Ajax trekt Schuurs voor volgend seizoen aan

BVeenstra, 07-12-2017 om 10:05, 23320 views, Ajax.nl | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax heeft Perr Schuurs overgenomen van Fortuna Sittard. De centrumverdediger zal wel pas volgend seizoen gaan uitkomen voor de hoofdstedelingen. Dit meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl.

De talentvolle verdediger tekent een contract voor vierenhalf jaar, dat ingaat per 1 januari 2018. Schuurs zal echter het seizoen op huurbasis afmaken bij Fortuna Sittard, waardoor hij in de zomer pas zal aansluiten in Amsterdam. 'Ik heb er niet lang over moeten nadenken. Toen ik hier op gesprek kwam, was mijn eerste gevoel het best. Daar heb ik uiteindelijk ook voor gekozen', luidt zijn eerste reactie.

Afgelopen zomer kwam al naar buiten dat Ajax verregaande interesse had in het achttienjarige talent en had zijn zaakwaarnemer, Wessel Weezenberg, al een gesprek op De Toekomst met directeur spelersbeleid Marc Overmars. Destijds koos Schuurs er echter voor om bij Fortuna Sittard te blijven. Ook PSV werd meerdere malen gelinkt aan de verdediger.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1forever
Dit is nu al een fenomeen. Op je 18 de aanvoerder zijn is heel bijzonder. Marc is goud waard voor ons. dat moeten we ons heel goed realiseren!
0 0
afca95
Contract Viergever wordt dus niet verlengd kunnen we hier uit opmaken.. Nu zijn er weer 2 enorm jonge spelers gehaald. Prima aankopen. Maar je moet dit toch op één of andere manier gaan aanvullen met 28-29 jarige..De Balans is totaal kwijt bij Ajax
0 -1
RaynoFischer
Ervaring is behoorlijk overrated, De Ligt hield ook Westermann uit de basis.
We hebben Schone, maar toch ziet iedereen liever Frenkie. (Laten we maar niet over Siem beginnen :p)
Alleen Huntelaar/Dolberg is enigzins een discussie...
Ook is Kluivert beter dan Younes.

Schijnt dat ze nog Interesse hebben in die Argentijn van Boca, Magallan
0 0
Pierre Heno
Overnars heeft hier toch maar weer even mooi Real Madridm Barcelona, PSG, Manchester City en Bayern mee af weten af te troeven want die zaten allemaal achter Schuurs aan. Chapeau Marc!!
0 -1
NouridolbergNeres34
Welkom bij Ajax perr! verassend ineens uit de hoge hoed, doet marcie goed.
2 0
Bensco
Ik hoor hier veel mensen trouwens roepen om John van ‘t Schip maar moet je dat wel willen? Ik ben fan van hem en ik beschouw hem als een van de laatsten die de lijn Cruijff echt kent en volgt. Maar hem te vroeg bij Ajax brengen kan averechts werken, zeker als je hem in de huidige chaos neer dumpt. John zou er wijzer aan doen om eerst leuke dingen bij PEC neer te zetten en te leren omgaan de dingen die komen kijken bij het trainen van een grotere club. Anders verzuipt die net zo hard als Keizer en ben je weer een veel belovende trainer kwijt.
1 0
Babangida83
Precies, éé zwaluw maakt nog geen zomer. Laat hem ook eens in Nederland ervaring opdoen als het even wat minder gaat met Zwolle. Kijken hoe hij omgaat met veel blessures. Hoe wordt er tweede en misschien derde jaar. Worden de spelers dan niet moe van hem? Wat als Mohktar even niet mee kan doen, hoe vangt hij dat op?
Ja, hij doet het erg goed, en zijn team speelt herkenbaar. Maar in de top is consistentie nodig. Eerst eens kijken of van 't Schip een blijvertje is. Dan heeft hij meer kans bij Ajax en gaan we bij Ajax meer plezier aan hem beleven.
0 0
Joseph
Maar goed, wie moet het volgend seizoen dan doen? Het is duidelijk dat we iemand uit de Cruijff lijn moeten hebben, dat heeft Bosz wel bewezen. Als ik dan op dit moment moet kiezen, staat van 't Schip voor mij boven Keizer. Al moeten Spijkerman, L'Ami en Winter wel uit de staff gegooid worden, je wilt niet weer dat een aanvallende trainer door hun ideeen verpest wordt..
0 0
unis
wel lekker eens niet achter het net vissen!
maar hoe het gaat uitpakken? we zullen het zien, men heeft schijnbaar toch ergens een kwartje horen vallen

maar goed... ik zie dit de aankoop van schuurs dus als teken, dat de Ligt niet gaat blijven...
0 0
komopajax777
Een goede aankoop en ik zie hem wel samen met de Ligt in het centrum spelen, want ik denk dat de Ligt nog wel even blijft.Hij is per slot van rekening pas 18 en moet veel spelen.
0 0
Freddy Al
Nu heb ik hier al heel vaak moeten lezen dat Ajax te laat zijn selectie rond heeft, kennelijk heeft men nu al heel vroeg actie genomen met het aantrekken van 2 talenten en ja hoor.....
Ook niet goed!
Ik vind dat Overmars goed bezig is ,lak aan al die azijnzeikers!
8 0
3*stars*3
Mee eens en ik ben ook wel eens kritisch maar niet kritisch om puur te zeiken.
Maar voor sommige mensen is het nooit goed.
Als Bandé naar Bournemouth zou vertrekken en het goed zou doen, had Overmars niet van zijn fouten geleerd.
Als Schuurs naar PSV zou vertrekken en het daar goed zou doen, was het #Overmarsout.

Gewoon prima gehandeld maar hoop ook dat er wat spelers bij komen met wat meer ervaring.
Altijd moeilijk maar niet onmogelijk.
2 0
MosesD
Geheel eens. Dit is prima gehandeld Nu in de winterstop een linksback. Benieuwd of die Colombiaan nou wat is. Wellicht speelt die zondag wel. Als het niets is, meteen doorschakelen en ook een rechtsback halen.
0 0
3*stars*3
Orejuela is volgens mij nog geblesseerd en Zeefuik zal waarschijnlijk starten.
Volgens mij rap en fel genoeg om Lozano uit te schakelen.
Lozano is laatste weken trouwens veel minder...
0 0
wasooittrotsopajax
Goed gedaan. Ik ben over het algemeen zeer kritisch maar dit vind ik gewoon een prima aankoop op een goed moment. Hopelijk hebben ze nog een paar aankopen en een goede trainer op het oog voor volgend jaar.
2 0
SundayOliseh
Als het niks wordt kan hij altijd nog bij 410 aan de foto te zien
1 0
AltijdGelijk
Ik vraag me af hoe deze aankopen tot stand komen?!?

Ik vraag me ook af of Marcel Keizer volgend seizoen nog coach is van Ajax? Zoniet, wie is dan de nieuwe coach? Wat vind die nieuwe coach van de spelers? Kan hij ermee werken?

Denkt Overmars op deze manier of denkt hij puur aan de opstelling?

Ik denk dat het meest belangerijke aspect van een trainer moet zijn dat hij kan zorgen dat spelers met plezier naar het veld komen.
Ik heb dat gevoel niet bij Keizer! Ik had dat gevoel ook niet bij De Boer, en in mindere maten bij Bosz.

De spelvreugde is in mijn ogen al jarenlang ver te zoeken.

Ik hoop dat we een coach krijgen die echt van voetballen is. Type Bielsa ofzo,
Een trainer die bij verschillende clubs heeft laten zien mooi en goed voetbal te kunnen spelen.
Iemand met ervaring, internationaal!

Dat is toch het enige wat we willen zien? Ajax dat op het veld staat en dat geniet! Van de supporters tot aan de spelers en andersom.
0 -4
Babangida83
Natuurlijk zou een trainer zich moeten kunnen mengen in de discussie. Maar trainers zijn passanten en je wilt niet je oren laten hangen naar een passant. Op FdB na, hebben de trainers het afgelopen decennium niet lang uitgehouden. Een speler krijgt een contract voor 4-5 jaar.
Daarnaast wil een trainer ervaring voor de korte termijn en de club juist een talent voor de lange termijn (Gudelj vs een Kluivert.)
Daar bij opgeteld nog dat als een trainer kan inkopen je 50% weer kan verkopen voor weinig als hij weggaat. Aankopen dienen geadviseerd te worden door de scouting, na gedegen onderzoek, zodat hij bij de huisstijl past (Gudelj is 442-speler). Een trainer is in dat hele proces maar een klein radartje. Het eindstation. Hij kan z'n mening geven, tips geven, druk zetten, maar geen besluiten nemen.
0 0
Jayq
Bij het tot stand laten komen van een transfer is het totaal niet relevant wie er trainer is of wordt. En dat is maar goed ook.

Trainers (en spelers meestal ook) zijn passanten, die moeten 'gewoon' professioneel met elkaar samenwerken. Je kunt moeilijk bij het samenstellen van een selectie rekening gaan houden of de spelers wel bij de trainer passen en andersom.
2 0
Lazell
1 ding weet ik na al die jaren heel zeker, en dat is dat Overmars nooit naar de opstelling kijkt. Elk jaar op rij weer een incomplete selectie. Geen creativiteit, geen power, maar één spits (Milik), geen ervaring en ga maar door. Nu weer geen backs.
3 -5
xstaniox
Ga jij maar eens uitleggen waarom Overmars transfers moet gaan baseren op de volgende trainer.
Zie je het voor je, Overmars die tegen Keizer zegt dat hij niks over spelers te zeggen heeft, omdat hij binnenkort weer weg is.

Ajax is een opleidingsploeg, deal with it. En als een potentiële trainer niet met Perr Schuurs kan werken, dan komt ie niet. Ajax koopt spelers waar van nu gedacht wordt dat ze goed zijn en veel beter kunnen worden .
Niet een speler omdat mogelijk Frank de Boer ermee op kan schieten, of toch Peter Bosz, of misschien Erik ten Hag.

Ze kopen voor de jeugdopleiding en voor Marcel Keizer...
2 -1
amthree
Psv supporters zijn niet blij:) heerlijk!
2 0
Redrum
Tja, psv maakt ook geen reclame voor zichzelf met dat anti-voetbal van ze. Dan kan je in Nederland wel veel winnen, maar veel spelers willen gewoon lekker voetballen.
6 0
Schöne82
Off topic, maar zie net Amrabat met droge ogen beweren dat 010 zich redelijk kan meten met de absolute top..... WTF
8 -2
AFCAMM
Sterker nog; de meting is net voltooid, met als resultaat 3 punten uit 6 wedstrijden.
2 0
3*stars*3
Ja las het op vi maar stond er gister al.
Ach, de kakkies propaganda moet op volle toeren blijven draaien en het is allemaal mooi...
0 0
ajax2304
Prijs?
2 0
megaonion
Al kopen we Messi , Ronaldo, Thiago Silva, Neymar etc. Het heeft geen nut. Laten we er eerst maar beginnen met een voetbal plan te hebben en mensen die geen chromosoom te veel hebben de clubleiding te geven. 3-3 tegen Twente , whahahahahahah , dan ben je gewoon op. Kan je nu wel leuk gaan kopen, ik weet niet of ze het daar doorhebben bij Ajax maar met deze selectie hoor je al met 2 vingers in de neus en 2 gebroken benen met gemak kampioen te worden , vooral als je kijkt naar onze concurrenten. Nee wij doen het nog slechter, echt ongelofelijk. En dan maar weer het beleid totaal op de kop zetten en gaan kopen. Er zit geen plan, structuur of uberhaupt geen gedachte achter wat ze ook aan het doen zijn.
0 -7
xstaniox
Met die spelers heb je geen plan nodig...
2 0
MosesD
Ik heb vaak kritiek op het TH, maar deze week 2 uitstekende aankopen. Nu nog een linksback voor na de winterstop.
10 0
Babangida83
Angelino lijkt me wel in ons profiel passen. Daarachter wordt Bakker al klaargestoomd.
0 0
Finalvoetbal
Precies! Ik ben ook tevreden over deze aankopen.
1 of 2 backs en ik ben tevreden.
2 0
3*stars*3
We hadden het eergister in topic over Sillooy, nog over Schuurs en Sasz25 zag het goed want hij was er van overtuigd dat Schuurs zou komen.
Ik dacht dat dit weer zo'n speler zou zijn die zou kiezen voor ''gemoedelijke'' PSV maar mooi dat hij komt.
2 0
Redrum
Daar was ik ook bang voor, zeker omdat hij natuurlijk een stuk dichter bij Eindhoven woont dan bij Amsterdam. Maar gelukkig blijkt het een hele verstandige jongen te zijn.
0 0
3*stars*3
Precies en het klinkt raar maar ik zou het begrijpen als hij zou kiezen voor PSV.
Niet dat ik neerkijk op Limburg en Brabant maar dat is toch een wereld van verschil ivm (regio) Amsterdam.
Maar zegt ook wat over zijn karakter, dat hij zijn eigen gang gaat.

Rayno had hier beneden een mooie reactie geplaatst en ging over tweet van Verweij.
PSV dacht het ff slim te spelen om v Bommel erbij te betrekken.
Zag net een paar reacties op vi en wat zijn de rest van de fans zuur zeg en niet alleen PSV'ers...
3 0
chuckie88
Was helemaal top geweest deze week als ze Obispo ook nog hadden weten te strikken (met het oog op het vertrek van Matthijs de Ligt.
0 -1
dr dub
Schuurs is gehaald als vervanger voor De Ligt.
0 0
3*stars*3
Obispo heeft gister bijgetekend tot 2021.
0 0
chuckie88
daarom schreef ik ook.. hadden
0 0
3*stars*3
My bad.
0 0
Schöne82
Ken em niet als voetballer, maar lijkt me een 'De ligt II' qua postuur en bravoer (foto dat ie publiek toezingt). Welkom, ben benieuwd!
0 0
Fredschuit1
Nou nog een keer backs halen die er gelijk staan en het gaat er nog eens een keer op lijken.
6 0
dr dub
Wie deze jongen heeft zien spelen weet dat dit een goede aankoop is. Half Europa (incl. Bayern, Dortmund, Liverpool) zat achter hem aan en hij blinkt wekelijks uit.

Ajax neemt alvast een voorschot op de transfer van De Ligt. Natuurlijk is het niveauverschil daar, maar als-ie de stap kan maken is Schuurs zowel positioneel als aan de bal beter dan De Ligt. Hij geeft nu al leiding aan zijn medespelers, dat had-ie in de jeugd al. Aan de bal enorm sterk met een prima inspeel-/crosspass, ouderwets inschuiven op het middenveld en daar altijd iets goeds doen met de bal. Goed schot/vrije trap ook. Niet voor niets in zijn 3e interland voor Oranje -19 direct tot aanvoerder gebombardeerd.

Groot voordeel om zich verder te kunnen ontwikkelen: mentaal enorm sterk, komt uit een topsportnest (vader recordhandbalinternational, zus van 24 doet proftennis). Natuurlijk, het is en blijft Fortuna, maar hij steekt er in de top vd JL nu al wekelijks bovenuit en van hem zie ik dingen die geen enkele andere Nederlandse verdediger in huis heeft. Bovendien speelt Fortuna onder Sunday Oliseh modern en aantrekkelijk voetbal, ziet er nu al beter uit dan menig rechterrijtje eredivisieclub.
15 -2
SundayOliseh
Thnx mate!
0 -1
3*stars*3
Vooral zijn crosspasses en inschuiven viel mij op.
Meestal is het verdedigend dan wat minder omdat het een voetballer is maar als het moet, grijpt hij ook (hard) in.

Ik zag hem vooral in samenvattingen langskomen maar wat zijn de minpuntjes?
Weet bijv niet of hij snel is.
0 0
dr dub
Pure snelheid komt-ie misschien te kort (moet op hoger niveau blijken), maar hij is in ieder geval wendbaarder dan De Ligt. En hij is net 18, dus zal echt zijn fouten wel maken. Wat in Sittard opvalt is dat-ie als een veldheer z'n verdediging neerzet en er echt als leider bovenuit steekt. Niet door branie, maar door actie.

Ook niet vergeten: 49 wedstrijden, 7 goals en 6 assists. Da's toch wel erg lekker als je dat in je team krijgt en hij maakt de sprong in ontwikkeling.
1 0
MelleAfca
Snelheid is inderdaad wel een dingetje, denk ook niet dat hij wendbaarder is dan De Ligt. Je vergist je erin hoe snel De Ligt kan draaien aan de bal.
Maar ook zonder die kwaliteiten kun je de absolute top halen. Wat voor Schuurs pleit is idd zijn bizar goede traptechniek. Hij legt ze echt over een afstand van 50 meter bij je op de stropdas. Wat vrij uitzonderlijk is om te zien, zeker als je die andere 10 ziet bij Fortuna haha. Verder loopt hij makkelijk het middenveld in, misschien nog wel makkelijker als De Ligt (kijk de samenvatting maar even van Fortuna - GA Eagels van 2 weken terug) en heeft hij inderdaad veel scorend vermogen, en als ik me niet vergis zijn dit bijna allemaal schoten en dus geen simpele intikkers met het hoofd.
Verder is hij ook ijzersterk aan de bal, het ziet er niet zó gepolijst uit als bij De Ligt maar hij voetbalt zich desondanks heel makkelijk uit moeilijke situaties, al is dat natuurlijk wel in de Jupiler League.

Ik kan in ieder geval garanderen dat hij voor 90% kan uitgroeien tot belangrijke kracht van Ajax. Of dat in 1 of 3 jaar is weet ik niet. Maar hij kokt er wel.
0 0
3*stars*3
Ah, thanks en mooi om te lezen.
Woon je in regio Sittard en zag je hem daarom zovaak bezig?
1 0
dr dub
Yep, dik half uur nu. En op 300m van het ouwe stadion geboren dus paplepel enzo ;-)
0 0
3*stars*3
Ahaa ik had al zo'n vermoeden ;-)
0 0
MelleAfca
Tegenwoordig laat ik mijn hond uit op de middenstip van het oude stadion ;)
0 0
liefhebber1
Prima hoor, maar waar blijven de ervaren verdedigers.
0 0
Dexy
Goede aankoop! Groot talent, speelt wekelijks bij Fortuna en oogt daar als een solide verdediger. Sterk in de duels, durft ook in te schuiven. Exact het type verdediger dat wij nodig hebben en waarvan we er weinig hebben rondlopen in de jeugd.
2 0
AFCA1510
Overmars, je gaat lekker ouwe.
2 0
koppendicht
Een belachelijke aankoop. Zo'n jongen moet nog twee of drie jaar rijpen bij een club als PEC of Heerenveen. Maar het is totaal doorgeslagen in de voetballerij, met een De ligt die nog niets gepresteerd heeft maar wel naar Barcelona trekt. Dan krijg je dit soort idiotie.
2 -20
xstaniox
Aanwijzingen dat De Ligt naar Barca gaat?
Afgezien van een gerucht
0 0
Koenniiee
Sowieso jij hebt hem nooit zien spelen.
4 0
dr dub
Heb je hem al eens zien spelen dan?
2 0
Redrum
Deze jongen is één van de grootste talenten van Nederland. Hij is niet voor niets op zijn 18 jaar al aanvoerder van Fortuna. Zo'n jongen staat er sneller dan je denkt en daarnaast, als Ajax nu niet had toegeslagen was hij al weggekocht.
6 -1
Champy
Nou, in de afgelopen decennia hadden we ook grote verdedigende en jonge talenten aangetrokken van vergelijkbare clubs en op vergelijkbare leeftijd.
Kras, Nieuwenburg, Da Silva...

Ik moet het nog maar zien. Ik hoop dat die het goed doet, en binnen 2 seizoenen een vaste waarde wordt.

Ook leuk met het oog op het Nederlands elftal.
0 0
3*stars*3
Haha Ruud Kras, volgens mij van Volendam.
Aan ene kant heb je gelijk maar destijds was er niet zoveel interesse in hem en nam Ajax een gok.
Nieuwenburg was onbegrijpelijke aankoop.
Was bij Sparta een middenvelder en bij ons een back.

Da Silva had wel potentie maar had Ajax volgens mij gehuurd van Sparta.

Maar ik geloof in Schuurs.
0 0
Redrum
Het blijft altijd afwachten natuurlijk, maar ik snap wel dat Ajax deze kans niet heeft laten liggen.
0 0
koppendicht
het is te begrijpen maar het zegt iets over de totaal uit balans geslagen voetbalwereld dat een jongen, die normaliter nog gewoon twee of drie jaar bij een subtopper moet spelen, wordt aangetrokken. Het is allemaal leuk en aardig dat deze Schuurmans wordt aangetrokken en andere talenten, maar Ajax en andere clubs kunnen zo langzamerhand geen normale ploeg meer opbouwen, omdat het een wildwest is geworden in de voetballerij met al die transfers.
0 -1
Redrum
Dat is zo ja. De voetbalwereld is totaal op hol geslagen en dat werkt door vanaf de grote clubs naar de kleinere clubs. Het is afwachten tot de boel een keer in elkaar klapt en als dat gebeurd is dat goed nieuws voor Ajax denk ik.
0 0
Champy
Is toch geen nieuw fenomeen. Dat is al zo sinds de eeuwwisseling.
0 0
Duif63
Nog eerder zelfs, Het "Bosman arrest" in 96 heeft de voetbalwereld compleet veranderd. En Ajax is daar wereldwijd het grootste slachtoffer van geworden.
0 0
chuckie88
Moet wel zeggen dat ik het bijzonder knap vind dat Ajax welke media dan ook buiten de deur weet te houden als het gaat om transfers. Dit is nu al de 2e speler in een week welke vooraf door niemand werd aangekondigd. Zeer verstandig. Conclusie : of alle andere berichtgevingen over andere spelers worden als afleiding gebruikt of zijn totaal uit de lucht gegrepen. Maar goed bezig.
2 0
Eduard
Moet Ajax ''Tyrell Malacia'' van Feyenoord niet gewoon kopen. Die jonge kan bij Jong Ajax en Ajax 1 veel meer vlieguren maken dan ie bij Feyenoord kan. Ik heb m nou drie keer zien spelen in Rotterdam en een keer gisteren op TV(tegen Napoli). Lijkt me een enorm talent!!
3 -1
chuckie88
Deze jongen op wordt FR12 nu al komende zondag tegen Utrecht in de basis gezien. De waan van de dag. Hetzelfde als wij hopen op Zeefuik tegen PSV. Die moet ook nog wel heel veel stappen maken als hij het ooit al gaat redden bij ons. Veel te onstuimig en onrustig
0 -1
chuckie88
Bedankt voor je bijdrage, je mag wel terug naar jullie eigen site. Heb hem 1 x zien opkomen en een voorzet geven en dat terwijl, als je onze eigen jeugd kent, er daar wel betere spelers lopen dan Malacia
2 -2
Eduard
Ik ben al m n leven lang Ajacied. Was er al bij toen Cruijff/het grote Ajax de finale tegen Juventus speelde.

Ben ook elke week end op de toekomst en soms ga ik naar Rotterdam als een van de jeugdteams daar speelt. Daar ken ik Tyrell Malacia van. En, hoewel ik niet pretendeer er genoeg verstand van te hebben, viel hij me daar op. Een goede verdediger, technisch, goede voorzet en komt makkelijk op. Links back een positie waar ik vanuit de jeugd niet een twee drie kandidaten voor zie.

Maar goed, wellicht zit ik er naast
0 0
chuckie88
Sorry, je hebt gelijk... ik was te voorbarig met mijn reactie... Ieder moet gewoon zijn mening kunnen geven..... excuses. Maar ik volg onze jeugd (bovenbouw) en die van Feyenoord en PSV ook al aantal jaren. Voor Feyenoord begrippen is hij idd een van de talenten in die lichting. Maar vind wel dat wij betere hebben lopen.
1 -1
Eduard
Ok ik zie de discussie hier beneden over Mitch. Dat is een zeer goede jonge en een belangrijke speler voor ons O19 elftal. Dacht dat Tyrell wat verder was. Maar goed zoals je zegt het is maar een indruk en het moet natuurlijk zo blijven dat geen aankoop jongens als Mitch in de weg zal staan als die de stappen kan maken. En dat laatste hoop ik natuurlijk van harte.
0 0
chuckie88
Onze linksback, moet een aanvallende back zijn die een goed voorzet heeft en verdedigend zijn mannetje staat. het liefste ook iemand die bij spelhervattingen (aanvallend en verdedigend vooral) sterk met het hoofd is. daar ontbreekt het bij onze BEIDE backs al jaren aan (Dijks, Sinkgraven, Veltman,)
Ajax moet zijn nieuwe linksback niet zoeken in Nederland... kijk nog even goed in Zuid Amerika
0 -1
RaynoFischer
Valt op linksback wel mee trouwens, zie alleen in Bakker potentie en die jongen is pas 16 dacht ik ;)
Ken die Malacia niet hoorde pas gisteren van hem eigenlijk
0 0
chuckie88
Juist en deze Mitchel Bakker is met zijn leeftijd al een stuk verder dan deze Malacia.... Vind Bakker, samen met misschien El Maach, Pasquali en misschien Ylatupa vooralsnog de enigen die kans maken op een doorbraak. En dat terwijl deze lichting als team wel heel behoorlijk presteert in de competitie en internationaal.
2 -1
Champy
El Maach toch niet. Leuke jeugdkeeper, maar daar blijft het wel bij.
1 0
chuckie88
Ik schrijf hem nog niet af... mannetje heeft wel een prima uitstraling in het doel... er staat wel echt een keeper... en natuurlijk moet hij nog stappen maken..
Net zoals je soms van die laatbloeiers hebt... spelers die nu nog totaal niet opvallen in Jong of onder 19 en die er toch straks ineens staan. Jensen zie je ook aan dat dit mannetje echt wel kan ballen maar moet ook nog heel veel stappen maken
0 -1
Champy
Jensen heeft dan nog niet de kans gehad.

El Maach wel. Op basis van gevoel zeg ik dat het niet veel beter wordt, en ik heb ook beter presterende jeugdkeepers gezien, die het niet redden of worden afgekeurd.

Naar het schijnt heeft Ajax alle vertrouwen in die Kroaat. Schijnt echt een Europees toptalent te zijn. We zullen zien.
0 0
Labrador
Dit soort talenten zijn best schuurs
4 0
esteban
overmars is goed bezig. doorzetten deze lijn zou ik zeggen
1 0
gras
In dit segment is hij prima bezig. De pijn ligt in directe meerwaardes voor het eerste. Zoals backs. Dat lukt hem al jaren niet. Neres kostte tijd en daar is twee keer zoveel voor betaald. Die Colombiaanse back: had gewoon inzetbaar moeten zijn. Geen linksback, geen centrale verdediger als stand in na vertrek Riedewald. Geen goede prijs voor Tete.

De selectie is niet in balans en de trainer is er niet aan toe. Ik zie geen reden om helemaal hoteldebotel te doen omdat er een talent is aangetrokken.
6 0
Labrador
Maar is dat de schuld van Overmars of moest hij te veel verantwoording afleggen aan de hoge heren waardoor hij niet snel kon handelen?
0 0
Duif63
Door en van van Duijvenbode moest Ajax altijd eerst verkopen voor er gekocht mocht worden en dan was er vaak geen tijd meer om nog goede vervangers te kopen. Nu van Duijvenbode weg is, mag er wel gekocht worden voordat er verkocht is. Dan kan je veel sneller handelen en kan je actief de markt op ipv passief af moeten wachten tot er een club komt om een speler van ons te kopen.
0 0
maikelklaassen
top aankoop!!
1 0
rodnet
Overmars is druk bezig het sjacherijn uit de club te halen. Eindelijk weer eens wat positiefs te melden deze week. Dit soort nieuws kan mij niet vaak genoeg komen.
5 -3
DS
Overmars gaat de portemonnee flink open trekken deze winter. Ben benieuwd waar hij allemaal mee aan gaat komen.
0 0
NouriVandeBeek
Nu hopen dat Frenkie de Jong binnenkort gaat tekenen. Zou top zijn. Kluivert ook, maar met Raiola ben ik pessimistisch.
6 0
didierajax020
Ik keek even op FR12, of er wederom alweer iets over dit talent te melden is. En ja hoor:

Exact! Deze Per Schuurs hadden wij toch ook kunnen halen? Ow wacht nee. Martin kijkt niet verder dan zn neus lang is. En daarbij waar moet ie spelen? Geen 2e elftal in de JPL waar ie zich verder kan ontwikkelen. Bij 020 wel.
Daarbij hebben ze die Bande van Mechelen vastgelegd. Echt een hele goede buitenspeler. Kan buitenom passeren is snel en scoort makkelijk. Zie nogal s wedstrijden van Mechelen en ik kan bevestigen dat hij echt goed is.!
Wij halen buitenspelers die alleen naar maar binnen trekken. Zowel jp als berghuis( ergerlijk gister!) Als Larsson. Alles naar binnen en 0 keer buitenom passeren. Ziek word je er van.

Ge-nie-ten :).
9 0
RaynoFischer
Haha, zag ook wat gefrustreerde PSV'ers roepen dat hij voor het geld gekozen heeft, terwijl dat volgens mij niet eens zoveel verschilt qua salaris, koos hij voor het geld ging hij wel naar 't buitenland ;)
4 0
Redrum
Haha die is helemaal mooi, als ze voor het geld kiezen dan gaan ze juist naar psv. Die club doet altijd overkomen alsof ze spelers aan zich binden vanwege hun gemoedelijke en warme uitstraling, maar ze bieden simpelweg meer salaris. Guardado en Moreno kwamen daar echt niet voor 1 miljoen per jaar voetballen hoor en zelfs Luuk de Jong krijgt nu ruim 2 miljoen bruto.
7 0
Bensco
Ik hoor de naam Pierie hier al voorbij komen. Dat zou echt een goede investering voor de toekomst zijn.

Nu nog op zoek naar 2 backs en een centrale verdediger die er gelijk staat en we hebben de selectie compleet.
0 0
Duif63
Mmhh van Pierie ben ik absoluut nog niet overtuigd. Hij liet Neres tegen ons wel een paar keer heel makkelijk uit zijn rug komen. In Schuurs zie ik veel meer toekomst, misschien zelfs wel meer als in de Ligt.
2 0
Bensco
Kijk je niet scheel op een wedstrijd. Hij is net zo bepalend als Schuurs maar heeft veel meer potentie. Als je hem voor een leuk prijsje kan oppikken moet je die kans zeker niet laten liggen. Hij is een hele verbetering op Dankerlui of Bergsm
0 0
Duif63
Dat laatste is niet zo moeilijk, en ik zag net dat Pierie pas 17 is. Nog een jaar jonger dus dan de Ligt en Schuurs. Zal hem eens goed volgen de komende maanden ;-)
0 0
Mr.P.
liever geen counter voetbal en scheids mazzel, liever aanvallend en attractief denktie
1 0
Sam Badi
Ik denk dat Ajax echt een doorverkoopclub gaat worden. Inkomsten uit CL zijn een schijntje vergeleken bij wat Ajax kan opstrijken uit het verkopen van jonge spelers. Wordt er 40 miljoen geboden en wil een speler weg? Prima, de volgende goudmijn staat al klaar. Je ziet wat er met Bazoer gebeurde. Zo is hij 50 miljoen waard en vijf maanden later nog 13. Dolberg moeten we nog maar van zien of dat niet eenzelfde soort verhaal wordt. Dat soort risico's gaan niet meer genomen worden, zeker niet als je daarachter nieuwe aanwas hebt. Met het geld dat je zo verdient, kan je gearriveerde spelers betalen die de ploeg betrouwbare kwaliteit moeten geven. Ook jonge spelers die op zich wel oren hebben naar een extra jaar in Amsterdam kan je iets extra's bieden.
0 0
Bensco
Die 50 miljoen voor Bazoer was pure speculatie. Het geinige is dat Napoli nog nooit 50 miljoen voor een enkele speler neer had gelegd zelfs niet voor Higuain en toch wilden ze Bazoer wel voor 50 halen. Ik heb het nooit geloofd. Neemt niet weg dat her zonde is dat Bazoer bij ons via de achterdeur is vertrokken. Vond het altijd een topspeler
2 0
godenzonenssuper
Wie zullen er afscheid nemen na dit seizoen bij Ajax?
Viergever, dijks en Younes zowieso.
Veltman, Schone, huntelaar??
4 0
Hammerzeit
Keizer, Winter, l'Ami, Bergkamp, vd Sar en Spijkerman ook.
2 -2
Bobbaasje
Vertrekken: Onana, Ziyech, de Ligt, Younes, Dijks, Viergever en Veltman.

Gekomen: Bandé, Schuurs....
0 0
Bensco
Dijks, Viergever en Younes sowieso

Dolberg, Ziyech en Veltman hebben ook een zeer grote kans op vertrek

Schone en Huntelaar is onduidelijk. Huntelaar heeft wellicht een jaar contract maar die zie ik wel blijven als interesse uitblijft en Schone eigenlijk ook wel

Echt zorgen maak ik mij om Frenkie, De Ligt en Dolberg. Die zie ik liever blijven maar die worden gelinkt met grote clubs dus ik geef ze een 1 op 3 kans dat er eentje vertrekt waarbij ik denk dat Dolberg de meeste kans maakt op vertrek
2 0
ajaxminimax
Schone en Huntelaar blijven wel denk ik. Huntelaar wil sowieso nog een keer kampioen worden met Ajax.
1 0
Murph
He he eindelijk wat lengte.
0 0
RaynoFischer
@MikeVerweij:

#PSV zette jeugdtrainer @MarkvanBommel6 (ex-Fortuna) in om Pere Schuurs naar Eindhoven te halen, maar keuze speler stond na bezoek aan #Ajax en gesprek met Overmars vast.

Haha heerlijk dit :)
32 0
3*stars*3
Haha heerlijk idd.
Ik zie die v Bommel al voor me, met zijn Limburgs accent en grappen, om die jongen over te halen.
Waarschijnlijk zat ie ook Ajax af te kraken.

Mooie actie van Perr.
4 0
Redrum
Van Bommel is ff op pad gestuurd om te slijmen, maar Schuurs was slim genoeg om er niet in te trappen.
5 0
Redrum
En die arme Marcel Brands had uren aan een nieuwe financieringsconstructie zitten werken om Bandé en Schuurs te halen. Dat hele plan van hem kan de prullenbak in.
12 0
Duif63
Die Brands heeft wel Lozano binnengehengeld, waar wij faalden bij het aantrekken van Richarlison.
8 0
Redrum
Ja maar hoe heeft hij dat gedaan? Het is een gigantische risicovolle gok geweest met één of andere wazige constructie en die lijkt vooralsnog goed uit te pakken. Maar als Lozano dit seizoen zijn kruisbanden afscheurt kan het zomaar opeens heel slecht gaan met psv volgend jaar. Ik heb liever niet dat Overmars zulke risico's neemt bij Ajax (en dat hoeft gelukkig ook niet).
0 -1
Bensco
Met die deal die zij maakten zou ik Lozano ook niet gewild hebben. Hij moet voor minstens 26,5 miljoen weggaan om winst te maken. Zit een hoop risico aan die deal.
1 0
Redrum
Precies, het feit blijft dat Brands een speler heeft gehaald die eigenlijk niet gehaald kon worden en dat hij hiermee grote risico's neemt. Ze zijn nota bene nog niet zo heel lang geleden bijna failliet gegaan en ze hebben er niets van geleerd. Maar psv zou psv niet zijn als ze niet gewoon wegkomen met dit wanbeleid.
0 0
chloorbestendig
De gemeente springt anders wel weer bij.
0 0
HZMKK
Idd
0 0
godenzonenssuper
Jep, Ze wilden de lucht boven het stadion verkopen aan de gemeente.
4 0
mistermiyagi
De Ligt is een man van de club, heeft een verstandige zaakwaarnemer

De Ligt kijkt denk ik aan hoe Ajax zich evalueert, betere spelers gekocht worden en dat er een rieeele kans is op Champions League voetbal.

Ajax moet nu over de brug komen en de ploeg flink versterken. (Linksback, Rechtsback)
9 0
Lane 8
Nu nog twee backs en een nieuwe coach! lekker Marc!
7 -1
Bobbaasje
Bosz, Van 't Schip of Ten Hag lijkt mij wel wat.
4 0
Redrum
Van 't Schip lijkt mij de juiste man.
6 0
DaishRedan
Na de 2-1 tegen Utrecht is Ten Hag ook welkom hypocriet
0 0
Boer Gijs
Ik denk het ook
0 0
wladimir
Goede aankoop. Nu hopen dat de Ligt nog een seizoen blijft. Dan kan Schuurs een seizoen op de bank toekijken, wat bekerwedstrijdjes spelen en in Jong. Waar blijft de linksback?
2 -2
Redrum
Marc heeft de sleutel van de kluis gekregen en hij is niet meer tegen te houden. Als hij nou ook nog een linksback haalt denk ik dat deze man voorlopig niet meer stuk kan bij de supporters.
10 0
ajax4ever01
Alvast bezig voor het nieuwe seizoen.
2 0
Redrum
Inderdaad, ze lijken in ieder geval nu echt de intentie te hebben om de selectie dit keer wel op orde te krijgen. En nog ruim op tijd ook. Als ze nu ook nog een linksback halen deze winter groeit mijn vertrouwen in het bestuur opeens enorm.
2 0
ram
Kijk! Lekker bezig Ajax.
1 0
Duif63
Betekend dit dat de Ligt komende zomer al gaat vertrekken, of moet hij gaan concurreren met Wöber en de Ligt ?
1 -1
Leprechaun
Top aankoop! Nu Pierie en Kadioglu nog! De grootste Nederlandse talenten horen bij Ajax te spelen!
8 0
PJK54
Natuurlijk een prima aankop maar het beleid van eigen jeugdspelers door laten stromen is plots verdwenen?

Ik hoop niet dat Ajax de "koopclub" van NL gaat worden.
1 -12
RaynoFischer
Welke verdedigers zie jij nu en binnen een jaar als geschikt voor Ajax 1 in de jeugd?
Gerichte aankoop, zal niet gekocht zijn om het kopen denk ik ;)
6 0
PJK54
Dan doen ze het niet goed en lopen het beleid wat ooit bedacht is dus helemaal voorbij.
0 -4
RaynoFischer
Kan ook dat het op sommige posities het een lichting matig is. Je kan nooit een heel elftal opleiden als topclub, een half elftal zou al knap zijn, meestal breken er maar een paar echt door
5 0
Leprechaun
Onze jeugdopleiding deugt gewoon voor geen meter.
4 -7
Redrum
Dat valt wel mee, je bent als club ook gewoon afhankelijk van het aanbod aan talenten. Dat staat natuurlijk los van de werkwijze binnen de opleiding. In sommige jaren worden er gewoon minder grote talenten geboren dan in andere en je kan ook niet alle grote talenten aan je binden als club.
0 0
PJK54
Grappig wordt door veel kenners over de wereld geroemd!!
1 0
waayop
De vraag is dan nog of het wel klopt. Je moet altijd kritisch blijven. Is bijvoorbeeld Heitinga nu de beste jeugdtrainer die Ajax zich kan veroorloven.
0 0
Leo252
Super aankoop en complimenten voor Marc c.s. Komt uit een goed nest deze Schuurs.
9 0
Restored
Volgend jaar hebben we wel een volledig O21 team in het veld staan...
1 0
AjaxCitizen
Zouden de geruchten rondom De Ligt en Barca dan kloppen? Zie op VZ veel reacties dat dit een eventueel vertrek van De Ligt moet opvangen. Denk ook niet dat deze Perr Schuurs nog een jaartje JL met Jong Ajax wilt spelen, als hij er al 2 seizoenen op heeft zitten en aanvoerder is geweest. Zou me dus niet verbazen als De Ligt ook echt vertrekt.

Ken deze speler niet, maar van wat ik op Youtube zag lijkt hij wel een goed talent. Lang, goede tackle, durft de beuk erin te gooien en voor iemand met zijn lengte is hij erg goed aan de bal. Zijn crosspasses zijn echt uitstekend. En aanvoerder op zijn 18de. Misschien een truc van Fortuna om zijn waarde wat omhoog te schroeven, maar alsnog erg knap om op zo een jonge leeftijd de leider van het elftal te mogen zijn.
1 0
Raydo
Normaal gezien komt Schuurs om Viergever te vervangen die uit zijn contract loopt na dit seizoen. Ik vermoed dat wanneer De Ligt weggaat voor een absolute hoofdprijs, er een shortlist is met (Zuid-Amerikaanse?) CV's in een hogere prijsklasse.
0 0
AjaxCitizen
Ajax had als het goed is interesse in die speler van Boca, Magallan. Met de aankoop van Schuurs en de interesse in Magallan, zou het me niet verbazen dat Ajax serieus rekening houdt met een eventueel vertrek van De Ligt.
4 0
Raydo
Dat is waar ik ook aan zat te denken. Een speler in dat duurdere segment, niet de absolute top maar daar wat onder. Dan heb je met Wöber een duo waarachter Schuurs zich kan ontwikkelen.
0 0
Bobbaasje
Ziet er wel naar uit. Dat Barcelona verregaande interesse heeft in Matthijs de Ligt lijkt me duidelijk. Scouts hebben meermaals op de tribune gezeten, de komst van Yerry Mina lijkt nu uitgesteld te worden tot volgende zomer en spelers als Javier Mascherano en Thomas Vermaelen beginnen te mopperen over hun speeltijd.

Als er een moment is voor een jong talent als Matthijs de Ligt om in te stappen bij Barcelona… Dit is het moment. Ja, hij is nog niet klaar om als basisspeler te fungeren en zal waarschijnlijk bij Ajax meer speelminuten krijgen, of trainen met wereldtoppers als Ter Stegen, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Iniesta, Suárez en Messi.
0 0
AjaxCitizen
Ene kant snap ik het niet, want Ajax is een uitstekende club om je als talent te ontwikkelen. Daarnaast zal hij Pique niet snel uit de basis halen. Die heeft zeker nog een jaar of 2-3. De Ligt zal dus geduld moeten hebben.

Andere kant komt een club als Barca wellicht maar 1 keer. Als hij nee zegt, zullen ze waarschijnlijk voor een andere talentvolle CV gaan.
0 0
Bobbaasje
18 jaar en basisspeler van Ajax terwijl hij ook in de jeugd altijd uitblonk en doorgeschoven werd. Dan val je op bij de topclubs.

Uiteraard hoor ie nu nog niet in de basis, maar het is logisch dat topclubs deze jongen in de gaten houdt.
1 0
LS16
Geweldig talent en iemand die goed wordt begeleid door zijn sportfamilie. Iemand met zijn accent hebben we niet vaak rondlopen Haha!
1 -1
Mauroafca
Ik denk dat er een gefrustreerde Fortuna supporter op ons forum zit, aan alle minnetjes te zien! hahaha.
5 -1
MelleAfca
Nee hoor, die zijn allang blij dat hij dit jaar heeft besloten om nog een jaartje te blijven. Is met 17 jaar al aanvoerder en is elke week de beste van het veld.
Echt een hele goede aankoop dit.
1 0
Redrum
Waarschijnlijk een gefrustreerde kakkerlak zoals gebruikelijk. Die het maar niet kan verkroppen dat zijn clubje niet in staat is grote talenten te kopen, ondanks dat ze gisteren de Champions League gewonnen hebben met geniaal voetbal.
6 -1
Patrick78
Of een gefrustreerde Psv supporter...
3 -1
RaynoFischer
Of een jaloerse PSV'er :p
4 -1
Redrum
Aangezien je meteen een minnetje krijgt denk ik dat het inderdaad om een sullig boertje gaat. Hij countert elke reactie hier meteen met een minnetje
6 0
AjaxDaniel
Zit in het bloed he, dat counteren.
7 0
Redrum
Precies, ze kunnen er niet eens wat aan doen. Ze moeten gewoon counteren, de drang is te groot.
6 0
Donnyvdbeek10
Goede deal! Dit maakt mijn dag weer. Jammer dat hij niet in de winterstop gelijk komt want we zouden hem nu goed kunnen gebruiken. De centrale verdedigers uit jong zijn ajax onwaardig. Nu nog kardiouglu en floranus halen Marc
0 -1
AjaxDaniel
Geweldig nieuws, nu doorschakelen en nog 2 backs halen.
2 -1
AFCA.
Prima Marc! De grootste talenten horen bij Ajax te spelen. Pirie en Kadioglu nog even ophalen. Nog een goede links en rechtsback erbij. Voor volgend seizoen ook een goede voetballende 6.
1 -1
Donnyvdbeek10
En kik pierie nog halen inderdaad
0 -2
Raydo
Toen ze op de aandeelhoudersvergadering laatst aankondigden dat ze de selectie volgend seizoen 'eerder rond wilden hebben' werden er hier en daar nog wenkbrauwen gefronst. Maar het lijkt erop dat er serieus werk van gemaakt wordt. Goed om te zien!
4 -1
RedFeather
Van Leer
Orejuela - Schuurs - Wöber - Sinkgraven
Schöne
van de Beek - F de Jong
Neres - Kluivert
Huntelaar

Er moet nog wel wat gebeuren met oog op volgend seizoen
- Twee ervaren cv's: we hebben straks niets achter Max en Perr
- Linksback: Sinkgraven meer geblesseerd dan fit
- Verdedigende middenvelder: moet beter dan Schöne of Eiting
- Creatieve middenvelder: liefst met linkerbeen, Frenkie is de enige met creativiteit
- Spits: we hebben Huntelaar, Cassierra en Sierhuis, hoop dat de laatste nog doorbreekt
0 -7
wladimir
Veltman, de Ligt, Ziyech, Dolberg en Younes gaan dus vertrekken. De kassa rinkelt. Die Orejuela is niet goed genoeg. Die heeft nog geen minuut in eredivisie gespeeld.
0 0
godenzonenssuper
De Ligt schrijven we al af?
Of denk jij serieus dat hij al vertrekt?
0 -1
RedFeather
Heb je z'n reacties gelezen?
Denk dat hij de stap wel gaat maken
Maar Barca vraag ik me af
Hij wil wel spelen
0 0
Suarez16_
Over 2 dagen kadioglu?
0 -1
Ruff Rhythim
Dit is wel prima ja
1 -1
luiszwaaris
Wow marciee
1 -1
ajaxminimax
Dat Marc niet eens op de foto staat met Schuurs. Zal Marc al bezig zijn om een linksback vast te leggen
1 -1
AjaxCitizen
Marc heeft denk ik een kruk nodig om naast Schuurs op de foto te staan.
0 -1
Broekzak
Lekker Marc ! Nu Pierie nog. Valt me ook positief op. Strakke inspeelpasses op de spits etc
0 -1
Ferd
Die heeft net verlengt.

Kadioglu mag ook wel komen
0 0
Ajacied33
Goed werk Overmars. Totaal niet zien aankomen dit. Hopelijk verrast ie ons nu met een LB
1 -1
Suarez16_
Prima aankoop. Hopelijk niet ten koste van De Ligt.
1 -1
ZlatanI
Mooi werk Overmars
2 -1
suske
Mooi en weer niemand die hier van wist tot hij tekende. Ze zijn ook met een linksback bezig voor directe inzet na de winter stop. Wie het is weet ik niet zeker maar laten ze ons maar weer eens verassen.
1 -3
OKP-AFCA
En jij weet dit.. hoe eigenlijk?
2 -1
suske
Dat is al heel lang algemeen bekent hoor wat betreft die linksback. Dat kan iedereen hier beamen . Beide recente aankopen zag ook niemand aankomen. Geen annalist of Journalist zelf de Telegraaf niet. Verder weet ik net zo veel als iedereen hier. Je hoort veel speculaties en geruchte dat is mijn bron aangaande die linksback.
0 0
Leo252
Dit galmt al jaaaren rond dus...........linksback, altijd direct inzetbaar.
0 0
Bobbaasje
Haal nou is echte toppers.

Een Sánchez of la Alex de ''Tank''.
1 -15
Nils
Oja want Sánchez stond al bekend als echte topper.
3 -1
ajaxminimax
Het is ook nooit goed he... het is begin december en Ajax heeft al 2 binnen voor komend seizoen.
4 -1
Rsv
2 jongens voor de toekomst, geen spelers die ons gelijk veel beter maken. Buiten dat vind ik het wel prima aankopen die ons waarschijnlijk weer meer geld op gaan leveren.
0 -3
ajaxminimax
Zelfs Verweij wist het nog niet te melden... Dan heeft overmars het wel goed stil gehouden
3 -1
wladimir
Betekent dit dat Mathijs de Ligt gaat vertrekken na een seizoen in de basis?
0 -3
w86
Of dat we gewoon een extra verdediger halen omdat we daar momenteel niet breed zitten?
1 0
Rujar
Ja want we komen om in de verdedigers zoals je nu al ziet.
0 -1
AJAIXIXIXI
of dat Viergever vertrekt.
3 -1
BennJii020
Precies dit wou ik reageren.. Hoewel Viergever van mij best mag blijven...
1 -1
Mr-MZ
Heel goed gehandeld, was al bang dat PSV er mee vandoor zou gaan.
Nu graag directe/ervaren versterkingen halen a.u.b.!
0 -1
RedFeather
Goed werk
1 -1
ajaxminimax
Fantastisch! Zal pijn doen bij die eindhovenaren....
1 -1
JordyAjacied
TOP! Je ziet dat ze dit seizoen al afsgeschreven hebben, nu al 2 aankopen voor volgend seizoen, puur daar mee bezig, sowieso zoeken ze ook al een nieuwe coach.
0 -1
OKP-AFCA
En een volledige nieuwe technische staf graag.

Voordeel van de twijfel voor Marc al mag hij van mij ook vertrekken, maar zeker Hennie, Aron, L’Ami, Bergkamp en vriendjes de laan uitsturen.

Ik heb het gevoel dat Ajax dan pas weer verder kan.
Desalniettemin is dit een prima aankoop.
1 -3
Nils
Ik zou Marc zeker behouden, dit is het eerste seizoen dat hij niet teruggehouden wordt door Duivenbode/ technisch hart met regels als er moet eerst verkocht worden etc. en nu al twee spelers voor komend seizoen vastgelegd.
En zelfs met die beperkingen die hij had heeft hij het toch behoorlijk goed gedaan. Uitgaande transfers waren voor echt hoge bedragen, en wat er binnenkwam is ook voornamelijk geslaagd. Enige wat we momenteel missen zijn goede backs, mede door blessuregevallen en (zoals het voorlig lijkt) een missertje met Orejuela.
0 0
Matzet
Helemaal mee eens! Overmars kan vrij handelen en laat direct zien daadkrachtig te zijn. Er wordt ook eindelijk geluisterd naar de scouts. Hopelijk nu nog twee goede backs, liefst een ervaren man. Daarnaast het contract van Viergever verlengen, omdat hij de ideale 12e man is. Geen topper, maar altijd solide, zowel als linksback, als links centraal. Bovendien moeten we alvast anticiperen op een opvolger voor Zyech. Ook daar een ervaren speler, waar Carel, Donny en Frenkie zich aan kunnen optrekken.
0 0
frisooooooo
Deze beschouw ik als die zag ik niet aan komen ma wel prima aankoop!
0 -2
Mikey Stormram
Lekker pik. Knap dat ze het nou al 2 keer zo stil hebben kunnen houden. Nu nog een linksback die er gelijk staat deze winter.
1 -1
RaynoFischer
Marc is on fire mensen!! ;)
2 -1
Patrick78
Lekker Marc!!! Prima speler.
1 -1
Redrum
Hoppakee, Ajax lijkt daadwerkelijk al bezig te zijn zich te verbeteren volgend jaar. Nu ff doorgaan zo en dan wordt het misschien nog wat.
1 -1
Mauroafca
Mooi nieuws. Ajax moet gewoon alle Nederlandse talenten op jonge leeftijd kopen en de gok nemen. Prima beslissing!
0 -1
Bjorn
Blik op volgend seizoen. Goede transfer. Zeker omdat De Ligt alweer zo flink in de spotlights staat.
0 0
Koenniiee
Hoppa! Erg goed nieuws.
1 0
Maxwell_5
Ze nemen het op tijd gereed hebben van de selectie wel heel erg serieus. Goede verandering.
0 0
JordyAjacied
Snap sowieso niet waarom ze dit niet altijd doen, in de transfermarkt zijn aankopen doen veel moeilijker, prijzen liggen hoger, meerdere clubs trekken aan spelers. Nu liggen de meeste clubs nog te slapen.
0 0
Maxwell_5
Ik denk dat je ook een risico loopt. Als Schuurs straks een blessure oploopt bij Fortuna zit je wel met een doorlopend contract van 4 jaar.
0 0
Stone020island
Ja is opzich niet heel gek dat mensen binnen een nv hun werk serieus nemen.
0 0
KingJames23
Ja idd. Werd ook een keer tijd. Wij horen met zoveel geld al met de winterstop kampioen te zijn.
1 0
Ajacied0343
TOP!
2 0
Wu44TyAJAX
Mooi nieuws, groot talent!
3 0