Keizer vond gedrag Vd Beek 'niet handig'

BVeenstra, 20-11-2017 om 07:05, 13993 views, De Telegraaf | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-trainer Marcel Keizer zou niet blij zijn geweest met de manier waarop Donny van de Beek met zijn reserverol tegen FC Utrecht is omgegaan. Dat meldt De Telegraaf op basis van een kort gesprek met de oefenmeester.

'Als je dingen op het veld laat zien, vind ik dat uitstekend revancheren', doelt Keizer op de hattrick van Van de Beek tegen NAC Breda. 'Al het andere wat daarbij komt, vind ik niet handig. Maar op het veld heeft hij het uitstekend gedaan.'

De trainer van Ajax lijkt zich ietwat te verspreken, want de vraag is natuurlijk: wat is er dan niet zo handig? Keizer zegt in dit geval 'A', maar slikt 'B' in. 'Nee, ik vind dat hij het uitstekend heeft gedaan. Ik vind het uitstekend hoe hij op het veld heeft gereageerd, met drie goals. Ik ben blij voor Donny. Het was een mooie week voor hem met zijn debuut in Oranje en drie goals er achteraan. Dat is lekker voor hem.'

Dat Van de Beek nu drie keer scoorde, wil overigens niet zeggen dat hij voor nu weer een vaste basisplaats heeft veroverd. 'Bij Ajax moet je altijd op je hoede zijn, want er is veel concurrentie. Je kan moeilijk zeggen dat deze jongens even het seizoen mogen uitspelen, want daar hebben we te veel goede middenvelders voor. Ze hebben nu wel wat laten zien en dat is prima.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Los van de keuzes die Keizer maakt lijkt, het er erg veel op dat hij niet veel autoriteit heeft, dat moet te achterhalen zijn lijkt me, als dit zo blijkt te zijn zou ik overwegen om naar een ander uit te zien.

Ik vind Marcel een toegewijde kerel maar hij straalt geen overtuiging uit en lijkt niet corrigerend te willen optreden als een vedette een off day heeft.
Zaterdag vond ik Ziyech ,niet voor de eerste keer, erg slordig en die kwam daarmee weg omdat NAC niet bij machte was om dat af te straffen.
Dan hoort een trainer dat te corrigeren,Marcel deed dat niet en dat geeft mij het gevoel dat hij het niet durft.

Het interview van Keizer na de wedstrijd was ook verwarrend toen Donny ter sprake kwam, als Marcel vind dat Donny iets verkeerd doet dan moet hij dat naar Donny uitspreken en niet een half ballonnetje oplaten in de persruimte.

Ik heb niets tegen Keizer maar hij overtuigd niet, dat past niet bij een Ajax trainer.
1 0
Robinjo1988
Echt een vermoeiende vent met zn gedraai.. ik kan die interviews van hem ook niet meer aanzien.
3 0
geDaante
Tsja, krijg je ervan door maar te blijven wisselen en zelfs met Siem de Jong aan te komen, die zelfs Frank de Boer te traag vond voor op het middenveld na het vertrek van Eriksen (en waarna meer voetbal van De Jong werd verwacht, iets meer teruggezakt).

Terecht dat Donny, die veel beter is, meer van het juiste type is, en veel meer potentie heeft, dat totaal niet begrijpt, zich stoort aan het geen vastigheden en automatismes erin kunnen krijgen, en dit nog netjes uit.

Ik verdedig Keizer geregeld, maar hier moet hij in de spiegel kijken.
4 -2
gras
Dat vond de Boer helemaal niet. Siem is geen mooie speler, maar wordt wel (flink) onderschat. Hij is slim, heeft belangrijke loopacties, ziet het moment op diep te gaan en druk te zetten, groot scorend vermogen etc.

Ik vind alleen dat VdBeek al heeft laten zien basismateriaal te zijn en (veel meer) toekomst te hebben.

Keizer moet leren vertrouwen te hebben in spelers en niet gevoelig te zijn voor veteranen die uitstralen dat ze niet graag gepasseerd worden.
2 -2
geDaante
Dat vond De Boer wel. Na het vertrek van Eriksen kwam er een eind aan het koppeltje Eriksen - Siem de Jong. Eriksen was de aangever, en Siem de loper. Zo'n triest voorspelbaar, maar in de eredivisie effectief tactiekje.
Siem stond toen altijd zeer diep, en ging altijd diep, dat zie je nu weer terug als hij speelt.

Na het vertrek van Eriksen, was die aangever er niet meer, en werd er meer gevraagd van Siem op het middenveld voetballend, en wat meer teruggezakt. Toen viel hij onder De Boer al door de mand, waarna De Boer hem vooral in de spits ging gebruiken.

Het is inderdaad best een leuke speler, binnen zo'n tactiekje of in spel met veel ruimte, maar niet binnen het echte Ajaxspel en bij spel met weinig ruimte, wat meestal het geval is bij Ajax. Anderzijds overschat jij naar mijn mening de moeilijkheidsgraad van dat diep gaan en daaruit scoren. Zo'n Siem de Jong en ook Klaassen loeren de hele tijd op goaltjes, staan diep, gaan steeds diep, dan mag je ook wel je goaltjes meepikken. Het gaat allemaal namelijk ten koste van de opbouw en het spel en combinatiespel op het middenveld, en van de aanvallers, die niet door hem bediend worden.

Je ziet duidelijk dat men wat paniekerig is en de druk voelt, en geneigd is de korte termijn even boven de lange termijn te plaatsen. Men denkt dat te doen door meer ervaren spelers neer te zetten.

Men vergeet dat kwaliteit uiteindelijk veel belangrijker is, en spelers van het juiste type, met de juiste individuele kwaliteiten. Siem staat altijd te diep, altijd onaanspeelbaar. Vind je het gek dat het dan niet loopt? Je speelt maar met drie middenvelders, als er dan ook nog één daarvan zich onttrekt aan de opbouw en het spel op het middenveld...
2 -1
gras
Heel verhaal, klopt gewoon niet. De Boer heeft Siem op het middenveld gezet en was daar erg tevreden over. Klaar.

Of jij of ik het daarmee eens waren, maakt dat niet anders.
0 -2
HarryHarHar
Wat had Donny dan moeten zeggen, 'ik ben blij met mijn reserverol en plaats op de bank tegen Utrecht" ja dat is wel handig zeker...
We kijken nu al weer uit naar welke opstelling Keizer zondag uit zijn hoge hoed tovert.. want daar kunnen maar zo weer twee á drie wijzigingen in zijn!... ja dat is wel handig....
Wat is van 't Schip dan een verademing als je die hoort praten en alle lof hoe hij zijn jongens laat spelen met een begroting die lager is dan de kosten van de catering van het TH van Ajax!.. en een kind van Ajax... hoezo de transfermarkt op....
2 0
SuperHumpie
Gisteren hebben we kunnen zien welke trainer wel bij ajax hoort: Van 't Schip. Constant presteren met een matige selectie met goed aanvallend en gedurft voetbal. Bovendien opgeleid bij ajax.
8 -1
geDaante
Aanvallend en gedurfd voetbal heeft nederlandse clubs altijd het meeste gebracht, of het nou promovendi waren, of topclubs in Europa.

De trainer moet goed zijn en dat lef hebben, dat geloof. Daarom stoorde het me ook altijd dat De Boer zo een hand boven het hoofd werd gehouden door te stellen dat zijn selecties te matig waren om ook maar een beetje te voetballen en een keer diep te spelen.

Van het Schip zeker een mooie optie voor de toekomst. Cruijffiaan, en een fijne persoonlijkheid.
4 0
gras
Schip moet eerst maar laten zien dat dit niet puur te danken is aan het materiaal. Keizer kon ook prima voetballer met Jong. En misschien stort de hele boel in na de winterstop. Pas na een compleet goed eerste jaar kun je wat zeggen.
0 0
geDaante
PSV heeft ook aardig materiaal, en wat doet Cocu ermee?

Wel eens dat PEC ook wel altijd zeer goed scout op vooral technische, handige spelers, of ze nou klein of iel zijn of niet. Respect voor die club, dat doen ze al jaren. Maar Ajax heeft nu ook technische spelers lopen waarmee Schip prima kan werken.

Je kan al die spelers wel hebben, maar uiteindelijk breekt of maak de trainer zo'n elftal. Schip haalt er het maximale uit door ook gewoon echt vol op de aanval te gaan, te durven, maar voren te denken en te handelen. En de spelers spelen met beleving en plezier.

Om maar op Frank de Boer terug te komen, die had met PEC gewoon weer balletje breed gespeeld, zeker tegen PSV.
1 0
gras
Bedoel meer dat Langerer ook heel aardig voetbal speelde met PEC, Jans een paar jaar ook. Dat maakt hen niet per se een geschikte Ajax coach.

Bij Adriaanse, Ten Cate en Bosz zag je hun spelopvatting bij elke club terug. Dat ging met horten en stoten, maar je zag het wel.

Schip kennen we van Twente, maar die kon hij niet naar zijn ideeen laten spelen. Het sloeg niet aan, zijn boodschap kwam niet over en werd niet uitgevoerd.

Anders gezegd, meerdere trainers hebben fris en aanvallend kunnen spelen met PEC. Zij hebben hun scouting en transferbeleid toch echt goed voor elkaar. Pas als Schip dit ergens anders ook kan laten zien, toont hij dat hij als trainer iets in huis heeft. Zou hem lekker laten zitten bij PEC en ook daarna mag het elders laten zien. Pas dan weet je dat hij - a la Bosz - geschikt is voor Ajax.
0 0
Bennyben
Wie zullen we volgende week afzeiken Hennie, Dennis, frank, Edwin, Marcel, Marc, Carlo, of Aron ?

Kansloze supporters hier op AS.
0 -10
Bil
Oké BRAMHOUTEN of ben jij Bennyben?
8 0
wt4ajax
Wat een pannenkoek die Keizer. Hij is echt elke keer de eerste die een boekje open doet tegenover de pers over wat hij vindt van zijn spelers. Hij moet dat binnenskamers houden. Nu gaan spelers ook in de pers openlijk klagen over wat zij van alles en iedereen vinden, want dit voorbeeld geeft de trainer. Vervolgens merkt Keizer het resultaat met vd Beek die openlijk beklag doet en is zijn reactie om zijn gedrag buiten het veld openlijk te bekritiseren. Vind je het gek dat hij ondertussen de autoriteit van een vakkenvuller heeft.
1 -1
Bil
We kunnen dus concluderen dat BRAMHOUTEN, Bennyben, en Ajax4life16 allemaal accountjes van Marcel Keizer zijn.

Zodra je kritiek op Keizer uit, komt hij zelf in actie.

Maar eerlijk is eerlijk Marcel Keizer is nog slechter als Jan Wouters en Marco van Basten.

Ben benieuwd of nu BRAMHOUTEN gaat reageren, of misschien wel Bennyben
4 -3
BRAMHOUTEN
Ik weet niet aan welke pillen jij zit met je complot theorieën maar je maak jezelf een beetje belachelijk nu. Probeer jezelf een beetje in bescherming te nemen
0 -5
gras
Haha, brammie!!!!!
2 0
Bil
Zei het toch, dat jij ging reageren!
5 0
Inhartennieren
Het kwam gisteren weer niet sterk over in de persconferentie.

Keizer komt nu echt te kort, te weinig bagage.
Jammer!
Ik denk wel dat het een goede trainer is, maar er komt dus veel meer bij kijken.
0 0
Robeerke
Je bent zelf niet handig
1 0
gras
Dat krijg je als je een van de beteren slachtoffert.

Je bent gewoon stekeblind als je niet ziet wat voor impact vdBeek heeft op het spel. Hij moet alleen nog wat meer chemie met Ziyech ontwikkelen. Met Nouri speelde hij zijn hele jeugd, heeft wat tijd nodig. Kan een optie zijn om vdBeek op 6 te zetten en Frenkie als half. Of desnoods Siem, als Keizer daar gelukkig van wordt.

Maar wat had vdBeek dan gezegd dan zo onhandig was?
0 0
Inhartennieren
Hij durft dit wel tegen van de Beek te zeggen.
Maar als Huntelaar, Ziyech of Schöne hun mond open doen, hoor je daar niets over.
Beetje jammer Marcel.
7 0
JanTa
Zwakke trainer zien altijd spoken op hun weg en Keizer is daar 1 van.
1 0
NouridolbergNeres34
Wanneer is keizer van plan een keer met een vast elftal te gaan spelen en dat te laten staan voor een wedstrijd of 5/10, je kan wel blijven roepen dat het nog niet staat en je nog zoekende bent marcel maar daar geef je je eigen falen mee aan.

12 wedstrijden onderweg bijna winterstop er hoort gewoon een ingespeeld team te staan nu. En enigste wat ik steeds hoor zijn excuses bij keizer.
2 0
FelixjeGassenlicht
Als je ziet wat er vorig jaar gebeurde met een grotendeels zelfde selectie dan kan je maar een conclusie trekken: Keizer is veel te licht. Wij gaan straks in de winterstop mee maken dat deze meneer een andere functie gaat krijgen binnen Ajax (want vriendjes ontslaan dat doen ze niet). Helaas is dan de achterstand op PSV al veel te groot .
3 0
Frederiksperwer
Ook ik was enthousiast over de aanstelling van Keizer, maar dat is verleden tijd. Een trainer mag foutjes maken, dat hoort erbij en overkomt de besten. Maar je middenveld weggeven met Huntelaar en Dolberg tegen Pec, Dolberg als linksbuiten in Tilburg en het banken van van de Beek voor Siem de Jong tegen Utrecht. Zijn geen foutjes, maar een blijk van onvermogen. Met deze technische staf komen we niet verder. Daar veranderen mooie uitslagen In Heerenveen, Rotterdam en Breda niets aan.
11 0
Henning
Grappig, vind zelf het gedrag van Keizer niet handig.
5 0
godenzoon92
Keizer houd je muil toch eens. Donny beantwoordt gewoon vragen van de journalisten en zegt dat ie baalt van de reservebank tegen Utrecht. Als dat al 'niet handig' is dan weet ik t ook niet meer.
4 0
Web
Keizer maakt op mij geen sterke indruk, wees blij dat Donny teleurgesteld is.
Als Ziyech dezelfde kritiek had gegeven als Donny had je Keizer niet gehoord.

Keizer praat veel te veel, en wil alles uitleggen.
3 0
johnd
Amateur...
4 0
DetMaiers
Dat iedereen hier kritiek heeft op Keizer, geeft ook maar weer eens aan dat er totaal geen persoonlijkheden in de selectie zitten. Het zijn allemaal makke schapen die blind de opdrachten uitvoeren en zelf geen enkel initiatief nemen.
Als je in het veld staat en je ziet dat het niet loopt of dat er spelers continue verkeerde dingen doen, dan moeten er spelers opstaan die zeggen "we gaan het nu zo en zo doen, want het loopt voor geen meter". Maar die persoonlijkheden ontbreken in het hedendaagse voetbal.
4 -2
AjaciedNB
Storm in een glas water
2 -2
echtgras
Jij vindt wel dat Ajax goed speelt?
En het feit dat Schøne, Ziyech en nu ook Donny commentaar hebben geen teken aan de wand?
De spelers zien ook in dat Keizer totaal te kort schiet om spelers duidelijkheid en vooral vertrouwen te geven. En als ie vertrouwen geeft is dat aan de verkeerde spelers...
Hij haalde Neres altijd naar beneden begin vh seizoen, ook Wöber en nu Donny voelen geen vertrouwen. Dolberg speelde matig maar door geen duidelijkheid te geven en te blijven roepen dat het je 1ste spits is blijft ook hij erin hangen.
Kluivert mocht tot zaterdag alleen op rechts, Frenkie speelde 1x slecht tegen Vitesse (toen iedereen slecht speelde) en ondanks dat hij daarvoor en daarna man of the match was, zit ie altijd op de bank.
Nee Keizer maakt beginnersfouten en dat is zonde want de andere concurrenten spelen ook slecht dus je kan makkelijk kampioen worden als je doorpakt
10 -2
AjaciedNB
Ben het eens met de punten die je aanhaalt, echter ik bedoelde dat de commotie die ontstaat over, in dit geval, Donny, weer groter gemaakt wordt dan dat het is.
Keizer dacht even lucht te hebben met een 0-8 winst, maar het zagen aan zijn stoelpoten blijft onverminderd door te gaan.
Los van wat je van Keizer vindt, de wallen onder zijn ogen die in een half jaar tijd zijn ontstaan, verraden voor mij een hoop
3 0
Eduit020
Als iemand die niet weet waar hij mee bezig is dan is het Keizer zelf met zijn dwaze wissels elke wedstrijd.
3 -1
Ruff Rhythim
Dat wordt Siem weer basis hoor...
4 0
RaynoFischer
Dat is denk ik wat overdreven, maar goed hij gooit Wober er ook zonder pardon uit.
5 0
Ajax4life16
Ongelofelijk wat vooroordelen met de kudde kunnen doen. Een paar mensen hier roepen al sinds Keizer is aangesteld om keizerout, en het lijkt door de schaapjes op AS klakkeloos te zijn over genomen. Ik vind het maar zielig, creëer een eigen mening.
8 -20
munser
Dus als een groep mensen dezelfde mening heeft, dan hebben ze die allemaal maar overgenomen en zielig. Volgens mij ben jij zielig omdat je het blijkbaar niet goed kunt verdragen als mensen een andere menning hebben
6 0
afcas
niks mis met dezelfde meningen hebben, maar op t moment dat 99% hun mening niet feitelijk weet te onderbouwen en precies roept wat anderen voor hun riepen is zeggen dat het een eigen mening is niet geloofwaardig. overigens staat de mensheid erom bekend kuddegedrag te vertonen en bijna alleen individueel te denken wanneer het over hun als persoon gaat. en aangezien mensen elkaar allemaal na praten en het in sommige gevallen gewoon feitelijk te bewijzen valt dat wat ze roepen onzin is... nee ik geloof niet dat het merendeel van die mensen een eigen mening hebben gevormd.
0 0
Bennyben
Maak niet uit wie je voor de groep zet, iedereen moet weg behalve bosz want dat schijnt een hele goede trainer te zijn die nog 0 prijzen heeft gepakt in zijn carrière maar blijkbaar maakt het bij veel AS leden niet uit of je als topclub meespeelt om de prijzen.
5 -7
godenzonenssuper
Best vreemd dat hij met Vitesse en Heracles nooit iets gewonnen heeft.
Daar slepen ze normaal ieder seizoen wel een prijs binnen.
Ook schandalig dat hij zowel met Ajax als Macabbi maar liefst 2 hele punten tekort kwam voor de titel en met Ajax de EL niet won.
Normaal haalt een Nederlandse club ieder jaar minimaal de EL finale en winnen ze em ook nog.
10 -2
Bennyben
Bij ajax moet je gewoon kampioen worden dat werd van frank de boer ook verwacht, maar blijkbaar is het bij bosz niet zo belangrijk wat z'n prestaties zijn.
0 0
Web
Bosz heeft met Heracles in de bekerfinale gestaan, kijk die wedstrijd eens even terug, zo ongelooflijk naïef gespeeld. Het jaar met Bony in de spits bij Vitesse had hij de beste selectie van de eredivisie.

Leuk dat je het niet hebt over zijn periode bij Fyenoord als TD.
Daar deed Bosz werkelijk alles verkeerd.
2 -5
godenzonenssuper
Leuk dat jij begint over Bosz als TD.
Daar ging de reactie van Bennyben namelijk totaal niet over, het ging over de trainer Bosz.
Maargoed zodra de naam van Bosz ergens staat begin jij te schuimbekken en te huilen. Kan me voorstellen dat lezen dan lastiger wordt.
3 -2
Bennyben
Jij kan beter supporter van bosz worden in plaats van Ajax
0 0
Web
Schuimbekken en te huilen, gelukkig heb ik een ander nivaue dan jou.

Maar die bekerfinale al bekeken? Kun je niet meer herinneren het Vitesse met Bony?

Ga jij maar lekker door met alles wat Ajax is zonder Bosz af te kraken, al over de 0-8 van gisteren een
0 0
godenzonenssuper
Gaat het?
Niet nerveus worden he, je maakt je zinnen niet meer af.
En jij gaat de bekerfinale heracles-psv nu aangrijpen om Bosz te pakken? Heracles dat de finale haalt(!) en dan verliest van psv.
Ja echt schandalig zeg...

Overigens heeft Bony nooit onder Bosz gespeeld, je schreeuwt maar wat.
Fred rutten was trainer in het seizoen 12/13.
Doe je huiswerk voordat je een wanhopige poging doet om Bosz af te zeiken.
0 0
BRAMHOUTEN
Het begint een beetje aandoenlijk te worden hoe jij peter beschermt, misschien kan je wel bij hem in dienst om hem te beschermen tegen de boze buitenwereld
3 -6
godenzonenssuper
Inhoudelijk sterke argumenten.
Ga zo door Brammetje.
Trouwens, hebben Cruijff en Bosz net als Jonk volgens jou ook op Annie schilder gelegen?
3 0
trodat4030
Hahahahaha, iets met potten en ketels. Jij doet exact hetzelfde met je vriendjes Keizer en FdB....... Maar volgens mij heb je dat zelf totaal niet in de gaten.
2 0
BRAMHOUTEN
Is dat zo? Ik roep niet steeds dat keizer out moet dus dan bescherm ik mijn vriend! Als jij dat zo ziet ben je net zo kortzichtig als godenzoontje. Keizer is een beginnende trainer die fouten maakt maar eerlijk is en ook eerlijk zegt dat hij nog fouten maakt, de een vind dit zwak de ander juist niet. Hij is duidelijk aan het stoeien met alles om zo gord mogelijk voor de dag komen! Heeft een veel mindere selectie als vorig jaar, tel daarbij het drama van nouri er nog bij dan vind ik minstens dat je deze trainer een kans moet geven! Maar hier ben je totaal niet stoer als je het opneemt voor iemand bij Ajax. Dan ben je geen Ajacied of een moraalridder! Maar blijf vooral lekker schreeuwen als jij je daar prettig bij voelt
2 -5
godenzonenssuper
Ik neem het op voor Bosz, Jonk en Cruijff. Maar dat is dan opeens niet goed?
Zielig ventje, jij weet niet eens waar Ajax voor hoort te staan.
2 0
trodat4030
Dat is niet de reden. Jij stond vooraan om Cruijff, Jonk, Jonkind en Bosz te fileren. Bij FdB, Sar, Bergkamp en Keizer ben je opvallend mild. Kijk al je reacties sinds eind 2010 maar terug. Dus ja, dat is zo.
2 0
suitie
OK, ik creëer een eigen mening: keizerout!
3 -1
Gerrr
Keizerout !!!!
1 -2
Leviathan
Vorig seizoen was het Boszout daarvoor Frankout en nu Keizerout.
5 -1
3sterren
Persoonlijk zie ik graag dames met een flinke boszhout ...
3 -1
Bennyben
Ja de mensen zetten zichzelf zo voor lul hier
2 -3
Ruff Rhythim
Het verschil met vorig seizoen is dat #Boszout na 2 maanden verdwenen was.....

Ander (persoonlijk) verschil is dat Boszout nooit in mijn hoofd heeft gezeten.
Bij Keizer echter....
5 -2
Bennyben
Dat is helemaal slecht dat je na 2 maanden je mening veranderd, dat geeft maar weer aan dat een hoop mensen geen stellige mening hebben en dus gewoon met de meute mee lopen
1 -8
Ruff Rhythim
Als je een mening op feiten baseert is het wat mij betreft ten alle tijden geoorloofd om van mening te veranderen.
2 0
RaynoFischer
Wat een onzin je kan best na een paar maanden terugkomen op je mening en bijstellen.
Net als dat er mensen waren die Keizer een kans gaven omdat hij het goed deed met jong Ajax.
3 0
RaynoFischer
Stja de meeste supporters hebben gewoon dezelfde mening over Keizer, je kan best een nep mening creëren maar waarom zou je dat doen?
2 0
godenzonenssuper
Weet ie zelf ook niet.
1 0
BRAMHOUTEN
Wat een trieste reacties weer op een artikel in de krant. Weten jullie wat Donny op de training heeft laten zien of heeft geroepen? Nee jullie zijn er allemaal niet bij geweest en reageren lekker weer heel primaire op een artikel van de telegraaf. Echt heel volwassen weer.
7 -12
RaynoFischer
Maar ben jij er wel bij geweest dan? :p
5 0
BRAMHOUTEN
Nee ook niet. Maar de reacties hier slaan nergens op. Keizer out en oprotten , waarom ? Omdat hij een 20 jarig jochie niet in de basis zet? En die nu getergd is en er 3 scoort, zo getergd moet hij dus altijd zijn. Kan je niet verwachten van een jochie van 20, maar hij moet gewoon naar de trainer luisteren en zijn stinkende best doen, als Donny dat doet speelt hij gewoon! Dat geld voor frenkie ook, die kan wel gaan roepen dat hij er in hoort, en altijd moet spelen maar zoals hij invalt maakt hij de keuze niet lastig voor keizer en speelt schone gewoon
2 -10
trodat4030
Je lult uit je nek Bram, opnieuw! Siem speelde wegens taktieche redenen, dat heeft Keizer toch gewoon gezegd? Dat het niet goed uit heeft gepakt was voor iedereen met enig taktisch inzicht al voor de wedstrijd duidelijk en is achteraf de waarheid geworden.
5 0
godenzonenssuper
In welk intervieuw heeft Frenkie gezegd dat hij altijd moet spelen en er in hoort?
Was jij erbij trouwens toen hij dat zei?
Want alleen dan mag er iets over zeggen volgens je eigen logica.
5 0
godenzonenssuper
Keizer sprak dit gewoon uit op de persconferentie.
Gewoon te zien geweest bij de Nos.
2 0
Ferd
Maar wat heeft Donny gezegd, dat was de vraag die je niet beantwoord.
0 -1
Chesterson93
Die vraag heeft Keizer niet beantwoord. Want dat speelde zich af bij Ajax en niet tijdens een interview.
1 0
ST
Oprotten met deze vent
5 -4
iammike
Ik kan maar 1ding noemen wat niet handig is.
1 0
godenzonenssuper
4 maanden lang schuiven en wisselen is niet handig beste meneer Keizer.
6 0
Josajacied87
Het aanstellen van jou was niet handig.
#KEIZEROUT!
11 -3
Leviathan
En kom nou eens met een naam met een bewezen staat van dienst die aanvallend voetbal wilt spelen en jeugd ook een kans geeft en die haalbaar is?
0 0
MSwertz92
Wim jonk, john van 't schip.
3 -3
behangdelul
Lekker makkelijk, jonk heeft het nooit bewezen, alleen vanaf de zijkant. Van het Schip draait nu fantastisch maar heeft ook nog nooit wat bewezen.
2 0
ehw72
En Marcel Keizer...wat heeft hij gepresteerd voor zijn aanstelling bij Ajax 1?
3 0
Leviathan
Ook niet veel met JA aardig gedaan. Maar daarom ga je toch niet weer gokken?
0 0
Leviathan
Precies. Zie liever Jonk in de plek van Spijkerman. Jonk zou weer een gok zijn er komt veel meer bij kijken dan alleen je spelopvatting anders kan je mij ook wel trainer maken.
0 0
ditisdebeslissing
inderdaad. maar dat aanstellen kan keizer niks aan doen 8-0 is echt geflatteerd want alsnog speelde Ajax slecht. #KEIZEROUT!
4 -4