Arisz hoopt eind dit seizoen op supportershome

giobelloni, 17-11-2017 om 13:58, 6650 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Rutger Arisz hoopt dat het nieuw te bouwen supportershome aan het einde van het seizoen klaar is. Dat vertelt hij in een interview met Ajax Life. De operationeel directeur hoopt daarnaast ook het ticketingproces te vereenvoudigen.

Want daar is men bij Ajax niet tevreden over volgens Arisz. 'Er zijn veel factoren die dit proces bepalen. Hoeveel groepen willen we bijvoorbeeld bedienen? Want daar hebben we er een heleboel van: seizoenkaarthouders, certificaathouders, clubcardhouders en EU-kaarten. Daarnaast willen we ook de no-shows beperken om het stadion voller te krijgen. Als de eerste kaartverkoop van het seizoen 2018/2019 van start gaat, moet alles op en top geregeld zijn.'

In diezelfde periode zou dus ook het nieuwe supportershome klaar moeten zijn. 'We staan aan de vooravond van het slaan van de eerste paal. De afspraken met de gemeente zijn gemaakt. Dat is een mooi resultaat, waarbij Eberhard van der Laan een fantastische rol heeft gespeeld. Ik hoop dat het rond de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen gerealiseerd is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robinjo1988
Lijkt me sterk dat dat gaat lukken als ze nu nog niet eens begonnen zijn.
0 0
NH12345678
Waar is Dani dan met de thuiswedstrijden hij is er toch wel bij uitwedstrijden ?
0 0
Morrissey
Zal tijd worden dat de stropdassen de fanatieke aanhang iets terug geven, ipv tegenwerken en nog eens tegenwerken. Zonder hun is Ajax ten dode opgeschreven. Ik ben een trotse Ajacied en ben trots dat wij menig stadion met onze liederen stil krijgen.

Viva Ajax
3 0
Ruff Rhythim
Eerst maar eens afwachten of hij zijn woorden kan waarmaken...
Hopen dat het nieuwe home eind seizoen klaar is kan je natuurlijk nauwelijks een harde afspraak noemen.
0 0
trodat4030
Mooi, misschien durven de sv's dan weer eens hun ongenoegen te uiten omdat ze niet meer gechanteerd kunnen worden met een honk.
2 0
Red Devil
Dat zou heel mooi zijn als dat lukt.
0 0