VI: Ajax hoopt Magallán snel binnen te hebben

BvdPloeg, 15-12-2017 om 09:55, 21123 views, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax hoopt na de komst in de zomer van 2018 van Hassane Bandé en Perr Schuurs ook op de transfer van Lisandro Magallán. Voetbal International meldt dat de Argentijn op korte termijn gepresenteerd moet worden.

In de buitenlandse kranten werd donderdag nog melding gemaakt van een bod van Ajax op Magallán en dat zou dus weleens kunnen kloppen. De 24-jarige verdediger van Boca Juniors ziet toe hoe de onderhandelingen tussen Ajax en Boca 'in beweging komen'. 'Een transfer komende zomer ligt dan ook voor de hand', meldt VI.

Magallán zou niet de eerste speler uit Zuid-Amerika zijn die Ajax aantrekt. In de laatste twee jaar haalden de Amsterdammers al Mateo Cassierra, Davinson Sanchez en Luis Manuel Orejuela uit Colombia en het viste David Neres en jeugdspeler Danilo Pereira op in Brazilië. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
Overmars goed bezig...
0 -1
Babangida83
Veel gezegd over Overmars. Maar hij leert wel van zijn fouten. Planning is tot nu toe zeer professioneel. Kan even geen club noemen die dat beter doet.

Over Keizer moet ik toegeven dat ik te negatief over hem ben geweest. Ik vind hem een goede indruk maken. Hoewel hij wel het druk zetten heeft aangepast en dat was een essentiële zet (de nr. 10 loopt niet meer standaard druk te zetten op de cv van de tegenstander. Nu gaat Dolberg slim tussen 1 van de 2 centrale verdedigers staan en staat Ziyech gewoon het middenveld om daar 3 man te houden. Klink suf, maar is essentieel.) Ik neem aan dat dit uit zijn koker komt toen de druk op hem begon toe te nemen. Heeft in het begin zeker te veel gewisseld van systeem. Maar dat begint nu z´n vruchten wat af te werpen. Ik vind Ajax echt des Ajax spelen. Volgende stap is meer balbezit ter verdediging, dus als men op voorsprong staat en dan lekker de tegenstander gek maken en de wedstrijd uitspelen.
0 -1
amthree
De ligt is dom als die nu al weg gaat, hij heeft nog niet eens 100/150 wedstrijden voor ajax 1 gespeelt. Laat hem eerst nog maar is een paar seizoenen constant spelen. Overal op social media word er om de ligt gesmeekt of die naar hun clubs wilt komen. Maar daar is die nog lang niet klaar voor....
0 -3
RaynoFischer
Wie zegt dat De Ligt weggaat? :p
Dat verwachten veel mensen op ene van een manier op basis van geruchten, maar heb juist het idee dat hij gewoon wilt blijven.
0 -1
Champy
Ik denk dat onze vriend Barry op z'n grote paycheck zit te wachten. :)
0 0
MankeNelis
Als die tas met geld op tafel ploft is het gebeurd. Overmars weet dat en anticipeert niet voor niets. En dat kan als je een paar munten hebt.
0 0
Babangida83
Anticipeert op vertrek Veltman, lijkt mij. Ook gezien de leeftijd van Magallan.
0 0
Wereld
haal nou ook alvast
- een echte rb (of 2)
- een echte lb (of 2, afhankelijk van Sinkgraven)
- een echte, voetballende cvm en een breker
- cam
- linksbuiten die ook als rv uit de voeten kan (of kan Bandé dit ook)

eigenlijk ook nog een lcv
0 0
Piejotter
Zou ook nog een echte bcd halen, lijkt me zinvol.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Overmars is goed bezig voor de selectie voor komend seizoen. Ik ga er van uit dat deze jongen gehaald wordt voor de basis.
Ik hoop dat er nog wel een linksback bij komt.
0 0
Pointer1
Komen er ook nog spelers in de winterstop die direct inzetbaar zijn? Een links- en rechtsback zouden geen overbodige luxe zijn.
5 0
3*stars*3
Ik schrijf Orejuela nog niet af.
Neres had ook een tijdje nodig om aan te passen en Orejuela komt ook nog eens terug van een blessure.

Over Zeefuik verschillen de meningen.
0 -1
Champy
Ik vind dat Orejuela verrassend veel overeenkomsten vertoont met spelers die aangekocht/gehaald zijn en amper tot nooit een wedstrijd voor het eerste spelen.
2 0
Redrum
Dat komt waarschijnlijk omdat hij nog nooit een wedstrijd voor het eerste heeft gespeeld..
0 0
Champy
Ook weinig voor het tweede. Dit doet me echt denken aan een verbanning, hoewel ie nog wel op de bank mag zitten.
0 -1
DeWijsneus
Misschien moet hij nog aan het Ajax spel wennen.
0 0
Champy
misschien moet ie wennen aan voetballen in het algemeen.
1 -1
SjaakWolfs
Precies. Kan me geen nieuwkomers herinneren die hun eerste seizoen sleten in Jong Ajax, allerlei aanpassingsproblemen hadden, maar het daarna nog gemaakt hebben. Verwacht dat we Orejuela en Cassierra na dit seizoen wel kunnen afschrijven.
0 0
Champy
En als er al zo'n voorbeeld te vinden is, wordt dat weer aangehaald als de standaard, maar dat is dus niet zo.

Lullig voor Orejuela, maar dit is geen veelbelovende start. Ik bemerk in ieder geval geen vertrouwen in die jongen vanuit de technische staf. Lijkt gewoon op een dure miskoop.
1 -1
Ozymandias
Ik begrijp dat Ajax wil inspelen op het aanstaande vertrek van Viergever maar ik zou veel liever Pierie van Heerenveen naar Amsterdam zien komen. Ajax heeft met Wober en De Ligt een goed centraal duo en met Schuurs en Pierie dan twee goede en zeer talentvolle back-ups. Natuurlijk moet er deze winterstop nog wel een linksback bijkomen en moet er ook een rechtsback worden gekocht wanneer Veltman vertrekt.

Basis: Aankoop, Wober, De Ligt en Aankoop
Back-ups: Bakker, Pierie, Schuurs en Zeefuik
1 -1
Panama
Je wilt nog steeds geloven dat De Ligt blijft he..
0 0
Ozymandias
Ik denk dat De Ligt een verstandige jongen is en zelf begrijpt dat hij niet te vroeg naar het buitenland moet. Hij is een geweldig talent maar komt nog niet eens in de buurt van het niveau wat een basisspeler bij een Europese topclub nodig heeft.
0 0
Champy
Ik denk dat die ook nog een seizoen gaat blijven. Helemaal geen haast.
1 0
masterrr
Helemaal eens! Begrijp vrij weinig van deze aankoop, maar misschien verwachten ze dat De Ligt vertrekt
0 0
Champy
Ik vind deze aankoop op zich al onbegrijpelijk met of zonder vertrek De Ligt.
0 0
fc Barcelona_ke
Waar is onze beste mandekker frenkie de jong?
0 0
Ozymandias
Op het middenveld.
0 0
maus_afca
Ik zag hem vorig weekend toch echt met zijn vriendin (volgens instagram) in het Fletcher hotel langs de snelweg. Alleen niemand die mij gelooft hier volgens mij haha
5 -1
DavidFerr
Mooie primeur heb je dan.
1 0
NouridolbergNeres34
Als we hem maar niet halen om vervolgens weer als rechtsback te gebruiken, weer zo een multifunctionele speler net als veltman en viergever. als hij komt gebruik hem dan ook als CV. Moet nu echt eens een fatsoenlijke linksback worden aangekocht, in de winter graag.
2 -1
chuckie88
Wat een paniek hier weer.... Magallan, Schuurs en Bande sluiten allen hopelijk gewoon volgend seizoen aan... helemaal geen probleem. na de huidige situatie kijkende voor komende zondag zit er gewoonweg niets anders op dan met Frenkie en matthijs centraal te spelen en Dijks gewoon op linksback en Zeefuik rechts...... Ik weet het .. niet de ideale opstelling maar het is niet anders... misschien een bijkomend voordeel is dat beide jongens wel fysiek en snel zijn en dat is tegen AZ zeker geen onnodige bijkomstigheid. Daarna hebben we Veltman weer terug en alleen nog een bekerwedstrijd tegen Twente en een thuiswedstrijd tegen Willem 2.... nou... dat moet toch prima kunnen..... Winterperiode... herstel van Viergever en hopelijk Wober en sowieso nog 1 nieuwe linksback aantrekken (maar dat was men toch al van plan)
Voor volgend jaar is mijn ideale samenstelling, c.q. verwachting:
Nieuwe rechtsback, Magallan, De Ligt, (F. de Jong zie ik het liefste op het middenveld, maar blijft een extra optie) , Schuurs, Wober, Sinkgraven, Nieuwe linksback (deze winter al),
Voor de resterende plekken achterin (uitgaande van 2 x 4 posities: Bakker (links) ?

Hoop dat Onana nog een extra jaartje blijft anders uiteraard een extra keeper aantrekken.

Vertrekken na dit seizoen : Dijks, Viergever, Veltman (zal nu wel een transfer gegund worden)
Zeefuik nog jaartje Jong
4 -1
Suarez16_
Haal dan in de winter. Nu zijn er 3 geblesseerd en we zitten met een middenvelder centraal en 2 matige backs en daarachter Dankerlui, Bergsma en Orejuela. Om te huilen.
2 -4
Ajax27
Boca heeft al aangegeven dat dit geen optie is.
1 -1
Suarez16_
Dan koop je een ander. Zat goede voetballers op de planeet.
2 -6
skinny hein
jaja dat denken heel engeland ,spanje, duitsland, rusland, turkije ,portugal en italie ook. Dus krijgen wij de restjes ...of met mazzel n verdwaalde Sanchez.
1 0
RaynoFischer
Hadden ze dan ook Schuurs moeten laten lopen?
4 -1
Suarez16_
Die is 2 weken 18. Mallagan is al 24.
0 0
Champy
Schuurs is dan ook gekocht met oog op de toekomst.

Die magellan is al een stukkie ouder dan. 25 jaar. Beetje zo'n Moisanderaankoop.
Hopelijk brengt deze aankoop wat extra met zijn Z-Amerikaanse wedstrijdbeleving.
0 0
A Kind of Magic
Beetje offtopic, maar ben al een paar uurtjes aan het refreshen in de hoop dat Ajax bekend maakt dat de blessure van Wober meevalt. Hij is extreem belangrijk voor Keizer zijn nieuwe systeem.
10 0
Rentokill
Je kunt je afvragen of (voor Ajax haalbare) spelers in de winterstop direct iets kunnen toevoegen. Ik denk van niet. Soms is het wel slim om te doen om andere clubs af te troeven en om ze alvast te laten wennen. Bij Neres is dat slim geweest voor de vervanging van Traore.
3 -1
Raydo
Nagenoeg onmogelijk, inderdaad. Zeker op een cruciale positie als de CV.

Daarbij is het altijd duurkoop: je betaalt meer omdat geen enkele club zit te wachten op het vertrek van een goede speler in het midden van het seizoen.
0 0
Sampaoli
In de Eredivisie loopt er niet veel goeds rond qua verdedigers: Sandler deed het aardig bij PEC maar is nu geblesseerd en Kik Pierie is een optie maar is nog verschrikkelijk jong. Backs zijn wel interessant, ik vind de backs van AZ (Ouwejan, Svensson) redelijk en de backs van Twente (Cuevas, Ter Avest) ook. Troupée en Klaiber zijn ook interessante vervangers van Veltman. Maar al de opgenoemde namen zijn toch niet echt het niveau wat wij nastreven? Je kunt de gok wagen, maar dan is het zoals gezegd een echte gok.
5 -1
afcas
heeft twente die cuevas niet gehuurd? en als je dan over ouwejan praat kun je beter wijndal bij az ophalen. dat is een groter talent dan ouwejan.
0 0
Finalvoetbal
Sandler was inderdaad goed bezig en komt uit de Ajax jeugd. Wel een optie voor de toekomst.

Zelf ben ik ook fan geworden van ehizibue (rechtsback van Pec Zwolle). Goede opkomende back, groot en nog redelijk jong (22 dacht ik). Is een prima backup voor Veltman en kan zijn plaats eventueel volgend jaar dan overnemen. Ook speelt hij soms op de LB positie. Dus kunnen hem daar dan ook nog kwijt als er net zoals nu nood aan de man is.
0 -1
TimAFCA
Dat is toch niet het niveau dat we willen?
2 0
Finalvoetbal
Ehizibue is veel beter dan Zeefuik en Orejuela. Ik zeg niet dat het een wereldtopper is, maar ik vind hem wel beter dan die 2. Als Marc geen betere op zijn lijst heeft staan zou ik voor 3 miljoen? Ehizibue ophalen. Je moet er nu niet aan denken dat Veltman lang geschorst of geblesseerd raakt. Dan verlies je het kampioenschap omdat je geen waardige rechtsback op de bank hebt zitten.
1 0
Wereld
Ebuehi van ADO is ook een goede rb, weet alleen niet of hij al klaar is voor het niveau dat wij nastreven (net zoals Ehizibue). Eigenlijk zouden ze eerst naar een Heerenveen/AZ moeten gaan, maar tegenwoordig kan dat niet meer (en PEC doet het misschien wel (bijna) net zo goed of beter dan Heerenveen op dit moment.

Dan maak je net zo'n stap omhoog als Warmerdam...
0 0
MJ98
Als Wöber wegvalt zou ik Schuurs gewoon vroegtijdig ophalen. Als dit mogelijk is in ieder geval. Bij kans op speeltijd wil hij dat zelf wss ook wel. En anders is er altijd nog Jong Ajax voor hem.Zelfde niveau als Fortuna
1 0
3*stars*3
Echte Fortuna jongen en captain.
Maar zou wel een dillemma zijn voor hem.
Na 16 jaar pomoveren met Fortuna of met Ajax kampioen worden en zo voorronde CL ticket pakken.

Voor mij een makkelijke keuze maar voor hem moeilijk en voor Fortuna denk ik, een no go.
1 0
gebruikersnaam
Ik moet het nog zien. Heeft op zijn 24e nog niet eens 75 wedstrijden gespeelt. Op 1 oefeninterlandje na nooit voor vertegenwoordigende jeugdelftallen gespeelt. En ik lees verder geen geruchten waar hij met andere clubs dan Ajax in verband wordt gebracht. Klinkt niet direct als een versterking maar goed we hebben natuurlijk scouts die er gelukkig meer kijk op hebben.
0 0
3*stars*3
Stam ging volgens mij op 24 jarige leeftijd naar PSV en the rest is history ;-)
1 0
Ajax#1900
Dat komt omdat hij lang geblesseerd was he. Als je basis speelt bij Boca kun je echt wel wat.
0 0
RaynoFischer
Lang geblesserd en paar keer verhuurd.
Misschien een laatbloeier? ;)
0 0
Champy
Ik vind het toch maar vreemd als je op je 24ste nog minder dan 100 officiele wedstrijden hebt gespeeld. Dat halen onze jongens in 2 seizoenen.
0 0
xstaniox
Ben verrast en blij tegelijk met al deze transfers. Maar een speler kopen die deze winter komt zou op zich ook wel mogen.
0 0
erikje
Als het van Wober echt een kruisband blessure blijkt te zijn kan je ook Perr Schuurs proberen deze winter al naar Amsterdam te halen. Evt. tegen een kleine vergoeding, zal ook Fortuna wel voor te porren zijn en Perr voelt zich meteen thuis en kan al van waarde zijn.
6 0
Yo
Toen ze zeiden dat ze voor de voorbereiding de selectie al klaar wilde hebben, dacht ik dat gaat toch nooit lukken maar ze zijn er hard mee bezig
8 0
RaynoFischer
Yup, als ze maar niet vergeten dat er nog een 2de seizoenshelft is van dit seizoen ;)
2 0
Bjorn
Dat is natuurlijk ook afhankelijk van wie er gaan vertrekken. Als je de boel denkt rond te hebben en op 30 augustus kloppen ze aan voor De Ligt zit je weer in hetzelfde lastige parket als altijd. Hopelijk wordt hier dus ook rekening mee gehouden.
2 0
RaynoFischer
Klopt en je kan ook zomaar Ziyech en Onana kwijt zijn bijvoorbeeld, vooral Hakim wilt denk ik wel verder kijken na dit seizoen en het WK
0 0
xstaniox
Ik denk dat Ziyech idd toe is aan een nieuwe stap. Is dan ook al 25 en heeft zich (hopelijk) door het WK net in de kijker gespeeld bij topclubs. Voor Ajax is dat dan ook gunstig, omdat we geen Europees gespeeld hebben waardoor Ziyech zich in de kijker kan spelen en meer kan opleveren.
1 0
Bobbaasje
Ken hem niet, maar Argentinië brengt meestal vrij goede verdedigers voort. Ook al 24 jaar, dus geen jonkie meer, maar nog potentie voor groei. Kan een goede toevoeging zijn om de verdediging meer body en ervaring te geven.

Nu nog 2 goede backs en dan heeft Ajax een uitstekende selectie.
5 0
godenzonenssuper
In Nederland ben je met 24 al een veteraan ongeveer.
0 0
RaynoFischer
Al valt body bij deze man wel mee is iets kleiner dan Veltman (Matthijs de Ligt is een kop groter) :p, maar misschien is het verder idd wel een beest hopelijk en Boca is een van de grootste clubs in Zuid Amerika dan moet je ook wat kunnen ;)
Ze doen ook blijkbaar de moeite om hem tot de zomer te houden
1 0
Sam Badi
Ik check altijd even zijn FIFA-profiel als ik een speler niet ken. Is nooit spot on natuurlijk maar klopt vaak wel aardig in grote lijnen. Zijn sprongkracht, zijn kracht en zijn kopballen zijn zijn sterkste punten.
1 0
Bobbaasje
Ook veel grote Argentijnse namen kwamen er vandaan; Diego Maradona, Juan Román Riquelme, Carlos Tévez, Juan Sebastián Verón en Walter Samuel.

Komen bijna altijd kleine ''sterke'' kerels vandaan. Als ik beelden van hem zie op YouTube, doet hij mij denken aan Nicolás Otamendi van Manchester City.
1 0
de-Ajacied
waarom pas in de zomer. We hebben hem nu al nodig.
4 0
Bjorn
Huidige club wil hem nog gebruiken voor de Copa Liberatoris.
0 -1
Jelephi
Ah mooi dan kan hij dus in de winter al komen. Aangezien hij dus niet speelt in de Copa Libertadores
0 -1
BobaAjax
Ruilen tegen Veltman !
3 -14
SIRAFCA
Ja, laten we onze enige goeie rechtsback ruilen voor een centrale verdediger. Dat is idd iets wat we heel erg nodig hebben, minder backs.
11 -2
BobaAjax
Ik denk dat magallan als rechtsachter wordt gehaald . Ze willen 3 sterke verdedigers achterin hebben. Op het middenveld hebben we weinig verdedigend vermogen.
Dan heb je niet 2 backs nodig die op moeten komen.

De ligt - wober moet toch het centrum worden?

Bovendien denk ik dat magallan met 1,81m niet de lang genoeg is als cv.

0 0
Lane 8
Schijnt ook vaak rb te hebben gespeeld.
0 0
Redrum
Veltman is geen rechtsback. Als hij een goeie dag heeft kan hij zijn mannetje redelijk uitschakelen, maar verder voegt hij geen reet toe als rechtsback. Als ze Orejuela geen kans willen gaan geven moeten ze sowieso een nieuwe rechtsback gaan kopen.
3 -2
SIRAFCA
Het is misschien geen rechtsback die zoveel aanvallende inbreng heeft als een Sinkgraven, maar je onderschat echt zijn waarde in het druk zetten en het opbouwen. En verdedigend is hij sowieso een van de betere dit seizoen. Bij gebrek aan een aanvallende back is Veltman voor nu gewoon heel erg bruikbaar voor Ajax. En dan heeft hij dit seizoen elke wedstrijd zijn dag, want hij wint bijna al zijn duels voorlopig en zijn directe tegenstander komt er haast nooit aan te pas.
1 -1
Redrum
Ik zeg doen ja
2 -5
RaynoFischer
Leuk en aardig, maar ook graag spelers die er wel in Januari er al kunnen staan ;)
1 0
Bil
Mag hopen dat deze speler van de winter komt.

Ze gaan toch niet tegen Dijks zeggen,, je mag niet vertrekken"?
3 0
RaynoFischer
Hoop het, maar als ik de geruchten moet geloven mag hij pas na de Copa weg (en misschien wilt hij net als Schuurs bij Fortuna het seizoen afmaken?)
0 0