Bandé gelukkig: 'Sportief gezien stap vooruit'

ArthurV, 04-12-2017 om 19:18, 9136 views, Ajax.nl | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Hassane Bandé is erg gelukkig met zijn tranfer naar Ajax. Dit laat de Burkinees weten via de officiële kanalen. De buitenspeler komt over van KV Mechelen.

'Uiteraard ben ik heel tevreden met de overstap die ik ga maken, want sportief gezien is het een stap vooruit', begint Bandé, die ook zijn oude club KV Mechelen erg veel dank verschuldigd is. 'Nu ik in Amsterdam getekend heb, is duidelijk wat ik ga doen en kan ik me volledig focussen op KV Mechelen. Na de zomer richt ik mij op Ajax om mij daar verder te ontwikkelen en ook met Ajax succesvol te zijn.'

Marc Overmars is in zijn nopjes met de komst van de aanvaller. 'Wij volgen Bandé al een tijdje en zijn daarin absoluut niet de enige club. We moesten snel handelen, maar wij wilden ook ons huiswerk goed gedaan hebben. Dat is allemaal gelukt,' aldus de directeur spelersbeleid.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sKaFFiLiouS
yep
0 0
Pierre Heno
Nou dan hebben we de selectie wel rond voor seizoen 18/19/. Top. Ben alleen benieuwd wie er nog zullen blijven. Neres? Onana? Ziyech? Younes? Dolberg? Viergever? De Ligt? Schöne? Frenkie de Jong? Ik denk overigens wèl dat Veltman zal blijven want daar is weinig tot geen interesse voor. En Vder Sar, Spijkermans, Bergkamp, Winter, Overmars, L 'Ami ...die zullen ook wel blijven. Keizer is natuurlijk het bokje zodatde rest weer lekker kan blijven zitten. Ik hoor nu al de inmiddels overbekende zin: "met dé ze selectie gaan we proberen aan te haken bij de Europese subtop!"
2 -4
Sallons@AS
De selectie is bij lange na nog niet rond voor 2018/2019. Onana, Ziyech, Dolberg, Younes, Dijks en ook Viergever zullen wel willen vertrekken denk ik. Met Sinkgraven zijn fysieke gesteldheid zal er 1 of misschien 2 linksbacks bij moeten komen. Als Dankerlui grote stappen maakt zal hij wel worden overgeheveld. Wöber kan als linker centrale verdediger of linksback uit de voeten. Dat staat al vast. Als de transfer van Mágallan doorgang vind, heeft Ajax er een optie bij centraal achterin. En kan Veltman gaan. Ook zal Bergsma denk ik worden overgeheveld wanneer Viergever vertrekt om zo centraal een dubbele bezetting te hebben. Zeefuik en Orejuela mogen uitvechten wie de 1e rechtsback word. F. de Jong zal de plek van Ziyech wel over nemen. Schöne zal wel blijven en zal Eiting misschien wel worden overgeheveld als 2e centraal verdedigende middenvelder en als vervanger van F.de Jong. S. de Jong zal moeten strijden met vd Beek. Zo is het middenveld zowat dubbelbezet. Mazraoui zou wat mij betreft ook een kans mogen krijgen om aan te sluiten. Zo niet, zal Ajax moeten kopen. Van Leer is de opvolger van Onana met Lamprou daarachter, mits hij bijtekent. Alblas zal wel 3e keeper blijven. Hopenlijk herstelt Cerny volledig en kan hij de strijd aangaan met Neres op de rechterflank. Ik hoop dat Huntelaar nog een jaar blijft na het vertrek van Dolberg om als 1e spits te fungeren, anders is Ajax verplicht om nog een spits te kopen. Cassierra daar logischerwijs achter dan. Of Bandé. Kluivert zal dit seizoen wel definitief doorbreken op links, waardoor Bandé ook op die positie de strijd aan moet gaan. Kortom zal Ajax (met eigen jeugd voorop) rekening moeten houden dat het 1 of 2 linksbacks, een centrale verdediger, misschien een spits, misschien een linker centrale middenvelder en misschien een keeper zal moeten aanschaffen. Het beste zou zijn om Huntelaar, Lamprou en Viergever nu al een nieuw contract aan te bieden. Die laatste zin van jou klopt ook niet. Financieel probeert Ajax aan te haken bij de Europese top. Dat betekent financieel slimme contracten aangaan. Er is nooit wat gezegd over de selectie. Het kapitaal moet op het veld staan inderdaad, maar dat is al jaren niet zo. Hopenlijk is dat op termijn wel zo door de nieuwe weg dat de club is ingeslagen.
0 0
Minsc
Je kunt Dankerlui, Eiting en Cassierra wel overhevelen naar het eerste maar daar worden we natuurlijk niet sterker mee. Orejuela lijkt mij trouwens een miskoop.
0 0
MankeNelis
Sportief gezien stap vooruit? Heb ik iets gemist, is hij weg dan?
0 -3
mistermiyagi
Younes out
Cerny verhuren (na zijn revalidatie)
Johnson verhuren aan Heerenveen, Vitesse ect
0 0
BobaAjax
Dan moeten we nog een buitenspeler halen!

4 goede buitenspelers heb je minimaal nodig .
Kluivert , bande , neres en ?
Cerny of johnsen !
0 0
ram
Dan heb je links Bandé en Kluivert. En rechts dan?

Ik ben zeker voorstander van verhuur hoor, maar je moet wel iedere positie dubbel bezet hebben. Dus dan zou ik Johnson of Cerny erbij houden. Of je moet een ervaren buitenspeler als back-up huren ofzo.
0 0
ST
Eens
0 0
Champions
Zul je zien dat hij zn kruisbanden scheurt bij Mechelen
1 -16
Leviathan
En als je m niet vast legt zal je zien dat hij nog 15 goals maakt en niet naar Ajax meer wilt.
0 0
RaynoFischer
Met zo'n beredenering hoef je niemand te kopen, kunnen ze namelijk ook hier op de training.
3 0
gras
Zullen we anders even niet.
0 0
3*stars*3
Man, man, man -_-
2 -1
behangdelul
Ik roep even wat geks: zou youness al verkocht zijn? Wel goed bezig van Marc om al vroeg toe te slaan!
1 0
Bobbaasje
Goed gehandeld Marc!
2 0
Heiko
Zijn jullie ook zo benieuwd welke spelers deze winter Ajax gaan verlaten?
0 -3
KennyTeteTuTuTuTu
Younes hopelijk !
1 0
Heiko
Sportief een stap vooruit? Dan heeft hij Ajax de
laatste maanden niet zien spelen zeker
5 -5
kaashaas
Off topic!. Wat mis ik.het voetbal.van vorig jaar!
Wat worden we toch hard genakt!
9 -1