'Beste voor mij? Aansluiten bij het eerste'

BVeenstra, 07-12-2017 om 11:10, 10690 views, Ajax TV | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Perr Schuurs heeft een bewuste keuze gemaakt door de overstap te maken naar Ajax. Dit vertelt hij in gesprek met Ajax TV. De verdediger tekent voor vierenhalf jaar bij de Amsterdamse club, al zal hij tot de rest van het seizoen op huurbasis blijven spelen bij Fortuna Sittard.

'Toen ik bij Ajax kwam voor een gesprek was het gevoel direct goed', begint Schuurs. 'Alles was goed. Hoe ik werd ontvangen in het gesprek. De spelers, trainersstaf, hoe ik die ontmoet heb is zoals ik had gehoopt. Ik heb met Keizer gesproken, Overmars, iedereen die je op kunt noemen. Wat het beste is voor mij? Dat is aansluiten bij het eerste, daar gaan we ook vanuit.'

Vlak na het tekenen van zijn contract kreeg Schuurs een rondleiding door de Johan Cruijff Arena. 'Dat was een kippenvel-momentje. Ik voel me trots dat ik hier mag lopen. Binnenkort als speler? Daar ben ik eigenlijk op aan het wachten', besluit de Limburger.

Perr Schuurs: 'Kippenvel om hier nu te lopen'

Ajax heeft jeugdinternational Perr Schuurs vastgelegd. De 18-jarige verdediger komt over van Fortuna Sittard en zal deze zomer de overstap naar Amsterdam maken. ►SUBSCRIBE NOW http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW US Twitter: http://twitter.com/afcajax Facebook: http://facebook.com/afcajax Instagram: http://instagram.com/afcajax Snapchat: http://snapchat.com/add/afcajax

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GregNeck
Prima aankoop. Ben heel benieuwd of het inderdaad zo'n groot talent is als wordt beweerd. Helaas geen versterking voor dit seizoen, maar wellicht dat hij eenzelfde soort traject als Frenkie af gaat leggen.

Verder hopen dat 'ie die zachte G van 'm inruilt voor een Amsterdams accent.
0 0
Bijgoochem
Eerst nog een tijdje wennen in Jong Ajax, vriend. Daar zorgt onze cultuurwatcher wel voor
5 -5
ram
Dat is toch ook prima man... Die gast is 18.

Ik vind het ook prima als hij pas over 2,5 jaar in het eerst komt. Dus nog een jaartje Jong Ajax en een jaartje verhuur (in welke volgorde dan ook).

Laten we eens een keer gezond doen en geen hele lading kinderen opstellen.
0 -1
Web
Lekker negatief blijven. Volgend seizoen weer mee doen in de polonaise.
Hij feit dat deze jongen ook naar PSV kon en voor Ajax kiest Prima werk weer van Overmars.
8 -2
Ruff Rhythim
Mag ik je er even aan herrinneren dat de kans verdomd groot is dat we voor het 4e achtereenvolgende jaar geen kampioen worden? Welke polonaise?

De huidige leiding van Ajax voert tot op heden een kansloos beleid op zowat elk terrein als we het over het eerste elftal hebben.
We mogen door deze vroege transferacties slechts hopen dat ze tenminste nu eindelijk snappen dat je op dat gebied je team op volle sterkte dient te hebben ruim voordat een nieuw seizoen begint. En dan heb ik het nog niet eens over de trainersstaf.

Tot dan is er wat mij betreft nog bijzonder weinig reden tot uitbundigheid en hosannastemming...
2 -1
Web
Wat heeft dat nu te maken . Met wennen bij Jong Ajax ?

Nee ik ben blij zoals het nu gaat, echt niet.
Ik weet zeker dat Overmars te maken had met van Duivenbode, je ziet het nu toch, al twee goede spelers binnen voor volgend seizoen.
4 0
talent020
ik denk dat hij doelt op Bergkamp en niet op Overmars,
1 -1
Dexy
Welkom bij de mooiste club van allemaal, Perr! Veel succes en hopelijk zien we je snel bij het eerste!
5 0
Leo252
Heerlijk om te van hem te lezen: "Ik voel me trots dat ik hier mag lopen". Geweldig, een super talent en trotse Ajacied erbij ! Klasse gedaan Overmars, ook dat mag wel eens gezegd worden.
4 0
MSwertz92
Ik zie alleen verdediger, waar speelt deze jongen dan ? Centraal of links/rechts back ?
0 -1
Dexy
Centraal in de verdediging
1 0
Nils
Centraal
1 0
zuidzuid
Vd sar heeft gezegd dat ie de selectie in Juli al rond wil hebben. Houdt zich aan zn woord. Werd s tijd.

Of voorschot op n vertrek van De Ligt.
0 0
Web
Komt omdat ze elke transfer niet meer uit hoeven te leggen bij de RVC.
van Duivenbode kan er geen stokje meer voor steken.
2 0
jaripettersson
Dat laatste. Als Barcelona De Ligt wil, dan is het niet meer de vraag of het gaat gebeuren, alleen nog voor hoeveel.
2 0
zuidzuid
40 mln. Prima prijs plus wellicht een linksback die je kan lenen. Nu nog die Pierie.
0 -1
3*stars*3
Pierie? We hebben Wöber.
0 -1
zuidzuid
En als die wegvalt. Zoals nu? Of de linksback. En de back up van de linksback. Dubbele bezettingen moet je hebben. Zelfs zonder Europees voetbal hebben we al blessures.

Daarnaast. Als je die haalt maak je ook de concurrentie niet sterker.
0 0
oudzuid2
groot talent. we zijn goed bezig met voorbereiding van volgend seizoen. maar deze transfers (ook van Bandé) mogen dus allemaal buiten de transferperiode?
3 0
RaynoFischer
Zolang het contract vanaf de transferperiode ingaat is het geen probleem volgens mij, maar er zit wel een tijd aan gebonden denk ik, niet dat je in September en Oktober spelers gaat kopen
0 0
Nils
Volgens mij is er op dat front geen beperking, echter is het volgens mij wel zo dat je toestemming moet hebben van de huidige club om een speler te benaderen En dat zal niet zo snel in het begin van een nieuw seizoen gebeuren (daarnaast willen spelers zich dan meestal ook eerst focussen).
2 0
wdka
Spelers mogen altijd net als gewone werknemers van werkgever veranderen met of zonder afkoopsom. Echter in de voetbalwereld zijn er twee momenten waar het overkoepelende orgaan nieuwe inschrijvingen toestaat waardoor ze speelgerechtigd zijn. Dat noemen we een transferperiode.
2 0