Overmars: 'Blij met dit grote Nederlandse talent'

BVeenstra, 07-12-2017 om 12:40, 13391 views, Fortuna Sittard | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars is erg blij met het aantrekken van Perr Schuurs. De talentvolle verdediger (18) heeft in Amsterdam een contract getekend voor vierenhalf jaar, maar zal het seizoen op huurbasis gaan afmaken bij Fortuna Sittard.

'Perr komt uit een topsportfamilie. Hij weet wat er van hem gevraagd wordt om topsport te bedrijven en om de top te kunnen halen', vertelt Overmars op de clubsite van de Limburgers. 'Dat hij op deze jonge leeftijd al aanvoerder is bij Fortuna Sittard, zegt ook iets over zijn persoonlijkheid. Wij zijn blij dat we dit grote Nederlandse talent hebben kunnen contracteren.'

Ook Schuurs zelf vertelt over zijn transfer. Hij is blij het seizoen af te kunnen maken bij Fortuna Sittard. 'We zijn met de huidige spelersgroep en staf met iets heel moois bezig en dat wil ik ook zo afsluiten. Hoe mooi zou het zijn om samen de play offs halen. Fortuna zit voor altijd in mijn hart. Ik kom zo vaak als mogelijk kijken volgend seizoen.'

Isitan Gün, de voorzitter van Fortuna Sittard, is trots op de grote stappen die Schuurs heeft gemaakt sinds hij afgelopen oktober zijn eerste profcontract kreeg aangeboden. 'En natuurlijk zijn we heel blij dat hij het seizoen afmaakt bij Fortuna. Ik weet zeker dat hij voor altijd een Fortunees blijft en dat hij zowel tijdens als na zijn prachtige carrière deel uit zal maken van de Fortuna-familie.'

Kadotip: De Ajax Adventskalender

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Wordt de opvolger van Matthijs. Hij zal wel vertrekken naar een topclub in Spanje, Italië of Engeland. En dan is zijn opvolger met Perr Schuurs, al in huis.
0 -1
brullie
Eerst maar eens zien of hij zich staande kan houden. En dus alweer geen speler in eigen jeugd die daar kan spelen?....
0 -2
Pierre Heno
Nou daar gaan we weer: de slager keurt zijn eigen vlees. Het volgende TOP-talent is al weer meteen met paard en al over de manege getild nog voordat hij ook maar één bal voor Ajax heeft gespeeld. Hoor ik hier een afgietsel van het sprookje "De kleren van de Keizer?". Iedereen roept al luid 'hosannah' ! Laat zo'n jongen zich liever in alle rust doorontwikkelen en dan zien we het vanzelf wel. Overnars moet zijn vak eens leren.
0 -2
Joodhannus73
Van Duivenbode vormt geen obstakel meer. Hij kan en mag kopen. Prima! Waar blijft de linksback? En anticipeer ook alvast op Onana en Ziyech. Die zijn volgend seizoen ook weg. Dit seizoen is toch al verloren. Stel in de winterstop een nieuwe trainer aan, dan kan hij alvast wennen. Volgend jaar nieuwe kansen.
0 -1
Pieter433
Meteen maar Kik Pierie binnen halen om op links met Wober en Sinkgraven te concurreren voor als Viergever vertrekt? Schuurs is rechtspoot. Pierie speelt met z'n 17 jaar als een baas achterin bij Heerenveen en is naar mijn indruk een groter talent dan Schuurs.
1 -2
Mikee
Je kan veel zeggen, maar Overmars heeft even een lekker weekje. Hopelijk shopt hij er ook nog een technisch hart transplantatie bij, dan beloof ik oprecht dat ik nooit meer op Marc zal mopperen.
1 -1
X-RaY
Geweldig nieuws ,nu graag nog een paar MANNEN Overmars!
4 -1
insectenverdelg
Exact. Ook ik zie dat Peer talent heeft. Maar ik denk ook dat Ajax momenteel de selectie in Nederland is waar de meeste talenten tot 21 in spelen. Maar de geschiedenis de afgelopen jaren heeft ook aangewezen dar talentvolle spelers alleen niet genoeg zijn. We missen juist erin Christian Poulsen in de huidige selectie. Hoeft lang niet alles te spelen, maar had in de ( lees je mee Dries) Kampioenswedstrijd tegen PSV destijds wel in de 1e minuut t kampioenschap beslist. DOOR can Bommel en Toivonen af te troeven met eigen wapens.En dat missen we. Snap nog steeds niet waarom werken ipv Nigel hebben gehaald. Denk echt dat we daar meer aan hadden gehad.
3 0
X-RaY
Eens.
Het Poulsen verhaal haalde ik ook al van de week aan. Ajax mist teringlijers die tegenstanders onder de zoden schopt als het ff nodig is en tevens zijn medespelers (figuurlijk) om ze scherp te houden.
1 0
NouridolbergNeres34
Top gedaan marc! De beste talenten van nederland horen altijd bij Ajax te spelen.
2 -1
ajaxinho
Nigel de Jong!
Tempo!
0 -5
Juichtoon
2 jonge talenten in een week met het oog op volgend seizoen en dat nog voor de kerst. Prima actie. Nu ook meer evenwicht in het 1e elftal graag.
2 0
Vreker
Ook al ben ik niet tevreden hoe ajax vaak bestuurd wordt vind ik het geweldig dat ze nu hebben besloten om spelers sneller vast te leggen en dat ook daadwerkelijk doen.
4 -1
eros
Ajax is echt heerlijk aan t inkopen.
Nu nog hopen dat Wober, deLigt, Schuurs, Kluivert, deJong, Bande zeker 3 a 4 jaar voor Ajax spelen.
4 0
Ajaxbrl
Gewoon voor zorgen door hogere salarissen te geven.
2 0
Pierre Heno
Nou ga maar wat geld storten dan
0 0
Ajax#1900
Ging dat maar zo makkelijk.
0 0
Panama
Waar was Marc tijdens de presentatie van Schuurs?
3 0
jtsmit
Met zijn volgende transfer bezig, een Colombiaanse Linksback ;-)
0 0
RaynoFischer
Geen tijd, moest doorwerken ;)
1 -1
Kupke
In Argentinië voor Magallan.
2 0
iammike
En voor Tagliafico hopelijk
1 0
NouriVandeBeek
Nu even Frenkie en Justin langdurig vastleggen.
7 0
Ferd
Kluivert zit bij Mafia Mino, dat wordt dus niet verlengen
0 -1
Matts
Zou mij inderdaad verbazen als hij verlengt. Wel ons grootste talent op linksbuiten, denk ik.

Maar goed, we kunnen het in principe opvangen met Johnsen, Bandé en daarachter evt. nog Cerny.
0 0
Redrum
Nu tijd om een gerucht te verspreiden dat Ajax ook nog interesse heeft in een of andere prutser. Ik denk dat Brands dan direct in actie komt om zaken te doen. Dit is het perfecte moment om psv een dramatische speler aan te smeren. Wie heeft er suggesties?
6 0
Hziyech14
Sanogo?
0 0
Ferd
Deed Ajax dat niet met die speler van MVV?
1 0
pinballmagic
Sighterson , Sana , westerman , Duarte , Willems ,Riedewald , Bazoer ,
Weet er nog wel een kleine honderd op te noemen
0 0
RaynoFischer
Nicolai Boilesen terug naar Ajax?! ;)
2 0
Redrum
Perfect ja :p
2 0
Bjorn
Prima aankoop Marc. Nu ook nog even een blik op onze huidige verdedigingslinie. Linksback / rechtsback.
3 -1
iammike
Als nu ook nog die magallán gehaald wordt lijkt het me wel duidelijk dat De Ligt deze zomer naar Barca verkast. Wel goed dat er eindelijk tijdig gehandeld wordt. Nu nog een linksback per(r) direct en een nieuwe technische staf.
3 -1
RaynoFischer
Ik denk dat juist Viergever en Veltman vertrekken.
De Ligt blijft wel denk ik dan heb je met Magallan De Ligt, Wober en Schuurs 4 aardige cv's ;)
4 0
iammike
Ik denk dat ze geen 8 miljoen gaan betalen voor een bankzitter (magallán), ervan uitgaande dat Wöber en De Ligt het centrale duo zijn voor de basis in eerste instantie.

En als je hulshoff hoort praten lijkt me dit het laatste seizoen van de Ligt..
0 -1
Tscheu
Wat is de transferwaarde ?
0 0
0184
Heel leuk Marc maar waar blijven de kanonnen een linksback een echte rechtsback
5 -4
Cello
op zn vroegst denk ik eind december, begin januari.....wanneer de transfermarkt open gaat
0 0
godenzonenssuper
“Heel leuk Marc” vindt ik beetje te min voor deze prima aankoop.
3 -3
The
Zodra de transfermarkt geopend is.
0 0
BRAMHOUTEN
Het is ook nooit goed
3 0
RaynoFischer
Het is goed dat Schuurs gehaald is hoor anders krijg je hetzelfde gezeur als bij Van Drongelen die al naar HSV was gegaan en Overmars stond te slapen of PSV zou ee mee vandoor gegaan zijn, maar backs blijven nodig :p
1 0
Leo252
Lekker hé, zeiken om te zeiken. Kan er iemand bij Ajax überhaupt nog wat goed doen in jouw ogen ? Overmars is m.i. goed bezig om (eindelijk eens) op tijd de selectie voor a.s. seizoen rond te hebben. De linksachter gaat ook echt wel komen maar het ijzer smeden als het heet is. Ik ben alvast erg blij met de nieuwste aankopen en wat jij er van vindt dat moet je zelf maar weten.
7 0
BHS Ajax
toch mooi dat de (top)talenten ajax kiezen als juiste stap voor hun ontwikkeling
7 0
Redrum
Ajax heeft gelukkig nog steeds een goeie naam en ze bewijzen natuurlijk ook nog steeds dat jeugd daadwerkelijk een kans krijgt.
4 0