuten later zorgde hij ook voor de 7-0. Op die manier kende Bogarde een uitstekende avond als vervanger van Michael Reiziger.

Opstelling Jong Ajax: 
Alblas, Dankerlui, Doekhi, Bergsma, Bakker; Eiting (Matusiwa 62'), Mazraoui, De Wit; Nunnely (Sierhuis 77’), Cassierra, Johnsen (Lang 62').
Wissels:
Van Bladeren, Bijleveld, Lang, Matusiwa, Sierhuis, Flemming, Sidoel, Bakboord, Savastano.

Opstelling FC Volendam:
Verhulst, Evers, Schouten, Klinkenberg, Smal; Visser, Veerman, Kwakman; Doodeman, Stroo, Antwi.
Wissels:
Hilterman, Plat, Kok, Schilder, Runderkamp, Van Stappershoef, Betti, Pedro.

Doelpunten:
1-0 Mateo Cassierra (42')
2-0 Mateo Cassierra (61')
3-0 Ché Nunnely (64')
4-0 Mateo Cassierra (69')
5-0 Noussair Mazraoui (71')
6-0 Kaj Sierhuis (84')
7-0 Kaj Sierhuis (90')

Bijzonderheden:
- Wegens het ontslag van Marcel Keizer en het tijdelijke doorschuiven van Michael Reiziger, zal Winston Bogarde vrijdagavond de honneurs waarnemen bij Jong Ajax.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Champy
Ze speelden een soort 4-4-1-1 toen Sierhuis erin kwam. Cassierra stond beetje achter Sierhuis.

Onze defensie zag er trouwens in sommige fase ook zo chaotisch uit. Bergsma is een goede voetballer maar zo'n armoedige verdediger.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
je moet ook geen verdedigers doorselecteren uit jong ajax, wij kunnen geen verdedigers opleiden waardoor wij uiteindelijk beter worden met ons eerste elftal.
ajax mag wel eens wat meer gaan experimenteren met onze aanvallers.
zijn toch jongens die met neres en kluivert hebben gespeeld, en onze spitsen maken niet echt veel goals in de eredivisie, meer het gehele elftal bij elkaar. misschien dat er in het voorjaar tov het najaar in plaats van 49 goals worden gemaakt dat er 60 zijn, kan je net een landstitel opleveren.
0 0
Geoffajax06
Wel knap dat Sierhuis 2x scoord zonder in te vallen
0 -2
Minsc
scoort
3 0
suske
77 minuut zie boven staand verslag. Viel in voor nunnely.
0 0
ferdinandajax1
alsof iemand naar die jong teams kijkt? enkel eerste team is belangrijk. liever kampioen met 1 dan met een jong team.
1 -26
PuurGeluk
Lees dit topic dan niet als je het geen reet interesseert! Pannenkoek!
3 0
Ajax#1900
Kort antwoord: Ja. JA speelt leuk voetbal met een aantal leuke spelers. Vorig jaar was de rij voor de kassa zo lang dat een deel van de supporters het begin van de wedstrijd moest missen en vds nog langs liep om z'n excuses te maken.
2 0
Rentokill
Wellichteen beetje kort door de bocht maar....Zo’n rare opmerking vind ik dit niet. Jong Ajax heeft voor mij maar 1 taak: zo veel mogelijk spelers op een zo hoog mogelijk niveau afleveren voor het 1e 11 tal. De rest is bijzaak. Cruijff dacht er overigens ook zo over. Dat zegt wel wat over zijnvoetbalkennis als hij het mij eens was. ;-)
1 -3
suske
Hoe arrogant kun je zijn.
0 -1
Ajax_33
Dit is 1 van de domste reacties die ik hier heb gezien.
12 -2
ferdinandajax1
ik bedoel ook dat het niveau laag is. fc dordt uit, of willem II uit, wereld van verschil. leuk elke keer met grote cijfers winnen, maar heb je wel weerstand?
0 -2
PuurGeluk
Dus jij vindt dat ze maar weer in de competitie moeten spelen waar alle 2e elftallen spelen? Jong Sparta geeft meer weerstand dan Go Ahead Eagles of NEC?
0 0
DavidFerr
Je vergeet dat de Jupiler League het hoogst mogelijke niveau is waarop ze kunnen spelen tot dat ze het 1e hebben gehaald.

Dus volgens jou hebben zij geen weerstand? Jij weet blijkbaar niet dat zij eerder dit seizoen 3x op rij hebben verloren en waaronder 5-0 van de Graafschap. Dat is wel degelijk weerstand.

Ik zal je vertellen wie weinig weerstand hebben. Het beloftenteam van Feyenoord in de reservecompetitie en die hebben ook pas 5 wedstrijden gespeeld en jong Ajax staat op 19 wedstrijden. Dus het was een geniale beslissing om jong Ajax met de piramide mee te laten doen.
1 0
AFCARSCA
Heb je wel eens verder gekeken dan je neus lang was, of niet? Heb je wel eens van het totaal plaatje gehoord? Jij denkt dat je 18 spelers hebt in een selectie(het eerste) en dat de club daarmee klaar is? Niet opleiden, geen kans op herstel in een gelijksoortig elftal?

Ik heb hier echt zoveel onzin voorbij zien komen, vooral de afgelopen maanden, maar jij spant echt de kroon, van meest onzinnige post van 2017.
11 -2
ferdinandajax1
gelukkig AFCARSCA, heb jij mij overtroffen met de meest onzinnige post van 2017, van harte gefeliciteerd. Je hebt een sticker gewonnen, erg verdiend. Jouw foto zegt genoeg, je zal het IQ hebben van een mongool, maar dat terzijde.
Ik zal inhoudelijk ingaan op jouw kritiek, spelers van het eerste die meer dan X wedstrijden hebben gespeeld mogen niet eens mee doen met Jong team. dus het is alleen van toevoeging voor de jeugd. Ik vind tot nu toe alleen F. de jong van meerwaarde, bij hem heeft het Jong team dus wel zin gehad. maar als ik kijk naar Orujela, Zeefuik, hebben nog niet het niveau. dus zo blij wordt ik niet van die jong teams. Zander Mateo Cassiera mag dan wel het ene na de andere doelpunt maken, maar bij het eerste nemen ze hem niet eens serieus, krijgt nooit een kans. Kan je nog even je adres opsturen want die sticker heb je zo verdiend gewonnen
1 -5
AFCARSCA
Je doet er gewoon een schepje bovenop. wauw.
0 -1
ferdinandajax1
je foto slaat echt alles. iemand is overleden, dan maakt het niet uit voor welke club hij is. overleden aan Kanker. ik hoop dat jouw hele familie .... je kan het zelf invullen
0 -2
SPRKY020
Wauw, ferdinandajax1, wat ben jij een idioot zeg. Los van het feit dat je super domme dingen roept ga je iemands familie kanker toewensen puur om het feit dat die gene je overklast op intellect?

Wauw.....

On: ik vind de overstap naar de JL met JA een top idee. Het is sowieso beter dan alle Jong elftallen tegen elkaar te laten voetballen. Daarnaast als we ook gewoon het beste team in de JL hebben dan groeien onze briljantjes natuurlijk ook sneller en kunnen sneller de overstap maken naar Ajax 1
0 0
AFCARSCA
Prima knul, maar toch, je blijft de domste. Lekker puh!
0 -1
ferdinandajax1
je bent gerapporteerd mafkees
0 -1
AFCARSCA
Je wenst mijn familie kanker toe en dan rapporteer je mij? Wat mankeer jij joh? Te veel van de commode gevallen?
1 -1
DavidFerr
Voor het gemak vergeet je even een paar namen die allemaal in jong Ajax hebben gespeeld.

De Ligt, Onana, van de Beek, Nouri en Kluivert.
0 0
Jornnn
Had toch graag ook Kardioglu bij Jong Ajax gezien dit seizoen.
4 -2
AFCARSCA
Volg nec niet, hoe doet hij het momenteel, hoor namelijk ook niks meer over hem.
1 0
Ozymandias
Hij is bij NEC echt tot de spelverdeler van de ploeg uitgegroeid met veel goede steekpasses. Zonder hem had NEC momenteel zeker niet eerste gestaan in de Jupiler League want het is een matig elftal. Ik zou graag zien dat Ajax hem nu alvast voor volgend seizoen vastlegd. Ziyech zal waarschijnlijk vertrekken en als Frenkie op linkshalf komt te spelen zal Kadioglu een goede back-up (en toekomstige vervanger) zijn.
4 -1
EKS
Zie je het niet (voldoende) zitten in Mazraoui?
1 0
Ozymandias
Ik ben een fan van Mazraoui maar ik denk dat Kadioglu meer potentieel heeft. Trouwens zou ik het ook niet erg vinden als Ten Hag ervoor kiest om Labyad met hem mee te nemen. In tegenstelling tot Kadioglu kan Labyad wel een directe vervanger van Ziyech zijn. Een middenveld met Labyad, Vd Beek en De Jong lijkt me geweldig. Maar het liefst zou ik zien dat Ziyech nog een seizoen blijft.
6 -1
altijdwelwat
Waarom Kadioglu halen als je Lang hebt lopen ? Die is echt wel een klasse beter hoor.
0 -1
Ozymandias
Ik vind Kadioglu talentvoller en daarbij is Lang behoorlijk blessuregevoelig gebleken. Bovendien denk ik dat beide in de toekomst best samen in één elftal kunnen spelen. Als Ajax de Eredivisie wil gaan domineren zoals Bayern in Duitsland en PSG in Frankrijk moeten ze alle echt grote talenten op de Nederlandse velden opkopen wanneer ze nog relatief goedkoop zijn.

Zo kan Ajax de financiele voorsprong die ze hebben omzetten in een kwalitatieve voorsprong. Niet alle talenten zullen slagen maar zolang er maar genoeg slagen is dat geen probleem. Kadioglu is momenteel één van de grootste talenten op de Nederlandse velden en past qua type voetballer ook goed bij Ajax.
4 0
Champy
Ben jij Zjaakzwart of Ligeon2 van AN?
0 0
Ozymandias
Nee dat ben ik niet, ik ben Ozymandias op AN.
0 0
Champy
Vraag ik niet aan jou, maar aan altijdwelwat.
0 0
Ozymandias
Ahh, lastig om te zien.
0 0
Champy
Ja, geen inspringende regel meer als je op een reactie van een reactie van een reactie antwoordt.
1 0
Champy
Die Kadioglu is dan ook 2 jaar jonger, en heeft heel wat wedstrijden in het betaalde voetbal gespeeld. Dit is wel zo'n speler die je moet kopen en verhuren aan NEC in de Eredivisie volgend jaar. Heeft geen zin om hem nog in het tweede te laten spelen.

Mazraoui gaat ofwel weg ofwel verlenging en verhuren. Hij gaat niet nog een jaar in het tweede spelen als vaste JA speler. Zijn twee jaren in het tweede zitten erop.
2 0
AFCARSCA
Waarom verhuren aan nec? Dat heeft weinig nut denk ik. nec zal moeten strijden om degradatie weer te voorkomen, wij moeten ontwikkelen op Ajax spel. Vooruit denken in de kleine ruimte, opendraaien ipv terug spelen. Als je hem haalt, voor jong of het eerste. Niet verhuren aan een ploeg die achteruit moet lopen door gebrek aan kwaliteit.
1 0
Champy
Ik denk dat NEC niet weer tegen degradatie moet strijden. Denk dat die club wel meer middelen heeft dan andere clubs die promoveren en een leuk 1ste seizoen draaien in de Eredivisie.

Waarom aan NEC, omdat die jongen niet meer moet aanpassen, en andere clubs willen niet voor ons opleiden.

Volgend jaar staan bij ons nog zeker VD BEek, De Jong, Schone en nog een aankoop (opvolger Ziyech) op het middenveld. Eiting er nog achter.

Een jaartje verhuren lijkt me geen slecht idee.
0 0
EKS
Ja daarom dus eigenlijk de vraag of "we" niet voldoende vertrouwen in Mazraoui hebben dat die volgend jaar Ziyech op kan volgen. Aangezien OZy nog wat Kadioglu voor die positie aanbeveelt (als ik het goed begrijp). maar goed, wedden op 1 paard is ook niet verstandig natuurlijk.
0 0
AFCARSCA
In mijn bescheiden opinie, is Mazraoui meer een werker, dan Kadioglu. Kadioglu moet het meer hebben van inzicht en techniek, Mazraoui meer van vechten en vanuit elke positie op doel rammen. Niet dat ik Mazraoui een technisch beperkte speler vind, maar dat is niet zijn sterkste punt. Ze zijn allebei gewoon zeer bruikbaar, vind ik.
1 0
Champy
Mazraoui is ook te licht voor het eerste volgend jaar. Tis een beetje een alleskunner, maar een echte specialiteit heeft ie niet echt vind ik. Ik denk dat hij een volledig jaar in een Eredivisieploeg getest moet worden. Ik zou zeggen, verhuur hem 2 jaar aan eenzelfde ploeg.
2 0
Bjorn
Met Bogarde aan het roer krijgt Willem ll er zondag ook 7 om de oren.
3 0
AFCARSCA
Graag, maar onderschat ze niet. Scoren toch vrij makkelijk voor een ploeg die zo laag staat, Ogbeche missen ze wel, dat scheelt een hoop. Ik zou met het hele drama van deze week niet uit gaan van een al te grote overwinning, Keizer lag beter in de groep, dan naar buiten is gekomen in de media.
1 0
jollie18
Hopelijk mag Cassierra mee op trainingskamp en ziet de nieuwe trainer het in hem zitten.
9 -2
Ozymandias
Natuurlijk mag Cassierra mee op trainingskamp, hij traint toch ook gewoon met het eerste mee? Ik vraag me af of Ten Hag bij Ajax met twee spitsen en twee spelers op de flank gaat spelen (3-1-4-2) zoals hij bij Bayern II regelmatig deed. Dan zou de kans op speeltijd van Cassierra zeker toenemen aangezien hij een goede schaduwspits is.

Alleen zal Cassierra volgend seizoen dan wel met Bandé de concurrentie aan moeten gaan. Met Huntelaar en Dolberg als diepe spits en Cassierra of Bandé om die spits heen zou er een goed duo staan. Als dan Neres en Kluivert op de flanken staan heeft Ajax een geweldige aanval. Guardiola heeft laten zien dat je met vier aanvallers het Cruijff voetbal misschien wel beter kan spelen dan in een 4-3-3.
5 0
AFCARSCA
Weet niet of dit gaat werken. Als Ajax verliest, komt dat 9 van de 10 keer, omdat we de slag op het middenveld verliezen.
5 0
Ozymandias
Ik denk dat Ajax met Ziyech, Vd Beek en Frenkie de slag op het middenveld (en Neres en Kluivert die ook met regelmaat op het middenveld aanspeelbaar zijn) niet vaak zal verliezen. Het is vooral belangrijk dat de driemans verdediging goed op elkaar ingespeeld is en van het doel af en vooruit durft te verdedigen.

Daarbij moet het team zowel verdedigend als aanvallend erg compact staan. De afstand tussen de laatste verdediger en de spits moet relatief erg klein zijn. Dat zorgt ervoor dat het drukzetten makkelijker is, de ruimtes te verdedigen kleiner zijn en de spelers in balbezit makkelijk met elkaar van positie kunnen wisselen om zo dynamiek aan het spel toe te voegen.
2 -2
AFCARSCA
Je weet dat wij altijd zeuren om ploegen die de bus parkeren. Hoe wil je dan de linies kort op elkaar houden? Dan speel je nooit iets kapot, maar wordt het pupillen voetbal op een half speelveld, nee dank je.
0 0
Ozymandias
Wat?! Je moet juist tegen een muur de linies kort houden zodat je makkelijk van posities kan wisselen en heel dynamisch spelen. Heb je nooit Barcelona, Bayern of City onder Guardiola zien spelen? Dit is total football 101.
0 0
AFCARSCA
Met het spelersmateriaal dat we hebben? Keep on dreaming.
0 0
Ozymandias
Met Dolberg in de spits, Bandé als schaduwspits en (v.l.n.r.) Kluivert, Frenkie, Vd Beek, Ziyech en Neres daar achter kan Ajax in de Eredivisie en Europa League zeker succesvol zijn met zo'n speelstijl. Voor het eerst in lange tijd heeft Ajax weer een selectie vol met technisch goede en creatieve middenvelders en aanvallers. Ajax kan met de huidige selectie (plus Bandé en Schuurs) de Eredivisie mee domineren, dat weet ik zeker.
2 0
AFCARSCA
Zonder razendsnelle verdedigers, die ook een (kop)duel kunnen winnen, is dit zo dodelijk. 1 lange bal over de defensie heen en je staat helemaal open. Qua voetbal zal dit er denk ik fantastisch uit zien, maar als we zo efficiënt zijn als dit seizoen, verlies je op zeker een fiks aantal wedstrijden.
0 0
Ozymandias
Want City speelt met razendsnelle verdedigers? Daarbij heeft Ajax met Wober en De Ligt twee goede koppers achterin en is ook Veltman een redelijke kopper.
0 0
Champy
Ik denk overigens wel dat we met 4 verdedigers gaan spelen, anders kan ik al die Spaanstalige transferdoelwitten niet begrijpen.
1 0
AFCARSCA
ten Hag heeft natuurlijk 0 inmenging gehad in deze geruchten. Ik hoop dan ook van ganser harte dat als ten Hag het wordt, hij zich niet schikt met deze selectie.
1 0
Champy
Dat klopt. Ben benieuwd of ze die transfers nu afblazen als ie zo'n speler niet wil hebben.
0 0
AFCARSCA
Ik haat het om dit te moeten zeggen, maar psv begint een aardige inhaalslag te maken, er komt jeugd aan en ze kopen goede spelers. Met het geld wat we hebben, moeten we ze voor zijn. Ze zijn bezig om ons beleid te kopiëren, alleen kopen hun wel de grootste talenten uit midden en zuid Amerika. Als ten Hag die spelers niet wil hebben, moet hij verdomde goed presteren, met mooi voetbal. Ik denk dat dat teveel is voor hem. En nee, ik ben niet jaloers op psv, ik vind het alleen onbegrijpelijk dat we niet het Bayern van Nederland zijn, zoveel geld en er geen ruk mee doen. Op Neres en de nieuwe toekomst na.
0 0
Champy
Dat vind ik wel meevallen bij PSV.

Ze hebben goede spelers van voor gekocht, maar achterin hebben ze echt een paar clowns rondlopen.

Wat betreft de aankomende jeugdspelers:

Van Osch wordt nooit eerste keeper.
Obispo: talentje van de orde Bouma. Niet meer of minder. Ik vond het wel schattig toen Aad De Mos (of een andere analist) zei dat die beter is dan De Ligt.
Bergwijn: goede aanvaller. Benieuwd naar z'n ontwikkeling.
Lammers: simpele spits. Geen groot talent.
Die IJslander zie ik ook nog wel basisspeler worden ooit.

Dan heb ik zo'n beetje hun vaste jeugdspelers op de bank opgesomd.

Wat ze de voorbije jaren wel beter hebben gedaan dan AJax is het kopen van iets meer ervaren spelers die wat toevoegen, zoals de Mexicanen.
Dit jaar hebben ze enkel Van Ginkel weer kunnen huren. Ik denk dat PSV het uiteindelijk gaat afleggen omdat hun bank te licht is.
0 0
Keffie L
Vind je Mauro wat?
0 0
Champy
Niet echt opgelet, en Jong PSV geen enkele wedstrijd gezien.
0 0
JesusZoonVanGod
Jong PSV is net zo zaad als het eerste elftal. 7 winstpartijen lucky winnen met één doelpuntje verschil....
0 0
gwn_rj
schone slachtoffer dan? of de jong.... verder zit er wel wat in.. voetbal is (blijft) in ontwikkeling en je moet spelen een spelopvatting en niet vasthouden aan een bepaalde opstelling. mooi aanvallend voetbal en vroeg drukzetten. denk dat Ten Hag dat wel nastreeft.
0 0
Ozymandias
Ik zou persoonlijk met Onana; Veltman, De Ligt, Wöber; Neres, Ziyech, Vd Beek, Frenkie, Kluivert; Dolberg, Bandé spelen. Er voor het gemak even van uitgaande dat er geen basisspelers vertrekken (wat waarschijnlijk wel het geval zal zijn). Laat Ajax maar geheel op de aanval kiezen zoals Guardiola dat doet. Zolang Ajax meer voetballend vermogen heeft en het drukzetten goed gaat zal Ajax de meeste wedstrijden makkelijk winnen. Af en toe zullen ze op hun bek gaan maar dat is met elke speelstijl.

Trainers als Guardiola en Tuchel laten zien dat systemen steeds minder belangrijk zijn en een formatie in elke fase van het spel anders moet zijn. Neem bijvoorbeeld mijn opstelling van hierboven. Een ander persoon zou kunnen zeggen dat het eigenlijk een 4-4-2 opstelling met Onana; Veltman, De Ligt, Frenkie, Wöber; Neres, Ziyech, Vd Beek, Kluivert; Dolberg en Bandé is. In bepaalde fases van het spel zal die persoon ook gelijk hebben maar in balbezit zal er voornamelijk een 3-1-4-2 formatie staan.
1 -1
HZMKK
Een middenveld met EN Ziyech EN de jong is dodelijk. Ten alle tijden Schone opstellen.
0 -2
Champy
IN zo'n voorbeeld is Ziyech natuurlijk weer een half jaartje ouder, en hij ontwikkelt zich ook meer als een allrounder. Schone is ook pas op z'n 26ste ofzo controlerende mv geworden. Er zit ook evolutie in spelers.
1 0
Ozymandias
Woeps, haha ik bedoelde Ziyech, Vd Beek en Frenkie. Ik had Frenkie alleen twee keer benoemde (één keer als Frenkie en één keer als De Jong). In no way zou ik ooit Siem de Jong in de basis zetten.
1 0
Champy
Ik denk dat die gozer wil zeggen dat ie een middenveld met onder andere Ziyech en Frenkie samen te risicovol vindt, wat natuurlijk onzin is.
1 0
Champy
Volgens mij was Bogarde tijdens het WK van Brazilië of Z-Afrika analist/gast geweest bij de NOS zo langs het veld. De presentator vroeg zoiets van: hoe zou jij zo'n wedstrijd ingaan?
Bogarde: "ik vreet ze allemaal op"

Hahaha hij blijft een figuur.
3 0
NouridolbergNeres34
Klasbakkie hoor die Cassierra, te hopen dat hij ook eens wat speelminuten krijgt in het 1e.
9 -2
Jelephi
Het Bogarde-effect. Deze neger buigt voor niemand, ook niet voor volendam.
5 0
kevinyounes11
Hahahah held
2 0
MFox
Het Winston Bogarde-effect? :P

Gelukkig is 'ie er zondag ook bij.
1 -1
AFCARSCA
Qua vechtersmentaliteit kan je hem rustig bij het eerste trekken denk ik. Als tacticus en manager moet ik het nog maar zien. 1 zwaluw en zo.
2 0
AFCARSCA
Leuk, maken ze een 7klapper, lig ik te pitten op de bank. Zonde.
7 0
Bertus2002
#BogardeIn
2 0
talent020
Bogarde als trainer! xp
2 0
SnakeDoc
7-0 lekker hoor.
3 0
!AJAX1
Mooie uitslag van Jong Ajax! Dat Volendam is ook niks meer. Jammer, leuke club. Maar prachtig van ons aller Ajax! Dank aankomende zondag ook maar 7-0! Let´s go!
4 0
Onpartijdig
Sommige clubs zakken gewoon extreem snel af.. Als je Dordrecht, Volendam, Cambuur en RKC nu bekijkt en jaren terug... ja dan vraag je je wel af waar het fout is gegaan. Zo zijn er nog andere voorbeelden.
5 0
wasooittrotsopajax
Ajax bijvoorbeeld.
2 -17
Redrum
Ja Ajax is echt zo ver afgezakt. We gaan nooit meer kampioen worden boehoehoe. Jij moet je kapot schamen met je kansloze nickname. Jij bent geen supporter. Opdonderen nu en snel.
5 -4
wasooittrotsopajax
Nee, ik donder niet op. Wil er alleen maar mee aangeven dat Ajax Europees gezien niet eens meer een middenmoter is en in de kleutercompetitie al 4 jaar lang geen kampioen heeft kunnen worden. Maar misschien is dat wel het niveau waarmee jij genoegen neemt.
5 -7
Ajax#1900
Nog geen jaar geleden finale EL. Ik ga niet stellen dat het qua resultaten echt goed gaat, maar met zon kansloze username kun je beter direct stoppen. Je bent niet alleen trots op Ajax wanneer je kampioen wordt. Ajax is veel groter dan dat.
2 0
RaynoFischer
Successuporter alert!...
3 -2
wasooittrotsopajax
Allesbehalve... Maar het ging in dit geval even om de kwestie of een club snel is afgezakt of niet. Ik vind dat bij Ajax het geval.
1 -2
MJ98
Haha een inkopper. Toch moest ik lachen
4 0
insectenverdelg
Hoe lang heeft sierhuis gespeeld.
0 0
talent020
ongeveer 15 minuten en dan 2 keer scoren, netjes wat mij betreft
0 0
didierajax020
Ongeveer 15 minuten.
0 0
insectenverdelg
Die jongen scoort zo makkelijk
2 0
Dexy
Lekker avondje Jong Ajax! Bakker, Lang en Cassierra echt de uitblinkers. Eiting en Mazraoui ook goed.
6 0
Onpartijdig
Jong AZ - NEC ook 2-7, wat een uitslagen zeg haha
2 0
ajacied93
en dat is 7. het bogarde effect :p?
7 0
martin1234
In ieder geval hopelijk een goede voorbode voor het eerste.
1 0
RaynoFischer
Hij zit met Reiziger op de bank zondag, we maken Willem 2 helemaal kapot! ;)
3 -1
DannTheDon020
Teken ik voor zondag
2 0
altijdwelwat
Noa Lang heerlijk voetballer ....
6 0
Persian07
Die Sierhuis is en blijft toch ook een fenomeen!! scoort altijd en overallll
4 0
CyclOwneD
Precies, echt zo'n speler van wie je denk kan hij nog een stap hoger en zich dan altijd moeiteloos aanpast. Soort Suarez...
2 0
didierajax020
Haha Sierhuis again, 7-0. Die denkt natuurlijk, Cassierra hijgt in m'n nek.
4 0
ajax4ever01
Pec met 4-0 achter tegen Ado wow dat had ik niet verwacht
1 0
Ar
Bogarde moet coach van Ajax1 worden!
3 -2
didierajax020
Sierhuis!
0 0
HarryHarHar
Die Cassierra doet het heel goed bij Jong Ajax, gek eigenlijk dat hij haast nooit bij het eerste geselecteerd word...
7 -2
ajax4ever01
Cassierra naar Ajax 1.ole ole ole
9 -1
ajax4ever01
Jong Ajax gaat los wow.
2 0
AJAIXIXIXI
#bogardein
2 0
DirkvanDam
en weer een kunstgras knie....
0 -2
martin1234
Hoofdveld in de Toekomst is toch geen kunstgras? Of vergis ik me nu.
2 0
DirkvanDam
ado pec. sorry had het erbij moeten vermelden. speler pec blijft steken en verdraaid zijn knie
0 0
AFCA-B93
Nee je vergist je niet. Is gewoon weer een punt proberen te maken terwijl er geen punt te maken valt. Roepen om het roepen
0 0
martin1234
Ja inderdaad. Het veld achter de kantine, dat is dat ellendige kunstgrasveld. Daar waar de Ajax vrouwen meestal op moeten spelen. Dat is wel heel veel minder hoor. Zou ook gewoon gras moeten zijn.
1 0
Rsv
Bogarde hoofdtrainer maken!!!
2 -2
martin1234
En Cassierra in de spits zondag zeker? ;)
3 0
RaynoFischer
Heeft wel uitstraling en hij buigt voor niemand :p
3 0
Erik1966
vanavond nog
1 0
didierajax020
5-0 Mazraouri (penal)!
1 0
Suarez16_
Mooi voor Cassierra dat hij een hattrick maakt.
3 0
didierajax020
Hattrick Cassieerrraaa 4-0!
3 0
DelPiero2
Geef die Cassierra nou eens de kans ipv Dolberg
3 -2
Ajax#1900
Heeft de laatste 6 wedstrijden amper een bal geraakt... Maar ik hoop dat hij verhuurd wordt en het in de ED kan laten zien. Ik weet nog goed dat Zivko er ook 18 maakte en hij zit op de bank bij een Belgische degradatieclub. Nu heeft Cassiera al wel meer laten zien voetballend gezien, maar toch.
9 -1
HeavenlyDivine
''Nu heeft Cassiera al wel meer laten zien voetballend gezien''

Laten we dat niet onderschatten. Mateo heeft op bepaalde momenten echt een balcontrole wat je zelfs bij Dolberg niet eens ziet, laat staan Huntelaar. Dat wil niet zeggen dat ik vind dat hij direct moet spelen in het eerste, maar ik vind het wel een verschil met Zivkovic.
2 -1
Ajax#1900
Jup, dat bedoelde ik. Maar uiteindelijk gaat het ook om het afmaken van kansen natuurlijk. Die koelbloedigheid die een Dolberg wel heeft hij niet. Het gaat wel een stuk beter, en ik moet zeggen dat hij ook prima loopacties heeft en diepte zoekt.
0 0
HeavenlyDivine
Ja het wordt afwachten, Cassiera zit in een lastige situatie. Ik ben bang dat hij het niet gaat redden bij een andere eredivisieclub, als we hem verhuren. Simpelweg omdat de meeste clubs zitten te wachten op een domme kracht van 2 meter. Iemand die geen bal 3 keer hoog kunnen houden, maar wel altijd op de juiste plek staan om er één in het doel te schieten.
0 0
MSwertz92
Naja, eerlijk gezegt is Dolberg ook niet meer zo koelbloedig de laatste tijd, ben wel blij dat ik hem tegen Twente in de 2e helft weer hele leuke dingen zag doen (aan de bal). Hoop wel dat zijn fenomenale schot en schotkracht weer snel gaan zien.
2 0
Suarez16_
Raakt 1,5 maand geen bal en nu is het weer een topspeler?
4 -3
AjaxCitizen
Vind je het gek als zijn zelfvertrouwen de grond in wordt getrapt? Na die 3 minuten blessuretijd tegen De Dijk zijn zijn prestaties omlaag gegaan. Zou mij niks verbazen dat dit door teleurstelling komt. 3 minuten krijgen tegen een amateurploeg als beloning na een reeks goede wedstrijden. Dat doet wat mentaal met zo een jonge speler.
3 -1
martin1234
Huntelaar loopt tegen het einde van zijn carrière, Dolberg zal ooit een keer naar een club gaan in een grotere competitie. Ik zou niet heel erg wanhopen, als je ziet wat hij voor zich heeft in de pikorde.
0 0
RaynoFischer
Wou net zeggen, vorige wedstrijd werd hij hier nog afgeschreven :p
0 0
Ajax#1900
AS in a nutshell haha
1 -1
Heiko
Pec tegen ADO met 4-0 achter
1 -1
martin1234
Ja heel belangrijk voor Ajax met het oog op de eventuele playoffs om Europees voetbal! Gaan we toch weer drie punten uitlopen op Zwolle voor de Kerst.
0 0
RaynoFischer
PEC mist volgens mij ook hun halve basisteam...
3 0
RaynoFischer
Als Tagliafico niet door gaat, "maar wij hebben Bakker"?
2 0
didierajax020
3-0!
1 0
Suarez16_
2-0.
1 0
didierajax020
Cassieerraa!
0 0
Gijsje
Ik moet mijn excuses maken aan Bakker. Eerste wedstrijd was hij heel slecht, maar ik vind hem nu zeer goed.(ben op de Toekomst).
7 0
martin1234
Telraam meegenomen trouwens? 't Gaat lekker daar.
0 0
martin1234
Ah kijk een echte toeschouwer! :) Cool.
0 0
JesusZoonVanGod
Kom op mannen, snel die 2-0 er in voordat we weer een lullige gelijkmaker tegen krijgen.
0 0
ajax4ever01
Wat een lekker wijf op fox nu zeg damn
2 -2
Bobbaasje
Bosz al terug?
1 0
witchmaster11
broodje kroket iemand ????
9 0
ajax4ever01
lol
0 0
JesusZoonVanGod
Haha Kramer! Als het een broodje gezond was geweest had je niemand gehoord, terwijl dat broodje gezond toch een stapje minder gezond is dan het broodje kroket. Overdreven gejank tegenwoordig.
3 -5
NouriVandeBeek
Mitchell Bakker is op de brommer vandaag. 3 kansen gecreëerd waaronder twee 100% kansen voor Cassierra. Dat Careltje weer meespeelt komt het voetbal van Jong Ajax ook ten goede.
3 0
chuckie88
Bakker doet het heel lekker in Jong... wel een back zoals we het graag zien... vaak opkomend en een prima voorzet
2 0
Dexy
Bakker opnieuw zeer sterk!
1 0
Jaridebeste
Mooi Cassiera!
1 0
JesusZoonVanGod
Mooi, Toto gaat volgens plan. Wij 1-0 voor en NEC ondertussen op 0-2 voor. Dit wordt een fijne avond.
1 0
Suarez16_
Matteo 1-0.
2 0
insectenverdelg
Waarom zie ik geen live blog?
0 -1
AFCA-B93
Goede verlichting daar bij Jong AZ pff
1 0
ajax4ever01
Zeker mede mogelijk gemaakt door de makers uit Eindhoven.
0 0
Bocarra
Hoe lang moeten we die onzin van Hans Kraay jr nog aanhoren bij FOX sports. Wat een dommigheid. Tenenkrommend gelul in de ruimte van deze 010 lover.
2 -1
koppendicht
vind hans kraaij een goede interviewer en ook goede tafelgast bij vi. niks mis mee.
0 0
Jornnn
Ik vind Hans een clown en een typetje van zichzelf bij VI. Bij de tafel van Kees is hij beter te accepteren. Dat hij niks met Ajax heeft is duidelijk. Maar dat is ook niet erg.
0 0
Jood79
Wat had ie nou weer dan?
0 0
Duif63
Lang en Sierhuis op de bank. Die zie ik liever in de basis.
1 0
M.Olsen
Ja en Keizer staat nu naast De Baron: Drommels Drommels Drommels.
0 -6
Afstandsschot
Winston zal al wel flink zenuwachtig zijn, een nederlaag kan natuurlijk zomaar zijn ontslag betekenen.
4 -1
Pheadrus
Winston is nooit zenuwachtig;

"Deze neger buigt voor niemand!"

Dat is de titel van zijn eigen boek! Heerlijke uitspraak van een man die in zichzelf gelooft.
3 0
martin1234
Niks tegen Bogarde hoor, maar ´vertaal' dit eens naar: Deze blanke buigt voor niemand. Stel je voor dat maakt iemand titel van een boek. Krijg je gelijk een hoop op je dak.
0 0
FlyingDutchMan
Wilde hem inkoppen maar ik doe het niet, open doel te makkelijk xD
0 0
Ajaxhart
De keeper van Volendam voelt zich schuldig bij iedere redding.....
1 0