'Kritiek na vertrek Bosz 99 procent onzin'

JipVR, 10-11-2017 om 20:59, 9843 views, Voetbal Inside | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Peter Bosz vertrok afgelopen zomer na één seizoen alweer bij Ajax, nadat de Europa League-finale bereikt was. Volgens verschillende media zou Dennis Bergkamp een van de redenen zijn geweest voor het vertrek van de coach, omdat hij en Bosz elkaar niet lekker zouden liggen. Bergkamp kan niets met die aanname, zo vertelt hij nu.

'Dat zijn aannames en dingen die bedoeld zijn om bepaalde uitspraken uit te lokken. Ik weet wat mijn werk is, waar ik voor sta en wat er verwacht wordt van mij', zegt Bergkamp tegen Voetbal Inside. 'De mensen die er een mening over hebben, moeten eerst weten hoe het zit en wat ik precies doe. Dan pas kunnen ze wat zeggen. Daar maak ik me niet druk om.'

'Het is iets dat per dag verschilt. Ik weet wat onzin is en wat terecht is', vervolgt Bergkamp over de kritiek op zijn rol in het verhaal omtrent Bosz. 'Dat verhoudt zich ongeveer 99 procent tot 1 procent. Ik weet wat er gebeurt en wat mijn taak is. Dat probeer ik zo goed mogelijk uit te voeren.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Top Dennis. Niets aantrekken van al dat gelul. Jij zit er om onze beste talenten te trainen en uiteindelijk in het eerste te krijgen. Het enige wat ons op lange termijn bestaansrecht garandeert en ons die incidentele uitschieter kan bezorgen. Trainers zijn passanten. Zeker types als Bosz die kwalitatief goed zijn, maar overal met wrijving weggaan.
0 0
Lagasj
Zit ie er nog?
0 0
koppendicht
Mensen hebben altijd een vijand nodig en mensen waartegen ze zich willen verzetten. Eerst was het Jaake, toen van den boog, daarna blind, daarna jol, daarna ten havelaar, nu bergkamp. Het heeft voor de rest niets met feiten te maken, want de voetballerij hangt van toeval aan elkaar. Men moet gewoon een vijand hebben, dat is de zuurstof van het leven.
3 -8
koppendicht
Dit typeert de totaal krankzinnige voetbalwereld. Het wegaan van bosz nota bene ophangen aan een assistent-trainer en dit extreem opblazen in de media. Er is weleens een meningsverschil in een groep, en dan vertrekt Bosz en is het ineens allemaal de schuld van bergkamo. Mensen moeten allerlei verklaringen hebben voor alles wat er gebeurt en vullen dan van alles in of zoeken een zondebok. Het is allemaal giswerk en zwaar overdreven.
3 -10
Sazzz
Bergkamp is toch in feite niet eens een assistent?
0 0
Boer Gijs
Het is eigenlijk al heel wat dat Dennis toegeeft dat 1 procent van de kritiek terecht is.
12 -1
Wesl
Wat is je rol dan?? Dennis! Die gesloten houding frustreert ons en past bovendien niet bij Ajax!
5 -1
EVH
Goeie vraag.
3 0
Catenaccio
Eigenlijk zegt hij niks. Alleen dat het onzin is. Pff
Dennis ga aub weg. Dankzij jou staat je neef voor de groep . Daar sta je ook voor?
3 0
DonAdam
Wat hij zegt is dat criticasters geen benul hebben wat hij precies doet en wat er binnen speelt, en daar is geen speld tussen te krijgen. Er wordt namelijk niet gelekt en van der Sar en Bergkamp brengen niets naar buiten.

Dat is dan ook meteen de achilleshiel van deze werkwijze, want dat heeft als gevolg dat er inhoudsloze meningen gevormd worden, zoals b.v. de jouwe, wanneer de prestaties van Ajax 1 beneden verwachting zijn. Dan wordt er op gegeven moment om Bergkamp's hoofd gevraagd.

Het gekke is wel dat het eigenlijk heel volwassen is wat Bergkamp doet, door b.v. niet op Bosz' moddergooien in te gaan, totdat hij zich door die reporter van VI toch liet verleiden iets te zeggen. Volwassen gedrag en integriteit worden in het tijd van de internetschandpaal helaas niet meer gewaardeerd.

Het is aan Ajax om zo snel mogelijk iets aan deze beeldvorming te doen, want dit is dodelijk voor de club.
7 -5
geDaante
Volwassen gedrag en integriteit? Samen met Jonk en Cruijff in de rechtszaal staan, en even later beiden gewoon afserveren, totaal links laten liggen en slinks wegwerken noem jij integriteit?

Terechte kritiek van Jonk en Cruijff toentertijd aangaande de speelwijze (onder De Boer) en het aankoopbeleid (middelmaat, breedte) deed hij niks mee, liet De Boer zijn ding doen en steunde hem, en liet Jonk en Cruijff als roependen in een woestijn. De Boer gaat weg, en Bergkamp heeft ineens diezelfde kritiek op De Boer die Jonk en Cruijff twee jaar eerder al hadden. Cruijff die aangeeft dat Bergkamp nooit meer contact met hem opneemt.

Cruijff die aangeeft dat hij niet meer wil dat zijn naam verbonden wordt aan het beleid bij Ajax, en toch doen.

Jonk wegwerken uit de opleiding, puur om wat teveel invloed van de performance afdeling volgens hem, en zichzelf daarna nooit op de Toekomst laten zien. Bosz wegwerken, en een vriendje aanstellen, etc.
5 -2
MosesD
Hou toch eens op over Jonk en JC. Dat is verleden tijd. Jonk die als belangrijkste man op de Toekomst niet meer aanschoof bij vergaderingen. Een gotspe. Dat zou in geen enkele organisatie getolereerd worden. Jonk heeft zijn eigen graf gegraven. En waar zit ie nu? Bij een hele grote club? Nee. JC heeft er zelf voor gezorgd dat we met Bergkamp, Overmars en Sar zitten opgescheept. Vooral de eerste twee totaal geen leider, manager of communicatief vaardig. En dat zou op dergelijke posities wel moeten. En reken maar dat we voorlopig niet van deze figuren af zijn. Nou bedankt!
2 -1
Sazzz
Bergkamp hoeft ook geen leider te zijn, hij was in die tijd assistent, nu bemoeit hij zich met de jeugd! Bergkamp krijgt zoveel in de schoenen geschoven waarvan ik het idee heb dat hij er niet eens mee van doen heeft
0 -1
MosesD
Bergkamp is technisch de grote baas, dan moet je wel degelijk een leider zijn. En hij is nog altijd assistent, zit alleen niet meer op de bank.
0 0
Freddy Al
Bergkamp bepaalde destijds niet de opstelling en deed ook het aankoopbeleid niet,het niet eens zijn met de Boer speelde wel degelijk maar hij koos ervoor om desondanks de Boer te steunen in het belang van Ajax en als gevolg van gemaakte afspraken.

Het wegwerken van Jonk is ronduit een leugen, Jonk heeft daar zelf voor gekozen omdat hij zich niet voldoende gesteund voelde door anderen in de organisatie.
3 0
Dexy
De arrogantie spat er weer vanaf. Stuitend eigenlijk. En hij geeft ook nog nul komma nul opheldering.
7 -1
Sazzz
Dat hoeft hij ook helemaal niet te doen. Wat Bosz doet vind ik veel kwalijker. Vooral als daarna één van zijn eigen spelers, onbedoeld, het hele verhaal om schopt.
0 -3
Woodenshoe
Misselijkmakend interview. De man viel met een paar zinnen voor mij totaal van zijn voetstuk. Van meesterlijke voetbalkunstaar naar iedereen minachtende in zichzelf gelovende egoïst....
6 -2
DonAdam
Dus omdat hij zich niet laat kennen en niet lelijk terug doet naar Bosz toe en al die andere idioten die Bosz bijvielen, valt hij van zijn voetstuk. Duidelijk....

Propaganda werkt, dat mag duidelijk zijn. Je ziet het in bijna alle ongenuanceerde meningen in deze draad.

Het is om te kotsen dat jullie je Ajacied durven te noemen en een passant's moddergooicampagne voor waar aannemen en een rasajacied als de boosaard zien.
3 -6
Woodenshoe
Nee meer het "ik weet precies hoe het zit en wat ik doe en iedereen die daar iets van vind heeft nergens verstand van". En dat terwijl het momenteel een enorme puinhoop is bij Ajax....
4 -1
Sazzz
Feit blijft dat Bosz zelf iig flink gelogen heeft en dat dat ook niet de eerste keer is. Toch hobbelen we achter hem aan en kotsen we Bergkamp uit.
1 -2
Freddy Al
Helemaal mee eens, maar hier leeft men van vijandbeelden gebaseerd op onzekerheid en vooral angst.

Dat hij niet echt ingaat op de publicaties rond Bosz vind ik helemaal terecht;
het grootste deel is door de media opgeklopte en aangepaste onzin, er wordt een schijn van conflict gecreëerd om de kijk/verkoopcijfers op te krikken.

Roeptoeters en groot schreeuwers die geen enkel inzicht hebben in de functie noch de invulling daarvan door Bergkamp, trekken het zwaard als er weer eens een minder resultaat uit de bus rolt.

Zodra een verdediger een verkeerde terugspeelbal geeft op Onana begint men dit te verhalen op een falend beleid, rest my case.
4 0
geDaante
Er is juist door Bergkamp en co. propaganda aangewend om Jonk in een kwaad daglicht te zetten, en eruit te werken. Die wordt nu door iedere andere club of organisatie gezien als een lastpak en een werkweigeraar. Dát is om te kotsen.

En het gaat niet alleen om Bosz, het gaat om al zijn schimmige praktijken, zoals eerder met Jonk, Cruijff, De Boer (naderhand pas kritiek op hem hebben, daarvoor al die tijd stilletjes naast hem zitten en steunen).
5 -3
MosesD
Jonk was bij Volendam al weggestuurd. Ook daar kan men wel het nodige over hem vertellen. Neemt niet weg dat Jonk een prima trainer is, maar beslist geen manager of td of ta, zoals hij in Vdam was.
1 -1
KingVince
'Het is iets dat per dag verschilt, ik weet wat onzin is en terecht is'

Hmmm per dag verandert hij van inzicht over wat onzin en terecht is..... dat snap ik niet :(
2 -1
FT`S
Het nieuwe scholletje
4 -4
Robinjo1988
IN dit stukje is het nog netjes verwoord. Ik heb het item gezien en hij zei gewoon dat mensen die kritiek hebben geen niveau hebben en er geen verstand van hebben. Het kwam enorm arrogant over. Maar ik had niet anders verwacht van dit enge mannetje. Hij zei ook nog dat hij heel tevreden was over hoe het gaat. Als je tevreden bent met de huidige situatie dan hou je niet van Ajax en zit je er alleen voor jezelf.

Er moet echt actie komen anders blijft dit enge mannetje gewoon zitten.
22 -5
geDaante
Hij heeft zelf weleens aangegeven het oude Ajaxcultuurtje terug te willen, dus gezellig bezig zijn met het liefst oude Ajaxmaatjes en een fijn sfeertje.

Dat blijkt ook wanneer hij Jonk eruit knikkert, omdat een paar jeugdtrainertjes (waaronder, niet verwonderlijk, Vink) gaan morren omdat ze hun egootje niet kunnen pleasen door een eigen team te hebben en daarmee te kunnen pochen, al zouden zijn dat nooit zo zelf verwoorden ;). Bergkamp was daarna vrijwel niet meer te bekennen op De Toekomst. Oftewel, even de lieve vrede herstellen, en links laten liggen.
2 -3
Bijgoochem
Eén woord: transparantie!
2 0
nightgoat
Incapabele gluiperd #2
7 -4
Ajax68
Bergkamp is een waardeloze en Arrogante klootzak als hij zich zo verschrikkelijk LAF opstelt door géén uitleg te willen geven, en zich voordoet alsof NIEMAND anders verstand van voetbal heeft, dan alleen HIJ.
Wat een verschrikkelijk en Zelfvoldaan MISBAKSEL.
Begrijpelijk is nog enigzins, dat hij niet aan táfel schuift bij dat stelletje ongeregeld en op sensatie belust én onzinnig trio van voetbal-inside, maar dat HIJ zich boven alle wetten en personen stelt is absurd en wel héél erg Achterlijk en Ongepast.
WIE is HIJ dan wel , als voetballer goed, maar als Mens en "Bestuurder/opleider " is hij gewoon een waardeloos stuk vreten, en moet DIRECT ter verantwoording worden geroepen door dit al eveneens LAFFE " bestuur " van die Cat Weazel , van de Sar.
Wat een MISPLAATSTE ARROGANTIE en ONGEPASTE HOOGMOED WAANZIN !
Hoe kan je nou als AJAX zijnde op zoń manier communiceren , en naar buiten treden , écht Schandálig gewoon ?!
DIRECT buiten flikkeren .
ALS Ajax op DEZE manier naar buiten wil treden tav haar publiek en nog altijd vele supporters, kunnen wij ZIEN en HOREN dus , HOE dit Arrogante "bestuur " tegenover de mensen staat, en tegen de mensen aankijkt, zij plaatsen zich zo wel héél duidelijk vér bóven ALLES en IEDEREEN.
SCHANDALIGE WANVERTONING, net zoals het VOETBAL op zich, en HEEL die verrotte Organisatie in elkaar steekt, met dat WANBELEID waar nog JAREN lang over gesproken zal blijven worden, PURE ANTI_RECLAME !
10 -9
jimbo1994
Oké Dennis bedankt..wanneer gaan jullie eindelijk is stoppen met onze club kapot maken? pak je spullen neem spijkerman, van de sar, en heel dat zooitje mee! Wanneer begrijpen jullie het is dat tegen o.a rosenborg Utrecht verliezen gewoon niet kan! Kijk naar je eigen functioneren en ga iets anders doen ofzo.. Tijd voor protest zou ik zeggen
15 -3
Ajax68
WIJ SUPPORTERS MOETEN OPSTAAN TEGEN DIT SLECHTE UITHANGBORD WAT " BESTUUR " HEET , en EISEN dat ze OPROTTEN !
10 -1
Hobbemastraat
Je capslock staat aan druktemaker
2 -2
Daneman
Dennis ga aan de geraniums, en stop aub bij ajax, Edwin idem dito, spijkerman idem dito,
12 -3
Ajax68
JUIST !
2 -3
BRAMHOUTEN
Wat een niveau hier. Bergkamp heeft groot gelijk om niet bij Derksen aan te schuiven en hij heeft ook gelijk dat de meeste journalisten en analisten geen niveau hebben. Sinds het TH er is en sar overmars en Bergkamp de leiding hebben wordt er niet meer gelekt, dus is Derksen zijn bron kwijt en heeft hij geen nieuwtjes meer te vertellen. Derksen weet het allemaal zo goed terwijl hij zelf niet normaal kon voetballen en hij gaat ff zeggen wat andere verkeerd doen. Het zelfde als vd gijp. Loopt jonge spelers belachelijk te maken en daar de clown uit te hangen terwijl hij zelf ook niet echt bijzonder was en de hele dag met anti depressiva een beetje op de bank hangt. Kan je wel zeggen het is satire maar dat is wel heel goedkoop. De heren worden boos als iemand anders commentaar op hun hebben. Natuurlijk gaat het nu niet goed met Ajax maar ik vind het belachelijk hoe supporters maar alles ongenuanceerd roepen op spelers en bestuurders en trainers. Steun Gvd je club en ga niet alles afzeiken als je even niet wint
3 -20
EVH
We steunen wel onze club.
We steunen alleen niet Sar, Dennis, Marcel, Hennie, Aron en Bjorn.
We steunen namelijk wel Jonk en we steunden ook Johan Cruijff. Je weet wel, de man die zijn handen aftrok van AJAX.

"als je even niet wint" ?? Whoww...!!
Onze club had voor een beleid en voor lange(re) termijn moeten gaan en hadden Bosz moeten steunden.
Je weet wel, de trainer die AJAX weer als AJAX liet voetballen.
De man die daarbij gemakshalve vrijwel ons gehele elftal ombouwde en toen op een haar na de titel niet won maar wel de Europa League finale behaalde.
in zijn 1e seizoen!
3 0
Einstijn
Mooi dat je dit weet om te draaien naar de mannen van voetbal inside. Ik snap ook wel dat hij daar niet gaat zitten.

Maar gezien het huidige beleid en dramatische spel en de hele stapel vraagtekens die we hebben bij het functioneren van zowel Dennis Bergkamp als de assistenten die bij ons op de bank zitten, is het niet gek dat mensen daar kritisch op zijn. Als dan je enige verweer is 'maar niemand weet hoe het zit' heb je het gewoon niet begrepen. Leg ons dan uit hoe het wel zit en waarom we veel positiever zouden moeten zijn over al deze zaken.

En dan ga jij vervolgens Derksen en co. overal de schuld van geven. Terwijl alle analisten en verslaggevers hun vraagtekens zetten bij de rol van Bergkamp en het beleid van het eerste. Bergkamp zit er nu al een hele tijd, en er is niemand die weet wat hij doet, of in ieder geval bereid is om dit naar de buitenwereld toe uit te leggen. Dan mogen we daar best kritisch over zijn.
10 0
BRAMHOUTEN
Kritisch zijn mag maar wat hier geroepen wordt gaat echt te ver. Omdat wij de ins en outs niet weten wat er bij Ajax zich afspeelt gaan we maar met zijn alle achter Johan Derksen aan en hem hier ook maar verrot schelden en voor alles en nog wat uitmaken. Ik noem dit kudden gedrag. Lekker makkelijk om met de grote groep mee te varen, lekker veilig.
1 -10
wasooittrotsopajax
Je twijfels hebben over Bergkamp is iets anders dan achter Johan Derksen aangaan.
0 0
Einstijn
Eens, maar ze geven de supporters op t moment ook wel erg weinig redenen om wat anders te vinden. Dat praat domme dingen roepen niet goed natuurlijk.
2 0
fanforeffer
Bergkamp zit op het zelfde niveau als Derksen .
7 -2
PetrosQ
'De mensen die er een mening over hebben, moet eerst weten hoe het zit en wat ik precies doe'

Misschien moet hij dan maar eens vertellen hoe het zit en war hij precies doet. Mogelijk dat de kritiek dan minder wordt.
14 0
fanforeffer
Cultuur bewaker ? welke cultuur ? vriendjes voortrek cultuur ? geheimzinnig doen cultuur ? minachting van de fans cultuur ? te langzaam handelen cultuur ?
19 -1
Leprechaun
Kijk eens in de spiegel Dennis. Sinds Bosz is vertrokken is het een puinhoop. Los van wie er schuldig is in dat verhaal, betekent het dat HIJ degene was met een visie en niet Ajax.

Je zou dus wel degelijk je eigen functioneren eens onder de loep mogen nemen.
16 0
Lagasj
100 % Arrogante klootzak!
13 -1
aietos
Bergkamp weigert de huidige situatie uit te leggen en wil ook niet aan tafel bij Voetbalinside.
Jammer, dat hij zo de schijn tegen zich houd. Iemand die eerlijk is zou dit met beide handen aangrijpen om de waarheid boven tafel te krijgen. Het hele Technisch Hart dient vervangen te worden doormensen die wel capabel zijn.
Maar zo te horen zal dit pas gebeuren "als het kalf verdronken is" en het daadwerkelijk te laat is.
6 0
Dick
Ieder weldenkend mens gaat daar niet aan tafel zitten.....
4 -1
TheRiviera
We horen heel veel van Dennis wat ze taak is maar niet echt wat ze taak is. Ongeacht wat Bergkamp of iemand anders zegt kunnen de uitspraken van Bergkamp ook 99 procent onzin zijn dus het heeft geen nut om te gaan zeggen wat wel en niet onzin is. De enigste conclusie die je kan trekken is dat Ajax afgelopen zomer een geweldige trainer is kwijt geraakt.
3 -1
Dastaan
Wat is je taak Dennis? Vriendjes politiek hanteren? Als zogenaamde cultuur bewaker? Hou je lekker bezig met de jeugd en bemoei je niet met het eerste. Het is 1 en al ellende bij Ajax. Volop onrust, er wordt een trainer neergezet die er weinig kaas van heeft gegeten. Assistent trainers die maar niet ophoepelen. Nee gaat lekker Dennis. Jij bent de grootste onzin met je taak uitvoeren.
4 -2
geronimo
Bosz is vertrokken omdat hij in 2 jaar 8 miljoen kan verdienen bij Dortmund , hij kon niet met Bergkamp opschieten maar dat is een bijkomstigheid en geen hoofdreden.
2 -16
Jari_held
Leg dat dan eens uit en leg dat dan eens vast dennis wat je taak is. Ik hou in principe alle vertrouwen in je goede bedoelingen omdat je een ajacied in hart en nieren bent, maar je hebt wel bijna alle schijn tegen op het moment. Leg de taken en verantwoordelijkheden p.p. Vast en maak dit transparant. Dan kun je als supporter ook de juiste mensen tot de orde roepen
3 -2
Hziyech14
Dennis be like: ik word ook vals beschuldigt #meetoo.
4 -3
Hobbemastraat
Wat een niveau hier zeg. Peter Bosz had het over discussies met de staf van Ajax en Johan Derksen houdt een anti Bergkamp campagne (doet ie zijn hele leven al) en iedereen roept in koor dat Bergkamp hét probleem is. Hoe weten jullie dat zo goed dan? Hebben jullie bewijzen of is het een onderbuikgevoel?

De man die een belangrijk aandeel had in het tweemaal winnen van de europacup 2 en met zijn stijl de hele wereld veroverde. Zijn filmpjes op YouTube kan ik echt eindeloos bekijken. En wel eens gezien hoe voetballers als van Persie en Henry (niet de eerste de besten) over hem spreken als voetballer én als mens? Waanzinnig. Natuurlijk heeft hij geen zin om te reageren op blaaskaken als henk spaan en Johan derksen, die hem achterbaks en machwellustig noemen, om onduidelijke redenen.

Dit zal wel veel tegenreacties oproepen, maar Dennis the Menace blijft mijn Ajax held!
4 -18
Leprechaun
Ongeacht of hij schuldig is aan het vertrek van Bosz, is hij wel verantwoordelijk voor de puinhoop die er onu ontstaan is.
1 -1
Duif63
We hebben de Europa cup 2 geen 2x gewonnen maar slechts 1x. 1987 tegen Lok Leipzig. Beter je huiswerk doen vriend.
1 0
aietos
Dennis als voetballer is ook mijn held, maar Dennis is is nu geen voetballer meer en heeft een belangrijke taak in het Technisch Hart. Helaas wordt ik daar niet vrolijk van.
1 0
Ajax#1900
Die arrogante houding, plaatsvervangende schaamte bij dat interview met vi.
17 -4
Inhartennieren
Hare majesteit zelf aan het woord mensen.
Helaas voor de rest van de wereld, maar die hebben het volgens koning Bergkamp verkeerd gezien.

Er is ook totaal niets aan de hand.
Het loopt allemaal op rolletjes.
11 -3
Babayaka
Lekker resultaat ook tegen Telstar. Nee het gaat prima bij Ajax en met de huidige staff.
6 -2
Ruff Rhythim
Hij zegt hier helemaal niks !
4 -2
Bensco
Je maatjes beweerden bij de AVA wel anders Dennis. Het blijkt dus wel degelijk langer te spelen. Bovendien neemt dat nog niet weg dat jij je overige taken ook gewoon slecht uitvoert
13 -2
Maxwell5
Niveautje fr12 hierzo....
4 -9
supporter sinds
Stille wateren hebben diepe gronden ... vd sar, overmars en bergkamp kunnen verder beter hun mond houden. Het komt allemaal maar onbetrouwbaar over. Alleen maar open deuren en een hoop woorden die niets inhoudelijks zeggen. Tel daarbij keizer, l’ami, winter en Spijkerman bij op en je hebt ons Ajax probleem bij de wortel te pakken. Geen uitstraling en geen inhoud. Een gevaarlijke combinatie voor beleidsbepalers. Hoe moeten deze mensen nu een inspiratie zijn voor de spelers, sponsors en supporters ???? God wat mis ik mensen met een duidelijke visie en charismatische uitstraling bij onze mooie club.
5 -1
Ajaxvooraltijd
Rot op Bergstront. Word helemaal gek van dat achterbakse gedoe van hem.
8 -5
DavidAFCA
Een van de beste voetballer van Nederland ooit.
Een van de beste arrogante klootzak van Nederland ooit.
17 -2
Babayaka
Het zal wel, maar sinds de staff het weer voor het zeggen heeft is het voetbal om te janken,
zijn de resultaten treurig, zit ajax op een punten gemiddelde van net 70 aan het eind van het seizoen,
Of wel het hele f de boer senario en voetbal is terug. Ze denken zeker dat we met zijn alle knetter gek zijn, net als dat liegende kabinetnet rutten en co.

En is er momenteel weer ouderwets geen bal aan het ajax voetbal. De tijd van 93 tot 96 en de jaren 70 zijn kennelijk totaal overboord gegooid.
11 0
Turbo
Nietszeggend stukje. Hij zegt niks en ontwijkt alles. Nul inhoud.

Magistrale voetballer. Prima individuele trainer voor jongens in de laatste fase van hun ontwikkeling. Dramatische beleidsbepaler. Vergif voor Ajax 1.
16 -2
EVH
"probeer" inderdaad, Dennis
1 0
Duif63
Het is heel simpel Dennis. Als je er voor gezorgd had dat we een elftal zouden hebben met een trainer die zich van de zomer had geplaatst voor de CL en nu 8 punten voor ipv achter stond in de competitie had niemand het nog over Bosz gehad.
21 0
Minsc
Denk dat het niet Dennis z'n taak is om ons allemaal uit te leggen wat er bij Ajax fout is gegaan.
1 -5
BrandjeXL
Als het 99% onzin is geef dan openheid van zaken ipv dit vage gelul.
16 -1
vader123
Wel fijn om te weten. De enige met verstand van zaken in een bomvolle Arena is de heer D. Bergkamp. Het publiek mag betalen en balen van een steeds slechter spelend team. Arroganter ga je ze dit seizoen niet meer krijgen. en de heer Bergkamp is heel tevreden over zichzelf. Mooi, dan is het nu tijd voor een groet met wit katoen.
35 0
mickey2602
De reden dat hij zo vaag doet is vast omdat hij zelf niet weet wat ie precies doet dus hoe kan je dat dan uitleggen?
14 0
trooop
Bergkamp-logica: al die mensen met een mening moeten eerst weten hoe het zit en wat ik precies doe, maar dat vertel ik lekker niet, dus kunnen ze niks zeggen, en daarom hoef ik me niet druk te maken.

Dit wordt wel kwalijk zo.
34 -2
Bjorn
Geef dan eens tekst en uitleg in plaats van algemene politieke antwoorden.

Zak hooi.
20 0
A-west
Iets kan nooit 99% onzin zijn. Dat is al belachelijk. Dennis slaat hier duidelijk de plank mis. Als het allemaal onzin is, vertel dan hoe het wel zit, maar dat doet hij niet. Ons overtuigen kan hij niet.
14 -1
Boer Gijs
Dit zegt toch genoeg? Hij is zo vaag over zijn taak dat hij ook nooit verantwoordelijkheid hoeft te nemen. Dat werkt toch niet? Het gevolg zien we aan het voetbal en de resultaten van Ajax dit seizoen.
12 0
A-west
Bergkamp komt duidelijk niet uit zijn woorden. Geeft geen antwoord, is niet duidelijk. Net zoals het eerste elftal. Ze doen maar wat. Durft zich niet te verantwoorden, kan ons niet overtuigen. Trieste zaak. Hij weet zelf niet wat ie zegt. Net als vd Sar en Overmars. Kunnen geen club leiden. Wij als supporters lijden mee.
13 0
iammike
Als het niet waar is waarom ontkent die dan niet gewoon keihard. Hij heef terecht alle supporters tegen zich want het Bosz akafietje is niet het eerste akafietje.
2 0
Bennyben
Iedereen is voor het plan cruijff maar tegen Marcel, Dennis, Marc, Edwin en frankie. De mensen maken zichzelf belachelijk hier
3 -15
Lagasj
Wie ben je dan wel Ben als je Bennyben?
1 0
Turbo
Jij hebt zowaar nog minder inhoud dan Bergkamp.

En lol @ "frankie"
5 -2
mickey2602
Misschien omdat supporters ook kunnen denken en ogen hebben zodat we kunnen zien dat plan Cruijff niet uitgevoerd wordt door de door jou genoemde heren,met uitzondering van Overmars. Plan Cruijff geeft oa aan dat de jeugd veelvuldig ingepast moet worden,nu gebeurt dat in bekerwedstrijden of in het laatste kwartier van een eredivisieduel. Ik vind het niet gek dat Frenkie nu zegt dat hij de plaats op de bank zat is.
2 -1
Labrador
Ow en vertel mij dan hoe goed dat plan momenteel wordt uitgevoerd? Het plan cruijff is een grote flater momenteel. Het gaat om de juiste mensen op de juiste plek met het juiste materiaal.
7 0
Michels
99% onzin? Damn, dat is een boel onzin... Zal wel onzin zijn dan...
7 0
Suarez16_
Tja ze pappegaaien mekaar allemaal na. Niemand weet exact wat Bergkamp gedaan heeft, maar iedereen doet alsof ze het weten. Tja dan zal best veel onzin zijn.
1 -2
Babayaka
Ziet een blinde nog dat bosz er op slinkse wijze is uitgewerkt, en de heer spijkerman die weg zou gaan bij het eerste er weer doodleuk zit.
3 0
Michels
Feit is dat er helemaal niemand is die alle feiten op tafel legt. Dat kan natuurlijk ook niet, maar toch... Wanneer er niet gezegd wordt wat er zich exact heeft afgespeeld, blijft het gissen. En aangezien Ajax de grootste trapzak van Nederland is, zal het schoppen nog wel even doorgaan.
1 0
talent020
wat zegt Bergkamp hier daadwerkelijk? hij lult maar wat in de rondte maar gaat nergens concreet op in, snap wel dat vele met hem botsen.
6 0
Koenniiee
Volgens mij bedoelde Dennis dit allemaal heel anders. Sloeg dat van 99 procent niets eens op de situatie omtrent Bosz, maar goed. Sowieso een interview waar niemand iets mee kan.
4 0
fanforeffer
de Arrogantie ten top. Zeg niets of zeg iets zinvols.Deze presentatie is een aanfluiting. Net als de onduidelijkheid over zijn functioneren.
2 -1
DJ
Prima dat hij weet hoe het allemaal zit, het probleem is alleen dat wij - de supporters - niet weten hoe het zit. Wij zien alleen maar een elftal dat er geen reet van bakt.
8 0
DeWijsneus
Oprotten Bergkamp
10 -2
frankvandeschepop@outlook.com
Ik geloof Bergkamp
4 -22
Michels
Is dit je echte emailadres? Handig om dat zo op een forum te zetten...
5 0
PuurGeluk
Dan krijgt dit artikel een update met daarin een functieomschrijving? Het is mij volstrekt onduidelijk.
1 0
Raikkonen94
Misschien moet Bergkamp gewoon eens ingaan op de kritiek ipv alleen zeggen waarom het 99% onterecht is. Hij heeft Bosz eruit gejaagd. Hij heeft zijn vriendje Keizer binnengehaald die er niks van bakt bij Ajax. Wat een enge man die onze club alleen maar naar de klote helpt nadat we vorig jaar onder Bosz eindelijk terug op topniveau leken te zijn.
18 0
Thijsson
Nou Bergkamp, hoe zit het dan precies en wat doe je precies? Ik ben het met je eens dat ik dat eerst moet weten alvorens ik een goed oordeel kan vellen, maar de enige die dit weet ben jij, en jij zegt het niet. Dan resten mij twee opties; er niks van vinden/zeggen, want ik weet het niet precies. Óf op basis van andere bronnen een mening vormen. Ik kies voor dat tweede. Ben je het daar niet mee eens, treed dan zelf naar buiten.
Ik weet dat dit Bergkamp niet bereikt, maar moest het toch ff kwijt.
10 0
mickey2602
helemaal mee eens!
2 0
godenzonenssuper
Niks aan de hand jongens!
Het is allemaal prima. We hebben ons allemaal gewoon vergist.
19 0
Aeter
Ah ik dacht al, wat gaat het slecht, maar dat blijkt achteraf toch niet zo te zijn en eigenlijk wel prima dus. Nou hoef ik me de rest van het seizoen geen zorgen meer te maken. Pak van mijn hart.
0 0
Vlieske
Wat een walgelijk niks zeggend interview weer zeg.
11 -1
Josajacied87
Bergkamp is geen communicatief wonderkind zeg.
Dat hebben de heren wel gemeen.
Van der Sar na de uitschakeling bij Rosenborg vreselijk arrogant en slecht in de communicatie. Overmars bij de tafel van Kees, waardeloos in de communicatie.

Misschien is een mediatrainingje voor onze directeuren geen slecht idee.
9 0
NouridolbergNeres34
Nou dennis wat doe jij allemaal precies dan? Hij praat altijd in algemeenheden. Ik weet wat er gebeurt en wat mijn taak is. Nou vertel eens specifiek wat jij allemaal doet ...
10 0
Bennyben
Goed zo Dennis laat ze maar lullen, jij bent meer Ajax dan bosz en al die tjapies hier bij elkaar.
1 -21
ST
Ga maar naar Arsenal Dennis. Waar rook is is vuur.
16 0